Archief

Items van May 2011
Wakeboard Skills
Wanneer je een hele middag op je wakeboard achter een boot hebt gehangen, dan kan ik me voorstellen dat je daar behoorlijk moe van wordt. Deze man begrijpt hoe je dat het snelste oplost..
31 May '11 - in Humor
door Patrick
Tanner Foust - Team Hot Wheels World Record Jump
De Indy 500 bestaat 100 jaar. Tijd om dat te vieren met een heus wereld record. Aan Tanner Foust, waaghals en tevens Top Gear USA-presentator kan je dat wel overlaten. Zie hier zijn sprong van 101 meter..
31 May '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - 84 Egg Sandwich
Het is weer bijna etenstijd, dus tijd voor een nieuwe aflevering van Epic Meal Time. Vandaag gaan we voor een heerlijk broodje. Zie hier de 84 Egg Sandwich!
31 May '11 - in WTF!
door Patrick
Close Call..
Wanneer je op de weg een vrachtwagen in gaat halen is het wel even oppassen geblazen. Je moet immers wel de ruimte hebben om het daadwerkelijk te doen. Of een snellere auto kopen..
31 May '11 - in WTF!
door Patrick
Insidious - Trailer
Af en toe kan ik een goede horror film wel waarderen. Vanaf 2 juni komen de makers van Paranormal Activity en Saw met Insidious. Een aanrader eerste klas lijkt mij. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
30 May '11 - in Trailers
door Patrick
Carving The Mountains
Niet alleen mannen, maar ook vrouwen pakken wel eens de longboard voor een heerlijke afdaling. Meer woorden hoeven we er niet aan vuil te maken. Zie hier Carving The Mountains..
30 May '11 - in Cool
door Patrick
Hugh Hefner's Secret Room
Zelfs mannen als Playboy baas Hugh Hefner zijn de cocktails en champagne wel eens spuug zat. Dan is het toch wel heerlijk om jezelf even terug te trekken in je eigen secret room..
30 May '11 - in Commercial
door Patrick
Sled Ride
Wanneer je als kleine jongen de camera mag gebruiken van je ouders, ben je daar reuze voorzichtig mee. Maar wat als je hem, ondanks alle zorg, toch kwijt raakt? Miles weet er alles van.. Classic!
30 May '11 - in Humor
door Patrick
Disney Medley
De liedjes van Disney kent iedereen wel. Ze blijven vaak dagen door je hoofd tollen. De UMass Amherst Doo Wop Shop A Cappella group heeft er een eigen act van gemaakt. Herken jij ze allemaal?
30 May '11 - in Music
door Patrick
Under Seven Seconds
Een kwart mijl in nog geen zeven seconden, dat is rap. De adrenaline giert door je lichaam zal je denken, maar is dat ook zo? We laten de pro's het verhaal doen. Zie hier Under Seven Seconds.
29 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Unit Farm Jam 2011 - BMX Highlights
Pro BMX rijders gecombineerd met geweldig camerawerk. Een ultieme baan en heerlijk weer. Genoeg ingrediënten voor een awesome filmpje. Kijk mee naar de highlights van Unit Farm Jam 2011.
29 May '11 - in Cool
door Patrick
The Smurfs
Waarschijnlijk ben ik te oud om dit te posten, laat staan om de film in de bios te bekijken. Maar wie is er niet groot geworden met de Smurfen? Toch een stukje nostalgie in een nieuw jasje. Ik kan het wel waarderen..
29 May '11 - in Trailers
door Patrick
Jed Mildon - World's First BMX Triple Backflip
De trucjes die pro BMX rijders uithalen worden met de dag extremer. Totaal geen probleem, sterker nog, het kan niet gek genoeg zijn. Kijk mee naar Jed Mildon's triple backflip!
29 May '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation May 2011
De maand is weer bijna voorbij. Met andere woorden, tijd voor Twister om alle grappige en pijnlijke falers weer eens op een rijtje te zetten. Zie hier zijn Fail Compilation May 2011.

En natuurlijk de Fail compilatie van Gabossu...
29 May '11 - in WTF!
door Patrick
Deer vs Dog
Wanneer je als hond even stoer in de achtertuin van Bambi je behoefte doet, mag je verwachten dat er een boos gaat worden. Niet fucken met Bambi, dat blijkt maar weer.
29 May '11 - in WTF!
door Patrick
Rally Crash Compilation 2011 Part 3
Naast de officiële rally wedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis. We zetten een aantal missers op een rijtje voor je.

Eerdere delen hier en hier!
28 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sergio Perez - Formula 1 Monaco Crash
Morgen is Monaco aan de beurt voor de volgende Formule 1 race. Vandaag was de kwalificatie, die voor Sergio Perez helaas anders is verlopen dan de bedoeling was. Gelukkig heeft hij er geen ernstige verwondingen aan over gehouden.
28 May '11 - in Sport
door Patrick
35 Nutshots in 90 Seconds
Sommige mensen moeten zich simpelweg niet meer voortplanten. In dit geval hebben we er 35 gevonden. Gelukkig zorgen ze zelf al voor de nodig 'schade'..
28 May '11 - in WTF!
door Patrick
The Grand Rapids LipDub
We hebben inmiddels van legio scholen en bedrijven een LipDub gezien. Best leuk, maar onderhand veel van hetzelfde. Tijd voor heus wereldrecord. Met 5000 man is dit toch wel uniek. Zie hier The Grand Rapids LipDub.
28 May '11 - in Cool
door Patrick
Is Tropical - The Greeks
Normaal posten wij niet zo snel normale videoclips. Maar vandaag maken we graag een uitzondering. Kijk mee naar Is Tropical - The Greeks.
28 May '11 - in Music Vids
door Patrick
Budgie vs Tennis Ball
Parkieten zijn leuke en eigenwijze beestjes. Ik kan het weten, heb zelf acht van die dwazen rondvliegen. Allemaal hebben ze een eigen voorkeur voor speelgoed, maar een tennisbal is nieuw voor mij.
28 May '11 - in Animals
door Patrick
Rally 360º
Rally is pure concentratie. Dat is ook wel nodig als je met meer dan 100km/h over landweggetjes raast. Wat deze coureur laat zien is wel apart te noemen. Zeggen jullie het maar, geluk of skills?
28 May '11 - in WTF!
door Patrick
Tornado Dog Mason
Sommige verhalen lijken wel een sprookje. Neem het verhaal van terriër Mason die door een tornado uit zijn huis in Alabama werd gerukt. De viervoeter heeft ondanks zijn twee gebroken pootjes na een kleine drie weken toch zijn huis terug weten te vinden. Een typisch ahhh momentje.
27 May '11 - in Animals
door Patrick
The Lord Of The Stunts - The Fellowship of the Stunts
Vandaag geen hilarische remake van Harry Potter, maar Lord of the Rings. De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken met creatief knip en plakwerk. Zie hier The Fellowship of the Stunts.
27 May '11 - in Humor
door Patrick
Biggest Domino Pyramid Ever... Almost
Een lange slang maken van dominosteentjes kan iedereen wel, maar een reuze piramide is andere koek. Deze beste man is dagen, weken zo niet maanden bezig geweest met steentjes stapelen. Nog een aantal steentjes en het kunstwerk is klaar..
27 May '11 - in WTF!
door Patrick
Woman vs Hot Dog
Een hot dog is een lekkere snack voor als je tussendoor even trek hebt. Maar ik heb nooit geweten dat die broodjes behoorlijk slaapverwekkend zijn..
27 May '11 - in WTF!
door Patrick
Diabolo Master
Heb je wel eens een diabolo in je handen gehad? Dat ding een beetje rond laten draaien is op zich geen kunst. Maar wat deze kleine ninja laat zien is toch best indrukwekkend te noemen.
26 May '11 - in Cool
door Patrick
Awesome Billboard Advertising
Hoe verkoop je, op een toffe manier, reclame op gigantische reclamezuilen? Dat is ergens heel simpel. Mensen confronteren met dingen ze absoluut niet willen zien..
26 May '11 - in Pics
door Patrick
Miracle4ever... HE MAD
Een avondje online gamen is tof. Alleen zijn er altijd mensen die niet tegen hun verlies kunnen. Luister mee naar de 'lieve' woordjes van gamer 'Miracle4ever' na een potje Mortal Kombat op Xbox live. Gezellig..
26 May '11 - in WTF!
door Patrick
Kid vs Otter
Een dagje met de kleine naar de dierentuin is altijd leuk, maar het wordt pas echt grappig als de dieren actief je kleine spruit bezig houden.
26 May '11 - in Cool
door Patrick
Gumball 3000 2011 Arrivals & Start Grid
Vanmiddag was het dan eindelijk zover. De start van de Gumball Rally 2011. De tocht gaat dit jaar van Londen naar Istanboel. En zoals gebruikelijk zijn weer de meest exotische bolides aanwezig. Kijk mee naar de aankomst, en het startveld van vanmiddag. Meer hier!
26 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tapje!
Bij de meeste huisfeestjes is het in de keuken het gezelligst. Tenminste, zolang er bier is. Heineken weet dat inmiddels ook en speelt er handig op in met hun nieuwe commercial. Biertje?
26 May '11 - in Commercial
door Patrick
Storing..
Ik weet niet of je wel eens mee hebt mogen kijken bij het maken van een echo, maar over het algemeen moet je als leek nog flink puzzelen om er iets in te zien. Behalve bij een storing, die geeft het systeem feilloos weer...
25 May '11 - in Humor
door Patrick
Bike Messenger Sandwich
Het leven van een fietskoerier gaat niet over rozen. In no-time door het drukke verkeer van A naar B om een pakketje af te leveren kan wel eens verkeerd aflopen. Behoorlijk verkeerd zelfs..
25 May '11 - in WTF!
door Patrick
1 op de 4 jongeren wil zoenen met een asbak?
Lekker hé, zo'n sigaretje. De smaak, de heerlijke dampen, dat relaxte gevoel. Dat wil je toch allemaal delen met die leuke 'chick' of gozer die je helemaal ziet zitten. Een, twee, drie.. daar ga je. En wat denk je? Word je afgewezen? Knapt iemand af op jouw 'heerlijke' rooksmaak? Ja! En je bent niet de enige bij wie dat gebeurt. Check de filmpjes op Selfcontrol.nu.
25 May '11 - in Advertentie
door Patrick
Dudesons Best Fail Compilation
Als er een stel dwazen op deze aardbol rondlopen, dan zijn het de Dudesons wel. Zo gek als een deur en nergens bang voor. Kijk mee naar een kleine compilatie..
25 May '11 - in WTF!
door Patrick
Call Of Duty - Modern Warfare 3 Reveal Trailer
We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn er beelden van de first person shooter COD Modern Warfare 3. Awesome, maar helaas moeten we wel nog tot 8 november wachten voor hij in de winkels ligt.
25 May '11 - in Trailers
door Patrick
DJ VJ Magrao 80's Megamix Vol.2
Laten we deze warme woensdagavond eens vullen met wat vrolijke muzikale klanken. Ruim een uur plezier. Zie hier de 80's Megamix van DJ VJ Magrao!
25 May '11 - in Music
door Patrick
Awesome Drag Start
Een quarter mile drag race is vaak indrukwekkend. Of het nou met motoren, auto's of brommers is, het blijft geweldig. Vooral de start..
24 May '11 - in Humor
door Patrick
Who Wants To Be A Millionaire - Uranus
Het programma 'Who wants to be a millionaire' hebben we allemaal vast wel eens voorbij zien komen op tv. Van makkelijke naar moeilijke vragen met een miljoen als hoofdprijs. Soms zijn ze zo serieus dat het lollig wordt.
24 May '11 - in Humor
door Patrick
Dot 360º
Een 360º filmopname is vaak een dure aangelegenheid. Voor de iPhone 4 bezitters hoeft dat niet meer zoveel te kosten. Filmen in HD kan de smartphone immers al, maar met de Dot 360º kan dat nu ook in 360 graden. Leuk speelgoed voor de liefhebbers.
24 May '11 - in Tech
door Patrick
Surfing The Clouds
Wolken zijn een zeldzaamheid boven het Australische Ningaloo reef. Dus als het dan een keer zover is, pak die kans en zoek de wolken op. Wat lijkt me dit heerlijk zeg..

Tip: Zet hem wel even full screen!
24 May '11 - in Cool
door Patrick
Paraglider Painful Touchdown
Vliegen als een vogel, wie wil dat nou niet. Zweven door de lucht geeft je toch het gevoel van ultieme vrijheid. Al moet je toch ook een keertje landen. Dat doen vogels duidelijk beter..
24 May '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Ninja Turtle Soup
Ook vandaag hebben we weer een smakelijke creatie van de Epic Meal Time experts. Vandaag een ietwat aparte maaltijd. Zie hier Ninja Turtle Soup. Meer hier!
24 May '11 - in WTF!
door Patrick
How To Sell A Golf GTI
Iemand nog interesse in een Volkswagen Golf VI GTI? Rood, perfect onderhouden en degelijk. Het is vooral de manier van verkopen die het hem doet..
23 May '11 - in WTF!
door Patrick
Obama's Limo Problem In Dublin
Obama's limo, beter bekend als 'The Beast', is een extreme wagen voorzien van alle gemakken en tevens klaar om eventuele aanslagen te overleven. Althans..
23 May '11 - in WTF!
door Patrick
Let's Dance!
Nu de enige echte Sinterklaas er mee is gestopt moeten we toch op zoek naar een andere energieke baardmans. Volgens mij heb ik de perfect kandidaat gevonden..
23 May '11 - in WTF!
door Patrick
Dubstep Faucet
Wanneer je een keer je badkamer of keuken laat verbouwen, vraag dan eerst aan de klusser of hij fan is van dubstep. Zo ja, meteen een andere expert laten komen, anders krijg je dit..
23 May '11 - in WTF!
door Patrick
Bo-Taoshi
Het voordeel van dagelijks de interwebs bewandelen is dat je ook nog eens op nieuwe sporten stuit. Neem Bo-Taoshi, een soort van 'capture the flag' maar dan net even anders. Doel is om de paal van de tegenpartij gedurende drie seconden meer dan 30 graden naar de grond te helpen. Best tof..
23 May '11 - in Sport
door Patrick
Ferrari 599 GTO vs Pole
Een Ferrari kopen is voor veel rijke mensen totaal geen probleem. Neem deze eigenaar van een gloednieuwe 599 GTO. Vooruit rijden is een makkie, maar achteruit blijft toch lastig..
23 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stride
Wanneer je partner komt te overlijden is dat geen pretje. Gelukkig zijn er altijd nog mogelijkheden om na het overlijden toch nog van je oude geliefde te kunnen genieten. Ik gok dat we deze reclame hier nooit op de buis zullen zien..
22 May '11 - in Commercial
door Patrick
Win & Luck Compilation April / May 2011
Naast de maandelijkse falers heeft compilatie koning Twister natuurlijk ook de nodige winnaars voor ons. Zie hier de Win & Luck compilatie van April - Mei 2011.
22 May '11 - in Cool
door Patrick
Purse Prank
Als kleine jongen heb ik het welbekende geintje met de 'portemonnee aan een vislijn' wel eens uitgehaald. Een regelrechte klassieker natuurlijk. Maar kunnen de mensen het nu ook nog waarderen?
22 May '11 - in Humor
door Patrick
Exercise Ball Duel
Vandaag de dag gebruiken we een fitness bal niet voor de sport. Maar meer om elkaars leven zuur te maken. Op zich best tof, maar het geeft soms zo'n rommel..
22 May '11 - in Humor
door Patrick
Bike Thief Payback
Hoe ellendig is het als je uit de kroeg komt en je fiets is gejat. Sterker nog, stel dat het twee keer overkomt. Dan wordt het toch tijd om je paintball vrienden eens uit te nodigen..
21 May '11 - in Cool
door Patrick
IRL Need For Speed
Heb je een snelle auto voor de deur staan en een avond niets te doen? Zoek dan eens de snelweg op voor een écht potje Need For Speed. Wat een mongolen. Meer hier! Thnx Mike.


Even serieus, racen doe je op het circuit. Niet op de snelweg!
21 May '11 - in WTF!
door Patrick
MAY 21 - The Apocamix
Vandaag vergaat volgens sommige de wereld. 21 mei is de dag dat de apocalyps ons allen doet verdwijnen. Voor het zover is kijken we eerst nog even naar de Apocamix. Ben je er in ieder geval een beetje op voorbereid.
21 May '11 - in Cool
door Patrick
Woodpecker vs Antenna
Een kapotte antenne kan vele oorzaken hebben. Maar een specht zal je niet snel de schuld geven. Toch is deze kleine eikel verzamelaar de dader..
21 May '11 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Poker
Binnenkort kun je met Remi Gaillard een pokergevecht aangaan. Maar let wel een beetje op, Remi is natuurlijk wel de expert..
21 May '11 - in Humor
door Patrick
A Zombie Claymotion
Claymotion is een vak apart. Wallace en Gromit ken je wellicht wel, maar de klassiekers Chainsaw Maid 1 en 2 zijn een ander verhaal. Vandaag een nieuwe creatie van Lee Hardcastle, A Zombie Claymotion.
21 May '11 - in WTF!
door Patrick
Mansour Bahrami - Tennis' Greatest Entertainer
Tennis is serious business, dat mag duidelijk zijn.
Maar zo nu en dan mag een grap en een lach ook wel eens om de hoek komen kijken. Bij Mansour Bahrami ben je dan aan het goede adres.
20 May '11 - in Cool
door Patrick
Dirt 3 Gymkhana Ken Block Trailer
Oké, het is pure reclame voor Dirt 3, maar ik blijf het mooi vinden als Ken Block los gaat met zijn Ford. De beste man kan spelen met zijn wagen..
20 May '11 - in Commercial
door Patrick
Pole Walking
Je kent het vast wel. Na het stappen is er altijd wel één van je vrienden die de joker uit gaat hangen. Altijd lachen natuurlijk. Al zal hij er zelf wel anders over denken..
20 May '11 - in Humor
door Patrick
Machoman - De Shrik Van Bilzen
Dat er genoeg mensen zijn met een chromosoon teveel, die denken hun talent te moeten delen op het internet hebben we al vaker kunnen zien op Biertijd. Maar deze snuiter slaat alles. Een gangster-rapper met een grote G. Thnx Bram!
20 May '11 - in WTF!
door Patrick
Steven Hall - Britain's Got Talent
Ze kunnen beter alle talentenshows van de buis halen, want de ultieme winnaar is reeds bekend. Maak kennis met de 53 jarige Steven Hall..
19 May '11 - in Television
door Patrick
Car Crash Scare
Je maten in de maling nemen is en blijft geweldig. Voor dit geintje is maar weinig nodig, maar zorgt wel voor de nodige humor. Althans, voor ons dan..
19 May '11 - in Humor
door Patrick
Carrot vs Ninja
Een konijn is gek op wortels, dat mag duidelijk zijn. Maar wanneer er een kaper op de kust is wordt dat een heel ander verhaal. We zien het in Carrot vs Ninja.
19 May '11 - in Movies
door Patrick
Audi - Car Carrier
We weten dat er een gezonde strijd is tussen een aantal merken. BMW, Mercedes en Audi zijn daar een goed voorbeeld van. Dat blijkt maar weer..
19 May '11 - in Commercial
door Patrick
Baseball Rain Delay
Net als met tennis is het ook gebruikelijk om tijdens een honkbalwedstrijd de wedstrijd even te staken als het regent. Wat doe je dan om jezelf en het publiek te vermaken? We laten het je zien..

En dat is nog niet alles..
19 May '11 - in WTF!
door Patrick

Maak Een GoedemorgenSlinger!
Maak Een GoedemorgenSlinger!
Een gezond ontbijt en een simpele goedemorgen-groet kan leiden tot meer positiviteit, productiviteit, onderling vertrouwen en minder irritatie. Maak daarom een GoedemorgenSlinger voor iemand die het verdient. Omdat hij of zij jarig is, een tentamen heeft, verdrietig is of gewoon lief is. Dan maak je zijn/haar morgen goed met vrolijke groeten en een gratis GoedeMorgen ontbijt. De leukste slinger wint een ontbijt hangend in de lucht. Maak ook een GoedemorgenSlinger!
19 May '11 - in Advertentie
door Patrick
Normal Day At A Russian Bus Stop
Hoe ellendig is het als een buschauffeur weer eens je hand niet ziet en vrolijk de bushalte voorbij rijdt. In Rusland hebben ze daar een oplossing voor..
18 May '11 - in WTF!
door Patrick
Chuck Norris' Pigeon
Het leven van een duif gaat niet over rozen. Alleen de echte bikkels halen alles uit hun leven. Zo ook deze gevleugelde vriend. Balls of steel!
18 May '11 - in WTF!
door Patrick
Tekken - Blood Vengeance - Trailer
Er zijn al diverse games getransformeerd naar succesvolle films. Deze zomer is Tekken aan de beurt. Natuurlijk wel de CGI variant, want de 'normale' film is er al een poosje. Voor de liefhebbers hierbij de teaser trailer van Tekken - Blood Vengeance.
18 May '11 - in Trailers
door Patrick
RC Superhero
Mocht je vandaag of morgen een superheld boven je zien vliegen, raak dan niet in paniek. Waarschijnlijk is het Superman zelf niet, maar het nieuwe speeltje van de buurjongen. Al met al toch tof!
18 May '11 - in Cool
door Patrick
Mystery Lacrosse Goal
Je kent het gezegde vast wel. 'Wie niet sterk is moet slim zijn'. In dit geval is slim wel op de juiste plek. Zie hier de perfecte move om tijdens een potje lacrosse de boel in de maling te nemen..
17 May '11 - in Cool
door Patrick
Greatest Wedding Proposal Ever!
Je trouwdag is bijzonder, maar tegenwoordig is de aanzoek net zo belangrijk. Dat moet immers op een originele manier. Matt is een jongen die snapt wat zijn schatje Ginny graag wil zien. Topper!
17 May '11 - in Cool
door Patrick
Short Film - Suiker / Sugar
Het is een bekend gegeven, dat als je een kopje suiker bij de buren gaat lenen, je toch iets meer wilt van de dame of heer in kwestie. Op zich geen probleem, maar pak het dan wel voorzichtig aan. Zie hier 'Suiker'.
17 May '11 - in Movies
door Patrick
The AmPro Yamaha Sessions @ 1000fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag zoeken we het bos op samen met de Yamaha pro's. Awesome!
17 May '11 - in Cool
door Patrick
Barber Shop
Wanneer je gaat solliciteren bij een ouderwetse barber shop, dan is het wellicht slim om van tevoren je 'beperkingen' te bespreken. Althans, misschien juist wel beter van niet..
17 May '11 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - Candy BBQ
Het is weer bijna etenstijd, dus tijd voor een nieuwe aflevering van Epic Meal Time. Niet schrikken, er komt deze keer geen vlees aan te pas. Zie hier Candy BBQ.
17 May '11 - in WTF!
door Patrick

Eerste Viral Ooit! (1961)
Eerste Viral Ooit! (1961)
Deze mini-docu uit 1961 vertelt het verhaal van een 'rondstuurfilmpje', een viral film avant la lettre! Sterker nog, het gaat over de allereerste viral ooit. Het 50 jaar oude beeldmateriaal laat zien hoe Jan Schouten van de ABU (de brancheorganisatie voor uitzendbureaus) op zijn Solex langs bedrijven gaat. Help Jan Schouten een handje! Share Jan!
17 May '11 - in Advertentie
door Patrick
Australia's Got Talent 2011 - Chooka
We hebben al aardig wat talenten voorbij zien komen bij Australia's Got Talent. Maar wat de 16 jarige 'Chooka' laat horen is best bijzonder. Oordeel zelf..
16 May '11 - in Television
door Patrick
Nike The Pool - Finals Video Ride
Wanneer Nike iets organiseert, dan weet je dat het evenement een spektakel gaat worden. Het BMX festijn 'The Pool' is zo'n geval. Zie hier The Finals Video. Wat een skills!
16 May '11 - in Cool
door Patrick
Awesome Offroad Move
Met je jeep een beetje door de bossen banjeren is tof. Al kom je soms wel obstakels tegen die net iets teveel van het goede zijn. Deze man is Baas!
16 May '11 - in Cool
door Patrick
Planking
Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Wellicht dat 'Planking' een uitdaging voor je is. In Australië een regelrechte hit, al begrijp ik niet waarom..
16 May '11 - in WTF!
door Patrick
Crash Carnage 52
Na een ietwat teleurstellende aflevering 51 van Crash Carnage gaan we toch vrolijk door met de serie vol crash geweld. Zie hier Crash Carnage 52. Meer hier!
16 May '11 - in Cool
door Patrick
Shoe Shine
Regel één, kom nooit op een afspraak met vieze schoenen. De eerste indruk is immers goud waard. Al vraag ik me toch af of dit de juiste manier is..
16 May '11 - in WTF!
door Patrick
Strike..
Ergens is het verkeer best simpel. Bij rood licht wacht je, en bij groen licht ga je rijden. Al denkt niet iedereen daar zo over..
15 May '11 - in WTF!
door Patrick
Ajax Kampioen - Vliegende Kampioensschaal
Ajax is voor de dertigste keer kampioen van Nederland. Ze wonnen met 3-1 van FC Twente. De kampioensschaal heeft tijdens de titelviering wel wat schade opgelopen. Jan Vertonghen en Maarten Stekelenburg lieten de schaal van het dak van de bus vallen. Het lijkt wel mode de laatste tijd..
15 May '11 - in WTF!
door Patrick
Final Destination 5 - Trailer
Begin September slaat het noodlot weer toe. Na vier eerdere delen vol dood en verderf komt Final Destination 5 in de Nederlandse bioscopen. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
15 May '11 - in Trailers
door Patrick
Drunk?
Dat de Russen het niet zo nauw nemen met regels en drank hoef ik jullie niet te vertellen. Met een slok op achter het stuur is dagelijkse koek, maar deze lamstraal is wel het toppunt..
15 May '11 - in Humor
door Patrick
Parrots Dancing
Helemaal geweldig zo'n papegaai in huis, maar het wordt pas echt leuk als het beestje een muzikale voorkeur heeft. Let's Dance!
15 May '11 - in Cool
door Patrick
Knaller van een avond afgelopen zaterdag in Area51
Wat een knaller van een feest was het afgelopen zaterdag in Area51. Schockvol goeie electro-punk-rock-house-dance. Kunst van het bovenste plankje. Prachtige vrouwmensen. Herten. En behalve koude Jägermeister ook veel koud Bier. Check hier snel de foto’s!

15 May '11 - in Advertentie
door Patrick
Mentos & Coke Rocket
We weten allemaal wat er gebeurt als je een aantal Mentos snoepjes in een fles Cola laat vallen. Dat kunstje is immers al jaren oud. Toch zijn er mensen die het nooit zullen leren..
15 May '11 - in WTF!
door Patrick
Grinder Problem..
Wanneer je gaat klussen is het wel zo verstandig dat je zorgvuldig te werk gaat. Zeker als je met een slijper aan de gang gaat..
15 May '11 - in WTF!
door Patrick
In-N-Out Burger Burger - Opening Day
In Amerika zijn aardig wat hamburgertenten te vinden. Maar als er een nieuwe wordt geopend, dan is het wel zo logisch dat je daar even een hapje gaat eten. En ook wel allemaal tegelijk natuurlijk..
14 May '11 - in WTF!
door Patrick
Mowing Master
Gras maaien is volgens sommige niet het meest simpele werk. Dus als je net even lekker bezig bent, dan maakt een beetje regen of hagel ook niet meer uit..
14 May '11 - in WTF!
door Patrick
Swearing Toy
Wanneer je kleine spruit plots met scheldwoorden loopt te strooien, dan vraag je je als ouder af hoe ze aan die woorden komen. Dat verzinnen ze immers niet zelf toch? Lang leve speelgoed!
14 May '11 - in WTF!
door Patrick
Babysitter
Zodra je kids het internet ontdekt hebben, wordt het belangrijk dat je als ouder goed oplet wat ze uitspoken achter de computer. Want kinderen maken tikfouten, en één foutje is soms al genoeg..
14 May '11 - in Humor
door Patrick
Baguette vs Pinata
Om echt van een pinata te kunnen genieten moet je hem eerst kapot slaan. Of een stokbrood daar het juiste 'gereedschap' voor is, is nog maar de vraag..
14 May '11 - in Humor
door Patrick
Roof Jump
Je moet toch wat als je jezelf verveeld. Laten we eens van het dak achter in een vrachtwagen springen. Klinkt simpel toch? Althans...
14 May '11 - in WTF!
door Patrick
I Can't Wait Until I Grow Up
Alle kids hebben recht op een leuke jeugd, al is dat niet voor elk kind weggelegd. Was je maar gelijk volwassen, dan kon je daar wat aan doen..
13 May '11 - in Commercial
door Patrick
Judge Judy - Dumb And Dumber
Wanneer je oog in oog staat met de Amerikaanse tv rechter Judge Judy, dan moet je goed op je woorden passen. Deze verdachte snapt dat alleen nog niet..
13 May '11 - in Humor
door Patrick
Do Something..
De meeste katten die ik om me heen zie zijn luie donders. Eten, een beetje spelen en veel slapen, meer doen ze niet. Dat blijkt maar weer..
13 May '11 - in Humor
door Patrick
Beardyman "Unshaved" At The Udderbelly
Beardyman is geen onbekende voor ons. De man is een muzikaal genie, en één van de beste beatboxers die de wereld rijk is. Voor de liefhebbers hierbij zijn volledige optreden "Unshaved" at the Udderbelly!
13 May '11 - in Cool
door Patrick
TMNT Michelangelo's Pizza Taste Test
In de tekenfilm Teenage Mutant Ninja Turtles eten de helden dagelijks de meest rare pizza's. Om er één te noemen, pindakaas en mosselen. Tijd voor een proeftest!
13 May '11 - in WTF!
door Patrick
Charlie Bit My Finger - The Horror
Eén van de meest bekeken clips op Youtube is zonder twijfel de klassieker 'Charlie bit my Finger'. Nu, 4 jaar later, is het tijd voor een remake..
13 May '11 - in Cool
door Patrick
Angry Birds
Angry Birds is een succes. De game staat in meer dan 60 landen op nummer 1 van de meest gedownloade games voor smartphones. Nu is het eindelijk mogelijk om hem gewoon achter de pc te spelen in je browser. Daar zal je baas blij mee zijn. Game on!
12 May '11 - in Games
door Patrick
Piñata Pinata
Helemaal geweldig zo'n echte piñata, maar je zal hem toch eerst kapot moeten meppen voordat je er van kunt genieten. Makkie toch?
12 May '11 - in Commercial
door Patrick
Testing The New LCD TV
Heerlijk is het, als je net een nieuwe LCD TV hebt gekocht en je kan er voor het eerst een beetje mee spelen. Althans..
12 May '11 - in Humor
door Patrick
Goallll..
Het legendarische goal van Van Basten tijdens het EK van 88 zal iedereen nog vers in het geheugen hebben staan. VV Smitshoek D doet het nog even fijntjes over..
12 May '11 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman
Terwijl wij dagelijks de bbq aanzetten en rijkelijk in de tuin van de drank en zon genieten, gaan we nog even terug naar de sneeuw. Freaky The Scary Snowman blijft geweldig.
11 May '11 - in Humor
door Patrick
Balls Of Steel Australia - The Bunny Boiler
Het is algemeen bekend dat vrouwen eigenlijk altijd jaloers zijn, en mannen vooral galant proberen te blijven. Een mooie uitdaging dus voor The Bunny Boiler..
11 May '11 - in Humor
door Patrick
Skater vs Speed Camera
Het is en blijft lullig als je net een paar kilometer te hard rijdt, en zo'n flitspaal zet je op de gevoelige plaat. De uitdaging voor een aantal skaters. Gaat het lukken om op skeelers door een flitspaal te worden 'gepakt'?

En dat zelfs in de krant.. Thnx Edwin!
11 May '11 - in Cool
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - April 2011
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar laten wij het eens op een aparte manier doen. Justin zal ons maandelijks van het nieuws voorzien in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws April 2011.
11 May '11 - in News
door Patrick
Pomplamoose - Angry Birds Theme
Als er één spelletje super verslavend is, dan is het Angry Birds wel. Alleen het deuntje al krijg je met geen mogelijkheid meer uit je hoofd. Tijd voor het muzikale duo Pomplamoose om daar hun eigen draai aan te geven.
11 May '11 - in Music
door Patrick
Het Land van ANWB, Ontdek en Stem!
Het Land van ANWB is nu officieel open. Je vind er nu al duizenden uitjes en elke dag komen er nieuwe bij. Zo blijft het Land van ANWB de plek waar je altijd het perfecte uitje of weekendje weg vindt. Ontdek en stem mee, dan maak je kans op één van de ANWB-pakketten voor een kant-en-klaar dagje uit.
11 May '11 - in Advertentie
door Patrick
Girls Roc - Britain's Got Talent
We zien vaak acts voorbij komen van talentenshows. De ene kan goed zingen, de ander goed dansen. Deze dames zingen niet, en dansen een beetje. 'The Hoff' is in ieder geval enthousiast, zijn wij het daarmee eens?
10 May '11 - in Television
door Patrick
Audi TT
Mocht je na hard sparen eindelijk een Audi TT kunnen kopen, wees er dan wel een beetje lief voor. Een auto voelt dat aan. Zo niet, dan merk je het wel..
10 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Holocaust Remembrance Day Siren
In Nederland is het op vier Mei wel zo netjes dat je tijdens de dodenherdenking even twee minuten stil bent. Natuurlijk zijn er altijd mensen die gewoon doorwerken en daar geen aandacht aan besteden. In andere landen doen ze dat net even anders..
10 May '11 - in WTF!
door Patrick
Aprilia RSV4 - Tablecloth Trick
Wellicht kennen jullie dit clipje wel van BMW met de ouderwetse tafelkleed truc. Grappig verzonnen, maar dat was natuurlijk vragen om reacties. Een inkoppertje voor Aprilia.. Thnx GeKay!
10 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Brodie Smith - Frisbee Trick Shots
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van basketbal, voetbal, of andere trick shots. Vandaag pakken we de frisbee, met in de hoofdrol tweevoudig nationaal frisbee kampioen Brodie Smith.
10 May '11 - in Cool
door Patrick
Girls Fail Compilation Part 5
Falende vrouwen, we zijn er dol op. Na vier eerdere delen is het nu alweer tijd voor deel 5 van de Girls Fail Compilation. Enjoy!
10 May '11 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - Gotta Share!
De mensen van Improv Everywhere zijn zonder twijfel de experts op het gebied van flashmobs. De laatste tijd verblijden ze de mensen steeds vaker met onverwachte mini musicals. Zo ook tijdens het New York GEL Conference. Zie hier Gotta Share!
09 May '11 - in Cool
door Patrick
Joost Zijn Onemanband Showorkest - Sporten
Nederlands talent, we zijn er dol op. Joost Zijn Onemanband Showorkest hebben we al eerder voorbij zien komen. Vandaag tijd voor zijn laatste kaskraker 'Sporten'. Luister en huiver..
09 May '11 - in Music
door Patrick
Harry Potter And The Outcasts Of Hogwarts - Harry Potter's Soup
Harry Potter and the Outcasts of Hogwarts zijn weer terug. Vandaag zien de vrienden van Harry behoorlijke handel in zijn merchandise. We zien het in Harry Potter's Soup..

Kijk hier voor meer Outcasts Of Hogwarts!
09 May '11 - in Humor
door Patrick
Who Needs A Runway?
Een beetje vliegtuig heeft de nodige ruimte nodig om op te kunnen stijgen, en natuurlijk te landen. Al zijn er ook de nodige uitzonderingen..
09 May '11 - in Cool
door Patrick
Dancing Like Carlton
Wie met enige regelmaat The Fresh Prince Of Bell Air kijkt, weet hoe Carlton kan dansen. Best grappig om na te doen, maar op een M1068 terwijl de raketten langs je vliegen lijkt me niet de meest veilige plek..
09 May '11 - in WTF!
door Patrick
Nissan Patrol Trail Ride
Een weekendje vertoeven in de bossen kan zo nu en dan best leuk zijn. Trailer achter je Nissan Patrol en gaan met die hap. O ja, houdt wel rekening met de nodige hindernissen. Baas!
09 May '11 - in Cool
door Patrick
Bruins vs Flyers - McQuaid vs Richards Painful 'Check'
Tijdens de ijshockeywedstrijd Bruins vs Flyers, verliep de bodycheck van Adam McQuaid iets anders dan hij had verwacht. Welterusten Adam..
08 May '11 - in WTF!
door Patrick
The Exorcist?
Naar mijn mening is The Exorcist één van de betere horrorfilms aller tijden. Komt er binnenkort weer een nieuw deel, of worden we blij gemaakt met een dooie mus?
08 May '11 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - Special Delivery - Happy Mother's Day
Elke dinsdag maken de kook pro's van Epic Meal Time een heerlijk gerecht. Vandaag maken ze een uitzondering. Zie hier Special Delivery, speciaal voor moederdag..
08 May '11 - in WTF!
door Patrick
Russia Car Crash Compilation Part 2
Dat het verkeer in Rusland niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. Compilatie meester Twister heeft weer een aantal opmerkelijke gevallen op een rijtje gezet..

Voor de liefhebbers hier deel 1..
08 May '11 - in WTF!
door Patrick
Drive And Seek
Gaat Mercedes achter BMW aan, nu ze ook met best mooie short movies komen? Om de nieuwe C-Klasse te promoten komen ze met 'Drive and Seek', om je wijs te maken dat de nieuwe C-Klasse de perfecte auto is voor een overval. Het kan aan mij liggen, maar ik zie nog steeds de dames in strakke witte pakjes voor me..
07 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Outdoor Workout
Waarom in een muffe sportschool je spieren kweken als het ook in de open lucht kan? Met een paar schroefjes heb je zo een pull-up bar gemonteerd. Top toch?
07 May '11 - in Humor
door Patrick
Japan Parkour & Freerunning
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zo ook dit groepje fanatiekelingen..
07 May '11 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 51
Er lijkt geen einde aan te komen, maar ons hoor je niet klagen. We gaan weer voor het nodige crash geweld. Zie hier alweer deel 51 van Crash Carnage!
07 May '11 - in Cool
door Patrick
Knuffingen Airport
Wij hebben Madurodam, maar in Hamburg, Duitsland, hebben ze Knuffingen Airport. Een schaalmodel vliegveld van een kleine 4,8 miljoen dollar gebaseerd op het vliegveld van Hamburg. Best indrukwekkend, maar is het zijn geld waard?
07 May '11 - in Actueel
door Patrick
Dog vs Statue
Een hond kan zich prima vermaken met een simpele stok. Althans, dan moet natuurlijk wel iemand die stok zo nu en dan een gooi geven. Eén ding is zeker, dit gaat niet werken..
07 May '11 - in Humor
door Patrick
First BMX Backflip
Je moet ergens beginnen als je de bekende BMX trucjes wilt leren. Al heb ik zo'n vermoeden dat deze snuiter beter gelijk kan stoppen.
07 May '11 - in WTF!
door Patrick
Eye Candy - The Mountain - The City Limits
Voor we gaan slapen doen we nog een dosis 'eye candy'. Magistraal mooie beelden die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar tevens een waar kunstwerk. Zie hier The Mountain en The City Limits.
06 May '11 - in Photography
door Patrick
High Five For First Kiss
Weet jij nog hoe je eerste zoen was? Waarschijnlijk een beetje verlegen een kusje op de wang en snel naar huis. Toch blijft het een mooi moment..
06 May '11 - in Cool
door Patrick
Car Transport..
Hey Henk, die oude BMW is eindelijk helemaal in orde, zet jij hem even op de trailer, dan kan hij weer terug naar zijn baasje..
06 May '11 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - Huge Red Balloon
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging. Een gigantische rode ballon. Ik zeg cool!
06 May '11 - in Cool
door Patrick
Snowmobile Hill Climb Gone Bad
Een snowmobile hill climb is een behoorlijke uitdaging. Het is alles of niets. Deze beste man doet aardig zijn best, maar helaas loopt het anders dan verwacht..
06 May '11 - in WTF!
door Patrick
Mother's Day - Trailer
Aanstaande zondag is het weer zover. Moederdag staat garant voor gezelligheid, lekker eten en drinken. Maar soms, heel soms is dat niet het geval. Zie hier de trailer van Mother's Day. Vanaf nu in de bioscoop!
06 May '11 - in Trailers
door Patrick
Parking Disaster
Even snel je auto parkeren kan voor de nodige ellende zorgen. Maar deze mensen spannen de kroon. Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan..
06 May '11 - in WTF!
door Patrick
Balls Of Steel S01E03 Australia
Er zijn maar weinig programma's die wij met alle plezier nog een keer willen laten zien. Balls Of Steel Australia is zo'n programma. Aflevering één hadden we vorige week. De buurman heeft vandaag deel 2 voor je, en wij maken het af met deel 3. Enjoy!
05 May '11 - in Television
door Patrick
Sabotage
Het nummer 'Sabotage' van de Beastie Boys is een regelrechte klassieker. Hoe geweldig is het dan als een aantal maten je deze clip cadeau doen voor je huwelijk. Natuurlijk spelen ze zelf wel hoofdrol in deze remake. ik zeg geslaagd!
05 May '11 - in Cool
door Patrick
Audi RS4 Chase
Wanneer je bij een politiecontrole er als een haas vandoor gaat lijkt me dat foute boel. Maar met een Audi RS4 onder je kont kan het nog een behoorlijk 'gevecht' worden met de sterke arm der wet. De Nederlandse RS4 begint de 'race' in Berendrecht, Antwerpen..
05 May '11 - in WTF!
door Patrick
National Geographic Megafactories - Maserati
We hebben al een keer eerder achter de schermen gekeken bij diversen autofabrieken. Vandaag voegen wij daar één aan toe. We gaan op bezoek bij Maserati.
05 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
YoYo Ducks
Mocht je binnenkort een dierenzaak, kinderboerderij of lokale vijver opzoeken, neem dan een yoyo mee. Baby eendjes vinden dat werkelijk reuze interessant.
04 May '11 - in Humor
door Patrick
Crazy Table Tennis Shot
Op badminton na is tafeltennis de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen, maar er is altijd baas boven baas. Zeggen jullie het maar, geluk of skills?
04 May '11 - in Sport
door Patrick
Animated Short - Hambuster
Wellicht vind je het heerlijk om lekker rustig in het park te lunchen. Maar wat als je hamburger daar anders over denkt? We zien het in de korte animatie Hambuster.
04 May '11 - in Animation
door Patrick
Dance Central Master
Met Kinect voor de Xbox haal je een eigen dansstudio in huis. Nou moet je natuurlijk wel een beetje ritmegevoel hebben, maar dat mag voor sommige de pret niet drukken. Zie hier de ultieme Dance Central Master!
04 May '11 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - Kids Edition
Nu Epic Meal Time een groot succes is, worden ze door jan en alleman gekopieerd. Niemand wint het natuurlijk van het origineel, al is deze kleine aardig op weg..
04 May '11 - in Cool
door Patrick
Baseball Catch
Tijdens een honkbalwedstrijd is het tof als je zelf een honkbal weet te bemachtigen. Vangen is het probleem niet zo, maar met je dochter in je handen lijkt me dat een stuk lastiger. Of toch niet?
04 May '11 - in Cool
door Patrick
Boujmaa's Triple Forward Loop Crash
Al een tijdje is de marokkaanse windsurfer Boujmaa Guilloul aan het oefenen om als eerste een triple forward loop te springen. Dat je flink hoog moet springen lijkt me duidelijk. En dat je dan ook wat harder neerkomt als het misgaat lijkt me ook duidelijk. Zie hier zijn helaas mislukte poging op Hookipa, waardoor hij enkele dagen in het ziekenhuis belandde..
03 May '11 - in Sport
door Patrick
Pool & Friends..
Je weet waarschijnlijk wel hoe het gaat als je met een aantal vrienden een zwembad onveilig gaat maken. De één na de ander wordt het bad ingesmeten. Op zich best leuk, maar doe het dan wel goed..
03 May '11 - in WTF!
door Patrick
Beer Thief..
Een beetje gangster heeft zijn broek half op zijn knieën hangen. Voor mijn gevoel loop je dan half voor lul. Maar één ding is zeker, volgende keer eerst een goeie broek kopen als je bier gaat jatten..
03 May '11 - in Humor
door Patrick
Japanese Scare Prank
Verborgen camera grapjes zijn vaak erg leuk. Nou weten we ook dat Japanners niets moeten hebben van spooky figuren. Ideaal dus om iemand eens goed in de maling te nemen..


Zet wel je geluid even zachter, kwaliteit is niet optimaal..
03 May '11 - in Humor
door Patrick
Ajax Vondelpark Fun
Met dit warme weer zijn de jongens van Ajax wel in voor een middag pret in het Vondelpark. Sta je met een paar maten lekker te ballen, komen ineens vier Ajacieden je uitdagen voor een partijtje. Dat levert een verrassende situatie én een fraai filmpje op.
03 May '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Cheesy Grilled Cheese Tower
Zin in een late lunch? Wellicht dat de jongens van Epic Meal Time een heerlijk ideetje voor je hebben. Voor de kaas liefhebber, de Cheesy Grilled Cheese Tower.
03 May '11 - in WTF!
door Patrick
WootsonTV - The Age Of Love
Vrouwen liefhebber WootsonTV is weer druk bezig geweest om een perfecte mix te creëren van modellen en muziek. Kijk mee naar The Age Of Love..
02 May '11 - in Sexy
door Patrick
The Chase - BMW RR VS BMW M3
Tijd voor een leuke uitdaging. Wat is sneller, de BMW M3 of de BMW S1000 RR? Auto tegen motor. Laten we eens kijken wie er als winnaar uit de bus komt..
02 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Teledoc - Nederwiet
Momenteel niets op tv? Dan hebben wij nog wel wat interessants voor je in petto. Altijd al alle ins en outs willen weten over het fenomeen Nederwiet? Over anderhalf uur ben je volledig op de hoogte..
02 May '11 - in Docu
door Patrick
Castle Slap Prank
Ook achter de schermen bij series worden onderling grapjes uitgehaald. Zo ook bij Castle. Nathan Fillion (Castle) probeert bij Jon Huertas een geintje uit te halen, maar of dat zo goed uitpakt?
02 May '11 - in Humor
door Patrick
Karl Reindler V8 Supercar Crash Ay Barbagallo
In Australië racen ze in dikke V8's over het circuit. Maar tijdens de race op Barbagallo Raceway gisteren, parkeerde coureur Steve Owen zijn auto achter in de Holden van Karl Reindler, met alle gevolgen van dien..
02 May '11 - in WTF!
door Patrick
The Royal Wedding - Abridged!
De 'royal wedding' van Kate en William was een groot, en ook vooral langdradig, evenement. Anderhalve minuut is meer dan zat..
02 May '11 - in Humor
door Patrick
Ronan Parke - Britain's Got Talent
Bij Britain's got talent hebben we al aardig wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even speciaal, maar wat de 12 jarige Ronan Parke laat horen is toch wel bijzonder te noemen..
02 May '11 - in Television
door Patrick
Going To School..
Elke dag je kind aansporen om naar school te gaan valt niet mee. Deze vader heeft daar een perfecte oplossing voor. Het kost een paar knaken, maar dan heb je wel een vrolijk ukkie naast je zitten..
01 May '11 - in Cool
door Patrick
Lara - DDR & Violin
Een potje DDR spelen of oefenen op je viool, het blijft een lastige keuze. Maar waarom moeilijk doen als je het kan combineren. Kijk mee naar Lara..
01 May '11 - in Cool
door Patrick
Dance Party
Koninginnedag was in heel Nederland weer een geslaagd feestje. Maar niet iedereen is dol op die oranje spullen. Die houden het liever simpel..

Op 0.14 noemt hij ons nog even..
01 May '11 - in Humor
door Patrick
Win & Luck Compilation April 2011
Naast de maandelijkse fail compilaties komt Twister nu ook met de nodige winnaars en mazzelaars. Zie hier de Win & Luck compilatie van April 2011.
01 May '11 - in Cool
door Patrick
Skateboard Skills
Je moet ergens beginnen als je de bekende skateboard trucjes wilt leren. Maar dan moet het board wel een beetje meewerken..
01 May '11 - in WTF!
door Patrick
Drift 44 - RC Skills
Driften lijkt zo simpel, maar goed kunnen driften is een kunst op zich. Of het nou een echte auto is, of een RC wagentje, het blijft knap. Deze man heeft aardig controle over zijn 'speelgoed'..

Meer hier!
01 May '11 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties