WTF Women's Sports Moments

Vrouwensporten zijn op tv nou niet echt populair. Ik persoonlijk kan er soms wel van genieten. Al is het alleen maar voor de WTF momentjes.
14 Mar '23 - in Sport
door Patrick
Best UFC Knockouts Of 2021 (01)

Tijdens een UFC gevecht weet je dat het er hard aan toegaat en je goed moet opletten. Want voor je het weet lig je gestrekt. Zie hier de beste knockouts van 2021. Althans, tot nu toe dan.
17 Apr '21 - in Sport
door Patrick

Golf Pro Jon Rahm - Epic Hole-in-One, Masters

Nou is het voor een golfer al een hele prestatie om een hole-in-one te slaan. Jon Rahm deed het tijdens de 84th Masters Tournament op een wel heel bijzondere manier.
11 Nov '20 - in Sport
door Patrick
Fastest KO in Women's Boxing History

Het is onvoorstelbaar hoe snel een bokspartij over kan zijn. Dit moet wel een record zijn..
28 Jul '20 - in Sport
door Patrick
AWAKEN - Max Verstappen, Best Moments Fights And Overtakes Against Everyone!

Dat Max Verstappen een eersteklas coureur is weten we allemaal. En dat hij elke keer weer voor spektakel zorgt maakt heel Nederland fan van hem. En logisch ook. Zie hier AWAKEN, een tof overzicht van zijn beste, en soms wat mindere, momenten.
28 Nov '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Japan

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De zestiende race van dit seizoen werd gehouden in Japan. Hierbij een korte samenvatting.
20 Oct '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Thailand

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De vijftiende race van dit seizoen werd gehouden in Thailand. Hierbij een korte samenvatting.
07 Oct '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - San Marino

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De dertiende race van dit seizoen werd gehouden in Italië. Hierbij een korte samenvatting..
16 Sep '19 - in Sport
door Patrick
Unluckiest Golf Shots Ever

Golfen is een mooie sport. Het is een hele prestatie om van meters afstand een bal te putten. Zelfs bij de pro's gaat het wel eens net mis..
29 Aug '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Great Britain

Zondag was het weer tijd voor de MotoGP. De twaalfde race van dit seizoen werd gehouden in Engeland. Hierbij een korte samenvatting..
26 Aug '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Austria

Zondag was het weer tijd voor de MotoGP. De elfde race van dit seizoen werd gehouden in Oostenrijk. Hierbij een korte samenvatting..
14 Aug '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Czech Republic

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De tiende race van dit seizoen werd gehouden in Tsjechië. Hierbij een korte samenvatting..
05 Aug '19 - in Sport
door Patrick
Verstappen

Afgelopen zondag werd de tiende F1 race gehouden in Engeland, en wat een race was dat. Zelfs vandaag hebben de meeste liefhebbers het nog over het 'gevecht' tussen Verstappen en Leclerc. Laten we gewoon nog even terugkijken op een paar geweldige acties van de twee top coureurs. Awesome!
16 Jul '19 - in Sport
door Patrick
Mountain Of Hell 2019 Aftermovie

Van een gigantische berg afrazen op je mountainbike is en blijft geweldig. Al laat ik het liever aan een ander over. Zie hier de aftermovie van het epische MTB evenement Mountain Of Hell 2019.
09 Jul '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Germany

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De negende race van dit seizoen werd gehouden in Duitsland. Hierbij een korte samenvatting..
08 Jul '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Netherlands TT Assen

Vanmiddag was het weer tijd voor de MotoGP. De negende race van dit seizoen werd gehouden in ons eigen landje, op de TT van Assen! Hierbij een korte samenvatting..
30 Jun '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Catalunya, Spain

Vanmiddag was het weer tijd voor de MotoGP. De zevende race van dit seizoen werd gehouden in Spanje. Hierbij een korte samenvatting..
16 Jun '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Italy

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De zesde race van dit seizoen werd gehouden in Italië. Hierbij een korte samenvatting..
03 Jun '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - France

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De vijfde race van dit seizoen werd gehouden in Frankrijk. Hierbij een korte samenvatting..
20 May '19 - in Sport
door Patrick
Take A Lap Of Circuit Zandvoort

De kogel is door de kerk en dus kunnen we vanaf 2020 de F1 verwelkomen hier in Nederland. Tijd om alvast een rondje Zandvoort te doen met Max Verstappen..
14 May '19 - in Sport
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties