Tiny Budgie Egg Rescue - The Smallest Parrot You Have Ever Seen

Parkieten zijn toffe beestjes, heb er inmiddels al heel wat gehad. Maar wat als je in de dierenwinkel een verloren ei aantreft waarvan het vrouwtje net is verkocht. Deze man nam de zorg van het eitje op zich. En dan is het altijd nog maar de vraag of het eitje uit zal komen. Gelukkig voor hem heeft hij er ondertussen een mooi gevleugeld vriendje bij. Best cool om te zien.
12 Oct '21 - in Animals
door Patrick
We Got Trouble Here! Alligatog Attacks Handler

Met een kinderfeestje een bezoekje brengen bij de alligators klinkt natuurlijk best leuk. Alleen is de realiteit net even anders als het beestje zijn dag niet heeft. Gelukkig was de nu al held van 2021 daar ook aanwezig.
17 Aug '21 - in Animals
door Patrick

Close Encounters With Wildlife

Wilde dieren of het nou een beer of een vlieg is, Ze blijven je verrassen. Ze hebben immers een eigen willetje hè..
17 Nov '20 - in Animals
door Patrick
Game of Seeds 2020

Heel wat mensen zitten verplicht thuis door dat corona gebeuren. En dat maakt mensen creatief. Deze man plaatste wat diverse zaden in zijn tuin. De dieren die daar op af kwamen zorgde voor een behoorlijk schouwspel. Game of Seeds!
06 Oct '20 - in Animals
door Patrick
Nope! Go Away White Shark, Redirecting

Onderwater filmen en fotograferen kan prachtige plaatjes opleveren. Maar als je dan een haai tegenkomt kan ik me voorstellen dat je hart even zeven keer sneller gaat pompen. Bij deze gozer waarschijnlijk niet. Die stuurt Jaws gewoon even de andere kant op.
22 Jul '20 - in Animals
door Patrick
When You Shake To Much

Vogels zijn geniale beestjes. Althans, vergeet even de meeuwen en duiven. Die kosten mij teveel lakschade aan de auto. Maar (valk)parkieten en kaketoes daarentegen weer wel. Dit beestje is de shakes van zijn baasje inmiddels wel zat.
05 Jul '20 - in Animals
door Patrick
Yogi Will Retrieve Anything

Sommige honden zijn te lui om een bal terug te brengen. Of ze kunnen hem niet eens vinden. Yogi is een ander verhaal. Die brengt zelfs het kleinste ding netjes terug.
16 Jun '20 - in Animals
door Patrick
Bison Stampede Yellowstone

Een bizon zie je niet zo vaak. Maar als je ze treft kan je er maar zeker van zijn dat er meer volgen. Zoals hier in Yellowstone. Toch wel netjes van ze dat ze de auto niet slopen.
16 Jun '20 - in Animals
door Patrick
Praying Mantis vs Murder Hornet UFC Style

Ik ben geen fan van wespen en zo. En al helemaal niet van zijn grotere broer. Gelukkig weet een bidsprinkhaan daar prima mee om te gaan.
10 May '20 - in Animals
door Patrick
Takis Shelter

Ik mag voor heel wat mensen spreken als ik zeg dat je goed moet zijn voor dieren. Deze hond heeft heel wat moeilijke jaren achter de rug. Maar gelukkig is alles met wat liefde, tijd en respect goed te maken.
18 Apr '20 - in Animals
door Patrick
BBC Earth

Wij mensen hebben wel eens wat onenigheid, maar in het dierenrijk is het niet anders. En dat weten ze vandaag de dag prachtig op beeld te zetten.
16 Feb '20 - in Animals
door Patrick
Bull Terrier vs Stairs, Dogs

Honden en een trap is niet altijd een beste combinatie. Deze viervoeter weet hoe hij zo snel mogelijk beneden is.
10 Dec '19 - in Animals
door Patrick
Dog Wants Some Company

Niet alleen een mens, maar ook een hond heeft wel eens wat gezelschap nodig. Deze hond snapt het helemaal.
10 Dec '19 - in Animals
door Patrick
Dog Ruins A Days Work

Honden zijn toffe beestjes. Maar soms een beetje te vrolijk en eigenwijs. En ja, daar is niet iedereen bij mee..
26 Nov '19 - in Animals
door Patrick
Purranormal Activity (OwlKitty)

We kennen allemaal de film 'Paranormal Activity' wel. Er zijn zelfs mensen die er dagen van wakker hebben gelegen. Deze man heeft last van een typisch geval van Purranormal Activity. Minder eng, maar je krijgt er zeker wel ook slapeloze nachten van.
08 Nov '19 - in Animals
door Patrick
BBC Earth

Als er bij mij een wesp of een een spin in de buurt komt ben ik weg. We hebben allemaal we een fobie voor een bepaald soort insect, beest, of ongedierte. En logisch ook..
12 Oct '19 - in Animals
door Patrick
Hungry Carmine Bee-Eater vs Bee

Wanneer je als vogel dol bent op bijen heb je toch een klein probleem. Je moet toch eerst van die ellendige angel af zien te komen. Deze vogel weet donders goed hoe hij dat moet aanpakken..
24 Jul '19 - in Animals
door Patrick
Cockatoo vs Bird Spikes

Mocht je wat overlast van vogels hebben, dan zijn anti-vogel spikes een mogelijke oplossing. Maar dan moet je geen eigenwijze vogel als deze in de buurt hebben.
11 Jul '19 - in Animals
door Patrick
Animal Style..

Wij mensen hebben soms onze buien. Maar bij dieren is het niet anders. Zie hier 'Animal Style'..
14 Jun '19 - in Animals
door Patrick
Hairy Frogfish Is Faster Than Slow Motion

Er zijn heel wat snelle dieren op deze planeet. Maar als je, zoals dit beestje, sneller bent dan slow motion dan ben je wel baas..
12 Jun '19 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties