Gametime: Popcorn-Syfy

Even niets te doen? Probeer Popcorn Syfy eens. Deze game zit bomvol aanwijzingen naar bekende Science fiction films en series. Weet jij ze allemaal te raden?

Ben je meer van de auto's? Dan is Popcorn Garage wat voor jou.
28 Sep '21 - in Games
door Patrick
Let's Play Tic Tac Toe! Can You Beat Me?

Tijd voor een spelletje, en we maken het niet al te moeilijk. Althans, kan jij van deze gozer winnen met boter, kaas en eieren? Probeer het eens..
11 Jan '17 - in Games
door Patrick

What's Inside The Box?

Gametime! Vandaag een niet al te moeilijk spel. Probeer bij 'What's Inside The Box?' de kleine puzzels op te lossen. Zo simpel is het. Game On!
07 Jun '16 - in Games
door Patrick
Leo's Red Carpet Rampage
Als er iemand een Oscar verdient, dan is het Leonardo DiCaprio wel. Ga in 'Leo's Red Carpet Rampage' de rode loper op en help Leo zijn Oscar te bemachtigen! Oja, pas wel op voor de fotografen..
17 Feb '16 - in Games
door Patrick
Gametime: PopCorn Garage
Even niets te doen? Probeer PopCorn Garage eens. Deze garage zit bomvol aanwijzingen naar bekende films. Weet jij ze allemaal te raden? Game On!
13 Oct '15 - in Games
door Patrick
Gametime - Give Up 2
Niets leuks op tv? Tijd voor een spelletje. Geen moeilijke puzzels, maar wel een leuke uitdaging. Probeer in Give Up 2 de deur te halen aan de andere kant van het level. Klinkt simpel toch? Game on!
16 May '15 - in Games
door Patrick
Pacapong
De games die vandaag de dag op pc en diverse consoles uitkomen zien er stuk voor stuk gelikt uit. Maar vergeet retro gamen niet. PacMan, Space Invaders en Pong zijn toch wel de trendsetters geweest jaren terug. Maar wat krijg je als je die combineert? Juist, Pacapong!

Downloaden doe je hier!..
11 Apr '15 - in Games
door Patrick
GameTime: Five Minutes
Gametime! Laten we deze dag eens afsluiten met een spelletje. Overleef jij een zombie attack? Zie hier Five Minutes. Game on!
23 Nov '14 - in Games
door Patrick
GTA5 - Knockout Compilation POW!
Nu Grand Theft Auto 5 een paar dagen uit is zie je overal filmpjes vandaan komen. Eén daarvan is de knockout compilatie POW!, en wie zegt nou dat GTA5 gewelddadig is? Ik zeg game of the year!
19 Sep '13 - in Games
door Patrick
How Scary Is Outlast?
Er zijn heel wat spellen op de markt waarvan mensen beweren dat ze super eng zijn. Eén zo'n spel is Outlast. Laten we eens kijken of dat ook echt zo is..
07 Sep '13 - in Games
door Patrick
Bombermine - Massively Online Bomberman
Het spel Bomberman heeft aardig wat uurtjes van mijn jonge jaren gekost. Wellicht leuk om die tijd weer eens te herleven. Maar dan wel online met 100 man. Game on!
01 Mar '13 - in Games
door Patrick
Audi Pitgame - Race Tegen De Klok
Een pitstop is een zenuwslopend race-onderdeel, die het verschil kan maken tussen winnen en verliezen. Het draait allemaal om precisie en timing. Klinkt heel moeilijk allemaal, maar Audi laat zien dat ook jij het kan in de coole pitgame 'Race tegen de klok'.
18 Oct '11 - in Games
door Patrick
Angry Birds Rio Online
Wij bij Biertijd zijn niet vies van spelletjes. Inmiddels is het alweer veels te lang geleden dat we games gepost hebben, maar misschien kunnen we jullie blij maken met Angry Birds Rio. Succes!
15 Sep '11 - in Games
door Patrick
Angry Birds
Angry Birds is een succes. De game staat in meer dan 60 landen op nummer 1 van de meest gedownloade games voor smartphones. Nu is het eindelijk mogelijk om hem gewoon achter de pc te spelen in je browser. Daar zal je baas blij mee zijn. Game on!
12 May '11 - in Games
door Patrick
Rivella Kicks & Thrills One Button Website
Tijd voor wat simpel vermaak op deze zonnige middag. Niet lastig, gewoon op de knop drukken en je krijgt geheel automagisch een simpele game voorgeschoteld. Hoe makkelijk kan het zijn. Game On!

Voor een ander spel gewoon weer op de knop drukken..
21 Oct '10 - in Games
door Patrick
Dynamic Systems 2
Het is alweer te lang geleden dat we een spelletje gespeeld hebben. Na het eerste deel van puzzelspel Dynamic Systems gaan we vrolijk door met het vervolg. Zie hier Dynamic Systems 2. Game on!
11 Oct '10 - in Games
door Patrick
Gameboy Online
Soms is het wel eens leuk om een oude game console van zolder te halen voor een middagje retro gamen. Voor de liefhebbers van de Gameboy is het een stuk makkelijker. Die spelen we gewoon online.
21 Jul '10 - in Games
door Patrick
Sprocket Rocket
Help in Sprocket Rocket, Wallace & Gromit hun vliegtuig te repareren door een aantal tandwielen te verzamelen zodat ze hun reis naar de maan kunnen realiseren. Het enige wat je nodig hebt is een beetje gezond verstand. Dat lukt ons toch wel? Game on!
14 Jun '10 - in Games
door Patrick
Let It Glow
Gametime! Laten we de dag eens vullen met het spel 'Let it Glow'. Voor het gemak niet al te lastig, het enige wat je hoeft te doen is een lampje laten branden. Klinkt simpel toch? Game on!
17 May '10 - in Games
door Patrick
30-50 Racing
Gametime! Vandaag gaan we racen, maar dan net even anders. Bedoeling van het spel is namelijk om zo hard mogelijk zacht te rijden. Klinkt simpeler dan het is. Game on!
22 Apr '10 - in Games
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties