People Are Awesome - Kids Edition (10)

Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral volwassen mensen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de kids in de spotlights.
12 Aug '20 - in News
door Patrick
FailArmy

De dagen vliegen voorbij. Tijd dus voor een nieuwe lading missers.
23 Jun '20 - in News
door Patrick

Facebook 2015 Year In Review
2015 was een bewogen jaar, met veel ellende helaas. Samen met Facebook kijken we terug naar de meest opmerkelijke momenten van 2015..
13 Dec '15 - in News
door Patrick
2014: The World Around Us
2014 is in onze ogen een jaar vol lol, maar vergeet de mindere momenten niet. Het kan niet elke dag humor en pret zijn. En dat maakt deze compilatie meer dan duidelijk..
27 Dec '14 - in News
door Patrick
Zeitgeist 2014
Zoals gebruikelijk komt zoekgigant Google tegen het einde van het jaar met een kort overzicht van opmerkelijke nieuwsmomenten van het afgelopen jaar. Zie hier Zeitgeist 2014..
13 Dec '14 - in News
door Patrick
Stuart Edge - Instant Date Prank
Een vreemd persoon met een simpele knop voor zich is voor een beetje nieuwsgierig iemand een hele uitdaging om er niet op te drukken. Je wilt immers toch weten wat er gaat gebeuren. Leuke actie weer van Stuart Edge..
03 Mar '14 - in News
door Patrick
Zeitgeist 2011 - Year In Review
2011 was een bewogen jaar, met veel ellende helaas. Samen met Google Zeitgeist kijken we terug naar de meest opmerkelijke momenten van 2011.
16 Dec '11 - in News
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - September
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws van September 2011.
23 Oct '11 - in News
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - Dichter Bij Augustus
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws van Augustus 2011.
08 Sep '11 - in News
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - Anders Dan Anders
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws van Juli 2011.
11 Aug '11 - in News
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - De Kleinste Man
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws van Juni 2011.
07 Jul '11 - in News
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - Komkommer Aids
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws Mei 2011.
20 Jun '11 - in News
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - April 2011
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar laten wij het eens op een aparte manier doen. Justin zal ons maandelijks van het nieuws voorzien in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws April 2011.
11 May '11 - in News
door Patrick
The Netherlands Beats Uruguay
Binnenkort de foto's maar nu maar even de 3-2 overwinning vieren. Wie had dit verwacht?!
06 Jul '10 - in News
door Patrick
midnr
Voor de MIDNR fans is er goed nieuws!! In de nacht van 14 op 15 Juni a.s., zal er op Radio Veronica een 'ouderwetse' Midden in de Nacht Rick uitzending zijn. Uiteraard ook op het bekende tijdstip van 00.00 uur tot 03.00 uur. De makers van MIDNR ....   » Lees verder
08 Jun '10 - in News
door Froukje
Nodar Kumaritashvili Crash Dead 2010 Vancouver Olympics
Normaal zijn we hier bij Biertijd.com voor de lol en humor. Maar soms is een serieuze noot niet te vermijden. De olympische spelen zijn nog niet begonnen of het eerste slachtoffer is al gevallen. De 21 jarige rodelaar Nodar Kumaritashvili is tijdens een trainingssessie dodelijk verongelukt. Triester kan het niet beginnen.
12 Feb '10 - in News
door Patrick
Ok, Biertijd is geen roddelsite en dat willen we dan ook zeker niet worden, maar ik weet dat hier een aantal MIDNR fans zitten en daar is het dan wel weer ontzettend leuk nieuws voor. Kom maar op met die MIDNR!
06 Oct '09 - in News
door Froukje
Mexican Border Wall
Elk jaar weer gaan er miljoenen Amerikanen de grens over naar Mexico. Mexico is het onderhand zat en laat een muur bouwen om de toenemende stroom Amerikanen tegen te gaan. Zie hier hoe en waarom.
09 Jul '09 - in News
door Patrick
US To Trade Gold Reserves For Cash
Hoewel ze beweren dat de financiële crisis langzaam aan het afnemen is, staat Amerika op het punt om zijn goud reserves in te wisselen voor geld om de kosten te dekken. Hier de beelden.
23 Jun '09 - in News
door Patrick
Shawn Johnson
Het is tragisch voor topsporters als ze iets breken. Turnster Shawn Johnson is daar een typisch voorbeeld van. Na het winnen van diverse medailles brak de 17 jarige Shawn haar knie, waarbij haar ouders maar één oplossing zagen. Inslapen.
18 Jun '09 - in News
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties