Rockabye Mirror Dance

De hit 'Rockabye' wordt inmiddels elk uur tot vervelens toe over de speakers gepompt. Maar als een dame als deze voor de spiegel haar dansje doet mopperen wij niet meer..
19 Dec '16 - in Sexy
door Patrick
Dominican Baseball Cheerleader

Honkbal is niet echt mijn sport. Maar tijdens de rust maken ze in dit geval toch een boel goed. Lang leve cheerleaders.
12 Dec '16 - in Sexy
door Patrick

I Love Tennis..
Kijken bij een tenniswedstrijd is niet mijn favoriete bezigheid. Maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Kijk mee naar Elizabeth Anne..
18 Feb '16 - in Sexy
door Patrick
Maddie Sparkle MIss Pole Dance Australia Routine
Nu snap ik waarom sommige mannen erop hameren dat er een paal in de slaapkamer moet komen. Zie het optreden van Maddie Sparkle die tweede werd bij Miss Pole Dance Australia..
16 Jan '16 - in Sexy
door Patrick
Fraules Sexy Choreo - Feel It
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Feel It..
30 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
WAVEYA - PSY - Daddy
De nieuwe hit 'Daddy' van Koreaan PSY gaat weer als een malle. Maar wie zien we liever dansen? PSY zelf, of de dames van WAVEYA..
18 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
Fraules Twerkography - Cool Back
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
03 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
Lexy Panterra Twerk Freestyle - Booty Bounce
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
16 Nov '15 - in Sexy
door Patrick
Fraules Twerkography - Get Real Nasty
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Get Real Nasty'..
24 Oct '15 - in Sexy
door Patrick
Line Dance..
Normaal ben ik totaal geen fan van line dancing. Maar er zijn uitzonderingen. Het werkt, in dit geval, zelfs een beetje hypnotiserend..
12 Jul '15 - in Sexy
door Patrick
MotoGP 2015 Netherlands Assen TT - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Assen 2015..
27 Jun '15 - in Sexy
door Patrick
Michelle Jenneke Tribute
De Australische hordeloopster Michelle Jenneke ken je wellicht nog wel van haar spraakmakende opwarmdansje. Maar Michelle heeft meer in huis..
03 Jan '15 - in Sexy
door Patrick
Twas The Night Before Christmas (Sybian Version)
Clement Clarke Moore (1779 - 1863) schreef het welbekende gedicht 'Twas the night before Christmas' in 1822. Tot op heden is het elk jaar weer onderdeel van kerstmis. Alleen geven de heren van Simple Pickup dit jaar het gedicht wat erotisch mee. Een sybian..
21 Dec '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP 2014 Valencia - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Valencia 2014..
09 Nov '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP 2014 Phillips Island - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Phillip Island 2014..
19 Oct '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP 2014 Misano - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Misano 2014..
14 Sep '14 - in Sexy
door Patrick
40 Smoking Monster Girls Caught On Camera
Dat de dames van het energiedrankje Monster meer dan aardig voor het oog zijn hebben we al eens eerder gezegd. Maar ook deze keer was het geen straf om dit filmpje uit te kijken..
01 Sep '14 - in Sexy
door Patrick
Bianca Bree Van Damme Ice Bucket Challenge
We hebben inmiddels al heel wat ALS ice bucket uitdagingen voorbij zien komen. Maar deze willen we zeker niet missen. Bianca Bree, de dochter van Jean-Claude van Damme, is een meid die geen pijn doet aan je ogen. Laat de emmer water maar komen..
24 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
Diosa Canales Samba Dancing
Zelf ben ik niet zo'n danser, maar er naar kijken doe ik graag. En al helemaal als Diosa Canales met haar kont staat te schudden. Classic!
04 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP Catalunya 2014 - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Catalunya 2014..
15 Jun '14 - in Sexy
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties