Garbage Disposal vs Wedding Ring Restoration
Als je trouwring om wat voor reden dan ook volledig naar de maan geholpen wordt dan heb je een probleem. Althans, dat gok ik zo. Maar gelukkig zijn er altijd mensen met gouden handen die het allemaal weer in orde weten te maken. Ik zeg een knap stukje vakwerk..
20 Jan '15 - in Pics
door Patrick

Handy Tool Toys - Multifunctional Sex Toys
Wie wel eens wat rondwandelt in de sexwinkel, weet dat je aan wat spulletjes om je sexleven op te leuken, nog best flink wat zuurverdiende euro's kwijt kan. Wat zou het dan handig zijn als je aan de andere kant wat kan besparen door die dildo of penispomp multifunctioneel in te zetten...
09 Jul '14 - in Pics
door Patrick
40 Pics From The Past
Vroeger was alles beter zeggen de oudjes wel eens. Na het zien van deze fotoreportage vraag ik het me toch af..
04 Mar '14 - in Pics
door Patrick
Pumpkin Carving
08 Oct '12 - in Pics
door Patrick
PicTalk 35
Het is inmiddels alweer veels te lang geleden. Jullie hebben inspiratie zat, dus kom maar op met de geniale onderschriften. Dat moet met deze nieuwe aflevering van PicTalk niet al te moeilijk zijn..
02 Oct '12 - in Pics
door Patrick
The Craftsmen's Boobs
Het is de nachtmerrie van elke huiseigenaar: Een klusjesmans bilnaad. Maar daar is nu een perfecte oplossing voor. Met een beetje fantasie kom je immers een heel eind..
08 Jul '12 - in Pics
door Patrick
MotoGP 2012 Catalunya

Video Highlights - More MotoGP 2012 Here!
04 Jun '12 - in Pics
door Patrick
Hangmatting
10 Apr '12 - in Pics
door Patrick
Quotes & Advice
26 Feb '12 - in Pics
door Patrick
Facts..
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Of je er wat aan hebt is een ander verhaal, maar interessant is het wel..
18 Oct '11 - in Pics
door Patrick
Pic Talk 34
Het is inmiddels alweer veels te lang geleden. Jullie hebben inspiratie zat, dus kom maar op met de geniale onderschriften. Dat moet met deze nieuwe aflevering van Pic Talk niet al te moeilijk zijn..
28 Aug '11 - in Pics
door Patrick
London Looters Photoshop
De toestand in Engeland is te triest voor woorden, dat heb je waarschijnlijk aan de verschillende fotoreportages wel kunnen zien. Al kan je met een dosis Photoshop de daders best voor paal zetten..
11 Aug '11 - in Pics
door Patrick
Zwarte Cross 2011
Afgelopen weekend was het weer feest in Lichtenvoorde. De 15e jubileumeditie trok dit weekend een kleine 150.000 bezoekers, een heus record! Was je zelf niet aanwezig, helaas. Gelukkig hebben de buren de foto's nog. Zie hier deel 1 en deel 2.
18 Jul '11 - in Pics
door Patrick
Awesome Billboard Advertising
Hoe verkoop je, op een toffe manier, reclame op gigantische reclamezuilen? Dat is ergens heel simpel. Mensen confronteren met dingen ze absoluut niet willen zien..
26 May '11 - in Pics
door Patrick
Werkstatt Calendar 2011
Ook in 2011 moet er weer een kalender hangen in elke werkplaats. De duitse automaterialenleverancier Stahlgruber, komt met een wel heel aparte kalender op de proppen. Prima te bekijken zonder 3D bril, maar met bril geeft het net iets extra's. Voor de liefhebbers hier de making of. Thnx Bart!
23 Oct '10 - in Pics
door Patrick
Street Art by Banksy
De werken van de Engelse straat kunstenaar Banksy zijn niet te vergelijken met de 'normale' graffiti die we zo nu en dan om ons heen zien. Zijn werk is ronduit in één woord te beschrijven. Kunst! We zetten een aantal van zijn kunstwerken op een rijtje voor je. Hier deel 1 en hier deel 2.
14 Oct '10 - in Pics
door Patrick
Pencil Art
Elke scholier en timmerman heeft waarschijnlijk dagelijks een potlood in handen. Handig ding, maar er zijn mensen die hem ergens anders voor gebruiken.
30 Jul '10 - in Pics
door Patrick
Zwarte Cross 2010
Ondanks een moeilijke start zit de 14e editie van de Zwarte Cross zit er weer op. Met de teller op een kleine 150.000 bezoekers was het ook dit jaar weer een groot succes. Voor een mooi foto overzicht kijken we even bij de buren.

Update: Nu ook deel 2!
19 Jul '10 - in Pics
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties