Killer Clowns - Out Of The Circus (Halloween Edit) Music Video

Killer clowns, iedereen kent ze inmiddels. Door velen gehaat, maar ze zijn weer terug. En wel met een heuse music video speciaal voor Halloween. Zeg het zelf maar, hit of shit?
31 Oct '17 - in Music Vids
door Patrick
OK Go - Upside Down & Inside Out
De heren van OK Go staan niet alleen bekend om hun muziek, maar ook om de opmerkelijke clips die zij er aan toevoegen. Zie hier hun laatste videoclip: Upside Down & Inside Out..
11 Feb '16 - in Music Vids
door Patrick

PSY - Daddy
Na de megaklapper van PSY's Gangnam Style en Gentleman is de Koreaanse zanger terug met een nieuw nummer. Zal het weer zo'n denderend succes gaan worden? Oordeel zelf. Zie hier PSY's Daddy..
30 Nov '15 - in Music Vids
door Patrick
Jack Black - Tenacious D - To Be The Best
We hebben al geruime tijd niets vernomen van Tenacious D. Maar ze zijn terug! Zie hier 'To Be The Best' van hun nieuwe album 'Rize of the Fenix'.
27 Mar '12 - in Music Vids
door Patrick
Is Tropical - The Greeks
Normaal posten wij niet zo snel normale videoclips. Maar vandaag maken we graag een uitzondering. Kijk mee naar Is Tropical - The Greeks.
28 May '11 - in Music Vids
door Patrick
Moby - Wait for Me
Je kan als muzikant zelf een videoclip schieten maar je kan ook een wedstrijd uitschrijven en daaruit het beste werk kiezen, dat laatste deed Moby en ik moet zeggen, deze videoclip is echt erg goed.
02 May '10 - in Music Vids
door Alberto
My Volvo
De meeste hiphop videoclips puilen uit met mooie vrouwen en dure auto's maar niet voor Grynch die erg blij is met z'n Volvo 240DL uit '86.
01 May '10 - in Music Vids
door Alberto
The Golden Age Of Video
Om een behoorlijk clip in elkaar te mixen moet je zorgvuldig te werk gaan. Dat hoef je de kunstenaar van 'The Golden age of Video' niet meer uit te leggen.
11 Oct '09 - in Music Vids
door Patrick
GirlsLoveDJs
Zo aan het begin van het weekend kunnen we wel wat relaxte muziek gebruiken. Voor de liefhebbers hebben we hier de gloednieuwe, ruim een uur durende, zomerse mixtape van GirlsLoveDJs.
31 Jul '09 - in Music Vids
door Patrick
Een bepaald spreekwoord komt in me op bij het zien van deze clip, jij mag raden welke. De meningen zijn verdeeld, ik vind persoonlijk de hond het grappigst.
03 May '09 - in Music Vids
door Gerben
Eminem - We Made You
We hebben al een tijdje niets gehoord van rapper c.q. acteur Eminem, maar hij is weer terug. De muziek is misschien wat minder deze keer, maar de clip is weer als vanouds.
07 Apr '09 - in Music Vids
door Patrick
Winter Gloves - Let Me Drive, Flipbook
Als kleine snuiter hebben we waarschijnlijk allemaal wel eens een flipbook in elkaar geknutseld. Maar met een beetje creativiteit en handigheid teken je zo een complete clip bij elkaar. Neem als voorbeeld, Winter Gloves Let me drive.
06 Mar '09 - in Music Vids
door Patrick
Pork And Beans Reloaded
De clip van Weezer's 'Pork and Beans' was een regelrecht internet succes. Waarschijnlijk ook omdat half Youtube in de clip voorkomt. Onderhand zijn we al wat maanden en virals verder. Tijd voor een update.
16 Jan '09 - in Music Vids
door Patrick
Ik Zie Je Vaag, Ina!
Carnaval komt met rasse schreden dichterbij dus het bloed van de liefhebbers begint alweer sneller te stromen. Bij onze stoute zus alvast dé apres-ski hit van 2009. Dick Treesie met 'Ik zie je vaag Ina'.
16 Jan '09 - in Music Vids
door Patrick
Splitscreens
Sommige nummers zijn al mooi van zichzelf. Als er dan ook nog een mooie videoclip bij wordt gemaakt is dat mooi meegenomen. Zo hebben ze bij de clip van De Staat geen enkel special effect toegevoegd. Alle splitscreens hebben op de set plaatsgevonden.
29 Dec '08 - in Music Vids
door Patrick
United State Of Pop 2008
Momenteel is het de tijd van de jaarmixen. Maar de Billboard top 25 in een magere vier minuten proppen is een behoorlijke opgave. DJ Earworm kreeg het voor elkaar. Zie en hoor hier United State Of Pop 2008. Hier de MP3 & playlist.
28 Dec '08 - in Music Vids
door Patrick
Jim Tv Video Yearmix 2008
Met het einde van het jaar in zicht komen er weer van alle kanten 'Best of' mixen voorbij. Zo heeft onze buurman de JimTv Hitmix 2008 voor je klaar staan.
28 Dec '08 - in Music Vids
door Patrick
Can't Wrap This!
Elk jaar weer hetzelfde verhaal. Probeer je een cadeau voor onder de kerstboom in te pakken, kom je een stuk inpakpapier tekort. Ik ben schijnbaar niet de enige die daar last van heeft.
22 Dec '08 - in Music Vids
door Patrick
Firestarter
Wie denkt dat opa en oma heel de dag achter de vensterbank naar Frans Bauer en Jan Smit zitten te luisteren heeft het fout. Dat blijkt maar weer uit deze clip van The Zimmers.
02 Dec '08 - in Music Vids
door Patrick
Dutch Talent
Is het onderhand niet eens tijd voor nieuw Nederlands talent. Frans en Marianne hebben we onderhand wel gezien. Een frisse wind kan geen kwaad. Voor wie kiezen jullie? Wilbert of vrolijke Jordy..
22 Nov '08 - in Music Vids
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties