James Kingston - Don't Look Down (Docu)

Je moet zeker geen hoogtevrees hebben om een dag mee te gaan met James Kingston. Zie hier zijn docu 'Don't look down'. Ik krijg er zweethandjes van.
16 Sep '21 - in Docu
door Patrick
Greatest Storms On Earth

Een boel bliksem en storm is niet altijd even prettig. Maar het geeft wel erg mooie beelden. Kijk mee naar de mini documentaire Greatest Storms On Earth.
10 Jul '20 - in Docu
door Patrick

TEDtalks 2017 - Elon Musk - The Future We Are Building

Elon Musk is een bijzondere vent. De man achter PayPal, Tesla en SpaceX is druk bezig met andere projecten, en denkt verder waar andere stoppen. Zie hier zijn interview bij TEDtalks.
09 May '17 - in Docu
door Patrick
DeLorean: The Man, The Car, The People

Als er een auto is die ik ooit nog wel eens wil bezitten dan is het wel een DeLorean DMC-12. Je kent hem waarschijnlijk wel van de 'Back to the Future' films. Een probleembak eerste klas, maar het is en blijft een icoon. Kijk mee naar de documentaire DeLorean: The Man, The Car, The People.
09 Jul '16 - in Docu
door Patrick
What Rio 2016 Doesn't Want The World To See

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de komende Olympische spelen van 5 tot 21 Augustus worden gehouden in Rio de Janeiro. Tot zo ver niets bijzonders. Maar zoals altijd wil zo'n stad zijn beste kant laten zien en 'verstoppen' ze het liefst alle ellende die daar heerst. Miljoenen steken in een sportevenement, en de rest aan hun lot overlaten. Best bizar eigenlijk..
02 Jul '16 - in Docu
door Patrick
Joop Zoetemelk - Retour De France, Sparta, Fietsen

Denk aan wielrennen en de eerste naam die binnenschiet is Joop Zoetemelk. De beste man is inmiddels 69 en zeker nog niet klaar met fietsen. Sterker nog, Joop gaat na 404 etappes en 63.070 kilometer gewoon nog één keer voor de Tour de France. Zie hier de mini docu 'Retour de France'. Respect!
02 May '16 - in Docu
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 1 August 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
08 Aug '15 - in Docu
door Patrick
We Are Racers: Michelin x Porsche Le Mans Full Documentary
Aankomend weekend is het dan zover. De 24 uur van Le Mans! Mocht je nog geen fan zijn van werelds zwaarste autorace dan zal deze kleine documentaire dat wellicht veranderen. Zie hier We Are Racers..
08 Jun '15 - in Docu
door Patrick
The Lie We Live
Exposing the truth about our corrupt world. My name is Spencer Cathcart and this is a short documentary film. 'The Lie We Live'..
21 Mar '15 - in Docu
door Patrick
History Of Video Games (1961-2015)
We laten hier op Biertijd niet al te vaak documentaires voorbij komen, maar vandaag maken we een uitzondering. We kijken in ruim anderhalf uur terug naar 54 jaar video games. Zie hier 'The History of Video Games'..
10 Feb '15 - in Docu
door Patrick
The Slap
Het is en blijft een apart experiment. Na een liefdevolle eerst kus tussen twee totaal vreemde mensen gaan we nu een stap verder. Een klap geven..
24 Jun '14 - in Docu
door Patrick
Cory Richards - A Tribute To Discomfort
Je zou toch denken dat het leven van een fotograaf over rozen gaat. Maar helaas, niets is minder waar. We kijken mee met National Geographic fotograaf Cory Richards. Zie hier 'A Tribute to Discomfort'..
11 Jun '14 - in Docu
door Patrick
Racism Face To Face - Black Lady vs KKK & Neo Nazi's
Je moet sterk in je schoenen staan om als gekleurde interviewster oog in oog te willen staan met de KKK of Neo Nazi's om te vragen waar al die haat vandaan komt. Mo Asumang, dochter van een Ghanese vader en een blanke Duitse moeder ging de confrontatie aan. Ik zeg respect.
01 Jun '14 - in Docu
door Patrick
Inside Quattro  - The Secret Storage Facility of Audi Sport
Naast alle productiewagens, rallykanonnen en zeldzame klassiekers zijn er natuurlijk ook legio concepts waar Audi aan werkt. Maar wist je dat alle speciale modellen netjes bewaard blijven bij Audi? We nemen een kijkje in de 'geheime' garage..
12 Feb '14 - in Docu
door Patrick
Furious Pete World Tour - Sochi, Russia
De olympische spelen zijn inmiddels van start gegaan in het Russische Sochi. Tijd voor vreetbeest Furious Pete om daar ook eens een kijkje te nemen, en een hapje te eten tijdens zijn World Tour..
07 Feb '14 - in Docu
door Patrick
Furious Pete World Tour - Hawaii
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Voor zijn World Tour vliegt hij van land naar land om werkelijk alles te proberen. Vandaag reizen we af naar Hawaii..
22 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Mechanics Of Creativity - Red Bull Racing
Dat de heren achter het succesvolle Red Bull Racing Team werken met de meest geavanceerde spullen mag duidelijk zijn. Elke seconde is het verschil tussen winnen of verliezen. Als we met David Coulthard op stap gaan naar Havana, Cuba, blijkt maar weer dat al die rijkdom niet vanzelfsprekend is. Maar dat 'simpel' sleutelwerk toch voor een boel plezier kan zorgen..
17 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Afrojack - Stereosonic 2013 (Official Tour Video)
Dat Afrojack goed aan de weg timmert en aardig wat centjes verdient hoef ik niemand meer wijs te maken. Maar wellicht is het wel eens leuk om een keertje met hem op stap te gaan. Gewoon om eens te kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat..
08 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Kim Dotcom - The Man Behind Megaupload
Kennen jullie hem nog? Kim Dotcom, de man achter het ooit zo succesvolle Megaupload. Vice ging bij hem op bezoek om te kijken hoe het nu met hem gaat..
07 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Boy Racer - Fast & Furious In The UK
Straatracen is al zo oud als de weg naar Rome. Maar met de komst van films als The Fast & Furious is het er niet minder om geworden. In de korte docu 'Boy Racer' nemen we een kijkje in de Britse race scene..
28 Dec '13 - in Docu
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties