Cartoon-Box #214 - The Virus

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk foute humor, en dat kunnen wij wel waarderen. Maar ook daar hebben ze wel eens last van een virusje.
26 Nov '20 - in Advertentie
door Patrick
SEAT Short vs Fast - De Ultieme Road Trip
Twee teams BN'ers trekken in vijf dagen van Berlijn naar Barcelona. Er is een snelle route om er te komen, maar ook een korte. De auto's zijn een SEAT Leon ST CUPRA en een off-road SEAT Leon X-PERIENCE. Wie o wie gaat er winnen, en welke weg gaan ze nemen? Short vs Fast!..
30 Jul '15 - in Advertentie
door Patrick

Ultieme Smartphone Test
Een beetje mobiele telefoon kan tegenwoordig niet alleen bellen, die kan veel meer. Bij Sony wilde ze dat wel eens laten zien, dus lieten ze mensen met de Xperia Z1 een goede foto maken tijdens een parachutesprong, live streamen terwijl ze over het circuit scheurden en een selfie maken tijdens het flyboarden. Kan de jouwe dat ook?
16 Jan '14 - in Advertentie
door Patrick
Met je mobiel online leuke filmpjes kijken is tof. Maar helaas kost het wel de nodige data. Hi zorgt er nu voor dat je met razendsnel 4G internet en grote databundels niets meer hoeft te missen. Je maakt tevens gebruik van het stabiele KPN netwerk. Wat wil een mens nog meer? Check #Morecrap!
06 Dec '13 - in Advertentie
door Patrick
KITKAT have a break and win!
Een break houden van een paar minuten is niet alleen goed voor je, je kunt er zelfs mooie prijzen mee winnen. Wat dacht je van een nieuwe Nexus 7 tablet? Zo doen ze dat bij KITKAT. Have a break and win!
24 Sep '13 - in Advertentie
door Patrick
De Man Achter Kakhiel
Kakhiel is waarschijnlijk de bekendste gezichtsloze Nederlander die ons land ooit heeft gekend. Niemand weet eigenlijk echt iets over hem, laat staan dat bekend is waar hij woont. Tot vandaag, want Bavaria bezocht samen met Lize Korpershoek, boezemvriendin van Kakhiel, het internetfenomeen.
23 Sep '13 - in Advertentie
door Patrick
De Beste Oplossing Van..
Hoe voorkom je dat je huis wordt leeg geroofd, in de brand vliegt, of dat je bankstel naar buiten komt drijven? Heel Nederland heeft daar over meegedacht en de 12 slimste tips staan nu voor je op een rijtje. Roept u maar, wie gaat er winnen?
09 Sep '13 - in Advertentie
door Patrick
Voor Altijd Verbonden!
Als één van je maten naar Tokio verhuisd is, dan mis je toch iemand tijdens je vaste stapavond. Zelfs een voetbalwedstrijd of een filmpje kijken is niet meer wat het geweest is. Althans, vandaag de dag hoeft dat natuurlijk helemaal niet!
06 Sep '13 - in Advertentie
door Patrick
Learn To Drive Awesome - Doritos Jacked Rijschool
Rapper/zakenman Gino Pietermaan komt met zijn eigen rijschool. Geen standaard gebeuren van fileparkeren en netjes 80 rijden. Nee, Gino gooit het over een andere boeg, zoals we pas konden zien in Amsterdam. Zelf stunten als een baas? Meld je aan bij de Jacked rijschool!
31 Aug '13 - in Advertentie
door Patrick
Get Ridged: Live Action Painting
Deze festivalzomer zijn jij en je vrienden de hoofdact. Get Ridged met felgekleurde robot battles, verf gevulde supersoakers en exploderende verfballonnen. Bekijk hier de beelden van de Get Ridged Live Action Painting op het Solar festival.
17 Aug '13 - in Advertentie
door Patrick
Hashtaghiolidays, Holidays, Vodafone
Waarvoor ga jij op vakantie? Is het voor het lekkere eten, het shoppen, de gigantische feesten of gewoon voor de toeristische attracties? Probeer eens Hashtag Holidays. Kies een #hashtag en laat je mee op reis nemen naar de beste bestemming. Wie weet win je er nog een leuk reisje mee ook. Try it!
16 Jul '13 - in Advertentie
door Patrick

Get Ridged! #ZomerKriebels
Get Ridged #Zomerkriebels
Combineer robosuits, dikke paintguns, enthousiast publiek, een warme zon en lekkere beats en Zomerkriebels is geboren. De deelnemers waren broertjes en zusjes, maten voor het leven en hartsvriendinnen. Allemaal kregen ze de kans om hun energie te ontladen tijdens een spectaculaire robo cage fight. En na afloop waren ze compleet Get Ridged! Wil jij er bij zijn de volgende keer? Check de site!
12 Jul '13 - in Advertentie
door Patrick

Kun je het je nog herinneren?

Niet zo lang geleden was de mobiele telefoon maar een eng en raar ding. KPN ging in 1998 de straat op om mensen te vragen of ze een mobiele telefoon nodig hadden. De reacties waren, zachtjes uitgedrukt, opmerkelijk! Op dit moment is KPN druk bezig hun 4G mobiele netwerk uit te rollen over Nederland. Benieuwd hoe we hier over vijftien jaar op terugkijken.
02 Jul '13 - in Advertentie
door Patrick
Een Vak Leren En Militair Worden. Je Moet Het Maar Kunnen!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? Defensie zoekt vooral mensen die óók een vak beheersen, zoals timmerman, autotechnicus of vliegtuigmonteur. Daarom is er de VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap). De mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Meer weten? Check de website voor antwoorden op de meest gestelde vragen, Open Dagen en de beroepentest!
08 Apr '13 - in Advertentie
door Patrick
Voordelig Aapjes Kijken? Telfort
We weten allemaal dat een dagje uit met het gezin tegenwoordig best wat knaken kost. Maar met Telfort's slimme en ondeugende voordeel verzamelpunt kan het natuurlijk wel een heel stuk voordeliger. Dat is toch een stuk relaxter aapjes kijken!
19 Feb '13 - in Advertentie
door Patrick
Durf jij het aan? Officier bij Defensie!
Je kunt na je hbo- of universitaire opleiding op zoek gaan naar een leidinggevende functie in het bedrijfsleven of de publieke sector. Maar er is nóg een plek waar je misschien niet direct aan denkt: Defensie! Of je nu kiest voor een functie als F16-piloot, wachtofficier op een fregat of pelotonscommandant bij de infanterie, de functies waarvoor onze toekomstige officieren worden opgeleid zijn zeer divers. Tijdens je opleiding tot officier krijg je veel verantwoordelijkheden. Over mensen, maar ook over materieel. De ideale manier om erachter te komen of de wereld van Defensie iets voor jou is, is de gratis masterclass. Kijk voor meer info op officierbijdefensie.nl!
18 Feb '13 - in Advertentie
door Patrick
Infanterie
Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond. Van het hete zand rond de evenaar, tot de betonnen jungle. Een gebied veilig stellen doe je namelijk niet alleen vanuit de lucht of zee, daar is meer voor nodig. Welke infanterie-eenheid je ook kiest, het werk vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Maar je moet vooral een echte teamspeler zijn, want alleen samen klaar je de klus. Benieuwd of jij in ons team past? Schrijf je dan nu in voor de Open Dagen Infanterie. Meer weten? Kijk hier!
12 Feb '13 - in Advertentie
door Patrick
STOP Bufferitus Interruptus!
Steeds meer mensen hebben last van spontane fysieke en mentale klachten. In het buitenland staan deze klachten bekend als B.I. (Bufferitus Interruptus), in Nederland ook wel bekend als 'vastloper'. B.I. uit zich vooral in onverwachte woede-uitbarstingen, rode vlekken in nek en gezicht, en zweethanden. Maar er zijn meer klachten! Komen deze je bekend voor? Check dan de video en waarschuw je maten, want je bent zeker niet alleen! STOP B.I. NU!
29 Jan '13 - in Advertentie
door Patrick

De Nieuwe Renault Clio Likestream!
De Nieuwe Renault Clio Likestream!

Plaats jouw like-duim in de Facebookbox en maak kans op een jaar lang rijden in de nieuwe Renault Clio! Doe mee!

05 Dec '12 - in Advertentie
door Patrick
Challenge Nitro Circus' Travis Pastrana! Red Bull
Travis Pastrana's Nitro Circus komt naar Nederland en dankzij Red Bull kun jij daarbij zijn. Hoe? Verzin een unieke challenge voor Travis, want zoals je weet is voor hem niets te gek, of zijn Nitro Circus crew. Kiteboard pro Ruben Lenten ging je alvast voor. Travis neemt de meest waanzinnige uitdaging aan tijdens de Nitro Circus liveshow op 1 december in het Arnhemse Gelredome. Doe je best!
29 Oct '12 - in Advertentie
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties