Mission Inpossible 7: Dead Reckoning Official Trailer

De Mission Impossible films zijn stuk voor stuk eerste klas kaskrakers geweest. Maar binnenkort kunnen we weer genieten van een nieuw deel. M.I. Dead Reckoning Part One draait vanaf juli in de bioscoop. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
21 Jan '23 - in Trailers
door Patrick
The Super Mario Bros. Movie Trailer

Ik kan makkelijk zeggen dat we allemaal wel sinds jaren lang fan zijn van Nintendo's Mario. En ja, bij een "groot" man hoort een coole film. Zie hier de trailer van The Super Mario Bros. Movie. Ik zeg tof!
07 Oct '22 - in Trailers
door Patrick

The Matrix Resurrections - Official Trailer

De Matrix films zijn stuk voor stuk eerste klas kaskrakers geweest. Maar binnenkort kunnen we weer genieten van een nieuw deel. The Matrix Resurrections draait vanaf december in de bioscoop. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
10 Sep '21 - in Trailers
door Patrick
Jackass 4 - Official Trailer

Ook de mafketels van Jackass moeten met de tijd mee. Want laten we eerlijk wezen, we hebben al veel te lang niets van ze gehoord. Tijd voor een nieuwe film, Jackass 4. Hier alvast de trailer.
20 Jul '21 - in Trailers
door Patrick
Crash Bandicoot 4

Vanaf dag één ben ik al fan van Playstation's Crash Bandicoot. Inmiddels jaren verder was het maar stil rondom Crash. Maar vanaf Oktober 2020 kunnen we weer genieten van een nieuw deel voor de PS4 en Xbox One. Zie hier de trailer van Crash Bandicoot 4 | It's About Time!
22 Jun '20 - in Trailers
door Patrick
Ghostbusters: Afterlife

Eén geweldige klassieker uit mijn jeugd is toch wel de film Ghostbusters. Na een ietwat mindere remake met wat dames in de hoofdrol, komt volgend jaar Ghostbusters: Afterlife in de bioscopen. Check hier alvast de trailer. Zeg het zelf maar, gaat dit wat worden?
09 Dec '19 - in Trailers
door Patrick
Bad Boys 3 - Bad Boys For Life

Ben jij, net als wij, een fan van de Bad Boys films ? Dan is er goed nieuws. Begin volgend jaar komt Bad Boys 3 - Bad Boys For Life in de bioscoop. Het is nog even wachten tot 23 januari, maar voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer..
19 Sep '19 - in Trailers
door Patrick
Top Gun: Maverick - Official Trailer (2020)

Altijd al een fan geweest van de 1986 klassieker Top Gun? Dan kan je binnenkort weer naar de bioscoop voor Top Gun: Maverick. Ook deze keer neemt Tom Cruise de hoofdrol voor zijn rekening. Het is alleen nog even wachten tot 26 juni 2020. Voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer.
19 Jul '19 - in Trailers
door Patrick
IT Chapter 2 (2019) - Trailer

En daar is hij dan. De eerste trailer van het vervolg op Stephen King's It. Eén ding is zeker, ik heb vanaf vandaag nog meer een hekel aan clowns. Zie hier de trailer van IT Chapter 2.
09 May '19 - in Trailers
door Patrick
The Lion King - Trailer

De animatie versie van The Lion King stamt inmiddels alweer uit 1994. Tijd voor Disney om daar eens een dappere remake van te maken. Zie hier de trailer van The Lion King. Vanaf 17 juli in de bios!
10 Apr '19 - in Trailers
door Patrick
Mortal Kombat 11 - Official Story Trailer

Mortal Kombat is één van de vechtspellen die je gewoon in huis moet hebben. Sterker nog, volgende maand komt deel 11 uit, en dat wordt een heus vechtfeestje. Kijk mee naar de official story trailer!
07 Mar '19 - in Trailers
door Patrick
Pokémon Detective Pikachu - Official Trailer 2

Ben jij een fan van Pokémon? Dan is er goed nieuws. 8 mei komt Pokémon Detective Pikachu in de bioscoop. Het is mog even wachten, maar voor de liefhebbers hier alvast de tweede officiële trailer..
27 Feb '19 - in Trailers
door Patrick
Child's Play 2019 - Official Trailer

Na zeven eerdere delen van Chucky is de killer pop vanaf 21 Juni weer in de bioscoop te bewonderen. Voor de liefhebbers hier alvast de eerste trailer..
12 Feb '19 - in Trailers
door Patrick
Mortal Kombat 11 - Official Announce Trailer

Mortal Kombat is één van de vechtspellen die je gewoon in huis moet hebben. Inmiddels komt zelfs deel 11 uit. En die ziet er wederom gelikt uit. Kijk mee naar de trailer van Mortal Kombat 11..
09 Dec '18 - in Trailers
door Patrick
The Happytime Murders - Trailer

Gek van de Muppets, maar is het toch nog wat te mild voor je? Dan is waarschijnlijk The Happtime Murders een film voor jou. Heerlijk!
21 May '18 - in Trailers
door Patrick
Bohemian Rhapsody Teaser Trailer, Queen, Freddie, Mercury

Een van de beste bands ooit is zonder twijfel Queen. En voor de liefhebbers van deze fenomenale band komt, 27 jaar na het overlijden van Freddie Mercury, eind oktober de film Bohemian Rhapsody uit. Zie hier alvast de trailer..
16 May '18 - in Trailers
door Patrick
Venom - Official Trailer

De superhelden blijven komen. Binnenkort is het tijd voor Venom die vanaf begin oktober de bioscoop komt vullen. Voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer!
25 Apr '18 - in Trailers
door Patrick
Red Dead Redemption 2: Official Trailer #2

We moeten nog even geduld hebben tot de lente 2018, maar dan hebben we wel weer een kick-ass western game waar we uren van kunnen genieten. Tot die tijd moeten we het even doen met de beelden van de tweede officiële trailer. Eén ding is zeker, dat gaat tof worden!
28 Sep '17 - in Trailers
door Patrick
Tomb Raider (2018) Official Trailer

We moeten nog even wachten tot maart 2018, maar dan kunnen we weer de bioscoop in om naar een 'nieuwe' Tomb Raider te kijken. Deze keer is het Alicia Vikander die de rol van Lara Croft overneemt. Voor de liefhebbers hier alvast de eerste officiële trailer..
20 Sep '17 - in Trailers
door Patrick
IT - Official Trailer (2017)

En daar is hij dan eindelijk. De officiéle trailer van Stephen King's It. Eén ding is zeker, ik heb vanaf vandaag nog meer een hekel aan clowns..
27 Jul '17 - in Trailers
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties