Archief

Items van July 2009
Splitter 2
Na een uitdagend eerste deel is het nu tijd voor deel 2 van het verslavende spel Splitter. Probeer door onderdelen te splijten de smiley naar zijn doel te loodsen. Simpel toch? Game On!
31 Jul '09 - in Games
door Patrick
Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
Na 40 jaar trouwe dienst bij Lamborghini als monteur en hoofd testrijder is Valentino Balboni dit jaar gestopt met werken. Lamborghini kon dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, en komt een gelimiteerde oplage van de Gallardo LP550-2 Valentino Balboni. We laten Valentino zelf even aan het woord.
31 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lightning
31 Jul '09 - in Photography
door Patrick
GirlsLoveDJs
Zo aan het begin van het weekend kunnen we wel wat relaxte muziek gebruiken. Voor de liefhebbers hebben we hier de gloednieuwe, ruim een uur durende, zomerse mixtape van GirlsLoveDJs.
31 Jul '09 - in Music Vids
door Patrick
Endeavour Landing Live
Een poosje terug hadden we de lancering van de Endeavour voor een 16 daagse missie. Na 16 dagen is het dan ook weer tijd om het gevaarte aan de grond te brengen. Zie hier de live beelden. Thnx Jack!

Touchdown rond 16.47 - Vraag het Jack even.. ;)
31 Jul '09 - in Actueel
door Patrick
Rhys Millen's Pike's Peak Record Climb Attack
Filmmaker Will Roegge kennen we nog van de indrukwekkende Speedhunters filmpjes. Hij laat wederom van zich horen, en wel met Rhys Millen's hill climb record op de beruchte berg Pike's Peak.
30 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pen Cap Tricks
Blikjes op een onmogelijke manier in de vuilnisbak gooien, basketbal shots van een kleine 100 meter afstand en ga zo maar door. Trucage? Wie zal het zeggen. Deze pen cap tricks zijn tenminste wel echt.. toch?
30 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Inline Downhill
Alles leuk en wel hoor die trucjes op het speelplein, maar je kan het ook wat spannender maken op je skates. Wat dacht je van full speed downhill.
30 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Top Gear - Lamborghini Gallardo Spider
Het maakt niet uit hoe perfect een auto in elkaar steekt, grote vriend Jeremy Clarkson heeft altijd wat op of aan te merken. Zo ook in het geval van de Lamborghini Gallardo Spyder.

Wisten jullie dat Jeremy een meester is in beatboxen?
29 Jul '09 - in Television
door Patrick
Yellowbird 'Party' View
Door de techniek van 6 camera's te gebruiken zoals Google ook doet voor zijn Street View applicatie is het mogelijk om de omgeving goed weertegeven. Maar waarom foto's als video ook mogelijk is? Dat dachten de mensen van Yellowbird ook, en creëerde dit filmpje.
29 Jul '09 - in Cool
door Patrick

Win met het Rad van Fortuin!
Telfort: Win met Rad van Fortuin!
Dit jaar bestaat Telfort 12,5 jaar, en dat vieren we graag met heel Nederland! We trakteren je op speciale aanbiedingen en leuke prijsjes, zowel op onze website als in het hele land. We bezoeken evenementen, braderieën, dorpsfeesten en diverse andere gezellige plekjes in Nederland. Ook kans maken op leuke prijzen? Draai zelf aan het rad en laat je trakteren!
29 Jul '09 - in Advertentie
door Admin
Log Prank
Je mag er vanuit gaan dat er een kans bestaat dat je in de maling wordt genomen als je iets geblinddoekt moet doen. Daar is deze jongen nu ook achter. Fijne vriend..
29 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Handy Boobs
Heb jij ook zo'n vrouw cq vriendin die elke keer klaagt als je je sleutels in haar tas wil stoppen? Volgende keer een dame zoeken met een behoorlijke voorgevel, die hebben ruimte zat.

Update: Gereedschapskist nodig?
29 Jul '09 - in Off Topic
door Patrick
The Truth About Amsterdam
Als we Bill O'Reilly mogen geloven is het gedaan met ons mooie landje. Drugsoverlast, prostitutie, het loopt de spuigaten uit. Gelukkig weten we zelf wel beter..
28 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Vorsprung Durch...
Zoals we weten spelen de reclamejongens van BMW en Audi regelmatig een kat en muis spelletje. De lijfspreuk 'Vorsprung Durch Technik' gebruikt Audi al jaren. Tijd voor BMW om in het stadje van Audi, Ingolstadt, daar wat mensen te pesten. Nu maar wachten op antwoord.
28 Jul '09 - in Commercial
door Patrick
Dynamic Systems
Gametime! Laten we het vandaag simpel houden. Zorg er bij Dynamic Systems voor dat het balletje in de emmer terecht komt. Makkie toch?
28 Jul '09 - in Games
door Patrick
Fun Week In Summer
De meesten onder ons zullen tijdens de vakantie waarschijnlijk ergens languit liggen. Maar er zijn ook mensen die de dagen liever wat sportiever doorbrengen.
28 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Happy Helmet Meal
Tijdens een toertochtje kan je voor een snelle hap altijd bij een vreetschuur van McDonalds terecht. Al blijft het wel lastig eten met een helm op.
28 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Bowling Skills
Ik mag graag met een paar maten zo nu en dan een balletje gooien. Nou gooi ik zelden een strike, maar dat kan je van deze gasten niet zeggen.
28 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Ferrari F40 Model
Nou heb ik als kleine jongen heel wat bouwpakketjes in elkaar geknutseld, maar een model zo gedetailleerd als deze Ferrari F40 is gewoon uitzonderlijk.
27 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Leif Olson - Hole In One
Nou is het voor een golfer al een hele prestatie om een hole in one te slaan. Leif Olson deed het tijdens de Canadian Open op een wel heel bijzondere manier.
27 Jul '09 - in Sport
door Patrick
Zwarte Cross
Het was afgelopen weekend weer een drukke boel in Lichtenvoorde tijdens de Zwarte Cross. Onze buren waren natuurlijk aanwezig. Zie hier deel 1 & deel 2.

Update: En bewegend beeld bij de Pizzaman.
27 Jul '09 - in Pics
door Patrick
Jason Statham Meets Celine & Barbra
Roy is geen voorstander van Celine Dion, en ook van Barbra Streisand is hij geen fan. Des te meer een reden om de dames eens voor te stellen aan Jason Statham. Thnx Roy!
27 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Big Screen TV
Als je zoon veel spelletjes speelt en regelmatig zelf filmpjes bewerkt wil je natuurlijk als goede moeder zijnde je kind een mooie tv op zijn kamer geven. Alles leuk en wel, maar is dit niet een beetje overdreven?
27 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Top Gear - Jaguar XFR vs BMW M5
De BMW M5 is al jaren heer en meester in zijn segment. Kan het nieuwe monster van Jaguar de BMW overtreffen? Top Gear zette de Jaguar XFR en de BMW M5 naast elkaar.
26 Jul '09 - in Television
door Patrick
RIP: A Remix Manifesto
Worden de hedendaagse artiesten belemmert in hun creativiteit en ontwikkeling? Zie hier de documentaire RIP: A Remix Manifesto over de humorisctische en absurde consequenties van het huidige auteursrecht.
26 Jul '09 - in Docu
door Patrick
Magnetic Water
Met een aardige slok op is het soms wel eens lastig lopen. Maar ach, met dit weer kan je toch ook maar beter van het water genieten.
26 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Grab It!
Met dit warme weer lopen de dames er allemaal wat luchtiger bij. Soms ben je dan wel eens geneigd om de boel even handmatig te inspecteren, maar zo te zien is dat toch alleen voor de vrouwen weggelegd. Helaas..

Update: En hier deel 2.
26 Jul '09 - in Sexy
door Patrick
Sprite Banned Commercial 2
Frisdrankfabrikant Sprite is goed bezig met zijn reclamecampagnes, alleen zal het grote tv publiek ze nooit zien. Na de eerste commercial is er nu een tweede variant die het grote scherm nooit zal halen.
26 Jul '09 - in Commercial
door Patrick
Tron Legacy
Hoewel het eerste deel van Tron in 1982 geen geweldige succes was, is de tijd toch rijp voor een nieuw deel. Tron Legacy zal naar verwachting medio 2010 in première gaan, maar voor de ongeduldige hebben we hier alvast de eerste beelden.
25 Jul '09 - in Trailers
door Patrick
Car Handstand
Mocht je morgen wakker worden met het idee om een handstand te doen op je auto, prima. Maar hou dan wel deze actie even in je achterhoofd.
25 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Felipe Massa Crash - Hungarian Grand Prix
De kwalificatie van de Grand Prix van Hongarije is voor Formule 1 coureur Felipe Massa verkeerd afgelopen. De Braziliaan parkeerde zijn Ferrari frontaal in de bandenstapel. Zie hier nogmaals de beelden. Massa is naar het ziekenhuis overgebracht voor verder onderzoek.

Massa heeft een schedelbreuk en hersenschudding.
25 Jul '09 - in Sport
door Patrick
Tom Knapp - Benelli Shotgun Skills
Goed kunnen schieten kan je leren, maar er zijn ook mensen die het gewoon in hun bloed hebben zitten. Mocht de aarde ooit door zombies overgenomen worden, zorg dan dat je achter Tom Knapp loopt.
25 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Unicycle Jump
Net als de BMX rijders en skateboarders zijn er ook gasten met een unicycle die de beste plekjes uitzoeken om hun trucjes uit te halen. Volgende keer toch maar een ander plekje zoeken..
24 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Just Girls 25
Eindelijk weekend. Laten we deze vrijdagavond eens verrijken met wat vrouwelijk schoon. Tijd voor een nieuwe collectie 'Just Girls'.
24 Jul '09 - in Sexy
door Patrick
Youtube 3D
Heb je toevallig nog ergens een verdwaald 3D brilletje liggen? Zoek hem maar op want Youtube gaat op de 3D toer. Voeg simpelweg de tag (yt3d:enable=true) toe aan je filmpjes en Youtube doet de rest. Oké, je krijgt niet altijd het gewenste resultaat, maar dit en dit is er dus mogelijk. Meer hier.

(Selecteer rechtsonder het filmpje je gewenste 3D weergave)
24 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Alexander Aliev
Dat er bij voetballen soms ook een beetje toneelspelen komt kijken is onderdeel van het spelletje. Maar overdrijven is ook een vak.
24 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Doberman vs Laser
Over het algemeen kan je katten uren bezighouden met een laserpointer. Er zijn zelfs honden die dol zijn op het rode puntje, met alle gevolgen van dien.
24 Jul '09 - in Humor
door Admin
Sheep Shearing
Met het warme weer is het weer eens tijd om de schapen te ontdoen van hun wol. Hoewel de meeste schapen er een hekel aan hebben, zijn er altijd beestjes die er wel van kunnen genieten.
23 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Top Gear - Lamborghini Murciélago LP670-4 SV
Volgens velen hebben de mensen bij Top Gear de ultieme baan. Dat kan best kloppen als ik Richard Hammond zo bekijk. Vandaag kruipt hij achter het stuur van de Lamborghini Murciélago LP670-4 SV. Wat een straf..
23 Jul '09 - in Television
door Patrick
SAW VI Trailer
Nog een paar maanden en dan kunnen we weer genieten van de gruweldaden van Jigsaw. SAW VI zal 23 oktober in première gaan en voor de liefhebbers hebben wij natuurlijk alvast de eerste beelden.
23 Jul '09 - in Trailers
door Patrick
Musical Wedding Entrance
Je trouwerij schijnt de mooiste dag van je leven te zijn. Nou kan ik begrijpen dat niet iedereen de standaard orgel gepingel van de bruidsmars kan waarderen, dat moet immers ook wat swingender kunnen.
23 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Pak de Polo!
Heb je de actie van Volkswagen voor de nieuwe Polo al gezien? Vandaag is Biertijd aan de beurt. Wanneer jij de 'Pak de Polo' ziet rijden, probeer hem dan zo snel mogelijk aan te houden om zelf een stukje te toeren. Degene die de meeste kilometers heeft afgelegd wint namelijk aan het eind van de actie de gloednieuwe Polo. Ben jij de eerste Biertijd bezoeker die plaats neemt in de Polo? Zorg er dan nu voor dat hij bij jou in de buurt komt door hier je postcode in te voeren. Succes!
23 Jul '09 - in Actueel
door Patrick
3D Building Projection
Oude monumentale gebouwen zijn voor sommige mensen al bijzonder. Maar als je dat combineert met een beetje creativiteit en 3D video projectie, dan weet je helemaal niet wat je ziet. Meer info hier.
22 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Ferrari World Abu Dhabi
Dat de mensen in Abu Dhabi niet wakker liggen van een paar euro meer of minder mag duidelijk zijn. Medio 2010 wordt er een park geopend dat helemaal in het kader staat van Ferrari. Zie hier een kleine impressie.
22 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Samantha uit Utreg
NIet alleen mannen maar ook vrouwen kijken dagelijks even op Biertijd voor wat vermaak. Nou zijn wij de moeilijkste niet, dus hebben we voor de dames wat beauty tips van viezegipse Samantha. Zie hier poeieren en natuurlijk de verleidelijke smokey ijs.
22 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Bandsaw Magic
Rechttoe rechtaan een plank doormidden zagen zal voor niemand een probleem zijn. Figuurtjes zagen is al wat lastiger. Maar zo te zien heeft deze man daar geen moeite mee.
22 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Parking Ticket
Hoe ellendig is het als je even te laat bij je auto komt, en je hebt een bekeuring onder je ruitenwisser. Onze fransman Remi Gaillard heeft er ook een hekel aan.
21 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Monkey Attack
Een ritje door een safaripark is altijd leuk. Vooral als de 'wilde' beesten ook nog vrij rondlopen. Alleen één tip, hou wel die maffe apen in de gaten.
21 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Jimmy's Lip Sync Fun
Wat doe je als je net als Jimmy tijd teveel hebt? Juist, je zet een nummer op, camera aan en je gaat voor een geweldige playback sessie. Normaal kinderspel, maar Jimmy gooit er zijn ziel en zaligheid in.
20 Jul '09 - in Cool
door Patrick

PriveMailbox.nl
PriveMailbox.nl
We kunnen niet zeggen dat we de grootste zijn. Dat we de beste zijn kunnen we ook nog niet beweren, maar wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat we je zullen verbazen, en dat we een behoorlijk gewaagd concept hebben waarbij zien en gezien worden en contact leggen wel in een heel ander licht komen te staan. Nieuwsgierig geworden? Neem gewoon eens een kijkje, kijken kost immers niets!
20 Jul '09 - in Advertentie
door Admin
Willy Wonka And The Chocolate Factory - Scrumdiddlyumtious
Wat zijn er toch een creatieve mensen. Een poosje terug hebben we de Mary Poppins remix Expialidocious voorbij zien komen. Maar de beste man zit niet stil. Vandaag hebben we Willy Wonka in de mix. Scrumdiddlyumtious.
20 Jul '09 - in Music
door Patrick
Validation
Het is helemaal niet zo moeilijk om iemand een goed gevoel te geven, en we beschikken allemaal over de mogelijkheid om het te doen. Dat is waar de door awards onderscheiden korte film 'Validation' om draait.
20 Jul '09 - in Movies
door Patrick
Cam Sinclair Crash
Het weekend was gevuld met sport, maar helaas ging er ook het nodige mis. Red Bull X-Fighter Cameron Sinclair draait normaal zijn hand niet om voor een double backflip, maar dat verliep in Madrid even anders. Hij moest het bekopen met een gescheurde lever, hersenschudding, een gebroken jukbeen en schouder.
20 Jul '09 - in Sport
door Patrick
Extrema Outdoor 2009 Livesets
Zaterdag 18 Juli was het weer genieten van het Extrema Outdoor event 2009. Mocht je het allemaal gemist hebben geen nood. Voor de liefhebbers hier de livesets.
20 Jul '09 - in Music
door Patrick
Bavaria Moscow City Racing
Niet alleen in Nederland kent men het fenomeen 'Bavaria City Racing' maar ook in Moscow doen ze mee aan het race evenement. Zie hier de beelden van afgelopen weekend.
20 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Henry Surtees Fatal Crash
De Formule 2 race die gisteren werd gehouden op Brands Hatch is voor de Britse coureur Henry Surtees fataal geworden. Een door een eerdere crash losgeraakt wiel raakte hem tegen het hoofd. Hier nogmaals de beelden.
20 Jul '09 - in Sport
door Patrick
Ollie Tutorial
Het valt niet mee om de nodige skateboard tricks onder de knie te krijgen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg hoogstaande tutorials te vinden op het internet. Laten we beginnen met een simpele ollie.
19 Jul '09 - in Humor
door Patrick
For Sale..
Het was vroeg of laat te verwachten. De complete inboedel van een groot huis past natuurlijk nooit in een klein flatje. Dus zeg het maar. Konijnenbontjes, zijden bloemen, de sfeervolle kaasplateau, alles voor de hoogste bieder.

Hoax: Blijkt promotiestunt Bavaria.
19 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Don't Even Reply
Wanneer je een advertentie plaats ga je ervan uit dat er iemand op gaat reageren. Dan hoop ik voor je dat je geen reactie krijgt van John, die maakt er namelijk een sport van om mensen in de zeik te nemen. Wel humor, dat dan weer wel.
19 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Top Gear - Ford Focus RS vs Renault R26R
Jeremy Clarkson en Richard Hammond gaan weer de strijd met elkaar aan. Vandaag zetten ze de Ford Focus RS en de Renault R26R tegenover elkaar. Welk monster zal er als winnaar uit de bus komen? Zie hier deel 1 en hier deel 2.
18 Jul '09 - in Television
door Patrick
Sprite
Seks in reclame werkt. Toch willen de meeste grote merken er niet mee geassocieerd worden. Voor reclamemakers betekent dat dus balanceren op de grens. Met het risico er soms overheen te gaan..
18 Jul '09 - in Commercial
door Patrick
NASS 09 Shaun Haddlington Bike Break
Tijdens de NASS 09 (National Adventure Sports Show) laten diverse sporters hun kunsten zien. Zo ook BMX pro Shaun Haddlington. Alleen had de fiets er minder zin in dan Shaun zelf. Andere camera hier.
18 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Referee Knock Out
Als NRL speler moet je een bikkel zijn om op het veld te overleven. Je krijgt immers regelmatig een paar aardige klappen te verwerken. Zelfs als scheidsrechter moet je nog aardig oppassen. Daar kan Tony De Las Heras nu over meepraten.
18 Jul '09 - in Sport
door Patrick
Tiny & Lau
We hebben al een tijdje niets van Tiny & Lau gehoord, maar ze zijn terug. Het filmpje 2 Girls 1 Cup heeft een poosje terug het halve internet op zijn kop gezet, alleen hadden Tiny & Lau hem even gemist.
18 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Kuroshio Sea
Hier in Nederland hebben we een aantal zeeaquaria maar die vallen in het niets vergeleken bij het Okinawa Churaumi Aquarium in Japan. Met een kleine 7500 kubieke meter, zo'n 7.5 miljoen liter, is de Kuroshio Sea het tweede grootste aquarium ter wereld. Thnx Ron!
18 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Driving Disaster
We weten dat aardig wat vrouwen moeite hebben met parkeren. Oké, niks aan te doen, maar gewoon rijden moet toch wel lukken. Of niet?
18 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Brutality?
Je gaat er vanuit dat de mensen bij 911 en de politie er zijn om je te helpen. Maar dat kan ook wel eens heel anders lopen dan je verwacht.
17 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Ferris Wheel Fun
Als het zonnetje schijnt bezoeken er weer legio mensen de bekende pretparken. Altijd gezellig, vooral het reuzenrad is elke keer weer echt genieten.
17 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Hammertime!
Uit de oude doos. Een 'geintje' onder collega's zorgt voor een beetje leven in de brouwerij. Maar zoals je weet, wie de bal kaatst....
17 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Household Hints
Ben jij of je vrouw al een tijdje uitgekeken op de sexspeeltjes die inmiddels stof liggen te vangen? Dat is toch zonde, gun die dingen een tweede leven.
17 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Mereced SL65 AMG Black
Je zou denken dat een 670pk sterke SL65 AMG Black Series de ultieme Mercedes is. Top Gear presentator Jeremy Clarkson heeft daar toch een andere mening over.
16 Jul '09 - in Television
door Patrick
Jackson Pepsi Accident
Nu Michael Jackson inmiddels overleden is komen er langzamerhand beelden vrij die heel wat mensen amper gezien hebben. Zo ook deze opname van een Pepsi commercial uit 1984 waarbij het niet allemaal gaat zoals de bedoeling is.
16 Jul '09 - in Celeb's
door Patrick
Boom Boom Yolanthe
Na al dat gezeur rondom de moeder van Jan Smit en Yolanthe konden we natuurlijk op een antwoord wachten van Erik-Jan Rosendahl. Boom Boom Yolanthe!
16 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Drum Skills
Je moet toch wat als je gek bent van drummen maar je hebt simpelweg de ruimte niet voor een drumstel. Dan maar je ritme oefenen op de toetsen. Hier deel 2.
16 Jul '09 - in Cool
door Patrick
BMW S.X Concept
Het blijft elke keer weer een uitdaging om als ontwerper een geslaagde concept car op papier te toveren. Lulian Bumbu tekende naast de gewaagde Lamborghini Insecta ook de BMW S.X Concept. Ik zeg geslaagd!
16 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Endeavour Launch Live
Vanavond gaat de Endeavour Space Shuttle weer op een 16 daagse trip. Voor de live beelden van de lancering ben je hier aan het goede adres. Thnx Jack!

Lancering is voorbij..
15 Jul '09 - in Actueel
door Patrick
David Smith - The 650 Pound Virgin
Wanneer je net als de 32 jarige David Smith met ruim 300 kilo hele dagen op bed ligt, kan ik me voorstellen dat je het leven somber inziet. David liet het daar ook niet bij, en ging het gevecht aan om van zijn overgewicht af te raken. Ik zeg indrukwekkend!
15 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Paris Slalom World Cup
Rechttoe rechtaan met een paar skates over de weg glijden is voor velen het probleem niet zo. Slalom is een heel ander verhaal. Zie hier een kleine impressie van de Paris Slalom World Cup. Kim Sung Jin (KSJ) mag zich kampioen van 2009 noemen.
15 Jul '09 - in Sport
door Patrick
Perfect Dad
Op je gemak het gras maaien lijkt een doodsimpele taak, maar je moet wel je ogen openhouden. Voor je het weet zie je iets over het hoofd. Tja, en hoe leg je dat nou uit aan je zoon.
15 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Opa vs Vespa
Met dit warme weer is het heerlijk om buiten een beetje aan je brommer te sleutelen. Opa heeft in zijn jonge jaren natuurlijk genoeg aan die tweewielers gesleuteld, dus die test hem wel even..
15 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Future PSA's
Dagelijks zijn er op tv genoeg voorlichtingscampagnes die ons op de hoogte moeten brengen van de gevaren die alcohol, drugs, rijden zonder gordel en ga zo maar door met zich meebrengen. Dat zullen er in de toekomst waarschijnlijk alleen maar meer worden.
14 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Carglass..
Ja, daar kunnen we kort en bondig over zijn. Duidelijk geval van Carglass herstelt, Carglass vervangt.
14 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Ferrari V12 Engine Buidling
De modellen die Ferrari op het asfalt zet zijn stuk voor stuk meesterwerken. Zelfs de assemblage van het 'hart' is een kunstwerk op zich. Thnx Ries!
14 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull 5 Pics
Tijdens onze dagelijkse speurtocht op zoek naar sites en foto's kwamen we vandaag langs deze site. Diverse fotocollecties gemaakt door professionals en amateurs die weten hoe ze met een camera om moeten springen. Kan jij ook aardig overweg met een camera, upload dan hier je 5 beste foto's en maak kans op een fotografieweekend in de Rooms of Red Bull, hartje Amsterdam. Mijn voorkeur gaat uit naar deze collectie.
14 Jul '09 - in Pics
door Patrick
Henry Rollins vs Techno Viking
Henry Rollins heeft zo zijn eigen ietwat negatieve mening over de hedendaagse techno / rave muziek. Maar als je zijn mening combineert met de Techno Viking krijg je toch een alleraardigste mash-up.
13 Jul '09 - in Music
door Patrick
EVO VII vs The Jackal
Dat de jongens van Top Gear dol zijn op leuke wedstrijdjes hoef ik niemand meer te vertellen. Vandaag gaat Jeremy Clarkson het in een Mitsubishi EVO VII opnemen tegen het Britse leger. Game on!
13 Jul '09 - in Television
door Patrick
La Vitrine
Als je nog een manier zoekt om je winkel wat meer aandacht te geven is deze interactieve LED wall misschien een leuk idee. La Vitrine is een informatie centrum voor culturele evenementen en één ding is zeker. Je zal de winkel niet over het hoofd zien.
13 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Robbie Maddison - London Tower Bridge Backflip
Voor daredevil Robbie Maddison is werkelijk niets te gek. Zo zagen we tijdens de jaarwisseling zijn gewaagde sprong op de Arc de Triomphe in Las Vegas. Vanmorgen was de London Tower Bridge aan de beurt.
13 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Parking Disaster 3
We hebben weer een winnares. En ditmaal nog uit ons eigen kikkerlandje ook. Toch vraag ik me wel eens af hoe zo toch in bezit zijn gekomen van een rijbewijs.
13 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Scion XB vs Queen Mary
We weten al geruime tijd dat het mogelijk is om een treinhoorn in je auto te monteren. Maar je kan natuurlijk altijd nog een stapje verder. Wat dacht je van een Doran Cunningham 6-B scheepshoorn uit 1940. Je maakt in ieder geval meer indruk dan de Queen Mary.
12 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Pool Domination II
Combineer heerlijk weer met een zwembad en een bal, en je hebt met je maten een dol dwaze middag plezier. Na deel 1 van Pool Domination is het nu tijd voor deel 2.
12 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Van de Kaart @ Ground Zero
Diverse evenementen zoals Ground Zero, Dance Valley, Defqon.1 enz. gaan door tot in de late uurtjes. Menig mens moet af en toe op adem komen, maar deze snuiter vermaakt zich prima.
12 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Live Sets Dance Valley 09
Gisteren was het weer feest in Spaarnwoude. Een nieuwe editie van Dance Valley heeft weer voor uren dansplezier gezorgd. Voor de liefhebbers hebben we hier alvast de live sets van Marco V, Ferry Corsten, Hardwell en DJ Jean. Mocht je zelf nog anderen hebben, de comments staan open.
12 Jul '09 - in Music
door Patrick
Dude, Where's My Hangover?
Wie binnenkort gezellig naar de bioscoop gaat voor de film Hangover kan wel eens last krijgen van een déjà vu. Zo hadden we laatst de gelijkenis tussen Forrest Gump en The Curious Case of Benjamin Button. Vandaag is het Dude Where's my car en Hangover.
11 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
TMU Summer Mix 2009
Nu overal de vakanties begonnen zijn wordt het wel eens tijd om de zomer in huis te halen. Laten we beginnen met muziek. De buren hebben de TMU Summer mix 2009 voor je klaarstaan.
11 Jul '09 - in Music
door Patrick
Maria Lapiedra
Tijdens live televisieopnames kan je wel eens voor verrassingen komen te staan. En al helemaal als je gasten als pornoster Maria Lapiedra in huis haalt. Natuurlijk in scene gezet, maar dat mag de pret niet drukken.
11 Jul '09 - in Sexy
door Patrick
Trash Can Prank
Om je buurman eens in de zeik te nemen is een rolcontainer en een lading water meer dan genoeg. Maar of hij het net zo sportief als deze man opvat is nog maar de vraag.
11 Jul '09 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent
En in Amerika gaat de speurtocht naar talent maar door. Er komen genoeg mensen opdagen bij America's got talent, maar of je bij sommige deelnemers ook van talent kan spreken is een ander verhaal. Zie hier de 62 jarige Carol Lugo, of goochelaar Jay Mattioli. Mijn favoriet is de 14 jarige Thia Megia.
11 Jul '09 - in Television
door Patrick
A Normal Day
Elke dag hebben we zo ons ritme. Opstaan, douchen, kopje koffie, enzz. Totaal niet interessant eigenlijk, maar de 'normale' dag van deze jongen is wel apart te noemen. Hier deel 1 en hier deel 2.
10 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Carmen Electrifies Crazy Horse
We hebben al een tijdje niets meer vernomen van Carmen Electra, maar ze is weer te vinden op het podium. En wel bij de Crazy Horse Paris show in Las Vegas. De vraag was of ze het optreden topless zou doen, en gelukkig voor ons is dat ook zo. Hier de foto's.
10 Jul '09 - in Celeb's
door Patrick
Prey Alone is een 15 minuten duurende film gemaakt door Stephen St. Leger and James Mather. Het gaat over een mysterieuze vreemdeling die al schietend en racend de stad uit probeert te komen terwijl de politie hem op de hielen zit.
10 Jul '09 - in Movies
door Froukje
Tamara Sky
Buiten de galleries om zal je weinig naakt voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag maken we eens een uitzondering voor Tamara Sky. Een mooi begin van het weekend.
10 Jul '09 - in Sexy
door Patrick
Carlsberg Rescue
Met een aantal mensen gestrand op een onbewoond eiland zitten is geen pretje. Althans, tot de jongens van Carlsberg in actie komen.
10 Jul '09 - in Commercial
door Patrick
Cycling Crashes
Het zal niemand ontgaan zijn dat de Tour de France nu in volle gang is. Het is een geweldige sport, maar niet altijd zonder gevaar. Dat blijkt maar weer uit deze en deze beelden.
10 Jul '09 - in Sport
door Patrick
Office 2010 - The Movie
Er zijn verschillende manieren om je nieuwe softwarepakketje te promoten. Maar als je echt geld over hebt maak je er toch gewoon een film van.
09 Jul '09 - in Trailers
door Patrick
Best Of Watts 2008
Op Eurosport zien we de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zijn bijzondere momenten. Zie hier de compilatie Best of Watts 2008.
09 Jul '09 - in Sport
door Patrick
Mexican Border Wall
Elk jaar weer gaan er miljoenen Amerikanen de grens over naar Mexico. Mexico is het onderhand zat en laat een muur bouwen om de toenemende stroom Amerikanen tegen te gaan. Zie hier hoe en waarom.
09 Jul '09 - in News
door Patrick
Swap
We weten allemaal dat drank en verkeer geen goede combinatie is. Maar niet alleen drank is fout, ook drugs zijn beter niet te combineren met verkeer. Zie deze Australische campagne.
09 Jul '09 - in Commercial
door Patrick
Real Life COD
Online games spelen zoals Call of Duty is helemaal geweldig. Met een headset op samen met je mede soldaten de oorlog proberen te winnen. Maar zoals elke gamer weet heeft zo'n headset ook soms zijn nadelen.
08 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Rampage Jackson
Menig UFC vechter zit niet te wachten op een interview. Rampage Jackson daarentegen doet daar niet moeilijk over. Alleen dan wel op zijn eigen manier.
08 Jul '09 - in Humor
door Patrick
RC MIL MI 24 HIND
Zo hadden we het net nog over de RC vliegkunsten van Bobby Watts. Maar een echte RC liefhebber kan het natuurlijk niet realistisch genoeg zijn. Neem als voorbeeld deze MIL MI 24 HIND, het kost een paar knaken, maar dan heb je ook wat.
08 Jul '09 - in Cool
door Patrick
RC Fun
Als kleine jongen was ik dolblij met mijn op afstand bestuurbare auto. Nu inmiddels aardig wat jaren later vind ik het nog steeds mooi speelgoed en vooral de helicopters. Bobby Watts laat even zien hoe het moet.
08 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Eternal Moonwalk
Hoewel een paar miljard mensen gisteren afscheid hebben genomen van Michael Jackson, leeft zijn bekende moonwalk nog vrolijk door. Stuur zelf ook je inzending in en zorg voor een eeuwige moonwalk.
08 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Golf Trick
Ja, we konden er op wachten hè. Zo zagen we pas deze dame een leuk golf trucje doen. Natuurlijk zijn er altijd wijsneuzen die dat ook wel denken te kunnen.
07 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Michael Jackson The Memorial
Michael Jackson gaat voor zijn laatste record. Naar verwachting zal de Jackson Memorial zo'n 2,5 miljard kijkers trekken. Is er geen tv in de buurt, geen probleem. Hier de live stream vanuit het Los Angeles Staples Center. HD Stream hier.

Liever met Nederlands commentaar? Hier!
07 Jul '09 - in Actueel
door Patrick
Fragger
Hoe goed zijn jouw werp skills? Hopelijk goed genoeg om Fragger uit te spelen. Probeer met je granaten de poppetjes op te blazen, zo simpel is het. Game on!
07 Jul '09 - in Games
door Patrick

Exclusieve Sneak-Peek Twilight
Exclusieve Sneak-Peek Twilight
Eindelijk is de kaskraker van 2008 verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en Video on Demand. Twilight is overladen door vele internationale prijzen, waaronder ‘Best Movie’ & ‘Best actrice’ (MTV Movie Awards). Haal hem vanaf 8 juli in huis via bol.com. De disc’s zijn voorzien van vele extra’s en natuurlijk nooit eerder vertoond materiaal. Op de Blu-ray staat zelfs ruim 2 uur extra beeldmateriaal. Wacht niet langer, bestel de DVD of Blu-ray hier!
07 Jul '09 - in Advertentie
door Patrick
James May & Ken Block
Coureur Ken Block heeft geen introductie meer nodig. Vandaag stapt Top Gear presentator James May naast Ken Block in de Subaru WRX STI. Onderweg komen ze ook nog professioneel motorcross racer Ricky Carmichael tegen. Spektakel eerste klas!
06 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Michael Jackson Arcade Collection
Zin in een ouderwets spelletje Terminator 2, Crazy Taxi of misschien wel Tekken? Wijlen M. Jackson heeft nog een arcade collectie staan die stof loopt te vangen. Neem hier de virtuele tour.
06 Jul '09 - in Actueel
door Patrick
This Is Rallying
De liefhebbers van rally geweld kunnen vandaag hun lol weer op. Zo hadden we een poosje terug de compilatie 'All About Rallying'. Nu inmiddels een paar maanden verder gaan we door met een nieuwe montage. Zie hier 'This is Rallying'. Rally door de jaren heen.
06 Jul '09 - in Sport
door Patrick
What Men Really Want
Wij mannen zijn echte levensgenieters. Zo kunnen we best genieten van al het vrouwelijke schoon wat er rondloopt, en zelfs de kleinste dingen kunnen ons een goed gevoel geven. Maar er is maar één ding waar je ons echt blij mee maakt.
06 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Guerre (War)
De Franse malloot Remi Gaillard laat weer eens van zich horen. Ditmaal geen flauwe grappen, maar pure ernst. Het is immers oorlog!
06 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Sexbommen
En wij maar denken dat de vaderlandse politiek maar saai en stoffig is. Tekenaar Gerben den Heeten gunt ons een heel ander beeld op de hedendaagse politiek. En wel met een erotische knipoog.
06 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Larry King - Michael Jackson Ghost
Nou gaan al een tijd de geruchten dat Elvis nog leeft. Gaan we nu hetzelfde krijgen met Michael Jackson? Als we de verhalen mogen geloven dwaalt de geest van de King of Pop nog door het huis. Yeah right!
06 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Ford Focus
Nu de Ford Focus RS inmiddels een tijdje op de weg te bewonderen is kunnen de doe-het-zelvers natuurlijk niet achterblijven. Met oog voor detail en een beetje knutselwerk heb je zo een perfecte kopie voor de deur staan. Een knappe jongen die het verschil ziet!
05 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
V12 Aston Martin Vantage
Volgens Tiff is de V8 voor Amerikaanse muscle cars, een echte sportwagen heeft natuurlijk een V12 onder de kap. Neem de V12 Aston Martin Vantage, 517pk, 0-100 in 4.2 seconden en een top van 305km/h. Dat is nog niet alles, hij kan zelfs vliegen.
05 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sterretje Dronken
We weten inmiddels dat menig vrouw wel eens moeite heeft om op een fatsoenlijke manier een auto in te parkeren. Zal het met een lading alcohol beter gaan? Thnx!
05 Jul '09 - in Television
door Patrick
Automania Outdoor
Rond de zomer periode worden we overladen met feesten en evenementen. Zo ook Automania Outdoor. Onze buren waren gisteren aanwezig.
05 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Revenge Of The Bull
Al rent de mens nog zo snel, de boze stier achterhaalt hen wel. Ik weet niet of het gezegde zo ging, maar zo te zien klopt het aardig.
04 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Noel & Leon
Noel en Leon hebben een discussie, alleen Noel normaal en Leon achterstevoren. Of is het nou juist precies andersom. Eén ding is zeker, het is knap gedaan!
04 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Sensation White 2009 Livesets
Het is weer feest in de Arena. Sensation White zorgt weer voor een vol stadion dansplezier. Mocht je er gisteren niet bij zijn geweest, dan hebben we hier voor het gemak nog de livesets voor je.
04 Jul '09 - in Music
door Admin
Magical Marriage Proposal
Welke vrouw droomt er nou niet van om op een speciale manier ten huwelijk gevraagd te worden. Waar kan je dat dan beter doen dan in de straten van Disney.
04 Jul '09 - in Cool
door Admin
Airbag Prank
Soms vraag ik me af, waar ligt de grens bij het in de maling nemen van je vrienden. Een simpel geintje moet kunnen, maar een airbag in een bank?
03 Jul '09 - in WTF!
door Admin
TechTalk - Love Calculator
We zien op tv tot irritatie aan toe dagelijks reclame voor de Love Calculator voorbij komen. Past Bert nou echt zo goed bij Diana? Met een kleine 32% zou je denken van niet. Pure onzin natuurlijk. Klopt er überhaupt wel wat aan de love calculator..
03 Jul '09 - in Humor
door Patrick
RC UAZ
Er zijn genoeg modellen RC wagentjes te koop, maar wat als je helemaal gek bent van een UAZ leger voertuig? Waarschijnlijk zal die lastig of niet te krijgen zijn, en mocht je er één treffen, dan zal die niet echt bijzonder gedetailleerd zijn. Dan zit er maar één ding op. De handen uit de mouwen steken en zelf maken!
03 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Gaikai - Streaming Worlds
Elke PC gamer heeft er last van. De games worden steeds mooier, maar ook steeds zwaarder. Met het gevolg dat je regelmatig je PC moet upgraden om de nieuwste games te kunnen spelen. Gaikai zou daar wel eens een eind aan kunnen brengen. Geen hardware upgrades meer nodig, want de games streamen gewoon in je browser. Of het technisch allemaal te bolwerken is is nog maar de vraag, het idee is in ieder geval niet verkeerd. Zie hier de demo.
03 Jul '09 - in Tech
door Patrick
Golf Girl
Kijk dit is nou een dame die je met gemak uit kan nodigen voor een leuk feestje. Laat ze d'r golf trucje niet zien, dan is er altijd nog wel wat anders te verzinnen.
03 Jul '09 - in Cool
door Patrick
The PEN Story
We hebben al aardig wat stop-motion creaties voorbij zien komen, maar er is altijd baas boven baas. Voor The PEN Story zijn een kleine 80.000 foto's geschoten, en voor de stop-motion zelf wederom 1800 foto's. Veel werk, maar dat is ook duidelijk te zien.
02 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Web Site Story
Musicals zijn hip de laatste tijd. Dus waarom stoppen we niet een klassieker in een nieuw jasje? De West Side Story is passé, het is tijd voor de Web Site Story.
02 Jul '09 - in Music
door Patrick
Live Young
Met dit warme weer is het slim om genoeg water te drinken zodat je vocht een beetje op pijl blijft. En als we deze geweldige commercial mogen geloven blijven we er ook nog jong bij.
02 Jul '09 - in Commercial
door Patrick
Parkour
Als je een ervaren freerunner zijn trucjes ziet doen is dat nog best een indrukwekkend gezicht. Alleen heb ik zo'n vermoeden dat deze jongen nog even moet oefenen.
02 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Pepsi Footfolley Battle: Let's Kick Some Sand!
19 Juli staat het strand van Scheveningen volledig in het teken van footvolley. Oude bekenden zoals Richard Witschge, Brian Roy en Aron Winter zullen ook van de partij zijn, en met een beetje massel sta jij straks tegenover ze tijdens de Battle of the Legends. Zo te zien zijn ze nog niet echt op elkaar ingespeeld, dus dat moet een makkie zijn.   » Lees verder
02 Jul '09 - in Cool
door Patrick
GT By Citroën
De GTbyCitroën is oorspronkelijk ontworpen door Polyphony Digital voor een hoofdrol in de race game Gran Turismo 5. Het uiteindelijke design is zo in de smaak gevallen dat Citroën de GT in gelimiteerde oplage in productie neemt. Er zullen er zes op de markt verschijnen met elk een prijskaartje van een kleine 1.3 miljoen euro. London was in ieder geval onder de indruk van de GT.
02 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sticky Road
Dat de meeste Russen niet al te nauw kijken mag duidelijk zijn, maar een kleine afzetting had hier volgens mij geen overbodige luxe geweest.
02 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Balls Of Steel
Je zou toch denken dat als je 10 jaar op deze manier met je ballen omspringt, dat je een kinderwens wel kan vergeten. Althans, of toch niet?
01 Jul '09 - in WTF!
door Patrick
Mini Monster Truck
Monster trucks zijn geweldige machines, maar wel behoorlijk aan de maat. Maar wat als je helemaal gek bent van die monsters, maar je hebt er simpelweg de ruimte niet voor? Juist, dan knutsel je zelf wat in elkaar.
01 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Froukje Jansen
Hoewel het programma 'De zomer draait door' niet bij iedereen in de smaak valt, kunnen wij het tegenovergestelde beweren over Froukje Jansen. Vandaag werden we in de linkdump overspoeld met dit filmpje, waarin Froukje een trucje voor ons doet.
01 Jul '09 - in Television
door Patrick
Ultimate Paintball Machine
Paintball is een leuk spelletje waarbij je lekker kan schieten met verfkogels. Sommige mensen nemen het alleen wel erg serieus en bouwen hele machines om verfbommetje af te schieten. Natuurlijk, het is fake, maar je zou hem maar in je achtertuin hebben staan!
01 Jul '09 - in Cool
door Patrick
Single Ladies
Van Beyonce's hit 'Single Ladies' zijn onderhand een behoorlijke lading homemade clips te vinden. Maar niet iedereen beschikt over een dosis zelfvertrouwen, en die willen dan ook liever anoniem hun kunstje doen. Niet erg, dat is des te leuker voor ons.
01 Jul '09 - in Humor
door Patrick
Home Made Hummer
Altijd al gek geweest van een Hummer H1, maar wil je banksaldo niet helemaal meewerken? Misschien dat deze man je wat verder kan helpen. Het kost wat werk, en je beschikt helaas ook niet over de Hummer pk's, maar het is wel een flink stukje huisvlijt.
01 Jul '09 - in Cars & Bikes
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties