Handy Boobs
Heb jij ook zo'n vrouw cq vriendin die elke keer klaagt als je je sleutels in haar tas wil stoppen? Volgende keer een dame zoeken met een behoorlijke voorgevel, die hebben ruimte zat.

Update: Gereedschapskist nodig?
29 Jul '09 - in Off Topic
door Patrick
Bic Mac
Trek in een hamburgertje maar geen zin om de deur uit te gaan? Voor een simpele Bic Mac hoef je de deur niet uit. Gewoon zelf maken. Reuze simpel en net zo lekker.
25 Jan '09 - in Off Topic
door Patrick

Ja hurr, weer die dag waarop ik het minst de zon zie van alle dagen. Brak uit m'n gammele bed rollen en me als deze gast voelen is de grootste bezigheid, naast onzinnige dingen doornemen met een bak stevige koffie dan. Het meest gevierde moment door mij op zo'n dag is dan wel met mijn eigen gratis-sex actie komen waar gewoon niets op af te dingen valt!
07 Oct '07 - in Off Topic
door Gerben
Terwijl Pat op zoek is naar wat nieuwe bedrijfsauto's sta ik er mooi alleen voor. Zoals iemand die door kilo's post staat te graaien kom ik dan ook aardig wat rotzooi tegen. Ik denk bijvoorbeeld bij priemende prammen niet direct aan dit en bij sexy dance-moves had ik me ook wat anders voorgesteld.. Internet,bah! Dumpen kan altijd!
29 Sep '07 - in Off Topic
door Gerben
40 Seconds
Militaire vooruitgang heeft als resultaat dat close-combat steeds minder voor komt. De positie van de vijand wordt doorgegeven, pvt. Smith rochelt een groene, nog veertig seconden, pvt Smith moet plassen, de rest zoekt hun uitrusting op en dan is het genieten van het vuurwerk. Another day in the field.
18 Aug '07 - in Off Topic
door Gerben
Luminara
Het was een leuke competitie, maar aan alles komt een eind en dus ook aan Luminara. Na ruim 100 screenshots te hebben bekeken is de winnaar overduidelijk.

Nr 1: 901670 - Pierre-Yves Luyckx
Nr 2: 654490 - Bouke Hendriks
Nr 3: 536570 - Gert Jan van Scherrenburg

Willen deze gelukkige winnaars even hun adresgegevens mailen!

Inzendingen zonder screenshot konden wij helaas niet meerekenen!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!
29 May '07 - in Off Topic
door Patrick
De gorilla is z'n roes aan het uitslapen na een robbertje vechten met vier omstanders, in buurland Duitsland ben je als piloot verzekerd van sex en als liftboy behoorlijk gay, gay is een ander woord voor happy en dat laatste past wel bij een vrijdag. Proost!
18 May '07 - in Off Topic
door Gerben
QinetiQ
Parttime Biertijd logger Q77 is een jongen die niet stil kan zitten. Q is ondertussen druk bezig geweest om zijn eigen site QinetiQ succesvol van uiterlijk te veranderen. Feest dus! En dat vieren we met een geweldig optreden van Bat & Ryyd!
17 Apr '07 - in Off Topic
door Patrick
null
Oh jee, nog een maandje en dan gaat het internet een dagje uit. Althans, als het aan jou ligt. Of toch niet? Laat het ons even weten, dan weten wij ook waar we aan toe zijn! Misschien is een Biertijd huis-aan-huis blad voor één dag een optie.
23 Feb '07 - in Off Topic
door Gerben
      

Social


Aanraders


Advertenties