Archief

Items van May 2009
Mike Spinner
Er zijn aardig wat mensen die gekke dingen kunnen doen met een fiets, maar Mike Spinner is een vak apart. Mike is geboren met trappers aan zijn voeten. Dat blijkt maar weer uit deze beelden. Tevens heeft Mike de eerste 1080 op zijn naam staan. Wie volgt?
31 May '09 - in Cool
door Patrick
Parking..
Hoe moeilijk kan het zijn. Op een ruime plek je auto achterwaarts inparkeren moet geen probleem zijn toch? Of is de combinatie Ferrari en vrouw de oorzaak?
31 May '09 - in WTF!
door Patrick
Dance!
Met dit weer zijn er genoeg feesten en festijnen waar je naar toe kan gaan. Zie je iemand spontaan uit zijn dak gaan, dan kan je denken die is niet wijs, maar je kan natuurlijk ook gewoon meedoen.
31 May '09 - in Humor
door Patrick
Go home ball
Gametime! En vandaag niet al te moeilijk, maar wel vermakelijk. Zorg er voor dat de bal netjes zijn doel bereikt. So simpel is het. Game on!
31 May '09 - in Games
door Patrick

WIN een Sony Ericsson C903 & C905 Hyves!
WIN een Sony Ericsson C903 & C905 Hyves!
Deel je leven met de Sony Ericsson C903 Hyves en C905 Hyves. Met de Hyves-applicatie op Sony Ericsson telefoons houd je nu veel makkelijker contact met je vrienden. Eindelijk kun je direct kwekken, even je website updaten of een foto uploaden vanaf je telefoon. Kijk snel voor meer informatie!
30 May '09 - in Advertentie
door Patrick
Netbook Fight
PC of Mac.. een eeuwige discussie. Nou is een Macbook een geweldig apparaat, maar wat de nieuwe Samsung N310 in huis heeft is toch wel heel opmerkelijk.
30 May '09 - in Cool
door Patrick
Britain's got talent
De kogel is door de kerk. De finale in Engeland van Britain's got talent is een feit, en zoals vele zouden denken heeft Suzan Boyle NIET gewonnen. De eer ging naar Diversity. Wat denken jullie, heeft dat te maken met Suzan's stress of is Diversity gewoon top?

Hier de volledige uitslag..
30 May '09 - in Television
door Patrick
How To Tow A Car Belgium Style
Fout parkeren is natuurlijk niet goed, maar een paar onbenullen die je Audi A3 proberen weg te takelen is helemaal verkeerd. Gelukkig hebben we de beelden nog.
30 May '09 - in WTF!
door Patrick
Need For Speed - SHIFT Trailer
Ik kan me nog goed herinneren dat ik gelezen heb dat de Need For Speed games hun laatste deel hebben gehad. Maar wat blijkt, 17 september gaan we gewoon vrolijk verder met Need For Speed SHIFT. Voor de liefhebber hier de trailer, en voor het gemak hier de in-game footage.
30 May '09 - in Trailers
door Patrick
St Barth's Airport
Voor een gemiddelde automobilist zijn invoegstroken soms al aan de korte kant, maar zelfs landingsbanen kunnen behoorlijk lastig zijn. Zo ook dit geval in St Barth's.
30 May '09 - in WTF!
door Patrick
Boat Problems
Met dit heerlijke weer zijn er legio mensen die weer eens de boot opzoeken voor een kleine tour over het water. Best lullig als je dan dit soort taferelen aantreft.
30 May '09 - in Pics
door Patrick
Etnies - Grounded
Dat het de meeste BMX experts soms niet meezit mag duidelijk zijn, ze leren immers alles met vallen en opstaan. Voor de echte BMX liefhebber hebben we vandaag 'Grounded' van de BMX fanaten Etnies. Enjoy!


Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 | Deel 5 | Deel 6 | Deel 7
30 May '09 - in Cool
door Patrick
De TV Draait Door IV
Een poosje terug lieten we al een aantal compilaties zien met de leukste stukjes van 'De TV draait door'. Vandaag heeft onze buurman deel 4 voor je klaarstaan.
30 May '09 - in Television
door Patrick
Russian Cheerleaders
Cheerleading is niet alleen het aanmoedigen van een club, het is onderhand zelfs een sport op zich geworden. Toch blijft het aangenaam om naar te kijken.
29 May '09 - in Sexy
door Patrick
Swaffel Koning
Ben jij een echte swaffelaar? Doe eens creatief op deze zonnige middag en swaffel al je vrienden, wellicht word jij de nieuwe swaffelkoning.
29 May '09 - in Humor
door Patrick
Car Bomb
Een autobom kan voor veel dood en verderf zorgen. Maar hoe ontmantel je zo'n bom op een snelle en veilige manier? Juist.. zo dus!
29 May '09 - in WTF!
door Patrick
Skate Backflip
Sommige trucjes die mensen uithalen op een skateboard lijken zo simpel. Maar zo moeilijk is een backflip toch niet? Of zou deze jongen het verkeerd begrepen hebben.
29 May '09 - in WTF!
door Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick is een dame met ballen die d'r mannetje wel staat. Dat was wel te zien toen ze zondag bij de Indy 500 als derde over de streep ging. Maar deze race-babe is natuurlijk niet alleen op het circuit te vinden.
28 May '09 - in Sexy
door Patrick
Don't Drop It! Freestyle Soccer
Nou is het voor een beetje voetballer een makkie om een balletje hoog te houden. Sven Fielitz doet aan freestyle soccer, en dat hij met een bal om kan gaan mag duidelijk zijn. Don't drop it!
28 May '09 - in Sport
door Patrick
Goal Celebrations
Een schitterend doelpunt moet je vieren. Zo heeft elke voetballer zijn eigen manier om zijn blijdschap te tonen. Zie hier een kleine compilatie vol vreugde.
28 May '09 - in Sport
door Patrick
Know Your Classics
Ben jij een internet freak die alle klassieke filmpjes nog kent? Laten we eens testen hoe goed je bent. Doe bij de buren de Skoften Quiz.
28 May '09 - in Games
door Patrick
Ds or iPod
De laatste tijd moeten we allemaal op de kleintjes letten. Maar mocht je in de gelegenheid zijn om wat leuks te kopen, en je kan geen keuze maken tussen een Nintendo DS of een iPod. Misschien is dit een oplossing.
27 May '09 - in Tech
door Patrick
Rock 'n Roll, Air-O-Smith
Het is onderhand wel duidelijk dat er nog veel onbekend talent rondloopt. Dat zien we wekelijks bij Britain's got talent. Zelfs Piers Morgan heeft het nodige in zijn mars.
27 May '09 - in Television
door Patrick
RC Car
Echt geweldig dat op afstand bestuurbaar spul. De één gaat voor een vliegtuig of helikopter, en de ander ziet zichzelf liever als een echte kapitein. Persoonlijk ga ik voor de auto, maar dan net wat anders.
27 May '09 - in Retro
door Patrick
Cheers!
We hebben net voor de gezelligheid nog even een biertje gedronken, maar eens moeten we toch op huis aan. Ach, een lekker stukje lopen kan geen kwaad toch.
27 May '09 - in WTF!
door Patrick
Mad Mario
Eén van de populairste games aller tijden is zonder twijfel Mario. Allemaal leuk en aardig, maar ook Mario is het een keer zat om elke dag maar weer de prinses te moeten redden.
26 May '09 - in Humor
door Patrick
Monkey Ride
Gezellig een dagje met de kinderen naar een safaripark is altijd wel leuk. Voor de ouders een beetje ontspanning en de kids steken er ook nog wat van op.
26 May '09 - in Humor
door Patrick
Call Of Duty - Modern Warefare 2
We zullen nog tot November moeten wachten op het lang verwachte vervolg van Call Of Duty 4 - Modern Warfare. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer van Modern Warfare 2.
26 May '09 - in Trailers
door Patrick
Tree Cutting
Leuk hoor een grote boom in je tuin, maar er komt een dag dat hem zat bent. Ach, kettingzaagje huren en voor je het weet ben je er van verlost. Althans..
26 May '09 - in WTF!
door Patrick
Wesley Scoort
We konden er natuurlijk op wachten. Leuk in elkaar gedraaide filmpjes over de breuk tussen Jan en Yolanthe. Zo ook deze, met Wesley in de hoofdrol. Thnx Rick13!
25 May '09 - in Humor
door Patrick
Tractor Pulling
Als stoere boer laat je graag zien wat voor kracht er in je tractor zit. Even duidelijk maken wie de baas is. Maar of dat altijd goed gaat?
25 May '09 - in WTF!
door Patrick
Backyard Wrestling
Het lijkt allemaal zo simpel als je naar het worstel spektakel kijkt op tv. Maar schijn bedriegt. Daar zijn dit stelletje amateurs nu ook achter.
25 May '09 - in WTF!
door Patrick
F1 Monaco
25 May '09 - in Photography
door Patrick
Magical Lamp
Mocht je ooit tegen een magische lamp aanlopen, let dan wel op wat je wenst. Voor je het weet vat de geest je wensen net wat anders op.
25 May '09 - in Commercial
door Patrick
Exit 5 Base Jump
Je moet echt een paar stalen ballen hebben om van een berg in het diepe te springen. Lef oké, maar als ik dit zo zie is het wel een geweldige ervaring.
25 May '09 - in Sport
door Patrick
Transforminators
Niet alleen met muziek maak je mooie mash-up's, zelfs met films als Terminator en Transformers krijg je een tof geheel. Kijk mee naar een knap stukje knip en plakwerk.
24 May '09 - in Cool
door Patrick
Rajd Elmot
Een beetje coureur zet bij elke race zijn leven op het spel. Gelukkig rijden er ook mensen mee met een mega engel op hun schouder. Want laten we eerlijk wezen, dit had heel anders af kunnen lopen.
24 May '09 - in WTF!
door Patrick
6x Alpe d'HuZes
Nog 10 dagen en dan is het zover. Dan gaat stamgast Rob de Zeeuw een poging doen om minimaal zes keer de Alp d'Huez te beklimmen. En dat alles in het belang van het KWF. Wil jij je steentje bijdragen? dat is mogelijk. Van ons alvast succes Rob.. wel je Biertijd shirt aan hè!
24 May '09 - in Actueel
door Patrick
Dump It!
Normaal verwijderen we ongewilde linkjes bij de comments, maar wil jij de halve wereld een keer je Hyves laten zien, of heb jij een geweldige site gevonden die je graag wil delen met de Biertijd stamgasten? Gooi de link (alleen bij deze posting) in de comments!

Let wel op wat je plaatst! Laten we het leuk houden..
24 May '09 - in Links
door Patrick
Basketball, Football & Gym
Basketbal, voetbal en atletiek is niet echt een ideale combinatie als je er over nadenkt. Maar na het zien van dit filmpje vind ik het toch prima bij elkaar passen.
24 May '09 - in Cool
door Patrick
Raoul Heertje
Raoul Heertje kennen we allemaal wel van het tv programma 'Dit was het nieuws'. Raoul is niet op zijn mondje gevallen en heeft altijd wel zijn verhaal klaar. Zelfs over het gezeur rondom Jan en Yolanthe. Thnx!
24 May '09 - in Humor
door Patrick
Malay Eagle Owl or Furby?
Een Malay Eagle Uil is een beestje die je beter niet met blote handjes aan kan pakken, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Dit beestje kan je beter vergelijken met een uit de kluiten gewassen Furby.
24 May '09 - in Animals
door Patrick
Jan Smit - Weer Alleen
We weten het allemaal. Waar twee vechten hebben twee schuld. De relatie tussen Jan en Yolanthe is inmiddels voorbij. Tijd voor een liedje uit de handen van Erik-Jan Rosendahl om het geheel maar snel af te sluiten. Thnx Rick!
23 May '09 - in Humor
door Patrick
Bad At Sex?
Heb jij ook wel eens een mindere periode in bed gehad? Wees gerust, je bent zeker de enige niet. Lees en voeg toe zou ik zeggen.
23 May '09 - in Humor
door Patrick
Surrogates
Maak een mooie combinatie van de Matrix, I-Robot en de klassieker Total Recall, en je hebt een nieuwe film genaamd Surrogates. Met Bruce Willis in de hoofdrol ongetwijfeld weer een kaskraker eerste klas. Nu nog even wachten tot 15 Oktober. Hier alvast de HD trailer.
23 May '09 - in Trailers
door Patrick
Pool Fun
Met dit warme weer is het altijd leuk om een beetje met water te spelen. Waarschijnlijk nog leuker als je toevallig een jetski in je zwembad hebt liggen.
23 May '09 - in Humor
door Patrick
Natalie Okri
Een 'feel good' moment kan nooit kwaad. Want laten we eerlijk wezen. Wanneer je bij Simon Cowell als 10 jarige zangeres een glimlach op zijn gezicht weet te toveren ben je goed bezig.
23 May '09 - in Television
door Patrick
Emil Baddal - Concept Cars
Concept auto's ontwikkelen is een vak apart. Designer Emil Baddal is een man die zijn fantasie zo nu en dan de vrije loop geeft. Zo tekende hij deze Lamborghini, BMW en Ferrari. Meer van zijn werk vind je hier. Thnx Max!
22 May '09 - in Pics
door Admin
Damien Walters Parkour
De hype rondom parkour of free running is inmiddels al wat minder geworden. Toch zijn er experts die maar niet kunnen stoppen. Zo ook Damien Walters. Respect!
22 May '09 - in Cool
door Patrick
Arrrrr... Jockey
Paardenrennen moet je van houden, maar met een paard genaamd Arrrr in de race wordt het toch nog een komisch gebeuren.
22 May '09 - in Humor
door Patrick
Yahir Reyes vs Estevan Payan
MMA blijft een geweldige sport om te zien. Twee mannen die proberen te overleven in de ring. Helaas voor Estevan Payan zag hij deze move even niet aankomen.
22 May '09 - in Sport
door Patrick
2 Girls 1 Sub
Zo, net half één geweest, tijd voor even pauze en een overheerlijk broodje. Kan ik voor jullie wat meenemen? Smakelijk alvast!
22 May '09 - in Sexy
door Patrick
History Of Weed
Inmiddels weten we allemaal wel hoe we van een klein zaadje een mooie plant kunnen maken. Maar wat is het verhaal achter weed? Laten we eens kijken.
21 May '09 - in Docu
door Patrick
Office 2010
Ctrl-alt-delete, welke Window's gebruiker heeft er geen last van? Nog even en we zijn er allemaal van verlost. Althans, als we deze promo mogen geloven.
21 May '09 - in Commercial
door Patrick
Eugene's Poetry Britain's Got Talent
We hebben bij Britain's Got Talent al aardig wat talent voorbij zien komen. Maar vaak blijft het bij zingen of dansen. Eugene is een vak apart, en probeerde de jury te winnen met zijn dichtkunst.
21 May '09 - in Television
door Patrick
Airbag Challenge
Het is over het algemeen bij iedereen bekend dat een airbag een behoorlijke kracht heeft. Toch heb ik zo'n vermoeden dat deze man niet helemaal op de hoogte was toen hij dit experiment onderging.
21 May '09 - in WTF!
door Patrick
Subaru Jump
We zien regelmatig de duurste rally wagens volledig los van de grond komen als ze een iets te hoge heuvel pakken. Maar het hoeft helemaal niet veel te kosten om een beetje plezier te hebben met je oude Subaru.
21 May '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Street Race
Met een 'dikke' auto onder je kont ben je al snel iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat. Maar haal dan wel op een verstandige manier in..
20 May '09 - in WTF!
door Patrick
Northern Lights Time Lapse
De natuur laat ons nog dagelijks versteld staan van zijn pracht en praal. Het noorderlicht is zo'n fenomeen. Kijk mee naar een time lapse avondje Noorwegen.
20 May '09 - in Cool
door Patrick
Math Game
Wie komt er nou niet naar Biertijd om een wiskundetest voorgeschoteld te krijgen. Tijd voor een gametime dames en heren. Wie onder ons is een rekenwonder? Game on!
20 May '09 - in Games
door Patrick
Dorm Fire
Na een brand in een New York's studentenhuis was het voor de experts even gissen naar de oorzaak. Maar na het controleren van diverse mobiele telefoons en camera's is de dader boven water.

Fixed!
19 May '09 - in News
door Patrick
Yolanthe @ Wesley
Wat een gedoe, heel Nederland is in rep en roer. Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit hebben een punt achter hun relatie gezet. Yolanthe heeft een vervanger gevonden voor Jan, en wel prof voetballer Wesley Sneijder. Zo, en gaan we nu allemaal weer gewoon aan het werk..
19 May '09 - in Celeb's
door Patrick
Star Trek vs Star Wars
De meningen zijn behoorlijk verdeeld over de nieuwe Star Trek film. Volgens velen heeft het verhaal nog maar weinig te maken met de oude afleveringen, en zijn er ook nog eens veel overeenkomsten met Star Wars. Laten we eens kijken..
19 May '09 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini Murcielago Pimping
Wat kan je aan een Lamborghini Murcielago veranderen om hem wat 'stoerder' te maken? Naar mijn mening weinig, maar wat als je voor een vermogen aan kerstverlichting op zolder hebt liggen, dat is toch zonde.
19 May '09 - in WTF!
door Patrick
Dancing Skills
Om het komende weekend in de plaatselijke club je sublieme danskunsten te laten zien moet je natuurlijk wel eerst even oefenen. Zo te zien gaat het voor deze jongen helemaal goed komen.
18 May '09 - in WTF!
door Patrick
Jet Pack World Record
James Bond was één van de eerste mensen die vloog met een jet pack. Nu inmiddels al een aantal jaar verder is de jet pack verder ontwikkeld en gaat zo'n ding nog best rap. Eric Scott ging voor een wereldrecord.
18 May '09 - in Cool
door Patrick
Standard - BMX Skills
Als kleine jongen probeerde ik op mijn BMX stoere trucjes uit te halen. Helaas is er nooit wat van gekomen. Misschien maar beter ook. Dat soort dingen kan je beter aan de experts overlaten.
18 May '09 - in Cool
door Patrick
D1 Drift Crash
Autorijden is één ding, maar driften is een vak apart. Zie deze twee driftkikkers die elkaar geen meter speling gunnen. Helaas loopt het gevecht niet altijd goed af. Thnx Jack!
18 May '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Safety Car WTCC
Tijdens een race als de WTCC kan het wel eens gebeuren dat er in een paar rondes een aantal bolides door schade voor gevaar kunnen zorgen. Dan is het wel zo veilig om de safety car het circuit op te sturen. Althans...
17 May '09 - in Sport
door Patrick
Einstein
Het filmpje van de wondervogel Einstein circuleert al geruime tijd over het internet. Het beestje kan de meest toffe geluiden produceren. Maar ook Einstein leert bij.
17 May '09 - in Cool
door Patrick
Aiden Davis
En wederom is er weer een talent bij Britain's got talent die we jullie niet willen onthouden. Dansen kan je leren, maar de 11 jarige Aiden Davis heeft het in zijn bloed zitten.
17 May '09 - in Television
door Patrick
Mothers Day
Het kan zo zijn dat je moederdag totaal vergeten bent. Niet zo netjes ten opzichte van je mams, maar wees gerust. Ze zal altijd aan jou blijven denken.
17 May '09 - in Commercial
door Patrick
Make Over
Klussen kost iets meer tijd dan je in gedacht hebt. Daar zijn we nu wel achter. We zijn hier druk bezig de boel wat te verbouwen alleen komt van het één het ander. De timmerman is onderweg, en met de keuken zijn ze ook al een tijdje bezig. Ach, voor je het weet is het voorbij.
16 May '09 - in Retro
door Patrick
Burping
We moeten allemaal wel eens (al is het stiekem) een boertje laten. Kampioen Paul Hunn steekt zijn talent niet onder stoelen of banken, daar mag iedereen gewoon van meegenieten.

Laten we de dames niet vergeten..
16 May '09 - in WTF!
door Patrick
Drive Safely
Heerlijk weekend, alleen is het wel zo dat er vanavond weer een aantal mensen met een slok op achter het stuur stappen. Hoe maak je dat de kroeg bezoekers nou wijs dacht het team van MADD. Best simpel, plassen moeten we allemaal. Want wees eerlijk, gedronken of niet, een ongeluk zit in een klein hoekje.
16 May '09 - in Commercial
door Patrick
Piano Duet
En wij maar denken dat al die oudjes in een tehuis heel de dag achter de geraniums zitten. Vergis je gerust niet, opa en oma weten zich nog best te vermaken.

En dan te bedenken dat opa net 90 geworden is met zijn schatje waar hij al 62 jaar mee getrouwd is.
16 May '09 - in Music
door Admin
Toon Time - Tokyo Mater
Het is alweer een tijdje terug dat we cartoons voorbij hebben zien komen hier op Biertijd. Maar vandaag gaan we door met een Pixar creatie. Combineer Cars met The Fast and the Furious en je krijgt, Tokyo Mater.
15 May '09 - in Cartoon
door Patrick
Pasha Martial Arts Expert
Een echte martial arts expert heeft jaren training achter de rug, maar er zijn ook mensen die van nature al over de meest gevaarlijke moves beschikken. Pasha is zo'n jongen.
15 May '09 - in WTF!
door Patrick
Breast Education
De eerste keer dat je oog in 'oog' komt te staan met een paar geweldige borsten is het maar lastig om je ogen ervan af te houden. De jongens van Totally Sketch leggen uit hoe je daar mee om moet gaan.
15 May '09 - in Humor
door Patrick
Beatbox Girl Julia Dales
Beatboxen is niet voor iedereen weggelegd, er zijn vooral weinig meisjes die deze tak van muziek beoefenen. Julia Dales is een meid die kans wil maken op een wildcard voor het wereldkampioenschap beatboxen. Wat denken jullie?
15 May '09 - in Cool
door Patrick
Perfect Hoops
Het valt nog niet mee om van een afstand de bal recht in het netje te krijgen. Maar daar hebben deze gasten geen problemen mee. Roept u maar, hoax of echt?
14 May '09 - in Cool
door Patrick
Mobile
Eindelijk ben je bij die geweldige voetbalwedstrijd. Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je met je mobiel een paar geweldige filmpjes schiet om ze later aan je maten te laten zien. Althans..
14 May '09 - in Humor
door Patrick
Woman Driver
En ja hoor, we hebben weer een winnares voor de gouden eikel. Ik vraag me soms toch echt af hoe deze mensen aan een rijbewijs zijn gekomen.
14 May '09 - in WTF!
door Patrick
Police Brutality
Als agent sta je stijf van de adrenaline als je betrokken bent bij een achtervolging. Maar ik geloof toch dat deze aanhouding niet helemaal volgens het boekje verloopt.

En nog een geval..
14 May '09 - in WTF!
door Patrick
Audi R8 @ Maranello
Na de vreselijke reclame van Chip's Motors heeft Audi toch weer het juiste pad gevonden. En wel met een commercial waarbij ze het steigerende paard een hak zetten. Zo kennen we ze weer.
13 May '09 - in Commercial
door Patrick
Metal Heart
We hebben al eens eerder een tilt shift creatie van Keith Loutit voorbij zien komen. Maar ook Keith zit niet stil. Vandaag gaan we even langs bij de Monster Jam. Zie hier Metal Heart.
13 May '09 - in Cool
door Patrick
Exercise Ball
Ik heb nooit het nut van een exercise ball ingezien, maar na het zien van deze beelden kan je er naast trainen dus ook leuke dingen mee uithalen.
13 May '09 - in Cool
door Patrick
Gallardo Superleggera vs 430 Scuderia
Ferrari en Lamborghini zijn geen kleine namen als het gaat om sportwagens. Maar wie maakt nu de beste lichtgewicht versie? Jeremy Clarkson zocht het uit voor ons, met in de hoofdrol de Lamborghini Gallardo Superleggera en de Ferrari 430 Scuderia.
13 May '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cruises
Ben jij er al uit wat je dit jaar gaat doen met de vakantie? Hotel in Spanje, of misschien een huisje huren in Griekenland. Wat dacht je van een cruise, sensatie verzekerd.
13 May '09 - in Humor
door Patrick
Gordon
Vanavond het eerste deel van het Europees Songfestival. Waarschijnlijk denk je 'lekker belangrijk', maar er zijn wat ontwikkelingen rondom Gordon. Doet hij nog mee bij het tweede deel van deze competitie, en zo niet, wat is de oorzaak? Misschien maakt dit wat duidelijk.
12 May '09 - in WTF!
door Patrick
Bloggers
Zo nu en dan denken we wel eens om een extra logger voor Biertijd aan te nemen, maar het is behoorlijk lastig om een geschikt persoon te vinden die naadloos in ons netwerk past. Totdat we de CV van deze jongeman onder ogen kregen. Aan de naam te zien moet dat goed gaan.

Zijn broer hebben we in ieder geval afgewezen..
12 May '09 - in Humor
door Patrick
Mom
Als moeder ben je natuurlijk helemaal trots op je kleine spruit. Maar kleine jongens worden groot. Toch blijft het moederinstinct naar boven komen als je 'kleine' weer eens in de moeilijkheden zit.
12 May '09 - in Humor
door Patrick
Shower
Opstaan voor het werk is lastig, maar gelukkig hebben we altijd nog de douche om ons wakker te schudden. Want zeg nou zelf, met een beetje techno en een peuk komen we de dag toch wel door.
12 May '09 - in WTF!
door Patrick
GT1 Pit Stop
Bij een race kan het voordelig uitpakken om tijdens een safety car situatie even wat vroeger de pits in te duiken. Maar dan moeten ze natuurlijk niet allemaal zo denken.
11 May '09 - in Sport
door Patrick
Crazy Laugh
Heb jij dat ook wel eens, dat wanneer je iemand met een aanstekelijke lach hoort schateren dat je vanzelf mee gaat lachen? We hebben het allemaal wel, maar hebben jullie het ook bij deze man?
11 May '09 - in WTF!
door Patrick
Terminator 4 Salvation
Nog even geduld en dan kunnen we genieten van het vierde deel van Terminator. Helaas zonder Arnold Schwarzenegger, maar met druktemaker Christian Bale in de hoofdrol. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
11 May '09 - in Trailers
door Patrick
Monster Truck Backflip
De coureurs achter bekende namen als Maximum Destruction en Grave Digger laten hun monster trucks veelal door de lucht vliegen, of auto's verpletteren. Tijd voor een nieuwe uitdaging.
11 May '09 - in Cool
door Patrick
Grag Pritchard
We hebben al aardig wat talenten voorbij zien komen bij Britain's got talent. Maar wat Greg Pritchard laat horen is wel uniek te noemen. Oordeel zelf.
10 May '09 - in Television
door Patrick
USPDF 2009 Highlights
Nu snap ik waarom sommige mannen erop hameren dat er een paal in de slaapkamer moet komen. Zie hier de highlights van de US Pole Dance Championship 2009.
10 May '09 - in Sexy
door Patrick
Backseat
Tijdens een lange auto trip is het soms lastig om de kids bezig te houden. De één doet het met een Nintendo, en de ander zet even een dvd'tje op. Deze kleine jongen heeft niet veel nodig om zich te vermaken. Rock on!
10 May '09 - in Cool
door Patrick
Dirt Bike Jump
Bij grote evenementen waarbij freestyle motorcrossers de meest rare stunts uithalen mag je er vanuit gaan dat de zaakjes allemaal goed op orde zijn. Toch vraag ik me af wie dit verzonnen heeft..
10 May '09 - in WTF!
door Patrick
Wasted
Hebben jullie het vandaag ook zo gezellig gehad bij moeders? Zoals gebruikelijk kom je niets tekort als het op eten en drinken aankomt, al had ik volgens mij dat laatste biertje beter kunnen laten staan.
10 May '09 - in WTF!
door Patrick
Golf Range
Elke sport leren we met vallen en opstaan. Zo sta je met golf regelmatig op een driving range om je swing te perfectioneren. Maar als je een dwaas als deze naast je hebt staan is het maar lastig concentreren.
09 May '09 - in Humor
door Patrick
Automatic Garagedoor Opener
Hoe ellendig is het als motorrijder om na een trip je motor neer te zetten, de garage te openen, motor weer starten, motor naar binnen, garagedeur weer sluiten. Je kent het wel. Daar is nu gelukkig een oplossing voor.
09 May '09 - in Humor
door Patrick
Rihanna
De sexy R&B zangeres Rihanna heeft aardig wat bewogen maanden achter de rug. En nu vliegen ook nog de nodige onthullende foto's van haar over het internet. De foto's vind je hier, die waarschijnlijk zijn uitgelekt dankzij 'vriendje' Chris Brown.
09 May '09 - in Celeb's
door Patrick
Chip's Motors
Nou ben ik heel wat gewend van Audi. De één na de andere geniale commercial kwam de deur uit. Al vraag ik me nu af of de recessie ook Audi in zijn macht heeft. Want laten we eerlijk wezen, dit moet beter kunnen.
08 May '09 - in Commercial
door Patrick
Skate Tricks
Als kleine jongen heb ik een skateboard gehad, maar trucjes zijn er nooit van gekomen. Zo'n plank op wielen blijft lastig, dat kan je beter aan deze gasten overlaten.
08 May '09 - in Cool
door Patrick
Tatjana Simic FHM
Buurman wat doet u nu? Wie kent die uitspraak nou niet. Hoewel Tatjana de 40 al een poosje gepasseerd is blijft ze een genot om naar te kijken. En zo dachten de mensen bij FHM ook. Hier de foto's.
08 May '09 - in Celeb's
door Patrick
New York
Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in New York, maar zit het budget even niet mee. Misschien dat een virtuele vogelvlucht een kleine troost voor je is.
08 May '09 - in Cool
door Patrick
Trekkies Don't Like Star Trek
De laatste Star Trek film is bij de echte fans (Trekkies) niet in goede aarde gevallen. Volgens hen klopt er nog maar weinig van het echte verhaal. Hier meer.
07 May '09 - in News
door Patrick
Clutch Grabbing Machine
Clutch is de mascotte van de Houston Rockets. De altijd vrolijke beer is wel in voor een geintje. Gelukkig kunnen de mensen er ook om lachen.
07 May '09 - in Humor
door Patrick
Collider
Opposites attract zeggen ze wel eens, en dat is met het spel Collider niet anders. Zorg ervoor dat de plus en min elkaar raken, zo simpel is het. Game on!
07 May '09 - in Games
door Patrick
Gumball 3000 2009 - Santa Fe
Hoewel de Gumball rally dit jaar redelijk tam is hebben we voor de liefhebbers toch weer een update. Vandaag vanuit Santa Fe.
07 May '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Voor Iedereen Die Wat Verdient?
De VVD pakt het deze verkiezingen net wat anders aan met de campagne Nederland Opnieuw. Alleen zijn de reclameborden voor sommige mensen wat te heftig, dus maken ze er hun eigen versie van. En dat zorgt natuurlijk weer voor leuke plaatjes. Iemand nog andere ideeen?
07 May '09 - in Actueel
door Patrick
Drift Skills
Elke dag weer pak je die mooie bocht flink hard als je naar je werk toe gaat. Weet je wat, je belt een maat en gewapend met een camera ga je nu eens met een perfecte drift door de bocht. Ik kan maar één ding zeggen, top gedaan!
06 May '09 - in WTF!
door Patrick
Subway Drive Thru
Net als Mc Donald's, beschikt niet elk filiaal van Subway over een drive thru om even snel een broodje te halen. Maar wat als je een beetje haast hebt? Ach, overal is een oplossing voor.
06 May '09 - in WTF!
door Patrick
Jerkoff
We moeten allemaal wel eens wachten op een afspraak, maar vervelen hoeven we ons gelukkig niet. Doe alleen in het vervolg je schuifdak gewoon dicht.
06 May '09 - in WTF!
door Patrick
Gumball 3000 2009 - Sedona
Zoals beloofd houden we jullie op de hoogte van de Gumball 3000 2009. Vandaag een update vanuit Sedona.
06 May '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hammertime!
Leuk zo'n dagje naar de kermis, maar je moet als stoere vent natuurlijk wel even aan je vriendin laten zien hoe sterk je wel niet bent. Of het indruk gemaakt heeft is een ander verhaal.
06 May '09 - in Humor
door Patrick
Fanny & Kevin V
Hier kunnen we kort en bondig over zijn. Weg met het aanstormend talent van Britain's got talent. Maak ruim baan voor Fanny & Kevin V. Meer van musicboykeuuh Kevin V vind je hier.
06 May '09 - in WTF!
door Patrick
Drunk?
Met een aardige slok op kan je zelf wel eens zeggen dat er niks aan de hand is. Maar vergeet niet dat de mensen om je heen wat anders zien. Neem deze twee wat oudere sketches. Hier deel 1 en hier deel 2.
05 May '09 - in Humor
door Patrick
Tow Truck
Wie fout parkeert mag er vanuit gaan dat de auto weggesleept kan worden. Hier in Nederland zal dat niet zo snel gebeuren als je hem even een paar minuten verkeerd neerzet, maar het kan ook anders.
05 May '09 - in WTF!
door Patrick
Gumball 3000 2008
Nu we toch met de Gumball 3000 bezig zijn, kunnen best nog even terugkijken naar vorig jaar. De rally ging toen van San Francisco naar Beijing. Zie hier het complete verhaal in acht delen. (Met Carlton als presentator)


Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 | Deel 5 | Deel 6 | Deel 7 | Deel 8
05 May '09 - in Cool
door Admin
Gumball 3000 2009 Coast to Coast
Ook dit jaar heeft Maximillion Cooper weer een leuke rit geregeld voor de wat rijkere onder ons. De Gumball 3000 2009 ging 1 Mei van start in Santa Monica Californië en zal 8 Mei eindigen in Miami. Natuurlijk hebben wij de beelden voor je. Vanuit Santa Monica en Las Vegas, we houden je op de hoogte! Meer info natuurlijk hier.
05 May '09 - in Cool
door Admin
Hit & Run
Wil je goed worden in skateboarden dan moet je er vroeg mee beginnen. We leren immers alles met vallen en opstaan. En rennen in dit geval.
05 May '09 - in Retro
door Admin
Double Headshot
Je voor je hoofd laten schieten met een painball of BB-gun is niet echt het slimste wat je kan doen. Laat staan twee tegelijk. BOOM headshot!
05 May '09 - in WTF!
door Patrick
Ferrari Crash
Ook het leven van een stuntman gaat niet over rozen. Tijdens opname op Times Square voor de nieuwe film van Nicolas Cage 'The Sorcerer's Apprentice', verloor de stuntman de macht over het stuur van een Ferrari F430 tijdens een achtervolgingsscéne. Hier de beelden.
05 May '09 - in WTF!
door Patrick
T-Mobile Sing-Along
Real time advertising lijkt wel de nieuwe hype te worden. Zo zagen we een tijd terug deze flashmob voorbij komen, maar we gaan nu over op karaoke. En wel met 13.500 man.
04 May '09 - in Cool
door Patrick
Porsche Panamera
Vorige maand was de wereld première van de Porsche Panamera in Shanghai, China. Niet bijzonder zou je denken, maar hij stond in het World Financial Center op de 94ste verdieping. Dat is dan toch even passen en meten als hij met de lift omhoog moet.
04 May '09 - in WTF!
door Patrick
Quake Live
Verlang jij ook wel eens terug naar de goeie ouwe tijd van Quake 3 Arena? Wat let je, met een paar minuten ben jij weer online aan het fraggen met Quake Live. De online versie bestaat al een tijd, en is nog niet geschikt voor de MAC, maar ze zijn er nog druk mee bezig.
04 May '09 - in Games
door Patrick
Smoorverliefd
Een beetje Golddigger probeert haar tegenprestaties natuurlijk tot het minimum te beperken. Vooral als je geliefde geldschieter niet meer één van de jongste is. Deze dame heeft dat goed begrepen en grijpt al op haar huwelijksnacht de eerste de beste kans om definitief af te rekenen. Maar helaas zal dat nog wel even duren.
04 May '09 - in Humor
door Patrick
Jami Pugh - Britain's Got Talent
Vandaag de dag zijn alle ogen gericht op Britain's got talent. Het ene na het andere talent laat zich van zijn beste kant zien. Zo ook vrachtwagenchauffeur en pizzabezorger Jami Pugh.
04 May '09 - in Television
door Patrick
Drum Kid
Ik heb al moeite met ritme houden als ik achter een drumstel zit. Daar heeft dit ventje zo te zien geen problemen mee.
03 May '09 - in Cool
door Patrick
The Hunt For Gollum
Steeds meer creatievelingen en filmfans maken met een zeer klein budget een eigen creatie. Zo ook de film 'The hunt for Gollum' die gebaseerd is op de kaskraker The Lord of the Rings. Zie hier de trailer, en voor de liefhebbers hier het complete werk.
03 May '09 - in Movies
door Patrick
The Voca People
Wat moet je verwachten van acht als aliens verklede artiesten die een vocaal optreden geven? Genoeg kan ik je vertellen. Zie The Voca People. Thnx Ivo!
03 May '09 - in Cool
door Patrick
Puke In My Mouth
We konden er natuurlijk op wachten. Na de geniale clip 'Jizz in my pants' van SNL is het nu de beurt aan de vrouwen. Zie hier 'Puke in my mouth'.
03 May '09 - in Music
door Patrick
Audi D7 Concept
Nu we toch met conceptauto's bezig zijn mag Audi natuurlijk niet ontbreken. Het lijnenspel is even wennen, maar de D7 concept is zeker bijzonder te noemen.
03 May '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mercedes 300SL Concept
De 1955 Mercedes SL300 Gullwing is een klassieker bij uitstek. Toch wil Mercedes misschien de 300SL weer nieuw leven inblazen. Zeggen jullie het maar..
03 May '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Een bepaald spreekwoord komt in me op bij het zien van deze clip, jij mag raden welke. De meningen zijn verdeeld, ik vind persoonlijk de hond het grappigst.
03 May '09 - in Music Vids
door Gerben
Fotografie als kunstvorm boeiend houden is al een kunst op zich. Met behulp van een paar mooie dames en wat interactie kweek je toch al snel aandacht voor je werk. Meer hier!
02 May '09 - in Cool
door Gerben
I Shot Chuck Norris
Mocht de wereld een keer vergaan dan zal één man alles overleven. De vaste internet gebruiker weet wel wie ik bedoel. Chuck Norris is niet te verslaan. Speed painter Phil Hansen shot Chuck Norris.
02 May '09 - in Cool
door Patrick
Crucifiction
De kruisiging van Jezus is een serieus gebeuren, maar het 'toneelstuk' zal door de jaren heen nog door velen worden nagespeeld. Al heb je er altijd amateurs bij.
02 May '09 - in Humor
door Patrick
iPhone vs Eee PC
In het leven moet je keuzes maken, zelfs met gadgets. Wat werkt nou het fijnst in de auto, een iPhone of een Eee PC? Laten we maar eens testen wie als winnaar uit de bus komt.
02 May '09 - in Tech
door Patrick
Renault F1 Roadshow 2009 Dubai
In Dubai lijkt alles mogelijk. Zo zagen we laatst Sjeik Mohammed Bin Sulayem tijdens een dragrace met een F1 wagen een muur proberen te verplaatsen. Maar dat was natuurlijk niet alles van de Renault F1 roadshow in Dubai. Meer hier en hier.
02 May '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Transformers 2 Revenge Of The Fallen Final Trailer HD
We zullen nog even geduld moeten hebben, maar ik ben zeer benieuwd naar het tweede deel van Transformers. The Revenge of the fallen blinkt uit als je het hebt over actie en special effects. Voor de liefhebbers hier alvast de final trailer in HD kwaliteit.
02 May '09 - in Trailers
door Patrick
Get A Bed!
De afgelopen dagen hebben veel van ons lever gevergd. Maar niet alleen in Nederland zijn we liefhebbers van een drankje. En dan nog maar eens je bed zien te vinden..
02 May '09 - in WTF!
door Patrick
Ayrton Senna Tribute
Terwijl Nederland nog stilstaat bij de slachtoffers van Koninginnedag, vergeten we bijna een andere grootheid die precies 15 jaar geleden door een ongeluk om het leven kwam. Ayrton Senna Da Silva was een topcoureur in hart en nieren. We kijken nog even terug.
01 May '09 - in Sport
door Patrick
England vs Germany
Je weet van tevoren dat als je de naam Top Gear hoort dat je spectaculaire televisie te zien krijgt. Vandaag een mooie wedstrijd. Engeland tegen Duitsland, Top Gear vs D Motor.
01 May '09 - in Television
door Patrick
Fire Juggler
Altijd leuk om te zien zo'n vuur jongleer act. Al geef ik wel één tip. Kies je plekje zorgvuldig.
01 May '09 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties