Archief

Items van October 2008
Halloween Celebs
Nog even en dan is het weer voorbij met de pret. Niet alleen de kinderen genieten van Halloween, maar ook de celebs trekken graag een spannend pakje aan. Kijk maar mee.

En ik maar wachten bij de deur...
31 Oct '08 - in Sexy
door Patrick
Our Wonderful Nature
Kleine korte animaties kunnen net zo vermakelijk zijn als de grote jongens. Vandaag ga we eens kijken naar het gedrag van de waterspitsmuizen tijdens de paringstijd in 'One wonderful nature'.
31 Oct '08 - in Animation
door Patrick
Tarantula, Prank, Spider
Niets vermoedende mensen eens goed de stuipen op het lijf jagen is altijd een leuke bezigheid. Het enige wat je nodig hebt is een nep spin, zo simpel is het.
31 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Halloween, Scenes, Michael Myers
31 Oktober, de dag bij uitstek om de horror klassieker Halloween weer eens uit de kast te trekken. Hier een aantal scenes met Michael Myers in de hoofdrol die het witte doek helaas nooit hebben gehaald.
31 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Free Hugs
De 'free hugs' campagne van een poosje terug zullen we ons allemaal nog wel herinneren. Een geweldige aktie, dus vandaag doen we het even dunnetjes over. Gratis knuffel iemand?
30 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Hexapod
Robotjes maken die ook nog voor je dansen lijkt een grappige bezigheid. Sterker nog, er worden zelfs competities gehouden welke het beste kan dansen. Reuze geek allemaal, een applausje voor Mambo Nr. 5.
30 Oct '08 - in Tech
door Patrick
Reverse Graffiti
Graffiti, de één ziet het als kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. Maar wat als je de meest mooie kunst op de muren tovert door de boel juist schoon te maken. Paul 'Moose' Curtis laat het je zien.

Hier een wat ouder voorbeeld van 'reverse graffiti'.
30 Oct '08 - in Cool
door Patrick

Sony Xperia X1
Sony Xperia X1
De Sony Xperia X1 is nu verkrijgbaar in Nederland. De X1 is een unieke arc slider-telefoon in een schitterende, strakke metalen behuizing. 9 panels bieden direct toegang tot bijbehorende applicaties. Doordat de gebruiker de 9 panels zelf inricht, kan hij zijn X1 afstemmen op zijn eigen gebruik. Met andere woorden, één en al multimediagemak. Wat wil een mens nog meer? Hier de beelden.
30 Oct '08 - in Advertentie
door Patrick
Auto's hebben vrouwelijke vormen, althans, dat zou volgens kenners een reden zijn waarom zoveel mannen autogek zijn. Bij de één staat de autoliefde op een laag pitje, bij de ander is het duidelijk aanwezig.. soms iets té duidelijk.
30 Oct '08 - in WTF!
door Gerben
Women Parking
Het is over het algemeen bekend dat vrouwen wat meer moeite hebben met parkeren dan mannen. Toch wil ik niet alle dames over één kam scheren, want er zijn er ook waar menig man nog wat van kan leren.
29 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Quad
Een middag met je quad door de bossen rossen is geweldig. Zo'n ritje is natuurlijk niet geheel zonder gevaar. Dan is het altijd wel weer fijn om heelhuids je quad weer de garage in te rijden.
29 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Simple Math
We hebben op school allemaal rekenen gehad, althans, daar mag ik vanuit gaan. De meesten blijven stug volhouden dat 25 delen door 5 uitkomt op 5. Helaas, je weet toch dat het antwoord 14 moet zijn.
29 Oct '08 - in Humor
door Patrick
World Record, Cockroaches
Ik snap best dat mensen graag in het Guinness book of records willen staan. Sommige zien het gewoon als een uitdaging, maar is dit nou een record om trots op te zijn?
29 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Clean Window
Tijd voor één uit de oude doos. Als winkeleigenaar zorg je voor een schone zaak en lap je dagelijks de ramen. Niks mis mee, alleen denken sommige klanten daar misschien wel heel anders over.
28 Oct '08 - in Retro
door Patrick
Bus Stoppie
We hebben het motoren al een aantal keren zien doen. We zagen zelfs een Smart die het voor elkaar kreeg om een stoppie te doen, maar een busje?
28 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Morter Fail
Oorlogje voeren is en blijft lastig. Als je lukraak een aantal mortieren de lucht in schiet kan je verwachten dat het een keertje fout gaat.
28 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Trick Or Treat
Nog een paar dagen en dan staat superman of de hulk voor je deur om het nodige snoep op te eisen. Alles leuk en wel, maar wat als er twee snuiters een week te vroeg al voor je deur staan?
28 Oct '08 - in Humor
door Admin
Toronto Zombie Walk 2008
19 oktober was het weer feest in Toronto. Voor het zesde jaar werd daar de Toronto Zombie Walk gehouden. Zoals gewoonlijk waren de meest rare zombies van de partij, hier de foto's.
28 Oct '08 - in Cool
door Patrick
BMW M6
Dat de jongens en meisjes in Dubai niet wakker liggen van een paar centen mag duidelijk zijn. Het geld kan schijnbaar niet op. Tja, dan is het ook wel logisch dat ze zo nu en dan wel eens wat vergeten.


Zo staat er voor de liefhebber in Alicante ook nog iets af te halen.
28 Oct '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Beardyman Beatbox Monkey Jazz
Beatbox artiesten heb je in de meest verschillende stijlen. Beardyman is ook zo'n man die de kunst van beatboxen in zich heeft. Zie hier zijn Monkey Jazz.
27 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Polizia Lamborghini Gallardo LP560-4
Altijd leuk als een autofabrikant je een auto sponsort. Inmiddels is de Gallardo LP560-4 de derde Lamborghini die ze doneren aan het Italiaanse politiekorps. Op deze manier ga je toch met veel plezier naar je werk. Bewegend beeld vind je hier en hier.
27 Oct '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Almost Transformers
Transformers kunnen in de meest normale dingen veranderen zodat je ze nauwelijks in de gaten hebt. Logisch ook dat het even schrikken is als je er één tegen het lijf loopt.
27 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Just Girls VI
Het was dit weekend weer geweldig op onze wekelijkse bijeenkomst. Zoals gewoonlijk had iedereen de volgende dag een kater uit duizenden, maar gezellig was het!
26 Oct '08 - in Sexy
door Patrick
Waterslide
Einde werktijd. Waarom zou je vandaag de dag nog met de auto of fiets naar huis gaan. Met het grootste gemak pak je gewoon de waterglijbaan. Hier de making of.
26 Oct '08 - in Commercial
door Patrick
Survive The Outbreak
Binnenkort komt Jason weer eens op bezoek. Oké, je moet van het genre houden, maar Friday the 13th blijft geweldig. Wil je wat meer interactief bezig zijn met een film, dan is Survive the outbreak misschien wel wat voor je. Maak de goede keuzes en wellicht breng je het tot een goed einde. Thnx Bierboer!
26 Oct '08 - in Games
door Patrick
Pic Talk XXII
Het is weer zover. Vaste prik zondagavond gaan we weer onze grijze massa aan het werk zetten. Leef je uit en verzin een onderschrift bij deze foto.
26 Oct '08 - in Pics
door Patrick
Das Supertalent
Hoeveel van die programma's zijn er onderhand al niet. Of je nou wil dansen of zingen, er is altijd wel een show waar je je skills kan tonen. Eén ding is zeker, Duitsland barst van het talent.
26 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Progress Is Beautiful, Audi
Audi is geen kleine jongen als het gaat om nieuwe techniek en degelijkheid. Zelfs de commercials die ze voeren zijn bijzonder te noemen, maar of de jongens bij Mercedes er blij mee zijn?
25 Oct '08 - in Commercial
door Patrick
Interactive Mirror
Elke ochtend is het voor de spiegel weer hetzelfde verhaal. Tandenpoetsen, scheren en ga zo maar door. Wellicht kan deze spiegel de sleur wat doorbreken.
25 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Wii, Attack, Dog
Wat is het toch fijn speelgoed zo'n Wii. De kinderen spelen Mario, mama verliest kilo's dankzij de Wii-Fit en zelfs de hond wordt er fitter van. Ideaal toch?
25 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Wassupp, Budweiser, Change
Een aantal jaar terug hoorde je na de commercial van Budweiser iedereen Wassupp roepen. Hoe zal het na die acht jaar met die gasten gaan?
25 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Regels in het huwelijk kun je niet vroeg genoeg duidelijk maken denkt deze bruidegom, dus maar beginnen op dag één. Bijten mag niet. Muziek!
25 Oct '08 - in Bizar
door Gerben
Hockey Check - Lucic vs Van Ryn
IJshockey is een bikkelharde en zeer snelle sport, dat mag duidelijk zijn. Voor je het weet heb je in plaats van een bak popcorn een half raam op je schoot liggen.
24 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Single Ladies, Beyonce, Gay, Dance
Hoeveel webcams zullen er nu de meest rare danspasjes opnemen die morgen weer op de verschillende sites te vinden zijn? Hij is geen Beyonce, maar toch blijft het leuk om te zien hoe mensen zich kunnen vermaken.
24 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Know The Signs, Heineken
Vanavond zitten er weer genoeg mensen gezellig in de kroeg of bij een plaatselijke club een biertje te drinken. Waarschijnlijk zullen er ook weer zat mensen zijn die net wat te ver gaan. Zie jij het aankomen?
24 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Shopping Carts
Leuk zo'n baantje bij een winkel als Target, maar ook daar moeten zo nu en dan de winkelwagentjes vervangen worden. Toch fijn dat de vrachtwagenchauffeur graag even helpt met uitladen.
24 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Free Parking
Soms vraag je jezelf wel eens af waarom rijke mensen moeilijk kunnen doen om een paar rot centen. Waarschijnlijk zijn ze zo aan hun kapitaal gekomen, en dat heeft ook weer zo zijn voordelen.
23 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Valentino Rossi vs Spectator
Als succesvol racer heeft Valentino Rossi onderhand aardig wat fans. Natuurlijk zijn er altijd mensen die je liever zien falen dan winnen. Kan iemand mij vertellen wat deze snuiter nou precies van Rossi wil..
23 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Airline Announcement
Voor het vliegen krijg je altijd de nodige informatie over de nooduitgangen, zuurstofmaskers, gordels en ga zo maar door. Behoorlijk saaie kost, maar dat kan je natuurlijk ook op een andere manier brengen.
23 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Lamborghini Garage
Leuk zo'n Lamborghini, maar mocht je er een paar aanschaffen dan heb je wel een garage nodig om ze veilig te stallen. Vaak is met één wagen de garage al vol, waar laat je dan de rest van je wagenpark?
23 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Toren C
Er zijn nog maar weinig programma's op tv waar ik lekker om kan lachen. Toren C is er zo één. Mocht je misschien niet weten waar ik het over heb, hier drie geweldige sketches. Deel 1, deel 2 en deel 3.
22 Oct '08 - in Television
door Patrick
Impreza STI Unloading
Zo, eindelijk is het zover. Met veel pijn en moeite een nette Subaru Impreza STI gevonden met een klein beetje schade. Nu alleen nog voorzichtig van de vrachtwagen af de garage in..
22 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Chester, Alligator, Pissed
Alle dieren moet je met respect behandelen, laat staan een krokodil als Chester. Want zeg nou eerlijk, wat zou jij doen als er een irritant op je neus blijven tikken.
22 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Referee
Een scheidsrechter is van groot belang bij belangrijke wedstrijden. We willen immers dat alles volgens de regels verloopt. Alleen geloof ik dat deze referee daar anders over denkt.
22 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
radioring
Morgen begint het stemmen voor de Gouden Radio Ring 2008. Er zijn 3 genomineerden waaronder Rick van Velthuysen. De concurrentie is moordend en dus zijn alle 3 genomineerden bezig met een heuse campagne. Wat kan een programma toch maffe fans hebben.
22 Oct '08 - in News
door Froukje
Granny vs Car
Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar een vrouw achter het stuur geeft soms al ellende, maar wat als de vrouw in kwestie ook al de zeventig gepasseerd is? Juist, dan kan je dit verwachten.
21 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini
17 jaar geleden werd Ken Imhoff verliefd op de Lamborghini Countach LP 400S uit de film Cannonball Run. Ken besloot er zijn hobby van te maken er is aan het bouwen geslagen. Nu na ruim 10 jaar is zijn droom eindelijk af.
21 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Close Call, Yamaha R1
Dat red ik nog wel... Dat red ik nog wel.. Dat red ik nog wel.. Of toch niet?
21 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Arm Wrestle
We hebben het allemaal wel eens gedaan. Met een paar maten armpje drukken om te zien wie nou de 'sterkste' is van het stel. Ik geloof dat in de loop der jaren de regels iets veranderd zijn.
21 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Wedding
Ze zeggen dat het de mooiste dag van je leven is. En dat je die ook lang niet zal vergeten. Misschien logisch als er één spontaan de moonwalk gaat proberen.
21 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Just Girls V
We hebben het al eens eerder gezegd. Vrouwen heb je in alle soorten en maten. Met andere woorden, tijd voor een nieuw deel van Just Girls.
20 Oct '08 - in Sexy
door Patrick
Museum
Zo nu en dan naar een museum is goed voor de ontwikkeling. Helaas is het wel zo dat je vaak naar kunstwerken van een ander staat te kijken terwijl je zelf ook behoorlijk goed bent. Daar is een oplossing voor.
20 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Fire Trucks
Als je huis in de brand staat wil je graag dat de brandweer snel ter plaatse is. Met alle voorzichtigheid gaat de bestuurder door het verkeer, alleen gaat dat niet altijd zoals gepland.
20 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Paintball Trap
Dat de balletjes van een paintball geweer hard aan kunnen komen mag duidelijk zijn. Met andere woorden, perfect materiaal om je vrienden mee in de maling te nemen.
20 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Stop Creeping!
We zien op tv vaak genoeg veilig verkeer filmpjes voorbij komen. Een goede zaak, alleen vind ik de filmpjes van over de grens net wat meer indruk maken.
20 Oct '08 - in Commercial
door Patrick
Workout
Eindelijk is het tijd voor je eigen internet filmpje. Je zwaarste gewichten hangen al klaar, je favoriete cd op en de camera loopt. Wat kan er nou nog mis gaan?
20 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Zombie Pin-Up's
Nu we richting halloween gaan worden overal in Amerika de kasten open getrokken voor de leukste en meest rare outfits. Dan mogen de zombie pin-up's natuurlijk niet ontbreken.
19 Oct '08 - in Pics
door Patrick
High Wire Record
We hebben het Adriaan ook zien doen, alleen was dat een stuk korter dan de uitdaging van Nik Wallenda. Een nieuw wereld record van ruim 70 meter over een high wire. Ik doe het hem niet na.
19 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Pic Talk XXI
Zondagavond, tijd om onze grijze massa weer eens aan de slag te zetten voor een onderschrift. Leef je uit!
19 Oct '08 - in Pics
door Patrick
Clay Chess
Schaken is een 'sport' waar je de nodige uurtjes in moet steken voordat je het aardig onder de knie hebt. Zo ook stopmotion. Combineer die twee en je hebt een klein schouwspel.
19 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Grandpa, Rocks, ZZtop
Hoeveel filmpjes staan er wel niet op het internet van dansende tieners die zich uitleven voor de camera? Naar mijn mening genoeg, tijd voor deze 72 jarige opa om zijn skills te tonen. Geweldig!
18 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Pay Attention..
Loop je op je gemak door de stad, komt iemand je de weg vragen. Normaalste zaak van de wereld zou je denken. Zou jij dit geintje meteen doorhebben?
18 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Zelfs als je onder een steen woont weet je dat het slecht gaat met Fortis. Het gaat feitelijk slecht met alles op de beurs, wat als enige voordeel heeft dat ik er ook eens over mee kan lullen. Hoe dan ook, het dagelijkse leven wordt er niet makkelijker op.
18 Oct '08 - in Humor
door Gerben
Nut Hit, Skateboard
We hebben het al vaak genoeg zien gebeuren dat een sprong met een skateboard verkeerd afloopt. Alleen is de éne sprong net wat pijnlijker dan de ander.

Dan maar rollerbladen?
18 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Lama's
Zoals we weten zijn de Lama's zo gek als een deur met een improvisatie vermogen waar menig komiek een puntje aan kan zuigen. Gelukkig zijn ze door de jaren heen wel lekker gewoon gebleven.
18 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Sorry Do I Know You?
Het gebeurt regelmatig dat twee mensen elkaar ontmoeten en elkaar waarschijnlijk al eens eerder hebben ontmoet. Dan blijft altijd de vraag, waar ken ik je toch van?
18 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Electric Bar
Gametime! Lekker simpel dit keer. Loods met je muis je cursor door het veld heen. Makkie toch? Probeer Electric Bar zelf eens. Game on!
17 Oct '08 - in Games
door Patrick
Grandma Proof
Altijd leuk als je oma een dagje de was komt doen en eens lekker ouderwets voor je kookt. Pas alleen wel op je laptop, want zoals je weet, oudjes en techniek gaan niet altijd samen.
17 Oct '08 - in Commercial
door Patrick
Deal Or No Deal
Het programma 'Deal or no deal' is dagelijks op de Nederlandse televisie te bewonderen. Natuurlijk is het concept over heel de wereld bekend, dus tijd voor Mad-TV om daar wat op te verzinnen.
17 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Toons, Bloody
17 Oct '08 - in Pics
door Patrick
DriveCam
In Amerika zie je het steeds meer, Drivecams in de auto. Het Big Brother-effect moet de bestuurder attenter in het verkeer maken. Helpt het niet, ach, dan heb je altijd de beelden nog.
17 Oct '08 - in WTF!
door Gerben
Lobster
Persoonlijk vind ik kreeft best smakelijk, alleen zou je dat niet zeggen als je ze ziet liggen bij de plaatselijke visboer. Als kleine jongen is het natuurlijk dan ook best indrukwekkend als je voor het eerst zo'n beest ziet.
17 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Wat te doen bij een lekke band. Voet van het gaspedaal, niet hard remmen, langzaam uitvieren en rustig naar de vluchtstrook sturen en beheerst stoppen. Dus niet zo.
17 Oct '08 - in WTF!
door Gerben
Table Dance
Volgens mij heeft iedereen wel eens de artiest in zich. Zo'n 'superster' gevoel. Helemaal niks mis mee, maar kies dan wel een degelijk podium.
16 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Weed
Cannabis is voor velen een bron van ontspanning. Maar wat doe je nou als je even de deur uit bent en later merkt dat je weed gestolen is? Juist, je belt gewoon de politie om aangifte te doen. Een heerlijk stukje Mad-TV.
16 Oct '08 - in Humor
door Patrick
First Time Skater
Het duurde al maanden voordat we goed konden lopen, fietsen idem. Zo is skaten net zo'n uitdaging. Ik geloof alleen wel dat deze snuiter onderhand een aardige hekel aan zijn garagedeur heeft gekregen als ik dit en dit filmpje zo bekijk.
16 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Nice Catch!
Bij een honkbalwedstrijd aanwezig zijn is niet alleen tof om de mensen live aan het werk te zien, maar misschien maak je ook nog kans op een originele Dodgers bal. Dan moet je hem natuurlijk wel vangen..
16 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Domino City
Dat Sony met zijn Bravia commercials elke keer weer een klein kunstwerk neerzet is vaste prik. Na de konijnen, stuiterballen en verf explosies is het nu tijd voor domino city. Hier the making of.
16 Oct '08 - in Commercial
door Patrick
Screensaver
Een screensaver is van groot belang voor de levensduur van je dure monitor. Helaas zijn de meeste screensavers erg standaard en totaal niet boeiend. Althans, op deze manier is er best wat leuks van te maken.
16 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Pinball
16 Oct '08 - in Pics
door Patrick
Lucky Biker
Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat zien we vaak genoeg. Op een motor ben je net wat kwetsbaarder dan in de auto, maar één ding is zeker. Deze motorrijder heeft echt een engel op zijn schouder gehad.
16 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Mobieltjes zijn altijd handig. Of het nou voor noodgevallen is, proefwerken of voor orgasmes, het kan altijd en overal. Maar dat het overal kan is soms ook meteen het nadeel..
15 Oct '08 - in Humor
door Gerben
Halloween
Nog even en dan staat Spiderman weer voor je deur zijn hand op te houden voor wat snoep. Halloween is hier in Nederland helaas niet zo populair als in Amerika. Daar gaan ze vaak net een stapje verder. Weg met de pompoen, lang leve de Hallowindow!
15 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Corvette Ltd Sport V
Corvette zet al jaren de snelste wagens op het asfalt die het aanzien meer dan waard zijn. Na alle auto's is het tijd voor wat nieuws. Laten we het water eens opzoeken met de Limited Edition Sport V.
15 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Beatboxing
We hebben hier op Biertijd al verschillende beatboxers voorbij zien komen. Vandaag kreeg ik een tip van onze Italiaanse buurman. Deze beatboxer doet een versie van Portishead's Wandering Star.
15 Oct '08 - in Music
door Patrick
Fly A Balloon
De laatste tijd worden de statische websites steeds meer vervangen door interactieve en tevens dynamische sites. Zelfs promotiefilmpjes en commercials moeten er aan geloven, Zo ook deze promo voor Circo Ripopolo.
15 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Goldfish
Het is nooit fijn als je goudvis of vogeltje dood gaat. Helaas doe je er vaak weinig aan. Het enige wat je dan nog kan doen is respectvol afscheid nemen.
14 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Cat Food
Dat vandaag de dag de huisdieren vaak met de pot mee eten oké. Maar dat ze zelfs aan tafel eten zie je niet zo vaak. Laat staan een kat die bestek gebruikt.
14 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
I Hate Nature
Wie vaak naar Discovery channel kijkt weet dat we voorzichtig en trots moeten zijn op de natuur. Toch zijn er altijd weer mensen die daar anders over denken. Na 'f*uck planet earth' is het nu de beurt aan 'I hate nature'.
14 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Lightning
Natuur fotografen kunnen de mooiste plaatjes schieten van onweer en bliksem. Maar dat kunnen wij zelf ook toch? Het is gewoon wachten op het juiste moment.
14 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Nailing Your Wife
Ben jij ook zo'n liefhebber van prOn maar vindt je het sex gedeelte maar niks? Dan is het tijd voor diepe dialogen en het acteertalent van 'Nailing your wife'.
13 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Light Tube Smash
Je kent het wel. Een paar vrienden die zich vervelen en op het ultieme idee komen om elkaar te slaan met een tl buis. Daar voel je immers niks van.. toch?
13 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Old Nick
Elk mens heeft zo zijn voorkeur voor seksueel genot. De één kiest voor de sensuele kant, en de ander loopt onderdanig rond in een luier. Maar één ding is zeker, je kan ook te ver gaan.
13 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Viral Video Quiz
Er zijn aardig wat mensen die dagelijks op het internet rond surfen. Ben jij ook zo'n internet expert? Test je kennis eens met deze viral video quiz.
13 Oct '08 - in Games
door Patrick
Exercise Ball
Zo'n exercise ball is een handig hulpmiddel om wat aan je lichaam te werken. Wees alleen wel zo slim om hem op te bergen als je vrienden lang komen.
13 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Moped Race
Is een motor net wat te snel voor je? Misschien dat een scooter de eerste stap van je race carrière is. Je moet immers klein beginnen. Althans, misschien kan deze jongen maar beter gelijk een andere hobby zoeken.
13 Oct '08 - in Humor
door Patrick
KazooKeylele
Dagelijks verbaas ik me weer van het muzikale 'talent' wat er te vinden is op sites als Youtube. Zo ook deze snuiter met zijn kazookeylele.
13 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Fridge Magnet, Guinness
Vroeger was Heineken heer en meester in het maken van reclames. De ex-vrienden van Amstel waren de volgende die vermakelijke commercials op de buis brachten. Is het nu de beurt aan Guinness?

Zelf commercials maken is ook nog een optie.
12 Oct '08 - in Commercial
door Patrick
Pic Talk XX
De weken vliegen om, en het is weer zondagavond. Tijd om je grijze massa aan het werk te zetten voor een onderschrift bij deze foto.
12 Oct '08 - in Pics
door Patrick
Predator, Chainsaw, V8
Ergens is het reuze simpel. Voor een kleine boom heb je een kleine kettingzag nodig, en voor een grote boom een grote kettingzaag. Maar wat voor boom heeft de 300pk sterke V8 Predator nodig? Thnx!
12 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Just Girls IV
Dames heb je in alle soorten en maten. Van jong tot oud. Laten we er maar niet teveel over nadenken en gewoon maar klikken.
12 Oct '08 - in Sexy
door Patrick
Pay It Forward
Kijk, dit is nou een mooi initiatief. Bij een pompstation wachten op de juiste mensen en voorstellen om hun benzine te betalen. Natuurlijk op één voorwaarde. Help met het geld wat je kan missen weer een ander mens die het hard nodig heeft.
12 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Sumo Paint
We hebben bijna allemaal wel toegang tot het internet, maar zo nu en dan heb je op een andere PC niet altijd je programma's bij de hand. Mocht paint of photoshop even niet voor handen zijn, lang leve Sumo Paint.
12 Oct '08 - in Tech
door Patrick
YoYo Master
Een aantal jaar terug was een yoyo echt helemaal de bom. Zelf heb ik er ook een gehad, maar kwam niet verder dan standaard op en neer. Deze jongen heeft er iets meer kaas van gegeten.
11 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Womanizer, Britney Spears
Britney Spears is al een tijdje bezig met haar comeback. Ondanks alle negativiteit van de media blijft ze stug volhouden. Lichamelijk is het er allemaal wel beter op geworden, maar muzikaal? Zie hier haar nieuwste clip 'Womanizer'. Wat vinden jullie?
11 Oct '08 - in Music Vids
door Patrick
Baby
Als kleine snuiter is elke dag weer een totale verrassing. Je ziet en hoort de leukste dingen. Maar als er iets uit een onverwachte hoek komt is het toch even schrikken.
11 Oct '08 - in Retro
door Patrick
Red Bull Rampage
Afgelopen week was het weer spektakel bij de jongens van Red Bull. 5 Oktober ging het Rampage event van start. Hier een kleine impressie.
11 Oct '08 - in Sport
door Patrick
Tekken 6
Oude tijden herleven, alleen dan wel met betere graphics. Eindelijk komt er een fatsoenlijk vechtspel voor de Playstation 3, Tekken 6. We moeten er nog even op wachten, maar geduld is een schone zaak.
11 Oct '08 - in Trailers
door Patrick
BMW M6 G-Power
Dat een BMW M6 aardig van zijn plek gaat mag duidelijk zijn. Laat daar een expert nog wat aan sleutelen en dan weet je helemaal niet meer wat je meemaakt.
10 Oct '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Trampoline Wall
Een beetje op en neer springen op een trampoline is misschien wel leuk maar niet echt bijzonder. Gelukkig zijn er altijd mensen die daar wel wat spectaculairs van weten te maken.
10 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Klompen!
Dat bij een website ook de nodige merchandise komt kijken is logisch. Maar na de caps en de t-shirts had ik nooit verwacht dat er mensen op Biertijd klompen rond zouden lopen. Hulde! Thnx Martijn!
10 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Wakeboard Crashes
Achter een speedboot hangen, half vliegend over het water is natuurlijk geweldig. De verschillende wakeboard trucjes zijn mooi om te zien, maar misschien nog wel mooier als het fout gaat.
10 Oct '08 - in Sport
door Patrick
Wedding
Voor een huwelijk ben je maanden bezig om de puntjes op de i te zetten, het moet natuurlijk wel allemaal naar je zin verlopen. De perfecte jurk, een mooi kostuum, de ringen bij de beste man, wat kan er nog fout?
09 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Midnight Club Los Angeles
Rockstar is geen kleine jongen als het gaat om games voor de diverse consoles. GTA IV kennen we immers allemaal. Voor de auto liefhebbers komen ze nu met Midnight Club Los Angeles. Zie hier trailer 1 en hier trailer 2. Wat denken jullie? Thnx.
09 Oct '08 - in Trailers
door Patrick
Ecto-1
Ben je toevallig op zoek naar een andere auto en stel je wat ruimte wel op prijs. Nu de dollar toch op z'n reet ligt is dit misschien wel wat voor je. Tevens handig als je bezeten schoonmoeder weer eens langs wil komen.
09 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Digital TV
Op een gegeven moment moeten we er allemaal aan geloven. Geen analoge tv meer is voor de meeste onder ons geen probleem, al zal oma er wat meer moeite mee hebben.
09 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Umbross
Gametime, en ditmaal nog lekker simpel ook. Loods in Umbross je poppetje door de levels heen en ontwijk de obstakels. Wie zet de snelste tijd neer? Game on!
08 Oct '08 - in Games
door Patrick
Chernobyl
De kernramp in Chernobyl hebben we inmiddels al ruim 20 jaar achter ons. Voor wie er toch eens een kijkje wil nemen is dat natuurlijk mogelijk. Maar ik kan je zeggen, er is in al die tijd maar weinig veranderd.
08 Oct '08 - in Pics
door Patrick
Military Mistakes
Daar kunnen we kort en bondig over zijn..

[ ] Geschikt
[X] Ongeschikt
08 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Jupi Jee!
Ik moest even denken wat deze party chinees thai nou precies bedoelde. Maar het is inderdaad wel een feestje waard. Jupi Jee!
08 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Credietcrisis
Wat een gedoe de laatste weken over spaargeld, banken en aandelen. De mannen van Koefnoen hebben zo hun eigen visie op de credietcrisis.
08 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Als je een beetje Discovery Channel kijkt ben je behoorlijk op de hoogte van wat, bijvoorbeeld, Amerika aan militaire voertuigen heeft. Waar de Russen mee rondcrossen is niet zo bekend. Hier een compilatie van wat nieuw Russisch materiaal, tot aan vliegende schotels toe.
08 Oct '08 - in Cool
door Gerben
Indian Paperboy
Een krantenwijk om een beetje geld bij te verdienen is de normaalste zaak van de wereld. Maar wat als je een hekel hebt aan trappenlopen? Dan is het een kwestie van goed mikken!
07 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Firework Bucket
Nog een paar maandjes en dan mogen we weer met vuurwerk spelen. Hoewel we weten dat experimenteren met vuurwerk gevaarlijk kan zijn, zijn er toch mensen die het puur als een uitdaging zien.
07 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Got Bass?
Terwijl de één genoegen neemt met een kleine 4x50 watt in zijn auto, heeft de ander liever wat meer bas tot zijn beschikking. Waarschijnlijk perfect voor competities maar of je buren er blij mee zijn? Voor je het weet ben je een oog kwijt.
07 Oct '08 - in Retro
door Patrick
Remi Gaillard
De maffe Fransman Remi Gaillard zien we met regelmaat voorbij komen hier op Biertijd. De beste man haalt de meest rare fratsen uit. Vandaag zien we hem als astronaut en alpine skiër.
07 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Fat Ed's Guide To Metal
Allemaal hebben we zo onze eigen voorkeur voor muziek. De één loopt weg met klassiek terwijl de ander graag wat hip hop opzet. Fat Ed is een metal freak. Hij legt even uit hoe de metal scene werkt.
07 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Hooligans
Is het tegenwoordig nog wel mogelijk om met je kleine jongen gezellig naar een voetbalwedstrijd te gaan? Supporters zat, maar ook hooligans zat. Pizzaman neemt ons even mee naar de Poolse 'voetballiefhebbers'.
06 Oct '08 - in Docu
door Patrick
Cooking With Balls
Ben jij ook die aardappels en groenten zat? Misschien dat dit een optie is om iets anders te proberen. Met een beetje creativiteit heb je in no-time een heerlijke pizza of zelfs goulash op tafel staan. Smakelijk alvast!
06 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Nando's
Zo nu en dan ergens een hamburgertje eten is altijd wel lekker, maar hoe irritant kan het zijn als ze wat vergeten van je bestelling. Althans, vergeten?
06 Oct '08 - in Humor
door Patrick
BMW M3, Drift, Crash
Sommige mensen denken meteen dat ze goed kunnen sturen als ze de nodige PK's onder hun kont hebben. Zo ook deze coureur die zijn BMW M3 even goed de sporen geeft.
06 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Splash Animals
We hebben al vaker creatieve artiesten voorbij zien komen die in no-time een kunstwerk tekenen. Vandaag schilderen we geen mensen maar dieren. Net zo knap kan ik je zeggen. Zie hier deel 1 en hier deel 2.
05 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Just Girls
Onze buren hebben weer een aardig feestje achter de rug gehad. Het was een bewogen weekend, maar gelukkig hebben we de foto's nog.
05 Oct '08 - in Sexy
door Patrick
Pic Talk XIX
Het weekend zit er weer bijna op. Vol verse energie gaan we morgen weer aan de slag. Voor het zover is gaan we eerst onze grijze massa aan het werk zetten voor een onderschrift bij deze foto.
05 Oct '08 - in Pics
door Patrick
Grandma Keg Stand
En wij maar denken dat oma van 83 het liefst rustig aan een tafeltje zit met een glaasje Sherry, terwijl de jonge gasten aan het feesten zijn. Vergeet het maar, deze oma laat een keg stand niet aan haar neus voorbij gaan.
05 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Home Theater System
Om tegenwoordig een film of sportuitzending volledig te beleven heb je toch de nodige spullen nodig. Termen als HD, HDMI, Blu-ray en plasma vliegen om je oren. Zelfs Goofy moet er aan geloven.
04 Oct '08 - in Animation
door Patrick
Remaze
Gametime hier op Biertijd. Vandaag gaan we weer op de puzzeltoer. Probeer het witte vlakje naar de zwarte te brengen, zo simpel is het. Game on!
04 Oct '08 - in Games
door Patrick
Baptazia
Morgen is het weer zondag, tijd voor een ritje naar de plaatselijke kerk. Zet alvast je dans schoenen klaar want zoals je weet kan het er best wel ruig aan toe gaan. Hier deel 2 en deel 3.
04 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Coconut Smashing Record
Het is natuurlijk bijzonder cool als je in staat bent om in no-time een groot aantal kokosnoten te breken en tevens ook nog recordhouder bent. Er zijn natuurlijk altijd mensen die dat record willen breken. Alleen mag deze snuiter nog even gaan oefenen.
04 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Self-Sustainable Chair
Neem de paperclip, de wasknijper of zelfs de tandenstoker. Uitvindingen die dagelijks worden gebruikt en reuze handig zijn. Een goed idee is goud waard, maar is er hier een markt voor?
03 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
BMX Fail
Rechtuit fietsen is voor sommige al een probleem. Laat staan dat je de meest rare stunts probeert uit te halen. Dat blijkt maar weer uit deze en deze poging.
03 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Trident Insurance
Op de commercials van 'Apeldoorn' na zijn verzekering reclames stuk voor stuk saai en totaal niet boeiend. Trident probeert met deze clip de sfeer wat aangenamer te maken, en dat lukt ze best.
03 Oct '08 - in Commercial
door Patrick
Dance!
Bij een geweldig live concert van je favoriete artiest is het natuurlijk lastig om je benen in bedwang te houden. Hop, dansen met die handel.
03 Oct '08 - in Humor
door Patrick
RTL Gay
Bij de redactie van RTL vervelen de medewerkers zich geen minuut. Mocht het huidige nieuws gaan vervelen dan vermaken ze zich wel onder de tafel.
03 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
You Lose!
Waarschijnlijk heeft elke Nederlander deze commercial al voorbij zien komen op tv, maar dat mag de pret niet drukken. Ik zeg een nominatie voor een gouden loeki. Hier volledig.
02 Oct '08 - in Humor
door Patrick
Football's For Girls
Er zullen ongetwijfeld aardig wat voetballiefhebbers rondhangen hier op Biertijd. Mijn sport is het niet. Het schijnt zelfs onderhand een sport voor vrouwen te zijn.
02 Oct '08 - in Humor
door Patrick
David Blaine
Bij een illusionist als David Blaine weet je dat je in de maling wordt genomen. Toch blijft het leuk om te zien hoe hij het voor elkaar krijgt. Een normaal iemand zou met een klap van Kimbo Slice tegen de vlakte gaan. Voor David is dat natuurlijk geen probleem. Net als met de mond kogels opvangen.
02 Oct '08 - in Cool
door Patrick
If Movies Had Cell Phones
Films als Forrest Gump, Home Alone en Fight Club kennen we allemaal. Stuk voor stuk kaskrakers, maar stel dat er een GSM aan te pas zou komen, dan loopt het toch net even anders dan we gewend zijn.
02 Oct '08 - in Cool
door Patrick
Women..
Eigenlijk mogen we het niet zeggen, maar waarom zit er toch altijd een vrouw achter het stuur als je ergens een auto moeilijk ziet doen. Zal ze überhaupt een rijbewijs hebben?
02 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Skateboard Jump
Op een skateboard rechtdoor rijden kan iedereen wel. Met wat oefenen ook nog wel een beetje grinden. Van een dakje af kan natuurlijk alleen een echte prof. Tien punten voor de landing!
02 Oct '08 - in Humor
door Patrick
MovieTime!
Zin in een filmpje? Misschien dat deze jongens je wat verder kunnen helpen. (terms of use)
01 Oct '08 - in Movies
door Patrick
Swing
We hebben het al vaker gezegd. Kinderspeelgoed is voor kinderen. Zo ook de schommels die in de speeltuintjes staan. Ach, wie niet horen wil moet maar voelen.
01 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Dogfight 2
Gametime! Een tijdje terug hadden we het eerste deel van het succesvolle vliegspel Dogfight. Inmiddels is daar een vervolg op gekomen. Zie hier Dogfight 2. Game on!
01 Oct '08 - in Games
door Patrick
Ferrari V4 Concept Bike
De V4 Concept is geen officieel Ferrari product, maar dat maakt het niet minder bijzonder. Designer Amir Glinik liet met de nodige historie van Ferrari in zijn achterhoofd zijn gedachte de vrije loop bij het tekenen van deze concept bike.
01 Oct '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nice Kitty, lynx
Hoeveel soorten katten zijn er wel niet? Het grootste gedeelte zullen ongetwijfeld beestjes zijn die je met gemak als huisdier kan houden. Al vraag ik me toch al of een Lynx nou wel zo'n goed idee is.
01 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Roof Surfer
Wat moet je doen als je zin hebt om te surfen, maar het weer laat het niet toe. Zonder golven is het immers best lastig. Althans, een dak is een goede vervanger toch?
01 Oct '08 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties