20100430-motor.jpg
Hoe hard we ook ons best doen om het uit te stellen, er komt een moment dat we toch afscheid van ons aardse bestaan moeten nemen. Sommige mensen hebben bijzondere wensen als het om hun uitvaart gaat. Maar veel opmerkelijker dan opgebaard op een honda gaan we het niet meer meemaken denk ik.
30 Apr '10 - in Bizar
door Froukje
Regels in het huwelijk kun je niet vroeg genoeg duidelijk maken denkt deze bruidegom, dus maar beginnen op dag één. Bijten mag niet. Muziek!
25 Oct '08 - in Bizar
door Gerben

Maf joh! Klopgeesten. Ik werd gek van die van mij dus heb ik hem maar een emailadres gegeven, sindsdien is het wat stiller. Ik kreeg alleen wel het verzoek in m'n inbox om eens wat aandacht aan zijn maatjes te geven anders begon het lawaai weer. Bij deze en deze dan.
02 Sep '07 - in Bizar
door Gerben
Relax man! Alles op z'n tijd. Die ordelijke, hedendaagse maatschappij ook altijd.. Tijd moet je maken, of zoiets. Dus als je lekker met je maten aan het ballen bent, moet je niet lopen zeiken.
En als we dan toch geen nut meer hebben voor wc's kunnen we er mooi nuttige dingen mee doen!
23 May '07 - in Bizar
door Gerben
Grappen, dwaasheden, babes, snelheid en een combinatie van dat alles is wat het meest in mijn portfolio voorkomt. Toch kom ik zo af en toe eens wat tegen waar zelfs ik even rustig van word en zelfs aan het lezen ga. Little miss Kenadie is een meisje van vier jaar oud en weegt ongeveer hetzelfde als haar leeftijd in kilo's. Zo kan de realiteit ook zijn.
21 May '07 - in Bizar
door Gerben
Die duitsers hebben weer iets gevonden waar overmacht voor nodig is (-ik kon het niet laten). Ze organiseren een stormloop naar een McDonalds filiaal en doen een mega-bestelling, in dit geval 2581 burgers en één happy meal. Hier de rest van hun agenda. Sehr geil!
06 May '07 - in Bizar
door Gerben
De Guru op het Biertijdkantoor is toch wel Patrick himself. Zijn positieve instelling en zijn motto 'het beste uit jezelf halen' heeft mijn ooit kleine hobbie doen uitgroeien tot een korte, doch professionele act. Binnenkort ga ik er mee de theaters in, maar voor de Biertijdbezoekers hier alvast een voorproefje. Nogmaals dank Pat!
09 Feb '07 - in Bizar
door Gerben
      

Social


Aanraders


Advertenties