Archief

Items van May 2010
Sorry..
Ondanks technieken als kooiconstructies en airbags vinden elk jaar nog steeds veel te veel mensen de dood in het verkeer. Gelukkig zit de industrie niet stil, en stapt magere hein steeds vaker in de verkeerde auto..
31 May '10 - in Commercial
door Patrick
Rick K. And The Allnighters - Wipe Out - Crazy Drummer
Een bandje is altijd wel vermakelijk. Al helemaal als je Rick K. and the Allnighters op laat draven. Eén ding is zeker. De drummer vermaakt zich prima!
31 May '10 - in Cool
door Patrick
Get Out! ESMA Animated Short
We hebben al eerder animaties voorbij zien komen van het ESMA. Vandaag voegen we daar een klein meesterwerk aan toe. Zie hier Get Out! Thnx Mike!
31 May '10 - in Animation
door Patrick
Josh Blue & Fan
Als er één stand-up komiek is met een geweldige dosis zelfspot dan is het Josh Blue wel. De beste man heeft Cerebral Palsy, maar zelf zit hij er niet zo mee. Sterker nog, hij maakt gretig gebruik van zijn aandoening. Zie hier een stukje optreden met een fan die tevens C.P. heeft. Humor!
31 May '10 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation May
We hebben allemaal wel eens een off-day. Zo'n dag dat echt niets goed gaat. Nou, als we deze compilatie van Twister mogen geloven was het heel Mei het geval.
31 May '10 - in WTF!
door Patrick
Taig Khirs Eiffel Tower World Record
Op je skeelers van een schans af kan in sommige gevallen voor hartkloppingen zorgen. Taig Khirs kan daar over meepraten. Toch is een wereldrecord realiteit voor hem. Gisteren deed hij een veertig meter hoge drop van de Eiffeltoren. Ik sla even over..
30 May '10 - in Cool
door Patrick
The Harvest
We zien met regelmaat mensen met BMX fietsjes onderuit gaan. Vandaag laten we de andere kant zien van de sport. Na wat werk kan het feest beginnen. Geen brute skills, gewoon plezier. Zie hier The Harvest.
30 May '10 - in Cool
door Patrick
Jonathan's First Time Sound Hearing 8 Months Implant
Tussendoor even een sentimenteel momentje. De dove, 8 maanden jonge, Jonathan krijgt door middel van een cochleair implantaat eindelijk zijn eerste geluidjes te horen. Wat kan techniek toch eigenlijk mooi zijn..
30 May '10 - in Cool
door Patrick
Fail Sunday #1
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Er is de afgelopen tijd aardig wat misgelopen en dat heeft de pizzaboer voor het gemak samengevat. Zie hier het eerste deel van Fail Sunday!
30 May '10 - in WTF!
door Patrick
Parking Talent
Dat menig vrouw moeite heeft met het parkeren van de auto mag duidelijk zijn. Maar vlak de mannen ook niet uit. Typisch gevalletje van boem is ho!
30 May '10 - in WTF!
door Patrick
I Love Lasagna
Kort maar krachtig. Eten is lekker, en seks ook. Op jonge leeftijd is eten belangrijk, seks komt wel over een jaar of 20. Althans, kleine Ben denkt daar heel anders over..
29 May '10 - in Humor
door Patrick
Iron Baby
Iron man kennen we allemaal, maar ook die moet een keer worden vervangen voor een nieuwe variant. Na deel 1 en 2 is het tijd voor Iron Baby! Best tof, maar of het net zo'n kaskraker gaat worden als het origineel is nog maar de vraag.
29 May '10 - in Cool
door Patrick
Madame Tussaud
Een dagje sterren kijken. Je kan natuurlijk voor de deur gaan liggen bij een bekende, maar een middagje Madame Tussaud is ook mogelijk. Helaas zijn de 'mensen' niet echt, maar met een beetje inbeelding kom je een heel eind.
29 May '10 - in Pics
door Patrick
Big Shots 28/05/10

More Photography Sets!
29 May '10 - in Photography
door Patrick
Blood, Sweat an Tears..
Hoe vaak moet het fout gaan voordat ze een keer begrijpen dat een helm, tok of zelfs handschoenen wel zo veilig zijn bij het skateboarden. Ik gok dat deze jongen er de volgende keer wel aan denkt..
29 May '10 - in WTF!
door Patrick
Blur Street Art Timelapse
Blur schijnt de race sensatie van 2010 te gaan worden. Voorlopig vermaak ik me prima met Split Second, maar de manier van promoten vind ik wel tof. Berlijn, Madrid en Londen moesten er aan geloven. Timelapse graffiti!
29 May '10 - in Cool
door Patrick
20100528-hamsters.jpg
Waarom gebruiken veel van die reclame-makers dieren in hun commercial?! Neem die schapen van Tele2, verschrikkelijk. Ook Kia gebruikt dieren om een auto te promoten, maar ik moet toegeven dat deze dieren wel gaaf gemaakt zijn.
28 May '10 - in Commercial
door Froukje
Travis Pastrana - All In
Bij de naam Travis Pastrana verwacht je een filmpje vol actie en spektakel. Helaas, vandaag kijken we hoe hij, na zijn mislukte en pijnlijke 720 bij de X-Games, een doorsnee dag indeelt. En dat is nog best zwaar..
28 May '10 - in Cool
door Patrick
DeStorm - One Goal (FIFA World Cup Tribute)
Met het WK voor de deur worden we dood gegooid met oranje gadgets. Op zich niets mis mee, maar moeten we niet een nieuw WK lied hebben? DeStorm is al aan het knutselen geweest en komt met zijn WK tribute 'One Goal' op de proppen. Super clip! Thnx Paul.
28 May '10 - in Music
door Patrick
Cop vs KTLA's Best Road Trip Cars
Ze zeggen wel eens, 'only in America' en inderdaad, dit zal je waarschijnlijk niet nog een keer meemaken. Probeer je als tv programma een mooi topic te maken over de meest ideale reiswagen krijg je een agent met een saldo tekort op je nek..
28 May '10 - in WTF!
door Patrick
Fly Animated Short
De zomer staat voor de deur. Dat gaat niet alleen gepaard met zon, maar ook de wespen, bijen, muggen en vliegen komen ons weer eens pesten. Om alvast even te wennen, hierbij de korte animatie 'Fly'.
27 May '10 - in Animation
door Patrick
Ozzy Osbourne Scare Prank
Nou is Ozzy Osbourne op sommige momenten toch al een man waar je koude rillingen van krijgt, maar dit gaat net een stapje verder. Ter promotie van zijn nieuwe album 'Scream' maakt hij Madame Tussaud onveilig.
27 May '10 - in Humor
door Patrick
Der Zonenplan Flashmob
Een flashmob wordt vaak geassocieerd met humor, maar dat is niet altijd het geval. Neem deze publiciteitsstunt van Greenpeace. Sta je toch best raar te kijken als dat je overkomt.
27 May '10 - in WTF!
door Patrick
Politie vs Snotneus
Vroeger, toen de lucht nog schoon was en seks vies, hadden we respect voor de sterke arm der wet. Vandaag de dag is dat wel anders. Nu de vraag, wie gaat er volgens jou te ver, bromsnor of de snotneus?
27 May '10 - in WTF!
door Patrick
Illegal Wakeboarding Amsterdam
De grachten van Amsterdam, waar gewoonlijk de woonboten rustig schommelen, stonden woensdag decor voor een ware grachtenrace. Duncan Zuur, voormalig tweede op het WK, vloog in allerlei bochten op zijn wakeboard achter een jetski door het water, gevolgd door landgenote Denise de Haan. Ik zeg cool!
27 May '10 - in Cool
door Patrick

Beleggen vanaf 1 euro?
Beleggen vanaf 1 euro? Moneyou!
MoneYou introduceert een nieuwe en eenvoudige manier van beleggen waarbij je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Je bepaalt zelf òf je risico wilt lopen en je bepaalt precies hoeveel risico je wilt lopen. Inleg vanaf 1 euro! Lees verder..
27 May '10 - in Advertentie
door Patrick
Nice Of You To Drop In..
Altijd gezellig als een collega spontaan even binnen komt vallen. Alleen heb ik het vermoeden dat dit niet helemaal de bedoeling was..
26 May '10 - in WTF!
door Patrick
Little Kid Knows His Cars
Bij sommige kinderen is het al snel duidelijk welke kant het opgaat later. Deze kleine uk is pas 2,5 jaar, maar ik zie nu al een carrière in de autobranche.
26 May '10 - in Cool
door Patrick
Amazing Lucky Dog Car Accident Grill
Niet alleen mensen maar ook dieren hebben wel eens een engel op de schouder. Neem als voorbeeld deze hond, geraakt op de snelweg, maar toen ze bij de garage de schade aan de auto gingen inspecteren bleek het beste beestje te zijn meegelift. Een gebroken pootje en waarschijnlijk een knallende hoofdpijn is het enige wat hij er aan heeft overgehouden.. (Via)
26 May '10 - in Animals
door Patrick
Water Balloon Super Slow Motion (2000fps)
In slow motion zijn de meest simpele dingen plotseling best indrukwekkend. Neem een waterballon die uit elkaar klapt. Niets bijzonders, maar met 2000fps best apart.
26 May '10 - in Cool
door Patrick
What Really Happens On Dubai Motorways
Terwijl wij hier in Nederland al moeilijk doen als er iemand op de snelweg rechts inhaalt, denken ze daar in Dubai heel anders over. Stelletje mafkezen!
26 May '10 - in WTF!
door Patrick
Graffiti Artists vs Pepsi Truck
Geweldig al die vrachtwagens die ons dagelijks van eten en drinken voorzien, maar dat moet een stuk spannender kunnen volgens cola gigant Pepsi. Ben jij net zo creatief als deze graffiti boys?
26 May '10 - in Commercial
door Patrick
Clubbin' Eurovision Style
Na wat ik vandaag heb zien en horen zingen bij het Eurovisie songfestival, denk ik zelfs dat wij een goede kans maken met Sieneke's 'Ik ben verliefd', je weet wel, Sha la lie! Wij steunen haar, maar wel op onze manier!
25 May '10 - in Sexy
door Patrick
11 Year Old's Letter To Nintendo
Wat doe je als je van je ouders geen Nintendo DS krijgt? Juist, je pakt pen en papier en gaat zelf aan de slag. Tijdens een schoolproject brieven schrijven trok de 11 jarige Helen de stoute schoenen aan en pakte de kans om Nintendo zelf eens een brief te schrijven. Niet geheel zonder resultaat..
25 May '10 - in Cool
door Patrick
The Art Of Underground Racing
Een Lamborghini Gallardo is standaard best een indrukwekkende wagen. Met 1000 of zelfs 1600pk wordt het toch een ander verhaal. De mensen van Underground Racing kunnen het voor je realiseren. Is dit tunen of gewoon kunst?

Met een Ferrari of ander speelgoed ben je natuurlijk ook welkom bij ze.
25 May '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Broken Boards & Bails
Het moet haast zo zijn dat de gemiddelde skateboarder een uitstervend ras is. In het kader van 'geen beter vermaak dan leedvermaak' hierbij de compilatie broken boards & bails!
25 May '10 - in WTF!
door Patrick
Giorgio Bartocci GT Accident Brno Lamborghini Gallardo
Terwijl half Nederland druk met de bbq was, ging het zaterdag op het circuit van Brno mis met de Lamborghini Gallardo van Giorgio Bartocci. De beste man verloor de macht over het stuur, met deze indrukwekkende klapper als resultaat. Meer beeld hier!
25 May '10 - in Sport
door Patrick
Reporter vs Car Window
Het leven van een reporter is soms lastiger dan je denkt. Neem deze snuiter die laat zien hoe snel een inbreker er met je spullen vandoor gaat. Nou ja, snel...
25 May '10 - in Humor
door Patrick
Golf Ball Impact @ 70.000fps
Fore! De golfers onder ons roepen het soms als een bal gevaarlijk richting een andere speler gaat. Logisch, zo'n klein balletje wil je niet tegen het lijf krijgen. Want één ding is zeker, een golfbal kan aardig wat hebben.
24 May '10 - in Cool
door Patrick
Invisible Shirt
Even één uit de oude doos. Bij een professioneel potje worstelen is je shirt aan flarden scheuren en weggooien natuurlijk onderdeel van het ritueel. Het kan aan mij liggen, maar heb je daar dan geen shirt voor nodig?

Zet alvast je geluid even een tandje lager..
24 May '10 - in Humor
door Patrick
Famous Now And Then
De sterretjes van vroeger kennen we waarschijnlijk allemaal nog wel, maar hoe zijn de dames en heren opgedroogd? Laten we eens kijken! Zetten jullie de namen er even bij..
24 May '10 - in Pics
door Patrick
Xtreme Snow Mashup
Terwijl de BBQ hier hard zijn best doet gaan wij nog even genieten van de wintersport. Combineer dat met een heerlijk stukje muziek en je krijgt deze Xtreme Snow Mashup als resultaat. Ik zeg proost!
24 May '10 - in Cool
door Patrick
Wheelbarrow Freestyle
Als jongen in de bouw wil je toch laten zien dat je meer kan dan alleen een muurtje stucen of een wandje zetten. Wat dacht je van freestylen met je kruiwagen..
24 May '10 - in Cool
door Patrick
Crazy Oktoberfest Drummer
Plaats ik gisteren een filmpje van een dame die geweldig kan drummen, blijkt dat ze geen emotie toont. Ik zie de dame meerdere keren volop genieten van haar eigen skills, maar om de boel goed te maken schakelen we over naar Oktoberfest. Vanaf 1.25 gaat het feest beginnen! Dat is pas een drummer met passie!
23 May '10 - in Cool
door Patrick
Stop Motion Space Shuttle STS-131 Launch
Persoonlijk vind ik het al knap om een gevaarte als een vliegtuig de lucht in te krijgen, laat staan een Space Shuttle de ruimte in schieten. Zie hier een time lapse van de STS-131 lancering. Best indrukwekkend.
23 May '10 - in Cool
door Patrick
K-1 Impact! KO Highlights Vol.1 - Vol.6
De K1 is geen sport voor tere zieltjes, dat hebben we al een aantal keren eerder laten zien. Voor de liefhebbers heb ik vandaag zes delen met de meest indrukwekkende knock outs van de laatste jaren. Kijk mee!

Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 | Deel 5 | Deel 6
23 May '10 - in Sport
door Patrick
Volgograd Bridge
Bruggen zijn reuze handig, dat mag duidelijk zijn. Maar bij het bouwen van een brug moet je wel met een aantal factoren rekening houden. Eén daarvan is de wind. Ik rijd wel een stukje om..
23 May '10 - in WTF!
door Patrick
Drum Girl Senri Kawaguchi
Drummen is geweldig, al blijkt het in mijn geval nog behoorlijk lastig om maat te houden. De 13 jarige Senri Kawaguchi lijkt er geen moeite mee te hebben. Zie hier haar drum cover van Go! Go! Maniac.

Meer zien van Senri Kawaguchi? Hier!
22 May '10 - in Music
door Patrick
Robbery Payback
Als je met tasjes stelen jezelf van geld moet voorzien ben je in mijn ogen fout bezig. Helaas zijn er toch dagelijks mensen die daar het slachtoffer van zijn. Voor eigen rechter spelen is natuurlijk niet goed, maar wie geeft deze gasten ongelijk.
22 May '10 - in WTF!
door Patrick
AVP Redemption
Alex Popov is naast een fan van Alien vs Predator ook een creatief man. Met een budget van 500 dollar en twee jaar van zijn tijd heeft hij zijn eigen 22 minuten durende versie gemaakt. AVP Redemption! Ik zeg knap..
22 May '10 - in Movies
door Patrick
Wrestling

More Photography Sets!
22 May '10 - in Photography
door Patrick

Meespelen in de Borrelnootjes tv-commercial?
Meespelen in de Borrelnootjes tv-commercial?
Je tv-fame moment is dichterbij dan je denkt! Nieuwe smaak Duyvis Borrelnootjes Red Paprika is op zoek naar hoofdrolspelers voor een tv-commercial. Geen paniek: je hoeft niet naar een auditie of zo. Gewoon onder het genot van een zak Borrelnootjes jouw foto en die van 4 vrienden uploaden naar de commercial en klaar is kees. Je maakt daarbij zeker een goeie kans om écht op tv te komen, want er worden straks maar liefst 200 unieke commercials uitgezonden. Alle andere inzendingen kun je terugzien op Youtube. Je krijgt er trouwens niks voor. Behalve oneindige roem natuurlijk. En een leuk filmpje. Succes!
22 May '10 - in Advertentie
door Patrick
Bugatti Veyron vs Switzer Nissan GT-R R35
Niet elke rus duwt zijn geld in slechte vodka. Er zijn er ook die net wat meer te besteden hebben, en dan krijg je dit soort wedstrijdjes. Een Veyron is rap, maar is een door Switzer getunde Nissan GT-R competitie voor Bugatti? Laten we eens kijken..
21 May '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Azureus Rising - Proof of Concept
Animaties zijn al lang niet meer de kleine tekenfilmpjes van vroeger. Vandaag de dag kunnen ze gewoon de strijd aan met de grote kaskrakers. Azureus Rising is een teaser voor een trilogy die binnenkort het licht gaat zien. Ik zeg laat maar komen! Tip: bekijken op full screen en HD!
21 May '10 - in Animation
door Patrick
Write The Future - Nike
Nog even en dan barst het feest los in Afrika voor het wereld kampioenschap voetbal. Zoals we van de grote namen gewend zijn gaat dat gepaard met dure maar tevens mooie commercials. Zo ook Write the Future!
21 May '10 - in Commercial
door Patrick
Snowboard Ramp
Geen vorst, ijzel en geen sneeuw meer. Wat nu als je nog even wil spelen met je snowboard? Gewoon op zolder leggen dat board, krijg je toch maar pijn in je hol van..
21 May '10 - in WTF!
door Patrick
90's Group A In Action Rally
We gaan weer voor een heerlijke compilatie retro rally geweld. Vandaag zetten we de de 90'er jaren van de Group A in de spotlights, met een vleugje WRC. Kijk mee! Hier deel 1 en hier deel 2. Enjoy!
21 May '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Samsung 3D Outdoor Projection Beurs Van Berlage Amsterdam
3D projection blijft geweldig om te zien. Gisteren was de Beurs van Berlage in Amsterdam het middelpunt van de grootste 3D-outdoorprojectie in Nederland. En dat is nog best indrukwekkend!
21 May '10 - in Cool
door Patrick
No Arms, No Legs, No Worries - Nick Vujicic
Het leven met een handicap valt niet mee. Nick Vujicic is een man die daar alles van weet. Geen armen, geen benen, maar niet bij de pakken neerzitten. Op en top een prachtige vent!
20 May '10 - in Cool
door Patrick
Fear Of Heights? Change A Lightbulb!
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Gelukkig zijn er ook mensen die geen last hebben van hoogtevrees want eens per jaar moet toch het lampje vervangen worden van de St. Louis Arch lichtbaken. Ik sla even over..
20 May '10 - in WTF!
door Patrick
Russian Street Race
We zeggen het wel vaker, racen doe je op het circuit. Natuurlijk heb je altijd eigenwijze 'coureurs' die liever de openbare weg nemen. Dat is vragen om ellende..
20 May '10 - in WTF!
door Patrick
Heineken Pletterpet
Als er één grootheid niet mag ontbreken in de oranje stadions tijdens het WK dan is het bierboer Heineken wel. Na de TNT toeter komt Heineken nu met de Pletterpet! What's next?
20 May '10 - in Commercial
door Patrick
Improv Everywhere - Ghostbusters - Who You Gonna Call?
De welbekende flashmob meester Improv Everywhere zit niet stil. Vandaag hebben we last van geesten, en wie bel je dan? Juist, Ghostbusters!
19 May '10 - in Humor
door Patrick
Ga Los Met Die Toeter!
Zoals je wel weet is een EK of WK voetbal altijd goed voor oranje gadgets. De één komt met rare petjes en de ander komt op de proppen met trommels of toeters. Zo ook deze toeter, inclusief mooie clip, van pakjesboer TNT. Ik ben benieuwd waar de rest mee komt..
19 May '10 - in Commercial
door Patrick
Ava Marie - One Year Old Snowboarder
Hoewel de zon zich steeds meer laat zien en de temperatuur de goede kant op gaat blijft snowboarden een toffe sport. Ze zeggen wel eens 'jong geleerd is oud gedaan', en in het geval van de één jarige Ava Marie klopt dat helemaal!
19 May '10 - in Cool
door Patrick
Red Light Runners
Het is zo simpel als het maar kan zijn. Voor rood stop je en bij groen licht mag je rijden. Mocht je toch dat rode licht negeren, dan zijn dit wellicht de gevolgen.
19 May '10 - in WTF!
door Patrick
Cleavage Diver
Als doodnormale vent spontaan je hoofd tussen een paar borsten duwen gaat vaak gepaard met een beuk op je neus. Daar heeft deze kleine geen last van..
19 May '10 - in Animals
door Patrick
Watch Your Step!
Het kan aan mij liggen hoor, maar zijn deze mensen nou te lui om uit hun ogen te kijken, of te beroerd om hun benen te gebruiken? Zeggen jullie het maar..
19 May '10 - in WTF!
door Patrick
Hail Storm Oklahoma City
We zitten hier in Nederland dagelijks te zeuren over het weer. Of het is te warm, of het is te koud en nat. Met andere woorden, het is nooit goed. Na het zien van deze hagelbui in Oklahoma, en de schade denk ik alleen maar dat we niet zo moeten klagen.
18 May '10 - in WTF!
door Patrick
MMA - Blood, Sweat and Tears. Why We Love MMA
We weten allemaal dat MMA geen sport is voor tere zieltjes. Alleen een echte bikkel houdt het vol in de ring. De meningen zijn er over verdeeld, maar topsport is het. Zonder twijfel.
18 May '10 - in Sport
door Patrick
USPDF 2010 - US Pole Dance Championship 2010
Nu snap ik waarom sommige mannen erop hameren dat er een paal in de slaapkamer moet komen. Zie hier de highlights van de US Pole Dance Championship 2010.
18 May '10 - in Sexy
door Patrick
Don't Forget The Blueberries!
Met je kleine zus een heerlijke salade in elkaar knutselen is nog best leuk. Maar je moet natuurlijk niet de blueberries vergeten, daar is die kleine dol op!
18 May '10 - in Humor
door Patrick
Warrior Games

More Photography Sets!
18 May '10 - in Photography
door Patrick
Wedding Plunge
Ze zeggen het wel vaker, er is niets zo mooi als je trouwdag. Natuurlijk huur je ook een goede fotograaf in die plaatjes schiet van het geheel. Eén ding is zeker, die laatste foto zal niemand vergeten..
18 May '10 - in Humor
door Patrick

Stop seksuele uitbuiting van kinderen!
Stop seksuele uitbuiting van kinderen!
Seksuele uitbuiting van kinderen is wereldwijd een groot probleem. Vooral in Azie, Afrika en Zuid-Amerika is deze mensonterende vorm van kinderuitbuiting helaas orde van de dag. Help Kinderhulporganisatie Terres des Hommes mee om de uitbuiting te stoppen! Kinderen hebben in die landen, naast Terre de Hommes, veelal niemand om op terug te vallen. Verander ook een leven en geef de kinderen kans op een betere toekomst! Zeg ook STOP tegen seksuele uitbuiting van Kinderen! Help mee kinderprostitutie te stoppen, doneer via SMS en SMS 'UITBUITING NEE' naar 3669 of doneer via de website van Terres des Hommes.
18 May '10 - in Advertentie
door Patrick
Rally Crash Compilation
In de loop der jaren zijn er aardig wat auto's verloren gegaan in de strijd. We zetten een kleine 150 rally crashes op een rij. Tijd voor de Peugeot 205 GTI, Renault 5 GT Turbo en natuurlijk de rest. Enjoy!
17 May '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Let It Glow
Gametime! Laten we de dag eens vullen met het spel 'Let it Glow'. Voor het gemak niet al te lastig, het enige wat je hoeft te doen is een lampje laten branden. Klinkt simpel toch? Game on!
17 May '10 - in Games
door Patrick
Ben Walsh - The Wheel
Drummen is een kunst, maar buiten dat heeft het natuurlijk ook een hoog entertainment gehalte. Kijk mee naar Ben Walsh en 'The Wheel'.
17 May '10 - in Cool
door Patrick
McDonalds Restroom Problem?
Een schoon toilet is altijd wel wenselijk als je ergens gaat eten. Of het nou een fastfood keten is of een 'normaal' restaurant, dat zou niet uit mogen maken. Bij deze McDonalds willen ze gelijk de vrouw even haar plek wijzen..
17 May '10 - in Humor
door Patrick
Smack Nightclub Led Room
LED's zijn 'hot'. Nou is het bekend dat LED's je energierekening ten goede komen. Nightclub Smack heeft er meteen maar gretig gebruik van gemaakt. Zie hier hun indrukwekkende LED Room.
17 May '10 - in Cool
door Patrick
Greyson Chance - Lady Gaga's Paparazzi
Lady Gaga is in no-time een ware hit geworden. Maar ook haar inspiratie heeft mooie gevolgen. Neem Greyson, die het met zijn sublieme schooloptreden tot Ellen Degeneres geschopt heeft. Die komt er wel..
16 May '10 - in Music
door Patrick
Fighter Pilot Operation Red Flag
Vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en de kans is groot dat zijn antwoord straaljager piloot zal zijn. Laten we gelijk eens kijken naar de documentaire Fighter Pilot - Operation Red Flag. We bekijken hem in vijf delen! Deel 1 | 2 | 3 | 4 | 5.

Tip: bekijk hem fullscreen en HD!
16 May '10 - in Docu
door Patrick
Grind Master..
We zien met regelmaat jonge gasten op skateboards en bmx'en de meest harde klappers maken. Vandaag doen we daar een skeeler expert bij. Toch mijn respect voor zijn doorzettingsvermogen..
16 May '10 - in WTF!
door Patrick
Need A Light?
Ik ben zelf geen roker, maar het schijnt op sommige momenten heerlijk te zijn. Alleen moet je natuurlijk wel het verschil weten tussen je peuk en je lucifer..
16 May '10 - in Humor
door Patrick
Bicycle Failathon
We gaan weer voor een dosis leedvermaak, en daar is niet veel voor nodig. We pakken gewoon simpelweg een keer de fiets..
15 May '10 - in WTF!
door Patrick
Nitro Circus Live Brisbane Highlights
Bij de naam 'Nitro Circus' denk je natuurlijk gelijk aan Travis pastrana, sensatie, extreme sports en spektakel. Dat klopt als een bus, zie hier de highlights van de Nitro Cricus Live Tour vanuit Brisbane Australië.
15 May '10 - in Cool
door Patrick
Head Hair Removal
Vandaag de dag hoef je jezelf niet meer te schamen voor een kale kop. Sterker nog, sommige vrouwen zijn er helemaal weg van. Nou kan je de boel knippen en scheren, maar zoals je weet is harsen de gladste oplossing..
15 May '10 - in WTF!
door Patrick
Unicycle vs Fence
Het valt nog niet mee om trucjes uit te halen op een éénwieler. Mocht jij ook druk aan trainen zijn, probeer het dan op een wat veiliger hekje dan deze jongen..
15 May '10 - in WTF!
door Patrick
Men With Talent Table Trick
De truc met een volle tafel en tafelkleed is zo oud als de weg naar Rome. Toch blijven mensen zich er in verdiepen, en niet geheel zonder resultaat. Nu de vraag, wie doet hem na?
14 May '10 - in Cool
door Patrick
Super Sexy CPR
Zo'n verplichte EHBO cursus is altijd handig, maar leuk is anders. Want laten we eerlijk wezen, een plastic pop reanimeren is niet echt een gebeurtenis om over naar huis te schrijven. Dat moet beter kunnen..
14 May '10 - in Sexy
door Patrick
Even Apeldoorn Muis
De commercials van verzekeraar Centraal Beheer zijn stuk voor stuk geniaal te noemen. Zo ook hun laatste creatie, de muis..
14 May '10 - in Commercial
door Patrick
Trainspotter Close Call
Mijn hobby is het niet, maar er zijn genoeg mensen die dagelijks op een trein of vliegtuig zitten te wachten om hem eens te bezichtigen. Voor deze trainspotter was het bijna zijn laatste trein..
14 May '10 - in WTF!
door Patrick
Worst Wedding Singer Ever
We weten het allemaal, een goede band of zanger op je trouwerij kan het feestje maken of breken. Deze beste man raad ik niemand aan, maar zijn Phil Collins imitatie is zonder twijfel het hoogtepunt van de avond.
13 May '10 - in Humor
door Patrick
Wall Jump
Geweldig die parkour ventjes die denken dat ze Damien Walters zijn. Geloof me, voor de echt indrukwekkende trucjes zal je nog even moeten oefenen..
13 May '10 - in WTF!
door Patrick
Paul Dateh - Top 40 Violin Mashup
Om eerlijk te zijn ben ik geen liefhebber van de viool. Maar wanneer je Paul Dateh een viool in zijn handen drukt krijg je toch een indrukwekkend geheel. Luister mee naar zijn Top 40 Violin Mashup.
13 May '10 - in Music
door Patrick
Yamaha R1 Playing With BMW
Ik hoef niemand uit te leggen dat een Yamaha R1 gaat als vergif. Nou denk je als BMW 5 serie rijder dat je toch aardig vooruit komt op de snelweg, maar er is altijd baas boven baas.
13 May '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Benidorm Bastards 9
Helaas voor de fans, maar waarschijnlijk is dit wel het voorlopig laatste deel van de eigenwijze oudjes. Voor de liefhebbers hier deel 9 van Benidorm Bastards. Part 1 en Part 2! Heb je er één gemist? Geen nood, hier het complete overzicht!
13 May '10 - in Humor
door Patrick
Christchurch Armageddon 2010 Kamehameha Contest
De liefhebbers van Dragonball zullen ongetwijfeld weten wat ik bedoel met Kamehameha. Nou worden er op beurzen regelmatig wedstrijden gehouden, maar er kan er maar één de winnaar zijn!
12 May '10 - in WTF!
door Patrick
Brutal BMX Bunny Hop
We hebben het al vaker gezegd, elk trucje die een BMX'er uithaalt is door middel van vallen en opstaan geleerd. Toch blijf ik het knap vinden dat die gasten, zelfs na een klap als deze, het toch blijven proberen..
12 May '10 - in WTF!
door Patrick
Mini Cannon
De uitspraak 'klein maar fijn' kennen we allemaal, en in dit geval klopt het ook nog als een zwerende vinger. Zeg zelf, wie wil het kantoor niet onveilig maken met dit kleine speeltje..
12 May '10 - in Cool
door Patrick

Gametip: Alan Wake!
Gametip: Alan Wake!
Vanaf 14 mei in de winkel, maar reserveer Alan Wake nu alvast op xbox/alanwake. Als de vrouw van auteur Alan Wake op hun vakantie spoorloos verdwijnt, vind hij op zijn zoektocht bladzijden uit een thriller waarvan hij zich niet eens herinnert dat hij die heeft geschreven. Een duister wezen sluipt rond in het dorpje Bright Falls en drijft Wake bijna tot waanzin als hij probeert het mysterie te ontrafelen. Alan Wake heeft het lichaam van een actiegame en de geest van een psychologische thriller. Voor meer info en beelden ga naar xbox/alanwake.
12 May '10 - in Advertentie
door Patrick
Mark Tapper New Zealand Rally And The Cunt With His Ass Up!
Mark Tapper kan net als menig coureur lezen en schrijven met zijn bolide. Alleen is het wel zo dat concentratie alles is! Dus mocht er onderweg wat gebeuren, dan kan dat best voor problemen zorgen.


(Beeld is helaas niet al te duidelijk, maar Mark's woorden zeggen genoeg)..
11 May '10 - in WTF!
door Patrick
Ons Tattoo
Als ik de comments mag geloven, zijn de meeste bezoekers geen fan van tattoo's. Niet erg, ieder zijn ding, maar laten we eerlijk wezen. Sommige tattoo's neem je niet voor het uiterlijk!
11 May '10 - in Commercial
door Patrick
Merry Go Bad..
We hebben het al vaker gezegd, speeltuintjes zijn voor kids. Ben je toch eigenwijs en haal je zelfs je scooter erbij dan is het vragen om ellende..
11 May '10 - in WTF!
door Patrick
Dancing Dog
Dat wij kunnen genieten van een stevig stukje bas mag onderhand wel duidelijk zijn. Maar vlak deze viervoeter niet uit. Die kan je gerust meenemen naar een party!
11 May '10 - in Humor
door Patrick
11 Dollar Dog Ball
Een uitdaging is leuk, maar wat sommige mensen al niet doen voor een paar euro. Zeg eerlijk, zou jij het doen voor die elf dollar? Proost!
10 May '10 - in WTF!
door Patrick
Volvo XC60 - City Safety Demonstration Fail
Een auto die uit zichzelf remt als het gevaarlijk begint te worden. Het klinkt futuristisch, maar op de Volvo CX60 is 'City Safety' standaard. Volgens de demonstratie video werkt het feilloos, maar in de praktijk..
10 May '10 - in WTF!
door Patrick
M!LF - Soms Heeft De Vrouw Gelijk
Het is voor menig man maar lastig om toe te geven, maar soms heeft de vrouw toch echt gelijk. Hoe je daar dan mee omgaat is een ander verhaal natuurlijk..
10 May '10 - in Humor
door Patrick
Benidorm Bastards 8
De oudjes van Benidorm Bastards behoeven geen verdere introductie meer. Maar na 7 delen vraag ik me af of we nog wel op de bejaarden zitten te wachten. Toch voor de liefhebbers hier part 1 en part 2 van deel 8.
10 May '10 - in Humor
door Patrick

Zin in 'n Very Good Trip? Doe ook mee!
Renault Very Good Trip!
Zin in een Very Good (Road) Trip? Deelname is heel simpel: Maak een origineel kort filmpje met je teamgenoot (max. 1 minuut), bedenk een team naam en zet hem hier neer! Diegene die het leukste filmpje maakt, en de meeste stemmen krijgt, wordt op pad gestuurd in een dikke Renault cabrio! De Nederlandse delegatie doorkruist van 14 juni tot 9 juli samen met 7 andere teams Europa en mag na het ontvangen van de meeste online stemmen zelfs de hagelnieuwe Renault Megane Cabrio houden! Maak een filmpje, en doe ook mee!
10 May '10 - in Advertentie
door Patrick
Pain For Laughs 21
Geen beter vermaak dan leedvermaak zullen we maar zeggen. Kijk mee naar een heerlijke, maar ook zeer pijnlijke compilatie missers. Pain For Laughs.
10 May '10 - in WTF!
door Patrick
Dog vs Bud
Een lekker koud pilsje kunnen we op zijn tijd allemaal wel waarderen. Alleen moet je daar wel de kans voor krijgen. Deze trouwe viervoeter denkt daar heel anders over..
09 May '10 - in WTF!
door Patrick
Pogo - Gardyn
We hebben al een aantal muzikale creaties van Pogo voorbij zien komen. Om er maar een aantal te noemen, Skynet Symphonic, Upular en Bangarang. Vandaag gaan we met moeders mee de tuin in. Gardyn!
09 May '10 - in Music
door Patrick
Fail Compilation April
We zitten inmiddels al een poosje in Mei, maar we moeten natuurlijk niet de fail momentjes van April vergeten. Deze keer niet één compilatie, maar twee! Enjoy!
09 May '10 - in WTF!
door Patrick
Unicycle Double Fail
Met alle respect, waarom zou je op een eenwieler gaan rijden als je ook gebruik kunt maken van een normale fiets? En als je dan ook nog trucjes uit gaat halen dan vraag je om ellende..
09 May '10 - in WTF!
door Patrick
Audi TT Parking Skills
Nou weet ik uit ervaring dat een Audi TT niet de meest overzichtelijke auto is. En dat het voor sommige (lees alle) vrouwen überhaupt lastig is om de auto recht en snel in het vak te krijgen, maar wat deze snuiter allemaal aan het doen is slaat echt alles. Thnx Eric!

Vanaf 3.00 gaat het feest pas echt beginnen..
09 May '10 - in WTF!
door Patrick
Gif Mix
Mensen die vaak fora bezoeken zien met regelmaat de leukste GIF's voorbij komen. 4Chan heeft er een aantal op een rij voor je gezet in film vorm.
08 May '10 - in Humor
door Patrick
Bowling With Lauren Young
Als we weer eens een potje gaan bowlen zijn we de beroerdste niet om iemand mee te nemen. Want laten we eerlijk wezen, wie zou Lauren Young nou thuis laten..
08 May '10 - in Sexy
door Patrick
Big Shots 07/05/10

More Photography Sets!
08 May '10 - in Photography
door Patrick
Macau Tower Bungee Jump 233m
Er zijn een aantal dingen die ik graag nog eens zou willen doen. Eén daarvan is bungee jumpen, en dan bedoel ik niet bij de jaarlijkse kermis, maar een vrije val van de Macau Tower. Met een 'kleine' 233 meter de hoogste bungee jump te wereld. Waanzin!
08 May '10 - in Cool
door Patrick
Headache
Tijdens het werk jezelf ziek melden omdat je last hebt van een beetje hoofdpijn kan niet elke baas waarderen. Deze beste man heeft in ieder geval nog de beelden om het te bewijzen..
08 May '10 - in WTF!
door Patrick
William Spencer - In Color
Elke sport leer je met vallen en opstaan. Zo ook skateboarden. William Spencer is in ieder geval een jongen die het aardig onder de knie heeft.
07 May '10 - in Cool
door Patrick
Renault Clio Maxi In Action - Jean Ragnotti - God On Tarmac Rally
Ook vandaag hebben we weer een rally klassieker voor je in de aanbieding. We rijden mee met coureur Jean Ragnotti in de Renault Clio Maxi. Waanzin!
07 May '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Will It Shred? - iPad
Op het nieuwe speeltje van Apple, de iPad, zullen we hier in Nederland nog even moeten wachten. Ondertussen zijn ze in Amerika al behoorlijk aan het experimenteren met de uit de kluiten gewassen iPhone. Na 'Will it Blend' gaan we nu voor 'Will it Shred'!
07 May '10 - in Tech
door Patrick
Wash Your Hands!
We leren het al van kleins af aan. Na een bezoekje aan het toilet altijd je handen wassen. Al geloof ik niet dat deze beste man het helemaal begrijpt..
07 May '10 - in WTF!
door Patrick
Street Fighter Legacy
Sommige fans ga na het zien van een goede film of game spontaan zelf aan de slag om wat moois in elkaar te knutselen. Zo ook Joey Ansah, die deze ode aan Street Fighter heeft gemaakt. Zie hier Legacy!

Update: Nog een fan-made short.. Beginnings End!
07 May '10 - in Cool
door Patrick
Unrest In Greece

More Photography Sets!
07 May '10 - in Photography
door Patrick
Liquid Mountaineering - Walk On Water
En wij maar denken dat Jezus de enige is die over water kon lopen. Niets is minder waar. Liquid mountaineering is zelfs een sport geworden..
07 May '10 - in WTF!
door Patrick
Harry Potter Starts A Band
Net als elke tiener wil ook Harry Potter een keer stralen in een band. Zie hier van de makers van 'The Outcasts of Hogwarts', Harry Potter starts a Band!
07 May '10 - in Humor
door Patrick
Show Your Ride!
Laten we eerlijk wezen, wij mannen hebben een beetje last van haantjes gedrag. Dat is niet erg hoor, maar ik zie dagelijks comments van 'de mijne is sneller', 'de mijne is beter', 'de mijne is duurder'. Vandaag beginnen we met de auto. Waar rijd jij mee? Uploaden doen we hier, en de short url in de comments!
06 May '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Amigo's Of Dave Bike Day
We zien met regelmaat BMX filmpjes voorbij komen, maar deze is net wat anders. Het gaat hier over Dave Montoya, een levendige gozer van 23 jaar, surf fanaat, fotograaf, maar helaas getroffen door een hersentumor. De vrienden van Dave regelen evenementen om zijn medische kosten te dekken. Het klinkt allemaal wat zwaar, maar als ik de beelden zo zie ben ik graag aanwezig.
06 May '10 - in Cool
door Patrick
Lego Star Wars Saga
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het Lego wel. Combineer de blokjes met de Star Wars saga en je krijgt deze twee minuten als resultaat.
06 May '10 - in Cool
door Patrick
Mannen Met Talent!
De nieuwe Heineken commercial Men With Talent heb je natuurlijk al lang gezien, maar de talentenshow is nu ook echt begonnen. Mannen met talent laten zien wat ze met bier kunnen en jij kan beslissen wie de beste is.
06 May '10 - in Television
door Patrick
Pure Kit Cars In Action Rally
Na de bochtige wegen van Italië is het weer tijd voor een klassieke rally compilatie. Vandaag zetten we de bekende Kit Cars in het zonnetje. Zie hier deel 1 en hier deel 2. Enjoy!
06 May '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Downhill Mountainbiking
Ook op de fiets kan je hard op je bakkes gaan wanneer je aan downhill mountainbiken doet.

Zo moet het dus niet!
05 May '10 - in Sport
door Alberto
Jordan's Nutbuster
Met enige regelmaat komen er skaters voorbij die niet meer hoeven te rekenen op kinderbijslag in de toekomst en deze Jordan is er daar waarschijnlijk één van. Bij een van z'n stunts klapt hij vol op een paaltje en heeft pijn tot aan bloedens toe.
05 May '10 - in WTF!
door Alberto
Star Wars - Pregnancy Announcement
Echte Star Wars fans laten natuurlijk op deze manier weten dat ze een tweeling verwachten. Nerds?!
05 May '10 - in Cool
door Alberto
Downhill Skateboarding
De Duitser Danny Strasser is niet zo heel erg bang uitgevallen en ging zo'n 6 verschillende bobslee banen in Europa af met z'n skateboard, wat zo te zien echt akelig hard gaat.
05 May '10 - in Sport
door Alberto
Ricardo Teixeira goes Airborn
Op het circuit van Marrakech in Marokko maakte Formule 2 rijder Ricardo Teixeira afgelopen weekend een "vliegende start", nadat hij op een voorligger knalt. Gelukkig komt hij er zonder alteveel kleerschreuren vanaf. Meer crashes hier.
04 May '10 - in Cars & Bikes
door Alberto
Bad Romance - A capella
Het nummer Bad Romance van Lady Gaga uitgevoerd door het a capella mannenkoor van de Universiteit van Oregon, On the Rocks.
04 May '10 - in Music
door Alberto
Gumball 3000 - Stockholm
De Gumball 3000 2010 is onderweg en vandaag komen ze aan in Stockholm, Zweden. Een kleine impressie.

Meer Gumball 3000 2010..
04 May '10 - in Cars & Bikes
door Alberto
Shaun White
De Amerikaanse snowboarder Shaun White heeft records op z'n naam staan die voorlopig nog niemand evenaart. Hij is de enige snowboarder die de befaamde double Mctwist 1260 beheerst en won al menig Olympische titel. Hier een compilatie van een aantal van z'n videos.
04 May '10 - in Sport
door Alberto
20100503-starwars.jpg
Soms kom je wel eens filmpjes tegen waarbij je denkt : WTF!?? Get a life!!!! Dit is echt zo'n op en top WTF filmpje.
04 May '10 - in WTF!
door Froukje
Jonah Hex
Deze zomer komt de film Jonah Hex uit in de Amerikaanse bioscopen gebaseerd op een comicserie van DC Comics. De hoofdrolspeler is niemand minder dan Josh Brolin die als premiejager jacht maakt op een oude vijand genaamd Quentin Turnbull. De release datum voor Nederland is 9 September 2010.
03 May '10 - in Trailers
door Alberto
Golf Juggling
Vergeet die mooie hockey meiden maar want de golfbaan is tegenwoordig "the place to be". En ze kunnen nog kunstjes ook!

fixed!
03 May '10 - in Sexy
door Alberto
Benidorm Bastards 7
Deze oudjes behoeven geen verdere introductie meer, deel 7 alweer en dit keer zelfs met ondertiteling. Part 1 & Part 2, eerdere afleveringen vind je hier terug.

Thnx Bram!
03 May '10 - in Humor
door Alberto
20100502-jump.jpg
Ze zeggen weleens: White man can't jump", maar deze Damien Walters kan springen als geen ander! Hij heeft een compilatie gemaakt van zijn trainingen en nieuwe kunstjes van de afgelopen maanden.
02 May '10 - in Sport
door Froukje
Moby - Wait for Me
Je kan als muzikant zelf een videoclip schieten maar je kan ook een wedstrijd uitschrijven en daaruit het beste werk kiezen, dat laatste deed Moby en ik moet zeggen, deze videoclip is echt erg goed.
02 May '10 - in Music Vids
door Alberto
Gumball 3000
Op zaterdag 1 mei ging de Gumball 3000 race vanuit London van start om uiteindelijk 7 dagen later in New York te eindigen. De rally zal steden aan doen als Amsterdam, Kopenhagen, Stockholm, Montreal en Toronto. Het begint allemaal met deze Londonse garage, waarna we kunnen kijken naar de start om vanacht in Amsterdam aan te komen. Hier rijden ze de grens over naar België!
02 May '10 - in Cars & Bikes
door Alberto
Koninginnedag 2010
Ondanks stakende schoonmakers in de meeste grote steden was het ook dit jaar weer een geslaagde koninginnedag. Zoals elk jaar was er in Amsterdam weer vanalles te beleven en met name op het Museumplein. Kon je er niet bij zijn dan kan je hier een compilatie zien van het 538 spektakel en de diverse livesets van o.a. Tiesto downloaden. (filmpje werkt alleen in Internet Explorer)
02 May '10 - in Actueel
door Alberto
Mini Challenge - Roll and Crash
Tijdens de vandaag verreden Mini Challenge in Queensland, Australie crashte de 23 jarige coureur Kain Magro in de laatste ronde zijn Mini in het publiek nadat hij eerst een aantal keer over de kop sloeg. Het loopt gelukkig redelijk goed af.
01 May '10 - in Cars & Bikes
door Alberto
Satellite Car Chase
Grand Theft Auto is en blijft een leuk spel maar zou nog leuker zijn met bijvoorbeeld Google Earth footage als ondergrond om het net iets realistischer te maken. Voilá!
01 May '10 - in Animation
door Alberto
My Volvo
De meeste hiphop videoclips puilen uit met mooie vrouwen en dure auto's maar niet voor Grynch die erg blij is met z'n Volvo 240DL uit '86.
01 May '10 - in Music Vids
door Alberto
norway
Na een geslaagde koninginnedag, beginnen we de dag heel rustig. Alle katertjes kunnen op dit tijdstip nog geen heftige prikkels aan en dus een prikkelarm filmpje van Noorwegen.
01 May '10 - in Relax
door Froukje

Social


Aanraders


Advertenties