Archief

Items van February 2010
Fail Compilation February
Het is weer tijd voor de maandelijks missers. Ook in Februari is er aardig wat fout gegaan. Twister heeft ze voor het gemak op een rijtje gezet.
28 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Life In Quarantine
Bij Christiaan is een vorm van TB geconstateerd. Op zich niet zo'n probleem, maar inmiddels zit hij al 55 dagen in quarantaine. Om de tijd een beetje door te komen is de beste man aan het rappen geslagen. Cool!

Update: En hij maakt meer!
28 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Motor Skills
Met een maf groepje rijders op pad loopt het al snel uit de hand. Je hebt er altijd snuiters tussen die zich weer uit moeten sloven.
28 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Epic Beard Man Docu - I Am A Motherfucker
De Epic Beard Man werd een poosje geleden in één klap beroemd door een handgemeen tijdens een busrit. Zie hier een 20 minuten durende docu over de beste man.
28 Feb '10 - in Docu
door Patrick
Most Painful Winter Olympic Wipe Outs
Na de 'kleine' misser van onze Sven Kramer denk je wellicht dat wij de enige zijn die tijdens de Olympische spelen fouten maken. Wees gerust, er gaat genoeg mis..
28 Feb '10 - in Sport
door Patrick
ChatRoulette - Turn.. I Win!
Het idee achter ChatRoulette is geweldig. Uit het niets sta je plots oog in oog met iemand van deze wereld. En daar horen natuurlijk ook de grappenmakers bij..
27 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Drift Alliance - Off Seasons
Driften, ook wel 'The art of sideways'. Als professional drifter moet je buiten het race seizoen ook je skills op peil zien te houden. Daar is weinig voor nodig. Een snelle bak en een leeg parkeerterrein is meer dan zat.
27 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Wet Robbery
Het is sowieso te triest voor woorden dat vandaag de dag niemand van je spullen af kan blijven, maar dat je op straat ook nog overvallen wordt is wel helemaal het toppunt. Gelukkig staat alles op camera, maar of je dan achteraf blij bent met de beelden is een ander verhaal.
27 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Dub FX - Step On My Trip
Straatartiesten zijn er te kust en te keur. Loop een grote stad in en je hoeft alleen maar op het geluid af te gaan om er één tegen het lijf te lopen. Nou is de één wat beter dan de ander. Dub FX valt in de eerste categorie. Thnx Richard!
27 Feb '10 - in Music
door Patrick
The State Of The Internet
Tijd voor een lading informatie hier op Biertijd. Hoe is het gesteld met ons alle geliefde interwebs? Zet je brein maar open voor een dosis statistieken..
27 Feb '10 - in Docu
door Patrick
BMW X5 Icy Road Accident Slip Slide
Best een mooie uitvinding die SUV's met vier wiel aandrijving. Maar dat is natuurlijk geen vrijbrief om het gas er maar eens goed op te gooien op een glad wegdek. Tja, BMW X5 of niet, dan krijg je dit..
27 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Nascar Legends - Fatal Racing Accidents
Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de race scene. Niet alleen is nu het tempo veel hoger, ook de veiligheid is een heel stuk beter geworden. Helaas hebben deze race iconen dat niet mee mogen maken.
27 Feb '10 - in Sport
door Patrick
Ken Block Tests Monster Rally Fiesta For Acre Wood Rally
Ken Block kennen we allemaal. Binnenkort gaat hij zelfs de WRC onveilig maken. Stuurtalent Block heeft de Acre Wood Rally al vier keer op zijn naam gezet, maar zal het hem ook een vijfde keer lukken met de nieuwe Monster Fiesta? Zo te zien gaat het hem aardig af.
26 Feb '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Neurosonics Live
Bij de beatbox liefhebbers onder ons zal de naam Beardyman bekend in de oren klinken. Combineer zijn skills met een holographic drumkit en een set turntables. Dan krijg je dit als resultaat!
26 Feb '10 - in Cool
door Patrick
DIY Lamborghini Reventón
Het kost aardig wat knaken om een Lamborghini Reventón voor de deur te zetten. En buiten dat is het nog maar de vraag of je één van de 20 exemplaren kunt bemachtigen. Een beetje knutselaar gaat zelf aan de slag. Men neme een Pontiac Fiero en engelen geduld..
26 Feb '10 - in Pics
door Patrick
Glass Doors Suck!
Hoewel het toch echt vrijdagavond is, even een klein maandag morgen momentje tussendoor. Want zeg nou zelf, die glazen deuren zijn niet altijd even fijn..
26 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Pogo Stick Nutshot
Van je vrienden moet je het hebben. Althans, je bent zelf ook niet al te snugger als je hier vrijwillig aan meewerkt. Pijnlijk is het in ieder geval wel..
26 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Big Balls Trail Ride
Een stukje toeren met de motor is heerlijk rustgevend tijdverdrijf. Althans, dan moet je niet deze 'wegen' nemen..
25 Feb '10 - in Cool
door Patrick
One Man Band - Tupac - Changes (Piano Rock Cover)
Vandaag de dag heb je geen complete band meer nodig om een leuk stukje muziek te maken. Met een beetje knip en plakwerk kom je in je uppie een heel eind.
25 Feb '10 - in Music
door Patrick
The Future Of MMA
Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens. Eén ding is zeker. Deze twee kids laten je over een paar jaar alle hoeken van de ring zien. The future of MMA!
25 Feb '10 - in Sport
door Patrick
A Nightmare On Elm Street
Geniet nog maar even van je nachtrust, vanaf 30 april komt Freddy je weer pesten. In de nieuwe versie van A Nightmare on Elmstreet moeten we het helaas zonder Robert Englund doen. Trailer 1 hadden we een poosje terug al, nu tijd voor trailer 2.
25 Feb '10 - in Trailers
door Patrick
House MD Bloopers
Een van de meest succesvolle tv series is zonder twijfel House. Na een aantal seizoenen filmen is er natuurlijk ook het één en ander misgegaan. Hier een overzicht..
25 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Backflip Fail
Zo moeilijk is het toch niet wat die soepel tieners laten zien met hun parkour praktijken. Laten we beginnen met een backflip..
25 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Bread Extra..
Je weet hoe het gaat hè tijdens een avondje uit. Je zoekt een tentje, en voor je het weet. Hé vriend, doe een broodje extra! Geloof me, dit zijn de experts!
24 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Train Tsunami
Heerlijk hoor zo'n dagje met de trein op stap, en wellicht krijg je nog korting bij de dierentuin ook. Geen gezeur met de auto parkeren, of lange stukken lopen. Met de trein kom je hoog en vooral droog echt overal.
24 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
John van den Heuvel Interview..
Wanneer je een diepgaand interview met John van den Heuvel mag presenteren kan ik me voorstellen dat je een beetje kriebels in je buik hebt. Maar Tequila kennende gaan ze net een stapje verder..
24 Feb '10 - in Television
door Patrick
High Bar Skills
Voor de zomer van je 'buikje' af? Met een beetje trainen is het zo gebeurd. Nou snap ik cardio en fitnesstraining wel, maar turnen schijnt ook te werken..
24 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
WM Nacktrodeln 2010 - Harz
Terwijl ze in Vancouver nog druk bezig zijn met de Olympische Spelen, werd afgelopen zaterdag, in het duitse Harz het WK Naaktrodelen georganiseerd. Gelukkig hebben we de beelden nog. Foto's & Video.
23 Feb '10 - in Sexy
door Patrick
Ghost Rider
Wat leren we met het behalen van het rijbewijs? Bij parkeren de handrem aantrekken of in de versnelling laten staan. Hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen is mij in ieder geval een raadsel.
23 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Buggy Rollin - Swiss Pass 2
Vroeger was je een hele jongen als je op je rollerskates door de straten sjeesde. Vandaag de dag komt er iets meer bij kijken om indruk te maken. Buggy Rollin zien we niet voor het eerst, maar tof blijft het wel! Meer hier!
23 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Professor Makes a Point..
De laptop, netbook, en ga zo maar door is bijna niet meer weg te denken uit de maatschappij. Toch zijn niet alle leraren er van gediend..
23 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Blind Spot
Je zou denken dat een camerasysteem in je winkel voor een boel veiligheid zorgt. Dan moet het alleen niet zo lopen als in de Award winnende animatie 'Blind Spot'.
23 Feb '10 - in Animation
door Patrick
Mosselman Shalalie!
Oude tijden herleven. Kennen jullie de Mosselman nog? Hij is terug! En wel met smurfen en natuurlijk een frisse dosis shalalie. Zie hier Shalalie Mosselvla!
23 Feb '10 - in Music
door Patrick
Beer Opener 2.0
Hoe ellendig is het als je je laatste blikje bier pakt en het lipje breekt af? Ach, ook daar is een oplossing voor..
22 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Impersonations By Terry Mynott
In de goede oude tijd hadden wij ook een imitator, genaamd Robert Paul. Vandaag laat Terry Mynott de sterren voorbij komen. Best knap..
22 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Backyard Wrestling
Worstelen, wat ze op tv doen moet in de tuin toch ook mogelijk zijn? Met een aantal maten eens wat trucjes nadoen. Tja, daar komt gezeik van..
22 Feb '10 - in WTF!
door Patrick

Freerunners Beklimmen Zendmast A4!
Freernners Beklimmen Zendmast A4!
De nieuwe mobiele provider MTV Mobile is nu in heel Nederland verkrijgbaar. Daarom rende deze groep freerunners van het MTV gebouw op de NDSM Werf naar een telefoonmast aan de A4. Daar klommen ze de mast in en bevestigden een vlag met het logo van MTV Mobile. De actie leverde spectaculaire beelden op!
22 Feb '10 - in Advertentie
door Patrick
United In Hawaii Defgrip Exclusive
We vinden het geweldig als er weer eens iemand met een bmx fiets onderuit gaat. Maar zo nu en dan is het ook wel eens tof als alles gaat zoals het moet..
21 Feb '10 - in Sport
door Patrick
Wolf Spider
Nou ben ik zelf totaal geen spinnen liefhebber, maar de 'beestjes' kunnen me wel verbazen. De wolf spin heeft geen mpv nodig om met de kids op pad te gaan..
21 Feb '10 - in Animals
door Patrick
Runner II
Tijd teveel, geen leven, zoek eens een hobby, je zegt het maar. Eén ding is zeker. De maker van het stop-motion avontuur Runner II weet met een kleine 1500 tekeningen duidelijk waar hij mee bezig is.
21 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Sonic Boom
Nou is een raketlancering niet echt schokkend. Maar wanneer een raket op zo'n snelheid is dat hij door de geluidsbarrière gaat is best mooi om te zien.
21 Feb '10 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle 3 by Lip DJ
We gaan niet alleen stampend het weekend in, maar net zo hard ook weer uit. Met Lip DJ gaan we verder op ons hardstyle avontuur. Spring mee, World of Hardstyle!
21 Feb '10 - in Music
door Patrick
Osama Bin Laden Bouncer
Helaas is het vandaag de dag nodig om een 'uitsmuiter' voor de deur te zetten om de boel een beetje gezellig te houden. Eén ding is zeker, met Osama voor de deur ga je geen geintjes uithalen..
21 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Psycho Girlfriend vs Xbox
De Xbox360 is een geweldig apparaat, alleen is het voor een aantal mensen een doorn in het oog. Ieder zo zijn hobby, maar maak dat de vrouwen maar wijs..
20 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini Diablo Driving Skills
Net als bij de Corvette's van gisteren is er in elke groep wel een echte 'coureur' te vinden. We hebben het al eerder gezegd, dat je een dure sportauto kunt kopen wil niet zeggen dat je er ook mee om weet te gaan..
20 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Closure
Gametime! Vandaag gaan we voor Closure. Speel met het licht om het level door te komen. Voor de rest kan ik maar één ding zeggen, Game On!
20 Feb '10 - in Games
door Patrick
Tom Slick a.k.a. Epic Beard Man Interview
De beelden van de 'Epic Beard Man' zijn onderhand bij iedereen wel bekend. Maar wat is er nu precies gebeurd? We vragen het Tom Slick a.k.a. Epic Beard Man zelf..
20 Feb '10 - in Actueel
door Patrick
Corvette Loses It..
Als trotse eigenaar van een snelle Corvette is het geweldig om tijdens een meeting het gas er eens vol op te gooien. Jij bent immers de snelste van het stel. Dan moet je wel kunnen rijden natuurlijk..
19 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Bull Bar = Safety?
Je zou denken dat een dikke bullbar voorop je jeep garant staat voor een boel veiligheid als je een keer de bossen opzoekt. Tja, het kan je ook een keer je ballen kosten..
19 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Last Chance..
Rampen zijn een dankbaar onderwerp voor films. De meeste mogen dan misschien erg onrealistisch zijn, maar ze zetten je wel aan het denken. Want zeg eerlijk, jij zou toch ook nog nét even die laatste wip willen maken als je weet dat er 10 minuten later een enorme ruimtesteen op je dak gaat vallen?
19 Feb '10 - in Commercial
door Patrick
World Of Hardstyle (End 2009) by Lip DJ
Begin deze week hebben we kunnen genieten van Lip DJ's World of Hardstyle 2010. Helemaal geweldig! Daarom gaan we, voor de fans onder ons, met Lip DJ een kleine stap terug in de tijd naar eind 2009. Party On!
19 Feb '10 - in Music
door Patrick
Burn Out
Kijk, je moet natuurlijk wel een beetje durven met je Civic als je op een meeting staat met allemaal jongens die dik spul onder hun kont hebben. Een burnout? Geen probleem.. U vraagt wij draaien!
19 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Heineken Bot
Een robot uitvinden is vandaag de dag niets bijzonders meer. Maar een robot die je van drank voorziet zien we maar al te graag. En vooral als hij je ook nog op komt zoeken aan de bar. Oké, je krijgt amper een slok pils, maar het idee is goed! Meer info hier.
19 Feb '10 - in Tech
door Patrick
Windmill Photo Fail
Wat is er nou mooier dan een trouwfoto op een authentieke oud Hollandsche molen. Je moet er wel wat moeite voor doen, maar vergeten zal je het nooit..
18 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Just Another Office Prank
Een kantoorbaan.. De één vindt het doodsaai, en de ander weet niet beter. Deze gasten weten in ieder geval de humor hoog in het vaandel te houden door de baas eens in de maling te nemen. Met resultaat..
18 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Towing 2.0
Er zullen ongetwijfeld weer legio mensen dit jaar met de sleurhut op vakantie gaan. Maar wat als je geen trekhaak hebt? Ach, ook daar is een oplossing voor!
18 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Lake Jump
Het lijkt zo'n goed idee. Een beetje hout sprokkelen, en met een paar minuten heb je een kwaliteit schans om je stunt uit te voeren. Hoe je het ook bekijkt, het is hem wel gelukt..
18 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Basketball Head Shot
Best leuk en spannend zo'n partijtje basketbal, maar net als met elke andere sport is het niet zonder gevaar. Al zie je dit gelukkig niet zo heel vaak gebeuren..
17 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Epic Beardman
Zo kent niemand je, en de dag is nog niet voorbij of je wordt door de halve wereld Epic Beard Man genoemd. Logisch ook, waar is toch het ouderwetse respect voor de ouderen gebleven.. En deel 2!

Van alle remakes is deze toch wel geniaal..
17 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
BMW Donut Skills
Een mooie donut maken met je auto is nog best lastig. En al helemaal als je ondertussen ook nog even het peil van je ruitensproeier wilt controleren. Deze man draait er zijn hand niet voor om.
17 Feb '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Erica Terpstra @ 538 Studio Live Vancouver
Als er één achter de Nederlandse sport scene staat dan is het Erica Terpstra wel. Erica is ook niet vies van een feestje op zijn tijd, alleen kom ze met een lading drank achter haar kiezen soms wat moeilijk uit haar woorden. Zoals hier hier bij Edwin Evers in de 538 studio live vanuit Vancouver.
17 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Sven Kramer vs NBC Reporter
Wanneer je tijdens de Olympische spelen goud haalt mag je er vanuit gaan dat je in één klap beroemd bent. Althans, deze NBC reporter denkt daar anders over..
16 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
AZO Showreel 2009 Outtakes
Inmiddels is AZO bestempeld als 'The coolest guy in the world'. Logisch ook, maar ook bij hem pakken de trucjes wel eens verkeerd uit. Zie de showreel 2009 outtakes.
16 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Kite Soaring Australia
Kitesurfen is een geweldige sport, dat mag duidelijk zijn. Maar er is meer mogelijk met standaard kite materiaal. Via de tiplijn, kite soaring!
16 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Drift Mechanik's Keep Drifting Fun
Filmmakers Will Roegge and Joshua Herron, bekend van het verhaal 'The Art of Sideways' gaan in 2010 weer op pad. Het project 'Keep Drifting Fun' zal een beeld geven van de US Grassroots Drift Scene. Hier alvast de eerste beelden.
16 Feb '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Of Hardstyle 2010 by Lip DJ
Van mij mag onderhand de zomer weer beginnen. Eindelijk weer tijd voor de leuke feestjes. Want geloof me, feestjes geven kunnen we hier in Nederland wel. Check the World Of Hardstyle 2010 van Lip DJ.
16 Feb '10 - in Music
door Patrick
Russian Car Surfing
Russen en drank, dan weet je waarschijnlijk al genoeg. Nou snap ik dat het best 'stoer' is om op een rijdende wagen te gaan zitten, maar is dat ook zo slim als je zelf achter het stuur zit?
16 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Valentine's day Wedding Proposal Fail
Valentijnsdag is natuurlijk het perfecte moment om je partner ten huwelijk te vragen. Nou weten we dat het wel eens anders loopt dan de bedoeling is. Zo ook bij dit stel..
15 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
World Press Photo
Een foto zegt meer dan duizend woorden, dat hoef ik niemand te vertellen. Zo is de World Press Photo contest een bonte verzameling van de 'mooiste' persfoto's die de wereld rijk is. Zie hier de winners gallery 2010.
15 Feb '10 - in Pics
door Patrick
Wasted..
Een biertje op zijn tijd kunnen we allemaal wel waarderen. Alleen gaan sommige mensen rare dingen doen als ze iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Ach, als je moet, dan moet je!
15 Feb '10 - in Humor
door Patrick
The Spell
Welke auto ben jij nou gek van, en waarom? Is het omdat je zelf 'verliefd' bent geraakt, of omdat mensen zeggen dat je daarvoor moet kiezen. Een bitchslap naar de rest, met de groeten van Audi.
14 Feb '10 - in Commercial
door Patrick
Fan vs Car
Altijd tof als je favoriete club weer eens gewonnen heeft. Maar ga volgende keer met het openbaar vervoer naar de huldiging. Want als er weer eens een dronken malloot een mooi plekje zoekt om te zitten, kan het wel eens ten koste gaan van je auto.
14 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Don't Fuck With The Police
De politie is je beste vriend zeggen ze wel eens. Dat kan natuurlijk best kloppen, maar jaag ze niet tegen je in het harnas. Dan krijg je dit soort taferelen.
14 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
The Hexakopter
Op afstand bestuurbaar speelgoed blijft cool, hoe oud je ook bent. Nou is een auto, boot of vliegtuig best leuk, maar de Hexakopter is pas echt tof speelgoed.

Volledige versie hier, en hier te koop!
14 Feb '10 - in Cool
door Patrick
The Hardchorus - Serenata - Ti Amo
Niet alleen de Engelse hooligans laten zich van hun beste kant zien met Valentijn. Ook de Italianen hebben een liefdevol woordje over voor de tegenstander.
13 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Backflip
Heerlijk dat zelfvertrouwen van sommige mensen. Een backflip, dat is toch niet zo moeilijk? Waarschijnlijk raden jullie de rest al...
13 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Google Street View
Vandaag de dag staat niemand raar te kijken als er een auto van Google door de straat komt rijden. Maar of iedereen er zo blij mee is, dat is een ander verhaal. In Bergen, Noorwegen werd de Google Street View wagen niet gewaardeerd, maar dat geeft wel mooie plaatjes.

Je kunt ze natuurlijk ook zelf bezoeken..
13 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Digital Genius
Gametime! Ga jij een beetje met de tijd mee, en denk je behoorlijk op de hoogte te zijn van de techniek van tegenwoordig? Ga de uitdaging aan in Digital Genius. Scores in de comments! Game on!
13 Feb '10 - in Games
door Patrick
Leonar3Do
Van kleins af aan is tekenen een leuke bezigheid. Maar met de techniek van vandaag is een pakje stiften en papier niet de enige manier om wat moois te creëren. Lang leve Leonar3Do! Meer info hier en hier!
13 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Nodar Kumaritashvili Crash Dead 2010 Vancouver Olympics
Normaal zijn we hier bij Biertijd.com voor de lol en humor. Maar soms is een serieuze noot niet te vermijden. De olympische spelen zijn nog niet begonnen of het eerste slachtoffer is al gevallen. De 21 jarige rodelaar Nodar Kumaritashvili is tijdens een trainingssessie dodelijk verongelukt. Triester kan het niet beginnen.
12 Feb '10 - in News
door Patrick
Snowy Roof
Leuk al dat sneeuw, maar daar sta je dan om je dak sneeuwvrij te maken. Met een simpele schep kom je een heel eind, maar dat moet sneller kunnen toch?
12 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Beer Gloss
Het is voor een man elke valentijn weer een uitdaging om een origineel cadeau te verzinnen. Maar ik geloof dat dit aardig in de buurt komt.
12 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Supercars - Mistakes & Fails
Kijk, een snelle, dure auto kopen is één ding, maar de skills om met zo'n monster om te gaan krijg je er niet gratis bij. Daar kunnen deze 'coureurs' over meepraten.
12 Feb '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ice Donuts
Wat hebben we toch met sneeuw en ijs? Nu er wat langer een dik pak sneeuw en een behoorlijke laag ijs ligt kunnen we het maar niet laten om met de auto, of de motor de gladheid op te zoeken voor wat plezier. Vandaag gaan we met de quad op pad.
12 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Games On Friday - Vancouver 2010

More Photography Sets!
12 Feb '10 - in Photography
door Patrick
Swing Trick
We hebben het al vaker gezegd, een speeltuin is voor kinderen. Maar blijkbaar zijn er nog steeds mensen hardleers. Wie niet horen wil moet dan maar voelen!
12 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Server Maintenance
Beste bezoekers, vandaag zijn we verhuisd naar andere servers. Mochten jullie nog wat problemen tegenkomen, dan hoor ik het graag! Sorry voor de eventuele overlast.
12 Feb '10 - in Actueel
door Patrick
The Hardchorus
Hooligans, voor de wedstrijd met z'n alle de kroeg in om alvast wat in te drinken en de spreekkoren te oefenen. Maar wat als de beslissende wedstrijd op valentijnsdag valt?
11 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Valentijn Ja / Nee
Voor het geval je het nog niet wist, zondag is het valentijnsdag. Ben jij die overvolle brievenbus ook zat? Ons buurmeisje heeft wellicht de oplossing.
11 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Subaru Impreza Human Drift
Nu we weer een verse laag sneeuw hebben liggen kunnen we er maar beter een beetje plezier aan beleven. Neem een Subaru Impreza, een lading sneeuw en een paar goede schoenen, en je krijgt dit als resultaat! Cool!
11 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Mirror Scare
Er zijn maar weinig thrillers of horrorfilms waar geen spiegelscene in voorkomt. Want laten we eerlijk wezen, je weet dat er wat gaat gebeuren, en toch schrik je. Zie hier een klein overzicht.
11 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Big Shots 09/02/10

More Photography Sets!
11 Feb '10 - in Photography
door Patrick
Drift Idiot
Driften is niet alleen veel gas geven en gierende banden. Nee, daar heb je de nodige skills voor nodig. Skills die deze coureur mist.
11 Feb '10 - in Humor
door Patrick
The Muppets: Beaker's Ballad
Laten we eerlijk wezen, YouTube is geweldig. Maar soms worden er functies aan toegevoegd die je liever kwijt bent dan rijk. Beaker kan er over meepraten..
10 Feb '10 - in Cool
door Patrick
T-Shirt War Stop Motion
In winkels, op markten en natuurlijk over heel internet zijn er bedrukte t-shirts te vinden. Maar wat als de shirts elkaar het licht in de ogen niet gunnen? Dan krijg je het stop motion verhaal T-Shirt War!
10 Feb '10 - in Cool
door Patrick
ChatRoulette
ChatRoulette komt steeds meer in opspraak. Logisch ook. Met één simpele druk op de knop sta jij oog in oog met een willekeurig iemand van over de wereld. Tof concept, alleen heb je altijd mensen die de boel in de maling nemen. Dus mocht je BanterDude of Opa treffen.. Lach dan even vrolijk naar de camera.
10 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Back To The Future
Wanneer je een keer de kans krijgt om terug in de tijd te reizen, let dan even op dat je een boel kan 'verpesten' voor je eigen toekomst. Dat is nog best lastig als we deze Marty McFly mogen geloven..
10 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Bus Crash
Neem de bus, dat is wel zo veilig. Althans, daar ga je vanuit. Wat hier precies mis gaat is onduidelijk, maar één ding is zeker. Als er iets fout gaat stop je een bus niet zo snel.
10 Feb '10 - in WTF!
door Patrick

Ren of Stem!
Ren of Stem! Freerunners!
Voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010 kun je in elk stemlokaal in je eigen gemeente stemmen, dus je hoeft je niet uit te sloven zoals deze freerunners! Oja, natuurlijk niet je stempas en een geldig identiteitsbewijs vergeten!
10 Feb '10 - in Advertentie
door Patrick
Crazy Snow Jump
Waarom met de trap naar beneden als er een dik pak sneeuw ligt? De trap is voor mietjes, springen gaat immers een stuk sneller. Waanzin!
09 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
If Filmmakers Directed the Super Bowl
De Super Bowl is al een gigantisch spektakel op zich, maar hoe zou het zijn als bekende filmmakers zoals Quentin Tarantino of David Lynch de Super Bowl onder handen zouden nemen.
09 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Granny O'Grimm's Sleeping Beauty
Na 'The Lady and the Reaper' is het wederom tijd voor een geweldige Oscar genomineerde short animatie. Zie hier Granny O'Grimm's Sleeping Beauty.
09 Feb '10 - in Animation
door Patrick
Hammer Throw Skills
Het lijkt allemaal zo simpel dat kogelslingeren. Een beetje gang maken, ronddraaien en dan de bal loslaten. Nou, dat is toch niet zo lastig?
09 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Super Bowl XLIV: the New Orleans Saints beat the Indianapolis Colts

More Photography Sets!
09 Feb '10 - in Photography
door Patrick
Mobiele Eenheid Gaat Los
Nou weten we dat guerrilla-actie's met de dag agressiever worden. Maar is dat hier wel het geval? Hebben we het hier over een stunt van MTV of gewoon een groep overenthousiaste mobiele eenheid? Zeggen jullie het maar..
09 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Pinups
We kunnen dagelijks genieten van vrouwelijk schoon. Vandaag gaan we ook voor de getekende versie. Zie deze collectie Pinups. Best kunstig.
08 Feb '10 - in Pics
door Patrick
Reincarnations
Gametime. Vandaag gaan we voor het point & click avontuur Reincarnations. Hier Chapter1 en hier Chapter2. Game on!
08 Feb '10 - in Games
door Patrick
Interview Fail
Ik snap best dat als er mensen met een bepaald dialect praten je soms een kleine taalbarrière krijgt. Kan iemand mij uitleggen waar hij of zij het over heeft?
08 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Dogs And Sleds

More Photography Sets!
08 Feb '10 - in Photography
door Patrick
Super Bowl 2010 Commercials
Zoals elk jaar bracht ook dit jaar de Super Bowl weer geweldige commercials met zich mee. Nu zijn ze natuurlijk niet allemaal even grappig, maar er zitten toch weer een aantal pareltjes tussen. Zie hier de complete verzameling.
08 Feb '10 - in Commercial
door Patrick
Best Action Scene Ever, Alluda Majaka, Chiranjeevi, Action
Nou kunnen ze wel Avatar helemaal de hemel in prijzen, maar echte actie is zeldzaam. Want laten we eerlijk wezen, dit is niet te overtreffen..
07 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Buried Alive Prank
Van je vrienden moet je het hebben. Nou wordt er natuurlijk niet echt iemand begraven, maar dat weet de slaapkop niet. Echt lekker wakker worden is anders.
07 Feb '10 - in Humor
door Patrick
4Tissimom - Pop Opera
Normaal gesproken ben ik niet zo'n opera liefhebber. Maar gooi daar een dosis popmuziek tegenaan, en je krijgt een verrassend geheel. Een kleine impressie: Dr.Dre & Snoop Dogg, Kanye West en Kings Of Leon.
07 Feb '10 - in Music
door Patrick
Colorful India

More Photography Sets!
07 Feb '10 - in Photography
door Patrick
Back To The Future 3 - WTF?
Waarschijnlijk is er geen enkele bezoeker die een deel van Back to the Future heeft gemist. Toch hebben we wellicht allemaal de actie van dit kleine ventje gemist. Iemand een idee wat hij wil zeggen?
07 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Power Wheel Jeep vs Mini Bike
Geef grote mensen kinderspeelgoed, en je weet dat er brokken vallen. Crash test! Weet je in ieder geval hoe het voelt als je kleine weer eens op een power jeep op mini bike zit.
07 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Super Mario Land Rap
En wij maar denken dat Mario een kinderspelletje is. Geloof me, Mario heeft het zwaarder dan je denkt. Luister en huiver..
06 Feb '10 - in Music
door Patrick
A Good Solid Safety Rope Is Essential
Alle hulpdiensten maken er regelmatig gebruik van. Zelfs hobbyisten en sporters weten het belang van een goed veilig stuk touw. Kijk zelf maar..
06 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Mail Is Dying
Met het digitale tijdperk is het aantal mensen dat nog een brief op de post doet een stuk minder geworden. Op zich goed, het scheelt een boel afval en de natuur is er ook bij gebaat. Tijd om het de mensen eens duidelijk te maken wat een rommel het eigenlijk is. Via!
06 Feb '10 - in Cool
door Patrick
The Lady And The Reaper
Er zijn maar weinig studio's die de kunsten van NMTrix kunnen overtreffen, maar toch zijn er nog genoeg andere animaties die in de prijzen vallen. Zie hier de oscar genomineerde animatie 'The Lady and the Reaper'.
06 Feb '10 - in Animation
door Patrick
Car Voices Exhaust Noise Rev
Net als elk normaal mens heeft een auto ook een manier van spreken. Weliswaar geen woorden, maar wel geluid. Geen wonder dat iemand een 'dikke' uitlaat onder zijn 'kleine' auto zet. Maar welke auto heeft nou hét geluid? Zegt u het maar. Doe mij die van 0.55!

Winnaar tot nu toe - Dacia.
05 Feb '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Frog Fail
We hebben dagelijks onze fail momentjes. Maar wees gerust, wij zijn zeker niet de enige die daar mee te kampen hebben. Daar kan deze kermit over meepraten..
05 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Dorine Wiersma - Lid Van Jan Smit
Dorine Wiersma, wellicht kennen jullie de cabaretière nog niet. In 2008 kreeg ze de Annie M.G. Schmidt prijs voor het lied 'Stoute Heleen' waarbij ze Heleen van Royen op de hak nam. Door de ietwat opzichtige reclameposters van C&A, is nu Jan Smit aan de beurt.
05 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Drew Gregory vs Goose
Heerlijk zo'n middag vissen. Met een bootje het water op, beetje genieten van de zon en de natuur. Althans, dan moet de natuur wel een beetje meewerken..
05 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Big Shots 04/02/10

More Photography Sets!
05 Feb '10 - in Photography
door Patrick
The Bhut Jolokia (Naga Ghost Chili) Test
We hebben al menig man voorbij zien komen die stoer een hap nemen van de bhut jolokia peper. Deze heetste peper ter wereld telt ruim een miljoen op de Scoville schaal. Tja, wie niet horen wil, moet maar voelen!
05 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Starbucks Rap
Een paar jaar terug was het schering en inslag met de fast food liedjes. Zo hebben we de Fast Food Freestyle, en Fast Food Folk Song. Vandaag geen hamburgers, maar gaan we een bakkie koffie halen bij Starbucks.
04 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Best Of Barca
Voor een zon en skateboard liefhebber schijnt Barcelona helemaal de bom te zijn. Persoonlijk heb ik al moeite met fietsen, laat staan een plank met wieltjes. De buurman weet er echter wel raad mee. We doen een rondje Barcelona!
04 Feb '10 - in Sport
door Patrick
Group B Monsters - Tribute
Nu we toch midden in de autosport zitten mag deze compilatie rallygeweld niet ontbreken. We nemen een stap terug in de tijd. Vroeger was immers alles beter. Zie deze tribute aan de Group B Monsters.
04 Feb '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top 10 Best WRC Crashes
Bij WRC denk je waarschijnlijk aan snelheid en actie, maar vergeet ook de crashes niet. We gaan in vier delen op zoek naar de 10 meest spectaculaire crashes gekozen door WRC fans. Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4
04 Feb '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Butter Prank
Bij je vriend of vriendin een geintje uithalen hoort er een beetje bij, je relatie moet immers spannend blijven. Al geloof ik toch dat dit soort 'geintjes' je relatie geen goed doen..
04 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Australian Open

More Photography Sets!
04 Feb '10 - in Photography
door Patrick
Zanger Rinus Autotune
Zanger Rinus hebben we allemaal nog vers in het geheugen. Nu ze de laatste tijd alles en iedereen in de autotune gooien kan Rinus natuurlijk niet achterblijven. Kan jij het beter? Laat maar eens horen dan!
04 Feb '10 - in Music
door Patrick
Rockstar Drake Dixon
We hebben de kleine rocker al eens eerder gezien bij pa achter in de auto. Maar de beste man is de moeilijkste niet, en geeft graag nog een showtje weg.
03 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Mel Gibson vs Chicago WGN-TV Reporter Dean Richards
Nu Mel Gibson weer helemaal in de spotlights staat, is het voor de reporters tijd om weer eens oude koeien uit de sloot te halen. Ook Mel is onderhand een beetje klaar met het eeuwige gezeur..
03 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Derek Sivers - Weird Or Just Different?
Raar, of gewoon anders? Dat vraag Derek Sivers zich ook af. Iets afwijken van de gebruikelijk gang van zaken wordt al snel raar bevonden. Maar soms zit er nog best een bepaalde logica achter.
03 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Embrace Life
Normaal gesproken zijn we hier op Biertijd voorstander van 'harde' veilig verkeer campagnes. Maar deze clip brengt daar verandering in. Nu de vraag, wat werkt het beste?
03 Feb '10 - in Commercial
door Patrick
Draadstaal - Dierenporno
De kogel is door de kerk, dierensex is verboden. Wat mij betreft prima, al kan dat wel de strop betekenen voor sommige boeren..
03 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Parkour Skills
Laten we eerlijk wezen, de bekende parkour pro's zijn ook klein begonnen. Toch denk ik dat het beter is dat deze jongen zijn droom laat varen.
03 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Wesley Sneijder
We kunnen dagelijks lezen over het drukke leventje van Wesley Sneijder. Niet alleen over zijn voetbalcarrière, maar ook over zijn privéleven. Eén ding is zeker, dit had ik niet achter hem gezocht. Turbo Turbo!
03 Feb '10 - in Television
door Patrick
Employee Enjoys Nude Miranda Kerr Pics @ Seven News Update
Dagelijks zijn er mensen aan het internetten onder werktijd. Zolang de baas het niet ziet, geen gezeur. Maar naaktfoto's van Miranda Kerr bekijken onder een nieuwsuitzending is lastig te verbergen.
02 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Close Call
Wanneer je een gammel dakje opgaat om je tennisbal te pakken bestaat er een kans dat het fout afloopt. Deze jongen mag daarentegen van geluk spreken..
02 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Stellan Egeland - Harrier
We moeten nog even op het zonnetje wachten voor het gros de motor weer uit de schuur haalt. Nou zijn veel mensen merk gebonden, en heeft ieder zo zijn voorkeur voor een bepaalde motor. Bike builder Stellan Egeland ging zelf aan de slag. Zie hier zijn Harrier.
02 Feb '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Death Swing
Je zou denken dat basejumpen al spannend genoeg is voor de meeste thrillseekers. Maar het kan natuurlijk altijd nog een stuk leuker..
02 Feb '10 - in Cool
door Patrick
WereBox
Gametime! En gewoon lekker simpel om het laatste uurtje op het werk wat dragelijker te maken. Zorg in WereBox dat de rode figuren van het scherm verdwijnen. Game on!
02 Feb '10 - in Games
door Patrick
Beer Pong Slam Dunks
Beer pong is nou niet echt een spannend spelletje. Maar dat kan je natuurlijk wel een stuk interessanter maken. Niks balletjes gooien, slam dunken is de manier!
01 Feb '10 - in Humor
door Patrick
Sam Parham Action Reel 2010
Sam Parham is een parkour, freerunning en urban acrobat specialist. Een manusje van alles dus. Eén ding is zeker, ik doe het hem niet na.
01 Feb '10 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation January
Het is weer tijd voor de maandelijks missers. Ook in Januari is er aardig wat fout gegaan. Twister heeft ze voor het gemak op een rijtje gezet.
01 Feb '10 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties