Archief

Items van October 2009
Forklift Fail
Laten we eerlijk wezen, echt moeilijk is het niet om een heftruck te besturen. Al zijn er toch legio mensen die een gevaar zijn voor andere collega's. Dit is er zo een.
31 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Shaun White's Private Pipe
Met een rode stier als sponsor kunnen je wildste dromen realiteit worden. Zelfs als pro-snowboarder is een privé half pipe bijna niet te realiseren, totdat Red Bull zich er mee gaat bemoeien.
31 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Happy Tree Friends
Terwijl heel Amerika als een malle verkleed door de straten loopt zijn ook de cartoons in Halloween stemming. Kijk mee naar een Halloween special van de Happy Tree Friends.
31 Oct '09 - in Animation
door Patrick
Flyers
Hoe trek je op een beurs de aandacht? Juist, door jezelf op een unieke manier te promoten. Al geloof ik niet dat iedereen deze flyers kan waarderen..
31 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Trick Or Treat
We blijven nog even bij Halloween. Het is traditie voor de kinderen om deur aan deur wat snoep in te slaan. Een ideale manier om mensen in de maling te nemen met een nep trick or treater.
30 Oct '09 - in Humor
door Patrick
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon
Halloween, je kunt geen betere periode kiezen om een horrorfilm te promoten. De film 'The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon' heeft niet alleen een lange titel, de film duurt ook nog eens 9 uur. Logisch dat de trailer alleen al een kleine 10 minuten van je tijd in beslag neemt.
30 Oct '09 - in Trailers
door Patrick
Math & Halloween
Heel Amerika is dit weekend in de ban van Halloween. Een leuke traditie als je het mij vraagt, alleen heb je er tijdens de wiskundeles weinig aan. Althans..
30 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Chap-Hop History by Mr.B The Gentleman Rhymer
Wie kennen de hip hop klassiekers van Run DMC, De La Soul en Public Enemy nou niet. Mr.B the Gentleman Rhymer neemt je mee terug in de tijd, maar dan wel op zijn eigen manier, met de banjolele!
29 Oct '09 - in Music
door Patrick
Street Race Gone Bad
We hebben het al vaker gezegd. Als je zo graag wilt racen, doe het dan op een circuit. Daar kan deze tegenligger over meepraten.
29 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Slovenian Highways
Een poosje terug zagen we al dat de omstandigheden op de Sloveense snelwegen vaak een chaos zijn. Ik kan je één ding zeggen, het is er nog niet beter op geworden.
29 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Dirk Scheringa In South Park
We konden er eigenlijk op wachten. Nu de ellende rondom Dirk Scheringa niet meer dagelijks te zien is op tv, is nu South Park aan de beurt.
29 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Rib Breakers
Ik heb eens de fout gemaakt door rugby te verwisselen voor American football. En dat heb ik geweten ook. Volgens de reacties was American football voor watjes, de echte mannen doen aan rugby. Na deze beelden mag duidelijk zijn waarom.
28 Oct '09 - in Sport
door Patrick
Kawabata Masato's Perfect Drift
We zien met regelmaat filmpjes voorbij komen van 'coureurs' die denken te beschikken over drift skills. Masato Kawabata is een man die het in zijn bloed heeft zitten. Hij liet zijn perfect drift zien tijdens de D1GP.
28 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Assassin's Creed - Lineage Part 1
De grens tussen games en films lijkt steeds meer te vervagen. Assassin's Creed is al een geweldig spel op zich, maar nu komen ze zelfs met een short film op de proppen. Zie hier het eerste deel van Assassin's Creed Lineage. Thnx Camilo!
28 Oct '09 - in Movies
door Patrick
Cars & Coffee Waalwijk
Het fenomeen Cars & Coffee heeft bij ons al eens eerder in de spotlight gestaan. De gezellige bijeenkomst wordt niet alleen in Californië gehouden, ook in Waalwijk was er een poosje terug een bonte verzameling bolides.
28 Oct '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Levi's BMX Crashes
Als je een aantal grote namen bij elkaar haalt voor een heersende BMX video, ben je verzekerd van de mooiste trucjes. Gelukkig gaat het soms ook wel eens mis.
27 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Pulp Fiction Audio Mix
Na de Google wave cinema mix is er weer iemand met de dvd van Pulp Fiction aan de slag gegaan. Na het nodige knip en plakwerk is dit het resultaat.
27 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Paranormal Activity
Een poosje terug konden jullie de eerste Amerikaanse beelden zien van Paranormal Activity, maar nu is ook Nederland aan de beurt. De eerste screening was pas geleden in Amsterdam, en wederom waren de reacties zeer lovend. Nou alleen nog even stemmen zodat hij ook te zien is in de stad waar jij woont. Ik wil hem zien!
27 Oct '09 - in Trailers
door Patrick
Jeep Ride
Voor een echte jeep rijder is niets te gek. Bospaden, modder of zelfs water is geen obstakel. Alles leuk en wel, maar overdrijven is ook een vak.
27 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Windows 7 Whopper
Om de release van Windows 7 te vieren verkopen ze in Japan bij de Burger King tijdelijk de Windows 7 Whopper. Eén ding is zeker, het is een behoorlijke uitdaging.
26 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Lucky Skater
Gewoon ouderwets van een heuveltje af is er tegenwoordig niet meer bij. Een echte skater is niets te gek, en moet en zal overal overheen gaan. Al is dat niet altijd zo'n strak plan..
26 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Guitar Play
Het is geweldig als je een aardig riedeltje kan spelen op een gitaar, maar wat als je vingers al in de knoop raken bij het zien van de snaren? Juist, dan maar op deze manier.
26 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Living In The Lights - M3 Movie
Als je in het bezit bent van een schitterende BMW M3 kun je natuurlijk een aantal foto's maken van je trots. Voor de echte liefhebber zijn foto's niet genoeg, die maken gewoon een kick-ass mini film.
25 Oct '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
U2 Live From The Rose Bowl
De liefhebbers van U2 kunnen vannacht weer genieten van een spetterend live optreden. Vanaf half vijf zal via Youtube de live stream te volgen zijn van het uitverkochte Rose Bowl concert. (Start 04.30 CET)

Rebroadcasting now.. Watch Full Screen!
25 Oct '09 - in Music
door Patrick
Remi Gaillard - The Bat
Het was even stil rondom de franse mafketel Remi Gaillard, maar hij is terug! En wel als vleermuis.
25 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Classic Pickup Lines
De juiste openingszin is van cruciaal belang voor een geslaagde nacht. Nou weten we er zelf best wat te verzinnen, maar hoe deden de oude grootheden het?
25 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Twingo Trophy V8
Ontwerper Lazareth kennen we nog wel van de Wazuma en Quadrazuma. Na lang knutselen is zijn laatste creatie ook een feit, de Twingo Trophy V8. De 180pk Range Rover V8 onder de 'kap' is niet echt spectaculair, al maakt het geluid en uiterlijk een boel goed.
25 Oct '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rapservice 7
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier Rapservice 7.
25 Oct '09 - in Actueel
door Patrick
Broken Promises
Nu met Windows 7 zijn een boel problemen van het oude besturingssysteem verleden tijd. Althans, hebben we dat niet al eens eerder gehoord?
24 Oct '09 - in Tech
door Patrick
Mascot Fun
We hebben een poosje terug al kunnen zien dat het leven van een mascotte niet over rozen gaat. Maar gelukkig heeft hij ook zijn betere dagen.
24 Oct '09 - in Cool
door Patrick
BMW X5 Parking
We durven niet met zekerheid te zeggen dat het een vrouw is, maar zeg nou zelf. Dat kan toch niet anders?
24 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Dragtimes
Terwijl de één languit op de bank een filmpje ligt te kijken is de ander druk bezig met een dragrace over de openbare weg. Wat dacht u van een McLaren SLR vs Audi RS6 Evotech, of een Nissan GT-R Switzer vs Hayabusa. Meer hier!
23 Oct '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Reduce The Risks
Het is niet alleen voor automobilisten oppassen geblazen, maar ook de motorrijders moeten hun ogen goed openhouden. Op twee wielen ben je nou eenmaal kwetsbaarder. Gelukkig heb je een boel zelf in de hand.
23 Oct '09 - in Commercial
door Patrick
Audi TT Security
Het is over het algemeen bekend dat de Audi TT een gewilde auto is. Wellicht dat ze daarom in Rusland de TT's iets zwaarder beveiligen dan hier in Nederland.
23 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Parkour Pro's
Een echte parkour expert heeft natuurlijk al de nodige uurtjes training achter de rug. Maar ook de noobs moeten ergens beginnen.
22 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Seagull Surprise
Tijdens een nieuwsuitzending in Australië kreeg de presentator onverwachts bezoek. Dit wereldnieuws heeft zelfs de Nederlandse krant gehaald, geweldig niet?
22 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Dodge Viper Crash
Laten we eerlijk wezen, alleen iemand met een rijkelijk gevulde knip kan een Dodge Viper veroorloven. Maar met alleen de aanschaf ben je er nog niet. Nou nog leren rijden met dat ding..
22 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Porsche Panamera
De Panamera is het nieuwste model van Porsche. Om dit te promoten hebben ze de complete familie van stal gehaald en in één commercial gestopt. Ik zeg tof!
22 Oct '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Darrin Umboh
Af en toe heb je van die graffiti artiesten die het net wat verder schoppen dan het muurtje achter de sporthal. Darrin Umboh is zo iemand. Hij verdient zijn geld met customized sneakers en vette illustraties. Afgelopen dinsdag deed hij dat live op het station van Leiden voor het goede doel.
22 Oct '09 - in Commercial
door Patrick
Anvil Shooting
Met carbid schieten oké. Vuurpijlen de lucht in schieten is ook geen probleem. Maar om nu aambeelden een paar honderd meter de lucht in te schieten? Dat kan een aardige rommel worden met oud en nieuw.
21 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Mario Proposal
Er zijn verschillende manieren om je vriendin op een originele manier ten huwelijk te vragen. Al denk ik dat dit wel dé manier is voor een Mario verslaafde.
21 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Grocery Store Musical
De jongens en meiden van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag een kleine musical, maar dan wel in de supermarkt.
21 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Tonight's Gonna Be A Good Night
Je vraagt je soms wel eens af waar die vrouwen mee bezig zijn als er weer eens een auto als een dweil over de weg gaat. Nou, dat is vanaf nu ook duidelijk.
21 Oct '09 - in Music
door Patrick

Show Us Your Vifit DanceMoves!
Show Us Your Vifit DanceMoves!
Ben jij de echte koning van de dansvloer? Bewijs het in deze game, en verdien eenmalig twee codes waarmee je een uniek Daryl van Wouw shirt kan bemachtigen voor maar 10 euro! Dus: Show us your Vifit Dancemoves and get your own Daryl van Wouw-shirt now!
21 Oct '09 - in Advertentie
door Patrick
Close Call
Het is nooit fijn als je op het nippertje de bus mist. Maar ik heb zo'n flauw vermoeden dat deze man er niet over wakker kan liggen. Run Forrest!
20 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Shopping Cart Stunt
Je zou denken dat een winkelwagentje alleen goed is voor de dagelijkse boodschappen. Maar niets is minder waar, je kan er ook 'leuke trucjes' mee uithalen.
20 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Gray Code - Recovery
Voor een band is een nette videoclip onderhand een must. Zo dachten de mensen van de Nijmeegse rock band Gray Code ook. Hun videoclip bestaat uit een kleine 180 fragmenten van de grote artiesten. Ik zeg cool.
20 Oct '09 - in Music
door Patrick
Stuck in a Skatebowl
Wie denkt dat een ritje op een skateboard al behoorlijk lastig is komt bedrogen uit. Zelfs de skatebaan kan al voor de nodige problemen zorgen.
20 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Pixar Intro Luxo Jr Parody
Het welbekende lampje van Pixar is al een kleine 23 jaar het boegbeeld van de animatiestudio. Bij elke Pixar creatie zie je Luxo Jr voorbij komen, alleen denk ik dat zijn beste dagen onderhand geteld zijn.
20 Oct '09 - in Cool
door Patrick

O'Neill Presenteert: De Snowcollectie!
O'Neill presenteert: De nieuwe herfst en snowcollectie!
Deze kick-ass E-magazine voor mannen staat vol prachtige foto's van de nieuwe herfst en sneeuwcollectie van O'Neill. Bekijk hier de 'making of' in Davos. Wil jij ook naar Davos en tevens van 4 tot 9 januari 2010 het snowboard event 'The Evolution' bezoeken van O'Neill? Beantwoord dan eenvoudig de vraag in het E-magazine en wellicht zit jij binnenkort tot aan je oren in de sneeuw.
20 Oct '09 - in Advertentie
door Patrick
Teleshop Fail
Programma's als Tell Sell staan bekend om hun hoge irritatie factor. Nou zijn al die home shopping programma's niet al te best, maar heel soms kan je er toch van genieten.
19 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Beach Pro
Als echte strandganger loop je natuurlijk niet gewoon naar de zee toe. Nee, een beetje beach boy gaat met stijl een paar natte voeten halen.
19 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Stylophone Beatbox
De stylophone is al zo oud als de weg naar Rome. In september is er een nieuw model op de markt gekomen, de Stylophone Beatbox. Zo te zien een waar ingrediënt voor een succesvol feestje.
19 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Freediving World Record 88m William Trubridge
Vroeger was je een hele baas als je onderwater van de ene naar de andere kant van het zwembad kon zwemmen. William Trubridge is dat stadium al een tijdje voorbij. Zie hier zijn wereldrecord duik van 88 meter.
19 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Ehh?!
Hadden we eerst de metro-man, tegenwoordig is er de comfortabele man. Maar als er gevraagd wordt naar wat comfort voor een man is, weet hij het zo 1, 2, 3 niet.
19 Oct '09 - in Commercial
door Patrick
Drunk Parking
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat mag duidelijk zijn. In Rusland kijken ze niet zo nauw. Alleen dat parkeren hè, blijft lastig.
18 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Rapservice 6
Vaste prik nemen we zondags een blik terug op het nieuws met rapper MC T-Lex. Want zoals je weet, als het niet rijmt hoef jij het niet te weten. Rapservice 6.
18 Oct '09 - in Actueel
door Patrick
HEAD Banger Snowboard Movie
Nog even en dan staan we met z'n allen weer in de rij voor de skilift. Om alvast een klein beetje in de stemming te komen hebben we hier HEAD Banger, a snowboard movie.
18 Oct '09 - in Sport
door Patrick
Mortal Kombat vs Donkey Kong
Ultieme klassiekers als Donkey Kong en Mortal Kombat zullen we ongetwijfeld allemaal wel een keer gezien of gespeeld hebben. Jammer genoeg hebben ze nooit een combinatie van die twee uitgebracht.

Update: Sonic vs Pac Man & Contra vs Duck Hunt.
18 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Bouncer Challenge
Bij een drukke club is een portier voor de deur wel zo veilig. Althans, om wat voor reden weigeren ze je eigenlijk? De Chasers deden de test.
18 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Google Wave Cinema: Pulp Fiction
De nieuwe dienst 'Google Wave' is een nieuw soort interactief communicatiemiddel. Naast het normale chatten kun je er natuurlijk ook andere dingen mee.

Kan iemand mij aan een invite helpen?
18 Oct '09 - in Cool
door Patrick
The Expendables Teaser
Een goede film kunnen we allemaal wel waarderen. Wat als je namen als Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger samen in één film zet. Dat moet toch wel een succes worden? Oordeel zelf, zie hier de teaser van The Expendables. In première Augustus 2010.
17 Oct '09 - in Trailers
door Patrick
Hot Water Prank
Dat onze Japanse vrienden een apart gevoel voor humor hebben mag onderhand duidelijk zijn. Maar 'geintjes' met heet water gaan wel erg ver.
17 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Fly By
We hebben het de Dukes of Hazard al menig keer zien doen. Maar ook zonder de General Lee is het mogelijk om een aantal meters asfalt over te slaan.
17 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Custom Sound Bike
Voor een goed geluid ben je in de auto met een paar goede speakers en een subwoofer al een heel eind. Voor een motor is het allemaal een stuk moeilijker. Althans..
16 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Spin The Black Circle 2
Gametime! Laten we het weekend eens rustig beginnen met Spin the black circle 2. Zorg dat de bal zijn doel bereikt zonder de obstakels te raken. Niets meer, niets minder. Game on!
16 Oct '09 - in Games
door Patrick
Slootboarden
Op een mooie dag met je maten een paar uurtjes wakeboarden is altijd leuk. Maar wat doe je bij gebrek aan het grote water en een speedboot? Juist, lang leve de sloot en auto. Thnx Pepijn!
16 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Dog's Bollocks
Ik hoor wel eens zeggen dat een hond op zijn baasje gaat lijken. Nou dacht ik dat het een groot fabeltje was, maar na het zien van deze beelden weet ik genoeg.
16 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Hole In The Wall
Sinds kort mogen wij, net als de rest van de wereld, ook 'genieten' van het programma 'Hole in the Wall'. Bij de BBC doen ze het net even anders. Misschien is dit ook wel een mooie oplossing voor Beau en Gerard.
16 Oct '09 - in Television
door Patrick
Stick Skills
Als goed getrainde vechtmachine wil je natuurlijk graag je skills tonen. Hoe kunstig het ook is, zo'n stok blijft een onvoorspelbaar ding.
16 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Pic Talk 32
Een onderschrift bij een foto verzinnen is voor jullie een eitje toch? Vandaag Pic Talk 32. Leef je uit!
15 Oct '09 - in Pics
door Patrick
Blade vs Batman
We zullen ze hoogstwaarschijnlijk nooit samen in een film zien spelen, maar als ik deze fan-made filmtrailer zo bekijk zou het best wat kunnen worden.
15 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Cruisin Saudi Style
Verlagen, wielen, spoilers, het zijn allemaal manieren om je auto een wat sportiever uiterlijk te geven. Niets mis mee, alleen vraag ik me af wat dit voor nut heeft?
15 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Blame It On Alcohol
Er is niets zo erg als een lege koelkast wanneer je net lekker op dreef bent om jezelf volledig vol te gooien. Even langs de winkel voor een nieuwe lading bier lijkt de oplossing. Maar zelfs dat is soms nog een hele opgave.
14 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Axe Body Spray
Als we de commercials mogen geloven kunnen vrouwen zich niet meer bedwingen bij bepaalde deo-sprays. Niets mis mee, al gaan sommige vrouwen wel erg ver.
14 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Human Bird
Wie zou er niet willen vliegen als een vogel. Helaas is het voor de mens niet mogelijk. Althans, daredevil Jeb Corliss is aardig op weg als we deze beelden mogen geloven. Zie hier beelden van zijn ultieme uitdaging, een vlucht langs de Matterhorn.
14 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Shane12lee's Web Beatboxing
Er zijn talloze beatbox kunstenaars op Youtube te vinden, alleen zijn de echte pareltjes zeldzaam. Eén daarvan is 'Shane12lee'. Je moet het dan ook horen om te geloven. Thnx!

Wat een notenwonder is het toch..
14 Oct '09 - in Music
door Patrick
Sniper Prank
Helemaal geweldig die geintjes die we hier in Nederland te zien krijgen bij Bananasplit, maar toch houden ze het vaak netjes. In Japan gaan ze net een stapje verder.
14 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
null
Je zou denken dat het al erg genoeg is als je in de zeikregen op de bus staat te wachten. Wees gerust, het kan nog een stuk erger.

En het verhaal krijgt nog een staartje..
13 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Close Call
Jezelf laten filmen terwijl je met een kleine 200+ km/h voorbij raast lijkt een stoer idee. Het gaat nog goed, maar dit had een heel ander filmpje kunnen worden.
13 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Aurora Borealis - Tromsø Norway
Veel mensen kunnen al genieten van een heldere sterrenhemel. Maar het noorderlicht in Tromsø Noorwegen is pas echt indrukwekkend.
13 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Oli Lemieux Trampoline Skills
Op de camping of in de tuin een beetje op en neer springen kan iedereen. Maar wat Oli Lemieux laat zien is toch wel van een heel ander niveau.
13 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Ice Cream Man
Een ijsje gaat er op zijn tijd altijd wel in. Alleen heb ik zo'n vermoeden dat het wel even kan duren als je hem bij deze snuiter besteld.
13 Oct '09 - in Cool
door Patrick
BMX Slams
Wanneer een bmx kunstenaar zijn trucjes doet kan ik daar best van genieten. Maar eerlijk is eerlijk. Als het fout gaat hoor je mij ook niet klagen.
12 Oct '09 - in Sport
door Patrick
Truck Compilation
Het leven van een vrachtwagenchauffeur gaat niet over rozen. Het lijkt simpel, spullen van A naar B brengen, maar zoals we allemaal weten. Een ongeluk zit in een klein hoekje.
12 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Road To Moloch
Kleine producties kunnen soms net zo boeiend zijn als de grote werken die uit Hollywood komen. Kijk mee naar de short movie Road to Moloch. Natuurlijk wel even full screen bekijken.
12 Oct '09 - in Movies
door Patrick
Adrenaline Rush
Er zijn verschillende manieren om aan je dagelijkse dosis adrenaline te komen. Eén daarvan is basejumpen. Alleen van het uitzicht gaat je bloed al sneller stromen. Thnx Hans!
12 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Michael Jackson - This is it!
We moeten nog even geduld hebben, maar op 28 oktober gaat Michael Jackson's documentaire 'This is it' in première. Zijn 'nieuwe' nummer stond vanmorgen rond 6.00 al op de website. Luister mee.
12 Oct '09 - in Music
door Patrick
Koefnoen - David Letterman: 10 ways to come clean to your wife
Na het hele gebeuren van David Letterman konden we er op wachten. Kijk mee naar de David Letterman parodie van Koefnoen.
11 Oct '09 - in Humor
door Patrick
The Golden Age Of Video
Om een behoorlijk clip in elkaar te mixen moet je zorgvuldig te werk gaan. Dat hoef je de kunstenaar van 'The Golden age of Video' niet meer uit te leggen.
11 Oct '09 - in Music Vids
door Patrick
Neo Geo Game Collection
Als trotse eigenaar van een retro Neo Geo game collectie kan ik me voorstellen dat je heel de wereld de boel wil laten zien. Al vraag ik me af of dit de beste manier is.
11 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Skateboard Time Warp
Het is best indrukwekkend om een skateboarder bezig te zien. Maar wanneer je er een high speed camera op los laat zien je pas echt hoe het er aan toegaat.
11 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Rapservice 5
Zondagavond, dat betekent een terugblik op het nieuws met MC T-Lex. Want zoals je weet, als het niet rijmt hoef jij het niet te weten. Zie hier Rapservice 5.
11 Oct '09 - in Actueel
door Patrick
Stance
We zien met regelmaat mannen de hoofdrol spelen in ski en snowboard filmpjes, maar vlak de dames niet uit. Zie hier Stance waarin dames als Gretchen Bleiler en Jamie Anderson laten zien dat ze ook hun 'mannetje' staan.
10 Oct '09 - in Sport
door Patrick
Pic Talk 31
Zo aan het begin van het weekend zitten we vol frisse inspiratie. Tijd voor een Pic Talk! Zet je grijze massa aan het werk en verzin een onderschrift bij deze foto.
10 Oct '09 - in Pics
door Patrick
Red Ball 2
Om deze donkere dagen wat op te vrolijken kunnen we beter een spelletje spelen. Na deel 1 van Red Ball gaan we nu verder met deel 2. Game on!
10 Oct '09 - in Games
door Patrick
Hot Air Balloon
Een ritje met een hete luchtballon is geweldig, alleen is even snel uitstappen er niet bij. Althans, het verdient niet de schoonheidsprijs, maar het kan wel.
10 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Pumpkin Cannon
De ouderwetse potatogun heeft na lange tijd zijn dienst wel bewezen. Tijd voor wat zwaarder geschut. Wat dacht je van een pumpkin cannon?
10 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Candid Camera Gone Bad
Geintjes met de verborgen camera, we kunnen het bijna allemaal waarderen. Alleen liep het tijdens de opnames in Charleroi iets anders dan ze verwacht hadden.
09 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Buma Stemra
Wie het nieuws volgt zal de praktijken van Buma Stemra zeker niet hebben gemist. Inmiddels hebben ze het omstreden embedtarief geschrapt. De eerste stap naar de ondergang voor Buma?
09 Oct '09 - in Actueel
door Patrick
Urban Downhill Brazil
Op je fietsje van een heuvelig bergpad afrazen is best tof, maar je kan het natuurlijk ook spannend maken in de stad. Best een listig parcours als je het mij vraagt.
08 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Piano Stairs
Mensen zijn maar gemakzuchtige kuddedieren. Waarom moeilijk de trap pakken als je ook de roltrap kan nemen. Althans, met een kleine aanpassing wordt de trap toch een stuk aantrekkelijker.
08 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Millionaire Flirt
Het succesvolle programma 'Who wants to be a millionaire' wordt over heel de wereld uitgezonden. Alleen is de ene presentatrice net wat geiler dan de ander.
08 Oct '09 - in Television
door Patrick
SuperMotocross Montreal 2009
Voor sommige motorcrossers is naast het normale rijden vliegen een tweede natuur geworden. Zoals de titel zegt: Poetry in Motion.
08 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Speed Camera
Hoe ellendig is het als je na een dag hard werken thuis een bekeuring op de mat aantreft. Weer een dag voor niets gewerkt. Payback time!
08 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Cuber
Gametime! Probeer in Cuber door een constructie te bouwen je poppetje niet van het scherm te laten vallen. Niets meer, niets minder. Simpel toch? Game on!
07 Oct '09 - in Games
door Patrick
Tabby & Ferret
Zo gek als een deur en een fret als huisdier. We hebben het over de vrolijke Tabby die graag voor de camera haar verhaal doet. Ik mag haar wel.
07 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Nissan GT-R
De Nissan GT-R is voor velen een droomauto die nooit realiteit zal worden. Best spijtig, maar sommige dingen zullen onbereikbaar blijven. Althans, op deze manier kom je er uiteindelijk ook.
07 Oct '09 - in WTF!
door Patrick

Space Hopper Invasion
Hopper Invasion
's Werelds eerste online invasie is begonnen, en jij kan meedoen. Kijk hier wat er gebeurde toen 500 space hoppers in Barcelona werden losgelaten. Wil jij ook deel uitmaken van 's werelds eerste online flash mob? Begin met het ontwerpen van je eigen hopper. Kies een kleur, paar ogen en wellicht een lachende mond. Wat dacht je van een tattoo? Ga los en zie hoe de strijd begint.
07 Oct '09 - in Advertentie
door Patrick
Accordion Master
Er zullen ongetwijfeld legio mensen van genieten, maar mijn muziek is het niet. Buiten dat is het natuurlijk wel bijzonder knap wat deze jongen met zijn accordeon presteert.
07 Oct '09 - in Music
door Patrick
Filevrije Dag
Morgen is het weer filevrije dag in Nederland. Dan proberen we met z'n allen om eens niet de hele ochtend in de file te staan. Natuurlijk heeft de ANWB allerlei mooie tips, maar Kees Prins en Annet Malherbe lossen de fileproblemen pas echt goed op.
07 Oct '09 - in Actueel
door Patrick
Bull Stampede!
Ze noemen het eigenlijk de OC Lamborghini Cruise and Chat. Voeg daar de nodige steigerende paarden aan toe en we noemen het voor het gemak Bull Stampede. Ofwel een dagje uit met duur speelgoed.
06 Oct '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
David Letterman
Waarschijnlijk hebben jullie wel het één en ander gehoord over de afpersing van David Letterman. De beste man liet zich niet kennen en deed op tv een boekje open. Deze actie had alleen meer impact dan hij had verwacht. Daarom zijn verontschuldigingen voor zijn vrouw en medewerkers.
06 Oct '09 - in Actueel
door Patrick
Improve Everywhere - Invisible Dogs
Improve Everywhere kennen we nog wel van de diverse flash mobs. Vandaag is het weer zover. We gaan gezellig een stukje wandelen met de hond. Althans...
06 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Ok, Biertijd is geen roddelsite en dat willen we dan ook zeker niet worden, maar ik weet dat hier een aantal MIDNR fans zitten en daar is het dan wel weer ontzettend leuk nieuws voor. Kom maar op met die MIDNR!
06 Oct '09 - in News
door Froukje
Top FPS
Neem acht bikkels uit bekende First Person Shooters en laat die het tegen elkaar opnemen. Wie zal er als winnaar uit de bus komen? We nemen de proef op de som, zie hier Top FPS. Thnx Marco!
05 Oct '09 - in Cool
door Patrick
The Closet
Als reclamemaker moet je keer op keer wat origineels verzinnen om je spullen aan de man te brengen. Eén ding is zeker, deze jongens zijn erin geslaagd.
05 Oct '09 - in Commercial
door Patrick
Social Networking Challenge
Je kent ze wel, mensen die online honderden 'vrienden' in hun lijstje hebben staan. Allemaal leuk en aardig, maar hoe snel staan die mensen ook echt voor je klaar voor een heus verf gevecht.
05 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Watercar Python
Kun je geen keuze maken tussen een nieuwe auto of een boot? Wellicht is de Python wat voor je. Hij kost een paar knaken, maar dan ben je wel de trotse eigenaar van heuse chick magnet.
04 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Backflip
Je kent het wel. Met je maten op vakantie, en allemaal een beetje de stoere jongen uithangen. Nou kom maar op dan met je backflip.
04 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Baby Bird
Geweldig zo'n papegaai die snel woordjes en geluidjes oppikt. Alleen vraag ik me af of je hier blij mee moet zijn.
04 Oct '09 - in Animals
door Patrick
Rapservice 4
Zondagavond, vaste prik een overzicht van MC T-Lex. Ook deze week zat weer vol met rijmend nieuws. Zie hier Rapservice 4.
04 Oct '09 - in Actueel
door Patrick
Red Bull Air Race 2009 Barcelona Livestream
Momenteel zijn we zelf te gast bij het Red Bull Air Race festival in Barcelona, maar ook jullie kunnen live meegenieten van het vliegfestijn. Hier alvast een kleine indruk van de kwalificaties, en natuurlijk de livestream.

De race is helaas afgelopen - The race is over!
04 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Kate Beckinsale Esquire 2009 Sexiest Woman Alive
Als we Esquire mogen geloven is actrice en model Kate Beckinsale de sexiest woman alive van 2009. Dat kan best, maar vinden wij dat ook?
03 Oct '09 - in Sexy
door Patrick
Accidental Skate Trick
Niet elke truc die je bij het skaten ziet is zorgvuldig bedacht. Zo nu en dat gebeurt het ook bij toeval.
03 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Hey Marlous - Zanger Rinus
Allemaal houden we wel van een goed stukje muziek. Natuurlijk ieder zijn smaak. Maar om de zangkwaliteit van Rinus de Zanger kan niemand heen. Voor de liefhebbers hebben we hier ook nog een spetterend optreden, waar Rinus ook nog even zijn gezicht laat zien op 0.36s. Dat maakt je zaterdag pas helemaal af.
03 Oct '09 - in Music
door Patrick
Jennifer..
Het is een hele verrassing als je 's ochtends op weg naar je werk dit bord ziet hangen. Althans..
03 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Timo Glock Crash F1 Japan
Het zit F1 coureur Timo Glock niet mee. Na vrijdag twee trainingssessies te hebben gemist ging het vandaag ook niet al te best. Tijdens de tweede kwalificatieronde ging het mis. Hier de foto's en bewegend beeld.
03 Oct '09 - in Sport
door Patrick
Burj Dubai Fountain
Dat de mensen in Dubai niet wakker liggen van een paar centen mag duidelijk zijn. Als je daar besluit om een fontein in de vijver te nemen, dan neem je geen genoegen met een simpel straaltje. Hier andere hoek.
02 Oct '09 - in Cool
door Patrick
Scooter Showoff
Na een lang weekend sleutelen is je racemonster eindelijk klaar. Snel een paar vrienden bellen, mobieltjes gereed en gaan met dat ding!
02 Oct '09 - in WTF!
door Patrick
Sirocco The Kakapo
Mocht je in Nieuw Zeeland de natuur verkennen dan bestaat er een kans dat je een Kakapo tegen het lijf loopt. Een liefdevol beestje, dat mag duidelijk zijn.
02 Oct '09 - in Humor
door Patrick
Rob Ridge Keeps Trying - Standard BMX Crashes
BMX kunstenaars zijn er genoeg. Zo ook Rob Ridge. De beste man kan aardig overweg met zijn fiets, maar ook hij heeft wel eens mindere momenten.
02 Oct '09 - in Cool
door Patrick
PS3 Laptop
Ben Heck verveelt zich geen moment. De knutselaar die we nog kennen van de Xbox 360 en Atari laptop heeft al eens een PS3 laptop in elkaar geknutseld. Vandaag toont hij zijn nieuwe versie gebaseerd op de PS3 Slim.
01 Oct '09 - in Tech
door Patrick
Growbox
Gametime! Vandaag niet al te moeilijk. Probeer in Growbox door het level te komen zonder dat je klem komt te zitten. Simpel toch? Game on!
01 Oct '09 - in Games
door Patrick
Gyro Wheel
Ouderwets zijwieltje op de fiets van je kleine schroeven is binnenkort ook voorbij. Waar blijft de tijd..
01 Oct '09 - in Tech
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties