Archief

Items van March 2009
Window Repair
Ken je dat, kom je bij je auto, ligt je raam in duizend stukjes op de grond. Ellendig, maar gelukkig ken ik een mannetje die voor weinig een nieuw raampje kan regelen. Al is het resultaat toch anders dan wat ik in gedachte had.
31 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Jaguar Music
Neem een lijstje met de meest luxueuze auto's ter wereld, en Jaguar zal er zeker in voorkomen. Het is niet alleen goed gesteld met de luxe, er zit zelfs muziek in al die schoonheid.
31 Mar '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hotel 626
Gametime! Vandaag nemen we jullie mee naar Hotel 626 dat overigens alleen open is van 18.00 tot 6.00 uur. Nu alleen nog levend ontsnappen. Durf jij de uitdaging aan?
31 Mar '09 - in Games
door Patrick
Earth Hour 2009

Click the images to see them fade!
31 Mar '09 - in Photography
door Patrick
Mark Vos
Er zijn aardig wat mensen die de meest rare trucjes uit kunnen halen op een BMX. Mark Vos is zo'n jongen. Hier een kleine compilatie van zijn kunsten.
31 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Shii
Wie met de tijd mee gaat heeft zeker een Nintendo Wii in huis. Maar laten we eerlijk wezen, de Wii is eigenlijk speelgoed voor dames. Daarom is er nu een Shii in de handel. Geniaal als je het mij vraagt.
30 Mar '09 - in Humor
door Patrick
It's a PC..
Windows Vista is niet helemaal het succes geworden wat de makers voor ogen hadden. Functioneel gezien moet het besturingssysteem van Microsoft het volgens velen afleggen tegen dat van concurrent Apple. Dus bedachten ze in Redmond dat ze de nadruk maar eens op iets anders moesten gaan leggen: De prijs!
30 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Anna Kournikova
We hebben al een tijdje niks meer gezien van de blonde ex-tennister Anna Kournikova. Maar ze staat nog regelmatig voor de camera voor een photo shoot. Zeggen jullie het maar, is ze nog hot or not?
30 Mar '09 - in Celeb's
door Patrick
De Baas
We willen allemaal wel een goede baan en een topsalaris. Zo ook hosselaar Rachid Karima, die naast zijn raptalent ook graag hogerop wil komen in het zakenleven. Geld, daar draait immers alles om. Of het ook zover komt, dat is nog maar de vraag.
30 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Lukas Lapdavsky Fatal Rally Accident
Rally is een toffe maar ook zeker gevaarlijke sport. Dat is Lukas Lapdavsky nu duidelijk. Tijdens een race in Tsjechie raakte zijn Mitsubishi Evo van de weg waarbij hij drie onschuldige toeschouwers raakte. Helaas zijn een vader en zijn twee kinderen overleden. Moet wel zeggen dat het ook niet de meest veilige plek is waar vaders stond te kijken.
30 Mar '09 - in Sport
door Patrick
Ik Vertrek
Bij het Tros programma 'Ik vertrek' zien we mensen die hun geluk over de grens zoeken. André en Henka, net 20 jaar, besluiten een restaurant te openen in Griekenland. Ze hebben geen verstand van zaken, spreken geen Grieks en amper Engels, en koken is ook een nieuwe uitdaging. Stukje Hollandsch leedvermaak ten top.
30 Mar '09 - in Television
door Patrick
Lucky's Funeral
Gisteren zeiden we nog hoe onpersoonlijk het is om een overleden goudvis door het toilet te spoelen. Maar na het zien van deze kleine meid blijkt het gewoon een waardig afscheid.
30 Mar '09 - in Retro
door Patrick
Super Stacker 2
Gametime! We houden het simpel vanavond. Geen moeilijk gedoe, alleen maar blokjes stapelen. Let alleen wel op het evenwicht. Makkie toch?
29 Mar '09 - in Games
door Patrick
Red Bull Loeab vs Everts
Red Bull komt deze keer met een simpele uitdaging. Wie is sneller boven aan de muur van Geraardsbergen. Is het Sébastien Loeb met de Citroen C4 WRC, of Stefan Everts met zijn KTM 450cc? Hier het antwoord.
29 Mar '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Shit Money
Misschien heb je het excuus 'Mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten' zelf wel eens gebruikt. Maar wat als je hond 400 dollar achter in zijn mik duwt. Wat zou jij doen?
29 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Snack Time
Zondagavond, tijd om lekker languit nog even te genieten van het weekend. Daar hoort natuurlijk wel een heerlijk drankje en een snack bij. Al kan het even duren voor je ervan kan genieten.
29 Mar '09 - in Tech
door Patrick
Ice Hockey Streaker
Zo nu en dan rent er wel eens een naakte vent of meid over een voetbalveld. De streakers zie je overigens niet alleen bij voetbalwedstrijden, zelfs bij ijshockey zijn ze van de partij. Maar dat schaatsen hè, blijft lastig.
28 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Vacation Complaints
De zomervakantie is heerlijk. Maar wat blijkt, we hebben altijd wel wat te zeuren als we eenmaal thuis zijn. Al gaan sommige mensen wel heel erg ver.
28 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Favorite Things
Actrice Julie Andrews heeft een behoorlijke reputatie als het om acteren gaat. Zelfs Shrek 4 (2010) geeft ze nog haar stem mee. Laten we eens terug in de tijd gaan naar 1965. Uit The Sound of music, Favorite Things, maar dan wel de ondeugende versie.
28 Mar '09 - in Music
door Patrick
Popcorn Surprise
Zaterdagavond, de perfecte tijd om eens gezellig met je vriendin een filmpje te pakken. Maar wat als de film een eerste klas flop blijkt te zijn. Maak jij de juiste keuze?
28 Mar '09 - in Humor
door Patrick
School Letter
Er zijn dagelijks scholieren die spijbelen, en dan kan je natuurlijk verwachten dat je ouders op een gegeven moment een brief van school krijgen waar je uithangt. Dan moet je toch een goede reden hebben.
28 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Ice Drummer
Het is altijd mooi om een professioneel drummer bezig te zien. Nou heb je drumstellen in allerlei prijsklassen en materialen, maar van ijs? Hier de making of.
27 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Ketchup Prank
Staat er bij jullie thuis ook altijd een fles ketchup op tafel tijdens het eten? Probeer dit dan eens, kunnen ze best waarderen denk ik zo.
27 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Aftermatch Ireland - Wales
Best leuk zo'n rugby wedstrijdje op zijn tijd, het geeft alleen zo'n rommel. Zie hier de after match foto's van de wedstrijd Ireland - Wales.
27 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Gourmet Waterslide
Er zijn heel wat mensen die een vis als huisdier hebben. Maar ook een vis heeft niet het eeuwige leven. Dan heb je twee opties, opeten of begraven. Laten we dat beest zijn eigen lot kiezen.
27 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Crips, Strapped'n'Strong Trailer
En wij maar denken dat de gangster praktijken van de Crips en Bloods alleen in Amerika afspelen. Helaas, zelfs hier in Nederland zijn de Crips vertegenwoordigd. De documentaire Crips, Strapped'n'Strong gaat over het gewelddadige leven van de Haagse gang, de Crips. Vanaf 16 april in de bioscoop. Meer info hier.
27 Mar '09 - in Trailers
door Patrick
Little Red Riding Hood
Het verhaal over roodkapje en de grote boze wolf hebben we allemaal op school wel eens gehoord. Zie hier Tomas Nilsson's versie op de informatieve manier.
26 Mar '09 - in Cool
door Patrick
E-mail Scam
Dagelijks krijgen duizenden mensen per mail een aanbod dat te mooi is om waar te zijn. De vaak van Nigeria afkomstige 'scammers' bieden je miljoen euro's waar je nooit een cent van te zien krijgt. Maar ondertussen verlangen ze wel geld van jou. Mike ging in gesprek met een scammer. Maar daar bleef het niet bij.
26 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Stuck Sandrail
Met een sandrail een beetje crossen door het zand is altijd leuk, tenzij je vast komt te zitten. Gelukkig zijn er altijd mensen die je graag een handje willen helpen. Maar of ze er zelf blij mee zijn..
26 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Gratis Mobiel Bellen
In deze dure tijd van recessie moet iedereen op de kleintjes letten. Dus hoe mooi zou het zijn dat je door middel van een simpel trucje met je mobiel gratis kan bellen?
26 Mar '09 - in Tech
door Patrick
Mini
Het kleine broertje van BMW timmert aardig aan de weg. Niet alleen is de Mini een geweldige wagen, zelfs de commercials voor de cabrio mogen er zijn. Toch vraag ik me af of er aan deze viral voor de Clubman niet geknutseld is.
26 Mar '09 - in Commercial
door Patrick
Crank 2 - High Voltage
De liefhebbers van Jason Statham moeten nog even geduld hebben voor het vervolg op Crank. Crank 2 High Voltage gaat vanaf 17 april in Amerika in première. Voor het gemak hier al alvast de ietwat destructieve trailer.

Hier de HD trailer zonder special website effects!
25 Mar '09 - in Trailers
door Patrick
Ski Hang Gliding
Sommige sporten kan je combineren. Neem als voorbeeld skiën en hanggliden. Al vraag ik me toch af of dat nou wel zo'n strak plan is.
25 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Artificial Dummies
Over graffiti zijn de meningen verdeeld. Maar met een computer, een beamer en de nodige software met een lading kunstmatige intelligentie kan je ook een aardig schouwspel creëren.
25 Mar '09 - in Cool
door Patrick
De mensen achter de Forrest Gump samenvatting hebben ook maar even een beknopte versie van Kill Bill gemaakt, deel één èn twee welteverstaan. Mischien een handig idee voor boekverslagen?
25 Mar '09 - in Humor
door Gerben
Lamborghini Pull Record
We weten allemaal dat een Lamborghini beschikt over aardig wat pk's en trekkracht. Best een uitdaging dus om een aantal seconden met eigen kracht een lamborghini tegen te houden.
25 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Screen Wash
Ook in oorlogsgebieden is het zo nu en dan wel eens tijd voor een beetje vermaak. De één vermaakt zich door met puppies te gooien, en de ander verdient nog een zakcentje bij met ramen wassen.
25 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Nick & Jeppe
Je ziet op tv regelmatig bij talentenshows wel een dansende robot act voorbij komen. Geheel origineel is het concept niet meer, maar Nick en Jeppe zijn een uitzondering op de regel. Act 1 | Act 2 | Act 3.
24 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Car Darts
Eén van de beste auto programma's is en blijft zonder twijfel Top Gear. De jongens blijven de meest geweldige uitdagingen verzinnen. Na verspringen gaan we nu een potje darten. Met auto's wel te verstaan.
24 Mar '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
MixTape
Zin in een beetje muziek terwijl je over het net aan het surfen bent? Misschien dat MixTape een handige site voor je is. Stel je eigen mix samen en genieten maar.
24 Mar '09 - in Music
door Patrick
Bass vs Windshield
Een stevig stukje muziek in de auto kan iedereen wel waarderen. Maar zal CarGlass hier nog wat aan kunnen doen denk je?
24 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
K3 Kathleen Stopt
K3's Kathleen stapt op. Heel spijtig natuurlijk voor al die kleine kinderen die nog dagelijks staan te springen op de welbekende liedjes, maar wie gaat het de twintig jarige superfan Charita vertellen?
24 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Pit Crew
Bij de F1 draait alles om snelheid en teamverband. Hoe belangrijk is het om tijdens een pitstop zo snel mogelijk weer weg te zijn? We weten het allemaal, alleen zijn er altijd mensen die dat niet helemaal begrijpen.
24 Mar '09 - in Humor
door Patrick
What's In The Box?
Creatieveling Tim Smit maakte voor het GoShort filmfestival een negen minuten durende film genaamd 'What's in the box?' Niet alleen wij, maar ook Hollywood is diep onder de indruk. 20th Century Fox heeft inmiddels contact opgenomen met Tim. Hier zijn site!
23 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Ash Payback
Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Dus mocht je van plan zijn een geintje bij je man uit te halen, weet dan wel dat je zelf ook een keer aan de beurt bent.
23 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Freestyle Beatbox
Er zijn op sites als YouTube legio filmpjes te vinden van beatbox talenten. Maar eens in de zoveel tijd kom je een echte ruwe diamant tegen. Puur talent!
23 Mar '09 - in WTF!
door Patrick

Zorg Voor Je Haar!
Head & Shoulders
Aristoteles beweerde ooit dat kale mannen vruchtbaarder zijn, maar helaas voor mannen met weinig hoofdhaar is er geen bewijs dat dit ook echt zo is. Opmerkelijk is wel dat deze man zelf ook een gebrek aan haren had. Onlangs ontdekte diverse haarexperts een nieuwe oorzaak voor haarverlies : roos. De nieuwe shampoo van Head & Shoulders pakt de twee haarproblemen tegelijkertijd aan. Meer info en interessante feiten vind je hier!
23 Mar '09 - in Advertentie
door Patrick
Cantina Band Theme
Je zou denken dat een knaap van ronduit zeven jaar het liefst ramt op een drumstel, of een paar snaren van een gitaar verpest. Star Wars liefhebber Benjamin heeft een andere voorkeur. En zo te zien gaat hem dat goed af.
22 Mar '09 - in Music
door Patrick
Twitter
Je hoort de laatste tijd aan alle kanten het woord 'Twitter' vallen. Bijna elk weblog en zelfs Biertijd en Useloos hebben een Twitter account. Maar waarom, is gewoon praten echt niet meer van deze tijd?
22 Mar '09 - in Actueel
door Patrick
Cassette Art
Waar is de tijd toch gebleven van een middag plaatjes draaien en cassettebandjes opnemen. Helaas, die tijd hebben we gehad. Toch kan je met die oude bandjes van zolder nog steeds leuke dingen doen. Thnx!
22 Mar '09 - in Pics
door Patrick
bierdomino
Wat sommige mensen al niet doen voor een flesje bier! De een duikt gewoon de kroeg of koelkast in, maar de ander maakt er een heel spektakel van. Succes met opruimen heren!
22 Mar '09 - in Humor
door Froukje
Michael Winslow As Jimi Hendrix
De wat oudere onder ons kennen de geluidjesmaker uit Police Academy waarschijnlijk nog wel. Michael Winslow is nog steeds te bewonderen als stand-up comedian. Wij nemen een stap terug in de tijd. Zie hier Winslow als Jimi Hendrix.
21 Mar '09 - in Retro
door Patrick
Night Of The Jumps Livestream Berlin
Nog een paar minuten en dan gaat in Berlijn het spektakel 'Night of the jumps' van start. Ben jij een extreme sport liefhebber en wil je meegenieten? Dat kan! Hier de livestream.

Update: Offline, nu een herhaling van het spektakel!
21 Mar '09 - in Sport
door Patrick
Money Shot
Drugshandel is gevaarlijk, vooral met de politie op je hielen. Van de politie proberen af te komen is eigenlijk niet eens zo lastig. Gewoon smijten met je geld. Thnx Jack!
21 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Nature HD - Relax Your Mind
Na een dag inspanning is het ook wel eens tijd voor een beetje ontspanning. Mooie natuurbeelden gecombineerd met een relaxed stukje muziek. En dat ook nog in HD. Hier session 1 en hier session 2. Thnx Crucio!
21 Mar '09 - in Photography
door Patrick
Porsche - Magnet
Bij de naam Porsche denk je aan een stoere mannen auto. Zelfs de oudere commercials bevestigen dat. Maar als ik de laatste reclame van Porsche zo bekijk zijn ze hard op weg voor de titel 'gay car van het jaar'.
21 Mar '09 - in Commercial
door Patrick
Audi A3
Denk je na veel zoeken eindelijk de tweedehands Audi A3 te vinden die naar je smaak is, blijkt na de aanschaf je deurspeaker het niet te doen. Kleine moeite, dat fix je dan zelf wel even. Best raar als je dan een brief met deze foto's binnen in de deur aantreft.
20 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Damon Hill vs Reporter
Coureur Damon Hill is een man die beschikt over een geweldige partij stuurmanskunst. Dus als hij de sleutels van een Mercedes SL55 AMG in handen krijgt kan je er beter niet naast zitten zoals deze journalist.
20 Mar '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Blue Devils Drumline
Een poosje terug hebben we aandacht besteed aan de Top Secret Drum corps uit Basel. Vandaag gaan we verder met de Blue Devils Drumline. Ik doe het ze niet na.
20 Mar '09 - in Retro
door Admin
Cowboys & Indians
Je weet dat als fransoos Remi Gaillard zijn streken uit gaat halen, je op je hoede moet zijn. Vandaag gaat hij ouderwets cowboy en indiaantje spelen.
20 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Truck Passing
Hoe irritant is het als je gaat inhalen en de man in kwestie geeft gas bij zodat je er niet voorbij komt. Deze vrachtwagenchauffeur heeft zo zijn eigen manier om dat op te lossen.
20 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Stupid People Do Stupid Things II
Je zou denken dat mensen leren van hun fouten. Maar helaas, waarschijnlijk heeft heel het team een hekel aan kinderen.
19 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Server Upgrade
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben zijn we vanavond wat lastig te bereiken. Onderhoud aan de servers is de oorzaak. Alvast onze excuses hiervoor, we zijn druk bezig om het spoedig op te lossen.

Update: Alles is weer oké!
19 Mar '09 - in Actueel
door Patrick
Recession
19 Mar '09 - in Photography
door Patrick
Easy Parking
De autofabrikanten maken het ons steeds makkelijker, maar inparkeren moet je bij de meeste auto's nog steeds zelf doen. Techniek is duur, en dat terwijl het zo simpel kan zijn.
19 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Eclectic 3.0
Stop motion, time lapse, tilt shift en ga zo maar door zijn geweldige manieren om een mooi filmpje te maken. Laten we nou tilt shift en time lapse combineren, dan krijg je dit kleine meesterwerk als resultaat.
18 Mar '09 - in Photography
door Patrick
Helpful Bus
Menig porn liefhebber weet maar al te goed wat we met de 'Bangbus' bedoelen. Vandaag hetzelfde concept, alleen toch net even anders.
18 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Hollow Point Bullet Recall
Een drama voor de Amerikaanse ammunitie fabrikant Steel Hawk. Door een fabricagefout voldoen de 'hollow point' kogels niet aan de hoge eisen die worden gesteld. Reden genoeg om de kogels terug te halen.
18 Mar '09 - in News
door Patrick
Disney - Ressemblance
En wij maar denken dat de creatieve breinen bij Disney elke keer weer iets origineels verzinnen. Helaas, lang leven recyclen.
18 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Torrent Droid
Er zijn vele manieren om de nieuwste films en albums te downloaden. Wat dacht je van een ritje naar de winkel, met je mobiel de barcode scannen van je favoriete film, en thuis start de download. Kan het nog makkelijker?
18 Mar '09 - in Tech
door Admin
Stupid People Do Stupid Things
Hier kunnen we kort en bondig over zijn. Zoals de tiltel al zegt, stupid people do stupid things. Klopt als een zwerende vinger.
17 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Billiard Pro Semih Sayginer
Gezellig met een paar maten in de kroeg een potje biljarten is altijd gezellig. Niet dat we de ballen raken hoor, maar leuk is het wel. Semih Sayginer heeft wat meer geoefend zo te zien.
17 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Spring Break
Bij de woorden Spring Break denken we meteen aan gigantische feesten, mooie gewillige dames en een lading alcohol. Het is te mooi om waar te zijn, maar kan iemand mij vertellen wie dit heeft uitgenodigd?
17 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Backfire
Je zou verwachten dat mensen met een behoorlijk geweer de terugslag wel onder controle hebben. Helaas, zoals je ziet is de .577 T-Rex voor de meesten net iets te krachtig.
17 Mar '09 - in Retro
door Patrick
Mona Greasa
Er zijn aardig wat mensen die regelmatig een hamburger halen om de honger te stillen. Mocht je persoonlijk niet zo gediend zijn van die vette hap, dan kan je ze altijd nog op een creatieve manier gebruiken.
17 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Dwarfed Punk
Het nummer 'Harder, Better, Faster, Stronger' van het duo Daft Punk moet iedereen onderhand bekend in de oren klinken. Combineer dat met een ouderwetse tekenfilm als Sneeuwwitje en dan krijg je een alleraardigst geheel.
17 Mar '09 - in Music
door Patrick
Music Talent
Je ziet dagelijks op tv bij diverse talentenshows mensen die hun best doen, maar uiteindelijk niks waar kunnen maken. Misschien wordt het eens tijd voor deze dame om haar kamer te verlaten.

Weet iemand wie deze dame is?
16 Mar '09 - in Music
door Patrick
Audi R8 LMS GT3
Dat wij Audi liefhebbers bij uitstek zijn mag duidelijk zijn. Met name de R8 doet ons bloed sneller stromen. Maar het kan altijd beter. De Audi R8 LMS.
16 Mar '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kutiman Mixes youTube
We hebben een poosje terug al aandacht besteed aan YouTube mixer Kutiman. Maar ook Kutiman zit niet stil. Kijk en luister mee.

Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7
16 Mar '09 - in Music
door Patrick
Tomahawk Straiker
Je kan het overdrijven als je graag een stevige bas in je auto wilt hebben, maar toch heeft het ook zo zijn voordelen. Je bent in no-time van de Jan Smit collectie van je vriendin af.
16 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Flight Attendant
Bij elke vlucht krijg je van de steward informatie wat je moet doen als er eventueel wat fout gaat. Na 20 keer ken je het verhaaltje wel, dan is het toch wel fijn dat er maatschappijen zijn die het net even anders doen.
16 Mar '09 - in Cool
door Patrick
The Obama Deception
Werkt Barack Obama voor de beste belangen van de Amerikaanse mensen, of is hij een hoax die zorgvuldig door de kapiteins van de Nieuwe Orde van de Wereld wordt bewerkt? Voor de liefhebbers hier de documentaire The Obama Deception. Thnx GeenStaat!
16 Mar '09 - in Docu
door Patrick
Wrap Prank Payback
Je weet gewoon dat als je een geintje bij een maat uithaalt dat je hem vroeg of laat een keer terug kan verwachten. Payback time!
15 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Emma Watson
Emma Watson kennen we allemaal wel van de kaskraker Harry Potter. Emma is inmiddels geen kleine meid meer, dat mag duidelijk zijn.
15 Mar '09 - in Celeb's
door Patrick
Lamborghini Murcilago LP670-4 SV Promo
Lamborghini weet niet alleen geweldige sportwagens op de markt te brengen, maar ze weten ook hoe ze een auto op een mooie manier moeten promoten. Na de gelikte promo van de Gallardo LP560-4 is het nu de beurt aan de Murciélago LP670-4 SuperVeloce.
15 Mar '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
African Construction
Hier in Nederland hebben we overal we zo'n beetje regeltjes voor. Vooral de jongens in de bouw moeten zich scherp aan de veiligheidsvoorschriften houden. In Afrika gaat dat zo te zien net wat anders.
15 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Power Wheels
Die kleine stoere elektrische jeeps zijn geweldig voor kinderen. Alleen is het wel zo dat het niet erg rap gaat. Tijd om papa er even aan te laten sleutelen.
14 Mar '09 - in Cool
door Patrick
null
Wat is er handiger dan een handboek over hoe je de wereld kunt vernietigen? Juist. Een animatie over zo'n handboek. Niet verder vertellen he?
14 Mar '09 - in Animation
door Gerben
Internet Porn Simulator
Mocht het een keer zover komen dat de wereld zonder internet komt te zitten, hoe lossen we dan onze drang naar internet porn op? Southpark heeft misschien de oplossing, de Internet Porn Simulator.
14 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Tilt Shift Mardi Gras Parade
De 'tilt-shift' foto en film techniek hebben we al eens eerder bekeken hier op Biertijd. Keith Loutit filmde de Mardi Gras parade in Sydney op deze manier. Het blijft een bijzonder gezicht.
14 Mar '09 - in Photography
door Patrick
Footballers Wives
Professioneel balletjes schoppen brengt mooie dingen met zich mee. Ten eerste een boel centen, en ten tweede schoonheid aan je zijde. Nuts zette de top 100 op een rijtje voor je.
13 Mar '09 - in Sexy
door Patrick
Bike Training II
Leuk dat trainen op de snelweg, maar op een bepaald moment moet je toch weer terug naar huis. Laten we dat deze keer even rustiger aan doen.
13 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Gummipuppe
Best lastig als je op je oude leeftijd wat kortademig aan het worden bent. Ach, gelukkig is het tankstation maar een paar minuten fietsen.
13 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Rob's Bike Training
Zoals we weten is Rob al een tijd aan het trainen voor zijn Alpe D'Huzes uitdaging. Zo te zien is zijn conditie al aardig op peil.
13 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Geen Porno In Openbaar Vervoer
Als je in Amsterdam woont heb je ze vast al gezien, de posters van wireless breedband aanbieder Aerea. Met teksten als "goedkope speed voor heel Amsterdam" en "porno in het openbaar vervoer" blijf je wel even kijken. Maar Amsterdam is niet meer wat het geweest is. ‘Mensen’ hebben weer eens geklaagd en de gemeente heeft gesommeerd de posters te laten verwijderen, omdat ze aanstootgevend zouden zijn. Gelukkig hebben we de foto's nog.
13 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Best Birthday... Ever!
Als kleine jongen mocht je vroeger op je verjaardag zeggen wat er 's avonds gegeten werd. Helemaal top, maar als grote jongen heb je ook zo je verlangens.
12 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Goal!
Nou ben ik zelf geen liefhebber van voetbal, maar ik vraag me toch iets af. Is dit nou een foutje van de keeper of een matsbal van de ballenjongen?
12 Mar '09 - in Sport
door Patrick
Skate Jump
We zien dagelijks gasten de meest rare trucjes uithalen op een skateboard. Maar niet iedereen is een pro. Speltip 1: Vergeet je board niet als je springt.
12 Mar '09 - in Humor
door Patrick
BMW Film - The Hire
Het is inmiddels alweer 7 jaar terug dat BMW met een kleine collectie internet filmpjes kwam. The Hire bestaat uit 8 delen die werkelijk het aanzien meer dan waard zijn. Wij laten ze allemaal nog één keer voorbij komen.

Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 | Deel 5 | Deel 6 | Deel 7 | Deel 8
12 Mar '09 - in Retro
door Patrick
Be Quick Or Be Dead
K1 is een geweldige sport, waar we helaas te weinig van zien op tv. De buurman heeft voor ons vermaak een compilatie in elkaar geknutseld. Be quick or be dead!
12 Mar '09 - in Sport
door Patrick
Xavier Hudd
En de vrouwen maar zeggen dat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen doen. Nou, als ik Xavier Rudd zo bezig zie zijn 'onze' muli-tasking skills gewoon prima. Voor de liefhebbers hier meer van Xavier.
12 Mar '09 - in Music
door Patrick
Stuck?
Leuk hoor zo'n dagje met een jeep door de bagger heen crossen, maar wat als je vast komt te zitten? Gelukkig zijn er altijd vakkundige mensen die je graag willen helpen.
11 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Tetoris
Het spelletje Tetris is al zo oud als de weg naar Rome. Toch zorgt het spel vandaag de dag nog steeds voor uren plezier. Neem deze versie, dan ben je voorlopig even van de straat.
11 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
William Tell Slap Shot
Ouwe pijl en boog schieter William Tell was een expert in appels van iemands hoofd schieten. Vandaag de dag doen we niet maar aan appels. Wat dacht je van een ijshockey puck en een leeg blikje?
11 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Hypnotist Peter Powers vs The Dutch Rocky
Hypnotiseur Peter Powers is een man die gekke dingen met je uit kan halen. Chris is een aardige jongen, maar na een paar woorden van Peter Powers veranderd hij in de meedogenloze Dutch Rocky.

Het zit hem echt niet mee..
11 Mar '09 - in Television
door Patrick
Gaming Payback
Er zijn aardig wat mensen die regelmatig een nacht doorhalen met gamen. Of de vrouw daar blij mee is is een ander verhaal. Tijd om het even duidelijk te maken.
11 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
3D Live Baseball Cards
Honkbalplaatjes sparen zal nooit meer hetzelfde zijn na de nieuwe collectie baseball cards van Topps. Sinds korte tijd heeft Topps 3D Live kaartjes, waarmee je door middel van een webcam de spelers virtueel tot leven kan brengen. Nu maar wachten op de AH voetbal versie.
10 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Tattoo
Op tv zie je de laatste tijd aardig wat series over tattoo shops. Nou weten we dat de jongens van Miami Ink pure pro's zijn. Maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas.

Zelfs een correcte spelling schijnt lastig te zijn.
10 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
MonkeyLectric
Ben je die ouwe roestige tweewieler ook zo zat? Waarom niet gewoon wat pimpen, we doen het immers ook met auto's. Spuit hem een ander kleurtje, MonkeyLectric verlichting tussen je spaken en je bent weer helemaal bij de tijd. Meer info hier!
10 Mar '09 - in Tech
door Patrick
Zoltan Veres
Stunts met auto's, motoren en ga zo maar door komen regelmatig voorbij hier op Biertijd. Laten we eens een stapje verder gaan. Vandaag vliegen we mee met stunt piloot Zoltan Veres.
10 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Forrest Gump In One Minute
Pak een lijst met de beste films aller tijden, en Forrest Gump zal er zeker in voorkomen. Mocht je de film uit 1994 nog nooit hebben gezien, dan is dit een mooie oplossing voor je. Forrest Gump in 1 minuut.
10 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Samsung SSD Super PC
Heb jij er ook zo'n hekel aan als je op de pc een programma opstart dat je na behoorlijk wat gekraak eindelijk aan de slag kan? Laat Paul eens een pc voor je in elkaar schroeven. Het kost een paar duiten, maar dan heb je ook wat.
10 Mar '09 - in Tech
door Patrick
32 Songs In 8 Minutes
Je zou denken dat 32 liedjes met gemak in een medley van 8 minuten gepropt kunnen worden. Toch is het nog een behoorlijke opgave om de overgangen op een nette manier te laten verlopen. Gewapend met een akoestisch gitaar laat Fredrik Larsson even zien hoe het moet.
09 Mar '09 - in Music
door Patrick
Pop-Up Book Of Sex
We hebben allemaal moeten leren hoe het nou precies zit met de bloemetjes en bijtjes. Wellicht allemaal op een andere manier, maar het Pop-up book of sex lijkt mij de leukste manier om het één en ander op te steken.
09 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Signs
Er zijn vele vormen van communiceren, dat mag duidelijk zijn. In de short film Signs draait alles om communicatie, en zo blijkt maar weer dat je zonder praten ook een band met iemand op kan bouwen.
09 Mar '09 - in Movies
door Patrick
Audi Shark
We zullen nog even wat jaren geduld moeten hebben voordat we met de auto kunnen vliegen. Toch is het mooi om te zien hoe sommige ontwerpers wat op de tijd vooruit lopen. Zie hier de Audi Shark ontworpen door Kazim Doku. Hier bewegend beeld.
09 Mar '09 - in Tech
door Patrick
Turtle Love
We hebben allemaal een bepaalde voorkeur als het gaat om schoenen. De één kiest jan modaal voor Nike, en de ander geilt op Adidas. Het is maar wat prettig voelt.
08 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Urban Olympic BMX Downhill
Neem een aantal olympische BMX en downhill mountainbike giganten, een slooppand in Amsterdam en een dosis adrenaline. Voor je het weet heb je het ideale recept voor een wedstrijd urban downstairs.
08 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Low Bridge
Een mens kan zich wel eens vergissen in de lengte en hoogte van het voertuig waarin ze rijden. Maar ik geloof toch dat er hier wat anders aan de hand is. Even Apeldoorn bellen?
08 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Pic Talk XXVIII
Het is weer zondag, tijd voor een nieuwe editie Pic Talk. Zet je grijze massa aan het werk en verzin een onderschrift bij deze foto. Het zal deze keer niet echt lastig zijn lijkt me zo.
08 Mar '09 - in Pics
door Patrick
Don't Waste Beer
Het mag duidelijk zijn dat wij alcoholmisbruik verafschuwen. Dus mocht je vriendin in een rare bui je bierglas omgooien, meteen korte metten maken.
07 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
360 Forged
07 Mar '09 - in Pics
door Patrick
Street Magic
Er zijn genoeg artiesten die op straat hun centjes verdienen. De één doet het met jongleren, en de ander laat je versteld staan met een goocheltruc. Laten we dat goochelen eens bekijken.
07 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Dunking Devils
Voor sommige mensen is simpelweg de bal in het netje gooien al een hele prestatie. De Dunking Devils gaan net een stapje verder, en maken er nog een leuke show van ook.
07 Mar '09 - in Sport
door Patrick
Got Sex?
Hoe voelt het nou voor een vrouw om een man naast je in bed te hebben die uit is op sex. Laten we het eens proberen met het interactieve YouTube spel 'Got Sex?'.
06 Mar '09 - in Commercial
door Patrick
Winter Gloves - Let Me Drive, Flipbook
Als kleine snuiter hebben we waarschijnlijk allemaal wel eens een flipbook in elkaar geknutseld. Maar met een beetje creativiteit en handigheid teken je zo een complete clip bij elkaar. Neem als voorbeeld, Winter Gloves Let me drive.
06 Mar '09 - in Music Vids
door Patrick
Fan vs Reporter
Het leven van een verslaggever gaat niet over rozen. En al helemaal niet als er een lading supporters achter je staan. Er is altijd wel een wijsneus bij die de lolbroek aan heeft.
06 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Truck Driver
Als vrachtwagenchauffeur zie je dagelijks de meest rare ongelukken. Een beetje chauffeur moet ook zijn koppie erbij houden en geen gekke dingen uithalen onderweg. Althans, sommige denken daar heel anders over.
06 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Woman vs Rifle
Een beetje met pistolen en geweren stoeien is een leuke hobby. Natuurlijk moet je er wel verantwoord mee omspringen en zeker niet een geweer geven aan een onervaren iemand. Ach, maar je vriendin mag toch wel een keertje schieten?
06 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Kutiman Mixes YouTube
Er zijn aardig wat manieren om een knappe mix in elkaar te draaien, alleen gaat Kutiman net een stapje verder. Op YouTube zijn behoorlijk wat mensen die graag hun muzikale talent tonen, en Kutiman maakt daar maar al te graag gebruik van. Gooi al dat talent in de mixer en dan krijg je dit als resultaat. Mix 1 en Mix 2.
05 Mar '09 - in Music
door Patrick
Best Hitter In The World, Optimism
Hoe kan het mogelijk zijn dat je in het één bar slecht bent en in het ander echt een talent? Het is maar hoe je het opvat, deze jongen is duidelijk een optimist in hart en nieren.
05 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Pogo Stick Compilation
De pogo stick, ook wel springstok, is eigenlijk een redelijk oude uitvinding. Vandaag de dag zijn die dingen natuurlijk wel een stuk beter, en kun je er zelfs geweldige trucjes mee uithalen. Gelukkig voor ons gaat het ook wel eens mis.
05 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Right Music Wrong Vanilla Ice
Na 20 jaar is het dan eindelijk zover. 'Popster' Vanilla Ice wil zijn excuses aanbieden voor zijn diep tragisch hit Ice Ice Baby. Hij is natuurlijk niet de enige die met 'foute' muziek hoog in de hitlijsten stond. Voor een overzicht zie de website Right music wrong.
05 Mar '09 - in Music
door Patrick
Monkey Business
Best tof zo'n safari park waar je met je auto dicht in de buurt kan komen van ietwat wilde dieren. Zorg er in ieder geval voor dat alles goed vast zit, want voor je het weet ben je wat onderdelen armer.
04 Mar '09 - in Humor
door Patrick
The Half Million Dollar Shot
Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Met andere woorden, je kan je maat wel eens goed in de zeik nemen, maar eens ben je zelf aan de beurt.
04 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Ferrari
Nu we toch met Ferrari's bezig zijn kan een extra pechgeval er ook nog wel bij. Al denk ik wel dat deze Ferrari iets meer schade heeft dan die paar ingeslagen ramen van Jay Kay's Enzo.
04 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Jamirocry
Tegen een chef kan je veel zeggen, maar je moet hem natuurlijk wel in zijn waarde laten. Lout Aaron Billington kon de opmerkingen van Jamiroquai's Jay Kay niet echt waarderen en botvierde zijn agressie op de Ferrari Enzo van de zanger. Resultaat, een kleine 30.000 euro schade.
04 Mar '09 - in News
door Patrick
Robots
04 Mar '09 - in Tech
door Patrick
Eva Jinek
Gisteren was het filmpje van nieuwslezeres Eva Jinek, waarbij ze druk met haar borsten bezig was, bijna op elk weblog wel te vinden. Vandaag tijd voor de andere kant van het verhaal.
04 Mar '09 - in Humor
door Patrick

Nog Geen 20 Jaar?
Nog Geen 20 Jaar?
Als je nog geen 16 bent, mag de supermarkt geen alcohol of tabak aan je verkopen. Maar: niet elke cassière beschikt over een zesde zintuig waarmee ze kan zien hoe oud je precies bent. Dus geldt vanaf 2 maart: ben je nog geen 20, laat dan je legitimatie zien!
04 Mar '09 - in Advertentie
door Admin
RC Rocket Mishap
Op afstand bestuurbaar spul blijft leuk speelgoed. Nou gaan ze met raketten een stukje verder dan met het standaard gebeuren, en dat neemt ook de nodige risico's met zich mee.
03 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Magic Pen II
Gametime! Het is alweer even terug dat we een spelletje hebben gespeeld, maar vandaag testen we weer jullie technisch inzicht. Na Magic Pen deel 1 gaan we nu verder met deel 2. Game On!
03 Mar '09 - in Games
door Patrick
5 Litres Experiment
Heren, durven jullie wel een uitdaging aan? Wie vult het snelst een vijf liter fles met zijn mannelijkheid? Is het überhaupt wel mogelijk? Check het '5 litres Experiment'.
03 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
One Green Bottle
Wanneer je het einde aan voelt komen, zie je in een flits heel je leven nog eens voorbij schieten. Dat geldt niet alleen voor mensen, zelfs bierflesjes hebben er last van.
03 Mar '09 - in Commercial
door Admin
Glow In The Dark, Pi Kappa Alpha - Anchorsplash
Het valt niet mee om apart te zijn tijdens een talentenshow. Toch is het studentenvereniging Pi Kappa Alpha gelukt met hun Glow in the dark optreden tijdens de Anchorsplash 2009.
02 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Rubber Rocks Fur TV
Hoewel een condoom onderhand de normaalste zaak van de wereld is, zijn er nog steeds mensen die er wat moeite mee hebben. Nergens voor nodig, de jongens van Fur TV leggen het nog één keer uit.
02 Mar '09 - in Humor
door Patrick
NPM & MC Dark - Dit Is Mijn Ding
Ik blijf me verbazen over het jonge 'talent' wat ons kikkerlandje rijk is. Neem NPM & MC Dark met hun rapnummer 'Dit is mijn ding'. Als dat geen kaskraker is.
02 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Google Is Everywhere
Na de zoekmachine van Google zijn er onderhand aardig wat functies bijgekomen. Neem als voorbeeld Google Earth, Maps en ga zo maar door. Voor je het weet nemen ze de boel over.
02 Mar '09 - in Pics
door Patrick
Movie & Game Cartoons

Copyright @ Patrick Brown
02 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Fireworks
We moeten nog even wachten voordat we weer met vuurwerk mogen spelen. Misschien maar goed ook, daar komt toch alleen maar ellende van.
02 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Car Jump
Wie zien met regelmaat mensen over een auto heen springen, dus zo moeilijk hoeft dat toch niet te zijn? Laten we het eens proberen met met de auto van paps.
02 Mar '09 - in WTF!
door Patrick
Matt McKeen
En ik maar denken dat zo'n kleine skate scooter leuk speelgoed is voor kinderen. Matt McKeen slaapt praktisch met dat ding, en dat is duidelijk te zien ook.
01 Mar '09 - in Cool
door Patrick
Nature Time-Lapse II
Na ons time-lapse avontuur van gisteren gaan we vandaag verder met een vervolg. En deze keer in schitterend HD formaat.
01 Mar '09 - in Photography
door Patrick
Sniper Hiccups
Je mag verwachten dat een beetje sniper een zeer vast hand heeft. Maar stel dat je met een klus bezig bent en je krijgt plotseling de hik. Dat is best lastig dan.
01 Mar '09 - in Humor
door Patrick
Halo Wars Cut Scenes
Heb je geen zin of tijd om het hele spel Halo Wars uit te spelen, maar ben je wel benieuwd naar het verhaal? Geen probleem. Wij hebben de Halo Wars cut scenes voor je. Deel 1, Deel 2 en Deel 3. Thnx!
01 Mar '09 - in Animation
door Patrick
Carnival Party
Tijdens een carnaval feestje zijn de mensen net wat uitbundiger dan normaal. Helemaal als je als man jezelf in vrouwenkleding hijst. Toch is het misschien niet zo slim om je feestje op de openbare weg te houden.
01 Mar '09 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties