Archief

Items van September 2012
WATTS Zap 26/09/12
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
30 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (120)
Voor diegenen die al ontwenningsverschijnselen beginnen te krijgen. Wees gerust, zie hier een nieuwe Crash Galore..
30 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2012 (06) - Project T-leX
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier de Rapservice..
30 Sep '12 - in Cool
door Patrick
The Fire & The Ash - Burning Man 2012
Eén evenement die hoog op mijn bucket list staat is zonder twijfel Burning Man. We nemen je mee voor een kleine impressie. Zie hier The Fire & The Ash..
30 Sep '12 - in Docu
door Patrick
Slip 'N Slide - Win 'N Fail Compilation
Bij lekker weer (hier dus niet) hoort een ouderwetse slip & slide. Naast alle pret gaat het alleen ook wel eens mis. We gooien ze in de mix voor je..
30 Sep '12 - in Cool
door Patrick
K'nex Pool Table
Naast Lego is K'nex geweldig speelgoed. Wat je in je fantasie bedenkt kan je negen van de tien keer maken. Deze man is ook een paar uurtjes aan het bouwen geweest, met een heuse pooltafel als resultaat..
29 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Where The Trail Ends..
Extreme mountainbiken is sowieso geweldig, maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien, dan kom je pas echt op de meest mooie plekken. Zie hier de trailer van Where The Trail Ends..
29 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Open Condom Style
Muziek maken met condooms is niets nieuws. Maar de kaskraker van PSY vraagt er gewoon om. Zie hier Open Condom Style..
29 Sep '12 - in Humor
door Patrick
How To Open A Beer Can
Hoe ellendig is het als je je laatste blikje bier pakt en het lipje breekt af? Ach, ook daar is een oplossing voor..
29 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
In Descent Proposal
Je trouwdag is bijzonder, maar tegenwoordig is de aanzoek net zo belangrijk. Dat moet immers op een originele manier. Ryan dacht daar net zo over..
29 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Bye Bye Porsche
Mocht je tijdens het tanken altijd je sleutels in het contact laten zitten, wellicht is dit filmpje dan een waarschuwing voor je. En al helemaal als je een Porsche onder je kont hebt..
28 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Like A Boss..
En plotseling zegt je navigatie: Sla rechts af. Het overkomt de beste onder ons. Maar deze beste man lost het met stijl op..
28 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
X Factor USA - Jeffrey Adam Gutt
Als alleenstaande vader van een ventje van bijna vier heb je het behoorlijk zwaar. Gelukkig zijn er talentenshows om jezelf te bewijzen dat je echt over talent beschikt. Zie hier Jeffrey Adam Gutt..
28 Sep '12 - in Television
door Patrick
Lego Avengers
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het Lego wel. Combineer de blokjes met de de film The Avengers en je krijgt dit als resultaat..
28 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Will Sutton Parkour 2012
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Will Sutton heeft er in ieder geval geen moeite mee..
28 Sep '12 - in Cool
door Patrick
BBQ's Best Pair..
Waarom kunnen wij hier in Nederland niet een keer een voorbeeld nemen aan de commercials van andere landen. De Nederlandse fastfood commercials zijn ronduit saai. Op deze manier kan het toch ook?
28 Sep '12 - in Commercial
door Patrick
Bride's Morning In Minsk
Zo nu en dan stuit je op een filmpje waarvan je denkt; waar gaat het over, maar ondertussen kijk je vrolijk het filmpje volledig uit. Bride's morning in Minsk is er zo één..
27 Sep '12 - in Sexy
door Patrick
Scratch That Itch..
Mensen vragen zich soms wel eens af waarom ik liever een 'dure' auto koop dan dat ik het openbaar vervoer gebruik. Volgens mij zegt dit genoeg..
27 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Ferrari Showoff
Met een boel geld kun je een snelle bolide kopen. Maar wat je niet met geld kunt kopen is stuurmanskunst. Dat blijkt maar weer..
27 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Excavator Ride
Ook de jongens in de bouw hebben zo nu en dan even een relaxmomentje nodig. Al gok ik dat de ARBO hier heel anders over denkt..
27 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Things You'd Better Not Mix Up
Sommige dingen horen gewoon bij elkaar, zo simpel is dat. Bij een ijscoman horen ijsjes en bij een goochelaar een konijn. Want anders krijg je wel heel rare taferelen..
27 Sep '12 - in Animation
door Patrick
Yes.. It's A Woman (5)
We zeggen wel eens vaker dat vrouwen en auto's niet een al te beste combinatie is. Nou is dat natuurlijk niet altijd realiteit, maar in dit geval wel..
26 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
MadC - The Jurassic Park Wall
Ieder zo zijn mening over graffiti. De één zegt kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. Eén ding is zeker, MadC mag bij mij thuis ook een muurtje komen doen.
26 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Old Skool Gaming
De periode voor de Playstation, Xbox, Wii en ga maar zo verder waren we natuurlijk ook aan het gamen. Voor mijn eerste zelf verdiende knaken kocht ik een heuse Game & Watch Nintendo Donkey Kong. Hij ligt hier nog steeds netjes in de kast, maar vandaag de dag kan je hem, en andere games, natuurlijk ook online spelen..
26 Sep '12 - in Cool
door Admin
Samsung Timeline Track
Hoe vet is dit! Met Samsung Timeline Track kun jij als Facebooker je posts omzetten naar zang. In een volledig persoonlijke muziektrack, compleet met videoclip. De track wordt samengesteld door de bekende hiphop producer SirOJ. Tevens wordt je eigen profielfoto getransformeerd tot album cover en de track kan vervolgens op diverse social media sites geplaatst worden, maar de track kan natuurlijk ook gedownload worden. Probeer het zelf!
26 Sep '12 - in Advertentie
door Admin
iPhone 5 Box Prank
Mensen die uren zo niet dagen in de rij staan om een nieuwe iPhone 5 te bemachtigen. Het is eigenlijk te gek voor woorden. Maar dat is wel de perfecte gelegenheid om een geintje uit te halen..
26 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Motorboating Competition
Als borstenliefhebber zie je natuurlijk elke dag allerlei lekkers waar je heel graag je neus eens tussen zou steken. Een slimme gast die luistert naar de naam TeeF (what's in a name), heeft daar een slimme oplossing voor bedacht: Organiseer je eigen motorboating competitie...
26 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (119)
Volgens mij is er geen auto meer schadevrij in een aantal landen, want de reeks gaat maar door. Maar wij klagen niet. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
25 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation September 2012
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook september was een maand vol missers en pijn. Zie hier Twisters overzicht..
25 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
TV Evolutie
Herinneren jullie je eerste kennismaking met de tv nog? Ik kreeg een gloednieuwe zwart/wit tv waarbij je je lam moest draaien om een zender 'scherp' op het beeld te krijgen. Mooie tijden, maar in de loop der jaren is er een boel veranderd kan ik je zeggen..
25 Sep '12 - in Commercial
door Patrick
Servered Head Prank
Met de jongens van Sketch Empire in de buurt is het verstandig om op je hoede te zijn. Voor je het weet ben je slachtoffer van hun schrikpraktijken..
25 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel and Tracy Morgan's Emmy Prank
Jimmy Kimmel is een man die een geintje wel kan waarderen. Een paar dagen terug presenteerde hij het immense Emmy Awards. En zelfs daar weet hij, via social media, mensen in de maling te nemen..
25 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Amazing Mind Reader Reveals His Gift
Mensen die je gedachte kunnen lezen, bestaan ze werkelijk of is het allemaal maar een fabeltje en een goede truc? Dave laat zien hoe hij te werk gaat..
25 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
The World In Two Minutes - Argentina
De wereld in twee minuten. We hebben inmiddels al heel wat landen achter de rug. Vandaag voegen we Argentinië aan de collectie toe..
25 Sep '12 - in Cool
door Patrick
A Hell Of A Ride - Liri Farfus Gets A Taste Of The Nordschleife
DTM coureur Augusto Farfus is niet vies van een beetje snelheid. Zijn schatje Liri wilde ook wel eens een ritje over de Nürburgring meemaken. Maar of ze het echt kan waarderen?..
24 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Haal de 007 in jezelf naar boven!
Win iedere dag een duoticket voor de exclusieve Coke Zero voorpremière van Skyfall™ op 29 oktober. Hoe werkt het? Geef het juiste antwoord op de drie vragen om de concurrentie te snel af te zijn. Laat je leiden door de Coke Zero tv-spot om het raadsel te ontcijferen. Op 3 december 2012 bepaalt een loting welke speler er met de ultieme hoofdprijs vandoor gaat: Een ultieme Coke Zero trip in de voetsporen van James Bond naar London! Game On!
24 Sep '12 - in Advertentie
door Patrick
Like A Boss..
Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat is bij iedereen bekend. Dat je je gordel moet dragen hoef ik ook niemand te vertellen. Deze man heeft een aardig engeltje op zijn schouder..
24 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Serious Longboarding
Longboarden, je moet er van houden. Maar één ding is zeker. Je moet met deze snelheid niet onderuit gaan..
24 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Force Protection Vehicle 60mph Brake Test
Force Protection Vehicles zijn monsters en oersterk voor het meest zware werk. Je moet er alleen niet vol mee remmen als je 60 mph rijdt..
24 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Waiting For An iPhone 5...
Dat de mensen vandaag de dag in een rij staan voor een iPhone 5 hoef ik jullie niet wijs te maken. Maar weten de mensen in de rij wel waar ze eigenlijk voor komen?..
23 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
X Factor USA - Willie Jones
We laten maar al te graag de foute audities zien van diverse talentenshows. Maar niet alles wat voorbij komt is slecht. Zie hier Willie Jones..
23 Sep '12 - in Television
door Patrick
Clockwork - K'nex Ball Machine
Naast Lego is K'nex geweldig speelgoed. Wat je in je fantasie bedenkt kan je negen van de tien keer maken. Deze man is ook een paar uurtjes aan het bouwen geweest, met zijn creatie 'Clockwork' als resultaat..
23 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (118)
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
23 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2012 (05) Is Dit Alles..
We zijn weer een week verder. Tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
23 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Big Steve vs Pool
Met een paar kilootjes extra zijn soms de meest simpele dingen plotseling een behoorlijke uitdaging. Big Steve weet daar alles van..
22 Sep '12 - in Humor
door Patrick
A Toy Train In Space
Als je zoon al jaren onafscheidelijk is van zijn speelgoed trein 'Stanley', dan is het tijd voor een leuke uitdaging. Vaders stuurde het speeltje van zijn zoon de ruimte in voor een behoorlijke trip..
22 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Boo!
Als je al jaren met je partner samenwoont, dan moet je zelf een beetje spanning in de relatie houden. Deze opa en oma doen dat op een wel heel aparte manier..
22 Sep '12 - in Movies
door Patrick
The iPhone 5 - A Taller Change Than Expected
Nu de iPhone 5 voor een behoorlijk hype zorgt is het logisch dat creatievelingen zelf aan de slag gaan om een 'promo' filmpje te maken. Maar dan wel een spoof met een dosis humor..
22 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Urban Game - Warsaw
Het is al indrukwekkend om te zien hoe voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. Om er één te noemen, zie hier Kamil Drzewucki..
21 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Start Me Up..
Mensen in de maling nemen is leuk. Al kan niet iedereen dat waarderen. Maar zeg nou zelf. Wie zou niet een draai aan de sleutel geven..
21 Sep '12 - in Humor
door Patrick
How Not To Do A Burnout
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Maar dan moet je er wel mee om kunnen gaan. Wat een drama..
21 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Nine Knights MTB 2012 Highlights
We vinden het geweldig als er weer eens iemand met een fiets onderuit gaat. Maar zo nu en dan is het ook wel eens tof als alles gaat zoals het moet. Zie hier de highlights van Nine Knights. Ik zeg Awesome!
21 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Lucky Soccer Player vs Grenade
Dat er tijdens voetbalwedstrijden wat dingen op het veld worden gegooid is bijna 'normaal' te noemen. Maar deze speler heeft wel een engeltje op zijn schouder gehad. Voortaan toch maar even goed kijken wat je opraapt..
21 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Pirates - Caribbean Cruise
De heren van Pistol Shrimps blijven bezig. Is het geen Harry Potter of Lord of the Rings, dan pakken ze wel een andere film beet. Zie hier Pirates - Caribbean Cruise.
21 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Signal Snowboards ETT Next Level Adaptive Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag gaan maken ze een oude vriend blij met een next level adaptive snowboard..
20 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Destiny
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor Destiny..
20 Sep '12 - in Animation
door Patrick
Redefying Gravity - Trike Drifting
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kleine kinderen. Neem een trike, vervang de achterwielen en een nieuwe sport is geboren. Trike drifting!
20 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (117)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een dosis wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
20 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Blowjob Gesture at Baseball Game
Je kan natuurlijk tijdens een honkbalwedstrijd een beetje de toffe jongen uit gaan hangen. Maar met een camera recht op je gericht is het snel over met de pret. De beste man mocht per direct het stadion verlaten..
20 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Devinsupertramp - Unicycle Freestyle
Net als BMX rijders en skateboarders zijn er ook gasten met een unicycle die de beste plekjes uitzoeken om hun trucjes uit te halen. Zie hier Devinsupertramp's Unicycle Freestyle..
20 Sep '12 - in Cool
door Patrick
China Quality..
Speciale momenten moet je filmen, en daar heb je goed materiaal voor nodig. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd.
19 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Power Rangers
Het is weer woensdag, tijd voor Joe om op stap te gaan. Vandaag brengt hij een bezoekje aan Power Morphicon om de mensen wat vragen te stellen..
19 Sep '12 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 17/09/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
19 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Buckle Up..
Stap je achter het stuur, dan is het verstandig om de veiligheidsgordel om te doen. Dat ding hangt er immers niet voor niks. Ben je toch zo eigenwijs om het niet te doen, dan kan het wel eens raar aflopen..
19 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers Of 2012 (3)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Maar geloof me, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
18 Sep '12 - in Humor
door Patrick
LEGO (GBC) Great Ball Contraption
LEGO is geniaal speelgoed, dat mag duidelijk zijn. Niet alleen jonge ventjes spelen met de gekleurde blokjes, ook volwassen GBC bouwers laten hun fantasie de vrije loop. En dan krijg je creaties zoals deze..
18 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Hitler Gangnam Style
Heel de wereld is in de ban van de Koreaanse zanger PSY met zijn Gangnam style. Het is nu zelfs zover dat Hitler er aan moet geloven..
18 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Diederik Samsom vs Troonrede
De verkiezingen achter de rug, de stemmen zijn binnen. Na al die drukke dagen is het dan best lastig om Bea's troonrede te volgen hè Samsom? Welterusten pik..
18 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
The Popinator
Ben jij dol op popcorn? Dan is dit computergestuurde popcorn kanon vast wat voor jou. Zie hier The Popinator!
18 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (43)
Officiële wegraces zijn geweldig. Maar bij alle actie en snelheid komt natuurlijk gevaar kijken. En al helemaal als er niets wordt afgezet..
17 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Neeman Tools - The Birth Of A Tool - Axe - Chisel
Ik ben dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor ouderwets handwerk en vakmanschap. We nemen een kijkje bij Neeman Tools. Zie hier de hakbijl en beitel..
17 Sep '12 - in Cool
door Patrick
The Bus..
Om het openbaar vervoer te promoten kan je natuurlijk met saaie Postbus51 commercials komen. Maar in Denemarken doen ze dat net even anders..
17 Sep '12 - in Commercial
door Patrick
Douchebag Elephant
Als olifant in een dierentuin moet je jezelf ook maar zien te vermaken. En als je dan iemand aantreft die je niet aanstaat dan kan het wel eens smerig worden..
17 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Rampage - Top 5 Crashes
Het extreme mountainbike feestje Rampage van Red Bull is geweldig. Althans naast mooie momenten gaat het natuurlijk ook wel eens behoorlijk mis..
17 Sep '12 - in Cool
door Patrick
X Factor USA Patrick Ford - Britney Spears' Circus
Naast X Factor UK is er natuurlijk ook nog de Amerikaanse versie. We hebben al heel wat ellende voorbij zien komen, maar vandaag blijkt het nog een tikkeltje erger te kunnen. Zie hier Patrick Ford..
16 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Stagedive..
Tijdens de wat zwaardere concerten zijn er legio mensen die voor de lol van het podium het publiek inspringen. Prima, maar zorg dan wel voor genoeg publiek..
16 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Fragile Childhood - Monsters
Een drankje op zijn tijd is lekker. Al hebben sommige mensen geen limiet. Helaas worden sommige kinderen daar de dupe van. En dan zijn goede commercials als deze het gevolg..
16 Sep '12 - in Commercial
door Patrick
Insurance Scam Fail
Er zijn heel wat mensen die er een sport van maken om de verzekering op te lichten. Maar overdrijven is ook een vak..
16 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2012 (04) - Verkiezingen
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier een nieuwe Rapservice!
16 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Car Wash Master - Skill Level Asian
Autowassen is niet iedereen zijn favoriete bezigheid. Maar deze beste man maakt er een sport van..
15 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
X Factor Jahmene Douglas - Etta James' At Last
We laten maar al te graag de foute audities zien van de diverse talentenshows. Maar niet alles wat voorbij komt is slecht. Sterker nog, sommige zijn ronduit goed..
15 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Stunter13 Rafal Pasierbek's XDL2012 First Place Final Run
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens als Rafal Pasierbek a.k.a Stunter13..
15 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Devinsupertramp - Canal Boarding - Ghetto Wakeboarding
We hebben ongemerkt al aardig wat filmpjes van YT-ster Devinsupertramp voorbij zien komen. Vandaag zoeken we het water op voor een potje wakeboarding..
15 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Bi-Fuel Happiness
Je auto vol gooien met brandstof is vandaag de dag geen plezierige bezigheid. En als je dan een keer staat te tanken en je krijgt je dure benzine of diesel een keer voor de prijs van LPG, dan is dat wel even 'schrikken'. Slechts 84,9 ct per liter, dat is pas fijn tanken. Logisch ook dat dit tankstation het aardig druk heeft gehad. Naar mijn mening een geslaagde actie van Opel. Meer info hier!
14 Sep '12 - in Advertentie
door Patrick
Women..
We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar leer dan wel parkeren.
14 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Farting In The Hood Prank
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met zijn 'pooter'. Zo ook vandaag..
14 Sep '12 - in Humor
door Patrick
If You're A Man, Join The William Lawson's Clan!
Een goede whisky verdient onze aandacht. Dus trekt de William Lawson's Clan door de straten van Nederland. Op zoek naar echte mannen. Ze dragen kilts. Ze rijden paard. Ze maken vuur, eten vlees en drinken Schotse whisky. Zoals het bedoeld is!
13 Sep '12 - in Commercial
door Patrick
Ruffriders 8 Trailer
Skiën is tof, snowboarden ook, maar er kan nog veel meer in de sneeuw. Wat dacht je van zwaar misbruik maken van de sneeuwscooter. Zie hier de trailer van Ruffriders 8..
13 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Dynamo Magician Impossible S01E02
Goochelen is een vak apart. Je hebt vingervlugge gasten die met wat muntjes spelen, maar je hebt ook illusionisten die net een stapje verder gaan. En dan hebben we het over Dynamo..
13 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel - First Look iPhone 5
Gisteren was het dan zover, de introductie van de iPhone 5. Jimmy Kimmel ging de straat op om te vragen wat de mensen vinden van de iPhone 5. Alleen weten ze niet dat ze een 4S in handen hebben. Humor!
13 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Remi Gaillard - The Godfather
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Zie hier The Godfather..
13 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Yif Magic
Goochelen met een pak kaarten kan elke illusionist wel. Maar sommige goochelaars, waaronder Yif, gaan net een stapje verder..
12 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Remote Control Rat Prank
Ratten, dieren waar je op straat niet op zit te wachten. Gelukkig is het beestje niet echt, maar het zorgt wel voor leuke reacties..
12 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Epic Alpes Freebord Session
Een freebord is een alternatief skateboard, gemaakt om het gevoel van een snowboard te benaderen. Eén ding is zeker, na de longboard is dit erg tof speelgoed..
12 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Pets
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar Pet Expo om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
12 Sep '12 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 10/09/12 - US Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de US Open Special..
12 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (116)
En ja hoor, daar gaan we weer. Je bent echt je leven niet zeker in sommige landen. Zie hier een nieuwe lading wegmisbruikers..
12 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Chalk Warfare 2.0
Een poosje terug konden jullie het eerste deel zien van Chalk Warfare. Vandaag voegen we daar deel 2 aan toe..
12 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Ski Crash Compilation
Het duurt nog even, maar dan gaan we weer richting de sneeuw. Althans, na het zien van deze beelden wil je waarschijnlijk nog wel een tijdje genieten van een heerlijke nazomer..
11 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Streaker Escape
In je blote piel over een sportveld lopen geeft sommige mensen een kick. Vraag me niet waarom, maar dat is blijkbaar zo. Negen van de tien keer is het ook maar van korte duur en wordt de streaker snel door de beveiliging of politie verwijderd. Deze man is een pro..
11 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Mercedes By Nature
Reclame maken doen alle autofabrikanten. Maar de aanpak van Mercedes is deze keer opmerkelijk. Om de schone Euro 6 motor voor trucks te promoten hebben ze de natuur ingeschakeld. En dat is nog best een tof idee..
11 Sep '12 - in Advertentie
door Patrick
The World In Two Minutes - Spain
De wereld in twee minuten. Een poosje terug bezochten we al een aantal landen, en vandaag voegen we daar Spanje aan toe..
11 Sep '12 - in Cool
door Patrick
X Factor Contestant Burns Demi Lovato
Als je meedoet aan een talentenshow als X Factor, dan moet je een beetje tegen kritiek kunnen. Niet iedereen heeft immers talent. Deze man kan duidelijk niet tegen een beetje tegenslag..
10 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Ga Voor Een Extra Stralende Dag!
Zeg nou eerlijk, een mooie glimlach kunnen we allemaal wel waarderen. Dus waarom zou je niet iemand in jouw omgeving verrassen met een stralende glimlach en een persoonlijke videoboodschap van Lieke van Lexmond. Check de Facebookpagina van Aquafresh en geef iemand een stralende dag! Je maakt tevens kans op een meet & greet met Lieke. Doen dus!
10 Sep '12 - in Advertentie
door Patrick
British Superbike 2012 - Cadwell Park Slow Motion
Of het nou motor- of autosport is, het blijft geweldig. Eén ding is wel een feit. In slow motion maakt het allemaal net wat meer indruk. Oordeel zelf..
10 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Attempted Robbery @ Ducati Croydon
Een brutaal mens heeft de halve wereld. Maar om nou gewoon een motorzaak in te lopen om vervolgens met twee nieuwe Ducati's weer de deur uit te lopen gaat een beetje ver. Gelukkig gaat het ook niet helemaal volgens plan. Stel dwazen..
10 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Improv Everywhere - Black Tie Beach 2012
De flashmob experts Improv Everywhere zijn weer terug. Vandaag gaan we gezellig met z'n allen naar het strand. Maar wel in 'black tie' natuurlijk..
10 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Tomorrowland 2012 Official Aftermovie
Eind Juli was het feest in het Belgische Boom. Talloze mensen waren daar aanwezig voor het gigantisch Tomorrowland. Mocht je het hebben gemist, zorg dan dat je er de volgende keer bij bent. Want zeg nou eerlijk, dit is toch waanzinnig!
10 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Hammerhead
Op elke kermis zie je weer de 'stoere' mannen staan die wel even laten zien hoe sterk ze zijn. De 'Kop van Jut' is daar een perfecte attractie voor. Althans..
09 Sep '12 - in Humor
door Patrick
The Screaming Sheep
We kunnen een heel verhaal typen, maar eigenlijk dekt de titel de lading al. We draaien de rollen een keertje om. Wat voor verhaal zou jij bij dit filmpje verzinnen?
09 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Scoobystep
De kunstwerken van meestermixer Pogo zien we met regelmaat voorbij komen. De beste man is weer eens aan het knutselen geslagen en gooit het nu over een andere boeg. Zie hier Scoobystep..
09 Sep '12 - in Music
door Patrick
Nanda
Combineer vechtsport met een dosis acrobatiek en gooi daar nog een vleugje humor overheen. Dan krijg je Nanda als resultaat..
09 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (115)
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
08 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Rapservice 2012 (03)
We zijn weer een week verder. Tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
08 Sep '12 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle - After Summer 2012
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van World Of Hardstyle After Summer 2012.
08 Sep '12 - in Music
door Patrick
Red Bull's Racing American Vacation
Red Bull zorgt graag voor wat spanning en actie. Tijd dus voor David Coulthard om weer eens een urban ritje te maken door de straten van Amerika. Blijft geweldig wat die gasten voor elkaar krijgen..
08 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning VIENNA - We Run Insane
De hype rondom parkour en freerunning is inmiddels al behoorlijk op zijn retour. Toch zijn er jongens die maar niet kunnen stoppen. Zie hier 'We Run Insane'..
08 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Risky Photographer
Voor een optimaal plaatje, moet je als fotograaf soms wat risico nemen. Al denk ik toch dat dit niet echt de meest verstandige plek is..
07 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Dorm Magic
Geen zin in studeren? Dan maar je trucjes op YT knallen. Niet allemaal even indrukwekkend, maar ik doe het hem niet na. Zie hier Dorm Magic..
07 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Mischief Managed: The Harry Potter Retrospective
Harry Potter is één van de mooiste magische verhalen van de laatste jaren. Mocht je onder een steen hebben gelegen en nog geen één deel hebben gezien. Zie hier dan The Harry Potter Retrospective..
07 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Thank God I'm Alive
Elke dag hebben wij mensen wel wat te zeuren. Of je moet vroeg op, weekend is weer voorbij, het weer is bagger, het brood is uitverkocht en ga maar verder. We moeten niet zeuren. Wees blij dat we leven..
07 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Be Water My Friend! Bruce Lee Remix
Bruce Lee, wie herinnert zich de legendarische acteur, martial arts instructeur en filosoof nou niet? Helaas met zijn 33 jaar veel te vroeg overleden. Maar hij heeft nog altijd wat wijze woorden voor ons.
07 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Wedding Cake Surprise
Trouwen, voor dames de mooiste dag van hun leven. Alles is immers perfect geregeld. Stadhuis, feestje, uitnodigingen, bloemen, auto's, taart en natuurlijk het belangrijkste, de verrassing..
06 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Nokia PureView Ad is Faked
Nokia's nieuwe smartphone de Lumia 920 moet de concurrentie aangaan met de nieuwe iPhone 5 die binnenkort het licht ziet. Al lijkt me dit wel een hele foute start..
06 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Bond vs Bond Car Chase
Elke James Bond film zit vol spektakel en natuurlijk de nodige achtervolgingen. Vandaag gaat James het gevecht aan met zichzelf. Ik zeg tof!
06 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Best Of Acceleration
Niks mooiers dan een snelle wagen met een bizarre acceleratie. Het gevoel laat je bloed sneller stromen. Zo ook bij deze mensen..
06 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Best Of Ulster GP 2012
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier het beste van Ulster GP 2012..
05 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (114)
En ja hoor, daar gaan we weer. Je bent echt je leven niet zeker op de weg in sommige landen. Zie hier een nieuwe lading wegmisbruikers..
05 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Bubbles vs Mail
Honden en postbezorgers is geen beste combinatie. Zelfs met de deur dicht wacht Bubbles geduldig op de nodige post. Of je er blij mee moet zijn is een ander verhaal..
05 Sep '12 - in Animals
door Patrick
Kilian Martin - Stationpark
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zie hier zijn laatste creatie: Stationpark..
05 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Experience Scootering With Mitch Baldry
Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte diehard is natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan. Zie hier Mitch Baldry..
05 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Real Life Roller Coaster Tycoon
Mocht je het spelletje Roller Coaster Tycoon een keer gespeeld hebben op pc of game console, dan weet je hoe het meestal eindigt. In ultieme chaos..
05 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Roadside Overtake
Elke autobestuurder heeft een hekel aan files. Althans, daar ga ik maar even vanuit. Dan heb je mensen die stiekem een andere route nemen, of simpelweg door het gras de rest voorbij willen. In dit geval kan ik maar één ding zeggen. Jammer jongen..
04 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Windsurf Crash Compilation
Windsurfen is een geweldige sport, maar zoals je weet leren we alles met vallen en opstaan. In dit geval veel vallen..
04 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Doornbos vs Joyriders
Ben je op je gemak een commercial aan het opnemen voor de nieuwe Alfa Romeo MiTo, komen er een paar onverlaten de rust verpesten. Daar is dan maar één oplossing voor. Payback!
04 Sep '12 - in Advertentie
door Patrick
Devinsupertramp - Assassin's Creed Meets Parkour In Real Life
De creaties van Devinsupertramp zijn stuk voor stuk kleine meesterwerken. Vandaag gaan we de game Assassin's Creed met een dosis parkour werkelijkheid maken..
04 Sep '12 - in Cool
door Patrick
The World In Two Minutes - Poland
De wereld in twee minuten. Een poosje terug bezochten we al een aantal landen, en vandaag voegen we daar Polen aan toe..
04 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Tractor Pull Gone Bad
Ouderwets touwtje trekken kennen we wel. Maar als je wilt weten welke tractor de meeste kracht heeft, dan kan je dat natuurlijk ook doen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
04 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Drunk Bulldozer Driver
Met een behoorlijke stuk in je kraag is het niet verstandig om achter het stuur van een auto te stappen. En al helemaal niet die van een bulldozer. Komt alleen maar gezeik van..
03 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
X Factor UK - Alison Brunton - Lady Gaga's The Edge Of Glory
Nu dachten we het ultieme dieptepunt wel bereikt te hebben wat betreft X-Factor. Maar gelukkig kunnen we nog een stap omlaag. Wat zullen die kids trots op haar zijn. Zie hier Alison Brunton..
03 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Human Slingshot Slip & Slide
Bij warm weer hoort een dosis waterpret. Een ouderwetse slip & slide is tof, maar dat kan natuurlijk een stuk spectaculairder..
03 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Drag Race Fail
Met je dik opgevoerde Polo of CRX een keer een drag race houden is altijd leuk. Maar nu weet je weer waarom er altijd spiegels op een auto zitten..
03 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
GTA IV: Hill Valley - Back to the future Mod Showcase
Grand Theft Auto is een geweldig spel, maar als knappe koppen zelf hun games aan gaan passen wordt het pas echt leuk. Zie hier de Back to the Future mod..
02 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Metal Gear Solid - Ground Zeroes Trailer
We hebben er lang op moeten wachten, maar The Snake is back! Zie hier de trailer van Metal Gear Solid Ground Zeroes. Thnx 5tarvin!
02 Sep '12 - in Trailers
door Patrick
Crosswalk Guardians..
Niks zo ellendig als autobestuurders die schijt hebben aan zebrapaden. Gelukkig zijn er altijd mensen die het graag nogmaals duidelijk maken..
02 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Home Build Cocktail Machine
Zelf ben ik een bier man, maar er zijn legio mensen die graag een cocktail of mixje drinken. Elke keer weer al die flessen bij elkaar rapen en afmeten tijdens het schenken kost gewoon tijd. Deze knutselaar heeft de perfecte oplossing..
02 Sep '12 - in Cool
door Patrick
DTM Pitstop Gone Bad
Een pitstop is een zenuwslopend race-onderdeel, die het verschil kan maken tussen winnen en verliezen. Het draait allemaal om precisie en timing. Al gaat er ook wel eens wat mis. Zoals hier bij Ralf Schumacher..
02 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
DIY Lamborghini Reventon
Het kost aardig wat knaken om een Lamborghini Reventon voor de deur te zetten. En buiten dat is het nog maar de vraag of je één van de zeer zeldzame exemplaren kunt bemachtigen. Dan zit er maar één ding op. Zelf bouwen. Ik zie bijna geen verschil, jullie?
02 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rapservice 2012 (02)
Als het niet rijmt hoef jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week..
01 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Korean Drummer Steals The Show
Je mag als knappe zangeres nog zo mooi zingen, maar met een drummer als deze ben je nooit het hoogtepunt van het optreden..
01 Sep '12 - in Humor
door Patrick
Speedboat Faceplant
Met een dikke speedboot onder je kont kan je natuurlijk de toffe jongen uit gaan hangen en dat ding even de sporen geven. Maar misschien is het verstandig om dat aan de ervaren jongens over te laten..
01 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Insurance Scam Fail
Er zijn heel wat mensen die er een sport van maken om de verzekering op te lichten. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
01 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Rally Crash Compilation
Naast de officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
01 Sep '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (113)
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
01 Sep '12 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties