Archief

Items van October 2010
Lamborghini Gallardo vs Rocket Vespa
Zeggen jullie het maar, wat is sneller. Een standaard Lamborghini Gallardo, of een ietwat getunde Peugeot scooter? We doen de test...
31 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Halloween Light Show 2010
Wat je met kerstverlichting kan doen, moet ook met Halloween werken toch? Deze beste man heeft aardig zijn best gedaan. Zie hier Thriller en This is Halloween!
31 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Seesaw
We hebben het al vaker gezegd. Speeltuinen, wip-waps en schommels zijn voor kinderen, daar heb je als volwassen meid toch niks op te zoeken. Ach, wie niet horen wil moet maar voelen.
31 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation October
De maand is weer voorbij. Met andere woorden, tijd om alle grappige en pijnlijke falers eens op een rijtje te zetten. Zie hier de Fail compilation van October.
31 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Halloween Math Class 2010
Het saaie wiskunde is nooit echt mijn vak geweest. Deze leraar weet tenminste hoe je een beetje leve in de brouwerij brengt. Na zijn halloween stunt van vorig jaar en natuurlijk 1 April, is het nu tijd voor halloween 2010.
31 Oct '10 - in Cool
door Patrick
NASCAR Wrecks
Eén autosport die niet zo populair is hier in Nederland is Nascar. Toch zit deze sport vol spanning. Het gaat niet alleen erg snel, ook de missers zijn erg spectaculair.
31 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Rapservice 30/10/10
We zijn weer een week verder, tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe en tevens voorlopig laatste Rapservice!
30 Oct '10 - in Actueel
door Patrick
World Championship Inline Roller Speed Skating Finish
Het is een hele opgave om wereldkampioen roller speed skater te worden. Maar mocht je dan uiteindelijk als eerste de finish zien, ga dan niet de stoere jongen uithangen...
30 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Exploding MacBook Air
Nu de nieuwe MacBook Air geïntroduceerd is, is het tijd om afscheid te nemen van de oude generatie. En hoe doen we dat? Met een BIG BOOM! Ik zeg zonde..
30 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Hoeveel Fail kan jij aan? Laten we eens proberen. 3 Hour Fail is één lange mengelmoes van oude en nieuwe filmpjes. Hou jij het de volledige drie uur vol?
30 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
3RUN Showreel 2010
Freerunning en parkour blijft een sport apart. De jongens van 3RUN kennen de sport tot in het extreme. Zie hier de 3RUN Showreel 2010.
30 Oct '10 - in Cool
door Patrick
100 Horror Movie Spoilers In 5 Minutes
Ben je van plan deze Halloween een paar horror films te kijken, sla dit filmpje dan even over. Deze twee gasten 'verpesten' de afloop van 100 films in 5 minuten.
30 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Celtics Fan Celebration
Tijd voor een gouwe ouwe. Het is natuurlijk geweldig als jouw favoriete basketbal club, de Celtics, weer eens als winnaar uit de bus komt. Dat is zelfs reden voor een klein vreugde dansje.
29 Oct '10 - in Retro
door Patrick
One Night Stand - Studio Brussel
Goede muziek maakt emoties bij je los. Van het ene nummer voel je je vrolijk, terwijl het andere nummer de tranen in je ogen brengt. Studio Brussel weet wat wij bedoelen..
29 Oct '10 - in Commercial
door Patrick
Logorama
Hoe creatief kan een mens zijn. In de animatie 'Logorama' zien we in een kwartier de meest bekende logo's en merken tot leven komen. Logorama is tevens bekroond met een Academy Award voor beste short animatie.
29 Oct '10 - in Animation
door Patrick
Bus vs Tunnel
Sneeuw en regenachtig weer zijn niet de meest ideale omstandigheden om de weg op te zoeken. Mocht je het toch doen, dan is het vanzelfsprekend dat je daar je snelheid op aanpast. Maak dat deze buschauffeur maar eens wijs..
29 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
SAW - Every Death
Speciaal voor de mensen die nu lekker aan een broodje zitten heeft de buurman een heerlijk overzicht van SAW. Alle moord en doodslag in een kleine vier minuten. Alvast een voorproefje voor Halloween..
29 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Ventriloquist Paul Zerdin
Jeff Dunham kent bijna iedereen, maar kennen jullie buikspreker Paul Zerdin ook? Wij laten jullie even kennismaken met de grappenmaker.
28 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Kid vs Swedisch Guard
Als je een kleine jongen vraagt wat hij later zou willen worden, is het antwoord vaak straaljagerpiloot, brandweerman, of één van de andere 'standaard' beroepen. Deze kleine man weet het volgens mij al..
28 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Brick Master
Pas geleden zagen we nog een instructeur op een 'indrukwekkende' manier een stok te lijf gaan. Vandaag laten we het hout voor wat het is, en gaan we door met een lading stenen. Indrukwekkend!
28 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Quattro vs xDrive - Audi Q5 vs BMW X3
Een wedstrijdje tussen twee wagens in het zelfde segment is altijd leuk. Vandaag de Audi Q5 en de BMW X3, met andere woorden Quattro vs xDrive. Het kan aan mij liggen maar klopt dit wel helemaal?
28 Oct '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call..
Een rally coureur staat tijdens het rijden best onder druk. De navigator geeft wel aan welke kant het op gaat en desnoods in welke versnelling, maar het blijft behoorlijk impulsief. Dat blijkt maar weer...
27 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Chainsaw Maid 2
Claymotion is een vak apart. Wallace en Gromit ken je wellicht wel, maar de klassieker Chainsaw Maid is een ander verhaal. Om alvast in de Halloween stemming te komen presenteren wij de 'horror' Chainsaw Maid 2.

Let op: Niet voor kids!
27 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome!
Na deze ietwat oude compilatie Youtube klassiekers, heeft de beste man nu een mix gemaakt van mensen die ronduit Awesome! zijn. Enjoy!
27 Oct '10 - in Cool
door Patrick
NAUCC 2010 U Games - Evolution Of Balance
Je ziet niet al te vaak mensen trucjes uithalen op een éénwieler. Maar deze jongen beschikt over de skills. Zie hier voor de 2010 NAUCC video competitie, Evolution Of Balance..
27 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Texas Mile - Underground Racing Gallardo Crash
De Lamborghini Gallardo Superleggera is een bloedsnelle wagen, dat mag duidelijk zijn. Maar geef de sleutels in handen van tuning expert Underground Racing en je krijgt een monster terug. Een poosje terug zagen we hem de eerste run maken op de Texas Mile. Helemaal top, maar vorige week liep het anders af..
27 Oct '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Try Savers & Rib Breakers 11
Na de keiharde rugby mix 'Hits & Fights' van gisteren, doen we het vandaag dunnetjes over met de compilatie 'Try Savers & Rib Breakers 11'. Waanzin!
27 Oct '10 - in Sport
door Patrick
Michael Steingraeber Street & Flatlant BMX Mix
Op onze zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street en flatland pro Michael Steingraeber. Skills..
27 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Rugby Hits & Fights
Oké, ik geef het eerlijk toe. Van dat snelschaken is mijn conditie er niet beter op geworden, misschien is het toch tijd om eens op zoek te gaan naar een echte sport. Wat dachten jullie van een gezellig potje rugby?
26 Oct '10 - in Sport
door Patrick
Ipswich Car Pile Up
Wanneer je naar het Ipswich race circuit gaat ga je niet voor de mooie wagens of de warme hotdogs. Nee, je gaat voor spektakel. Deze man heeft volgens mij een droge broek nodig..
26 Oct '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fifth Gear's Tiff Needell Tests Pagani Zonda R
Naast Top Gear is het Engelse programma Fifth Gear ook zeker een aanrader. Een poosje terug lieten we jullie de promo zien van de indrukwekkende Pagani Zonda R. 750pk en 0-100km/h in 2.7 seconden, met andere woorden, een beest op rubber. Tiff Needell kreeg even de sleutels in handen..
26 Oct '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gouwe Ouwe MS-DOS vs iPad
De gouwe ouwe MS-DOS tijd hebben we gelukkig al een poosje achter de rug. De iPad daarentegen laat zich net zien. Maar wat vinden die oude mensjes nou eigenlijk van al die techniek? We gaan op bezoek bij de 86 jarige, stokdove meneer Strubbe. Thnx 5tarvin!
26 Oct '10 - in Television
door Patrick
Benidorm Bastards BE S02/E02
Vorige week konden jullie bij ons de eerste en tweede aflevering zien van een nieuw Belgisch seizoen Benidorm Bastards. Vandaag bij de buurman aflevering drie.
26 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Weekend Of Horrors Expo
Onze favoriete interviewer Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag geen HempCon, Exxxotica of Anime expo, maar een trip naar LA voor Weekend of Horrors.
25 Oct '10 - in Humor
door Patrick
ArcadeDock
Heb je nog ergens een laptop liggen en ben je in een creatieve bui? Wellicht is dit wat voor jou. Het kost een paar uurtjes vrije tijd, maar dan heb je wel een leuk speeltje als de ArcadeDock erbij. Voor meer info en video's ben je hier aan het goede adres!
25 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Keelan Phillips BMX Flatland Video
We hebben weer een BMX expert gevonden die maar al te graag zijn skills wil vertonen. Vandaag flatland pro Keelan Phillips. Werkelijk een kunstenaar op wielen..
25 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Galdori Power Performance Dolls
Waar denk jij aan als de dames onderling een dagje op stap gaan? Hoge hakken, een glaasje wijn, slap gelul, kleding en ga zo maar door. De dames van Galdori doen liever andere dingen met hun vrije tijd. En geef ze eens ongelijk..
25 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 37
Tijd voor een dosis crash geweld. Een poosje terug hadden we al eerdere delen van Crash Carnage, en vandaag maken we de collectie up-to-date met deel 37!
25 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Man vs Machine - Bowling
Wie doet het beter, een robot of de mens? Professioneel bowler Chris Barnes ging de uitdaging aan met bowling robot EARL (Enhanced Automated Robotic Launcher) met een verrassend resultaat.
25 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Tilt-Shift Formula Drift
Het Formula D event in Sonoma, Californië is sowieso een geweldig gebeuren. Maar als je het drift spektakel filmt met een tilt-shift lens krijg je het gevoel dat je naar een speelgoed race zit te kijken.
24 Oct '10 - in Cool
door Patrick
X360 Red Ring Of Death
Als marinier is het ook wel eens fijn om even je gedachte op wat anders te zetten. Een potje gamen is een leuke bezigheid, maar wat als je Xbox360 plotseling de welbekende red ring of death laat zien. Dan is daar maar één oplossing voor..
24 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Girls & Webcams..
Het internet staat er vol mee. Meiden die hun dansje laten zien van achter de webcam. Op zich niks mis mee, maar dan moet wel het meubilair een beetje meewerken.

Haar kleine zusje zit het ook niet echt mee..
24 Oct '10 - in Humor
door Patrick
We Love India
In sommige landen gaat het allemaal wat anders dan in ons kikkerlandje. Twister neemt ons even mee. Zie hier de compilatie 'We Love India' en voor de USA liefhebbers hierbij 'We Love America'.
24 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Rapservice 23/10/10
We zijn weer een week verder, tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
24 Oct '10 - in Actueel
door Patrick
Werkstatt Calendar 2011
Ook in 2011 moet er weer een kalender hangen in elke werkplaats. De duitse automaterialenleverancier Stahlgruber, komt met een wel heel aparte kalender op de proppen. Prima te bekijken zonder 3D bril, maar met bril geeft het net iets extra's. Voor de liefhebbers hier de making of. Thnx Bart!
23 Oct '10 - in Pics
door Patrick
Robin
Heb je zo nu en dan problemen met de opvoeding van je kind? In België hebben ze daar de opvoedingslijn voor. Om die een beetje onder de aandacht te brengen hebben ze in een warenhuis dit geintje bedacht. Humor!
23 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Saudis in Audis
Elke rijke stinkerd uit Saudi Arabië met een lading olie in zijn achtertuin heeft wel een behoorlijke collectie auto's. Eén auto die absoluut niet mag ontbreken is een Audi. Ze hebben er zelfs een liedje over gemaakt.
23 Oct '10 - in Music
door Patrick
Pinata
Helemaal geweldig zo'n echte pinata, maar je zal hem toch eerst kapot moeten meppen voordat je er van kunt genieten. Dat is een makkie toch?
23 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Saudi Drift Pro's
Het valt echt niet mee om een auto te besturen als je standaard een kameel tussen je benen hebt. Deze drift 'experts' proberen er het beste van te maken, maar ik kan maar één ding zeggen. Pak gerust weer je kameel!

Voor de liefhebbers één uit de oude doos..
22 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Ferrari 458 Italia vs Audi RS6 Evotech
De Russische autofielen van Dragtimes hebben een geweldige collectie sportwagens voor handen om 's avonds de wegen mee onveilig te maken. Vandaag gaat een Ferrari 458 Italia de strijd aan met een 750pk sterke Audi RS6 Evotech. Game on!
22 Oct '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
TreT - Parkour Dog
Een poosje terug zagen we de hond Roxy voorbij komen met een passie voor parkour. Vandaag gaan we met de American Staffordshire terrier TreT op stap. Respect voor het beestje!
22 Oct '10 - in Cool
door Patrick
You in HD - GoPro 2010 Highlights
Nog even en we kunnen weer gewapend met een camera de skipistes op. GoPro is daar de perfecte camera voor. Schokbestendig, volledig HD en waterproof. Hij is natuurlijk niet alleen geschikt voor de wintersport. We zetten een aantal GoPro momentjes op een rij..
22 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Scream 4 Trailer
Na drie succesvolle delen gaat begin volgend jaar deel 4 van Scream in première. Nou aan jullie de vraag. Zitten we erop te wachten, of is het weer meer van hetzelfde? Vanaf 15 april 2011 in de bios.
22 Oct '10 - in Trailers
door Patrick
Bolivia Ima Trail
Een heerlijk stukje fietsen is zo spannend nog niet, maar deze jongens gaan net een stapje verder. De 'geheime' Ima trail in Bolivia is alleen geschikt voor mensen met ballen. De beelden zeggen genoeg! Thnx Ruud & Bart!
22 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Benidorm Bastards BE S02/E02
Van de week konden jullie al genieten van het eerste deel van de Belgisch oudjes in Benidorm Bastards. Vandaag gaan we vrolijk door met aflevering twee. Zie hier deel 1 en deel 2.
22 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Richie Jackson - And Now
Na alle gasten die trucjes uit kunnen halen op hun skateboard is nu Richie Jackson aan de beurt. De 'oude' piraat lijkt op leeftijd maar is net 24 jaar. Daarentegen beschikt hij wel over de nodige skills.
21 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Stefan Lantschner BMX
En ook vandaag weer een BMX pro die zijn kunsten wil laten zien. Zoals je weet doen wij daar niet moeilijk over. Wij presenteren u Stefan Lantschner.
21 Oct '10 - in Cool
door Patrick
MLB Camera vs Bat
Als pitcher voel je jezelf nooit echt op je gemak. De ballen die op je worden afgevuurd gaan kogelhard langs je oren. Maar ook als cameraman is het oppassen geblazen..
21 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Polizei vs Drunk
Met een behoorlijke stuk in je kraag neem je het niet meer zo nauw met het gezag van bromsnor. Maar om hem dan op deze manier te lijf te gaan? Best apart.. Thnx Willem!
21 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Rivella Kicks & Thrills One Button Website
Tijd voor wat simpel vermaak op deze zonnige middag. Niet lastig, gewoon op de knop drukken en je krijgt geheel automagisch een simpele game voorgeschoteld. Hoe makkelijk kan het zijn. Game On!

Voor een ander spel gewoon weer op de knop drukken..
21 Oct '10 - in Games
door Patrick
Drift Girl
Leuk als je vrouw een keer de auto meeneemt om wat boodschapjes te doen, maar wanneer je je auto aan deze meid uitleent kost het je wel een nieuwe set rubber..
21 Oct '10 - in Cool
door Patrick
The 2011 Miss Reef Calendar Teaser
Als er één merk is met verstand van de meest mooie billen, dan is het kleding gigant Reef wel. Voor de opnames van de nieuwe 2011 kalender gingen ze naar het exotische Panama. Hier alvast een kleine teaser.
20 Oct '10 - in Sexy
door Patrick
Beer Slingshot
Je weet waarschijnlijk wel hoe wij denken over bier verspilling. Mag absoluut niet gebeuren. Dit stelletje prutsers begrijpen dat nog niet helemaal. Maar god straft onmiddellijk..
20 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Dancing Skills
Met een halve krat bier achter de kiezen veranderen sommige mensen spontaan in dans legende John Travolta. Idee is goed, uitvoering net wat minder..
20 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Track Girl
Wanneer je op de baan de snelste tijd neer wilt zetten is het wel zo gemakkelijk dat je vrij baan hebt. Maar is deze actie niet een beetje overdreven?..
20 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
L'amour Fou - Cali - Rémi Gaillard
We hebben al een poosje niets gehoord van de gekke Fransoos Rémi Gaillard. Vandaag zetten we onder het genot van een stukje muziek een aantal nieuwe en oude grappen op een rijtje.
20 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Benidorm Bastards BE S02/E01
Na een seizoen Benidorm Bastards bij onze zuiderburen is het nu ook al even bij ons op de buis. Mijn mening is dat we de Belgische variant niet kunnen overtreffen. Bij onze buren is zelfs het tweede seizoen al begonnen. Ze zijn er niet jonger op geworden, maar wel nieuwe grappen. Oordeel zelf. Hier deel 1 en deel 2.
19 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Tobias Tilgner Allride Video
Ook vandaag zetten we weer een BMX pro in de spotlights. We gaan op pad met street expert Tobias Tilgner. Eén ding is zeker, ik doe het hem niet na..
19 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Tree Jumper
Tijdens een relaxte wandeling door het bos kan het wel eens voorkomen dat het kind in je de overhand neemt. Vergeet alleen niet dat je in al die jaren wat zwaarder bent geworden.
19 Oct '10 - in Humor
door Patrick
OK Go - This Too Shall Pass - Rube Goldberg Machine Version
De band OK Go is geen onbekende voor ons. Eén ding waarmee ze naast hun muziek zichzelf onderscheiden van de rest zijn de muziekvideo's. Zo ook deze Rube Goldberg creatie voor de clip 'This too shall pass'.
19 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Oh Oh Cherso Little Princess Roos Topless
Wie volgt het niet elke Donderdag avond, Oh Oh Cherso! Onze Haagse vrienden staan dagelijks in de media, maar niet topless zoals 'little princess' Roos. Zeggen jullie het maar, doen of niet?
19 Oct '10 - in Sexy
door Patrick
Epic Meal Time - Pizza
Voor wie nog zin heeft in een late lunch is deze pizza wellicht een goed idee. Sonja valt dood van haar stoel als ze het ziet, maar smaken zal die.
19 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Little Esther Needs Some Answers
Als kind moet je meestal niets hebben van het andere geslacht. Maar als de pubertijd aanbreekt begint de interesse, en komen de daarbij behorende vragen. Little Esther schroomt geen moment om de straat op te gaan voor de antwoorden...
18 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Christina Aguilera's Hurt By Noelle
Bijna elke avond zien we op tv wel shows waarbij ze op zoek zijn naar dans of zangtalent. Een groot gedeelte van de mensen denken dat ze kunnen zingen, maar zijn vaak ronduit bagger. De negen jarige Noelle doet gewoon haar ding op internet, en beschikt over meer talent dan je regelmatig op de buis ziet.
18 Oct '10 - in Music
door Patrick
Fred Crosset Urban Trial Ride
Een aantal jaar terug zagen we Julien Dupont Lyon onveilig maken op zijn trial bike. Vandaag gaat trial pro Fred Crosset de straten van België bekijken. Zie hier zijn urban trial ride!
18 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Boulder Smash Nut Shot
Soms vraag ik me na een filmpje af 'waarom?'. Dat je geen kinderwens hebt oké, dat heeft deze beste man al een paar keer eerder duidelijk gemaakt. Maar zijn doel is blijkbaar nog niet volbracht. Nog ééntje dan..
18 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Muay Thai Instructor vs Stick
Als professioneel Muay Thai instructeur geef je graag het goede voorbeeld. Je moet immers aan je leerlingen laten zien dat je beschikt over de nodige technieken. Of ze er wat van opsteken is een ander verhaal..
17 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Tim Knoll - Street & Flatland BMX Freestyle
Op Biertijd zien we met enige regelmaat BMX experts voorbij komen. Vandaag Tim Knoll in de hoofdrol met een mix van street & flatland. Best kunstig.
17 Oct '10 - in Cool
door Patrick
The 600 Years
Wanneer een indrukwekkend gebouw als de astrological tower clock in Praag zijn 600ste verjaardag mag vieren is dat met recht een klein spektakel waard. We vieren het met een 3D projection mapping.
17 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Evil Clown Prank
Niets is zo leuk als je vriendin eens goed te grazen nemen. Komt ze net terug van een avondje stappen met haar vriendinnen, komt evil Bassie de boel op stelten zetten.
17 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Rapservice 16/10/10
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier een nieuwe Rapservice!
17 Oct '10 - in Actueel
door Patrick
Snoekbaars DWDD
Een mooie verse snoekbaars is voor een kok een heerlijk stukje vis. Maar let wel op. Zelfs uit het water kan het visje nog voor problemen zorgen.
17 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Heathrow Announcements
Het is nooit leuk als je iemand kwijtraakt op een groot vliegveld. De enige oplossing is de naam van de persoon om te laten roepen. Dat de namen zelf verzonnen zijn komen ze later wel achter..
16 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Dad vs Skateboard
Deze kleine meid doet aardig haar best op haar nieuwe skateboard, maar het wil allemaal nog niet echt lukken. Gelukkig is vader altijd bereid om het goede voorbeeld te geven..
16 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Dishwash Shower
Een hele dag in een professionele keuken werken is niet niks. Aan het einde van de dag is een heerlijke douche een geschenk uit de hemel. Maar wat als je thuis geen douche voor handen hebt? Dan maar een beetje behelpen op de zaak!
16 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
My Little Piece Of Privacy
Een groot open raam is heerlijk. De zon in je huis en een vrij uitzicht, maar het heeft ook zo zijn nadelen. Om er één te noemen, veel mensen hebben de gewoonte om naar binnen te kijken. Deze creatieve geest heeft er wat op gevonden.
16 Oct '10 - in Tech
door Patrick
Let's Dance!
Goeiemorgen! Tijd om fris en fruitig het weekend in te gaan. Na een heerlijk ontbijt gaan we de dag starten met een vrolijk dansje. Badmuts bij de hand? Oké, we gaan er voor!
16 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Alex Caizergues Speed Record Kiteboarding
Al jaren is er een strijd gaande tussen windsurfers, zeilers en kiters over wie het eerst door de 100KM/u barrière zou gaan. Afgelopen week tijdens de Luderitz Speed Challenge 2010 was het zo ver en scheerde Alex Caizergues met 54.10 knopen (100.19KM/u) op zijn kiteboard over het Namibische water.

Een geweldige prestatie, maar het event duurt nog tot eind oktober. Wie zal de lat nog hoger leggen?
15 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Je Jeugd In 94 Seconden
Laten we eens een stap terug in de tijd nemen. En wel naar de tijd van Rembo & Rembo, 2 Unlimited en Flippo's. En dat alles in een kleine 94 seconden..
15 Oct '10 - in Retro
door Patrick
AK47 Visible Drum Magazine
Dat je auto's of computers wil 'modden' oké, maar wapens? Natuurlijk is het leuk om iets origineels te verzinnen voor je AK47, maar of het functioneel is?
15 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Wakecity Berlin
De film Wakecity is inmiddels zes jaar oud, maar geloof me, dat mag de pret niet drukken. Het is tijd om de wateren van Berlijn onveilig maken.
15 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Take Out
Voor een serveerster, die dagelijks haar best doet, is het na de standaard vraag 'Heeft het u gesmaakt?" best zuur om te horen dat het eten niet lekker was. Vaak is het maar een flauw grapje van de gast zelf, maar eens is de grens bereikt.
14 Oct '10 - in Movies
door Patrick
Street Art by Banksy
De werken van de Engelse straat kunstenaar Banksy zijn niet te vergelijken met de 'normale' graffiti die we zo nu en dan om ons heen zien. Zijn werk is ronduit in één woord te beschrijven. Kunst! We zetten een aantal van zijn kunstwerken op een rijtje voor je. Hier deel 1 en hier deel 2.
14 Oct '10 - in Pics
door Patrick
Crimson Dexter Pogo Mix
We hebben al een aantal muzikale creaties van Pogo voorbij zien komen. Om er twee te noemen, Gardyn en Skynet Symphonic. Vandaag zijn laatste creatie met een knipoog naar Dexter, Crimson!
14 Oct '10 - in Music
door Patrick
Oh Oh Cherso Tony Sterretje Houdini en Rodeo
Vanavond is het weer zover. Dan gaan we weer genieten van de maffe Hagenezen in Oh Oh Cherso. Om alvast in de stemming te komen wil Tony (Sterretje) even zijn favoriete standjes kwijt. De Houdini en Rodeo..
14 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Believe In Yourself
Het klinkt misschien een beetje wazig, maar de ware kracht zit tussen je oren. Als jij er heilig in gelooft dat je iets kan, dan lukt het 9 van de 10 keer ook. Althans, deze snuiter neemt de proef op de som..
14 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Phuket Vegetarian Festival

Let op: Niet geschikt voor kids! - Be aware: Not suitable for kids!
14 Oct '10 - in Photography
door Patrick
Detroit Lives
Als er één ooit veelbelovende stad hard achteruit is gegaan dan is het Detroit wel. Maar is het zo vergeten en verlaten zoals men zegt? Jackass ster Johnny Knoxville gaat in de kleine docu Detroit Lives de straten van Detroit in, om uit te zoeken of het echt een stad van verwoesting en verlatenheid is. Meer info hier!
14 Oct '10 - in Docu
door Patrick
New Kids Turbo Trailer
Na de kleine teaser van een poosje terug is het nu eindelijk tijd voor de officiële trailer van New Kids Turbo. Vanaf 9 december in de bios. ik kan in ieder geval niet wachten!
13 Oct '10 - in Trailers
door Patrick
Oh Oh Me Trein
Oh Oh Cherso is inmiddels al een paar weken bezig. Logisch ook dat de één na de andere Jokertje imitator op Youtube van zich laat horen. Vaak niet interessant, maar dit filmpje is toch wel bijzonder. Thnx!
13 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Jesse Useful Dog Tricks Jack Russell Terrier
Jesse is geen onbekende voor ons. De slimme Jack Russell heeft in de loop der tijd aardig wat trucjes geleerd. Maar ook hij zit niet stil. Zie hier zijn laatste skills.
13 Oct '10 - in Animals
door Patrick
Chilean Miners Rescued

More photos here and here!
13 Oct '10 - in Photography
door Patrick
Darda Brothers
Kennen jullie die ouderwetse plastic Darda racebanen nog? Pure nostalgie, maar er zijn mensen die zich er nog steeds mee vermaken. Aanschouw de Darda Brothers..
13 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The MP3 Experiment 7
De flashmob experts van Improv Everywhere hebben weer een nieuw project. The Mp3 Experiment. Laat een kleine 3000 man dezelfde Mp3 downloaden met een aantal opdrachten en laat ze los in de winkels van New York. Geweldig!
13 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Vimeo Awards After Party Opening - 3D Projection Mapping IAC Building Chelsea New York
Vimeo is niet alleen een geweldige site, ze weten ook hoe ze een feestje kunnen geven. De after party van de Vimeo awards ging van start met een wel zeer bijzondere 3D projection mapping op het IAC gebouw in New York. Ik zeg tof!
12 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Erik Elstran's Dragon Shredit
Filmpjes vol BMX skills, we zijn er dol op. Vandaag geen extreme missers maar geven we het stuur aan BMX wonderboy Erik Elstran. Zie hier zijn Dragon Shredit!
12 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 3 - Part 4
Eén van de meest vermakelijke programma's die er op tv te zien zijn is zonder twijfel Wipeout. Na drie eerdere delen gaan we nu verder met een dosis leedvermaak. Zie hier deel 4 van Wipeout - Best of Season 3.
12 Oct '10 - in Cool
door Patrick
BumbleBee vs Real Police
Tijdens opnames van grote producties als Transformers 3 worden complete straten en zelfs wijken afgezet. Eén regel moet je wel rekening mee houden. Een echte politieauto heeft alsnog altijd voorrang!
12 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Jamie Oliver Chicken Nuggets Experiment
Fast food is niet al te best voor je, laat staan voor kinderen. Jamie Oliver laat met zijn zeer succesvolle experiment aan kinderen zien hoe de 'heerlijke' kip nuggets worden gemaakt. Maar zullen ze luisteren naar zijn wijze woorden?
11 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Dynamic Systems 2
Het is alweer te lang geleden dat we een spelletje gespeeld hebben. Na het eerste deel van puzzelspel Dynamic Systems gaan we vrolijk door met het vervolg. Zie hier Dynamic Systems 2. Game on!
11 Oct '10 - in Games
door Patrick
Simpsons Intro by Banksy
Aan het begin van een nieuw seizoen worden met regelmaat de intro's van The Simpsons aangepast. Deze keer heeft de Britse kunstenaar Banksy zijn draai eraan gegeven..
11 Oct '10 - in Animation
door Patrick
Truck Service
Uitlaatje lek meneer? Geen probleem, dat fixen we in no-time voor u! Althans, dat kan nog wel even wat langer gaan duren..
11 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Waterman Dickson Oppong Das Supertalent
We zien met regelmaat vreemd talent voorbij komen op tv. Het Duitse 'Das Supertalent' is ook zo'n show waar mensen hun skills kunnen tonen. Zie hier Waterman Dickson Oppong.
11 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Smaakpolitie België - Ketchup
Rob Geus kennen wij allemaal als de Nederlandse Smaakpolitie. In België is Benny Bax de man. Eén ding is zeker. Voor een heerlijke tosti met ketchup hoef je bij dit 'restaurant' niet aan te kloppen..
10 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Breaking Boards
Sommige dingen zie je van te voren al aankomen. Deze karate kid wil even zijn skills laten zien op Youtube. Idee is prima, uitvoering wat minder..
10 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Pauw & Witteman - Toilet
Helemaal geweldig hoor zo'n live show van Pauw & Witteman bijwonen, maar wat als je naar het toilet moet en je weet de weg niet..
10 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Rapservice 09/10/10
We zijn weer een week verder, tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
10 Oct '10 - in Actueel
door Patrick
Parigot
Een mens doet rare dingen als hij niets te eten heeft. In Parigot is een luxe voedselbezorger doel van een zwerver en zijn trouwe duif. Met alle gevolgen van dien..
09 Oct '10 - in Animation
door Patrick
Crazy Lady vs Skateboarders
Oké, we zitten hier met een meningsverschil, dus help ons even. Dat niet iedereen skateboarders kan waarderen mag duidelijk zijn. Maar wat bezielt oma hier? Doet ze het opzettelijk, of is het een ongelukje?
09 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Skate Scooter vs Ramp
Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte die hard is natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan. Ik denk alleen wel dat deze snuiter hem voorlopig even in de garage laat staan.
09 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Russian Freerunning
Parkour en freerunning blijft geweldig om te zien. Vandaag reizen we af naar Rusland waar we Erik Mukhametshin en Gisych Alexandr aan het werk zien. In één woord; Respect!
09 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Fence Jump
Eindelijk na lange tijd heb ik weer eens de skeelers van zolder gehaald. De trucjes van vroeger ken ik vast nog wel. Zo'n sprongetje over het hek was zo lastig toch niet?
09 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Freeze Time Proposal
Als het dan eindelijk zover is en je gaat je schatje ten huwelijk vragen, doe het dan op een originele manier. Stop de tijd!
08 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Freestyle Scooter
Heerlijk zo'n ritje op de brommer, maar na al die rechte wegen heb je het wel een beetje gezien. Tijd voor wat leven in de brouwerij.
08 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Summertime Bike Ramp
Er is niks zo mooi als op een zonnige middag met een aantal maten een beetje waterpret hebben. Neem een klein meertje, een schans en een paar BMX fietsjes. Succes verzekerd!
08 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Don't Sleep In The Train
Na een vermoeiende dag hard werken is het wel eens heerlijk om even de ogen te sluiten. Goeie tip, doe het niet in de trein..
08 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Police - Why Are You Driving In My Country?
De politie is je beste vriend. Nou ja, op de hond na dan. Deze bromsnor haalt een Duitse toerist van de weg omdat hij een paar mijl te hard rijdt. Op zich prima, maar doe gerust normaal..
08 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Saruman And The Retarded Helper
Vandaag geen hilarische remake van Harry Potter, maar Lord of the Rings. De heren van PistolShrimps blijven ons vermaken met creatief knip en plakwerk. Zie hier Saruman and the Retarded Helper.
08 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Cat Deeley - Quiet Please
Het werk als presentatrice valt niet mee. Laten we ook eerlijk wezen, als iemand zijn verhaal wil doen, moet je ook als publiek even je mond houden. Cat Deeley maakte het even duidelijk op live tv.
07 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Hey Ginger!
Kennen jullie het filmpje nog van de roodharige CopperCab? Met dit filmpje in het achterhoofd is een jongen met zijn twee broertjes aan de knutsel gegaan, met de extreme short film 'Hey Ginger!' als resultaat.

Let op: Niet voor kids!
07 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
BYE Stick Man
De ouderwetse Stick Man, wie kent hem niet. We hebben hem zelfs desktops zien slopen. Vandaag zien we in BYE 60 manieren om afscheid te nemen van hem.
07 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Movie Challenge
Wie is hier een echte film expert? Laten we eens een kleine uitdaging aangaan. In deze clip zitten 26 films verborgen. Weet jij ze allemaal te noemen?
07 Oct '10 - in Animation
door Patrick
Elevator Express
Hoe ellendig is het als je aan komt lopen de liftdeuren net voor je neus sluiten. Gemiste kans, dan maar wachten op de volgende. Althans, deze man had daar blijkbaar geen zin in..
07 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Nice Flip Parkour
Ik blijf me verbazen over die jonge gasten die de parkour skills onder de knie proberen te krijgen. Nou is een salto niet al te moeilijk, maar een dubbele wordt al snel te veel van het goede. Blijven proberen pik!
07 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Lucky Dog
Wie heeft niet de droom om een dikke prijs te winnen in de loterij? Helaas zal het niet al te snel gebeuren, maar als het dan toch een keer zover is. Vergeet dan je trouwe viervoeter niet..
06 Oct '10 - in Commercial
door Patrick
Bathroom Trick Shot
We moeten allemaal wel eens nodig naar het toilet. Maar er zijn er maar weinig die er een sport van maken. Ranzig oké, maar je moet de skills er van inzien..
06 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Peter Niemeyer & Bibiana Steinhaus Breast
Onder een professioneel partijtje voetbal elkaar een vriendschappelijk klopje geven is de normaalste zaak van de wereld. Alleen zat Hertha BSC speler Peter Niemeyer volgens mij ergens anders met zijn gedachte..
06 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Greenpeace vs Nuon & Essent
Greenpeace heeft weer eens de frontale aanval geopend op milieuvervuilende bedrijven. Dit keer zijn het energieleveranciers die er aan moeten geloven. Via hun eigen iets aangepaste commercials krijgen Nuon en Essent er flink van langs. Fight!
06 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Lost Your Ball?
Wanneer wij op straat een spelletje spelen en de bal rolt in een straatput, dan is het einde oefening. Maar er zijn mensen die zich niet zo snel laten kennen...
06 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Rampage 2010
Hoe blijven ze het toch verzinnen bij de rode stier. Rampage 2010 is hét freestyle downhill mountainbike event wat je maar kunt bedenken. Met een afdaling van 1500ft kan ik maar één ding zeggen. Kick ass!
05 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Justin Bieber Isn't Who You Think He Is..
Als er één tieneridool is die volle zalen trekt dan is het Justin Bieber wel. Maar is Justin wel de jongen die wij denken? Na grondig onderzoek blijkt er toch iets meer aan de hand te zijn..
05 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Homeless Man Under Pressure
Wie is er niet groot geworden met Kermit de kikker (en pindakaas). Combineer de groene kikker met een zwerver, en de geweldige klassieker 'Under Pressure'. En dit is het resultaat! Thnx Vincent!
05 Oct '10 - in Cool
door Patrick
The Queen ST BMW Drag Car
Elke drag racer zit vakkundig in elkaar, gemaakt voor de extreme snelheid. Vaak hoeft het onder de kap geen schoonheid te zijn, maar Queen ST dacht daar anders over. Zie hier hun 'BMW'..
05 Oct '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stem Op Sjak
Andrélon bestaat 70 jaar. Lekker belangrijk zal je waarschijnlijk denken, maar toch hebben we jullie hulp nodig. Doe eens even stemmen op Sjak. Want laten we eerlijk wezen, met zo'n 'bos krullen' verdien je het om winnaar te worden.
05 Oct '10 - in Humor
door Patrick

Jouw toekomstig huis in het Olympisch dorp?
Jouw toekomstig huis in het Olympisch dorp?
Woon jij later in het huis van een Olympisch kampioen? Heel goed mogelijk. In het door de TU/e ontwikkelde masterplan sluiten bouwprojecten voor de Olympische spelen 2028 aan op bestaande stedenbouwkundige plannen. Voor het Olympisch dorp wordt gebruik gemaakt van nieuwe woningen, die deel uitmaken van nu al geplande stadsuitbreiding. De woningen gaan na het evenement in de verkoop en krijgen geen kans om in verval te raken. Misschien koop jij dus straks het huis van die gouden medaillewinnaar! Ben je nieuwsgierig? Bezoek onze Open dagen op 29 en 30 oktober 2010, of kijk hier!
05 Oct '10 - in Advertentie
door Patrick
Skalienation - Jackson - Freestyle Slalom
Schaatsen kan ik niet, laat staan rolschaatsen. Skeelers begin ik al helemaal niet aan, en misschien maar beter ook. Als ik Jackson zo bezig zie raken mijn benen al in de knoop. Respect.
04 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Melody Donchet - Freestyle Football
Meisjes kunnen niet voetballen, hoe vaak hoor je het niet zeggen. De 20 jarige Melody Donchet bewijst het tegendeel. Ze kan namelijk toveren met een bal..
04 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Defqon.1 Uganda 2010 - Official After Movie
Inmiddels hebben we alle zomer festivals weer achter de rug. Voor de aftermovies verwijzen we je graag door naar de buurman, maar die is er nog één vergeten. Defqon.1 Uganda!
04 Oct '10 - in Humor
door Patrick
Wedding Dog..
Er is niets zo bijzonders als je trouwdag. Althans, dat heb ik mij laten vertellen. Maar als het moet gebeuren dan natuurlijk wel met alles erop en aan. Zelfs de hondjes mogen mee.
04 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Katy Perry - I Kissed..
Katy Perry is met haar succesvolle hit 'I kissed a girl' een regelrecht idool geworden. Logisch ook dat jan en alleman het liedje tot in het extreme probeert na te doen. Op zich geen probleem, maar er zijn grenzen..
03 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Evotech BMW M6 Mosow Run
Een poosje terug zagen we de Black Devil op zijn R1 als een malle door Moskou vliegen. Vandaag doen we het met een Evotech BMW M6. Ik zeg waanzin!

Check 2:48.. risico van het vak.
03 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Base Jump Or Wingsuit
De echte adrenaline junk gaat een ultieme trip niet uit de weg. Maar waar zou jij voor kiezen. Base jumpen in Mexico bij de Cave of the Swallows, of trek je de wingsuit aan voor een vlucht door de bergen?

Extra: Jeb Corliss!
03 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Rapservice 02/10/10
We zijn weer een week verder. Tijd voor MC T-Lex's muzikale nieuwsoverzicht van afgelopen week. Want zoals je weet, als het niet rijmt hoef jij het niet te weten. Zie hier de Rapservice!
03 Oct '10 - in Actueel
door Patrick
Scrubs Proposal Surprise
Je schatje ten huwelijk vragen doe je ook niet elke dag. Dus als de tijd er rijp voor is doe je het op een originele manier. En de mensen van Scrubs helpen maar al te graag..
03 Oct '10 - in Retro
door Patrick
Crash Carnage 36
Autosport staat garant voor een behoorlijke dosis spektakel. Zijn het niet de geweldige stuurmanskunsten van de coureurs dan wel de crashes. We zetten er weer een aantal op een rij. Zie hier Crash Carnage 36!

Meer afleveringen van Crash Carnage vind je hier!
03 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Watch Your Car! BMW M3 Drift
Een dagje spenderen met mensen die net zo verzot zijn op een BMW M3 als jezelf is geweldig. Maar één goede raad. Doe wel je auto op slot. Want voor je het weet gaat er iemand met je auto aan de haal.
03 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Legend Of The Guardians
De tijd van ouderwets Tom & Jerry is voorbij. Vandaag de dag worden animaties met de dag mooier. Sterker nog, bijna alle animaties die verschijnen zijn er ook in 3D. Zo ook Legend Of The Guardians. Thnx Rick!
02 Oct '10 - in Trailers
door Patrick
Gun Size Matters
Freddie Wong blijft lekker bezig met het filmen en bewerken. Na zijn eerdere creaties is het nu tijd voor Gun Size Matters.. En om het maar op z'n sterretje's te zeggen, op haar ken ik wel een kunstje.
02 Oct '10 - in Cool
door Patrick
The Unseen Sea
Tijd voor een rustgevend natuur momentje. Een geweldige timelapse montage van de San Francisco Bay Area. Zie hier Simon Christen's The Unseen Sea.
02 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Break The Habit!
De voorlichtingsfilmpjes die we hier dagelijks op tv voorbij zien komen maken voor mijn gevoel zelden indruk op de mensen. Waarom doen we het niet zoals andere landen? Die zetten je wel aan het denken..
01 Oct '10 - in Commercial
door Patrick
A History Of Rap - Jimmy Fallon & Justin Timberlake
De rap muziek is door de jaren heen behoorlijk veranderd. Jimmy Fallon en Justin Timberlake gingen los en zetten samen een aantal klassiekers op een rij. Cool!
01 Oct '10 - in Music
door Patrick
Punch Me!
Je kent het wel. Een paar vrienden op bezoek, en na een lading biertjes gaan ze de stoere jongen uithangen. Ik ben benieuwd of deze snuiter de volgende keer nog zo'n grote mond heeft..
01 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Sintel
Na Big Buck Bunny en Elephants Dream is nu Sintel de laatste animatie gemaakt met behulp van de Blender Foundation en de open-source software Blender. Ik kan maar één ding zeggen. Impressive!
01 Oct '10 - in Animation
door Patrick
Volcano Climbing
Een berg beklimmen doen legio mensen voor de sport. Op zich niet zo heel bijzonder. Maar als je kokend lava onder je hebt is het een ander verhaal.

Voor de liefhebbers hier de iets langere versie..
01 Oct '10 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties