Archief

Items van July 2010
Rave Toilet
De lichtgevende staafjes kennen we allemaal wel. Is het niet van een oude houseparty dan is het wel van een kinderfeestje. Dit is wellicht niet helemaal volgens het milieu boekje, maar het geeft wel een leuk effect.
31 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Floating Point Tokyo
Sommige steden zijn simpelweg bijzonder. Eén daarvan is Tokyo. Hoe zet je zo'n intensieve en immense stad in de spotlights? Bijna niet te doen, maar Samuel Cockedey krijgt het in timelapse aardig voor elkaar. Meer hier!
31 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Exhaust Challenge
In Nederland is voor diesels roetmeting een onderdeel van de apk keuring. Op zich niets bijzonders, maar in Amerika doen ze het blijkbaar op een andere manier..
31 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Redneck Gardening
Een minder prettige bijkomstigheid van de zomer is het onderhoud van de tuin. Met een beetje zon is je heg in no-time een bos van je welste. Deze tuin expert heeft de perfecte oplossing..
31 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Pencil Art
Elke scholier en timmerman heeft waarschijnlijk dagelijks een potlood in handen. Handig ding, maar er zijn mensen die hem ergens anders voor gebruiken.
30 Jul '10 - in Pics
door Patrick
Pomparkour Ladder Sport
Parkour kennen we allemaal wel, maar wie het spannender wil maken neemt simpelweg een ladder mee. Pomparkour is een beetje vreemd, maar op een bepaalde manier nog best tof.
30 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Red Bull Flugtag World Record
Kennen we ons oude Ter land ter zee en in de lucht, 'Vlieg er eens uit!' nog? Red Bull heeft het omgedoopt tot Flugtag en niet zonder resultaat. Na 10 jaar een nieuw wereldrecord van 63 meter! Hier de highlights!
30 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Okotanpe & Crystal Pakkun
Jongleren is op zich al een hele prestatie, maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas. Okotanpe a.k.a Mr. Fuse heeft het contact juggling verheven tot een ware kunst.
30 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Formula Truck Crash Brasil
Bij elke race kan er wel iets fout gaan. Of het nou F1, DTM of Nascar is, een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook tijdens de formula truck competitie in Brazilië. Deze beste man heeft een engel op zijn schouder gehad..
29 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Lo Peor del Boxeo - Bolo vs. Gringo
Een klassieker. Ik stuitte net op een bokswedstrijd uit 1998 die meteen weer een glimlach op mijn gezicht toverde. Retro eerste klas! Zie hier Bolo vs Gringo.
29 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Tempus II - Ultra Slowmotion
Geoorloofd dingen kapot maken is zo nu en dan best leuk, maar in slowmotion maakt het net wat meer indruk. Tempus II is daar een mooi voorbeeld van.
29 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Frozen Flashmob Düsseldorf
Het is een tijdje stil geweest rondom de flashmobs maar we hebben er weer één. Deze keer werd een stukje van Düsseldorf bevroren. Blijft apart om het echt mee te maken..
29 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Creative Helmets
Als we toch voor onze veiligheid met een helm op de brommer of motor moeten stappen, dan mag het best iets creatiefs zijn. Ik ga voor de golfbal..
29 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Drift & Car Fun
Een snelle auto met de nodige pk's onder de kap en een paar setjes banden. Tijd voor een middag uitleven op het circuit. Lang leve de lol.
28 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Guy Walks Across America
Een behoorlijke rit door Amerika waar veel mensen de auto voor pakken. Mike ging te voet de uitdaging aan, en filmde tevens met zijn crew dit kunstwerk van zijn trip. Voor de liefhebbers hier een Behind the Scenes..
28 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Tie Me Up
Ik weet niet hoeveel bezoekers van Biertijd dagelijks een stropdas dragen, maar mocht je elke dag weer het gevecht aangaan om er een nette Windsor van te maken, hierbij een beetje uitleg.
28 Jul '10 - in Sexy
door Patrick
Pilot Humor
We maken allemaal wel eens een geintje. Het is immers best leuk om zo nu en dan eens iemand in de maling te nemen. Deze piloot dacht daar net zo over..
28 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Glass Bottle..
Sommige acties zie je van mijlenver al aankomen. Deze slimme snuiter probeert met alle macht een fles kapot te slaan. Strak plan pik..
28 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Neighbors & Noise
Er is vandaag de dag maar weinig voor nodig om een boze buurman aan de deur te krijgen als de muziek eens iets te hard staat. Maar wanneer klop je wel of niet aan? Een kleine test om eens wat duidelijk te maken..
27 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Wal Mart Shopping
Als er één mega supermarkt is waar je echt alles kan kopen dan is het de Amerikaanse Wal Mart wel. Het mag duidelijk zijn dat je daar ook de meest verschillende mensen ziet lopen. Deze best man shopt met style!
27 Jul '10 - in Cool
door Patrick
De Efteling, een wereld vol...
Naast Lange Jan is er natuurlijk nog veel meer te vinden in de Efteling. Al vraag ik me toch af of het woord 'pretpark' wel op zijn plaats is. Oordeel zelf..
27 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Awesome Goal Celebration
Wanneer er een mooi doelpunt valt mag het ook gevierd worden. We hebben onderhand al aardig wat vreugdedansjes voorbij zien komen, maar deze is voor mij toch wel de topper! Thnx Martijn
27 Jul '10 - in Humor
door Patrick
The News..
Van je collega's moet je het hebben. Bij een nieuwsuitzending moet je als collega's onder elkaar snel schakelen. Alleen geloof ik niet dat deze man het daar helemaal mee eens is..
27 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Do It Yourself - Daft Punk Helmet
Altijd al een fan geweest van de Daft Punk helmen? Met een beetje tijd en wat knutselwerk heb je in no-time een eigen versie. Deze beste man kostte het 17 maanden, maar dan heb je ook wat..
26 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Seat Girls
Je kunt natuurlijk helemaal gek zijn van BMW, Audi of Mercedes, maar er is één ding wat die merken niet hebben, en Seat wel....
26 Jul '10 - in Sexy
door Patrick
Bugatti Veyron Super Sport Amazing 431km/h
Dat Bugatti met de Veyron een geweldige sportwagen op de weg heeft gezet mag duidelijk zijn. De Veyron is snel, maar met de Super Sport doen ze daar nog een schepje bovenop. Top Gear's 'captain slow', James May, kreeg de sleutels, met dit als resultaat..
26 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick

StarCraft 2 - Wings Of Liberty
StarCraft 2 - WIngs Of Liberty
Vandaag de dag worden games steeds mooier. Neem als voorbeeld de strategische actie game StarCraft 2 WIngs Of Liberty. In de nacht van 26 op 27 juli worden de eerste exemplaren van StarCraft 2 in Nederland verkocht bij de Media Markt op het Binnenwegplein in Rotterdam. Om dit te vieren zal er in de uren voor de verkoop een cool evenement plaatsvinden op het plein voor de winkel! Meer info hier!
26 Jul '10 - in Advertentie
door Patrick
How To Ruin a Game of Golf
We weten allemaal dat de etiquette op de golfbaan behoorlijk hoog is. Freestyle motorcrosser Brian Deegan a.k.a. The General denkt daar anders over..
25 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Red Bull X-Fighters Madrid 2010
Om het Red Bull X-Fighters event vanuit Madrid mooi af te sluiten hebben we naast de twee foto gallery's ook nog bewegend beeld. Zie hier een korte samenvatting van de show, en natuurlijk de beste actie in een paar minuten. Enjoy!
25 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Stay Alert! Axe Rise-Up!
Als bij mij 's ochtends de wekker gaat duurt het nog wel even voor ik ook echt wakker ben. Zo te zien ben ik niet de enige. Wellicht toch de volgende keer wat beter opletten..
25 Jul '10 - in Commercial
door Patrick
Red Bull X-Fighters Madrid Final

X-Fighters Training & Qualifying Here!
25 Jul '10 - in Photography
door Patrick
Horn Brake Joke
Het geintje is al zo oud als de weg naar Rome, maar dat mag de pret niet drukken. Sluit de remlichten aan op de toeter van de auto en de pret kan beginnen. Heerlijk dat gezicht..
25 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Rocking Grandpa
Kijk, zo willen we oud worden. Schijt aan de wereld, en gewoon ouderwets met de voetjes van de vloer. Opa snapt het!
25 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Extreme Bungee Jump
Persoonlijk ben ik geen liefhebber van extreme hoogtes, laat staan dat ik van een kraan af spring met een stukje elastiek aan mijn benen. Al dan niet lijkt het me wel de ultieme adrenaline boost..
24 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Mini Golf
Vakantietijd, mensen vervelen zich en weten geen raad met hun vrije tijd. Deze jongens hebben daar een oplossing voor. Laten we VAG eens verblijden met een mini Golf!
24 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Stormy Skies

More Photography Sets!
24 Jul '10 - in Photography
door Patrick
The Goon
Waar zijn toch de tijden gebleven van de Tom & Jerry en Donald Duck tekenfilms. Vandaag de dag worden de tekenfilms met de dag gekker. Althans, dat kan ook leuk zijn. Neem The Goon, ik zeg geweldig!
24 Jul '10 - in Trailers
door Patrick
Tarp Surfing
Ben je helemaal gek van surfen, maar woon je net iets te ver van het grote water? Dan moet je toch iets anders verzinnen. Op zich best logisch.. Tarp Surfing!
24 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Frisbee Death Golf
Persoonlijk zie ik het meer als een campingsport, maar dat wil niet zeggen dat je er geen lol aan kan beleven. Met een aantal maten een potje frisbeeën kan best gezellig zijn. Al blijft het oppassen..
24 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Scott Wade - Dirty Car Art
Je auto dik onder het stof. Veel mensen hebben er een hekel aan, maar bij Scott Wade gaat spontaan zijn bloed sneller stromen. Eén ding is zeker, hij is wel creatief..
23 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Jackson Goldstone - Kindergarten Detour
Sommige kinderen weten al snel wat ze later willen worden, of welke kant ze op willen gaan. Jackson Goldstone heeft de techniek van trappen nog niet onder de knie, maar ik weet zeker dat deze kleine snuiter in no-time een topper is in de BMX scene..
23 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Rambo - The Musical
We konden er op wachten. Na de geweldige musical Conan the Barbarian is het nu tijd om een andere klassieker aan te pakken. Deze keer moet Sylvester Stallone er aan geloven. Zie hier Rambo, the musical.
23 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Treadmill Challenge
Wie wel eens in de sportschool op een loopband staat weet wat voor inspanning het kost om die op volle snelheid bij te houden. Deze beste man doet aardig zijn best, maar voor ons is de tweede zonder twijfel de winnaar!
22 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Robbie Williams - Live at Knebworth Camera Flash
Als populair artiest is het geweldig om voor een gigantische menigte op te treden. Daar moet je natuurlijk wel een klein beetje misbruik van maken. Robbie Williams deed het tijdens zijn concert in Knebworth.
22 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Longboarding The Bombay Hills
Longboarden is niet nieuw, maar wordt wel met de dag populairder. Dat verbaast me niets. Voor je het weet komen ze je op de snelweg voorbij. Net zoals in Nieuw Zeeland op de Bombay Hills.
22 Jul '10 - in Cool
door Patrick
The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) - Am I Evil?
Wie de namen Metallica, Slayer, Megadeth en Antrax hoort weet dat we een stevig stukje muziek te horen krijgen. Stuk voor stuk geweldige bands die hun strepen wel verdiend hebben. Alleen zie je ze niet dagelijks alle vier tegelijk op het podium staan. Luister en huiver!
22 Jul '10 - in Music
door Patrick
Honda Civic vs Truck
Na uren, dagen, maanden werk is eindelijk je Honda Civic klaar. Nu alleen nog even de vrachtwagen in en hij kan binnenkort stralen op een meeting. Althans..
22 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Red Bull X-Fighters Madrid Pre-Event Teaser
Ik kan er kort en bondig over zijn. Het X-Fighters event is vet! Momenteel zijn we met Red Bull zelf aanwezig in Madrid waar, ze nu aan het trainen zijn, en morgen het festijn los gaat. Natuurlijk zullen we zorgen voor een live stream en exclusieve beelden. Maar eerst twee kleine teasers om alvast in de stemming te komen.
22 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Steven Ortiz - From Phone to Porsche
Altijd al een Porsche willen hebben, maar wil je banksaldo niet meewerken? Geen probleem! De nu 17 jarige Steven Ortiz bood twee jaar geleden op Craigslist zijn oude gsm te ruil aan, met als uiteindelijke resultaat een Porsche. Respect!
21 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Ring Of Death
Vroeger hadden we Ralph Inbar die de boel op een toffe manier in de maling nam. Vandaag de dag moeten we het helaas met Frans Bauer doen. Al met al zijn de grapjes een stuk milder geworden. Wellicht dat we nog wat kunnen leren van Silvio Santos..
21 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Bike Safety System
Techniek staat voor niks. Hoe mooi is het als je op de motor even je aandacht verliest en het 'crashproof' motor veiligheidsysteem reageert daarop door je te waarschuwen. Helemaal top natuurlijk. Althans..
21 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
20 Parrot Tricks in 2 Minutes
Dat een aantal vogelsoorten meer kunnen dan alleen vliegen en auto's onderschijten mag duidelijk zijn. Neem deze kleine gevleugelde vriend.
21 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Gameboy Online
Soms is het wel eens leuk om een oude game console van zolder te halen voor een middagje retro gamen. Voor de liefhebbers van de Gameboy is het een stuk makkelijker. Die spelen we gewoon online.
21 Jul '10 - in Games
door Patrick
Paul Dalton - Car Cleaner
Paul Dalton wast auto's. Klinkt waarschijnlijk niet echt spannend, maar de beste man vraagt voor een 'standaard' wasbeurt zo'n 5000 pond. Alleen de duurste wagens zullen de spons van Paul zien en niet zonder reden. We kijken even mee met Paul..

Mocht Paul het te druk hebben, dan kan je altijd nog terecht bij Gurcharn Sahota. Met maximaal zo'n 7000 pond per beurt een net alternatief dacht ik zo..
20 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stand Up Comedian vs Heckler
Als stand up comedian is het wel wel zo fijn dat je de grappigste van de zaal bent. Helaas is het zo dat elke komiek wel eens een 'heckler' treft. Deze grappenmaker laat zich niet kennen..
20 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Go Longboard
We hebben de smaak te pakken. We hebben inmiddels de skateboard verwisseld voor een longboard. Puur genieten, en super relaxed als je het mij vraagt.
20 Jul '10 - in Cool
door Patrick
35mm
Best creatief. Neem 35 films en beeld die zo simpel mogelijk uit. De twee minuten durende korte animatie 35mm is het resultaat. Herken jij ze allemaal?
20 Jul '10 - in Animation
door Patrick
Boat vs Bridge
Schipper is een mooi beroep, zwaar maar zeker de moeite waard. Brugwachter is in mijn ogen een iets minder spectaculair beroep, maar zeker rustgevend. Beiden moeten zo nu en dan samenwerken, maar dat verloopt niet altijd even vlekkeloos.
19 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Zwarte Cross 2010
Ondanks een moeilijke start zit de 14e editie van de Zwarte Cross zit er weer op. Met de teller op een kleine 150.000 bezoekers was het ook dit jaar weer een groot succes. Voor een mooi foto overzicht kijken we even bij de buren.

Update: Nu ook deel 2!
19 Jul '10 - in Pics
door Patrick
Jason Black - Backwards Piano
Persoonlijk vind ik het al knap dat bij menig pianospeler de vingers niet in de knoop raken, maar Jason Black gaat net een stapje verder. Die doet het liever achterstevoren..
19 Jul '10 - in Cool
door Patrick
M.I.V.W. 2010 - Men In Volkswagen
De VAG liefhebbers onder ons weten wat ik bedoel met MIVW 2010. Het event 'Men In Volkswagen', was afgelopen weekend op vliegveld Valkenburg wederom een gigantisch succes. Hierbij twee kleine impressies van het geheel.
19 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Locker Domino
Je ziet ze bij sportscholen, scholen, zwembaden en ga zo maar door. Best handig die lockers, maar als er eentje gaat...
18 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Fighting Gravity
Bij America's got talent moet je tegenwoordig aardig wat in je mars hebben om een beetje indruk te maken. Dit stel studenten, ook wel bekend als Fighting Gravity, weet hoe het moet.

Kennen we ze nog van een poosje terug?
18 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Rockstars Now & Then
Oké, we worden allemaal een dagje ouder, maar een beetje rockster in onderhevig geweest aan een behoorlijke lading drugs, seks en alcohol. Laten we eens kijken hoe ze zijn opgedroogd.
18 Jul '10 - in Pics
door Patrick
Rex - The Robotic Exoskeleton
Wat kan techniek toch mooi zijn. Voor de verlamde Hayden Allen is het leven in een rolstoel geen pretje, maar Rex Bionics heeft daar verandering in gebracht. Een hoog Terminator gehalte, maar zeker een uitkomst. Zie hier de Robotic Exoskeleton. Part 1 en Part 2.
18 Jul '10 - in Tech
door Patrick
The Red Ferrari
We gaan een stapje terug in de tijd. De specialisten bij Ferrari hebben in de loop der jaren aardig wat legendarische modellen op de weg gebracht. Laten we eens kijken hoe de bolides tot stand zijn gekomen.

Extra: Ferrari V12 Engine Building.
18 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Bullrun 2010 - Day 7
Ook vandaag natuurlijk een update van de bullrunners Team Black Magic. Vandaag een overzicht van dag 7 van de Bullrun 2010.
18 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Definition Of Awesome
Hoe creatief kan iemand zijn. Ten eerste moet dit een man zijn met een liefde voor films, en ten tweede waarschijnlijk iets teveel vrije tijd. Hoe dan ook, Definition of Awesome is een aardig meesterwerk geworden.
18 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Car Wash
Ideaal weer vandaag om de auto weer eens een goede schoonmaakbeurt te geven. Een kleine moeite, alleen die hogedrukspuit blijft maar een verraderlijk ding he..
17 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Undercover Karaoke With Jewel
Zelf ben ik niet zo'n karaoke liefhebber, maar als professioneel zanger of zangeres is het best leuk om de boel eens te verrassen. Zangeres Jewel ging de uitdaging aan.
17 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2010 Moscow
Volgende week zitten we zelf in Madrid tussen de Red Bull X-Fighters, maar laten we eens terugkijken naar het event van eind juni in Moskou. Echt pure sensatie!
17 Jul '10 - in Cool
door Patrick
The Funny Side Of Formula 1
Formula 1 is een sport uit duizenden. Razendsnel en zeker niet voor iedereen weggelegd. Buiten dat het serieuze business is, ontkom je zo nu en dan niet aan komische momenten. Uit de oude doos, the funny side of Formula 1 in vier delen. Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
16 Jul '10 - in Humor
door Patrick
The Perrier Mansion
Nooit gedacht dat een commercial voor een glaasje water zo'n aandacht kon trekken. Zal het aan de smaak van Perrier liggen of omdat Dita von Teese de hoofdrol speelt? Eén ding is zeker. Het geheel is best tof gemaakt.
16 Jul '10 - in Commercial
door Patrick
Gnarcade
Hoe creatief kan een mens zijn. Combineer skateboarden met snowboarden, gooi daar een dosis retro gamen tegenaan en je krijgt Gnarcade als resultaat. Een behoorlijke mix boards en pixels.
16 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Bullrun 2010 - Day 6
Zo langzamerhand gaan we richting het einde van de Bullrun 2010. We rijden mee met Team Black Magic. Zie hier een overzicht van dag 6.

Kijk hier voor het complete overzicht.
16 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mazda 3 Rap
Als autohandelaar zijn er veel manieren om een auto te verkopen. Zo is er de ouderwetse krant, legio occasion websites, en ga zo maar verder. Maar om nou je Passat of Mazda met een rap aan te prijzen. Ik weet het niet...
15 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Bullrun 2010 - Day 5
Een nieuwe dag, niet alleen voor ons, maar ook voor Team Black Magic en de Bullrun 2010. Vandaag het overzicht van dag 5.
15 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Taking Out The Trash..
Een goed geintje kunnen we allemaal wel waarderen. Maar je vriendinnen laten schrikken kan wel eens heel anders uitpakken dan je zelf verwacht had..
15 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
World Cup 2010

More Photography Sets!
15 Jul '10 - in Photography
door Patrick
Remi Gaillard - Giraffe
Een middagje uitgebreid naar de bioscoop is altijd leuk. Althans, dat moet je natuurlijk niet op dezelfde dag gaan als de maffe Fransoos Remi Gaillard.
15 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Longboarding
Ditmaal geen harde klappers of brute missers, maar gewoon een ritje met iemand die wel overweg kan met een longboard. We rijden even mee met Brian Bishop, Clinton Reynolds en Derek Connor.
14 Jul '10 - in Cool
door Patrick
The Soda Prank
Voor een snelle dorstlesser is een cola'tje van de plaatselijke drive thru altijd lekker. Althans, dan moeten ze natuurlijk niet met half gevulde bekers komen..
14 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Honey Pie - Real Doll Docu
Een paar dagen zonder seks is niet zo'n probleem, maar als je over jaren gaat praten is het een ander verhaal. Te bang om een echte dame aan de haak te slaan? Dan is een real doll misschien de oplossing. Eén ding is zeker, ze is niet goedkoop, maar zeuren zal ze nooit. We zien het in de kleine docu Honey Pie.
14 Jul '10 - in Docu
door Patrick
Phillies Fan Ball Catch
Als echte honkbal fan zit je natuurlijk zelf in het stadion je favoriete club aan te moedigen. Maar sommige fans snappen het niet helemaal. Een bal vangen is prima, maar op deze manier zal je geen vrienden maken bij je 'eigen' club.
14 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Hollow Vixen - B.O.B. (Battery Operated Boyfriend)
Nog niet zo heel lang geleden rustte er een zwaar taboe op, maar inmiddels is bij de meeste meisjes toch wel minimaal één "battery operated boyfriend" in het nachtkastje te vinden. De band Hollow Vixen maakte er dit liedje over....
14 Jul '10 - in Music
door Patrick
Team Black Magic Bullrun 2010 - Day 4
Inmiddels zijn we al een paar dagen op weg met Team Black Magic. Maar de Bullrun is nog zeker niet op zijn eind. Zie hier een overzicht van inmiddels dag vier. Meer hier!
14 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dennis Rieger Scirocco Crash
Het mag duidelijk zijn. Je kan een nog zo snelle Volkswagen Scirocco laten prepareren, een bocht nemen als deze BMW zal die nooit halen. Dennis Rieger ondervond het tijdens de Scirocco R-Cup op de Norisring.
13 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
JDM Allstars
Het blijft een mooie sport. Mensen die liever dwars, dan recht door een bocht gaan. De JDM Allstars doen niet anders. Zie hier een kleine impressie van hun kunsten op Donnington en de Nissan Factory Sunderland
13 Jul '10 - in Cool
door Patrick
The Private Bench
Op een zonnige dag een wandeling door het park maken kan wel eens rustgevend zijn. Maar, er zijn altijd van die eigenwijze mensen die, terwijl jij even rustig op een bankje zit, vol op je lip gaan zitten en je lastig vallen met hun totaal niet boeiende levensverhaal. Daar heeft Fabian Brunsing de oplossing voor.
13 Jul '10 - in Tech
door Patrick
Water Painting
Waterverf kennen we allemaal nog wel van vroeger. Maar schilderen op water is een ander verhaal. Het klinkt een beetje wazig, maar geloof me. Het is nog best artistiek.
13 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Bullrun 2010 - Day 3
Ook vandaag houden we jullie samen met Team Black Magic weer op de hoogte van de Bullrun 2010. Zie hier een overzicht van dag 3.
13 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Car Crashes
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Althans, dat zeggen ze wel eens. Soms vraag je jezelf ook wel eens af hoe een ongeluk eigenlijk tot stand komt. Laten we maar zeggen dat ze in Rusland veel kleine hoekjes hebben..
12 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Bullrun 2010 - Day 2
Wij blijven jullie samen met Team Black Magic op de hoogte houden van de Bullrun rally 2010 van New York naar Vegas. Vandaag het overzicht van dag 2.
12 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
WK Display Problem.. Or Not?
Legio mensen waren gisteren buiten op grote pleinen te vinden om op een mega scherm de wedstrijd Nederland - Spanje te kijken. Dan is het best lullig als dit je overkomt.. of toch niet?
12 Jul '10 - in Humor
door Patrick
TopGear S15 E03
Terwijl half Nederland nog steeds een beetje bedroefd is proberen wij het een beetje goed te maken. Zie hier aflevering drie van het nieuwe Top Gear seizoen. Enjoy!
12 Jul '10 - in Television
door Patrick
Marvel vs Capcom 3 Trailer
De virtuele vechtersbazen onder ons kunnen binnenkort weer genieten van een nieuw deel Marvel vs Capcom. Eén ding is zeker, als de game net zo indrukwekkend is als de trailer, dan ben ik verkocht.

PS3 en Xbox360 release: Spring 2011
11 Jul '10 - in Trailers
door Patrick
iPad Portret by David Jon Kassan
De meningen zijn verdeeld over de iPad, maar één ding is zeker. Met het juiste programma, in dit geval Brushes, kun je indrukwekkende dingen maken. Kunstenaar David Jon Kassan laat het je zien.
11 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Mustache Prank
Jesse en zijn vriendin zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd. Zo zijn ze dagelijks slachtoffer van elkaars pranks. Jesse was een poosje terug slachtoffer van de 'toothbrush prank', vandaag is het tijd voor payback! Meer pranks van het duo vind je hier!
11 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Bullrun 2010
Naast de welbekende Gumball rally is er ook elk jaar de Bullrun rally. Komt ongeveer op hetzelfde neer, mensen met teveel geld en dikke auto's. Dit jaar is de rally, die van 9-16 juli duurt, een trip van New York naar Vegas. Team Black Magic houdt dagelijks een verslag bij en dus hierbij het eerste deel. Voor de liefhebbers hier en hier een kleine impressie van de start in NYC.
11 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jenna - How to trick people into thinking you're good looking..
Het mag duidelijk zijn dat wij bij Biertijd meer voor de mannelijke kant van amusement kiezen. Maar wees gerust, vandaag denken we ook eens aan de vrouwen. Make-up tips van Jenna kan elke vrouw wel waarderen. Oja, vergeet ook haar workout sessie niet..
11 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Buugeng
Buugeng is waarschijnlijk een woord die voor velen onbekend is. Om het kort te brengen bestaat de naam uit twee termen: Buu, wat staat voor 'martial arts' en Geng, wat staat voor 'illusion'. Samen is het in ieder geval een mooie combinatie.
10 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Big Bang Big Boom
Om een geweldig stopmotion verhaal aan elkaar te knopen heb je heel wat tijd en geduld nodig. De mensen van BLU hadden die tijd en een half dorp tot hun beschikking. Resultaat, Big Bang Big Boom!
10 Jul '10 - in Cool
door Patrick
American Cars
Overal ter wereld worden Amerikaanse auto's verkocht. Op zich geen probleem, maar voor een aantal landen zijn de diverse merken nogal lastig uit te spreken. We vragen het een taal expert..
10 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Cheerleader..
Ik begrijp best dat vrouwen tegenwoordig de typische mannenbanen overnemen en natuurlijk vice versa. Maar er zijn grenzen! Zeg zelf, cheerleader of queerleader?
10 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Puppet High
Na een hardnekkige virusuitbraak is 20% van de wereldbevolking getransformeerd tot pop. Een lastig virus, maar als we Puppet High mogen geloven is het leven er niet heel anders door geworden.
10 Jul '10 - in Humor
door Patrick
PR2 Beer Robot
Met deze temperaturen ben zelfs ik te lui om naar de koelkast te lopen. Daar moet wat op te verzinnen zijn. Hij kost een paar knaken, maar de PR2 Beer Robot is een regelrechte uitkomst!
09 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Forza Audi R8 1/6 Paper Scale Model
De Audi R8 is een monster eerste klas en tevens één van de hoofdrolspelers in de game Forza 3. Wie wil er nou niet zo'n wagen? Helaas werkt het budget niet altijd mee en moeten we het soms met een kleiner model doen. Ondanks alles een knap stukje huisvlijt.
09 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Beach Frontflip
Je kent het wel. In de zon op een terras aan de boulevard een beetje stoer doen onder je maten. Wedden dat ik een salto kan maken om die meiden te laten zien wie hier dé man is..
09 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Showoff Celebration Fail
Als je land een wedstrijd tijdens het WK voetbal wint gaat het dak eraf. Mensen gaan tevens massaal de straat op om het te vieren. Deze snuiter let volgende keer wel wat beter op heb ik zo het idee..
09 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Even Apeldoorn..
Wie de geschiedenis van de EK overwinning uit '88 kent zal deze commercial zeker kunnen waarderen. Geweldig weer!
09 Jul '10 - in Commercial
door Patrick
Octopus Paul - Spain Wins WC Final
We kunnen de vlaggetjes en toeters alvast inpakken, want de uitslag Spanje - Nederland is al bekend. Spanje gaat met de wereldtitel naar huis. Oké, het mag dan wel een beetje raar klinken, maar Paul de octopus heeft nog geen wedstrijd fout gehad. Tja, we zullen zien!
09 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Vaughn Gittin Jr. and Rob Dyrdek: This is a skateboard car
Vaughn Gittin Jr is geen kleine jongen in de drift scene. De beste man kan lezen en schrijven met zijn Ford Mustang. Maar kan hij ook 'skateboarden' met zijn bolide?
08 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Super Mario Bros
De creativiteit ligt op straat, en dat is in dit geval helemaal juist. Combineer de klassieker Super Mario Bros met een stoep, en met een beetje handigheid is dit kunstwerkje het resultaat.
08 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Beaver
Remi Gaillard is de laatste tijd niet alleen met voetbal bezig. Vandaag gaan we weer eens ouderwets mensen pesten, in een bever kostuum. Mafkees!
08 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Party Animal DJ LOL
Dat Tiesto, Armin van Buuren, David Guetta en ga zo maar door een aardig plaatje kunnen draaien hoef ik jullie niet wijs te maken. Maar er is een nieuwe kaper op de kust. Oordeel zelf!
08 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Monster Boarding
Veel mensen denken hoe groter hoe beter. Dat gaat niet altijd op, maar je kan er wel veel lol aan beleven. Zie hier, monster boarding!
08 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Summer Is Here

More Photography Sets!
08 Jul '10 - in Photography
door Patrick
Waterpark Suicide Slide
Met dit warme weer jezelf vermaken op een waterpark is natuurlijk best te doen. Alleen lijkt het mij verstandiger om er één te nemen met een gevuld zwembad..
08 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Spring Break Dance Off
Mocht het allemaal de goede kant op gaan met 'ons' elftal, dan is het best mogelijk dat we over een paar dagen een groot feestje hebben. Dansen is leuk, maar pas je wel op..
07 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Wedding Photography Fail
Je trouwdag is een dag uit duizenden, althans, dat zegt men. Eén ding is zeker, zo'n speciale dag kost al de nodige knaken dan zijn een paar geweldige foto's geen overbodige luxe. Toch?..
07 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Will It Blend - Vuvuzela World Cup 2010
De magische mixer van Tom Dickson is voor ons geen onbekende. We hebben al aardig wat speeltjes tot gruis zien vergaan. Vandaag geen technische gadgets, maar een opluchting voor de oren.
07 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Angst Vor Die Holländer
Terwijl de Duitsers nu druk bezig zijn om Spanje naar huis te sturen weten wij al hoe het, na een mogelijke overwinning, gaat verlopen. We laten ze zelf maar even aan het woord..
07 Jul '10 - in Music
door Patrick
Just Right.. Grill Party
Een aantal dingen mogen niet te zwaar, maar ook zeker niet te licht zijn. Bierboer Bud maakt het op een geweldige manier duidelijk. Meer hier en hier!
06 Jul '10 - in Commercial
door Patrick
Jack van Gelder: Nederland - Uruguay
Voetballiefhebbers onder ons, laten we eens eerlijk wezen. Ik heb genoten van de wedstrijd Nederland - Uruguay, maar van de presentatoren kan ik alles behalve vrolijk worden. Het blijkt toch maar weer dat Jack van Gelder dé man is. Luister mee!
06 Jul '10 - in Cool
door Patrick
The Netherlands Beats Uruguay
Binnenkort de foto's maar nu maar even de 3-2 overwinning vieren. Wie had dit verwacht?!
06 Jul '10 - in News
door Patrick
Remi Gaillard - Making of Foot 2010
Een poosje terug konden jullie zien dat de maffe Remi Gaillard een aardig balletje kan trappen. Nou is de vraag, zijn al die trucjes in één keer gelukt, of heeft het dagen geduurd? We zien het in de Making of Foot 2010.
06 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Guus & Youp - Majesteit
Wat ons betreft is het de beste voorbereiding op de wedstrijd van vanavond: Het lied van Youp en Guus in Studio Sportzomer. Een paar keer luisteren, en de rest van de dag zingen uit volle borst....
06 Jul '10 - in Music
door Patrick
TopGear S15 E02
De tijd gaat hard. Zo hadden we pas nog de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Top Gear, vandaag gaan we vrolijk door met aflevering twee. Enjoy!
06 Jul '10 - in Television
door Patrick
BMW M6 Drift
Neem een auto met een brok pk's, een leuk bosweggetje en iemand met 0,0 stuurgevoel. Tja, zet hem daar maar neer pik..
05 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Hot Argentina Fan
Als cameraman bij een wereldkampioenschap voetbal moet je natuurlijk wel met interessante beelden komen. Deze cameraman weet exact wat ik bedoel..
05 Jul '10 - in Sexy
door Patrick
Blowout Sale
Meubelverkopers op provisiebasis, bestaat er iets ergers? De strijd is in sommige winkels te snijden. Zo ook bij deze winkel tijdens de uitverkoop..
05 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Golf Bumper
Je oude Golf 2 upgraden met wat nieuwere en dikkere bumpers kan op meerdere manieren. Je kan natuurlijk bij de Volkswagen dealer je spullen bestellen, of je maakt gewoon een rondje door de stad op zoek naar een nette 'tweedehands' bumper..
05 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Headache
Je zou denken dat een baantje als scheidsrechter best veilig is. Althans, dan moet je niet een projectiel als deze op je af krijgen.. BOOM!
05 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Pikes Peak - Jeff Zwart
Pikes Peak is voor coureurs een ultieme uitdaging. Na de klassieke rit van Ari Vatanen is het nu de beurt aan Jeff Zwart om zijn beste tijd te zetten. Waanzin!
04 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Live Vuvuzela Prank
We worden onderhand gek van die maffe toeter, maar je kan er ook leuke dingen mee doen. Deze presentatrice weet precies wat wij bedoelen.
04 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Scare Tactics - Babysitter
Op een doorsnee avond op een meisje passen lijkt een makkie, maar als de mensen van Scar Tactics zich er mee gaan bemoeien kan het wel eens heel anders verlopen. Deze man weet er alles van..
04 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Bungee Prank
Je voor het eerst met een elastiek aan je voeten in het diepe werpen is niet voor iedereen een peulenschil. Maar als je maten je met een blinddoek op het randje van de afgrond zetten moet je wel. Althans...
04 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Sensation White 2010
De zomer staat garant voor aardig wat muzikale feestjes. Helemaal top! Als er één feestje bezoekers trekt dan is het Sensation wel. Wij hebben een samenvatting voor je. Hier de film en natuurlijk foto's.
04 Jul '10 - in Cool
door Patrick

Wil jij gratis naar een Zomerfestival?
Win Gratis Festivalkaarten! ANWB Jongerenvoordeel!
Wil jij binnenkort naar één van dé zomer festivals, zoals Extrema, Solar of Lentekriebels? En ben je tussen de 18 en 24 jaar? Sluit dan nú Wegenwachtservice met Jongerenvoordeel af en maak kans op gratis festival kaarten! Bovendien profiteer je als lid van tanken met korting, korting bij de Burger King en ga zo maar door. Je krijgt nu tijdelijk zelfs een gratis zomer cd. Check de website voor meer info!
04 Jul '10 - in Advertentie
door Patrick
PB's Backyard
Nou ben ik zelf niet zo sportief aangelegd, maar met dit weer een stukje fietsen is best te doen. En al helemaal als je een achtertuin als deze hebt!
03 Jul '10 - in Cool
door Patrick
The Muppets - Pöpcørn
Het is toch wel een aantal jaar geleden dat ik voor de buis heb zitten wachten voor de Muppet Show. Gelukkig laten ze zo nu en dan nog wat van zich horen. Vandaag krijgen we kookles van de Swedish chef!
03 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Mark Webber London Pit Stop
Circuit gesloten? Geen probleem voor het F1 team van de rode stier. Dan maar een ritje Londen om een pit stop te testen. Dan sta je toch raar te kijken als je op de bus staat te wachten.
03 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Referees at Work
Tijdens een partijtje voetbal moeten de lijnrechters en de scheidsrechter ervoor zorgen dat alles netjes verloopt. Ik had alleen nooit gedacht dat er zo veel gecommuniceerd werd tussen die drie. Helaas in half Duits, maar Referees at Work geeft je een behoorlijke indruk hoe het eraan toegaat. Meer hier!
03 Jul '10 - in Sport
door Patrick
Beach Frontflip
Met deze temperaturen is het best vertoeven op het strand. Dan uit verveling wat trucjes uithalen is de normaalste zaak van de wereld. Hapje zand pik?
03 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Great Story
Een mooie buurvrouw kan wel eens voor een leuke avond zorgen, maar wat als de buurman er achter komt? Ach, een goed verhaal doet wonderen toch?
02 Jul '10 - in Retro
door Patrick
Rango - Trailer
Ik zal waarschijnlijk de enige niet zijn als ik zeg dat ik animaties van Pixar en Disney erg kan waarderen. Binnenkort, 13 April 2011, kunnen we genieten van Johnny Depp, maar dan wel als de verwarde kameleon Rango. Ik ben benieuwd!
02 Jul '10 - in Trailers
door Patrick
TopGear S15 E01
We hebben er een paar maanden op moeten wachten maar eindelijk is het weer zover. Top Gear is terug. Voor de liefhebber hier alvast de eerste aflevering van seizoen 15.
02 Jul '10 - in Television
door Patrick
Sexy Creative Advertising
Reclame maken voor een product is één ding, maar dan moet het wel een beetje aantrekkelijk zijn. Hoe kan je dat nou beter doen dan met een paar mooie meiden..
02 Jul '10 - in Pics
door Patrick
Isle Of Man TT 2010 - Super Slow-Motion
Wij Nederlanders hebben ons eigen TT circuit in Assen, maar Isle of Man is net wat spectaculairder. Nou kan je een race langs de weg volgen, maar in slow-motion zie je net wat meer.
02 Jul '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
The 100 Greatest Movie Insults of All Time
In elke film, of het nou een komedie is of actie, wordt er wel iemand verbaal gelijk gemaakt met de grond. We zetten de top 100 op een rij voor je.
02 Jul '10 - in Movies
door Patrick
Ninja Wannabe
Een ninja is indrukwekkend. Jaren getraind en levensgevaarlijk. Deze tuin ninja is ook levensgevaarlijk, alleen op een iets andere manier.
01 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Russian, Booze & Money.. Bentley Crash
Combineer een openlucht feestje met de nodige alcohol en een Rus met iets teveel geld. Ik kan maar één ding zeggen.. Zonde!
01 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Cardboard Warfare
Wij houden wel van een beetje creatief knip en plakwerk. Vooral als er ook nog de nodig effecten in voorkomen. We gaan oorlogje voeren met kartonnen wapens! Zie hier Cardboard Warfare, en voor de liefhebbers hier een kijkje achter de schermen.
01 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Pulling The Cheese
Tijdens een pizza commercial moet de pizza er natuurlijk wel overheerlijk uitzien. En daar komt nog meer bij kijken dan jij waarschijnlijk denkt. We zagen het eerder bij hamburgers, vandaag de pizza's. Zie hier Pulling the Cheese!
01 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
1000fps Phantom Skating Shots
Skateboarden is best cool, dat kan niemand ontkennen. Maar wanneer er een 1000fps Phantom camera aan te pas komt krijg je helemaal toffe beelden.
01 Jul '10 - in Cool
door Patrick
Table Tennis
Op een dooie zondag met je maten een potje ping pongen is altijd wel leuk. Al zijn er altijd gasten bij die de boel weer moeten verpesten..
01 Jul '10 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties