Archief

Items van June 2010
Alberto Valeria - GP2 Valencia - Car Jack vs Camera
We maken allemaal wel eens eens foutje, niet erg. Maar een cameraman uitschakelen terwijl je aan het racen bent is toch wel bijzonder te noemen. Alberto Valeria deed het tijdens de GP2 in Valencia.
30 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Conan the Barbarian - The Musical
Kennen jullie de klassieker Conan the Barbarian nog van vechtersbaas Arnold Schwarzenegger? Tijd voor een nieuwe versie. Conan the Barbarian the Musical.
30 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Watermelon Carving
Wil jij een goede indruk maken deze zomer? Koop een meloen, kijk dit filmpje en voilá. Succes verzekerd!
30 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation June
We hebben dagelijks onze fail momentjes. Maar wees gerust, wij zijn zeker niet de enige die daar mee te kampen hebben. Zie hier een overzicht van Juni.
30 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Nice Catch!
Als er een feestje is, zoals Concert at Sea afgelopen weekend, en Rowwen Hèze staat op de bühne, dan weet je dat het bier rijkelijk vloeit. De kunst is alleen het biertje te bemachtigen. Dit is de meester!

Dat is grappig, letten we even op het biertijd shirt linksonder in beeld, we zijn ook overal hè!
29 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Joachim Löw Lunch Time!
Ik snap best dat je als bondscoach van Duitsland het best druk hebt en je soms de lunch even overslaat om je team op en top te krijgen. Maar goed, ook Joachim Löw moet een keer eten..
29 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Beer Bottle Limbo
Mocht je deze zomer op vakantie door een animatie team verrast worden met een limbo uitdaging, kijk dan even om je heen of je deze man ziet. Zo ja, fles bier pakken en niet meedoen!
29 Jun '10 - in Cool
door Patrick
AT-AT Day Afternoon
In het leven moet je keuzes maken. Zo ook Patrick Boivin die als kleine jongen droomde van een AT-AT walker en een echte hond. Na al die jaren is het dan toch eindelijk werkelijkheid geworden. Maar dan wel op zijn manier.
29 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Spoiled Photos
Denk je eindelijk een keer goed op de foto te staan, verpest een ander het wel voor je. Best spijtig, maar wij hebben daar geen moeite mee.
29 Jun '10 - in Pics
door Patrick
Elena Koeletskaya
Met deze tropische temperaturen is een verfrissend witbiertje een veel gedronken drankje. Bij 'light' drankjes denk je al snel aan een drankje voor de vrouw. Maar niets is minder waar..
29 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Will It Blend - iPhone 4
We konden er op wachten. Na de complete iPhone reeks en natuurlijk de iPad is Tom Dickson nu benieuwd of de nieuwe iPhone 4 de kracht van zijn mixer kan weerstaan. Will it blend?


Mocht je geen mixer hebben, maar wel een sniper rifle, dat werkt ook!
28 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Lost Your Car Keys?
Het is nooit leuk als je weer eens je autosleutels bent verloren. Je wilt immers wel dat de auto 's avonds veilig voor de deur staat. Tja, dan zit er maar één ding op..
28 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Dancing Grandpa
Wat nou achter de geraniums zitten? Wat nou bejaardentehuis? Lady GAGA, daar wordt deze opa pas vrolijk van. Herman eat your heart out!
28 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Mark Webber Valencia Crash
We zien en horen het dagelijks: Red Bull geeft je vleugels. Laat F1 coureur Mark Webber tijdens de race in Valencia nou net niet zitten te wachten op die vleugels..
27 Jun '10 - in Sport
door Patrick
Trapped
Een biertje op zijn tijd gaat er altijd wel in. En al helemaal met deze temperaturen. We weten allemaal dat drank en verkeer geen goede combinatie is. Om het nog maar eens duidelijk te maken..
27 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Gabriel Heinze vs Camera Man
We zitten momenteel nog in de tweede helft van de wedstrijd Argentinië - Mexico, maar toch viel me wat op. Gabriel Heinze mag dan wel, net als de rest, een uitstekende voetballer zijn. Een cameraman doet ook maar gewoon zijn werk..
27 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Day At The Beach
Met deze temperaturen is er niets zo fijn als een gezellig dagje naar het strand. Althans, dankzij BP kunnen we voorlopig Destin Beach, Florida wel vergeten.
27 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Awesome Metal Band
Sommige bands zijn live een stuk beter dan op een simpel cd'tje. Metallica is zo'n voorbeeld. Natuurlijk zijn er genoeg coverbands die graag meeliften op het succes van de grote namen. Maar toch heb ik het gevoel dat deze band de droom beter kan laten varen..
26 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Tree Removal
Nu de zon zich wat vaker laat zien gaat elke doe-het-zelf tuinman zijn grasveldje weer op orde brengen. Wel op een professionele manier natuurlijk..
26 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Johan Derksen - VI Oranje
Er is geen ontkomen aan. Of je vindt hem geweldig, of hij laat je nekharen overeind staan. Johan Derksen zien we dagelijks op tv samen met René van der Gijp en Wilfred Genee. Zie hier een dosis uitspraken van Derksen tijdens VI Oranje.
26 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Big Shots 25/06/10

More Photography Sets!
26 Jun '10 - in Photography
door Patrick
DOOM Weapon
De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij exclusieve beelden van een nieuw wapen. Het was te verwachten..
26 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Dog vs Vuvuzela
Nou, het is onderhand wel duidelijk. Niet alleen de mensen worden gek van die maffe toeters, ook menig huisdier heeft het gehad met de vuvuzela.
26 Jun '10 - in Humor
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2010 By Lip DJ
Dat we van een stevig stukje bass houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. World of Hardstyle Summer 2010!
25 Jun '10 - in Music
door Patrick
Rise Lynx
Veel mensen worden pas echt wakker als ze de dag beginnen met een uitgebreid bezoek aan de douche. Maar dan moet je nog wel het goede spul gebruiken, anders loop je het risico dat je er alsnog niet helemaal bij bent...
25 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Payback..
We hebben als bestuurder zijnde allemaal wel eens een moment dat we iemand over het hoofd zien. Niet goed te praten natuurlijk, maar ja, we blijven mensen. Handje omhoog en even sorry zeggen is wel zo gepast, maar ik geloof niet dat dit de oplossing is..
25 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
City Frisbee
Je zou denken dat het een eerste klas campingsport is, maar vergis je niet. Er is echt nog wat handigheid voor nodig om een frisbee op de juiste plek te krijgen. Deze mannen laten het met alle plezier zien. Hier deel 1 en hier deel 2 van City Frisbee.
25 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Sjaak vs Freek-Willem
Het gouden duo Sjaak en Freek-Willem kennen we allemaal wel van de hilarische commercials. Laten we eerlijk wezen, deze klusserts maken reclame leuk.
25 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Infographics
Het internet zit vol vermaak, maar natuurlijk ook informatie. De laatste tijd schieten de grafieken uit de grond. Zie hier het eerste deel van infographics.
24 Jun '10 - in Info
door Patrick
Dansons Sous La Pluie
Waarschijnlijk was de klassieker 'Singin' in the Rain' een ware inspiratiebron voor deze jongens. Nu alleen geen Gene Kelly die natte voeten haalt, maar dit viertal getalenteerde knapen. Dancin' in the rain!
24 Jun '10 - in Cool
door Patrick
YouTube Vuvuzela
Terwijl wij knetter worden van de vuvuzela's denkt YouTube daar heel anders over. Volgens hun is er nog niet genoeg herrie. Selecteer op YouTube een willekeurig filmpje, druk in de menubalk van de speler op het balletje, en voila. Sterkte!
24 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Budweiser - Kick!
Eén manier om een speler een penalty te laten missen is afleiden. Budweiser laat zien hoe je dat moet doen. Wederom tof verzonnen!
24 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Punch Bag Nut Shot
Sommige mensen verdienen het niet om zich voort te planten. Gelukkig heb je dan altijd wel een aantal maten die er met alle plezier voor zorgen dat het ook niet zal gebeuren.
24 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
One Kid One Finger
Je weet hoe kinderen zijn. In een vlaag doen ze iets en gaan dan pas denken aan de gevolgen. Deze kleine snuiter kan er over meepraten..
23 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Fire In The Hole Backfires
De 'fire in the hole' is een 'geintje' die kansloze gastjes wel eens uithalen bij de plaatselijke drive-thru. Niet grappig! Althans, het wordt pas leuk als de lamzak in kwestie niet kan rijden. Payback dumbass!
23 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Moscow Aerograph 2010
19 juni werd in Moskou de jaarlijkse Aerograf wedstrijd gehouden. Persoonlijk ben ik niet zo'n liefhebber van paint brush art op mijn auto, maar er zitten zeker wel wat kunstwerken bij. Oordeel zelf..
23 Jun '10 - in Pics
door Patrick
Rhys Millen's Hyundai Genesis PM580 Pike's Peak
Het record wat momenteel staat voor Pike's peak is 10:01:408 gevestigd door Nobuhiro Tajima. Rhys Millen wil deze tijd binnenkort onder de 10 minuten brengen. Geloof me, daar heb je skills en brute kracht voor nodig. We stellen aan u voor de Rhys Millen Racing Hyundai Genesis PM580. Kracht genoeg denk ik zo..
23 Jun '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slip 'n Bleed Loop The Loop
Met 28 graden op de camping lui in je stoel een paar flessen bier meester maken komt na een paar dagen ook je neus uit. Tijd voor wat creatief vermaak. De Slip 'n Bleed loop the loop!
23 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Mamá
Het is altijd goed om te horen dat mama weer thuis is gekomen. Althans, dat is blijkbaar niet altijd het geval..
22 Jun '10 - in Movies
door Patrick
Bradley Powerslide Iraq
Als je dagelijks met je M2 Bradley door Irak rijdt, dan krijg je het voertuig steeds meer onder de knie. Dus hoe parkeren we dat ding? Juist, met stijl!
22 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Fast Lane Shopping
Volkswagen komt de laatste tijd steeds met leuke ideeën om aandacht te trekken. Vandaag is de plaatselijke supermarkt aan de beurt. Fast lane shopping!
22 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
E3 Booth Babes
Tijdens de E3 Expo in het Los Angeles Convention Center afgelopen week hebben we genoeg kunnen zien op game gebied. Naast de nieuwste snufjes waren er ook de nodige dames om de sfeer op te vrolijken. Pizza heeft een aantal E3 booth babes op een rijtje gezet voor je.
22 Jun '10 - in Pics
door Patrick
DC Metro Dancer
Keer op keer met de metro naar je werk komt op een gegeven moment ook je neus uit. Een iPod maakt je rit wellicht wat leuker, maar dat kan beter toch?
21 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Iya Traoré Freestyler
Iya Traoré is een 23 jarige knaap die dagelijks zijn freestyle voetbalkunsten laat zien in Parijs. En dat gaat hem nog best af..
21 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Hay Fever Sucks..
Leuk hoor die zomermaanden, maar geen pretje voor de mensen die last hebben van hooikoorts. Althans er zijn er meer die er last van hebben..
21 Jun '10 - in Animals
door Patrick
Things You Don't Want To Hear In The Hospital
Een paar dagen noodgedwongen doorbrengen in een ziekenhuis is nooit een pretje. En al helemaal niet als ze je dit komen vertellen..
21 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Double Trouble
Met een auto rondrijden die, naar mijn mening, absoluut de weg niet meer op mag ben je niet goed bezig. Sterker nog, daar komt alleen maar gezeik van..
20 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Vuvuzela Fun
Het zijn en blijven ellendige dingen die vuvuzela's, maar je maat er mee pesten blijft geweldig. Dat ondervond deze voetbalfan ook..
20 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Pizza Promoter
Als levend reclamebord mensen lokken is niet echt de meest fantastische job. Deze jongen maakt er in ieder geval nog het beste van. Rock on!
20 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Batman City Of Scars
Niet alleen de grote filmmaatschappijen, maar ook de fans, gaan steeds een stapje verder. Zie hier een fan-made film gebaseerd op Batman, City of Scars.
20 Jun '10 - in Movies
door Patrick
Smurf'd!
Begin augustus 2011 is het zover. Nostalgie, jeugdsentiment of hebben de Smufen hun beste tijd gehad? Zeggen jullie het maar..
20 Jun '10 - in Trailers
door Patrick
This is Tim..
Eindelijk weer een autofabrikant die een dosis humor in zijn commercials durft te proppen. Vandaag is het de beurt aan de Clio RS..
19 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Soccer Officialy Announces It Is Gay
Misschien een verkeerd moment om tijdens een wereld kampioenschap voetbal uit de kast te komen, maar dat hou je niet tegen. Het hoge woord is eruit, en het is officieel, soccer is gay!
19 Jun '10 - in Humor
door Patrick
This Is Hockey
IJshockey is geweldig. Supersnel en hard. Helaas is ijshockey bij ons niet zo populair als bij de Amerikanen. Want laten we eerlijk wezen, dit is wel topsport!
19 Jun '10 - in Sport
door Patrick
Spoon vs Spoon
Na het eerste deel van 'The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon' is het nu tijd voor het vervolg. Kijk mee naar Spoon vs Spoon.
19 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Monkey Trouble
Tussen het voetbal door even wat simpel vermaak. Dat apen maffe streken uit kunnen halen is bij iedereen bekend. We proppen er even 29 in 38 seconden.
19 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Samba Baby
Het uiterlijk, inclusief luier, van een doodgewone peuter, maar wel de samba skills van een volwassen vent. Nou ja, zo ongeveer dan..
18 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Rock Band Mom
De games van een Wii, Playstation 3 of Xbox360 zijn vaak weggelegd voor de jongeren onder ons. Op zich niets mis mee, maar als mams ook een keertje wil spelen hebben we daar geen moeite mee toch?
18 Jun '10 - in Sexy
door Patrick
Don't Mess With The Dog
Een hond behandel je zoals je zelf ook behandeld wilt worden, met een beetje respect. Want laten we eerlijk wezen, die beestjes hebben ook gevoelens..
18 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Parking Skills.. Yes, it's a woman!
Dat vrouwen het lastig vinden om een auto te parkeren is onderhand wel bewezen. Maar zeg nou eerlijk, gaat dit niet een beetje ver..
18 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Super Mario Beatbox
Beatboxers zijn er in vele varianten. Hikakin is een Japanse beatboxer die zijn vak verstaat en tevens Super Mario liefhebber. Een beste combinatie..
18 Jun '10 - in Cool
door Patrick
LOTR - The Fellowship Of The Vuvuzela
Niet alleen wij worden knettergek van de irritante vuvuzela, ook Gandalf, Frodo en de rest ontkomen er niet aan. Je ziet het in The Fellowship of the Vuvuzela.
18 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Dumas vs Camera Man Audi R15 24H Le Mans
De 24 uur van Le Mans is en blijft een mooie race. Dat is tevens te zien aan de mooie beelden die de fotografen met ons delen. Maar dankzij coureur Dumas zullen we een aantal beelden moeten missen..
17 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Defqon.1 2010
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag nemen we een kijkje bij het op 12 juni gehouden Defqon.1 event op het Almere strand. En wel in 360 graden! Voor de liefhebbers hier een kleine samenvatting.
17 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Airbag vs Dryer
De airbag is een geweldige uitvinding die onderhand zijn dienst wel bewezen heeft. Eén ding is zeker, een airbag is geen speelgoed. Maar maak dat deze jongens maar eens wijs. Wat een kracht!
17 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Daniele De Rossi Schwalbe
Je mag verwachten dat de spelers van het huidige WK donders goed weten waar ze mee bezig zijn. Daniele de Rossi wint alvast punten met zijn komische acteertalent. Met voorsprong de schwalbe van het jaar! Of niet?
17 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Sorcery Playstation Move E3 2010 Demo
Een interactieve motion controller kennen we reeds van de Nintendo Wii. Binnenkort komt Sony met Playstation Move, en dat gaat nog best leuk worden als ik deze E3 demo van Sorcery mag geloven.
16 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Road Barrier Test
Om een weg goed en veilig af te zetten moet je met groot materiaal komen. Althans, dat dacht ik. Een 'simpel' lintje spannen voldoet blijkbaar ook.
16 Jun '10 - in WTF!
door Patrick

Samsung Wave
Samsung Wave
Vandaag de dag is social media alles. Of je nu Hyves, Facebook of Twitter gebruikt, je wilt zo snel mogelijk met je vrienden in contact staan. De social hub op de Samsung Wave is de mooiste oplossing. Razendsnel en gemakkelijk! Kijk zelf maar even!
16 Jun '10 - in Advertentie
door Patrick
Eizo Pinups
Beeldschermenfabrikant Eizo maakt voor de medische wereld speciale schermen om röntgenfoto's op weer te geven. Voor promotiedoeleinden wilde men dit jaar een echte "pinup kalender" maken. Eén ding is zeker, het zijn uitzonderlijke plaatjes geworden.
16 Jun '10 - in Pics
door Patrick
Bowling Trick Shot
Ik betwijfel het of je indruk maakt bij de dames als je zegt dat je goed bent in bowlen. Of de eigenaar van het bowlingcentrum blij met je is betwijfel ik ook. Maar dit is toch nog best knap, dat dan weer wel.
16 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Toyz Noize
De kunstwerken van meester mixer Pogo zien we met regelmaat voorbij komen. De beste man is weer eens aan het knutselen geslagen met Toyz Noize als resultaat. Meer creaties van Pogo vind je hier!
16 Jun '10 - in Music
door Patrick
Man vs Shark 1-0
Op haaien vissen is toch wel het summum van het vissen. Nou is een kleine haai al een hele uitdaging om binnen te halen, maar je moet nog goed oppassen ook. Razendsnel die beesten..
16 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Crash Ad
Het valt niet mee om een saai product als een autoverzekering aantrekkelijk te maken. De mensen in Apeldoorn zijn er goed in, maar ook in Rusland weten ze wat we willen zien..
15 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Soundman Car Audio - iPad Chevy Truck
Je auto afleveren bij een ICE specialist is stap één. Wat er na gebeurt is een ander verhaal. Je weet immers nooit wat ze achter de schermen met je auto uithalen. Mocht je ooit een iPad in je Chevy willen, dit is de 'normale' gang van zaken.
15 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Dutch Dress Diss Bavaria WK2010
Wat een geneuzel zeg. De irritante vuvuzela's tetteren door je speakers, maar een groepje mooie meiden in een oranje jurkje gaan we moeilijk over doen. Snappen jullie het nog?
15 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Beatbox Mouth Harp
De diverse geluiden die sommige beatboxers kunnen produceren zijn echt geweldig. Jean Jean is op zijn best met zijn mondharp. En dat klinkt nog best ook!
15 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Transformer Owl
Uilen moeten wel eens een beetje indruk maken onder elkaar om te laten zien wie nou écht de baas is. Het hardst 'oehoe' 'oehoe' roepen werkt al jaren niet meer, dit is veel indrukwekkender!
14 Jun '10 - in Animals
door Patrick
Paul Pierce Nails The Referee During Celebration
Wanneer je een mooie goal, een geweldige hit of een kick-ass punt scoort mag je dat best een beetje vieren. Maar of deze scheidsrechter er zo blij mee is..
14 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
E3 Expo 2010 Live Stream
Door de hele commotie rondom het WK zouden we bijna de E3 Game Expo vergeten. Voor de liefhebbers die graag op de hoogte gehouden willen worden van de laatste ontwikkelingen op game gebied hebben we hierbij de live stream van de E3 Expo vanuit het L.A. Convention Center.
14 Jun '10 - in Actueel
door Patrick
Sprocket Rocket
Help in Sprocket Rocket, Wallace & Gromit hun vliegtuig te repareren door een aantal tandwielen te verzamelen zodat ze hun reis naar de maan kunnen realiseren. Het enige wat je nodig hebt is een beetje gezond verstand. Dat lukt ons toch wel? Game on!
14 Jun '10 - in Games
door Patrick
How To Pull A Tooth With A Rocket..
De wissel van melktandjes naar grote mensen tanden hebben we allemaal meegemaakt. En als je tanden los beginnen te zitten kan je er maar beter op een sensationele manier afscheid van nemen.
14 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Jogo Bonito Soccer Babes
Best spannend zo'n wereld kampioenschap voetbal, maar toch zien wij het liever op een andere manier. Tja, we blijven mannen hè..
13 Jun '10 - in Sexy
door Patrick
Turtle Help
Adèle Bloemendaal zong het vroeger al, we zijn op de wereld om mekaar te helpen. Dat geldt niet alleen voor de mens, ook de dieren kunnen wel eens een duwtje in de rug gebruiken.
13 Jun '10 - in Animals
door Patrick
Tony Hawk Ride
Helemaal geweldig hoor al die extra hulpmiddelen en controllers die je momenteel bij je game console kunt kopen. Maar wat als het niet echt lekker werkt zoals de Tony Hawk Ride skateboard? Ach, ook daar hebben we een oplossing voor..
13 Jun '10 - in Cool
door Patrick
NHL Stanley Cup Remote Prank
Tijdens de finale van de NHL Stanley Cup wil je natuurlijk geen minuut van de spanning missen. Alleen wordt dat nog best lastig met een vriendin als deze..
13 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Severe Earthquake Warning California September 2010
Mocht je medio September van plan zijn richting Californië te gaan, let dan even op. Deze geniale man heeft voorspeld dat een aardbeving, met de kracht van 9 op de schaal van Richter, Californië zal treffen. U bent gewaarschuwd!
12 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
El Camino Del Rey
El Camino del Rey, ook wel bekend als 'het koningspad', is een vervallen wandelpad door de El Chorro-kloof in Spanje. In 1992 werd het pad definitief gesloten, maar veel wandelaars zien het pad nog steeds als een grote uitdaging. Ik sla even over!
12 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Big Shots 11/06/10

More Photography Sets!
12 Jun '10 - in Photography
door Patrick
Top Gear - Noble M600
Het automerk Noble zal waarschijnlijk niet iedereen bekend in de oren klinken. Toch maakt Noble indrukwekkende auto's zoals de Noble M600. Top Gear's Jeremy Clarkson nam de M600 mee voor testritje!
12 Jun '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Logan Lacy 1008 lb Squat And....
Gewichtheffen, we hebben het al eerder fout zien gaan. Logan Lacy gaat de uitdaging aan met een kleine 457 kilo. Wellicht slim om de volgende keer niet recht voor hem te gaat zitten..
12 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
The Pick-Up Line
Als je een leuke meid tegenkomt in de kroeg, dan kan het met de juiste openingszin zo gepiept zijn. Maar die juiste zin is nog helemaal niet zo makkelijk..
11 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Die Mannschaft vs Wilhelmus
Zo.. het moest er een keer van komen. Die Mannschaft geeft eindelijk toe wie hun meerdere is. Was dat na al die jaren nou zo moeilijk..
11 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Bugatti Veyron vs Nissan GT-R
Dezelfde titel als een poosje terug, maar zal de uitslag ook hetzelfde zijn? Dat de Veyron een bloedsnelle auto is mag duidelijk zijn, maar vlak de Nissan GT-R niet uit. De laatste keer ging de Veyron met de overwinning naar huis. Wie is vandaag de gelukkige..
11 Jun '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Dead Redemption Short Film by John Hillcoat
De liefhebbers van het wild west avontuur Red Dead Redemption kunnen niet alleen genieten van een geweldige game, er is nu zelfs een short film gemaakt door John Hillcoat. Heb je een half uurtje de tijd? Enjoy!
10 Jun '10 - in Movies
door Patrick
Remi Gaillard - The Stupid Cup
Als er iemand is die mensen kan verrassen dan is het Remi Gaillard wel. De maffe Fransoos gaat vandaag langs bij een amateur voetbalploeg om ze eens het echte Champions League gevoel te geven. Waanzin!
10 Jun '10 - in Humor
door Patrick
BMW Rally Turn
Op een nette manier bochten nemen kan uiteindelijk bij de finish een boel tijd schelen. Al weet ik niet of dit een efficiënte manier is. Stoer is het dan weer wel.
10 Jun '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
3D YouTube Game Take-Over Samsung
Kijk, dit is nou een creatieve manier om je product onder de aandacht te brengen. Interactie hebben we al eerder gezien op YouTube, en nu gaat ook Samsung op de interactieve manier. Schiet zoveel mogelijk vlinders! De winnaar maakt kans op een 3D Samsung TV. Game on!
10 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Ultimate Football Man-Cave
Nog even en het voetbal spektakel gaat van start. Als echte man zorg je natuurlijk voor je eigen plek zodat je in alle 'rust' van de wedstrijden kunt genieten. Maar hoe richt je nou een echte voetbal man-cave in? Wij laten het je zien!
10 Jun '10 - in Cool
door Patrick
MazdaSpeed3 vs BMW 335i On Calaveras Road California
Ze beweren wel eens dat BMW rijders driftige mannetjes zijn. Persoonlijk heb ik een heel ander beeld van de gemiddelde BMW rijder, maar deze snuiter zorgt er wel voor dat er vooroordelen komen.
09 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Modern Warfare - Frozen Crossing Part 2
Trouwe fans spelen vandaag de dag niet alleen de populaire games, maar maken zelf ook films. Zo zagen we een poosje terug, een 209 dollar dure, tribute aan Modern Warfare, Frozen Crossing. Vandaag gaan we verder met deel 2. Super!
09 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Mortal Kombat Rebirth Trailer
De retro gamers onder ons zullen de naam Mortal Kombat niet snel vergeten. Zojuist stuit ik op deze trailer van Mortal Kombat Rebirth. Of het gaat om een nieuwe film of game is mij onbekend, maar veelbelovend is het zeker.
09 Jun '10 - in Trailers
door Patrick

Beleef HD van CanalDigitaal!
Beleef HD van CanalDigitaal!
Haarscherp beeld, het beste geluid, een zenderaanbod waar je u tegen zegt, aantrekkelijke prijzen en een betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Bij CanalDigitaal vind je de meeste zenders voor de beste prijs! Bovendien kun je met CanalDigitaal smartpacks makkelijk kiezen voor bijvoorbeeld meer sport, films of erotiek. Bestel nu en ontvang een gratis Fletcher hotelbon.
09 Jun '10 - in Advertentie
door Patrick
Salt Collectors

More Photography Sets!
09 Jun '10 - in Photography
door Patrick
Kilian Martin
We laten met regelmaat skaters zien waarbij het niet helemaal gaat zoals de bedoeling is. Gelukkig gaat het ook wel eens goed. Bij deze Kilian Martin. Freestyle Skateboarding en A Skate Escalation. Dat zijn pas skills!
09 Jun '10 - in Cool
door Patrick

Dacia Fandag!
Dacia Fandag - Sluit Je aan bij de Dacia beweging!
Het sterk groeiende automerk Dacia had afgelopen weekend voor de vijfde keer een zeer geslaagde fandag. Ruim 650 Dacia's waren van de partij, en dat was goed te merken aan de geweldige sfeer. Voor de foto's kijk je hier, en voor meer info over Dacia hier!
09 Jun '10 - in Advertentie
door Patrick
Skate Pro..
Een carrière als pro skater is de droom van veel jongeren. De wereld aan je voeten, 'dikke' sponsors en mooie dames die om je vechten. Toch heb ik een flauw vermoeden dat deze jongen het niet helemaal begrijpt..
08 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Jurk! - Niemand Videoclip
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hebben in korte tijd hun band Jurk! bovenaan de hitlijsten gebracht. Vandaag de lancering van hun eerste videoclip! "Niemand" vertelt het verhaal van een jongen die wordt gepest in z'n jeugd. De jongen leeft in z'n eigen wereld en komt op een dag in verweer. En dat kan twee kanten op. Zie hier versie 1 en versie 2!
08 Jun '10 - in Music
door Patrick
Red Dead Redemption Glitch
Het nieuwe wild west avontuur Red Dead Redemption van het welbekende Rockstar is een prachtspel. Eind deze week zal er mogelijk een update verschijnen om het spel stabieler te maken en een aantal bugs te verwijderen. Best jammer, want deze, deze en deze 'glitch' waren best vermakelijk.
08 Jun '10 - in Humor
door Patrick
midnr
Voor de MIDNR fans is er goed nieuws!! In de nacht van 14 op 15 Juni a.s., zal er op Radio Veronica een 'ouderwetse' Midden in de Nacht Rick uitzending zijn. Uiteraard ook op het bekende tijdstip van 00.00 uur tot 03.00 uur. De makers van MIDNR ....   » Lees verder
08 Jun '10 - in News
door Froukje
Picknick
Eén van de weinige bedrijven die keer op keer met geniale commercials komt is de verzekeraar uit Apeldoorn. Na de super muis gaan we nu gezellig picknicken.
08 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Super Sexy Abdominal Thrust
We gaan weer verder met onze EHBO cursus. Na reanimeren besproken te hebben in deel één gaan we nu verder met deel twee, de Heimlich manoeuvre. Altijd handig..
08 Jun '10 - in Sexy
door Patrick
The Real Iron Man
Het zal een keer geen Aziaat zijn die zijn werk tot een expertise heeft gebracht. Persoonlijk heb ik een hekel aan strijken, maar dat kan je aan deze man wel overlaten. The real Iron Man!
07 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Burnout Fail
Voor een paar minuten fame op Youtube moet je wel wat uit de kast trekken. Filmcamera geleend, papa's auto en een regenachtige dag moeten garant staan voor spektakel en misschien wel een nette burnout. Eén ding is zeker, je filmpje gaat de wereld wel rond!
07 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Son Of A Don - Short Film
Je zou denken dat het leven als zoon van een maffiabaas de nodige voordelen met zich meebrengt. Niets is minder waar, we zien het in de short film 'Son of a Don'.
07 Jun '10 - in Movies
door Patrick
French Open 2010

More Photography Sets!
07 Jun '10 - in Photography
door Patrick
Madrid Longboard - Surfing The City
Vandaag pakken we de longboard voor een ritje door Madrid. Geen overdreven spectaculaire trucjes, of harde klappers. Nee, gewoon lekker rustig aan..
07 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Rapservice Verkiezingen 2010
Met de verkiezingen voor de deur is het een inkoppertje voor de mensen van Koefnoen. Resultaat, een nieuwe rapservice van MC T-Lex. Super!
06 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Jaie Toohey Is Back!
Na een kleine zes maanden ellende door een knie reconstructie is de talentvolle BMX'er Jaie Toohey weer terug. En één ding is zeker, ik doe het hem niet na.
06 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Adidas Originals - Star Wars™ Cantina 2010
Vandaag de dag kijken de grote merken niet op een paar euro als het om reclame gaat. En al helemaal niet tijdens een wereld kampioenschap voetbal. In deze commercial van Adidas zien we David Beckham, Daft Punk, Snoop Dogg, Franz Beckenbauer, Noel Gallagher, Ian Brown, Ciara, Jay Baruchel en DJ Neil Armstrong voorbij komen. Mag wat kosten..
06 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Inspired by Iceland
Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie vakantiebestemming, dan kan ik ondanks alle ellende IJsland aanbevelen. Want laten we eerlijk wezen, mooi is het daar zeker..
06 Jun '10 - in Movies
door Patrick
Blowjob..
Met een dure bolide onder je kont zal het niet al te lastig zijn om een vrouw zover te krijgen. Maar hoe regel je een blowjob als je met een Polo rijdt?
05 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Headshot
Het overkomt de beste drinkers wel eens. Overgeven is geen pretje, maar als het moet, denk er dan even over na hoe je ligt..
05 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Lapdance..
Een gewaagde lapdance van een goed gevormde dame zal menig man niet kunnen weerstaan. Ik zeg het niet snel, maar toch sla ik een keertje over..
05 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Hayaku - A Time Lapse Journey Trough Japan
Eén van de vele landen waar ik graag nog eens een kijkje wil nemen is Japan. Na het zien van deze beelden mag het duidelijk zijn waarom..
05 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Seamus O'Connor 2009/2010 Showcase
Terwijl buiten de mussen van het dak vallen zoeken wij het verkoelende sneeuw even op. Zie hier de showcase van de 12 jarige snowboarder Seamus O'Connor. Skills!
04 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Foot 2010
We hebben al een tijdje niets vernomen van de maffe Fransoos, maar Remi Gaillard is terug! Dat de beste man een aardig potje kan voetballen wisten we. Vandaag bewijst hij het nogmaals met de geweldige Foot 2010!
04 Jun '10 - in Cool
door Patrick
The Nextmen Ft. Dynamite MC - Round Of Applause
We houden wel van het betere knip en plakwerk. Tevens kunnen we een leuk stukje muziek ook wel waarderen. Combineer die twee en je krijgt The Nextmen Ft. Dynamite MC Round Of Applause als resultaat.
04 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Ferdinand GT3 RS - The World's Slowest Porsche
Als ik Porsche GT3 RS zeg, denk jij waarschijnlijk aan een snelle bolide van een vermogen. Klopt helemaal. Vandaag hebben we de Ferdinand GT3 RS, en dat is toch een ander verhaal.. Meer info hier!
03 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Inside Look @ Red Bull F1 Simulator
Als Formule 1 coureur is asfalt alles, maar het is niet altijd mogelijk om het circuit onveilig te maken. Virtueel natuurlijk wel. We kijken mee met Mark Webber en de F1 simulator. Tof speelgoed!
03 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Manita - Red Mij
Je weet inmiddels hoe we hier bij Biertijd zijn. Nieuw Nederlands aanstormend talent geven wij graag een kans en een duwtje in de rug. Manita met 'Red mij'. Zeggen jullie het maar..

En tevens de vraag: wie redt ons van Manita?
03 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Toll Booth
Zijn tolpoortjes eigenlijk nog wel van deze tijd? Helaas worden ze nog steeds gebruikt en is er bijna geen manier om ze te omzeilen. Althans, op de Dukes of Hazzard manier is alles mogelijk.. Yee-hawwww!!
03 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Light Warfare
Creatief met licht, we hebben het al eens eerder gezien. Althans, toen waren het foto's, vandaag gaan we een stapje verder. Zie hier Light Warfare.
03 Jun '10 - in Cool
door Patrick
24 Hours in 19500 Frames
De 24H op de Nürburgring afgelopen maand was een geweldige race en een grote uitdaging. Een kleine samenvatting laten zien is geen probleem, maar laten we dat eens op een nette en creatieve manier doen. Zie hier de 24H in 19500 frames!
03 Jun '10 - in Cool
door Patrick

Recordpoging virtuele WK-polonaise naar Zuid-Afrika
Recordpoging virtuele WK-polonaise naar Zuid-Afrika
Het wereldrecord van de langste polonaise staat momenteel op 3.378 mensen. Bol.com gaat proberen dit record te verbeteren door een virtuele WK-polonaise naar Zuid-Afrika te organiseren die uiteindelijk 10.000 km lang moet worden. Wil jij meelopen in de virtuele WK polonaise? Dat kan! Deelnemers uploaden hun foto, dossen zich virtueel uit in een WK-outfit en gaan op weg. Via Twitter, Facebook en Hyves kunnen ze hun vrienden op de hoogte houden van hun vorderingen. Uiteraard zijn er voor de deelnemers leuke prijzen te winnen. Kijk hier op de aktiewebsite!
03 Jun '10 - in Advertentie
door Patrick
Wedding Proposal
Je trouwdag is bijzonder, maar tegenwoordig is de aanzoek net zo belangrijk. Dat moet immers op een originele manier. Merill Grant is een jongen die snapt wat zijn schatje Claudine graag wil zien. Topper!
02 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Guillaume Nery - Base Jumping at Dean's Blue Hole
Base jumpen is tof, maar onder water niet zo gebruikelijk. Wereldkampioen freediver Guilliaume Nery maakt bij Dean's Blue Hole, de diepste blue hole ter wereld (202 m - 663 ft), een 'vrije val'. Best apart..
02 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Steve Fisher - Kayak Bungee Jump in 2010 World Cup Stadium
Terwijl ze nog de laatste hand leggen aan het WK 2010 Moses Mabhida stadion zocht kayak pro Steve Fisher de hoogte op voor een extreme bungee 'jump' met zijn kayak. Waarom? Omdat het kan!
02 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Alcohol Hurts.. Drunk vs Pole
Een biertje is lekker, maar soms doet alcohol rare dingen met je lichaam, en je zicht wordt er ook niet beter van. Deze jongen weet precies wat ik bedoel..
02 Jun '10 - in Humor
door Patrick
Beesie!
Zoals je weet houden wij een beetje de oranje gekte in de gaten. Natuurlijk is er één speler die niet mag ontbreken en dat is Appie Heijn. Geen wuppie deze keer, maar Beesie! Je zegt het maar..
02 Jun '10 - in Commercial
door Patrick
Grid Girl Drop
Bij elke race, of het nou motoren zijn of auto's, zijn er wel heerlijke grid babes aanwezig die met hun paraplu de coureur een beetje cool proberen te houden. Deze dame had beter aan zichzelf kunnen denken..
02 Jun '10 - in WTF!
door Patrick

Wat zou jij doen?
Wat zou jij doen?
Stel, je loopt in een winkelcentrum op een roltrap af. Blijkt dat je ook ineens met de glijbaan naar benden kunt. Wat doe je? Neem je de roltrap, of pak je de glijbaan net als vroeger? Heb jij het nog in je?
02 Jun '10 - in Advertentie
door Patrick
iPad Magic
Bij de introductie van de iPad waren de meningen verdeeld. De één was direct verkocht, en de ander vond het maar een overbodige gadget. Inmiddels zijn er in 60 dagen al meer dan 2 miljoen iPad's verkocht. Een record! Goochelaar Shinya vermaakt zich ook prima met het nieuwe 'speeltje'.
01 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Bike Off Roof Catapult Nutshot
JJ en zijn maten hebben vroeger teveel Jackass gekeken, niets is te gek. Voor ons geen probleem, wij voelen de pijn toch niet!
01 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Rick K. and the Allnighters - Crazy Drummer - Sharp Dressed Man
Een leuk potje drummen kunnen we blijkbaar allemaal wel waarderen. Zo hadden ze gisteren Rick en de nachtbrakers op visite. Vandaag een toegift, en wel met de klassieker 'Sharp dressed man!'
01 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Grand Theft Auto Buenos Aires
Vandaag maken de alarmen, GPS tracking systemen, start onderbrekers en ga zo maar door het niet gemakkelijk om 'even' een auto te stelen. In Buenos Aires zijn ze, helaas voor de eigenaar van deze 'dure' bolide, nog niet zover..
01 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
Resource Furniture - Furniture 2.0 - Transformer
Een tafel koop je om aan te zitten, en een bank om op te zitten, zo simpel is het eigenlijk. Maar wat als je simpelweg de ruimte er niet voor hebt? De mensen van Resource Furniture hebben daar de oplossing voor. En architect Gary Chang gaat zelfs nog een stapje verder. Best creatief..
01 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Skoda Felicia Kit-Car In Action Rally
Het is wellicht niet de meest spectaculaire wagen en ook zeker niet de snelste, maar de Skoda Felicia mag niet ontbreken aan de geweldige lijst met rally nostalgie. Bij deze, de Skoda Felicia Kit Car!
01 Jun '10 - in Cars & Bikes
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties