Archief

Items van April 2010
cupcakecanon
Patrick geniet van een paar dagen rust, waardoor je het de komende dagen met (o.a.) mij zult moeten doen. Maar je weet wat ze zeggen: Als de kat van huis is, dansen de muizen. Partytime!
30 Apr '10 - in Movies
door Froukje
20100430-iphonewallpaper.jpg
Speciaal voor alle iPhone bezitters kwam ik deze mooie verzameling wallpapers tegen, precies op maat gemaakt voor je dierbare Apple toestelletje. Maar wie weet kun je ze met een beetje knippen en plakken ook op je Nokia of HTC gebruiken.
30 Apr '10 - in Pics
door Froukje
20100430-motor.jpg
Hoe hard we ook ons best doen om het uit te stellen, er komt een moment dat we toch afscheid van ons aardse bestaan moeten nemen. Sommige mensen hebben bijzondere wensen als het om hun uitvaart gaat. Maar veel opmerkelijker dan opgebaard op een honda gaan we het niet meer meemaken denk ik.
30 Apr '10 - in Bizar
door Froukje

Een Echte Ajax-Fan!
Een Echte Ajax-Fan! HartvoorAjax!
Sommige voetbalfans doen echt alles om hun club te steunen. Neem Darko uit Amsterdam, die deze hele week zit opgesloten in een klein glazen hok. Hij zit daar omdat hij ten koste van alles een derde ster voor Ajax wil, die staat voor 30 keer landskampioen. Zondag, vlak voor de beslissende laatste competitie ronde, komt hij er pas weer uit. Tot die tijd kun je Darko via hartvoorajax.nl live volgen, steunen en zien hoe hij bekende Ajaxieden ontvangt.
30 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Boats & Booze..
Morgen liggen waarschijnlijk de grachten weer vol met boten. Biertje erbij, muziekje aan en genieten maar. Al is de combinatie varen en drank niet altijd optimaal..
29 Apr '10 - in Humor
door Patrick
BOOB Short Film
We zien met enige regelmaat short films voorbij komen, maar creaties zoals BOOB zijn zeldzaam. Eén ding is zeker. Some boob jobs are scary. Some are terrifying!
29 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
BMW 318 & 320 In Action Rally
We gaan vrolijk door met het rally geweld. Vandaag niet de M3 van BMW in actie, maar de niet minder spectaculaire 318 en 320. Enjoy!
29 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
ChatRoulette Speed Painting
Naast de vele 'rukkers' zijn er gelukkig ook genoeg creatieve mensen te vinden op het welbekende ChatRoulette. Eén voorbeeld daarvan is deze speed painter..
29 Apr '10 - in Cool
door Patrick

Gillette Scheertips!
Gillette Scheertips! Laat De 'Boom' Groeien!
Steeds meer mannen scheren meer dan alleen hun baard, want laten we eerlijk wezen, als je het struikgewas wegsnoeit lijkt de boom een stuk groter! Je hoort mannen er maar weinig over praten, en dat is jammer! Want het scheren van de rest van je lichaam, bodygrooming, kan nog best lastig zijn. Daarom brengt Gillette vijf instructiefilmpjes uit voor het scheren van de meest essentiële delen van je lichaam: Je hoofd, borst, rug, oksels en kruis!
29 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Buzzer Beater Celebration Fail
Hoe geweldig is het als je op de valreep het winnende punt maakt? Helemaal top natuurlijk, maar je moet nooit te vroeg juichen!
28 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Party Animal
Terwijl wij jonge gasten staan te hossen op house, trance, en weet ik wat nog meer, mag je niet verwachten dat de oude van dagen achter de geraniums blijven zitten. Nee, die doen vandaag de dag gewoon vrolijk mee!
28 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Airspace Rebooted
Vliegtuigen die voor de veiligheid aan de grond worden gehouden, we hebben het pas nog meegemaakt. Met een vulkaan als boosdoener heeft het voor veel ellende gezorgd, en bijzondere radarbeelden!
28 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Benidorm Bastards 6
We lopen wederom op de zaken vooruit, maar dat mag de pret niet drukken. Na vijf geweldige delen is het nu tijd voor het voorlopig laatste deel van de rebelse bejaarden. Zie hier Benidorm Bastards 6!

Aflevering gemist? Klik!
28 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Harry Main - BunnyHop Flair
Als BMX expert ben je dagelijks op zoek naar nieuwe uitdagingen. Er zijn immers al aardig wat trucjes verzonnen. Alleen wat Harry Main hier laat zien is nieuw voor mij. De BunnyHop Flair!
28 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Texas Mile - Underground Racing Twin Turbo Gallardo Superleggera
Ik hoef niemand wijs te maken dat een Lamborghini Gallardo Superleggera behoorlijk rap is. Maar als je zo'n bolide in handen geeft van tuning expert Underground Racing krijg je een monster terug. Zie hier beelden van de Texas Mile!
27 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2010 By Lip DJ
Het was even stil rondom Lip DJ, maar de beste man is weer terug. De liefhebbers van Hardstyle kunnen de volumeknop alvast een tandje hoger zetten. Zie hier World Of Hardstyle Spring 2010 by Lip DJ!
27 Apr '10 - in Music
door Patrick
ChatRoulette Killer
Zoek op ChatRoulette en het één na het andere vrolijke, muzikale, en zelfs ook erotische filmpje komt voorbij. Al vraag ik me af of mensen deze variant kunnen waarderen als ze zelf achter de webcam zitten. Thnx Jericho!
27 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
SoundMan Car Audio - iPad In Car Part 3
De SoundMan is na de introductie van de iPad aan de slag gegaan om het speeltje in een auto te bouwen. Na twee eerdere delen is het nu tijd voor deel drie. Binnenkort het afsluitende deel van het project.
27 Apr '10 - in Cool
door Patrick
SKateboard Construction
We zien met enige regelmaat filmpjes voorbij schieten met geweldige en natuurlijk ook minder talentvolle skateboarders. Daarom is het wellicht wel eens leuk om te zien hoe ze een skateboard in elkaar schroeven. Wel opletten hè!
27 Apr '10 - in Sexy
door Patrick
Painful Pole Vault
Mijn sport is het niet, maar het schijnt nog behoorlijk lastig te zijn. Buiten dat is polsstokhoogspringen zo nu en dan nog behoorlijk pijnlijk ook. Ik sla even over..
27 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Acrylic Art Illusion
Kunst of echt? Normaal zie je al snel het verschil, maar als een echte kunstenaar aan de slag gaat zie je op een gegeven moment bijna geen verschil. Zeg zelf, dit is gewoon knap, en echt!
26 Apr '10 - in Cool
door Patrick
The Making Of Florida One
Je ziet ze dagelijks door de lucht vliegen. Maar hoe zit zo'n groot monster eigenlijk in elkaar? Laten we eens meekijken met de bouw van de Florida One van Southwest Airlines, maar dan wel in iets meer dan 2 minuten.
26 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Stevie Starr - The Regurgitator - Britain's Got Talent
De wat oudere bezoekers zullen de naam Stevie Starr zeker nog herkennen. De beste man is weer druk bezig met zijn talent. Eén ding is zeker, het blijft knap!
26 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Watch Your Suitcase On Vacation
Kleine tip voor de zomer als je weer eens je koffers achterlaat op het vliegveld. Een slot klinkt erg veilig, maar niets is minder waar. U bent gewaarschuwd!
26 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
World Rally Championship 1994 Season
We gaan weer even oude herinneringen ophalen met een heerlijk overzicht rally geweld. Vandaag het rally seizoen van 1994. Enjoy!
26 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Men With Talent!
Van de week zagen we al de eerste beelden van de nieuwe reclamecampagne van bierboer Heineken. Vanaf morgen is 'Men with Talent' op tv te bewonderen. Zeggen jullie het maar, beter dan de walk-in frigde of niet?
25 Apr '10 - in Commercial
door Patrick
Ferrari 599XX New Record On The Nürburgring
Nieuwe auto's, nieuwe rondetijden op de welbekende Nürburgring. Keer op keer worden records verbroken en vandaag is de Ferrari 599XX aan de beurt om een recordtijd neer te zetten.
25 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
ACDC vs Iron Man 2 Architectural Projection Mapping
Video projection mapping is niet nieuw voor ons. Maar als je het combineert met ACDC en Iron Man dan krijg je toch wel een indrukwekkend geheel.
25 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Wasted..
Een biertje op zijn tijd gaat er altijd wel in. Maar zoals je weet zijn er altijd mensen die geen limiet kennen. Dan krijg je dit soort praktijken!

De lach van de filmer maakt het af!
25 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Ken Block Gymkhana Three 2011 Ford Fiesta Release
Ken Block kennen we allemaal van zijn Gymkhana drift praktijken. Binnenkort gaat het feest weer beginnen, maar wel met een andere wagen. Ken onthult zijn nieuwe speelgoed, de 2011 Ford Fiesta. Meer hier!
25 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Just Girls 38
Hoe kunnen we de zaterdag beter vullen dan met een lading spannende dames. Jullie raden het waarschijnlijk al. Een nieuwe editie Just Girls!
24 Apr '10 - in Sexy
door Patrick
The Raven
Blijft mooi om te zien hoe mensen met een niet al te groot budget en grafisch talent geweldige en tevens spectaculaire short movies in elkaar kunnen knutselen. Zie hier een meesterlijke creatie van Ricardo de Montreuil, The Raven. (Budget was 5000 dollar)
24 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Pixar - Pure Imagination
Als er één heer en meester is in het maken van geweldige animaties, dan is het Pixar wel. Tijd voor een kleine ode aan de meester!
24 Apr '10 - in Animation
door Patrick
Big Shots 23/04/10

More Photography Sets!
24 Apr '10 - in Photography
door Patrick
Budget Automatic Mower
Elke keer weer het gras maaien is geen pretje. En dan spreek ik uit ervaring. Nou bestaan er wel robot maaiers, maar die kosten nog behoorlijk knaken. Ach, een touwtje is net zo effectief.
24 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Spin Strike
Bowlen is tof, maar ik heb al moeite om op een normale manier al die pionnen om te gooien. Wellicht moet ik het eens op deze manier proberen..
23 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Pepsi Paintball Live Game
Kijk, dit is nou eens origineel. Elke avond live vanuit Rotterdam gamen op een scherm van 180m2. Zin in een potje Pepsi paintball? doe gerust mee vanuit je luie stoel! Je kan tot en met de 27e met elkaar het gevecht aan. Game on!

Voor de info, het spel begint dagelijks vanaf 21.00!
23 Apr '10 - in Commercial
door Patrick
Robbery Fail
Wanneer je van plan bent een overval te plegen zijn er een aantal dingen van essentieel belang. Laten we beginnen met een geschikt vlucht voertuig..
23 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Kid vs Skateboard
Best knap dat een filmpje van hooguit 4 seconden toch vermakelijk kan zijn. Of die kleine skater er ook zo over denkt is een ander verhaal.
23 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Earth Day 2010

More Photography Sets!
23 Apr '10 - in Photography
door Patrick

Live Cammen!
Webcamsexdirect.nl Live Webcamsex!
Laten we het weekend eens goed beginnen. Wat dacht je van een erotische chat met een mooie meid naar jouw keuze? Bij Webcamsexdirect is het lastig kiezen, de één is nog mooier dan de ander. Kijk zelf maar even!
23 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Tobias Mead - Britain's Got Talent
Het mooie van shows als 'Britain's got talent' is dat je zo nu en dan echt talent tegenkomt. Dansers zijn er genoeg, maar Tobias Mead is van een ander kaliber..
23 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Men With Talent
Je wordt doodgegooid met de talentenjachten op tv, maar dit lijkt toch echt wel weer eens heel wat anders te worden. Een soort nieuwe show waar mannen hun beste trucs laten zien, waarschijnlijk gesponsord door Heineken. Wie doet er mee?
23 Apr '10 - in Commercial
door Patrick
Jurk - Zou Zo Graag - Sign Language
Dat Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven goed bezig zijn met JURK mag duidelijk zijn. Geweldige muziek, maar wat als je doof bent? Mirjam Stolk heeft de oplossing!
22 Apr '10 - in Music
door Patrick
Superman Brian Kownacki
Alles voor de punten, of je nou moet rennen, slaan of zelfs vliegen. Brian Kownacki begrijpt het!

Deze blijft ook geweldig!
22 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Albie Bennett - Off The Map 2
Blijft mooi om te zien dat sommige bmx rijders echt geen gevoel voor angst hebben. Albie Bennett is zo'n man. Zie hier de trailer van 'Off the map 2'.
22 Apr '10 - in Cool
door Patrick
DeStorm - Movie Titel Rap
Rapper DeStorm kreeg een verzoek om eens een serieus nummer te maken, bestaand uit alleen film titels. Een lastige opgave, maar het resultaat mag er zijn!
22 Apr '10 - in Music
door Patrick
Tina & Chandi - Britain's Got Talent
We hebben al aardig wat falers en talenten voorbij zien komen bij Britain's got talent. Maar een talent als Chandi zie je niet al te vaak..
22 Apr '10 - in Cool
door Patrick
30-50 Racing
Gametime! Vandaag gaan we racen, maar dan net even anders. Bedoeling van het spel is namelijk om zo hard mogelijk zacht te rijden. Klinkt simpeler dan het is. Game on!
22 Apr '10 - in Games
door Patrick
Vaughn Gittin Jr - Monster's Street Fighting Man
Driften is niet alleen een manier van rijden of sturen, driften is een kunst! Als er iemand 'the art of sideways' op zijn duimpje kent dan is het Vaughn Gittin Jr wel!
21 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Girl Bike Parking
Vrouwen staan niet bepaald bekend als geweldige inparkeerders. Toch lijkt dat probleem op jongere leeftijd nog niet aan de orde.
21 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Drift Lessons BMW M5
Vanaf het werk op deze manier naar huis gaan is niet voor iedereen weggelegd. Daar zitten natuurlijk een aantal uren oefenen aan vast. Maar hoe moet je oefenen als er geen circuit in de buurt is? Juist, dan maar de plaatselijke rotonde! Thnx Guus!
21 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Katja Schuurman - Sweet Baby
We zullen het allemaal eens zijn dat Katja Schuurman er best mag zijn. Nu inmiddels zwanger geeft ze zichzelf voor het magazine Linda bloot. Zeggen jullie het maar, hot or not..
21 Apr '10 - in Sexy
door Patrick
Wil Jij Naar Melkwegpop 2010?
Na vele succesvolle jaren zet ook dit jaar Melkwegpop weer zijn feesttent op in Bleskensgraaf. Inmiddels hebben verschillende bekende Nederlandse bands op de Melkweg gespeeld w.o. Rowwen Hèze, Van Dik Hout, Bløf en Is Ook Schitterend.

Biertijd heeft 2 kaarten weg te geven voor Vrijdagavond 23/04 waar De Dijk op zal treden, of Zaterdagavond 24/04 met een optreden van Van Velzen. Ben jij in de gelegenheid en wil je er graag bij zijn. Stuur dan snel een bericht incl. je e-mail adres, en natuurlijk je voorkeur voor dag! Het 25e mailtje zal de 2 kaartjes in ontvangst mogen nemen!

Winnaar is bekend en heeft mail, gefeliciteerd Nick!
21 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Flip Flop
Nog even en dan lopen we weer op de slippers in de zon. Nou weet ik uit ervaring dat slippers niet altijd mee willen werken, maar dit is wel het toppunt..
21 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Harry's Auditie!
Een nieuwe stem voor een navigatiesysteem word je natuurlijk niet zomaar. Daar moet je wat speciaals voor in huis hebben. Harry is speciaal, maar of je met hem in de auto wilt zitten is nog maar de vraag..
21 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Audi R8 Spyder - Beauty And The Beasts
Dat we op een gezonde manier auto en vooral Audi geil zijn hoef ik jullie niet meer duidelijk te maken. Op de valreep nog een commercieel meesterwerkje van de lord of the rings zelf, Beauty and the Beasts!
20 Apr '10 - in Commercial
door Patrick
Screw The Nut
Gametime! Wederom niet al te moeilijk, maar wel een leuke uitdaging. Om het simpel te zeggen, zorg dat de moer het boutje bereikt, ofwel Screw the Nut!
20 Apr '10 - in Games
door Patrick
Benidorm Bastards 5
Wellicht lopen we ietwat op de zaken vooruit, maar na vier succesvolle delen van Benidorm Bastards is het nu alweer tijd voor aflevering vijf! Part 1 & Part 2.

Meer hier!
20 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Cool Or Crazy Biker?
Op de motor een beetje de stoere jongen uithangen, er zijn genoeg 'coureurs' die eraan voldoen. Toch vraag ik me af, is dit nou cool of gewoon gekkenwerk?
20 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
The Babysitter
Je kunt dan misschien niet meer helemaal alles doen wat je wilt. Maar je mag natuurlijk wel altijd blijven dromen...
20 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Red Bull Kart Fight 2010
Heren! De rode stier is op zoek naar nieuw Formule 1 talent. Zie jij jezelf als de nieuwe Sebastian Vettel? Pak dan nu je kans tijdens het Red Bull Kart Fight spektakel. Meer info hier!
20 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Thomas Déruns Airhook
IJshockey is een geweldige sport. Niet alleen hard, maar ook nog vreselijk snel. Want laten we eerlijk wezen, wat Thomas Déruns hier presteert is toch waanzin!
19 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Parking Payback
Heb je eindelijk in de stad een parkeerplek gevonden, is er zo'n wijsneus die sneller probeert te zijn. Tja, dan krijg je dit..
19 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Subaru Impreza WRC98 In Action Part 2 Rally
Uit onze reeks rally legendes is er één die we vandaag extra in het zonnetje zetten. De Subaru Impreza WRC99. Waarom? Gewoon voor de kick!
19 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Goal Celebration
Ik snap best dat wanneer je een goal maakt je het even wil vieren met je fans. Moet je natuurlijk wel het juiste vak pakken ei!
19 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Daredevils The Human Bird Jeb Corliss
Vliegen als een vogel, wie wil dat niet. Jeb Corliss, ook wel 'The Human Bird' is de enige die aardig in de buurt komt. De pro base jumper, sky diver en wingsuit flyer is een adrenaline junk eerste klas. Zijn complete verhaal vertelt hij in vijf delen. Wat een man!

Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5
19 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Zanger Lorenzo - Eigen Feesie
Wij zijn de rotste niet en geven nieuw Nederlands 'talent' graag een kans. Zo hebben we immers zanger Rinus ook een sterrenstatus gegeven. Vergeet Rinus, zie hier Lorenzo met zijn eigen feesie. Sorry alvast..
18 Apr '10 - in Music
door Patrick
Citroen Xsara WRC In Action Rally
En ook vandaag voegen we weer een legende toe aan de lange lijst rally klassiekers. Voor de liefhebbers, de Citroen Xsara WRC.
18 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Driving School
Met een vrachtwagen rijden vergt de nodige skills. Nou leren we dat hier in Nederland op een geduldige manier, en mocht je een foutje maken is er niets aan de hand. In sommige landen leren ze dat op een andere manier..
18 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Bugatti Veyron Story
We weten allemaal dat de Bugatti Veyron de snelste productiewagen ter wereld is. Maar hoe komt zo'n Veyron nou eigenlijk tot stand? We leggen het je uit in vier delen. Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4.
17 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Octopus vs Video Camera
Duiken is geweldig. Je waant je compleet in een andere wereld. Natuurlijk is het leuk om het spektakel gelijk te filmen voor de mensen thuis, maar dan moet die eigenwijze snuiter wel even meewerken.
17 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Pure WRC Tarmac Action From 2000 Rally
De WRC, welke autoliefhebber kan er niet van genieten. Na alle rally legendes gaan we nu even voor een klassieke mix van rally monsters. Enjoy!
17 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
New Kids Turbo Teaser
De New Kids kunnen we onderhand dromen. Maar in december gaat het echte werk beginnen. New Kids Turbo in de bioscopen jonguh! Hier de teaser!
17 Apr '10 - in Trailers
door Patrick

Stickem!
Stickem!
Laten we eerlijk wezen, standaard is ook maar gewoon. Met de professionele zelfklevende teksten, tribals en funstickers van Stickem.nl maak je van je auto iets unieks. Check de mogelijkheden hier!
17 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Head Drum
Mocht je vanavond nog een kroeg opzoeken, vergeet je drumsticks niet. Je bent niet alleen verzekerd van een lading aandacht, maar ook van een knallende koppijn morgenochtend.
16 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Winscape
Ben jij ook zo iemand die vandaag de dag nog amper van de natuur geniet omdat je teveel uren achter de pc doorbrengt? Wellicht dat deze 'ramen' uitkomst bieden. Meer info hier!
16 Apr '10 - in Tech
door Patrick
Round 6 Fragball
Hoewel het spel 'Fragball' niet bestaat hebben de mensen van Snowball Studio's het spel een klein beetje tot leven gebracht om daar een cinematic trailer voor te maken. Ik zeg, laat het spel maar komen!
16 Apr '10 - in Animation
door Patrick
How Low Can You Go..
Eén van de mogelijkheden om je auto een sportiever uiterlijk te geven is de auto een paar centimeter dichter bij het asfalt te brengen. Al kan je het natuurlijk ook overdrijven..
16 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Sebastien Buemi - Formula 1 Shanghai Practice Accident
Tijdens de Formule 1 vrijdagtrainingen in Shanghai verliep het voor Torro Rosso coureur Sebastien Buemi niet helemaal volgens plan. In de 14e bocht kregen zijn voorwielen een eigen wil, met deze beelden als resultaat.
16 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Harry Potter And The Outcasts Og Hogwarts - Harry's Homoerotic Experience
Harry Potter and the Outcasts of Hogwarts zijn weer terug. Vandaag een wel heel opmerkelijke aflevering, Harry's homoerotic experience. Persoonlijk had ik zelf voor Hermione gekozen..

Eerdere afleveringen vind je hier, hier en hier!
15 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Dutch Supercar Challenge 2009 Crashes
We zien regelmatig diverse rally / race beelden voorbij komen hier op Biertijd.com. Vandaag gaan we voor een overzicht van de Dutch Supercar Challenge 2009 waarbij het niet altijd gunstig afloopt..
15 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick

Dancing Chicken
Dancing Chicken..
Je product aan de man brengen kan op verschillende manieren. Alleen vraag ik me af of Samsung met deze commercial de juiste weg is ingeslagen..
15 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
April Delivers All Kinds Of Weather

More Photography Sets!
15 Apr '10 - in Photography
door Patrick
Best Of Jackass And CKY
We nemen even een stapje terug in de tijd. Wie kennen de doldwaze series Jackass en CKY nou niet? Geniet nog één keer mee. Zie hier The best of Jackass en CKY.
15 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Saudi Drift School
Arabieren en auto's, een foute combinatie. De mensen maken er een sport van om de woestijn onveilig te maken met hun drift praktijken. Al moeten sommige 'coureurs' nog even oefenen..
14 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Awesome Pitcher Play
Major League Baseball blijft een geweldige sport. Honkbal ten top. Sommige acties gaan de boeken in met een grote Awesome stempel. En dan heb ik het over acties zoals deze.
14 Apr '10 - in Sport
door Patrick
The Big Catch
Laten we onszelf eens verblijden met een kleine, maar toffe animatie. The Big Catch is het verhaal over een doorsnee middagje vissen, met een haai in de hoofdrol. Enjoy!
14 Apr '10 - in Animation
door Patrick
Biker vs Sign
Soms vraag ik me wel eens af, waarom? In dit geval weet ik het niet, misschien dat jullie me verder kunnen helpen. Roept u maar..
14 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Skater vs Backpack
Met de skateboard een beetje trucjes uithalen hoort erbij. Rechttoe rechtaan is immers ook niet alles. Zal deze jongen blij zijn met zijn rugzak?
14 Apr '10 - in WTF!
door Patrick

Hamburger Pizza
Hamburger Pizza
In het Amerikaanse plaatsje Blue Mountain State komen al je dromen uit. Zelfs de ultieme culinaire droom: de hamburger pizza. Weten wat daar nog meer gebeurt? Check dan vanaf aanstaande zondag (om 22.10) MTV.
14 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Toyota Celica GT-4 ST165 In Action
Wederom een nieuw rally monster in de spotlights. Vandaag de welbekende Toyota Celica GT4 (ST165)!

Voor de liefhebbers.. Click!
13 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Real UFO Attacked By Dutch Airforce
Het was een mooi verhaal dat de wereld in werd geholpen over de UFO's boven de M5 in Engeland. Wie het filmpje goed bekijkt weet dat het één grote hoax is. Het was namelijk Alkmaar waar het allemaal gebeurde!
13 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
No Key? No Problem!
Willen de Opel Corsa rijders nu even de andere kant opkijken. Mocht je ooit je sleutels per ongeluk in de auto laten liggen en de deur zit op slot, geen nood. Kwestie van een paar seconde.
13 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Benidorm Bastards 4
Kijk, dat is pas rap, en zelfs sneller dan de TV. We gaan weer genieten van een bende bejaarden die de boel in de maling nemen. Benidorm Bastards 4! Part 1 & Part 2!

Meer hier!
13 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Flip Master
We zien het parkour en free run experts regelmatig doen. Eerst even afzetten tegen een boom om vervolgens na een mooie flip door te rennen. Tja, nog even oefenen pik..
13 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Clap Your Hands!
Skills waar je eigenlijk niets aan hebt, maar toch indruk mee maakt. Wie doet hem na? Clap your hands!
13 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Kabouter Wesley - De Deur
Hoewel wij niet altijd Kabouter Wesley een plekje geven, maken we voor deze keer een uitzondering. Want laten we eerlijk wezen, wie heeft er geen moeite met een deur..
13 Apr '10 - in Animation
door Patrick
Red Bull Akte Blanix
Top Gun praktijken met een zweefvliegtuig, gaat dat lukken? Plak een rode stier op twee gliders en alles is mogelijk. Zie hier Akte Blanix! Thnx Vincent!
12 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Tailwhip Lunch
Als je heel de ochtend hard hebt gewerkt is je eerste boterham een geschenk uit de hemel. Dan kan er wel een wijsneus de stoere jongen uit gaan hangen op zijn BMX, maar het 'bammetje' gaat toch echt voor!
12 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Love The 90's Hitmix
Gewoon voor de kick even terug in de tijd. Want laten we eerlijk wezen, vroeger was alles beter toch? Zie hier de 25 minuten durende I Love the 90's Hitmix.
12 Apr '10 - in Music
door Patrick
South Park - You Have 0 Friends
De inwoners van South Park komen niet al te vaak langs op Biertijd, maar vandaag maken we graag een uitzondering. Met aandacht voor Facebook en Chatroulette, zie hier de aflevering 'You have 0 friends'.
12 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Soundman Car Audio - iPad In Car Part 2
Na de lancering van de iPad ging de 'Soundman' als eerste aan de slag om de iPad vakkundig in de auto te bouwen. Na deel 1 gaan we nu verder met het project.
12 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Eleanor Mustang
Heb je toevallig nog ergens een oude sok met geld verstopt liggen? Wellicht een idee om een nieuwe auto aan te schaffen. En dan heb ik het niet over een moderne naaimachine, maar pure American muscle. De Eleanor Mustang!
11 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fernando Alonso Bahrain 2010 Lap On Guitar
Bij het horen van een F1 monster krijgen veel mensen spontaan kippenvel. Deze beste man heeft geen dure Formule 1 wagen nodig om het geluid te produceren. Een gitaar voldoet ook.
11 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Fist Prank
De oudste truc uit het boek, maar nog steeds zijn er onnozele die er in trappen. Een soort armpje drukken, maar dan anders. Tja, daar komt ellende van..
11 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Ford Sierra RS Cosworth In Action
Er komt geen einde aan de gigantische lijst rally legendes. Vandaag gaan we verder met een grote naam die tot op heden nog steeds een jongensdroom is. De Ford Sierra RS Cosworth.
11 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Robbie Maddison - Corinth Canal Jump
Niets is te gek voor FMX Freestyler Robbie Maddison. Na de London Tower Bridge en de Las Vegas Arc de Triomphe is nu het Corinth Canal aan de beurt. Waanzin!
11 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Meet Meline
Wat in eerste instantie een test zou moeten worden van een kleine 20 seconden is uiteindelijk een korte animatie geworden van ruim 6 minuten. Zie hier Meet Meline. Voor de liefhebbers hier tevens The Making Of.
11 Apr '10 - in Animation
door Patrick
Just Girls 35 & 36
Hebben jullie de dames gemist? Waarschijnlijk wel, daarom doen we vandaag niet één deel Just Girls, maar twee! Zie hier deel 35 en deel 36. Cheers!
10 Apr '10 - in Sexy
door Patrick
Crazy Rally Jumping!
Vandaag helaas geen legende uit de jaren 90, maar wel een geweldig rally overzicht. Wie denkt dat coureurs alleen gebruik maken van de weg komt bedrogen uit. Vliegen is net zo leuk!
10 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ski Tow
De wintersport zit er alweer op en we maken ons klaar voor de zomer. Om het nog even over de wintersport te hebben. De skiliften zijn handig, maar niet voor iedereen helemaal duidelijk. Niet erg, des te leuker voor ons.
10 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Banksy's Exit Through The Gift Shop (Exclusive Sneak Peak)
Wanneer je het over de Britse kunstenaar Banksy hebt, dan gaat het niet meer over graffiti maar over street art. Binnenkort gaat zijn verhaal 'Exit through the gift shop' in première. Hier alvast een sneak peek..
10 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Modern Warfare - Frozen Crossing
Het spel Modern Warfare is voor de gamers onder ons geen onbekende. Modern Warfare 2 heeft immers alle verkoop records verbroken die bekend zijn. De fans verdoen niet alleen hun tijd met het gamen, er zijn er ook die het goede voorbeeld volgen en zelf aan de slag gaan. Zie de short film Frozen Crossing: a tribute to Modern Warfare. Voor de info, Frozen Crossing heeft totaal $209.42 gekost..
10 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Benidorm Bastards 3
Met deze bejaarden moet je niet dollen, die nemen jou wel in de maling. Zoals je al verwacht een nieuwe aflevering Benidorm Bastards. Hier part 1 en part 2.
09 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Pain For Laughs
Geen beter vermaak dan leedvermaak zullen we maar zeggen. Skateboarden leer je met vallen en opstaan, al is het in dit geval meer vallen. Zie hier de compilatie Pain For Laughs deel 22 en deel 23.
09 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Mazda RX7 In Action
Er komt werkelijk geen einde aan de reeks klassieke rally legendes. Vandaag zetten we weer een Group B rallymonster in het zonnetje. Zie hier de Mazda RX7.
09 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick

Chat Live Met Sebriena!
Chat Live Met Sebriena Op Nakend.nl!
Heren en natuurlijk ook dames, het weekend staat weer voor de deur. Laten we het weekend dan ook maar eens goed beginnen met een erotische live chat met Sebriena! De 28 jarige schone zit heel de avond voor je klaar! Meer dames vind je natuurlijk op Nakend.nl!
09 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Pillows
Zoals je wellicht nu weet was 3 april de International Pillow Fight Day. Jammer genoeg hebben wij niet mee kunnen doen maar voor volgend jaar staat hij nu al in de agenda. Om het af te sluiten nog even de beelden uit Los Angeles.
09 Apr '10 - in Cool
door Patrick
What's Wrong?
Ik heb graag dat mijn auto schadevrij is. Maar er zijn genoeg mensen die met een deuk of een lading krassen rondrijden. Al kan je het natuurlijk ook overdrijven..
09 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Patrick Jean's PIXELS
Wat gebeurt er als de klassieke 8-Bit scene de wereld overneemt? Patrick Jean ging aan de slag met het geweldige 'Pixels' als resultaat. Top!
08 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Tabby Sweet Lemonade!
We hebben al even niets meer gezien van de vrolijke Tabby. Maar na het nodige gezeur met joetjoep is onze playback ster weer terug. Zie hier Sweet Lemonade!
08 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Penalty Skills
Als prof-voetballer is een penalty onderhand een klein kunstje geworden. Dat moet nu met stijl en finesse gebeuren. uhmm, ja, nog even oefenen..
08 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Pillow Fight!
Afgelopen zaterdag was het internationale kussengevecht dag. Ook in Nederland werd er op wat pleinen vriendschappelijk gevochten met kussens. Maar het mooiste gevecht was toch wel in Den Bosch, daar was het gewoon met z'n allen op een!
08 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera - The Pacemaker
We zien niet al te vaak promo's van Lamborghini. Maar als ze met teasers komen, dan is het ook vaak een klein meesterwerkje. Zie hier 'The Pacemaker', een teaser voor de Gallardo LP 570-4 Superleggera.
08 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick

Coca-Cola FIFA World Cup™ Celebration
Coca-Cola FIFA World Cup™ Celebration
Op 19 juni is het celebration time! Dan kun jij samen met Coca-Cola een zinderend voetbalfeest beleven in de Amsterdam Arena. Kijk rechtstreeks naar de FIFA WK wedstrijd Nederland - Japan op een megascherm en juich mee op het ritme van Afrika! Met live optredens van Alain Clark, Waylon, Van Velzen en Afrikaanse muzikanten wordt dit zeker een spektakel! Spaar je de actiedoppen van Coca-Cola, Zero en Light, dan is met 8 actiedoppen het tweede kaartje al gratis! Info hier!
08 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Dunk Skills
Tijdens een dunk competitie wil je toch het uiterste geven om een goede indruk achter te laten. Eén ding is zeker. Vergeten zullen ze je niet..
07 Apr '10 - in Humor
door Patrick
SoundMan Car Audio - iPad In Car Part 1
Een beetje audiofiel heeft geen gewone cd-speler meer in de auto. Zelfs een beetje MP3 speler is inmiddels achterhaald. Computers zijn hot, dus waarom geen iPad inbouwen? Zie hier deel 1 van het inbouw project.
07 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Paolo Guerrero vs HSV Fan
Altijd leuk live naar een voetbalwedstrijd kijken. Al moet je vandaag de dag niet alleen oppassen voor hooligans, zelfs de spelers zijn niet te vertrouwen. Zie hier een actie van Paolo Guerrero tijdens de wedstrijd Hamburger SV - Hannover 96.
07 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Crazy Cat
Nou ben ik zelf geen kattenexpert, maar er zullen genoeg mensen zijn die zo'n huistijger rond hebben lopen. Ik vraag me af, is dit normaal?
07 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Old vs Skateboard..
Dat je op je oude dag nog op Nike's loopt wil niet zeggen dat je het moet overdrijven. Want laten we eerlijk wezen, dit en dit was een beetje te verwachten.
07 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
MG Metro 6R4 In Action
Na reeds een geweldige collectie rally historie gaan we door met een nieuwe legende. Een kleine opdonder, maar niet minder spectaculair. De MG Metro 6R4.
06 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top 10 Biggest And Best Jumps Ever
Adrenaline junkies zijn er in vele soorten. Van base jumpers tot motormuizen. Allemaal op zoek naar de ultieme uitdaging. Zie hier een kleine verzameling extreme sprongen.
06 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Spider Pizza Prank
Jesse Wellens is voor ons geen onbekende. Hij en zijn vriendin maken het elkaar dagelijks moeilijk door 'geintjes' bij elkaar uit te halen. Stukje pizza meid?
06 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Caravan Problem
Inmiddels zijn de eerste caravans weer van stal gehaald voor een poetsbeurt en natuurlijk een weekendje weg. Alleen gaat dat niet altijd zonder problemen..
06 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
500 Led Extreme Flashlight
Altijd handig een beetje licht in de duisternis. Maar wat als de bestaande zaklampen net wat te weinig licht geven. Dan zit er niets anders op dan zelf maar wat te fabriceren. Nu alleen nog een wat grotere binnenzak..
06 Apr '10 - in Tech
door Patrick
Will It Blend - iPad
Blendtec is geen onbekende hier op Biertijd. Wanneer er iets leuks uitkomt zullen zij bewijzen dat hun mixer de sterkste is. Durf het bijna niet te zeggen, maar vandaag moet een iPad eraan geloven.
05 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
High At The Dentist
Een bezoekje aan de tandarts is nooit leuk. En al helemaal niet als je verstandskiezen aan de beurt zijn. Al geloof ik niet dat deze dame er veel van gemerkt heeft. Goed spul!
05 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
The A-Team 2010
We kennen The A-Team allemaal wel van vroeger. Nou lieten we een tijdje terug al een kleine teaser zien van de film die binnenkort in de bioscopen verschijnt. Vandaag de officiële trailer. Zeggen jullie het maar..
05 Apr '10 - in Trailers
door Patrick
Empty School
Een lege school, wat heb je eraan? Weinig, maar het is wel de ideale plek voor een leuk muziek experiment. Luister mee naar Ben Meyers Empty School.
05 Apr '10 - in Music
door Patrick
Shadow Play
Als leraar moet je tegenwoordig de studenten kunnen boeien en vermaken. Anders ligt aan het einde van de les de helft van de klas te slapen. Deze leraar begrijpt het helemaal..
05 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Tyre Inflation
Band kapot? Met een busje WD40 en een aansteker zit de band zo weer goed om de velg. Althans, dan moet je het niet zo doen als deze 'experts'..
04 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Skateboard Animation - Stop-motion by Tilles Singer
Laten we knip- en plakwerk eens letterlijk nemen. Tilles Singer kocht een aantal skate magazines en na heel wat knutselwerk was deze stop-motion het resultaat. Ik zeg knap!
04 Apr '10 - in Cool
door Patrick
Lancia In Action
Het is weer tijd voor een nieuwe rally legende. Vandaag zelfs meerdere, en allemaal uit de stallen van Lancia. We hebben het over the beauty and the beast, de Rally 037 en Delta S4. Om het geheel compleet te maken natuurlijk ook een overzicht van de Stratos.
04 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Resident Evil Afterlife
Na drie geweldige delen komt Milla Jovovich binnenkort weer terug met een nieuw vervolg op Resident Evil. Resident Evil Afterlife gaat 10 september in première, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
04 Apr '10 - in Trailers
door Patrick
iPad Smash
Veel mensen hebben gister in de rij gestaan voor het nieuwe speeltje van Apple, de iPad. Helaas heb je er ook altijd mensen tussen die het niet helemaal begrijpen. Ik zeg zonde!
04 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Business Card Master
Dagelijks worden er duizenden visitekaartjes uitgewisseld. Maar die kaartjes kan je natuurlijk ook op een andere manier gebruiken. Deze gozer maakt er bijna een moordwapen van..
03 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Paradox Embrace
Ook tijdens de paasdagen is het Gametime! Vandaag gaan we voor het avonturen spel Paradox Embrace. Verander van gedaante om de levels door te komen. Game on!
03 Apr '10 - in Games
door Patrick
Big Brother Fight
Wie een grote broer heeft weet dat een beetje stoeien bij de dagelijkse gang van zaken hoort. Alleen heb je van die momenten dat het net wat harder gaat dan de bedoeling is.
03 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Big Shots 02/04/10

More Photography Sets!
03 Apr '10 - in Photography
door Patrick
Benidorm Bastards 2
We gaan weer even onze lachspieren op de proef stellen. Na het geweldige debuut van Benidorm Bastards vorige week, gaan we verder met een nieuw deel maffe bejaarden. Deel 1 en Deel 2. Enjoy!
03 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Batista vs Fan
We weten allemaal dat het WWE en oud WWF voor een groot gedeelte een toneelstuk is. Al met al blijft het geweldig om te zien. Vooral als een fan zich er spontaan mee gaat bemoeien.
03 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Harry Potter And The Outcasts Of Hogwarts - Hermione's Stalker
Na de geweldige Magic of Puberty en Harry's New Helpers zijn de Outcasts of Hogwarts weer terug. Zie hier Harry Potter and the Outcasts of Hogwarts: Hermione's Stalker.
02 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Audi Quattro S1 In Action
We hebben onderhand aardig wat rally legendes onder de loep genomen, maar een aantal merken ontbreken nog. Vandaag gaan we verder met dé trendsetter van de rally scene, de Audi Quattro.
02 Apr '10 - in Cars & Bikes
door Patrick

Nu 5 Minuten Gratis Cammen!
Nu 5 Minuten Gratis Cammen!
Waar andere sites stoppen gaat Nakend.nl net een stapje verder. Wat dacht je van vijf minuten gratis cammen met een hete meid naar jouw keuze? Voor Nakend.nl geen probleem! Kijk hier voor een overzicht van de dames, maak hier je gratis account aan, en genieten maar! Dat is pas een goed begin van het weekend.
02 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Bad Bunny
Dat de Paashaas niet altijd in een opperbeste bui is hebben we al eerder kunnen zien. Maar ook dit jaar gaat het weer niet van harte..
02 Apr '10 - in Humor
door Patrick
The Secret Behind Nike Air
De Air sportschoenen van Nike zijn al aardig wat jaartjes in de handel. Maar wat is nou eigenlijk het geheim achter de 'luchtkussentjes'? Nike legt het je uit..
02 Apr '10 - in Commercial
door Patrick
Blue Angels
Bij het zien van een straaljager zal menig mens denken 'Mag ik een keertje?' Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd, daarom vliegen we virtueel even mee met de US Navy Blue Angels.
01 Apr '10 - in Cool
door Patrick
The Expendables Trailer
Een poosje terug lieten we jullie al een kleine teaser zien van The Expendables. Vandaag gaan we voor de officiële trailer. Met acteurs als Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger enzz, kan het toch bijna niet mis gaan.. Thnx BrakZak!
01 Apr '10 - in Trailers
door Patrick
The Muppets: Stand By Me
Vroeger kon ik als kleine jongen echt genieten van de Muppets. Helaas zien we de laatste tijd mondjesmaat maar iets van de pratende poppen. Vandaag laten ze weer eens van zich horen met de 'Paashaas' en de klassieker 'Stand By Me'.
01 Apr '10 - in Humor
door Patrick
1 April - April Fools
Zoals je wellicht al sinds vanmorgen weet is het vandaag 1 April. De dag bij uitstek om de boel eens in de maling te nemen. Zo kwamen we vandaag bij online tanken, Gerard Joling vast in de lift bij Giel Beelen en natuurlijk de Bierpad. Dat is natuurlijk niet alles, meer hier!

Zelf een April Fools grap gevonden? Gooi maar in de comments..
01 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Single Lady
Van je ouders moet je het hebben. Zit je net lekker in je rol zal die ouwe van je de boel even verpesten..

Al kan je broertje net zo'n lastpak zijn..
01 Apr '10 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties