Archief

Items van June 2009
Crash Disc - Vinyl Freestyle
Heb je op zolder nog ergens een stapeltje vergeten LP's liggen waar je toch niets mee doet? Misschien dat deze jongens je op een idee brengen.
30 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Ninja Garage Prank
Je vrienden in de maling nemen is altijd leuk. Vooral laten schrikken doet het altijd goed. Neem deze ninja, die zijn maat even de stuipen op het lijf jaagt.
30 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Blood Trail
Animatie studio Nathan Love is meester in het maken van kunstwerken. Zo hebben ze ook de intro gemaakt voor waarschijnlijk een toekomstig spel Blood Trail. Niet geschikt voor kinderen zal ik alvast melden!
30 Jun '09 - in Animation
door Patrick
Drag Me To Hell
De echte horror liefhebber kan vanaf 2 juli weer volop genieten van een nieuw meesterwerk van Sam Raimi, ook wel bekend van Evil Dead en de Spiderman trilogie. 'Drag Me To Hell' geeft je 100% slapeloze nachten. Zie hier de trailer, en hier een kleine review van een aantal mensen die de film al hebben mogen bekijken. Voor meer kun je natuurlijk altijd nog naar de officiële site.
30 Jun '09 - in Trailers
door Patrick
MotoGP Paddock Girls
Niet alleen de coureurs van de MotoGP gaan heel de wereld over, ook de paddock dames gaan gezellig mee. Eén ding is zeker, de coureurs kunnen het slechter treffen. Zie hier Assen, Catalunya en Le Mans.
29 Jun '09 - in Sexy
door Patrick
Samparkour
De hype van freerunnen of parkour is een beetje voorbij. Maar de sport is wel een aparte manier om de cultuur te proeven van een bepaalde stad. De creatie van Wiland Pinsdorf, Samparkour, is geen filmpje vol actie, maar meer een kijk op São Paulo, Brazilië, met geweldige camerabeelden.
29 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Veyron vs McLaren
Noem twee auto's op die zich de ergste nachtmerrie voor een flitskast mogen noemen. Zonder twijfel kom je dan bij de McLaren en natuurlijk de Bugatti Veyron. Top Gear zet ze voor het gemak even naast elkaar.
29 Jun '09 - in Television
door Patrick
Free Transport? Be The Stig!
Heb je weer eens aan het eind van je salaris een halve maand over, en moet je nu lopen in plaats van met de bus? Gratis vervoer is helemaal niet zo moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een pak van the Stig!
29 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Maria Sharapova vs Michelle Larcher de Brito
Dat de knappe Maria Sharapova een aardig balletje kan slaan mag duidelijk zijn. Het zelfde geldt voor Michelle Larcher de Brito. Ik wil wel eens een partijtje zien tussen die twee. Dat zal best een luchtalarm geven!
29 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Politie Controle TT Assen
De mensen die aanwezig zijn geweest bij de TT van Assen hebben mogen genieten van aardig wat motorgeweld. Maar niet alleen de bezoekers hebben een paar goeie dagen achter de rug. Ook de politie en belastingdienst hebben weer wat centen binnen.
28 Jun '09 - in Actueel
door Patrick
Will Roegge Video Montage
Simpelweg een GT3 race filmen kan iedereen met een camera. Maar wil je dat op een indrukwekkende en zeer creatieve manier doen, dan komt er nog aardig wat bij kijken. Filmmaker Will Roegge weet hoe het werkt. Hier nog een drift creatie van hem. Meer info hier!
28 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slovenian Highways Crazy Drivers
Mocht je deze zomer nog in de buurt komen van Slovenië, pas dan een beetje op. Ze moeten volgens mij nog een beetje wennen aan de 'moderne' snelwegen.
28 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Stoppie Strike!
Hoe vaak moeten we het nou nog zeggen? Ga veilig achter de blokken staan! Maar goed, wie niet horen wil moet maar voelen.
28 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Bikini Celebs
Je ziet dagelijks bekende artiesten of modellen tiptop in diverse bladen staan. Maar als je ze zoals hier zonder plamuur op het strand ziet rondhuppelen krijg ik bij sommige toch een heel ander beeld van 'schoonheid'.
28 Jun '09 - in Celeb's
door Patrick
Brüno @ Conan O'Brien
Sacha Baron Cohen is maar druk bezig om zijn nieuwe film Brüno te promoten. Zo was de 'relnicht' pas ook te gast bij de talkshow van Conan O'Brien.
27 Jun '09 - in Television
door Patrick
Jon Lajoie - Michael Jackson Is Dead
Terwijl de halve wereld nog steeds de dood van Michael Jackson aan het verwerken is wil Jon Lajoie ook nog even zijn ei kwijt. Wat vinden jullie?
27 Jun '09 - in Music
door Patrick
VW & Opel Merge
Na veel onderhandelen is de fusie tussen Volkswagen en Opel een feit. Maar of de auto's er beter van worden?
27 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Skydive
De eerste duo-jump die je meemaakt is natuurlijk een geweldige ervaring. Alleen blijft een interview na de sprong een beetje lastig.
27 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Air Sex World Championships 2009
Overal ter wereld worden er regelmatig Air Guitar wedstrijden gehouden. Maar laten we het gitaar nu eens vervangen voor een potje sex. Eén ding is zeker, het blijft een raar gezicht. Meer info hier!
26 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Alarm Clock
Ben jij ook zo'n liefhebber van je bed, en slaap je regelmatig door de wekker heen? Misschien dat dit een uitvinding voor je is. Thnx Mike!
26 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Where Amazing Happens Bruce Manley
Simpel de bal in het net gooien is voor een beetje basketballer geen uitdaging meer. Kijk mee naar Bruce Manley's compilatie 'Where Amazing Happens'.
26 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Warm Hè?!
Harry Vermeegen had vroeger altijd al wat te zeuren. Was het buiten koud, dan moest iedereen het weten. Nu is het eindelijk een paar dagen heerlijk weer, is het hem weer te warm. Het is ook nooit goed!
26 Jun '09 - in Music
door Patrick
Michael Jackson
We hebben het ongetwijfeld allemaal wel gelezen of gehoord. The King of pop is niet meer. De 50 jarige moonwalker is overleden aan een hartstilstand. Wie graag op de hoogte wil blijven kan vandaag bij TMZ terecht.
26 Jun '09 - in Actueel
door Patrick
Rooster Challenge
Elke haan heeft een sublieme wekker in zich, maar is het ook mogelijk om onze gevleugelde vriend eens in de maling te nemen? Deze jongens gingen de uitdaging aan.
25 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Crazy Go-Kart Ride
Bij gebrek aan centjes moet je creatief zijn. Dat zullen deze jongens uit Shropshire Engeland ook gedacht hebben toen zij met een zelfbouw kart de wegen onveilig maakten. Tevens niet al te slim om het ritje te filmen, want de politie is momenteel op zoek naar de coureurs.
25 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Good Old Truck
Altijd leuk een kijkje achter de schermen hoe andere mensen hun geld verdienen. Zo ook op deze varkensboerderij. Niet echt van de nieuwste techniek voorzien, maar gelukkig kun je altijd nog vertrouwen op je 'good old truck'.
25 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Bloody Idiot..
Met dit warme weer van de afgelopen dagen zitten de terrasjes dagelijks vol. Maar zoals we allemaal weten is alcohol en verkeer geen goede combinatie. Dat weten ze in Nieuw Zeeland wel duidelijk te maken.
25 Jun '09 - in Commercial
door Patrick
Wimbledon Crash Michael Llodra
Helemaal geweldig zo'n professioneel potje tennis op Wimbledon, maar zelfs de ballenmeisjes zijn niet meer veilig. Kijk mee naar de partij tussen Tommy Haas en Michael Llodra.
25 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Gek op foute meezingers? Dan is morgen je kans om de longen uit je lijf te zingen. Gijs Staverman en Jeroen van Inkel presenteren De Foute 111 op Q-Music. Het meezingen kan beginnen vanaf 9:00 uur tot 19:00 uur. Fouter dan fout kan haast niet.
25 Jun '09 - in Actueel
door Froukje
Use Boxmen
Laten we de dag eens afsluiten met een vermakelijk spelletje. Probeer met Boxmen de doosjes te verzamelen. Nou, als dat geen makkie is. Game on!

Voor de mensen die echt klem zitten, de walkthrough.
24 Jun '09 - in Games
door Patrick
iPhone 3GS Unboxing
Er zijn genoeg Apple fans die na hun aanschaf het 'unboxen' filmen. Van de iPhone zijn er al genoeg filmpjes te vinden, maar vandaag is de iPhone 3GS aan de beurt.
24 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Ransom
Het is al erg genoeg als je je halve bankrekening moet plunderen om een ontvoerd familielid vrij te kopen. Maar als je dan ook nog de verkeerde treft zit het echt niet mee.
24 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Firework Nut Shot
We hebben al een aantal mannen gezien die met succes hun kans op nageslacht weten te verpesten. Deze man is het ook gelukt. Mooi spul he zo'n vuurpijl.
24 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Bycile Race
Het blijft een mooie sport dat wielrennen, maar zeker niet zonder gevaar. Als je met een behoorlijke gang de toeschouwers en diverse auto's moet ontwijken kan het wel eens verkeerd aflopen.
24 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
US To Trade Gold Reserves For Cash
Hoewel ze beweren dat de financiële crisis langzaam aan het afnemen is, staat Amerika op het punt om zijn goud reserves in te wisselen voor geld om de kosten te dekken. Hier de beelden.
23 Jun '09 - in News
door Patrick
Basket Shot
LeBron James, Kobe Bryant en ga zo maar door zijn stuk voor stuk NBA sterren die wel met een basketbal om kunnen gaan. Maar wat deze amateur laat zien heb ik hun nog niet zien presteren.
23 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Pixar Up For Dying 10 Year Old
Pixar is zonder twijfel één van de beste animatie studio's. Maar de mensen achter Pixar denken niet alleen aan geld en macht, maar beschikken ook over een goed hart. Colby is een meid van 10 die op sterven lag door haar kanker aandoening. Haar laatste wens was Pixar's Up! een keer te mogen bekijken. En je raad het al.. Pixar made it happen! Meer info hier.
23 Jun '09 - in Actueel
door Patrick
Ice Cream
Met je vader gezellig naar een voetbalwedstrijd is natuurlijk helemaal geweldig. Tel daar ook nog je favoriete ijsje bij op, en dan krijg je deze beelden.
23 Jun '09 - in Humor
door Patrick
2012
Wat gaat er in 2012 gebeuren? De Maya's en Nostradamus voorspelden los van elkaar beiden dat de aarde in 2012 grote veranderingen, en een nieuwe tijd te wachten staat. Of de wereld vergaat dat is nog maar de vraag. De film is in ieder geval op het ergste voorbereid, hier alvast de HD trailer. Vanaf 12 november in de bioscopen.
22 Jun '09 - in Trailers
door Patrick
NBA - The Soul Of The Game
Voor een basketbal liefhebber is de NBA natuurlijk dé sport. Al is er wel vanaf de jaren 50 tot nu aardig wat veranderd. Kijk mee naar NBA - The Soul of the game.
22 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Boat Drop
Na een flinke tijd sparen is eindelijk je nieuwe boot gearriveerd. Nu alleen nog even dat ding in het water hijsen en je bent de pimp deze zomer. Zonnebril alvast op en ja hoor, laat hem maar in het water glijden.
22 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Project Natal - Milo
We hebben al eerder wat aandacht besteed aan het Xbox360 project Natal. Maar toch blijft het mij fascineren. Nu nieuwe beelden van misschien je toekomstige nieuwe virtuele vriend Milo.
22 Jun '09 - in Tech
door Patrick
Bruno
Sacha Baron Cohen ook wel bekend als Ali-G doet momenteel een klein rondje om de wereld om zijn nieuwe film Brüno te promoten. Waar hij ook staat, het blijft een aparte verschijning. Zo ook hier bij de Brandenburger Tor in Berlijn. Hier bewegend beeld.
22 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
WOW Freak Out
Eén van de meeste gespeelde computerspellen momenteel is zonder twijfel World Of Warcraft. Niets bijzonders zou je denken. Maar als mams zo vriendelijk is geweest om je account op te zeggen, dan kan dat wel eens voor rare beelden zorgen.
22 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
In B Flat
Dat je met verschillende filmpjes van YouTube een behoorlijk muzikaal geheel kan creëren heeft Kutiman ons al laten zien. Zelf kan je ook het het nodige in elkaar flansen. En wel hier!
22 Jun '09 - in Music
door Patrick
The Stig Revealed
De halve wereld is al een tijdje aan het speculeren wie nu eigenlijk 'The Stig' is die Top Gear elke keer weer tot ultieme hoogte brengt. En zijn diverse namen gevallen, maar hierbij de officiële onthulling.
21 Jun '09 - in Television
door Patrick
Rebel Without Pause
Misschien wist je het niet, maar Mini is jarig. Het autotje maakt nu al zo'n 50 jaar de wegen onveilig. Tijd voor een feestje en een verhaal achter de kleine rakker. Met recht een 'rebel without pause'.

Wie heeft er nog een Cooper S over?
21 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
BBoy Slow Motion
Het is een geweldig gezicht als een breakdancer zijn moves laat zien. Maar voor dat beetje extra laat BBoy Marcio je even meegenieten in slow motion.
21 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Red Bull Cliff Diving Series 2009 Rotterdam
Gisteren was de Red Bull Cliff Diving Series 2009 in de Leuvenhaven te Rotterdam. Colombiaan en tevens negenvoudig wereldkampioen Orlando Duque won met glans en glorie het event. De foto's hadden we gisteren al, vandaag de bewegende beelden. Topsport!
21 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Commodore 64 App iPhone
Perssonlijk geniet ik al geruime tijd van een iPhone. Een mooi stukje techniek, maar een aantal app's die je kunt downloaden blijven zinloos. Komt er eindelijk een programma waar je wat aan hebt, keurt Apple hem af. Steve, keur de Commodore 64 app eens heel snel goed!
21 Jun '09 - in Tech
door Patrick
Upskirts
De dames kunnen het proberen verborgen te houden, maar sommige mannen willen maar al te graag zien wat er afspeelt onder een rokje. De buurman doet niet moeilijk en laat het ons met alle plezier zien.
21 Jun '09 - in Sexy
door Patrick
Smack My Bitch Up
De wereld hit 'Smack my bitch up' van the Prodigy moet iedereen bekend in de oren klinken. Maar hoe verzin je zo'n deuntje? Door te spelen met een aantal samples kom je een behoorlijk eind.
21 Jun '09 - in Music
door Patrick
She's Got The Look, Laurie Melt Down
We denken wel dat het leven van een model over rozen gaat, maar vergis je niet. Lauri, deelneemster van 'She got the look', is heel het gebeuren spuugzat. Al dat gezeur over haar manier van lopen, verkeerde jurk, andere houding en ga zo maar door komt toch ook een keer je keel uit? Lauri denkt daar net zo over.
20 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Parking Disaster 2
En ja hoor, we hebben weer een winnaar. Hoe moeilijk is het om je auto in een plek te krijgen waar je met gemak een gemiddelde bestelbus nog kan parkeren? We gooien het filmpje even in de versnelling.
20 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Cliff Diving Rotterdam 2009
Vanmiddag waren we live aanwezig bij het Red Bull Cliff Diving event in Rotterdam met Useloos en de altijd gezellige Zekerweter. Ondanks één regenbuitje mochten we trouwens niet zeuren over het weer. Vanaf 26 meter hoogte sprong Orlando Duque zich weer tot winnaar. Wat een geweldig evenement! Zie hier de foto's.
20 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Partly Cloudy
Een kleine animatie gaat er altijd wel in, en zeker op een zonloze zaterdag als deze. Zie hier Partly Cloudy uit de stallen van Pixar.
20 Jun '09 - in Animation
door Patrick
De Zware Voet
Zoals wij Wegmisbruikers hebben, hebben onze zuiderburen 'De Zware Voet'. Nou zagen we pas een praatgrage Hagenees voorbij komen, maar deze bestuurder kan er ook wat van.
19 Jun '09 - in Television
door Patrick
Zondag wordt in Top Gear bekend gemaakt wie nu eigenlijk The Stig is. Volgens ooggetuigen die bij de opnames aanwezig waren is het Michael Schumacher, maar echte bewijzen zijn er niet. Liegen ze voor de publiciteit of zou het echt zo zijn?
19 Jun '09 - in Actueel
door Gerben
Cristiane 'Cyborg' Santos Choke Hold
Dat MMA een zeer zware en harde sport is mag duidelijk zijn. Met andere woorden, mocht je schatje meevechten ga dan niet lopen zeuren over de afwas of strijkgoed, want voor je het weet ben jij aan de beurt.
18 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Isle Of Man TT Race 2009 Highlights
Begin Juni was het weer feest op Isle of Man. Alle snelheidsduivels waren wederom aanwezig voor de zeer gevaarlijke TT die elk jaar weer voor de nodige actie, en tevens mooie beelden zorgt. Zelfs in slow motion is het indrukwekkend.
18 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Shawn Johnson
Het is tragisch voor topsporters als ze iets breken. Turnster Shawn Johnson is daar een typisch voorbeeld van. Na het winnen van diverse medailles brak de 17 jarige Shawn haar knie, waarbij haar ouders maar één oplossing zagen. Inslapen.
18 Jun '09 - in News
door Patrick
Laptop Hunters - Jake
Waarschijnlijk kennen jullie de verschrikkelijke Microsoft commercials 'You find it, you keep it' wel. Maar wat is nou echt belangrijk aan een laptop? Juist, hoe die je pr0n weergeeft.
18 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Lucky Goals
We zien het met regelmaat fout gaan op het voetbalveld, maar zo nu en dan is het ook wel eens leuk om te zien dat het toevallig wel goed gaat.
18 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Josh Womack's Bat Skills
Als honkbal pro is het van belang dat je beschikt over de basis skills, maar een beetje expert gaat net een stapje verder. Outfielder Josh Womack doet het even voor.
18 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Eurokok Martin
Ben jij ook zo'n liefhebber van heerlijk eten en drinken? Misschien dat Eurokok Martin nog een leuk en smakelijk recept voor je heeft. Wat dacht je van een heerlijk bordje macaroni of een malse schnitzel?
18 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Kimberley Vlaeminck Star Girl
Tattoo girl Kimberley Vlaeminck ging een tattoo shop binnen voor drie sterren, en ging weg met 56 sterren in haar gezicht. In slaap gevallen of een foutje van de specialist, dat blijft de vraag. Maar hoe staan die sterren bij jou? Zet je webcam aan en je weet het in no-time!
17 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Catwalk
We zien regelmatig een model door te hoge hakken, of een onhandige jurk van de catwalk af vallen. Dat is maar op één manier op te lossen. En wel deze! Modellen blij, en wij ook.
17 Jun '09 - in Sexy
door Patrick
Het Is Een Mitsubishi...
Met een busje half over de weg heen slingeren is een uitnodiging voor de politie. Voor deze Hagenees was het dan ook geen verrassing toen hij het bordje 'stop politie' voor zich omhoog zag gaan. Eén ding is zeker, humor heeft hij wel.
17 Jun '09 - in Television
door Patrick
Slaapkamergeheimen
De Zweedse meubelboer Ikea gaat slaapkamergeheimen van 'de gewone Nederlander' onthullen. Op de site kun je live meekijken in de slaapkamers van twee meiden, Lonne en Mariska. Dat maakt het bladeren een stuk aangenamer.
17 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Red Bull Cliff Diving
Zaterdag 20 juni gaat Red Bull Rotterdam weer eens op zijn kop zetten met het Red Bull Cliff diving event. Als voorbereiding sprong 9-voudig wereldkampioen Orlando Duque vanaf een helikopter in de Zaanse Schans om het koude water alvast te verkennen.
17 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Improve Everywhere - MP3 Experiment
De mensen van Improv Everywhere kennen we inmiddels door hun geweldige flashmob praktijken. Maar tijd voor een nieuwe uitdaging, het MP3 project. Anders dan we gewend zijn, maar zeker opmerkelijk.
16 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Micro Bikini
Less is more hoor ik wel eens zeggen. Dat kan misschien wel kloppen ook als ik deze bikini mode zo zie. Want laten we eerlijk zijn, meer stof is toch overbodig?
16 Jun '09 - in Sexy
door Patrick
Ferrari Enzo
Van de week ging er al een zeldzame McLaren F1 in vlammen op. En nu was het in Okanagan Falls, Canada ook raak. Ditmaal geen McLaren, maar deze keer moest een Ferrari Enzo het ontgelden. Het blijft zonde..
16 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
John Lennon
Stel je eens voor, Biertijd zonder bier, Michael Knight zonder K.I.T.T. of John Lennon zonder Paul McCartney. Mocht er één van het ideale paar ontbreken dan zou het waarschijnlijk allemaal heel anders gelopen zijn.
16 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Julian Simon MotoGP 2009
De MotoGP 2009 heeft weer voor mooie beelden gezorgd. De laatste ronde van Rossi en Lorenzo lieten we gister al zien, maar de misser van Julian Simon mag natuurlijk ook niet ontbreken. De beste man vergiste zich namelijk een rondje tijdens de 125cc race.
15 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Rope Jumping
Bij elke sportschool zie je met regelmaat mensen touwtjespringen. Het is niet alleen goed voor je conditie, je kan er ook nog een aardige show van maken.
15 Jun '09 - in Cool
door Patrick
How To Open A Wine Bottle
Als student moet je zo nu en dan creatief omspringen met de middelen die je hebt. Want hoe open je een fles wijn zonder kurkentrekker?
15 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Little Wheel
Gametime! Probeer in het point & click spel Little Wheel het stadje weer tot leven brengen door de generator weer werkend te krijgen. Zo simpel is het.. Game On!
15 Jun '09 - in Games
door Patrick
Defcon 1 Live Sets
Wie een diepe bas en een potje stampen wel kan waarderen kon gisteren helemaal uit zijn dak gaan op het Defqon.1 festival. Mocht je het zelf gemist hebben, dan hebben we voor het gemak hier de live sets.
14 Jun '09 - in Music
door Patrick
MotoGP Catalunya 2009 - Rossi vs Lorenzo
Valentino Rossi heeft op spectaculaire wijze zijn 99e GP-overwinning behaald. Op het circuit van Catalonië was de laatste ronde een speels gevecht tussen Rossi en zijn Spaanse Yamaha teamgenoot Jorge Lorenzo, waarbij Rossi als eerste over de eindstreep ging.
14 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Blind Shredding
Ze zeggen wel eens. Skaten is geen sport, het is een 'way of life'. Dat kan goed, want het kost toch de nodige uren voordat je wat trucjes onder de knie hebt. Deze jongens hebben die uren reeds achter de rug.
14 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Paintball Sentry
Heb je wel eens last van ongenodigde gasten in je tuin? Met een laptop, paintball geweer en wat knutselwerk ben je zo van alle ellende af. Meer info hier!
14 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Free Beats
Na free hugs gaan we nu voor free beats. Een beatboxer zet alles klaar en elke willekeurige voorbijganger mag naar gelang de mic gebruiken. Dat brengt wel leven in de brouwerij kan ik je zeggen. Zie hier free beats!
14 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Real Or Fake?
Mocht je vannacht half lam de kroeg uit lopen met een leuke meid aan je zij, en je twijfelt over haar serieuze D-cup, misschien dat wij wat kunnen ophelderen.
13 Jun '09 - in Sexy
door Patrick
Dump It! 2
Na een succesvol eerste deel gaan we vrolijk door met een tweede deel van Dump It! Normaal verwijderen we ongewilde linkjes bij de comments, maar heb jij een geweldige site gevonden die je graag wil delen met de Biertijd stamgasten? Gooi de link (alleen bij deze posting) in de comments!

Let wel op wat je plaatst! Laten we het leuk houden..
13 Jun '09 - in Links
door Patrick
Audi R8 V10
De Audi R8 is al een meesterwerk op zich. Maar wat als je daar het kloppende hart van een Lamborghini Gallardo in plaatst. Fifth Gear ging op stap met de Audi R8 V10.
13 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMX Face Plant
Een beetje BMX expert weet overal een trucje uit te halen. Alleen blijft een hangende ketting best lastig.
13 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Passed Out
Mocht je vanavond bij je maten gezellig een biertje gaan doen, zorg dan wel voor een veilige slaapplek. Want zoals je weet, bij je 'vrienden' ben je nooit veilig.
12 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Drop Dead Gorgeous
Wellicht hebben we allemaal wel eens zo'n 'liefde maakt blind' moment in ons leventje gehad. Niet echt slim, vaak komt er alleen maar ellende van.
12 Jun '09 - in Commercial
door Patrick
Project Natal Live Demo @ Jimmy Fallon
De reakties waren behoorlijk verdeeld toen we laatst wat schreven over het Natal project voor de Xbox 360. Laten we eens kijken naar een live demo, misschien dat sommige mensen dan anders gaan denken.
12 Jun '09 - in Cool
door Patrick
This Side Up
Voor een muziekliefhebber is de pc een geweldige uitvinding. Met een simpele druk op de knop heb je zo de laatste muziek binnen. Althans, dan moet het natuurlijk wel een beetje meezitten.
12 Jun '09 - in Animation
door Patrick
Ken Block Gymkhana Premiere Party
De gymkhana rally praktijken van Ken Block zullen nu onderhand bij iedereen wel bekend zijn. Maar bij een geweldig filmpje als gymkhana 2 hoort natuurlijk ook een leuk première feestje.
12 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Hi Stephanie
Je weet hoe het werkt. Voetbal kijken met de jongens onder elkaar, pilsje erbij, zak chips en genieten maar. Tot iemand spontaan met zijn vriendin voor je deur staat. Ach, dat lossen we zo op.
11 Jun '09 - in Commercial
door Patrick
Crazy Truck Driver
Kennen jullie de Roemeense vrachtwagenchauffeur Tarzan nog? Het blijkt maar weer dat hij niet de enige chauffeur is die maling aan de verkeersveiligheid heeft.
11 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
De Vlieger Is Terug!
De wat oudere bezoekers onder ons zullen het meisje met de vlieger nog wel kennen. Dat mag ook wel na ruim 20 jaar trouwe dienst op tv. Vriend Bart de Graaff nam ze zelfs nog even op de hak. Na vijf stille jaren is de vertrouwde vlieger weer terug. Met dezelfde crew, alleen een paar jaartjes ouder. Kijk mee!
11 Jun '09 - in Television
door Patrick
Deadline
Dat je met post-it's leuke dingen kan doen zagen we een poosje terug aan de Sticky Note Experiments. Alleen gaat Bang-yao Liu net iets verder met zijn stop-motion afstudeerproject Deadline.
11 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Talent
Er zijn genoeg shows waar mensen hun talent kunnen laten zien. Neem dit duo, ze beginnen wat stroef, maar uiteindelijk komt het allemaal goed.
10 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Idols Jury Prank
De mensen die bij Idols hun talent komen laten zien, proberen stuk voor stuk hun beste beentje voor te zetten. Maar als er weer één te beroerd is om haar ogen open te houden kan ik begrijpen dat je het als jurylid ook wel eens zat bent. Dat lossen ze zo op!
10 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Cigarette Trick
We weten het allemaal, roken is een slechte gewoonte. Maar toch kan je er leuke trucjes mee uithalen. Hoe vaak zou het fout zijn gegaan?
10 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Catwalk
Het valt voor de modellen die dagelijks over de catwalk rennen niet altijd mee. De ene keer lastige schoenen, de andere keer een onhandige jurk. En soms...
10 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Reporter Problem
Mocht je als reporter ergens live je verhaal willen doen, kijk dan wel waar je gaat staan. Een nat pak is ook niet alles.
09 Jun '09 - in Humor
door Patrick
BMW M3
Een BMW M3 is natuurlijk al een schitterende auto op zich. Met de juiste kleur maak of kraak je de auto. Zeggen jullie het maar, mooi of niet?
09 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Street Dares
Waarom is het toch zo dat als mensen wat teveel gedronken hebben, ze zich meteen als een dwaas gaan gedragen. Know your limits!
09 Jun '09 - in Commercial
door Patrick
Milk Prank
Als je wat te drinken uit de koelkast pakt, schenk het dan wel in een glas en zet niet de fles aan je mond. Daar komt alleen maar ellende van.
09 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Car vs Train
Ik kan best begrijpen dat je een keer wat over het hoofd ziet tijdens het autorijden, maar sommige mensen rijden echt met hun ogen dicht. Maar nu de vraag.. is het een vrouw?
08 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Rifle Explosion
Je kan het duurste geweer hebben tijdens je wekelijkse jachtpartij, maar je moet hem natuurlijk wel netjes onderhouden. Anders kan je wel eens voor een verrassing komen te staan.
08 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
25 Years Tetris
Het o zo simpele maar zeer verslavende spel Tetris is jarig. Al 25 jaar is dit spel een regelrecht succes. Maar wat is het verhaal achter het spel?
08 Jun '09 - in Docu
door Patrick
F1 Turkey
08 Jun '09 - in Pics
door Patrick
CD Repair
Heb je dat ook wel eens, pak je één van je beste cd's zit er een mega kras overheen. Geen nood. Met een paar kleine stappen is je cd zo weer als nieuw.
08 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Bijlmer Escape
Een beetje vent heeft tegenwoordig een beamer thuis om films op te kijken of games op te spelen. Maar je kan natuurlijk ook gewoon de Bijlmerbajes in de zeik nemen.
08 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Soccer Foul
Bij elke sport worden er zo nu en dan wel overtredingen gepleegd. Zo ook bij voetbal. Alleen gaat Felix Musasa hier net een stapje te ver.
07 Jun '09 - in Shock!
door Patrick
Top Secret
Een beetje drum corps kan een aardige show geven, maar wat de jongens van het Top Secret Drum Corps laten zien is toch wel bijzonder te noemen.
07 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Optimus Prime
Vandaag de dag is op sex gebied bijna alles mogelijk. Zelfs sex met machines is geen uitzondering meer. Alleen lijkt me een transformer niet echt de beste keuze.
07 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Hula Hoop
Waar is de tijd toch gebleven van de hula hoop? Een poosje terug zagen we deze dame die aardig overweg kon met een hoepel, maar er zijn gelukkig meer dames met swingende heupen.
06 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Sprookjesrelatie, Donald
Ik wilde er eigenlijk niets meer over schrijven. Yolanthe en Jan zoeken het zelf allemaal maar uit, er is immers al genoeg over gesproken. Maar gelukkig ziet onze kindervriend Donald Duck de 'humor' er wel van in. via
06 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Bill Dan - Balance Artist
Mocht je deze zomer tijdens je vakantie jezelf even vervelen. Pak eens een paar stenen, en stapelen maar. Bill Dan laat even zien hoe het moet.
06 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Gamer
Wat brengt de toekomst ons als het om online gamen gaat? Spelen we over een aantal jaar met gevangenen die de doodstraf hebben? In de film Gamer in ieder geval wel. In september in de bios, hier alvast de trailer.
06 Jun '09 - in Trailers
door Patrick
Stop Hammertime!
Wie kent de klassieker van MC Hammer nou niet. Misschien is het weer eens tijd om de hammer pants uit de kast te trekken.
06 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Final Destination 4
In augustus slaat het noodlot weer toe. Na drie eerdere delen vol dood en verderf komt Final Destination 4 in de bioscopen. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
05 Jun '09 - in Trailers
door Patrick
HOME
We moeten zuinig omspringen met de aarde, anders kan het wel eens gebeuren dat de wereld zoals we hem nu kennen over tien jaar drastisch veranderd is. Heb je even anderhalf uur over? Kijk dan naar de schitterende HD documentaire HOME.
05 Jun '09 - in Docu
door Patrick
Ken Block - Gymkhana Two Build
Dat Ken Block aardig kan sturen hoef ik jullie niet meer te vertellen. Zo hadden we van de week deel 2 van zijn Gymkhana oefeningen. Misschien is het ook wel leuk om te zien hoe ze zijn Impreza hebben geprepareerd.

Voor de liefhebbers hier de bonusvideo van zijn eerste Gymkhana rit met nieuwe beelden.
05 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Foot 2009
Dat de maffe Fransoos Remi Gaillard aardig met een bal overweg kan zagen we een poosje terug al. Na Foot 2008 is hij nu weer helemaal terug met Foot 2009.
05 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Rooms Of Red Bull - Red Light District
Op de Amsterdamse Wallen zijn de deuren geopend van Rooms of Red Bull. Creatief talent uit de hele wereld is hier op de juiste plek om het beste uit zichzelf en elkaar naar boven te halen. Deze zomer zijn alle culture projecten gebundeld onder één dak en wordt muziek- kunst- en fotografie talent geïspireerd het beste van zichzelf te laten zien achter de ramen van de Rooms of Red Bull. Kijk hier voor de laatste updates van Rooms of Red Bull en download de widget of schrijf je in voor de nieuwsbrief.
05 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Car Break In
Hoe ellendig is het niet als je bij je auto komt en er heeft weer een mafketel met een schroevendraaier in je slot gezeten. Daar sta je dan met je sleutel..
04 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Alpe d'HuZes
Vandaag was het dan zover. Rob de Zeeuw ging de uitdaging aan om minimaal zes keer de Alp d'Huez te bedwingen om geld in te zamelen voor de KWF kankerbestijding. Een behoorlijke opgave, maar het is hem gelukt, en wel zeven keer. Gefeliciteerd Rob!
04 Jun '09 - in Sport
door Patrick

Mijn Lekkerste Foto
Mijnlekkerstefoto.nl
Nu ook gratis chatten op www.mijnlekkerstefoto.nl De site waar singles, swingers en contactzoekenden elkaar treffen. Maak nu tevens kans op 1000 euro bij uw inschrijving (dit kost u slechts 1 minuutje) of maak kans op een Nintendo Wii spelcomputer wanneer u een foto plaatst met de tekst "DE LEKKERSTE". Kijk snel!
04 Jun '09 - in Advertentie
door Patrick
Gran Turismo 5 E3 2009 Trailer HD
Na de verschillende game trailers van de E3 game expo is er één spel die we zeker niet mogen vergeten. De race liefhebbers wachten al maanden op de definitieve versie van Gran Turismo 5. Maar zo te zien is het wachten niet voor niks geweest.
04 Jun '09 - in Trailers
door Patrick
Mary Poppins Remix
Een poosje terug hebben we een remix voorbij zien komen van Alice in Wonderland die voor 90% gemaakt is met geluid uit de tekenfilm. Na Alice is het nu de beurt aan Mary Poppins. Een knap stukje knip en plakwerk al zeg ik het zelf.
04 Jun '09 - in Music
door Patrick
360 Val Thorens Dutchweek
Koninginnedag verliep hier in Nederland niet helemaal zoals gepland, maar in Val Thorens hebben ze daar weinig van gemerkt. Zie hier een kleine impressie van de 360 Val Thorens Dutchweek. Thnx Bart!
04 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Damn Hot - Damn Tasty
Vergeet de pizzakoeriers op hun jankende brommertjes: hier zijn de pizza rollergirls. Alleen daarvoor zou je er nog één bestellen. En nog één… En nog één… Kan zomaar eens de nieuwste trend voor deze zomer worden.
03 Jun '09 - in Sexy
door Patrick
Raffaele De Rosa
Tijdens de MotoGP haal je het uiterste uit jezelf en natuurlijk je motor. Maar wat als je even de macht over je fiets kwijtraakt? Raffaele De Rosa laat even zien hoe je dat oplost.
03 Jun '09 - in Sport
door Patrick
Improv Everywhere - Surprise Wedding Reception
Je trouwdag moet de mooiste dag van je leven zijn, althans dat zegt men. Maar bij gebrek aan geld kan het ook wel eens gebeuren dat je even snel trouwt zonder alle poespas. Wat is nou een trouwerij zonder receptie dachten de mensen van Improv Everywhere. Die zetten het koppel alsnog even in het zonnetje.
03 Jun '09 - in Cool
door Patrick
Forza Motorsport 3
De E3 Expo die momenteel gehouden wordt in L.A. laat ons hart weer sneller kloppen. De games die binnenkort uit gaan komen zien er stuk voor stuk gelikt uit. Zo ook Forza Motorsport 3. Hier trailer 1 en hier trailer 2.
03 Jun '09 - in Trailers
door Patrick
FlukeArt
Ben je misschien van plan om je huis wat op te knappen maar is een standaard behangetje niks voor jou? Laat eens een graffiti artiest langskomen. FlukeArt deed het al eerder voor Oakley en Oxygen.
02 Jun '09 - in Cool
door Patrick
ongeschikt
Met het oog op de Landmachtdagen van dit jaar heeft de Koninklijke Landmacht gemeend om een gedeelte van hun skills aan het publiek te tonen. Zonder het te weten werd Erik-Jan hun prooi. Beetje jammer van de twirls, maar wat een top actie weer van Mogguhrick! Hier kan je het audio fragment nogmaals beluisteren.
02 Jun '09 - in Humor
door Froukje
Fishing..
Lekker een middag even genieten langs de waterkant kan een mens goed doen. Alleen die hond die het gemunt heeft op je vissen is wat minder. Ach, met een kleine duwtje is dat zo opgelost toch?
02 Jun '09 - in Humor
door Patrick
No Controller Required
Als ik zeg project Natal zal er waarschijnlijk geen lampje gaan branden. Maar voor de Xbox 360 liefhebbers kan dat wel eens een hele nieuwe game ervaring worden. Gamen zonder controller kennen we nog van de Playstation Eye-Toy, maar Natal gaat net een stap verder. Ik ben benieuwd.
02 Jun '09 - in Tech
door Patrick
Nimik 2CV
Heb je toevallig nog ergens een oude 2CV staan die wel een make-over kan gebruiken? Misschien dat een idee voor je is. Het kost een kleine 180.000 euro, maar dan heb je ook wat.
02 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block Gymkhana Two
Dat Ken Block aardig overweg kan met een Subaru Impreza weten we nog van zijn gymkhana oefeningen. Vandaag laat hij nogmaals zien dat hij zijn auto onder controle heeft. Zie hier gymkhana two!
01 Jun '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mike Spinner 1080
Aardig wat BMX experts hebben geprobeerd een 1080 te maken, helaas allemaal zonder succes. Mike Spinner was de eerste die een 1080 op zijn naam zette. Ik zeg knap.
01 Jun '09 - in Sport
door Patrick
De Knuffelaar
Tien jaar na Big Brother is hij helemaal terug. Ruud de knuffelaar. Gevoelig, aangrijpend en keihard. Aanschouw de comeback van Ruud Bernard.
01 Jun '09 - in WTF!
door Patrick
Pinkpop 2009
Ook deze pinksterdagen kunnen we weer genieten van het Pinkpop festival in Landgraaf. Wil je op de valreep nog even meegenieten dan kan dat. Hier de livestream.
01 Jun '09 - in Music
door Patrick
Brüno @ MTV Movie Awards 2009
Sacha Baron Cohen doet er alles voor om zijn nieuwe film Brüno te promoten. Zo ook tijdens de 2009 MTV movie awards. Maar of Eminem er zo blij mee was is een ander verhaal.
01 Jun '09 - in Humor
door Patrick
Summertime!
Als de zon schijnt lijkt het wel of alle mooie dames uit hun schulp kruipen. Lang leve het mooie weer!
01 Jun '09 - in Sexy
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties