Archief

Items van April 2009
Eclectic Method Tarantino Mixtape
De naam Quentin Tarantino zal elke filmkenner bekend in de oren klinken. Mix de films van Tarantino met de mash-up kwalteiten van Eclectic Method en dan krijg je een alleraardigst geheel. Meer hier!
30 Apr '09 - in Music
door Patrick
..om een feestdag om te zetten in een rouwdag.
Deze beelden zeggen waar geen woorden voor zijn.
30 Apr '09 - in News
door Gerben
Een Ideale Wereld
Ondernemen is risico nemen, dat weten we allemaal. We leven immers niet in een ideale wereld. Dat blijkt maar weer uit deze kleurrijke animatie.
29 Apr '09 - in Animation
door Patrick
Party Girls
Terwijl half Nederland nu feest aan het vieren is zorgen wij online voor de feestende dames. We gaan even langs bij de buren. Hier deel 1 en hier deel 2. Proost!
29 Apr '09 - in Sexy
door Patrick
Extreme Swing
Als klein kind is een schommel helemaal geweldig, maar als volwassen vent of vrouw moet het toch een stuk spannender worden. Zo gezegd, zo gedaan.
29 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Schweppes Drink Different
Niet alleen de grote biermerken kunnen leuke commercials op tv toveren. Vergeet de frisdranken niet. Nou is Schweppes niet één van de bekendste, maar reclame maken kunnen ze wel. Hier 1 en hier 2.
29 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Safety First
Ben je net een stukje aan het toeren op je fiets, staat er weer een politieagent op je te wachten. Weer een bekeuring of een waarschuwing voor een kapot lampje? Nee, in Denemarken doen ze het net even anders.
29 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Honda - Let It Shine
We zien regelmatig sublieme commercials voorbij komen van Audi en diverse andere autofabrikanten. Vandaag de beurt aan Honda. Ik zeg tof! Hier the making of.
29 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Remi Gaillard - Deep Dea Diving
Er is één man die ondanks alles, zijn streken nooit zal verleren. En dat is de maffe fransoos Remi Gaillard. Hij kan behoorlijk veel maken, maar deze keer werd zijn duikavontuur niet echt op prijs gesteld.
28 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Split Second
De race liefhebbers kunnen binnenkort hun lol weer op met het nieuwe spel Split Second. Je zal alleen nog even geduld moeten hebben, want het spel zal pas volgend jaar in de winkels liggen. Voor de ongeduldige onder ons hebben we hier alvast de trailer.
28 Apr '09 - in Trailers
door Patrick
Where's The Car
Een drankje op zijn tijd is lekker, maar zoals we allemaal weten is alcohol en verkeer geen al te beste combinatie. Waar stond de auto eigenlijk?
28 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Mafia
Er is één groepje mensen waar je beter niet mee moet dollen, de mafia. Een gesloten 'familie' die niet moeilijk doet over een lijk meer of minder. Althans..
28 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Stavros Flatley Britain's Got Talent
En we hebben weer een winnaar gevonden bij Britain's got talent. Ik vraag me toch af of we überhaupt talent in Nederland rond hebben lopen. Kijk mee naar het optreden van Stavros Flatley. Thnx Laurens!
28 Apr '09 - in Television
door Patrick
Pretty Woman
Nog even voor het slapen kan een webcamshowtje natuurlijk geen kwaad. Daar droom je zo lekker van. Meer hier!
27 Apr '09 - in Music
door Patrick
Ice Skater
Leuk zo'n middag schaatsen, maar wat als je de techniek niet beheerst? Je moet toch wat om een beetje indruk te maken op je meisje. Dan maar op een andere manier.
27 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Diablo Crash
Met een Lamborghini Diablo onder je kont is de kans groot dat je bij een rally een snelle tijd neerzet. Al moet je toch iets beter van start gaan dan deze bestuurder.
27 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Australia's Got Talent - Aboriginal Dancers
Je ziet bij diverse talentenshows behoorlijk wat verschillende optredens voorbij komen. Maar wat moet je verwachten als er een groep aboriginals voor je staat die geen woord engels spreken. Dit in ieder geval niet..
27 Apr '09 - in Television
door Patrick
Deluxe Hugs
De wat ervaren internetgebruiker zal de Free Hugs campagne van drie jaar geleden zeker nog vers in het geheugen hebben. Vandaag de dag zijn er nog steeds mensen te vinden die graag gratis knuffels weg willen geven. Tot je deze dwaas naast je hebt staan.
26 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Tickle Your Fancy
Het valt niet mee om op een nette en gepaste manier reclame te maken voor een erotiekshop zodat het niet al te vulgair overkomt. De mensen van Coco de Mer weten wel hoe je dat oplost.
26 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Worst Fight Ever
We zagen een poosje terug al een boxwedstrijd die eerder lachwekkend was dan spannend. Vandaag hebben we er weer één. Uit de oude doos, the worst fight ever!
26 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Hollie Steel
Ze blijven ons verbazen bij het talentenprogramma Britain's got talent. Na Susan Boyle, Flawless en de kleine Shaheen Jafargholi is het nu de beurt aan de tien jarige Hollie Steel.
26 Apr '09 - in Television
door Patrick
Little Big Dance
De game liefhebbers onder ons zullen het poppetje ongetwijfeld al herkend hebben. Little Big Planet's Sackboy is natuurlijk niet meer weg te slaan uit de game scene. Sterker nog, ze zijn druk bezig met hun muziek carrière. Zelfs Daft Punk is niet meer veilig.
25 Apr '09 - in Music
door Patrick
Nike Naked Running Camp
We moeten allemaal een beetje op onze gezondheid letten. En conditie is natuurlijk van groot belang. Nike denkt met ons mee, tijd voor running camp!
25 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Musicjunki DLX
Ga je vanavond nog de deur uit, maar heb je alvast wat muziek nodig om in de stemming te komen? Bij de buren van WLF kan je genieten van een heerlijke mix van Muzikjunki DLX. Proost alvast!
25 Apr '09 - in Music
door Patrick
Beatbox Talent
We hebben al aardig wat beatbox talenten voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag is het tijd voor Daichi die meedoet aan de Online beatbox battle. Mijn zegen heeft hij.
25 Apr '09 - in Music
door Patrick
Ferrari Bungalow Park
Heel gezellig hoor zo'n huisje huren op een bungalow park. Alleen is het wel zo dat het door de crisis alleen maar weggelegd is voor de wat rijkere onder ons.
25 Apr '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Heineken Walk-in Fridge II
We konden er natuurlijk op wachten. Heineken komt met de geniale walk-in fridge en de rest neemt het idee over. Tijd voor deel twee.
24 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Fire Breather
Vuurspuwen is cool. Althans, om te zien dan. Met een beetje stoere praat en paar pilsjes achter je kiezen is het nog best lastig. Deze man bewijst het maar weer.
24 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Beyonce Can't Sing
Nu we het toch over Beyonce hebben. Je mag verwachten dat een zangeres als Beyonce een behoorlijk stemgeluid heeft. Dat kan misschien wel kloppen, maar helemaal zuiver is het niet.

Yeps... Hoax!
24 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Single Ladies
Het nummer Single Ladies van Beyonce zal iedereen onderhand wel bekend in de oren klinken. Binnenkort zal Beyonce te zien zijn bij Trident Unwrapped, en dat moet je toch op een mooie manier presenteren.
24 Apr '09 - in Music
door Patrick
Beer!
En al die mensen maar zeuren dat bier zo slecht voor je is. Daar is allemaal niets van waar als je dit artikel mag geloven. Het is zelfs goed voor je! Thnx Frankie!
24 Apr '09 - in News
door Admin
Urban Exploration Forbidden Places
We zien genoeg gesloten gebouwen om ons heen, maar soms is het wel eens interessant om een kijkje binnen te nemen. Vooral als we praten over leegstaande oude fabrieken of ziekenhuizen. Vandaag gaan de deuren open met Urban Exploration Forbidden places.
23 Apr '09 - in Pics
door Patrick
Pizza Twirling
Als pizzabakker moet je toch wat te doen hebben tijdens je pauze. Deze jongen vermaakt zich in ieder geval prima met deeg gooien.
23 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Live Young
Er komt misschien nog eens een dag dat je voor de spiegel staat en tot de conclusie komt dat alles er wat minder florissant uitziet dan voorheen. Een beetje fantasie komt dan goed van pas.
23 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Doutzen Kroes
Nederlandse schoonheid Doutzen Kroes heeft inmiddels een behoorlijke naam opgebouwd als top model. Niet meer dan logisch als ik deze foto's zo bekijk.
23 Apr '09 - in Celeb's
door Patrick
Protest Wakeboard Team @ Hip-Notics
We zien hier op Biertijd met regelmaat wakeboard filmpjes voorbij komen, alleen is het wel zo dat het vaak om buitenlandse wakeboarders gaat. Tijd voor de Nederlanders! Zie hier het Protest Wakeboard Team in Antalya Turkije. Thnx Ricky!
23 Apr '09 - in Sport
door Patrick
Starburst Scarecrow
Reclame maken voor een snoepje, hoe moeilijk kan het zijn? Als ik soms de vage filmpjes van Haribo voorbij zie komen schijnt het best lastig te zijn. Starburst doet het op een andere manier.
22 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Job Outsourcing
Werken neemt zoveel vrije tijd in beslag dat je bijna geen moment meer hebt voor de leuke dingen in het leven. Misschien wordt het wel eens tijd om heel de boel uit te besteden.
22 Apr '09 - in News
door Patrick
Talang 2009 Knäckebrödsdansen
We hebben het regelmatig over al het talent wat er te zien is bij Britain's got talent. Maar zij zijn natuurlijk niet de enige. Zie hier Knäckebrödsdansen bij de Zweedse versie Talang 2009.
22 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Server Upgrade
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben zijn we vandaag wat lastig te bereiken. Onderhoud aan het netwerk is de oorzaak. Alvast onze excuses hiervoor, we zijn ondertussen druk bezig om het op te lossen.

Opgelost!
22 Apr '09 - in Actueel
door Patrick
Beer!
Een biertje gaat er op zijn tijd altijd wel in, en het mag duidelijk zijn dat je op een feest of evenement net wat meer drinkt dan normaal. Maar sommige mensen weten echt niet van ophouden, met alle gevolgen van dien.
21 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Bike Crash Compilation
Hartstikke leuk hoor zo'n middag door de bossen crossen op je fiets, of gekke toeren uithalen op je BMX, maar het kan natuurlijk niet altijd goed aflopen.
21 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Plastic Musik - Flight Of The Bumblebee
Neem vijf jongens die gek zijn van percussie, een paar plastic buizen en een ritmegevoel waar je u tegen zegt. Het resultaat is Plastic Musik's Flight of the Bumblebee. Thnx Jordy!
21 Apr '09 - in Music
door Patrick
Tribute To The Best Rally Drivers Of All Time
Wie kent de namen Mäkinen, Munari en Mikkola nog? Deze mannen zijn slechts een klein deel van de coureurs die de rallysport groot hebben gebracht. Laten we ze allemaal nog eens op een rijtje zetten.

Voor de liefhebbers: Het klassieke All About Rallying.
21 Apr '09 - in Sport
door Patrick
Toy Safety Testing
Er worden regelmatig speelgoed producten uit de handel gehaald omdat ze gevaarlijk of schadelijk kunnen zijn voor kinderen. Toch blijft het testen maar een brute aangelegenheid.
21 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Lamborghini Murcielago
Het is en blijft mooi en erg duur speelgoed. Maar niet iedereen weet de brute paarden van een Lamborghini Murcielago in bedwang te houden. Ik zeg zonde..

Update: bewegend beeld.
20 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Danny Macaskill
Het valt nog niet mee om op een trial bike de meest rare stunts uit te halen. Zo te zien draait Danny Macaskill daar zijn hand niet voor om.
20 Apr '09 - in Sport
door Patrick
Lost & Found Quickflick
Wie heeft er vroeger niet stiekem achter een muurtje gezeten om mensen in de maling te nemen met een portemonnee aan een touwtje. Maar tijden veranderen. Neem lost & Found, gemaakt voor het Quickflick filmfestival.
20 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Haboobs hebben (jammerlijk) niets te maken met de vrouwelijke voorgevel maar alles met zand. Heel veel zand. Deze opname is gemaakt in Sudan, een plek waar een wasserette alleen nut heeft als je je auto erin laat staan.
20 Apr '09 - in Cool
door Gerben
Shaheen Jafargholi Britains Got Talent
Het gaat behoorlijk met het talent wat er uit Engeland komt. De één na de andere ster wordt ontdekt bij het talentenprogramma Britain's got talent. Vandaag is het de beurt aan Shaheen Jafargholi.

In scene gezet of niet?
20 Apr '09 - in Television
door Patrick
Drunk?
We weten het allemaal, alcohol en verkeer dat kan je niet maken. Deze slimme snuiter dacht anders, maar wat kan er nou gebeuren op de fiets?
19 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Paris By Light
We hebben al eens eerder een gallery voorbij zien komen met light graffiti, maar bewegend beeld maakt het net wat leuker. Zie hier Paris by light.
19 Apr '09 - in Cool
door Patrick
T-Mobile Extreme Playgrounds LIVE
Voor de liefhebbers van BMX en moutainbike's schakelen we nu live over naar Duisburg Duitsland voor het T-Mobile Extreme Playgrounds event.
19 Apr '09 - in Sport
door Patrick
SprintCam
In slowmotion is alles mooier. Het klinkt misschien raar, maar toch is het zo. Kijk mee naar de I-Movix SprintCam showreel van David Coiffier.
19 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Out it Flu hand voor je mond
Zoals oma vroeger al zei, hand voor je mond als je moet niezen! Misschien heb je het nut nooit ingezien maar laten wij het dan eens duidelijk voor je maken.
19 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
Je oude meuk nieuw leven inblazen en een zee van tijd hebben; Het kan zomaar door de recessie komen. Hoe dan ook, het resultaat kan een beetje langdradig maar behoorlijk indrukwekkend zijn.
19 Apr '09 - in Cool
door Gerben
Sungha Jung
We hebben het al eens eerder gehad over de kleine gitaarmeester Sungha Jung, maar ik kan het niet laten om dit talent nogmaals in het zonnetje te zetten. Luister mee naar Superstition en Hotel California. Maar Sungha kan meer. Het nummer Coco heeft hij zelf geschreven voor zijn hond. Talent ten top!
18 Apr '09 - in Music
door Patrick
Google
De mensen bij Google zitten niet stil, en denken er dagelijks over hoe ze Google groter en vooral ook functioneler kunnen maken. Eèn ding is zeker, ze hebben tot nu toe mooi werk geleverd.
18 Apr '09 - in Actueel
door Patrick
Good Cop..
De standaard ondervragingstechniek 'good cop, bad cop' heeft elke crimineel nu onderhand wel door. Wellicht wordt het eens tijd voor een nieuwe aanpak.
17 Apr '09 - in Commercial
door Patrick
M3 Driving
Is het nou echt zo dat wanneer je een auto met zo'n 300pk onder je kont hebt dat je jezelf dan ook als een dwaas gaat gedragen in het verkeer? In het geval van deze BMW rijder wel dus.
17 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Bouncer vs Loudmouth Michael Kuhr
Elk weekend is het wel raak, mensen die geweigerd worden aan de deur van een club en een beetje stennis gaan lopen schoppen. Uitsmijter en ex-kickboxer Michael Kuhr, is er niet echt van onder de indruk.
17 Apr '09 - in Humor
door Admin
Remi Gaillard - Pac Man
Onze vriendelijke vriend Remi Gaillard is zijn streken nog niet verleerd. Vandaag gaan we verkleed als Pac Man de buurt eens onveilig maken.
17 Apr '09 - in Humor
door Patrick

Help Jezelf De Zomer Door!
Help Jezelf De Zomer Door!
Wil je deze zomer leuke dingen doen, maar heb je weer eens geen rooie cent op zak, dan is dit wat voor jou. Op helpjezelfdezomerdoor.nl kun je een zielig filmpje van jezelf maken waarmee je aan je vrienden kunt laten zien hoe slecht jouw financiële situatie is. Een beetje maat steunt je toch! Mocht dat niet werken, dan kun je er altijd nog de leukste vakantiebaantjes vinden. Succes!
17 Apr '09 - in Advertentie
door Admin
Alcohol Test
Het mag duidelijk zijn dat alcohol en verkeer niet samengaan. Mocht je dus toch met een slok op toch achter het stuur stappen is de kans groot dat oom agent je van de weg haalt. Alleen dat blazen he, blijft lastig.
16 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Silk Soft
We moeten allemaal een beetje aan het milieu denken en dus is het super als je een product op de markt brengt van 100% gerecycled materiaal. Maar om het nou op deze manier te brengen..
16 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Paintball
Geweldige sport dat paintballen. Maar mocht je een keer last hebben van een haperend geweer. Laat dan een expert er naar kijken en ga niet zelf lopen prutsen.
16 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
The Internet Symphony - Global Mash Up
YouTube presents the world premiere of the Tan Dun composition "Internet Symphony, Eroica" as selected and mashed up from thousands of video submissions from around the globe. Ja, leuk verzonnen of ronduit gejat van meester Kutiman?
16 Apr '09 - in Music
door Patrick
Indoor Skydiving
Skydiven is op zich al een geweldige sport om te doen. Om het goed te oefenen kan je ook indoor uit je dak gaan, en aan deze man te zien doet hij het niet voor de eerste keer.
16 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Sainte Pramme
Er zijn aardig wat merken mineraalwater die je een verfrissend gevoel moeten geven. Eén ding is zeker, Sainte Pramme is daar een goed voorbeeld van.
16 Apr '09 - in Sexy
door Patrick
We Didn't Start The Flame War
Je ziet het op elke weblog wel gebeuren, flaming. Beledigend en agressief gedrag onder de internet gebruikers. Tijd voor CollegeHumor om daar eens wat op te verzinnen.
15 Apr '09 - in Music
door Patrick
The Longest Way
Een stukje wandelen is goed voor je. Maar 4646km door China lopen is toch een aardig eind en een behoorlijke prestatie. Zie hier de beelden.
15 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Geneva Motor Show Girls
Naast de AutoRAI was er vorige maand ook de Geneva Motor Show 2009. Zoals we weten zijn vrouwelijk schoon en mooie auto's een goede combinatie. Dat blijkt maar weer uit deze beelden.
15 Apr '09 - in Sexy
door Patrick
BMW Z4 vs VW Golf R32
Je kan denken als je een BMW Z4 onder je kont hebt dat je 'king of the road' bent. Onderweg stoer wat mensen uitdagen voor een wedstrijdje. Maar je kan helaas niet altijd zien wat er bij je tegenstander onder de motorkap ligt. Daar rij je dan, met je Z4.
15 Apr '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tuning World Bodensee
De echte tuning en auto liefhebber weet wat er eind April staat te wachten. Bodensee Duitsland zal ook dit jaar weer overladen worden met al het moois wat er maar met auto tuning te maken heeft. Een mooi event als dit moet je ook op een mooie manier promoten.
14 Apr '09 - in Sexy
door Patrick
Billboard War - Audi vs BMW
De eeuwige strijd tussen Audi en BMW is de laatste tijd een stuk minder geworden. Maar als Audi een billboard ophangt om BMW uit te dagen, dan is het vragen om antwoord. Hier de foto's.
14 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Dominos
Weet je al wat je vanavond gaat eten? Misschien een tip, probeer eens een pizza van Dominos. Die worden tenminste met zorg bereid.
14 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Freestyle Soccer
Simpelweg een balletje trappen kan iedereen wel. Maar kunstjes zoals Koreaan Jeon Kwon laat zien zijn niet voor iedereen weggelegd.
14 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Scarpar
Wie heeft er geen plezier met een skateboard of snowboard. Toch is het lastig boarden in het bos en over zand. Wellicht is de Scarpar een leuk nieuw speeltje.
13 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Card Trick
Ik weet best dat sommige kaart trucjes moeilijk te begrijpen zijn, maar hier snap ik dus echt niets van. Wie legt het me even uit.
13 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Learning Guitar.. To Get Laid
Met een paar goede akkoorden op een gitaar heb je als je het goed doet zo een bed vol mooie vrouwen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe het werkt..
13 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Audiotool
Heb je altijd al een beetje de DJ willen uithangen? Dat is nu mogelijk. Met Audiotool heb je online een interactieve kleine studio tot je beschikking vol leuke tools. Wie is de volgende Armin van Buuren? Thnx!
13 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Porsche vs Police
Dat er genoeg dwazen op de weg rijden zien we wekelijks bij het programma Wegmisbruikers. Nou weten we van een poosje terug dat niet elke Porsche bestuurder zich netjes aan de regels houdt. Gisteren was het weer zover. Hier nogmaal de beelden.
13 Apr '09 - in Television
door Patrick
Lama
Het is dat je weet dat dieren geen gebruik maken van treinen of bussen. Anders wist je zeker dat deze lama een keer tussen de deuren heeft gezeten.
12 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Scare Prank
Zo nu en dan iemand in de familie de stuipen op het lijf jagen hoort er een beetje bij. Maar let wel een beetje op bij wie je het doet.
12 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Rally Crashes
Tijd voor wat rally geweld. Althans, alleen de momenten waarbij het fout gaat dan. Kijk mee naar een kleine compilatie spectaculaire rally crashes.
12 Apr '09 - in Sport
door Patrick
Jolokia Pepper Challenge
Sommige mensen zullen het wel nooit leren. Je weet toch dat een Jolokia peper geen snoepgoed is. Ach, wie niet horen wil moet maar voelen.
12 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Britains Got Talent - Susan Boyle
We worden de laatste tijd overspoelt met talentenshows. Maar zo nu en dan valt je mond open als je iemand hoort zingen. Na Paul Potts is het nu de beurt aan de 47-jarige Susan Boyle.

Andy Demetriou is ook een apart verhaal..
12 Apr '09 - in Television
door Patrick
The Easter Bunny Hates You!
Dat wij kunnen genieten met pasen wil niet zeggen dat de paashaas het ook allemaal maar leuk moet vinden. Uit de oude doos, The Easter Bunny Hates You!
12 Apr '09 - in Retro
door Patrick
Ping Pong Girl
Eindelijk begint het me duidelijk te worden waarom al die oosterlingen zo goed kunnen tafeltennissen. Je moet er gewoon jong mee beginnen.
11 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Britney Spears Vancouver
Na al die tijd is Britney Spears eindelijk goed bezig, verpest ze het weer aan het einde van haar concert in Vancouver. Betaal je een vermogen voor een kaartje, mag je het als afscheid doen met deze 'lieve' woordjes.
11 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Free Photo Booth
Als je tijdens een uitstapje naar de Universal Studio's gratis een foto kan laten maken denk je natuurlijk geen twee keer na. Zo snel mogelijk stap je de photo booth in om wat grappige kiekjes te maken. Maar zei ik gratis foto's? Daar moet wat achter zitten.
11 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Holy Week
11 Apr '09 - in Photography
door Patrick
Pro Boxing
Als nieuwkomer in de boxwereld moet je nog even werken aan een eigen stijl en souplesse. Maar je mag er toch vanuit gaan dat je wat talent in huis hebt als je de ring instapt. Uit de oude doos, een potje pro boxen.
11 Apr '09 - in Retro
door Patrick
Sesamstraat Naar Half 7
Het is toch om pislink van te worden. Wie is niet groot geworden met Sesamstraat. Het was geweldig om Bert & Ernie aan het werk te zien. Maar ook Sesamstraat heeft nu last van een crisis. Meneer Aart zegt te stoppen als het programma niet naar 18.30 wordt verplaatst. Aart heeft gelijk! Dus laat je stem horen!
11 Apr '09 - in Actueel
door Patrick
Samurai
Als je filmpjes van een Japanees voorbij ziet komen heeft het vaak te maken met foute sex of raar voedsel. Vandaag is het andere koek. Zie deze samurai master.
10 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Bike Meeting
Nu met het mooie weer stappen aardig wat mensen weer op de motor. Helemaal geweldig, zelfs de meetings staan al op de kalender. Maar pas wel een beetje op, voor je het weet loopt het fout af.
10 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Close Range
Gametime! Liefhebbers van games en vooral gore zullen zich prima vermaken met het online spel Close Range. Ben jij een headshot fanaat? Leef je uit! Thnx Rick!

Het brute geweld heeft zelfs het nieuws gehaald!
10 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Bodypaint
10 Apr '09 - in Pics
door Patrick
Mohammed Bin Sulayem F1 Crash
Het blijkt maar weer dat je met heel veel geld geen talent kan kopen. Sjeik Mohammed Bin Sulayem kan daar nu over meepraten. Hoewel hij 14 keer rally kampioen is geweest wil niet zeggen dat hij met een F1 wagen overweg kan. Dat blijkt maar weer uit deze beelden.
10 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Soccer
Wat een heerlijk weer is het toch momenteel. Laten we eens gezellig buiten een balletje schoppen.
10 Apr '09 - in Sport
door Patrick
Fast Food Folk Song
Een aantal mensen zijn al eerder door een drive-thru gereden om als een low budget 50 Cent hun bestelling door te geven. Vandaag gaan we langs bij Taco Bell met de fast food folk song.
09 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Barbie
Kleine meisjes die met Barbie spelen willen maar al te graag later net zo mooi worden als het poppetje. Al zijn er ook mensen die het wat overdrijven.
09 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Buzzer Shot
Hoe lastig is het als een wedstrijd afhangt van een paar seconden? In het heetst van de strijd, gooi je tijdens de buzzer nog snel de bal. Wie had dit kunnen denken..
09 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Wall-E Casemod
We gebruiken hem dagelijks, maar laten we eerlijk wezen. In feite ziet een standaard pc er niet uit. Dan kan je beter zelf maar iets in elkaar knutselen als je wat tijd over hebt.
09 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Alpinist
Als de vrolijke Fransoos Remi Gaillard het weer op zijn stuipen krijgt kan je maar beter uit de buurt blijven. In dit geval had Remi zelf beter uit de buurt kunnen blijven.
09 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Saber
We zien genoeg duffe commercials voor deodorant voorbij komen op tv. En dat terwijl het allemaal toch een stuk aangenamer kan.
09 Apr '09 - in Humor
door Patrick
CiviBalls
Gametime! Vandaag een niet al te moeilijk puzzelspel. Probeer bij CiviBalls de ballen in dezelfde kleur beker te dumpen. Zo simpel is het. Game On!
08 Apr '09 - in Games
door Patrick
Like A Boss
Het leven van een directeur gaat niet over rozen. Je zorgt immers goed voor je bedrijf. Hoe ziet een doorsnee dag van de baas er eigenlijk uit?
08 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay is een man die van wanten weet. In Hell's Kitchen is de top chef doodserieus en heb ik hem nog niet zien lachen. Heeft Ramsay eigenlijk wel gevoel voor humor?
08 Apr '09 - in Humor
door Patrick
I Get That A Lot, Simpson, Rimes, Klum
Als je even snel een pizza gaat halen, of je pc naar de specialist brengt ga je er niet vanuit dat een Hollywood ster op je staat te wachten. Kijk mee naar Heidi Klum, LeAnn Rimes en Jessica Simpson.
07 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Eminem - We Made You
We hebben al een tijdje niets gehoord van rapper c.q. acteur Eminem, maar hij is weer terug. De muziek is misschien wat minder deze keer, maar de clip is weer als vanouds.
07 Apr '09 - in Music Vids
door Patrick
Paper Boy
Dagelijks reclamefolders rondbrengen is geen baan waar je u tegen zegt, maar het moet nou eenmaal gebeuren. Je kan ook de makkelijke weg kiezen en je hele handel bij de eerste de beste in zijn tuin dumpen, al kan niet iedereen dat waarderen. Thnx Mike!
07 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Kalimba Beatbox
Elke beatboxer heeft zo zijn eigen stijl. De één gaat los op een snelle beat en de ander maakt gebruik van een kalimba. En dat klinkt nog best goed ook.
07 Apr '09 - in Music
door Patrick
Henry Is Back
Van de week lieten we jullie al kennismaken met een klein roodharig danswonder. Blijkbaar kan Henry er geen genoeg van krijgen.
07 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Capoeira
De Braziliaanse vechtkunst Capoeira lijkt een boel poppenkast, maar één ding is zeker. De klappen en schoppen zijn zeer effectief.
07 Apr '09 - in Sport
door Patrick
Mankind Is No Island
Naast de grappige en soms ook pijnlijke filmpjes staan we hier bij Biertijd ook wel eens stil bij wat serieuzer materiaal. Neem de Tropfest 2008 winnende short film 'Mankind is no island' van Jason van Genderen.
06 Apr '09 - in Movies
door Patrick
BMW M6 vs BMW M5 Desert Fun El Mirage
Neem twee dikke BMW's met genoeg pk's, een mooie vlakte waar je niet op je snelheid hoeft te letten en dan krijg je dit als resultaat. Thnx!
06 Apr '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sound Of Music Flashmob Antwerpen
We zien ze regelmatig voorbij komen hier op Biertijd, maar sommige steken met kop en schouder boven de rest uit. Zo ook deze Sound of Music flasmob gehouden in het centraal station te Antwerpen.
06 Apr '09 - in Cool
door Patrick
The Fast & The Bi-Curious
Nu The Fast & The Furious weer in de bioscopen te zien is zijn de meningen verdeeld. Is de combinatie mooie vrouwen en snelle auto's iets teveel van het goede voor je, misschien dat deze versie wat voor je is.
06 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Homemade Scarfication Tattoo
Tijdens deze moeilijke tijden moeten we allemaal op onze centjes letten. Maar als je dan zelf je lichaam gaat verfraaien, doe dan wel eerst goed je huiswerk.
05 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Woman..
Nou weten we al een tijdje dat inparkeren niet de beste eigenschap is van een vrouw. Dat ze bij tijd en wijlen ook eigenwijs kunnen zijn blijkt maar weer aan de hand van dit filmpje.
05 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Atomic Wedgie
Met je vrienden in de buurt blijft het gevaarlijk om op de bank in slaap te vallen, dat zagen we gisteren nog. Maar daar blijft het niet bij. Vandaag is best man weer aan de beurt.
05 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Utah Jazz Fan
Tijdens basketbalwedstrijden van het Utah Jazz team zijn altijd de Utah Jazz Dancers aanwezig om het publiek te vermaken. Deze fan kan er in ieder geval behoorlijk van genieten.
05 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Bear Grylls
Zo, allemaal lekker gegeten? Allemaal hebben ze onze voorkeur voor wat lekkers, alleen ga ik toch niet graag met Bear Grylls een hapje eten.
05 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Bike Jump
De laatste paar dagen hebben we met regelmaat BMX filmpjes waarbij bijna alles vlekkeloos verloopt, maar het kan natuurlijk niet altijd goed aflopen. Tijd voor paracetamol. Thnx Martin!
04 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Little Dance Master
Er gaan momenteel aardig wat mensen helemaal los op de dansvloer, maar als kleine jongen zul je toch jezelf thuis moeten vermaken. Geen probleem, deze kleine vermaakt zich prima.
04 Apr '09 - in Cool
door Patrick
BMX Bandits
Na de geweldige clip van Mark Vos blijven we nog even bij de BMX sport. Binnenkort gaat de nieuwe film 'Refresh' van Joseph Pennell and Chris Martindale in productie. Maar niet alles wat wat ze filmen komt op de dvd. Zo ook deze compilatie.
04 Apr '09 - in Sport
door Admin
Chugging Master
Je bent natuurlijk een hele vent als je met een paar seconden een glas bier achterover slaat, maar wat als je geen alcohol drinkt? Je wil jezelf immers wel bewijzen op het internet. Dan gaan we maar voor de frisdrank. Deze kenden we al, maar deze en deze zijn wederom geweldig. Wat een man!
04 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Brüno
De liefhebbers van Ali G en Borat kunnen eind Juli genieten van Sacha Baron Cohen's nieuwe film Brüno. Een homofiele Oostenrijkse reporter die geen blad voor zijn mond neemt. Voor de ongeduldige hier de trailer.
03 Apr '09 - in Trailers
door Patrick
Yucko The Clown
Hier in Nederland moeten we het doen met clowns als Bassie. Niks mis mee hoor, al geef ik toch mijn voorkeur aan de bijdehante Yucko. Vandaag doen we een rondje Washington, LA en Chicago.
03 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Bathroom Prank Payback
Payback lijkt een rage te worden. Maar het mag ook duidelijk zijn dat je na een grap als deze zelf ook een keer aan de beurt bent.
03 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Pregnant Scare
Je moeder eens goed laten schrikken is altijd leuk, maar misschien is het tijdens de zwangerschap niet echt het beste moment om haar de stuipen op het lijf te jagen.
03 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
Death To All But Metal
Allemaal hebben we wel een voorkeur voor muziek. Terwijl de één geniet van klassiek, gaat de ander uit zijn dak van trance. Welk genre doet de rest vervagen? De mannen van Steel Panther leggen het even uit.
02 Apr '09 - in Music
door Patrick
Best Of Jeremie Tronet Kite Surfing
Nu we van de eerste zonnestralen hebben mogen genieten haalt iedereen weer de watersport spullen uit de schuur. Nog eventjes, en dan kunnen we weer.
02 Apr '09 - in Sport
door Patrick
RX-8 - iPod Touch
De techniek gaat steeds verder. Het was natuurlijk al mogelijk om op afstand je auto te starten voor in de koude maanden. Maar met een iPod Touch?
02 Apr '09 - in Tech
door Patrick
ShamHo
Ik mag er vanuit gaan dat bijna elk mens doodziek wordt van diverse Tell Sell commercials. Neem de Sham Wow, het super absorberende wonderdoekje. Wij gaan liever voor de ShamHo, dat is tenminste waar voor je geld!
02 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Babes & Wheels
Wat is nou een mooiere combinatie dan hete vrouwen en snelle wagens? Wellicht is het een goed idee om met dit mooie weer de auto weer eens een beurt te geven.
02 Apr '09 - in Sexy
door Patrick
Payback
Je mag verwachten dat als je iemand goed in de zeik neemt, dat je binnen de kortste keren zelf ook een keer aan de beurt bent. En gelijk heeft hij!
01 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Lollypop - Bad Bird Bad Bird
De één geniet van zijn huistijger en de ander moet het met een goudvis doen. Zo hebben ze we allemaal een voorkeur voor een huisdier. Amazon Lollypop heeft het in ieder geval erg naar haar zin.
01 Apr '09 - in Cool
door Patrick
X-Men Origins Wolverine
Je zou denken dat het een goedkope 1 April grap is. Een film die eind volgende maand pas in première gaat, en nu al over het internet zwerft. Eén ding is zeker. Fox is nie blij nie.
01 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
April Fools
1 April, kikker in je bil! Vandaag was het weer zover. Mensen gingen weer creatieve dingen bedenken om anderen in de maling te nemen. De buurman heeft een aantal grappen op een rijtje gezet voor je.

Zelf nog wat leuks? Gooi maar in de comments!
01 Apr '09 - in Actueel
door Patrick

Nintendo DSi
Nintendo DSi vanaf drie April in de winkel!
Op 3 april ligt Nintendo's nieuwe, draagbare game console, de Nintendo DSi in de winkel. De Nintendo DSi is de dunste en lichtste telg uit de DS-serie, en zal worden geleverd in zwart en wit. Het systeem zit boordevol nieuwe functies waar zowel bestaande als nieuwe gebruikers zich op kunnen verheugen. Hij heeft twee bewegingsgevoelige camera's, verbeterd geluid, downloadbare spellen en ingebouwd geheugen zodat de DSi naar eigen wens kan worden aangepast. Meer informatie vindt je hier!   » Lees verder
01 Apr '09 - in Advertentie
door Patrick
Skateboard vs Nuts
Skateboarden is geen sport zonder risico, voor je het weet lig je languit. Maar zelfs kijken naar een skateboarder kan pijnlijk aflopen.
01 Apr '09 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties