Archief

Items van February 2009
Too Fat?
Een huisdier is helemaal geweldig, en vooral zo'n knuffelkat die je lekker kan verwennen. Allemaal leuk en aardig dat snoepen, maar geef dat beestje dan wel een fatsoenlijk kattenluik.
28 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Pown3d!
Nee, we hebben het hier niet over een nieuwe tv zender. Pown3d is een reeks van compilaties met de meest uiteenlopende missers. Wij zetten de laatste 10 even op een rijtje voor je!

39 | 38 | 37 | 35 | 34 | 33 | 32 | 31 | 30 | 29
28 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Wii Breakfast
Het was even wachten maar eindelijk is er een fatsoenlijk kook spel voor de Nintendo Wii. Het klinkt allemaal leuk, maar er komt nog aardig wat bij kijken.
28 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Hungry?
Na een heerlijk avondje stappen is een goede lunch van groot belang. Waar heb jij trek in, een pannenkoek van 160 euro, een hamburger van 200 dollar, of gewoon maar een homemade pizza burger?
28 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Nature Time-Lapse
Moeder natuur heeft ons voorzien van behoorlijk wat schoonheid. Om dat tot zijn recht te laten komen is een mooie time-lapse video geen slecht idee. Combineer dat met wat rustige muziek en dan is dit het resultaat.
28 Feb '09 - in Photography
door Patrick
Ping Pong Celebration
Niet alleen voetballers maken een dansje als ze hebben gescoord. Vandaag de dag zijn er veel meer sporten waarbij dit gebeurt. Zelfs bij tafeltennis doen ze vrolijk mee.
27 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Villareal Multiverse
Wie wel eens op Schiphol komt zal de lange loopbanden en saaie lange gangen niet vergeten zijn. Waarom gooien ze er niet een kleine 40.000 led's tegenaan, dat maakt het een stuk aangenamer.
27 Feb '09 - in Cool
door Patrick
De TV Draait Door III
Een poosje terug lieten we al twee compilaties zien met de leukste stukjes van 'De TV draait door'. Vandaag heeft onze buurman deel 3 voor je klaarstaan.
27 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Heuvel Jr. Evo
Het ene mannetje van 11 speelt nog met z'n lego, en de ander is niet weg te slaan bij zijn Xbox. Heuvel Jr doet liever andere dingen met zijn tijd. Met een Mitsubishi EVO door de sneeuw crossen bijvoorbeeld. Thnx!
27 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Bavaria Walk In Fridge Spoof
De geweldige reclame van de 'walk in fridge' moet iedereen nog vers in het geheugen liggen. Maar je kan natuurlijk verwachten dat daar een vervolg op gaat komen, alleen wel van een ander biermerk. Zie deze heerlijk spoof van Bavaria. Proost!
27 Feb '09 - in Humor
door Patrick
The Mask Ontmaskerd
Bij SBS zijn ze al een poosje op zoek naar de nieuwe Uri Geller. Eén van de populairste deelnemers is de mysterieuze 'Mask'. De onbekendheid van deze deelnemer is een doorn in het oog voor een aantal mensen. Zo probeerden ze vorige week in de uitzending het masker af te pakken. Maar wat hen niet is gelukt, lukt anderen wel!
27 Feb '09 - in Actueel
door Patrick
Fast Girls, Fast Cars, One Wild Ride
Drie Sports Illustrated modellen dachten een kleine rondrit door Las Vegas te krijgen, maar helaas. De jongens van Drift Alliance zijn niet zo goed in saaie trips, die doen het liever op een andere manier.
26 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Money Talks
Ik snap best dat we tijdens de recessie wat meer op de centjes moeten letten, en dat velen van ons wel wat extra's kunnen gebruiken. Maar om het voor die paar rot centen op deze manier op te lossen lijkt me ook wat overdreven.
26 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Audi Q5 - Indentity Theft
We hebben het al vaker gezegd, Audi blijft naast geweldige auto's ook superieure commercials maken. Zo ook de laatste meesterwerken voor de Audi Q5. Hier versie 1 en hier versie 2 van 'Identity Theft'.
26 Feb '09 - in Commercial
door Patrick
Jet Boat Crashes
Met een kleine jet boot wedstrijden doen kan zo nu en dan best gevaarlijk zijn. De kleine monsters gaan zo hard dat een ongeluk bijna onvermijdelijk is.
26 Feb '09 - in Sport
door Patrick
Possessed Pug
Een Pug ook wel mopshond is op zich al een eigenaardig beestje, maar er zijn altijd maffe varianten. Neem deze Pug die grommen nog niet echt onder de knie heeft.
26 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Best Of Annoying Devil
De eigenwijze duivel is voor ons geen onbekende. Toch blijft het leuk om zijn beste streken nog eens terug te zien. Zie hier ruim 20 minuten Best of annoying devil.
26 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Loch Ness Monster
Even Apeldoorn bellen is onderhand een begrip in de reclamewereld. De verzekeringsmaatschappij zorgt keer op keer voor humoristische commercials. Hun laatste creatie is volgende week pas op tv te bewonderen, maar vandaag op Biertijd.
26 Feb '09 - in Commercial
door Patrick
Wake Up
Als volwassen vent mag je ervan uitgaan dat een beetje enge pop je weinig doet. Althans, dat ligt er maar aan hoe je wakker word.
25 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Nunchuck Master
Een beetje nunchuck master kan lezen en schrijven met zijn vechtstokjes. Althans, lezen en schrijven zal lastig worden, maar badminton en golfen moet geen probleem zijn toch?
25 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Chef
De maffe Fransoos Remi Gaillard laat weer eens van zich horen. Na zijn slakkengang van vorige week, gaat hij vandaag als chef kok even langs het zwembad.
25 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Toilet Run
Wat moet je op een openlucht event doen om tussen de optredens door jezelf te vermaken. Juist, je klimt een dixi op en je speelt voor levend doelwit. Run Forrest run!
25 Feb '09 - in Retro
door Patrick
Free Bus Ride
Het valt niet mee om in een rolstoel snel van A naar B te reizen met het openbaar vervoer. Maar met een beetje handigheid is een busrit niet alleen snel maar nog gratis ook.
25 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Ford Focus RS 2009 Fifth Gear
Niet alleen de mensen van Top Gear mogen dagelijks met het mooiste speelgoed spelen. Ook de crew van Fifth Gear mag regelmatig met PK geweld stoeien. In dit geval de Ford Focus RS 2009.
24 Feb '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Electric Defence Jacket
Ben jij zo'n man die regelmatig spontaan een arm om een vrouw heen slaat? Pas in het vervolg dan even op, voor je het weet heb je 80.000 volt te pakken.
24 Feb '09 - in Tech
door Patrick
Greg's Definitive List
Mocht je nog niet zo lang gebruik maken van het internet, geen probleem. Greg wil je graag op de hoogte brengen van 99 klassiekers die je gezien moet hebben. Kijk mee naar 'You should have seen this'.
24 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Headache
Waarom zou je als skater moeten denken aan een helm? Enige vorm van protectie is immers voor mietjes. Of het nou een skater of skateboarder is, wie niet horen wil moet maar voelen.
24 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Wipeout
We hebben al eens eerder aandacht besteed aan de Amerikaanse tv show Wipeout. Sinds korte tijd is het programma ook op de Nederlandse tv te bewonderen. Mocht je de eerste twee afleveringen gemist hebben, geen probleem. Hier deel 1 en hier deel 2. Via
23 Feb '09 - in Television
door Patrick
BMX Failstyle
Het is mooi om te zien als een freestyle bmx'er zijn trucjes aan het uitvoeren is, maar gelukkig voor ons gaat het ook wel eens fout.
23 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Carnival
23 Feb '09 - in Photography
door Patrick
Little Man
Het valt niet mee om een vrouw te doorgronden. Hoe zit de vrouw nou precies in elkaar? Mathias gaat er in de award winnende short film 'Little Man' proberen achter te komen. Thnx!
23 Feb '09 - in Movies
door Admin
6x Alpe d'HuZes
De Alpe d'Huez bedwingen is een hele uitdaging. Rob de Zeeuw daarentegen laat het niet bij één keer, Rob gaat voor zes keer, en op één dag. Dat alles in het belang van het KWF. Wil jij je steentje bijdragen? dat is mogelijk! Biertijd ging je voor.
22 Feb '09 - in Actueel
door Patrick
Mama Appelsap III
Nu we het toch over Mama Appelsap hebben mag haar laatste deel niet ontbreken. Elk liedje kan immers op een andere manier geïnterpreteerd worden. Voor de volledigheid hier deel 1, deel 2 en deel 3.
22 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Cave Of Swallows
Basejumpen is de sport voor adrenaline junkies. Vandaag gaan we naar Mexico, en wel naar de 'Cave of Swallows'. Zonder de stoere muziek, gewoon puur zoals het hoort.
22 Feb '09 - in Sport
door Patrick
Obama's Elf
Soms klinken teksten van bepaalde bands net even anders dan de bedoeling is. Mama Appelsap is immers geen onbekende van ons. Eén ding is zeker, Barack moet het voortaan in zijn uppie doen. Kennen we het origineel nog?
22 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Madin Mohamed Koroghli
Wat mag je verwachten van een mannetje van net 6 jaar met een voetbal? Gewoon wat over en weer spelen en met een beetje geluk wat techniek. Bij Madin Koroghili, ook wel Madin Mohamed genoemd hoef je over technisch inzicht niet wakker te liggen. Hier hij alleen.
22 Feb '09 - in Sport
door Patrick
At Work
22 Feb '09 - in Photography
door Patrick
Snowboard Trick
Half Nederland zit ondertussen met zijn kont in een après ski café lang leve de lol te vieren. Let wel op dat je morgen een beetje gefocust over dat simpele hekje grind, voor je het weet gaat het mis.
22 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Khoda
Stopmotion filmpjes zien we met regelmaat voorbij komen, maar er zijn altijd uitzonderingen. Neem een kleine 2 jaar, en ruim 6000 zelf gemaakte schilderijen. Het resultaat is het 5 minuten durende Khoda.
22 Feb '09 - in Animation
door Patrick
Farm Demolition
Mocht je plan zijn je boedertijtje af te breken, dan je kan je natuurlijk professionals inhuren om dat vakkundig te laten doen. Je kan ook zelf alvast beginnen, scheelt weer in de kosten hè.
21 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Jetlev Flyer
Ben je op zoek naar nieuw speelgoed voor deze zomer? Waarschijnlijk is de Jetlev Flyer wat voor je. Hij kost een kleine ton, maar dan heb je ook wat. Meer info hier.
21 Feb '09 - in Cool
door Patrick
What Hurts The Most
Niet iedereen heeft tijd om uitgebreid in de kroeg carnaval te vieren. Er zijn ook mensen die alle moeite doen om met hun webcam optreden door te breken. Deze jongen komt er wel.
21 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
A Day In The Life Of Abbey Road
Het welbekende zebrapad wat centraal staat op het album 'Abbey Road' van The Beatles wordt sinds 1969 nog dagelijks bezocht om er een foto van te maken. Kijk mee naar een standaard dagje Abbey Road.
21 Feb '09 - in Music
door Patrick
Reliant Robin Space Shuttle
Hoewel sommige Top Gear afleveringen maar weinig met auto's te maken hebben blijft het geweldig om te zien. Vandaag gaan we proberen om van een Reliant Robin een low budget space shuttle te maken.
21 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Rally Accident
Rally blijft een mooie maar gevaarlijke sport. Vaak staan er op de meest listige plaatsen toeschouwers langs de weg. Laten we daar nou gewoon de auto's parkeren, dat maakt het allemaal een stuk veiliger.
20 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Ice Cream Rippers
Ik weet niet hoe jullie er over denken, maar van mij mag de zomer beginnen. Ouderwets lekker een middag over de boulevard, genieten van een ijsje voor we aan het bier gaan.

Pictures copyrighted by Jörn Kessels.
20 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Mark Webb BMX
Er zijn mensen die hun BMX skills tot een hoger niveau hebben gebracht. Mark Webb is zo'n man. Hier een kleine impressie van zijn kunsten.
20 Feb '09 - in Sport
door Patrick
Erotic TV Child Lock
Leuk al dat erotische spul op het internet, maar het neemt zo de nodige risico's met zich mee. Je wil immers niet dat je kleine spruit al die 'ellende' zo maar voorgeschoteld krijgt. Erotic TV heeft de oplossing.
20 Feb '09 - in Commercial
door Patrick
One Kind Of...
Met Google safe search uit ben je in no-time op de hoogte van de verschillende vormen van sex. Nou dacht ik dat ik alles wel gezien had, maar toch ontbreekt er nog wat. Of we het willen zien is een heel ander verhaal.
20 Feb '09 - in Music
door Patrick
Job Interview
Er zijn genoeg tieners die wel een extra centje bij willen verdienen. Helemaal niks mis mee, goed zelfs! Maar als je eenmaal je Cv in gaat leveren, let dan wel even op de camera die vol op je snuffert staat.
20 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Oldskool Monster Truck Mayhem
De monster truck liefhebber van vandaag de dag wordt verwend met trucks als Grave Digger, Donkey Kong, Maximum Destruction en Superman. Waar is toch de goeie oude tijd gebleven van Big Foot en Crusher?
20 Feb '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
How Autumn Works
We kunnen er lang of kort over discussiëren hoe de herfst en alle andere jaargetijden nou precies werken, maar als je er goed over nadenkt is het antwoord eigenlijk reuze simpel.
19 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Peanuts
Dat een nieuwsreporter zich een keertje verspreekt is tot daaraan toe, maar als professional bij CNN mag het woord 'peanuts' geen probleem zijn toch?
19 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Tim Burton's 9 HD Trailer
We zijn gek van animaties, maar laten we de schattige Nemo, Madagascar en Bolt eens vergeten. Het is tijd voor een nieuwe creatie uit de studio's van Tim Burton. Kijk mee naar de HD trailer van 9 die op 09/09/09 in première gaat.
19 Feb '09 - in Trailers
door Patrick
24 Flashmobs You Have To See
We hebben de afgelopen maanden met regelmaat Flashmobs voorbij zien komen van onder andere Improv Everywhere. Zie hier een overzicht van 24 flashmobs die je gezien moet hebben.
19 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Escape From City 17 - Part I
Escape from city 17 is een short movie gebaseerd op het populaire spel Half Life. De eerste twee delen zijn geschoten met een budget van 500 dollar. Zie hier alvast het eerste deel in HD formaat.
18 Feb '09 - in Movies
door Patrick
Snail
Je weet dat als fransoos Remi Gaillard in de buurt is iedereen op zijn hoede moet zijn. Vandaag heeft hij een wat onschuldige stunt, maar natuurlijk niet minder leuk.
18 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Women Lamborghini
Er zijn mannen die liever niet de autosleutels overdragen aan de vrouw. Zeker niet als ze in het bezit zijn van een Lamborghini. Misschien dat dit een mooi cadeautje voor haar is, zo komt ze immers ook wel in de stad.
18 Feb '09 - in Pics
door Patrick
No Chute Jump
We hebben het Travis Pastrana al eens zien doen, maar vandaag is het de beurt aan Jackass Scott Plamer om een vliegtuig uit te springen zonder parachute.
18 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Hard Bass 2009 - After Movie
Zaterdag was het feest in het Arnhemse Gelredome. Hard Bass 2009 was weer een groot succes. Na beelden van de opbouw hebben we nu ook de after movie.
18 Feb '09 - in Music
door Patrick
Bike Trouble II
We lieten van de week al zien dat fietsen niet altijd gezond voor je lichaam hoeft te zijn. Om het nogmaals duidelijk te maken hier deel 2.
17 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Job Interview
Het valt niet mee om een goede baan te vinden. Mocht je er één op het oog hebben, dan zijn er vaak legio mensen die ook op gesprek mogen komen. Hoe zorg je er dan voor dat jij de man bent die ze zoeken..
17 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Hemlock
Wij van Biertijd zijn niet vies van animaties. Neem als voorbeeld Hemlock, een klein 3D meesterwerk van Tyson Ibele over de put van eeuwige jeugd. Benieuwd hoe het tot stand is gekomen? Hier de making of.
17 Feb '09 - in Animation
door Patrick
Bananasplit - Pompie
Vorige week vroeg ik de meningen over de nieuwe Bananasplit. Het mag duidelijk zijn dat we oldtimer en helaas overleden Ralph Inbar maar al te graag terug willen zien, maar helaas. We zullen het met Pompie moeten doen.
17 Feb '09 - in Humor
door Patrick
The Simpsons
Al 19 jaar is er niets veranderd aan de tv serie van 'The Simpsons'. Nu ook the Simpsons overstappen naar HD is het tijd voor een nieuwe en tevens verlengde intro.
17 Feb '09 - in Television
door Patrick

XS4ALL Laat Oude Tijden Herleven!
XS4ALL Laat Oude Tijden Herleven!
Kent u het nog? Pong. Het allereerste digitale spel, dat gespeeld werd op de Atari spelcomputer. En Pong bestaat nog steeds! XS4ALL blaast het spel nieuw leven in door de lancering van een 3D-versie. In de maanden februari en maart 2009 krijgen nieuwe klanten bij XS4ALL een jaar lang opvallend veel voordeel bij ADSL. De actie wordt gevierd met deze legendarische game! Kunt u het nog?
17 Feb '09 - in Advertentie
door Patrick
Just Girls XVIII Carnaval Edition
Nog even en dan gaat het dak eraf. Met z'n alle achter elkaar met de handen op de schouders en een pils in de hand door de kroeg heen hossen. Laten we eerst de dames eens even bekijken.
16 Feb '09 - in Sexy
door Patrick
Rally vs Photographer
Om een mooie sprong van een rallyauto goed vast te leggen kan je niet dichtbij genoeg zijn. Languit wacht je op het brullende geluid van de auto, camera in de aanslag, en dan krijg je dit.
16 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
F1 2008 vs F1 2009
Ik mag er vanuit gaan dat er genoeg Biertijd bezoekers met regelmaat de F1 volgen. Dit jaar gaat er qua wagens toch het één en ander veranderen. Sebastian Vettel legt het allemaal even uit.
16 Feb '09 - in Sport
door Patrick
Truck Ad
Hoe ellendig is het als er een vrachtwagen voor je deur parkeert en je hele uitzicht verpest. Je kan je er natuurlijk druk om maken, maar je kan er ook creatief mee omspringen.
16 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Acid Trip
Zelf ben ik helemaal geen voorstander van drugs of enige gekkigheid, op een biertje na natuurlijk. Acid ook wel LSD is maar een apart goedje, vooral als dit de beelden zijn tijdens een ietwat slechte trip.
16 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Ball Skills
Eindelijk is het dan zover, tijd voor een webcamoptreden om heel de wereld je voetball skills te laten zien. Gelukkig kan je altijd nog rekenen op je pa om de show wat indrukwekkender te maken.
16 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Metro
Morgenvroeg pakt de één de taxi de ander weer de trein. Wij doen een kleine rit met de metro. Wat een mensen lopen er toch rond.
15 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Cameleon
De één heeft een hond, de ander een tarantula, het is maar welk huisdier bij je past. Een kameleon is wel een apart verhaal, die heeft al snel een 'oogje' op je.
15 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Xbox Pilot
Je mag verwachten dat de straaljagers en helikopters die dagelijks boven je vliegen in handen zijn van getrainde professionals. Een gedegen opleiding kost immers bakken met geld, maar er zijn altijd uitzonderingen. Hier het hele verhaal.
15 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Beer Cooler
Heb je trek in een biertje maar heeft je vrouw of vriendin weer eens geen tijd? Geen probleem, met dit apparaat heb je gegarandeerd een koude versnapering, en waarschijnlijk een maand pikstraf.
15 Feb '09 - in Commercial
door Patrick
Stadium Cam
Het is geweldig om live bij een sportfestijn aanwezig te zijn, en al helemaal als je plots zelf in het midden van de aandacht staat. Lang leve de lol!
15 Feb '09 - in Humor
door Patrick
If I Were A Bro
De kloof tussen man en vrouw lijkt erg klein, maar toch zit er een behoorlijk verschil tussen. Hoe kan je dat beter uitleggen dan met een klein stukje muziek.
15 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Valentine
Valentijnsdag, de dag van de liefde. Tijd om eens te laten zien wat je voelt voor je vriendin, vrouw of misschien wel die lieve buurvrouw. Maar heren, laten we nou eens eerlijk wezen. Wat bedoelen we nou eigenlijk met die 'romantische' kaarten.
14 Feb '09 - in Pics
door Patrick
Bike Trouble
De één ziet fietsen als een ontspannen middag door de natuur rijden, en de ander ziet er meer de sport van in. Een sport is het inderdaad, en dat leren we net als alles met vallen en opstaan.
14 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Brick Master
Een beetje martial art expert breekt zonder moeite met één klap een aantal blokken steen doormidden. Maar hoe zit het met 35 blokken. Is dit nou een expert?
14 Feb '09 - in Sport
door Patrick
Carbage Run
Heb je altijd al eens mee willen doen aan de Bullrun of Gumball rally, maar is je saldo niet toereikend genoeg? Misschien dat de Garbage Run wat voor je is. De reis is een kleine 3000km, maar je auto mag niet meer waard zijn dan 450 euri. Als dat geen uitdaging is..
14 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Hard Bass 2009
Vanavond is het weer feest in Arnhem. In het Gelredome gaat over een paar uur Hard Bass 2009 van start. Een kleine 400.000 watt aan geluidsvermogen zal bij de liefhebber het bloed sneller doen stromen. Laten we eens een kijkje achter de schermen nemen bij de opbouw. Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4.
14 Feb '09 - in Actueel
door Patrick
Air Guitar World Champion 2008
Ben je altijd al een gitaar liefhebber geweest maar raken je vingers al in de knoop bij een gezellig potje Guitar Hero? Wellicht dat air guitar wat voor je is. Zie hier Hot Lixx Hulalan, world champion air guitar 2008.
13 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Inglourious Basterds
De liefhebbers van Quentin Tarantino moeten nog even geduld hebben. Zijn nieuwe creatie 'Inglourious Basterds', met in de hoofdrol Brad Pitt komt begin september in de bioscopen. Zie hier alvast de trailer.
13 Feb '09 - in Trailers
door Patrick
Speed Cooking
Altijd leuk om te zien zo'n wedstrijdje snel koken. Alleen zijn ze in China toch andere dingen gewend dan wij. Je hebt met een kleine twee minuten een vol bord, alleen moet je wel oppassen dat het niet van tafel springt.
13 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Just Girls XVII
Eindelijk weekend. Laten we deze vrijdagavond eens verblijden met wat vrouwelijk schoon. Tijd voor een nieuwe collectie 'Just Girls'.
13 Feb '09 - in Sexy
door Patrick
Toilet Prank
Mocht je nog een leuke outfit zoeken voor carnaval, misschien dat deze creatie wat voor je is. Goede raad, neem volgende keer iemand in de maling zonder traangas.
13 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Let's Get Ready To Rumble!
Tijdens een boxwedstrijd kan het wel eens gebeuren dat je het oneens bent met de scheidsrechter. Goeie raad, leg je erbij neer, anders doet hij het wel.
13 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Cell Phone Reunion
In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van mobiele telefoons. Dus mocht er een keer een reünie plaats vinden dan zit er altijd wel een moderne wijsneus tussen.
13 Feb '09 - in Animation
door Patrick
Nitro Circus
Elke liefhebber van pk geweld, maffe stunts en motoren is bij Travis Pastrana aan het goede adres. Wie niet weet waar ik het over heb moet Nitro Circus maar eens bekijken. Uit de oude doos Deel 2, Deel 3 en Deel 4.
12 Feb '09 - in Cool
door Patrick
50 Sexiest Single Babes
Engeland staat niet echt bekend om zijn mooie dames. Toch loopt er genoeg schoonheid rond waar menig man maar al te graag het bed mee zou willen delen. Nuts zet de 50 meest begeerde vrijgezellen even op een rijtje.
12 Feb '09 - in Sexy
door Patrick
Scorpion King
Je moet er wat voor over hebben om een vermelding in het Guinness book of records te krijgen, maar dan heb je ook wat. Iemand trek in een tussendoortje?
12 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Bananasplit Fransie
Sinds korte tijd is Bananasplit weer terug op tv. Helaas geen Ralph Inbar meer, maar Frans Bauer die het programma presenteert. Zeggen jullie het maar, humor of drama?
12 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Dog Diet
Niet alleen mensen maar ook dieren moeten wel eens op hun eetgedrag letten. Dat een dieet niet zo makkelijk is mag duidelijk zijn, en voor een hond al helemaal niet.
11 Feb '09 - in Humor
door Patrick
carnaval
Dat het over 1,5 week carnaval is moge duidelijk zijn, want de carnavalhitjes schieten als paddestoelen uit de grond! Ook Erik-Jan Rosendahl is weer eens bezig geweest. Kan het nog droger?
11 Feb '09 - in Humor
door Froukje
Wilhelm 'Paintball' Tell
Het legendarische verhaal over kruisboogschutter Wilhelm Tell en de appel hebben we allemaal op school voorbij horen komen. Met de techniek die we vandaag de dag voor handen hebben moet het toch een makkie zijn om een appel van iemands hoofd te schieten.
11 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Sony Piece of Shit
Na de walkman, discman en natuurlijk de Playstation is het weer eens tijd voor een nieuw speledingetje van Sony. Het is zo te zien een echte trendsetter.
11 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Beach Fun
Laat voor mij de zon maar komen, biertje erbij, lekker languit en genieten maar. De ellende is wel dat je na een middag stevig tanken altijd weer naar huis toe moet. Eerst maar even mijn shirt aantrekken.
11 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Just Girls XVI
Het is alweer even terug dat we verschillende vrolijke dames voorbij hebben zien komen. Tijd weer dus voor een nieuwe serie Just Girls. Thnx Hugo.
11 Feb '09 - in Sexy
door Patrick
Children's Guide to Growing Up: Sex
Opgroeien valt nog niet mee, er is immers zoveel te leren. Neem onderwerpen als sex, terrorisme en natuurlijk het huwelijk. Gelukkig zijn er voor de kids genoeg informatieve filmpjes te vinden waarbij het één en ander duidelijk wordt uitgelegd.
10 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Bobby Car
Is je kleine spruit volledig uitgekeken op zijn Bobby car, of is hij het trappen gewoon moe. Misschien dat dit leuk speelgoed voor hem is.
10 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Tongue & Cheeks Bud Light
Als er één bierfabrikant is die geweldige commercials maakt dan is het Budweiser wel. Neem deze Bud Light commercial die helaas de tv nooit heeft gehaald.
10 Feb '09 - in Commercial
door Patrick
Billy Mays Dub
Billy Mays is een man die dagelijks de meest 'geniale' producten aan de man probeert te brengen. Normaal zijn de Tell Sell commercials ronduit slecht, maar met een beetje creativiteit worden ze een stuk aangenamer. Zie hier Gopher, Mighty Putty en Kaboom!
10 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Porsche GT3 vs CBR 1000RR & R1
Met duur speelgoed onder je kont wil het wel eens gebeuren dat je rechtervoet veranderd in een blok beton. Mocht je ook nog twee motoren tegenkomen die de uitdaging wel aandurven dan is het voor je het weet een gevaarlijk kat en muis spelletje.
09 Feb '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gravibounce
Gametime! Heb je even niets te doen, misschien dat Gravibounce je een paar minuten bezig kan houden. Spring met je bal door de levels heen. Game on!
09 Feb '09 - in Games
door Patrick
Dollar vs Cent
Het verschil tussen een dollar en een cent mag duidelijk zijn. Toch zijn er bedrijven, waaronder Verizon, die het verschil niet zien. Noem het dom of kortzichtig, maar dit is toch wel het toppunt.
09 Feb '09 - in Retro
door Patrick
Unnessary Censorship
In ons kikkerlandje hebben we maar weinig last van zwarte balken en piepjes door een filmpje heen. In Amerika is dat wel anders. Zelfs als het niet nodig is weten ze de boel op een mooie manier te 'verpesten'. Zie hier deel 1 en hier deel 2 van Jimmy Kimmel's unnecessary censorship.
09 Feb '09 - in Humor
door Patrick
News Anchor Break
Elke dag mensen op de hoogte houden van alle doffe ellende op de wereld gaat ook niet in je koude kleren zitten. Als het dan even tijd is voor een kleine pauze dan neem je het er ook van.
09 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Jeremy Lusk
Motormuis Jeremy Lusk is een regelrechte pro als het om stunts gaat. Helaas gaat het wel eens mis, zo ook 7 februari tijdens het X-Fighter evenement waarbij Lusk na een 'heart attack indian air backflip' ongelukkig ten val kwam. Het blijft een lastige truc voor Jeremy, want in 2007 ging het ook al eens mis.

Jeremy heeft helaas zijn val niet overleefd. R.I.P.
09 Feb '09 - in Sport
door Patrick
Hamish & Andy
Mocht je voor deze zomer nog een vakantiebaan zoeken maar heb je geen zin in een sollicitatiegesprek en al die andere ellende. Misschien dat Hamish & Andy's manier wat voor je is.
08 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Pillow Dance
Bij gebrek aan een vriendin is het wel noodzaak om je sex skills op peil te houden. Hoe kan je dat nou beter doen dan met je eigen lieftallige kussen.
08 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Extreme Tricks
Exteme sports, wie is er nou niet gek van? Toch schijnt het nog behoorlijk lastig te zijn om een geslaagde truc uit te halen. Of het nou op een fiets is of met een skateboard, oefening baart kunst.
08 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Mario Gómez Goal
Zoals bij elke teamsport wordt er bij een doelpunt of overwinning een klein gebaar van dankbaarheid getoond. Zo ook tijdens de wedstrijd Stuttgart - Bayern München waarbij Mario Gómez een doelpunt scoort.
08 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Train Ride
Ik snap best dat we in deze tijd van recessie op onze centjes moeten passen. Maar om op deze manier te besparen op een treinkaartje lijkt me wat overdreven.
08 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Pic Talk XXVII
Zijn we een beetje in een creatieve bui op deze zaterdag? Zet je hersens aan het werk en verzin een passend onderschrift voor deze foto.
07 Feb '09 - in Pics
door Patrick
Totem Destroyer II
Gametime! Na het succesvolle deel 1 van Totem Destroyer is het nu tijd om verder te gaan met het vervolg Totem Destroyer II. Wederom dezelfde uitdaging met nieuwe levels. Game on!
07 Feb '09 - in Games
door Patrick
Karaoke Expert
Dat menig Japanees helemaal gek is van karaoke is bekend. Toch heb je er altijd regelrechte experts tussen die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Laten we daar nou juist een filmpje van hebben.
07 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Wegmisbruikers Russia
Bij het programma 'Wegmisbruikers' zien we regelmatig mensen die het niet zo nauw nemen met de regeltjes. In Rusland hebben ze ook video surveillance, alleen gaat het daar toch net wat anders dan hier.
07 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Jeff Dunham & Walter
Buikspreker Jeff Dunham kennen we ongetwijfeld allemaal. Met een hele serie poppen weet Dunham ze stuk voor stuk een eigen leventje te geven. Zie hier één van zijn eerste optredens samen met Walter.
07 Feb '09 - in Retro
door Patrick
US Airways Flight 1549 Hudson Crash Audio
De crash van flight 1549 in de Hudson-rivier zal iedereen nog wel vers in het geheugen liggen. Deze week zijn de gesprekken uit de cockpit vrijgegeven, maar volgens luckytv is het toch iets anders verlopen.
06 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Bboy Sion
Als Bboy ook wel breakdancer kom je niet meer weg met de standaard moves. Een beetje Bboy haalt het uiterste uit zichzelf. Sion is een mooi voorbeeld.
06 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Frosty - Shake Your Tail Feather!
Ieder heeft zo zijn voorkeur voor een huisdier. Of het nou een hond of een hamster is, het beestje moet immers bij het gezin passen. Voor de muziek liefhebber is Frosty een uitstekende keuze.
06 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Wine Bottle
Hoe erg is het als je op een dorstig moment een fles wijn niet kan openen. Bij gebrek aan een kurkentrekker moet je toch een beetje creatief zijn.
06 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Walk In Fridge
Een poosje terug lieten we jullie deze geweldige Heineken commercial zien. Zo'n koelkast is voor de echte bierdrinker natuurlijk een natte droom, maar ook dromen kunnen werkelijkheid worden.
06 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Weblog Top 30
Vandaag kreeg ik van Hyped.nl een Weblog top 30 via de mail. En wat voor een lijst! Mag ik de Biertijd bezoekers bedanken, zonder jullie zou dit niet gelukt zijn.
06 Feb '09 - in News
door Patrick
Geek Music
Een beetje computer nerd heeft geen radio of MP3 speler nodig om naar muziek te luisteren. Met een scanner, floppy drive of een harde schijf kom je een behoorlijk eind.
05 Feb '09 - in Tech
door Patrick
UFC
UFC is harde maar mooie sport. Tijdens een wedstrijd krijg je als vechter genoeg te horen van je trainer, maar gelukkig kan je ook bij hem zo nu en dan je ei kwijt.
05 Feb '09 - in Humor
door Patrick
BMX Front Flip
Je zou na de beelden van Rick Huseman toch denken dat een front flip met een BMX best te doen is. blijkbaar gaat het met een auto toch makkelijker.
05 Feb '09 - in Sport
door Patrick
Lost Book Of Nostradamus
De profeet had alles voorzien. Van de oorlogen tot de twin towers aan toe. Wat gaat er met ons gebeuren in 2012? De meningen zijn verdeeld over de voorspellingen van Nostradamus. Voor de liefhebber hier de recente documentaire 'Lost book of Nostradamus'.
05 Feb '09 - in Docu
door Patrick
Wellington Zoo
Nog een paar dagen en dan is het weer valentijnsdag. Voor Wellington Zoo de ideale dag om een 'adults only' avond te verzorgen. De beestjes genieten in ieder geval vrolijk mee.
05 Feb '09 - in Commercial
door Patrick
Human Catapult
Bij sommige filmpjes die we tegenkomen zie vaak aan het begin al dat het nooit goed kan gaan. Niet door het slechte idee hoor, maar door foute materiaal keuze.
05 Feb '09 - in Retro
door Patrick
Rick Huseman CORR Crash
Deelnemers van de CORR ook wel Championship Off Road Racing zijn stuk voor stuk coureurs die een aardig potje kunnen sturen. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. In Rick Huseman zijn geval een kleine berg.
04 Feb '09 - in Sport
door Patrick
Is This Real Life? Dentist, Kid
Voor een kleine jongen is een bezoekje aan de tandarts geen pretje. Gelukkig kunnen ze de boel goed verdoven, zodat je er maar weinig van merkt. Toch blijft het maar raar zo'n verdoving..
04 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Moment Van De Waarheid
Bij het kijken van een programma als 'Moment van de waarheid' hebben we allemaal zo onze eigen mening klaar. Veronica's Erik-Jan Rosendahl dacht precies hetzelfde toen hij deze clip monteerde.
04 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Live With It..
Dagelijks worden mensen het slachtoffer van automobilisten die het niet zo nauw nemen met de toegestane snelheid. 'Kill your speed or live with it' is de slogan van deze Britse voorlichtingscampagne.
04 Feb '09 - in Commercial
door Patrick
Wake Up!
Na een dag hard werken is het wel eens fijn om op de bank even je ogen te sluiten. Want laten we eerlijk wezen, na een uurtje rust ben je weer helemaal het mannetje.
04 Feb '09 - in Humor
door Patrick
G-1 Pool Table
Mocht je van plan zijn om een keer een pooltafel in huis te halen, misschien dat de G-1 tafel wat voor je is. Kost een kleine 25.000 dollar, maar dan heb je wel wat bijzonders in huis.
03 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Ten Thousand Pictures Of You
We hebben onderhand al aardig wat kunstige filmpjes voorbij zien komen. Van High-speed camera tot tilt-shift video's. Laten we vooral stop-motion niet vergeten. Zie hier 'Ten Thousand Pictures Of You'.
03 Feb '09 - in Cool
door Patrick
Hydro Jump
De man met 'balls of steel' Travis Pastrana blijft ons verbazen. Zo zagen we hem pas nog op de driewieler, vandaag stapt hij weer ouderwets op zijn motor.
03 Feb '09 - in WTF!
door Patrick

Spion Van Oranje
Spion Van Oranje
Vanaf donderdag 5 februari is van de makers van Alles is Liefde en Vet Hard de nieuwe Nederlandse actiekomedie Spion van Oranje in de bioscoop! Als Nederland wordt bedreigd door de terroristische tweelingbroer van de onhandige couturier Francois van Vliet, is Francois de enige die ons kan redden. In de hoofdrollen: Paul de Leeuw, Najib Amhali en Jennifer Hoffman en nog veel meer bekende Nederlanders. Ga voor meer info, trailers, extra's en nieuws snel naar de website.
03 Feb '09 - in Advertentie
door Admin
Super Wedgie
Wat te doen als je je stierlijk verveelt. Pak de trap, trek je mooiste boxershort aan en probeer een super wedgie. Succes verzekerd.
02 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Audi - Chase
Wel lieten een poosje terug al een overzicht zien van de Super Bowl commercials. Eén daarvan zetten we graag nog even in de belangstelling. Kijk mee naar Audi's commercial 'Chase' met Jason Statham in de hoofdrol. The making of vindt je hier.
02 Feb '09 - in Commercial
door Patrick
2010 Porsche 911 GT3
Om het maar simpel en kort te houden, 435PK 0-100km/h in een kleine 4 seconden en een top van 312km/h. Geen misselijke getallen voor de nieuwste 911 telg. Tijd voor bewegend beeld.
02 Feb '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hot Girls Pranked
Wat was het ook alweer? Meisjes plagen zoentjes vragen? Iemand in de maling nemen is leuk tijdverdrijf, of de dames in kwestie daar ook zo over denken?
02 Feb '09 - in Retro
door Patrick
Jeff Dunham @ Jay Leno
Poppenfluisteraar Jeff Dunham hebben we al een aantal keer voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag is hij met Walter en Achmed op bezoek bij Jay Leno.
02 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Fiesta - Remi Gaillard
Het is altijd feest met de maffe fransoos Remi Gaillard in de buurt. De benaming 'feestwinkel' kan je op twee manieren opvatten. Je kan er feestartikelen kopen, of in Remi's geval een feestje geven.
02 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Phone Dumping
Ben je op zoek naar een leuke meid maar kom je niet verder dan 'Ken ik je ergens van?'. Sorry, maar de dames kennen de standaard zinnetjes onderhand wel. Een beetje vent pakt het anders aan.
01 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Oscars Photo Hunt
Het welbekende spel 'zoek de verschillen' hebben we allemaal wel eens gespeeld. Vandaag de dag doen we dat op een andere manier. Doe je best!
01 Feb '09 - in Games
door Patrick
PS3 Kid
Wat moet je tegenwoordig als kind doen om leuk de dag door te komen? Voor buiten spelen is het te koud, normale spelletjes zijn voor mietjes en van fietsen wordt je moe. Een Playstation is natuurlijk de oplossing. Tot je ouders er een stokje voor steken.
01 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Buddy Greene Garnegie Hall
Alleen de beste artiesten krijgen het voor elkaar om op te treden in Carnegie Hall. Een simpele mondharmonica muzikant zal je daar dus niet zo snel aantreffen. Althans, Buddy Greene kreeg het wel voor elkaar, en misschien wel logisch ook.
01 Feb '09 - in Retro
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties