Archief

Items van January 2009
Tetris Grand Master
Het spelletje Tetris is al zo oud als de weg naar Rome. Toch zorgt het spel vandaag de dag nog steeds voor uren plezier. Deze jongen heeft in ieder geval tijd genoeg gehad om goed te oefenen.

Vanaf 3 minuten wordt het pas echt leuk.
31 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Carnaval
We moeten nog een paar dagen geduld hebben, maar dan kan de polonaise weer gelopen worden. Carnaval is een feest waar je niet teveel over na moet denken, en zeker niet over de teksten van deze carnavalkrakers. Zie hier 'Mag ik een Baco', 'Lekkere Lau' en natuurlijk Andre met 'Balletjes van Oranje'. Proost alvast!
31 Jan '09 - in Music
door Patrick
One Letter Off
31 Jan '09 - in Pics
door Patrick
Stradivarius
Voor een vioolspeler is er maar één instrument, en dat is een echte Stradivarius. Youri Bashmet is de 'gelukkige' eigenaar van een Stradivarius uit 1758. Maar zeg nou eerlijk, zou het niet eens tijd worden voor een nieuwe? Thnx!
31 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Super Bowl Commercials
Zoals we al eerder zeiden gaat morgen in Amerika de 43e Super Bowl van start. De zeer prijzige commercials zijn altijd weer een leuke onderbreking van de wedstrijden. Hier een overzicht.
31 Jan '09 - in Commercial
door Patrick
Funny Mishaps
Geen beter vermaak dan leedvermaak. Je ziet de filmpjes dagelijks op tv voorbij komen, maar soms is het wel eens fijn om wat andere te zien.
31 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Break Dance Tricks
Een beetje breakdancer traint dagelijks om zijn skills te tonen op het podium. Dat de trucjes niet altijd even makkelijk zijn laat Lilcrabe je zien in deze video.
30 Jan '09 - in Sport
door Patrick
Gold Or Chrome?
Dat de mensen in Dubai soms van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen met hun geld mag duidelijk zijn. Voor welke kleur ga jij, goud of chrome?
30 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
I'm Good! Pepsi
Zondag gaat in Amerika de Super Bowl weer van start. De commercials die tijdens de wedstrijden te zien zijn kosten een vermogen aan zendtijd. Ondanks de prijs heeft ook Pepsi er weer wat leuks van gemaakt.
30 Jan '09 - in Commercial
door Patrick
Schaatsen Sucks..
Zo te zien kunnen we ook dit weekend weer fluiten naar een schaatstocht op natuurijs. Althans, het geeft natuurlijk wel leuke beelden. Fixed!
30 Jan '09 - in Humor
door Patrick
AMD Phenom II 3DMark World Record Overclocking
De PC die je pas nieuw hebt gekocht is alweer bijna aan vervanging toe. Wat je vandaag koopt is immers morgen langzaam en oud. Overclocken is natuurlijk ook een optie, al is dat ook niet meer voor iedereen weggelegd.
29 Jan '09 - in Tech
door Patrick
Travis Pastrana
Geef Travis iets met wielen en je weet niet wat je meemaakt. Pastrana is een man met stalen ballen die werkelijk met alles trucjes uithaalt. Zelfs met kinderspeelgoed.
29 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Cheaters
Elke dag zijn er wel mensen die het niet zo nauw nemen met eeuwige trouw. Op zich geen probleem, zolang je vrouw er maar niet achter komt.
29 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Skydive Skills
Met wat touwtjes en een stukje doek aan je rug door de lucht heen vliegen is voor sommige al gekkenwerk. Maar deze paraglider gaat nog even een stapje verder.
28 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Wetten Dass, Scheisse
Het Duitse programma 'Wetten Dass' is al behoorlijk wat jaren op de buis te bewonderen. In die tijd zijn er veel mensen geweest met een bijzonder gave. Of dit één van de hoogtepunten is betwijfel ik.
28 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Mike & Thomas, Kerk, Moskee
Komieken Mike en Thomas kennen jullie waarschijnlijk wel van theater of televisie. Net als zoveel komieken hebben ook zij hun eigen kijk op humor. Thnx Rik!
28 Jan '09 - in Television
door Patrick
Bush Best Moments II
Hoewel Barack Obama al lang en breed in het witte huis zit, blijft het leuk om nog even terug te kijken naar de uitspraken van Bush. Deel 1 hadden we een poosje geleden al, maar er is meer.
27 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Shower Prank
Er gaat niks boven een heerlijke douche om jezelf wat op te laden. Althans, dat opladen kan je ook wel erg letterlijk nemen met een paar 'vrienden' in de buurt.
27 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Mastermovies
De jongens van Mastermovies hebben we al vaker voorbij zien komen. Ondanks hun sterrenstatus is het goed om te zien dat ze toch 'gewoon' zijn gebleven. Thnx Mike!
27 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Get A Dog
Nog een paar dagen en dan gaat in Amerika de Super Bowl weer van start. Tijdens dit sport festijn worden de meest geniale commercials uitgezonden. Zo ook deze van Pedigree.
27 Jan '09 - in Commercial
door Patrick

Sonnema Comedy Tour
Sonnema Comedy Tour
Fuck the recessie, het is tijd om te lachen!! Sonnema Comedy Tour brengt de beste professionele stand-up comedians bij jou in de kroeg! Dus kijk snel wanneer ze bij jouw in de buurt zijn. Wil je nu al lachen?! Maak dan je eigen stand-up comedy met Harry & Jeffrey! Klik op de video en start als comedy regisseur. Dit wordt lachen!
27 Jan '09 - in Advertentie
door Patrick
Internet Pop-up Smiley's
Ergernis nummer één voor de gemiddelde internet bezoeker zijn de irritante pop-up's, en vooral pop-up's met smiley's die spontaan beginnen te schreeuwen. Hoe zouden de mensen op straat er op reageren?
26 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Fresh Gangsta
De avonturen van Will Smith, ook wel de Fresh Prince of Bell Air, liggen ons waarschijnlijk nog vers in het geheugen. Geweldige serie, maar ook de Fresh Prince moet met zijn tijd mee.
26 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Levi Lavallee, Double Backflip X Games
Levi Lavallee is een man met stalen zenuwen. Lavallee kan aardig overweg met zijn sneeuwscooter, maar wat hij tijdens de 2009 Winter X Games liet zien zal niet snel iemand nadoen.
26 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
San Francisco Skiing
Ze zetten niet alleen de meest mooie en geavanceerde auto's op het asfalt, zelfs de commercials van Audi mogen er zijn. Zie hier San Francisco Skiing.
26 Jan '09 - in Commercial
door Patrick
Skoda Octavia RC
Wie heeft er vroeger nou geen op afstand bestuurbaar autotje gehad? Leuk speelgoed voor de kleine man, maar laten we het vandaag eens wat groter aanpakken. Hier een filmpje ter plaatse.
26 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Fly Low, Fighter, Jet, F16
Tom Cruise kreeg in 'Top Gun' nogal eens op zijn flikker omdat hij de regels aan zijn laars lapte. Vliegen met een straaljager is natuurlijk ook een jongensdroom eerste klas. Deze piloot weet zich anders ook best te vermaken.
26 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Australian Open
En ik maar denken dat tennis een echte gentlemen's sport is. Helaas, zelfs daar zijn er weer 'supporters' die de boel moeten verpesten. Zoals hier na de wedstrijd tussen Djokovic en Delik bij het Australian Open 2009.
25 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Fast & Furious 4
We moeten nog een aantal weken geduld hebben voor het vierde deel van Fast and Furious in de bioscopen verschijnt. Voor de ongeduldige hebben we al een trailer laten laten zien. Vandaag trailer twee, om het wachten wat aangenamer te maken.
25 Jan '09 - in Trailers
door Patrick
Bic Mac
Trek in een hamburgertje maar geen zin om de deur uit te gaan? Voor een simpele Bic Mac hoef je de deur niet uit. Gewoon zelf maken. Reuze simpel en net zo lekker.
25 Jan '09 - in Off Topic
door Patrick
Domino's Fun
Je kent de slogan wel, Man hungry, ding dong, Pizza! Domino's kent iedereen, maar is het nou leuk werken daar? Laten we eens kijken naar een doorsnee dag van een filiaal in Katwijk.
25 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Tag Galaxy
Er zijn vele manieren om op het internet te zoeken naar foto's. Eén van de grotere jongens is natuurlijk Google afbeeldingen. Tag Galaxy zoekt het universum van Flickr voor je af. Of het handig is betwijfel ik, maar wel leuk verzonnen. Thnx Greet!
24 Jan '09 - in Tech
door Patrick
Perfect Balance
Het alweer een poosje geleden dat we een spelletje hebben gespeeld, dus tijd voor een nieuwe gametime. Vandaag niet al te moeilijk, zolang je maar zorgt dat alles in balans blijft. Game on!
24 Jan '09 - in Games
door Patrick
Je kent ze wel, die geblindeerde trucks die achter de president van Amerika aantoeren en waar nooit iemand in- of uitstapt. Als je denkt dat deze vol zit met agenten dan heb je het mis, daar is namelijk een beetje weinig ruimte voor.
24 Jan '09 - in Cool
door Gerben
Poster Boy
Elke kunstenaar heeft zijn eigen visie. De één gebruikt lapjes stof en de ander verf. Poster Boy maakt liever gebruik van andermans creatie om zijn statement te maken. Ik zeg verpesten van dure reclame.
23 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Extreme Carving
Leuk dat Après ski na een dagje op de piste, maar de volgende dag is het wel de bedoeling dat je weer recht op je snowboard of ski's staat. Wellicht is 'carven' de oplossing, dan kan je tenminste nog even blijven liggen in de bochten.
23 Jan '09 - in Sport
door Patrick
Ferrari California
Er zijn twee vrouwen die ik zonder aarzeling mijn autosleutels geef. Eén daarvan is in zekere zin gewoon verplichting, en de ander is Fifth Gear's Vicki Buttler-Henderson. Vandaag te zien met de Ferrari California.
23 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wrestling
Als kleine jongen was ik niet bij de tv weg te slaan als de teams van het voormalige W.W.F. met elkaar de strijd aangingen. Fake, en allemaal show? Natuurlijk, maar ondanks dat is het topsport wat worstelaars laten zien. Hier meer!
23 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Freeride World Tour
20 Januari is het 2e Freeride World Tour event van start gegaan in Rusland. De combinatie extreme pistes, maagdelijk sneeuw en professionele sporters zorgen voor mooie beelden. Hier een compilatie van de FWT 2008.
23 Jan '09 - in Sport
door Patrick
Born That Way
Onderhoudende films hoeven niet zo lang te duren, want zelfs een film van 8 minuten kan nog een verrassende afloop hebben. 'Born that way' is het verhaal over een ex-gedetineerde die na zes maanden zijn dochter weer eens ziet. Met alle gevolgen van dien. Thnx!
23 Jan '09 - in Movies
door Patrick

Operatie Silent Strike
Operatie Silent Strike
Werken bij De Marine vergroot je wereld, maar bij de Marine gaan ze ook met hun tijd mee. Zo kon je op tv de afgelopen weken al enkele commercials zien en vanaf vandaag is er zelfs een interactieve applicatie waarbij je in een onderzeeboot kan rondlopen en verschillende films en foto's bekijken. Op 2 februari wordt het laatste deel van de Operatie Silent Strike bekend! Schrijf je nu alvast in en blijf op de hoogte van de afloop van Operatie Silent Strike.   » Lees verder
23 Jan '09 - in Advertentie
door Patrick
Waterski Jump
Achter een speedboot over het water scheren is een heerlijk gevoel. Toch zijn er mensen die iets meer actie willen. Die vliegen liever over het water.
22 Jan '09 - in Sport
door Patrick
Private Office
Ben jij het ook zo zat? Zit je net op je gemak achter je pc, staat je vrouw over je schouder mee te kijken. Tijd voor een beetje privacy.
22 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Love Me Tender..
Misschien ben ik een beetje vroeg, maar voor je het weet is het weer 14 februari. Een gouden regel, vergeet valentijnsdag niet, daar komt alleen maar gezeur van.
22 Jan '09 - in Sexy
door Patrick
AEE 2009
De Adult Entertainment Expo 2009 in Las Vegas is inmiddels achter de rug. Het mag duidelijk zijn dat de erotiek liefhebber daar zijn ogen uit kon kijken. Hier een kleine impressie.
22 Jan '09 - in Sexy
door Patrick
Barack Does What?
Dat Barack Obama het witte huis is ingetrokken prima, maar wat de beste man met zijn vrouw allemaal uitspookt hoef ik niet te weten.
22 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Top Gear  - Race Across Japan
Wet weten allemaal dat de jongens van Top Gear de mooiste wedstrijden verzinnen. Zo ook deze race door Japan. Wie gaat de race naar Nokogiri Yama winnen, de Nissan GT-R of het openbaar vervoer?
21 Jan '09 - in Television
door Patrick
Marat Safin vs Cord Lady
Professional of amateur, hoe goed je ook kan tennissen een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe je dat oplost liet Marat Safin zien tijdens de Hopman Cup.
21 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Waxing
Een strakke huid en goed onderhouden wenkbrauwen, welke vrouw is daar niet blij mee. Probeer je als man je vrouw een handje te helpen is het weer niet goed. Vrouwen..
21 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
LP560-4 vs F40
Gisteren konden we al zien hoe Tiff Needell zich perfect vermaakte met een Lamborghini in de sneeuw. Maar zeg nou eerlijk, waar kies jij voor? De nieuwste techniek van de Gallardo LP560-4 of de nostalgie van de Ferrari F40..
21 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wobble
Momenteel zijn er legio programma's voor de iPhone te downloaden. Niet allemaal gratis, maar de AppStore heeft voor weinig centjes genoeg leuke gadgets in de aanbieding. Eén van die nieuwe speeltjes is Wobble.
20 Jan '09 - in Tech
door Patrick
The Curious Case Of Benjamin Button, Forrest Gump
Mocht je van plan zijn om de nieuwe film van Brad Pitt 'The Curious Case of Benjamin Button' te gaan bezichtigen, laat ik dan alvast vertellen dat je hem waarschijnlijk al gezien hebt. Klinkt onwaarschijnlijk, maar zie deze vergelijking met Forrest Gump.
20 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini Gallardo LP560-4 Fifth Gear
De jongens van Top Gear hebben een mooi beroep, maar laten we de mensen van Fifth Gear ook niet vergeten. Tiff test de ultieme wintersport auto. Zou de Lamborghini Gallardo LP560-4 voldoen?
20 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car For Sale
Nu we met z'n alle midden in de recessie zitten is een nieuwe auto kopen er even niet bij. We moeten immers een beetje op de centjes letten. Mocht je nog wat onder je matras hebben liggen, deze mensen willen er graag vanaf.
20 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
4 Chords, Axis Of Awesome
Je zou denken dat muziek maken een lastig klusje is. Toch valt het allemaal wel mee. Het enige wat je moet weten zijn vier akkoorden, de rest volgt vanzelf.
20 Jan '09 - in Music
door Patrick
Nu We Er Toch Zijn Probleemwijken
Het welbekende BNN programma 'Nu we er toch zijn' van Eddy Zoëy is al geruime tijd op tv te bewonderen. Of het nou Spanje of Zweden is, vaak worden ze met open armen ontvangen. Hoe zit het met de probleemwijken in ons eigen kikkerlandje, zijn we daar ook welkom?
19 Jan '09 - in Television
door Patrick
The Best Job
Ben je uitgekeken op je huidige baan, en durf je wel een uitdaging aan. Misschien dat dit wat voor je is. Mocht je het worden, dan zit ik deze zomer waarschijnlijk bij jou. Dat je het alvast weet.
19 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Ski Grind
Na al die uren skiën is het wel eens tijd om wat trucjes te proberen. Een simpele grind over een hekje moet toch geen probleem zijn?
19 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Pierce Brosnan
Op een filmset gaat het er allemaal serieus aan toe. Op de standaard bloopers na is er maar weinig te lachen. Althans, Pierce Brosnan denkt daar heel anders over.
19 Jan '09 - in Retro
door Patrick
Blokken
Je haat ze of je vindt ze geweldig, tv spelletjes. Hoewel ik er persoonlijk niet zo'n liefhebber van ben heb ik toch vreselijk genoten van 'Blokken'. Oordeel zelf.
19 Jan '09 - in Humor
door Admin
Planet 51
De nachtmerrie van elke planeet is overgenomen worden door buitenaards leven. Zo ook voor de bewoners van Planet 51 als wij eens een kijkje komen nemen. Een heerlijke animatie, en vanaf 14/07 in de bioscopen.
18 Jan '09 - in Trailers
door Patrick
Songsmith, Classic
De trieste commercial van het nieuwe Microsoft programma 'Songsmith' zagen we pas nog voorbij komen. Na het zingen van je tekst zal dit 'ultieme' programma de juiste muziek erbij zoeken om je zang te ondersteunen. Laten we het eens testen met wat bekende klassiekers.

Poging 1 | Poging 2 | Poging 3 | Poging 4
18 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
2CV Jump
Je zou bij de Touareg Trail verwachten dat het wemelt van de Volkswagens. Helaas, de mooie reis door Afrika bestaat uit een kleine 25 2CV's. Mocht je denken dat die klassieke Citroëns moeite hebben om de bergen zand te bedwingen, dan zit je toch fout. Thnx Joeri!
18 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Craneship, Work, Babes
Je zal niet veel vrouwen zien lassen of slijpen, dat is vaak een klusje voor de echte man. Toch moet ik toegeven dat ik liever de dames aan het werk zie.
18 Jan '09 - in Sexy
door Patrick
Dance Mob
De flashmobs van Improv Everywhere zijn altijd mooi om te zien. Maar zij zijn natuurlijk niet de enige die een compleet station op de kop kunnen zetten.
18 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Parkour
Parkour, ook wel bekend als free running is een sport apart. Wie springt er immers voor de lol van het ene dak op het ander. Ach, alles voor de kick.
18 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Guitar Hero Girls
Legio mensen hebben vandaag weer een 'gitaar' in hun handen gehad. Of het nou op de X360, PS3 of Wii is, Guitar Hero blijft een geweldig spel. En vooral als de dames gezellig meedoen.
18 Jan '09 - in Sexy
door Patrick
Bush Best Moments
Met de komst van Barack Obama is het afscheid nemen van Bush een feit. Voor sommige een bittere pil, maar na het zien van deze beelden mogen we volgens mij in onze handen klappen.
17 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Emperor Workstation
Ben jij dat kleine bureau'tje ook zo zat? Te weinig ruimte om op je gemak te internetten? Misschien is de Emperor de oplossing. Dit stukje techniek kost een kleine 40.000 dollar, maar dan heb je ook wat.
17 Jan '09 - in Tech
door Patrick
Urban Workout
Voor een strak en gespierd lichaam is een paar uurtjes sportschool per week onvermijdelijk. Althans, waarom al die kosten als het ook gratis kan.
17 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Pork And Beans Reloaded
De clip van Weezer's 'Pork and Beans' was een regelrecht internet succes. Waarschijnlijk ook omdat half Youtube in de clip voorkomt. Onderhand zijn we al wat maanden en virals verder. Tijd voor een update.
16 Jan '09 - in Music Vids
door Patrick
Audi
We weten allemaal dat Audi zeer veilige auto's fabriceert die best tegen een stootje kunnen. Toch blijken de wagens slecht bestand tegen een iets te enthousiaste beginnende bestuurder.
16 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Office Beatbox
Je kent het wel, kwart over vier en een dip van hier tot Tokio. Bij gebrek aan cup-a-soup moet je toch wat anders verzinnen om wat leven in de brouwerij te brengen.
16 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Ik Zie Je Vaag, Ina!
Carnaval komt met rasse schreden dichterbij dus het bloed van de liefhebbers begint alweer sneller te stromen. Bij onze stoute zus alvast dé apres-ski hit van 2009. Dick Treesie met 'Ik zie je vaag Ina'.
16 Jan '09 - in Music Vids
door Patrick
Eredivisie @ AH
Van de week leek het erop dat eredivisiespeler El Hamdaoui bij de plaatselijke buurtsuper wat centen aan het bijverdienen is. Maar wat blijkt. Hamdaoui is niet de enige speler die wel wat extra's kan gebruiken.
16 Jan '09 - in Sport
door Patrick
Mail!
Hoe geweldig is het als je trouwe viervoeter op zondagochtend netjes je krantje komt brengen? Gelukkig is er voor elke soort van post wel een hond of kat te vinden. Deze beestjes zijn gespecialiseerd in reclame.
15 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Giants Fans
Voor een trouwe Giants fan is het nooit leuk als je team een wedstrijd verliest van de Philadelphia Eagles. Dat je na de wedstrijd vol zit met ergernis en woede kan ik begrijpen, maar gaat dit niet een beetje ver? En dat was nog niet alles..
15 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Space Invaders
Retro games zullen nooit uit de mode raken. Wie kennen de klassiekers Pac Man, Space Invaders enz. nou niet. Aan de gameplay zal het niet liggen, het enige verschil met nu is waarschijnlijk het grotere scherm.
15 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Skateboard Revenge
Voordat je mooie trucjes uit kan halen op je skateboard moet je toch de nodige uurtjes oefenen. En als het dan weer eens fout gaat, geef dan je skateboard niet de schuld. Daar win je het toch niet van.
15 Jan '09 - in Humor
door Patrick
No Pants Subway Ride 2009 Improv Everywhere
Improv Everywhere staat bekend om zijn flashmobs. Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse 'No Pants Subway Ride' waarbij 2500 mensen aan mee deden. Hier de beelden.
14 Jan '09 - in Cool
door Patrick

Skoda Octavia Make-Over
Skoda Octavia Make-Over
Goed nieuws van Skoda. De autofabrikant heeft de Octavia modellen een grondige 'make-over' gegeven en op meer dan 50 punten verbeterd. De jongste versie van de middenklasser valt overigens niet alleen op door het vernieuwde front en het verfijnde interieur, maar ook door een klein en zeer aantrekkelijk prijskaartje. Op de speciaal ingerichte website zijn nu de verbeteringen tot in detail te bekijken.

De make-over is op alle modellen toegepast. De Go, Comfort en Elegance zijn nu beschikbaaar. De Scout en RS volgen medio 2009.
14 Jan '09 - in Advertentie
door Patrick
ATM
Geld pinnen zonder pinpas is nog lastiger dan je denkt. Zelfs een breekijzer zet geen zoden aan de dijk. Dan maar het zwaardere werk.
14 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Durex - Get It On!
Veilig vrijen is een serieuze zaak. Toch weet ballonnenfabrikant Durex altijd wat leuks te verzinnen om zijn rubbers aan de man te brengen. Get it on!
14 Jan '09 - in Commercial
door Patrick
Double Door Prank
We hebben het inmiddels al een paar keer gezien, maar een deurknop onder stroom zetten is niet grappig. Mocht het jou overkomen zijn en ben je op zoek naar wraak? Hier een simpel ideetje.
13 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
NFL Cheerleaders 2008
Cheerleading is niet alleen het aanmoedigen van een sportteam, het is onderhand zelfs een sport op zich geworden. Ook in 2008 waren er weer genoeg dames die wat sfeer in de brouwerij brachten. Zie hier deel 2.
13 Jan '09 - in Sexy
door Patrick
Cars Of Communisme
We kennen ze allemaal wel, de Trabant en ga zo maar door. Heeft het communisme eigenlijk wel een goede auto opgeleverd? De jongens van Top Gear zochten het uit. Hier deel 2.
13 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pole Dance
Om je seksleven een extra boost te geven is een paal in de kamer misschien wel een goed idee. Althans, dan moet de act natuurlijk wel soepeltjes verlopen.
12 Jan '09 - in Humor
door Patrick
The Mom Song
Moeder zijn valt niet mee. Dagelijks achter je kind aanlopen en corrigeren waar nodig is. Allemaal kennen we de uitspraken wel. 'Heb je je handen gewassen?' 'Heb je je tanden gepoetst?' Zie hier 24 uur moeder zijn in een kleine 3 minuten.
12 Jan '09 - in Music
door Patrick
Evolution Of Dance II
Eén van de meest bekeken filmpjes ooit op het internet is met een kleine 109 miljoen views zonder twijfel 'Evolution Of Dance'. De beste man is terug! Zie hier 'Evolution Of Dance II'.
12 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Flight Entertainment
Er zijn mensen die je zelfs met een moker het vliegtuig niet in krijgt. Vliegangst is geen pretje, maar gelukkig hebben ze in het vliegtuig altijd wel een leuke film om je wat te ontspannen.
12 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Water Dip
Als kleine jongen is heel de wereld nog één grote speeltuin. Dagelijks ontdek je weer nieuwe dingen. Zo ook het toilet. Wat een uitvinding, net een minibar.
12 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Women..
Het is al erg genoeg als je vrouw de auto meeneemt om een middagje te shoppen. Om over de wielklem maar te zwijgen. Maar gelukkig heeft ze de auto heelhuids thuisgebracht.
11 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Tube Ride II
Voor wie skiën of snowboarden te moeilijk is kan altijd nog met een 'tube' de piste af. Dat het niet helemaal zonder risico is hebben we al laten zien, maar dat het altijd nog erger kan zie je hier.
11 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Screen Repair
Een groot plasmascherm aan de muur is helemaal geweldig, maar stel dat er wat kapot gaat. Reparaties zijn duur, dan kan je beter zelf proberen het probleem op te lossen.
11 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
That's It, That's All Snowboard Redbull Quiksilver
Het is al mooi om te zien hoe een snowboard wordt gemaakt, maar het is nog mooier om de experts er mee aan de gang te zien. Combineer Redbull met Quiksilver en dan krijg je 'That's It, That's All'.
11 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Tictac Micha
De welbekende Tictac's kennen we allemaal wel. Ze zijn niet alleen goed voor een frisse adem, maar er zit zelfs muziek in het kleine snoepje. Micha laat het je zien.
11 Jan '09 - in Commercial
door Patrick
Lego
En wij maar denken dat Lego hét speelgoed is voor de kleine snuiters. Vergis je gerust niet, zelfs volwassen mannen zien er wel wat in.
10 Jan '09 - in Pics
door Patrick
Africa Wedding
Heb je eindelijk na al die jaren de ware liefde gevonden, gaat de trouwerij in Afrika niet verder dan het treinstation om de hoek. Het zit ook nooit mee..
10 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Johan Van Gulik - Vogels
Vogels heb je in alle soorten en maten, ze komen zelfs allemaal uit verschillende streken. Stand-up comedian Johan van Gulik legt het je even uit.
10 Jan '09 - in Humor
door Admin
Microsoft Songsmith
Op een goede manier reclame maken om je producten aan de man te brengen valt nog niet mee. Het beste voorbeeld van hoe het niet moet is deze commercial van Microsoft's Songsmith.
10 Jan '09 - in WTF!
door Admin
Punch Bag
Een beetje trainen in de garage is goed voor de conditie. Alleen is het wel zo fijn als een maat de boxzak even stevig vasthoudt. Of hij er zelf blij mee is, dat is een heel ander verhaal.
09 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
De TV Draait Door II
Een poosje terug lieten we al een compilatie zien met de leukste stukjes van 'De TV draait door'. Vandaag heeft onze buurman deel 2 voor je klaarstaan.
09 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Illusion Challenge
Dat Hans Klok een aardig potje kan toveren mag duidelijk zijn. Toch vraag ik me wel eens af hoe het nou allemaal precies in zijn werk gaat. Wie legt het even uit.
09 Jan '09 - in Television
door Patrick
Jolokia Pepper Test
De Naga Jolokia is met 1.041.427 op de scovilleschaal de heetste peper te wereld. Natuurlijk heb je altijd ongelovige die dat zelf wel eens willen testen.
09 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Webcam Song
Hoeveel meiden zitten er nu met een webcam voor hun neus een liedje te zingen om vervolgens aan heel de wereld te laten zien. Zat, maar de pareltjes blijven zeldzaam.
08 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Gaza Strip
08 Jan '09 - in Shock!
door Patrick
Adidas BMX Slopestyle
Een beetje met een fiets crossen is best leuk, al heb je natuurlijk altijd baas boven baas. Zie hier een kleine compilatie van het Adidas BMX Slopestyle event.
08 Jan '09 - in Sport
door Patrick
Cristiano Ronaldo Ferrari Crash
Soms zit het mee, soms tegen. Dat moet Manchester United voetballer Cristiano Ronaldo vanmorgen ook gedacht hebben toen hij zijn Ferrari tegen een muur parkeerde. Morgen maar weer even een nieuwe pinnen.
08 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hubless Monster
Het is de normaalste zaak van de wereld, spaken in een wiel. Maar waarom die spaken als ze helemaal niet nodig zijn? Zie hier 'The Hubless Monster'.
07 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koefnoen 2008 Compilatie
Hoewel we al een week verder zijn in 2009 wil ik toch nog even terugkijken op 2008. En wel met een geweldige compilatie van Koefnoen.
07 Jan '09 - in Humor
door Patrick
The Bucket
Na een lange avond in de kroeg kan het gebeuren dat het feestje in je maag nog een paar uur doorgaat. Dan is er maar één oplossing, lang leve de prullenbak.
07 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Cow Birth
Het internet hangt aan elkaar van leuke, grappige, zielige en spannende filmpjes. Laten we vooral ook de virals niet vergeten. Waar komt deze vandaan?
07 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Burnout
Tijdens een burnout wedstrijdje is het misschien niet al te slim om dicht bij de auto te gaan staan. Helemaal niet om met een blik bier in je handen de auto recht proberen te duwen. Gelukkig is er geen druppel gemorst.
07 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Porn Site Strip Club
Zelf komen we er natuurlijk nooit, maar het schijnt zo te zijn dat je op porn site's overspoelt wordt door banners en irritante pop-up's om je een paar euro lichter te maken. Hoe zou dat werken in de echte wereld?
07 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Wrong Gift
Cadeaus krijgen is voor een kleine snuiter altijd leuk. Alleen let wel even op wat je geeft. Een dvd die hij al heeft kan soms best hard aankomen.
06 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Macbook Wheel
De laatste generatie Macbook's liggen net in de winkel, en de volgende is al geïntroduceerd. Geen toetsenbord, maar wel op en top Mac. Zie de Macbook Wheel.
06 Jan '09 - in Tech
door Patrick
Nutcracker
Het is en blijft een pijnlijke aangelegenheid als er wat met je noten gebeurt. Deze gasten kunnen daar over meepraten.
06 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Israel & Gaza
06 Jan '09 - in Shock!
door Patrick
Job Interview
Bij een sollicitatiegesprek probeer je jezelf van je beste kant te laten zien. Zelfs een klein leugentje in je CV is de normaalste zaak van de wereld. Maar of dat zo slim is?
06 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Tires Trains
Waar zouden we zijn zonder de trein? Althans, is het spoor nou eigenlijk wel de 'weg' van de toekomst? Er ligt immers bijna overal asfalt. Tires komt met de ultieme oplossing.
06 Jan '09 - in Tech
door Patrick
Good Morning!
Een wekker is een mooie uitvinding, maar er gaat niks boven oud hollandsch wakker worden. Wie wil nou niet gewekt worden op deze manier.
05 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Acrobatic Bloopers
Je ziet ze bij elk circus de mooiste stunts vertonen, maar ook bij de acrobaten gaat het wel eens fout. Niks mis mee, hebben wij weer wat te lachen.
05 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Beckham's Porsche
David Beckham is een man met een passie voor auto's. Zelfs zoonlief Brooklyn rijdt nu rond in zijn eerste 'Porsche' ter waarde van een kleine 50.000 pond. Speelgoed mag wat kosten in huize Beckham. Thnx!
05 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Crashed Ice
De mensen van Redbull blijven ons verrassen met de mooiste nieuwe sporten. Neem als voorbeeld Redbull's Crashed Ice. Hier de beelden vanuit Quebec.
04 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Make A Wish
Wanneer je een mooie Mercedes onder je kont hebt, en een schitterende vrouw naast je, mag je eigenlijk niet meer klagen. Toch moet er altijd wat te wensen blijven.
04 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tube vs Car
Helemaal geweldig de wintersport. Voor wie niet kan skiën of snowboarden zijn er altijd nog de grote rubberen banden voor een portie plezier. Althans, wel op de piste blijven dan.
04 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Rockband
Tegenwoordig kan je met elke game console een complete rockband in huis halen. Nou zijn de instrumenten van Guitar Hero World Tour en Rockband toch een beetje speelgoed. Met een echt drumstel wordt het allemaal net wat leuker.
04 Jan '09 - in Cool
door Patrick
De TV Draait Door
Er zijn maar weinig tv programma's die mij kunnen bekoren. Toch wil ik wel eens tijd nemen voor 'De wereld draait door'. Zie hier een compilatie van het geweldige onderdeel 'De TV draait door'.
04 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Notebook
Tegenwoordig kan je bijna alles met een notebook. Toch zijn er notebooks die net wat meer kunnen dan de rest. Kijk mee naar dit stukje stopmotion. Meer info hier.
04 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Best Of Elevator
Reuze handig zo'n lift, maar je kan er natuurlijk ook de nodige lol mee beleven. Een kleine compilatie van de maffe Fransoos Remi Gaillard.
03 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Towing Problem
Het is al erg genoeg als je met pech komt te staan. Maar gelukkig kan je altijd rekenen op de vakkundige jongens van de wegenwacht.
03 Jan '09 - in Humor
door Patrick
This Is Where We Live
Het kost je 3 weken van je leven en de nodige uren knip en plakwerk, maar dan heb je ook wat. Een mooi stukje stopmotion. This is where we live. Thnx Mitch!
03 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Facebook Girl
Via community sites als Facebook kan je in contact komen met heel de wereld. Maar of dat nou altijd goed uitpakt hoor je in Facebook Girl.
03 Jan '09 - in Music
door Patrick
9 Darter
Hartstikke leuk hoor een potje darten in de kroeg. Met een beetje geluk raak je de 20 ook nog na een paar glazen bier. Raymond van Barneveld laat nog één keer zien hoe het moet.
03 Jan '09 - in Sport
door Patrick
Ja Ja Ja Da!
Ben je van plan om over een jaartje of 14 een metal band te gaan beginnen? Wij hebben alvast een zanger voor je gevonden. Die kleine snuiter zal achter je zitten op weg naar Zwitserland..
03 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Audi Q5 Commercial
Zoals jullie al weten maakt Audi niet alleen geweldige auto's, zelfs de commercials zijn elke keer weer kleine meesterwerken. Zie hier voor de Q5 Synchronised en natuurlijk Unbox The Box. Thnx Boudens!
02 Jan '09 - in Commercial
door Patrick
Urban Wall Art
02 Jan '09 - in Pics
door Patrick
One Man's Metal Band
Om een behoorlijk stukje metal te maken moet je toch een complete band hebben. Althans, dat zeg ik nou wel. In je ééntje gaat ook best.
02 Jan '09 - in Music
door Patrick
Robbie Maddison
Adrenaline freak Robbie Maddison is geen onbekende hier op Biertijd. Vorig jaar liet hij al zien dat vliegen voor hem totaal geen probleem is. Zelfs de Arc de Triomphe in Vegas was gisteren geen probleem.
02 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Mercedes SLR McLaren Stirling Moss
Hij kost een kleine 750.000 euri, beschikt over 650pk, 0-100 in 3,5 seconden en een top van 350 km/h. Helaas worden er maar 75 van geproduceerd en die zijn reeds verkocht. Maar zeg nou eerlijk, wat vind je ervan?
01 Jan '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rental Truck
Best handig dat je tegenwoordig overal wel een bus of vrachtwagentje kan huren voor een kleine verhuizing. Vraag alleen wel even naar de hoogte, anders geeft het zo'n rommel.
01 Jan '09 - in WTF!
door Patrick
Skate Bails
Mensen als Tony Hawk, Bam Margera en ga zo maar door verdienen goud geld met skateboarden. Maar een ding is zeker, ook zij hebben het met vallen en opstaan moeten leren. Uit de oude doos, skate bails.
01 Jan '09 - in Sport
door Patrick
Lighter Fluid
Na het spelen met vuurwerk gaan we even een stap verder. Laten we eens de stuntman uithangen. Want wees nou eerlijk, jezelf in de brand steken is zo gevaarlijk toch niet.
01 Jan '09 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties