Archief

Items van May 2007
Toast Idiots
In het weekend is mijn beste vriend de tosti maker. Een geweldig ding die in no-time een heerlijke lekkernij bereid. Maar door de weeks kan je een toaster natuurlijk voor hele andere dingen gebruiken. Zelfs voor een leuk wedstrijdje met je maten.
31 May '07 - in Humor
door Patrick
Hip Hop Violin
Ik vindt het knap dat mensen zuivere noten uit een muziekinstrument kunnen krijgen, na aardig wat pogingen is het me tot nu toe alleen gelukt met een triangel. Neem nu de viool, nou niet het makkelijkste om te bespelen maar als ik deze dame zo zie lijkt het wel kinderspel. Respect!
31 May '07 - in Music
door Patrick
We zijn op de Nederlandse televisie wel wat gewend ondertussen, maar die Amerikanen weten ons altijd te overtreffen. De vraag is alleen hoe? Zou jij voor 5000 dollar het risico willen nemen om poep van heerlijke romige chocolade te onderscheiden?

We hebben ook een klein pikkie gevonden, alleen die doet het gratis..
30 May '07 - in WTF!
door Mosterdt
Esmée Zone
Een tijdje terug lieten we al zien dat Esmée Denters de wereld om kan draaien. Dat deze schoonheid een gouden stem heeft mag duidelijk zijn en zoals ik het nu zie staat haar niks meer in de weg. Want zeg zelf, als dit soort publiek van je geniet is je succes verzekerd.
30 May '07 - in Music
door Patrick
Zombie Flashmob
Voor wie nog niet echt weet wat een flashmob inhoud hebben we hier een kleine uitleg. Lijkt het je niet geweldig om met een paar honderd man verkleed als zombie een drukke straat in te lopen en de boel een beetje op stelten te zetten. Deze groep deed het!
30 May '07 - in Cool
door Patrick
Cold Fusion 33
Hij zit ook werkelijk geen minuut stil, maar wij klagen niet. Pizzaman's huis DJ PJ heeft weer de nodige uren achter zijn draaitafels gestaan om een heerlijke mix voor ons in elkaar te draaien. En zoals gewoonlijk klinkt hij weer geweldig!

Eerder verschenen: Deel 31 & Deel 32.
30 May '07 - in Music
door Patrick
Let The Game Continue
Het merk AXE kennen wel allemaal wel. Is het niet van de vrolijke deobusjes in de supermarkt dan is het wel van de leuke commercials vol mooie vrouwen die dagelijks op tv voorbij komen. Zo hebben ze nu ook deze coole commercial, Let the game continue!
30 May '07 - in Commercial
door Patrick
Lipdubbing is een moeilijk woord voor een liedje playbacken met een grote groep mafketels. We zagen het al eens met de army-song Armadillo en een hele rits parodieën daar weer op. Toen was het een tijdje stil in dat genre, maar nu duikt er weer één op die behoorlijk populair aan het worden is. Flagpolesittah!
29 May '07 - in Cool
door Gerben
Eerder hadden we het hier bij Biertijd al over het veelbesproken Gay Dansje, de meningen hierover liepen ver uiteen. Onze vriend Ruud heeft zelfs een brommer juut zo gek gekregen dat die z'n leren pootjes in de lucht smijt!
29 May '07 - in Humor
door Mosterdt
Aditi Welcome
Goed personeel is zeldzaam, dus moet je als werkgever je personeel wel iets in de watten leggen om ze tevreden te houden. Neem nu Aditi Technologies India, die weten hoe je met mensen om moet gaan. Want als je je eerste werkdag op deze manier wordt ontvangen dan zit het voor de rest wel goed lijkt mij.
29 May '07 - in Cool
door Patrick
Luminara
Het was een leuke competitie, maar aan alles komt een eind en dus ook aan Luminara. Na ruim 100 screenshots te hebben bekeken is de winnaar overduidelijk.

Nr 1: 901670 - Pierre-Yves Luyckx
Nr 2: 654490 - Bouke Hendriks
Nr 3: 536570 - Gert Jan van Scherrenburg

Willen deze gelukkige winnaars even hun adresgegevens mailen!

Inzendingen zonder screenshot konden wij helaas niet meerekenen!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!
29 May '07 - in Off Topic
door Patrick
Scared?
Bij programma's als Fear Factor weet je gewoon dat ze tot het uiterste gaan om je gek te maken, maar bij een radioprogramma verwacht je toch wel wat anders. Althans, dat denk je. Deze dame weet wel beter.
28 May '07 - in Humor
door Patrick
Ski Smash
We zien hier bij Biertijd vaak genoeg de meest geweldige skills van extreme sporters voorbij komen. Maar zoals we allemaal wel kunnen raden kan het niet altijd goed gaan. Zo ook bij deze jongen. Qua sprong niks op aan te merken, alleen de afstand en landing kunnen misschien volgende keer wat beter.
28 May '07 - in Sport
door Patrick
Vomitron
We zullen er ongetwijfeld allemaal wel een keer last van hebben gehad. Dat je met een grote mond een kermisattractie in gaat en twee seconden later al spijt hebt van je stoere gedrag. Zo hebben we ook deze twee daredevils. Vooral de laatste seconden zijn geweldig. Thnx Pizza!
28 May '07 - in Humor
door Patrick
Soap
Vroeger hoefde je maar één woord verkeerd te gebruiken en je mocht je mond gaan spoelen met zeep. Tegenwoordig floept iedereen er alles maar uit en is dat bijna 'normaal' geworden. Natuurlijk een slechte zaak, maar om de oude gebruiken weer eens naar voren te halen gaat toch iets te ver.
28 May '07 - in Humor
door Patrick
Smakelijk!
Bijna etenstijd, wat eten jullie? Elke dag weer dezelfde ellendige vraag, wat gaan we eten. Gelukkig zijn er ook mensen die standaard al weten wat ze op hun bord gaan krijgen. Want hoe komen ze anders van al dat overheerlijke vlees af. Smakelijk alvast!
28 May '07 - in WTF!
door Patrick
Luminara
Laten we eens kijken wie de gelukkige winnaar gaat worden van dit verslavende spel. Voor de lol een kleine onderlinge competitie kan natuurlijk geen kwaad. En om het helemaal spannend te maken krijgt de gelukkige winnaar gratis en voor niks een originele Biertijdcap thuisgestuurd. Plemp je score in de comments en mail als bewijs even een screenshot naar mij. Game on!

Inzenden niet meer mogelijk! Uitslag volgt!
27 May '07 - in Games
door Patrick
Bboy - Past & Present
De moves die de verschillende Bboys laten zien zijn geweldig om naar te kijken. Maar als je er goed over na gaat denken is het niks nieuws en zijn de bewegingen al jaren oud. Natuurlijk hebben ze er een nieuw tintje aan gegeven, maar zoals je in deze compilatie kan zien lijkt het allemaal wel erg veel op elkaar.
27 May '07 - in Cool
door Patrick
Hang Drum
Dat we hier bij Biertijd wel kunnen genieten van muzikale kunstenaars hoef ik niet meer te zeggen. Zo ook dit filmpje die ik graag met jullie wil delen. Ik had nog nooit eerder gehoord van een hang drum, maar deze gozer kan er aardig mee overweg. En nog een!
27 May '07 - in Music
door Patrick
Human Carwash
Niet iedereen heeft zin om de auto met de hand te wassen, en dus is het wel fijn dat er wasstraten bestaan. Dat je een vieze auto door een wasstraat rijd snap ik wel, maar als je 's ochtends geen tijd gehad hebt om te douchen is dit ook best een leuk idee.
27 May '07 - in Humor
door Patrick
Trebuchet
Bij pretparken als Sixflags en de Efteling hebben ze best leuke attracties. Sommige mensen houden wel van een behoorlijke adrenaline stoot en kan het niet hard genoeg gaan. Voor die thrillseekers is deze trebuchet misschien wat.
27 May '07 - in Cool
door Patrick
Ferrari
Ferrari, alleen de naam al geeft mensen een sneller kloppend hart. Logisch, want we hebben het hier natuurlijk wel over een geweldige machine die met veel passie zijn huidige status bereikt heeft. Al is het wel spijtig dat sommige mensen met teveel geld zo'n ding kunnen kopen maar er totaal niet mee om kunnen gaan. Dat blijkt maar weer uit deze en ook deze beelden.
26 May '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Paintball Revenge
Hoeveel mensen eten wel niet buiten de deur, en dan heb ik het niet over voedsel. Er zijn legio mensen die een relatie buiten de deur hebben waar niemand wat van weet. Maar als je wordt geconfronteerd met je eigen fouten wil je zo snel mogelijk die mensen je huis uit hebben. Lang leve Paintball!
26 May '07 - in Humor
door Patrick
Ik heb ooit eens een bultje sneeuw weg willen trappen waar een boomstronkje onder bleek te zitten, sindsdien ben ik allergisch voor sneeuw. Deze jongelui hebben ergens een stenen bal weten te bemachtigen en je kunt wel raden wat ze er mee willen doen. En als je dan iedereen in je achterstandsdorp hebt gehad, kun je altijd nog haasje-over aanbieden en dan bukken.
26 May '07 - in Humor
door Gerben
Boys On Wheels
Bij de titel 'Boys on wheels' zou je kunnen denken aan een groepje wegracers of een motorclub. In dit geval hebben we het over een geweldige band. We hebben hun eerste optreden al een keer laten zien, maar na het opladen van de accu's zijn ze weer terug. Zie hier 'My balls are ok' en 'New wheels on the block'.
24 May '07 - in Humor
door Patrick
Paris Hilton
Iedereen kent Paris Hilton. Waarschijnlijk heeft deze dame net zo veel, en misschien nog wel meer vijanden dan vrienden gezien haar levenswijze. Maar dat ze zelfs videoclips over haar gaan maken is wel het toppunt. Althans, deze clip heeft een doel, opzouten Paris!
24 May '07 - in Music Vids
door Patrick
Grolsch Gardens
Persoonlijk vind ik Grolsch één van de betere biermerken. Maar zoals we allemaal wel weten, smaken verschillen. Grolsch is trouwens niet alleen goed in bier brouwen, maar ook in games maken. Zo hebben ze nu de point'n'click game Grolsch Gardens. Game on!
24 May '07 - in Games
door Patrick
RC Lawnmower
Dat het zonnetje weer schijnt is natuurlijk geweldig, al brengt het ook minder leuke dingen met zich mee. Het gras groeit de laatste dagen als kool. Aangezien maaien niet mijn hobby is vindt ik dit wel een geweldig idee. Maaien vanuit je luie stoel.
24 May '07 - in Cool
door Patrick
Relax man! Alles op z'n tijd. Die ordelijke, hedendaagse maatschappij ook altijd.. Tijd moet je maken, of zoiets. Dus als je lekker met je maten aan het ballen bent, moet je niet lopen zeiken.
En als we dan toch geen nut meer hebben voor wc's kunnen we er mooi nuttige dingen mee doen!
23 May '07 - in Bizar
door Gerben
Hunter Hayes
We weten allemaal hoe het gaat als je jong bent. Een jongen wil brandweerman worden en een meisje gaat voor prinses. Het klinkt allemaal veelbelovend maar wie is het ook echt geworden? Neem een voorbeeld aan Hunter Hayes, nu inmiddels een succesvol country zanger, en dit was hij met vier jaar. Geweldig!
23 May '07 - in Cool
door Patrick
Car Repair
Ik had het van de week nog. Gezellig even naar de kroeg. Onderweg loop ik mijn auto voorbij, en wat ziet mijn oog? Een deuk in mijn achterscherm en een pit in de deur. Natuurlijk meteen mijn dag verpest, maar er is hoop! Althans zo lijkt het.
22 May '07 - in Cool
door Patrick
Iedereen heeft er wel eens van gehoord of is zelfs slachtoffer geweest. Indien onverwachts kan het wel eens op een partijtje matten uitlopen. Bij de mannen is het pijnlijk, bij de vrouwen daarintegen kunnen er wel eens een paar lipjes knel komen te zitten.
22 May '07 - in Humor
door Mosterdt
Jumpen is Gay
Wat een hype is dat toch hè dat jumpen, de één loopt er mee weg terwijl de ander het maar niks vind. Ik kan het persoonlijk wel waarderen. Wat is er immers mis met een beetje springen op muziek? Respect voor de jumpers onder ons, maar dit is humor. Thnx Heinos!

Nu we toch met dansen bezig zijn, dit zijn aardige moves.
22 May '07 - in Humor
door Patrick
Grappen, dwaasheden, babes, snelheid en een combinatie van dat alles is wat het meest in mijn portfolio voorkomt. Toch kom ik zo af en toe eens wat tegen waar zelfs ik even rustig van word en zelfs aan het lezen ga. Little miss Kenadie is een meisje van vier jaar oud en weegt ongeveer hetzelfde als haar leeftijd in kilo's. Zo kan de realiteit ook zijn.
21 May '07 - in Bizar
door Gerben
Extreme Freeride
Je zal ze de kost moeten geven, mensen die voor hun plezier dagelijks kilometers door de natuur fietsen. Als je ze vraagt waarom, krijg je steevast het antwoord 'het is zo rustgevend'. Zullen deze gasten ook met het zelfde idee op de fiets stappen? Waanzinnig!
21 May '07 - in Sport
door Patrick
Roxanne
Na een heerlijk lang weekend is het een genot om weer te beginnen. Nu we toch volledig uitgerust zijn hebben we wel wat tijd over. Eerst even op het gemak de wasdroger uitruimen en dan nog even een kwartiertje met jezelf spelen voor je naar het werk gaat. Heerlijk zo'n maandag!
21 May '07 - in WTF!
door Patrick
AC/DC 1977
We nemen een stap terug in de tijd, en om precies te zijn gaan we naar 1977. Want zoals ze zeggen was vroeger alles beter en dus ook de muziek. Geen drumcomputers of andere gekkigheid maar gewoon gierende gitaren en echt drumwerk. Zo ook deze legendarische beelden van AC/DC. Thnx!
20 May '07 - in Music Vids
door Patrick
John Rambo
Old skool die hard Sylvester Stallone zit geen moment stil. Na zijn comeback als Rocky gaat hij nu verder als John Rambo. Het is nog even wachten op de film, die pas mei 2008 in première gaat, maar Biertijd heeft alvast de eerste beelden voor je.
20 May '07 - in Trailers
door Patrick
Car Music
Bij de titel car music kan je verschillende dingen bedenken. Als eerste zal wel een gigantische auto stereo in gedachte schieten, maar dat gaat in dit geval niet op. Combineer stopmotion met een creatieve muzikale geest en na een paar uur is dit het resultaat.
20 May '07 - in Cool
door Patrick
Mineral Cooling
Waterkoeling is een must voor elke doorgewinterde pc freak. Ten eerste is het één van de beter manieren om je pc te koelen als je druk in de weer bent met overclocking, maar tevens is het een zeer stille manier van koelen. Maar nu over mineraal olie, is dit de nieuwe uitdaging voor casemodders
19 May '07 - in Cool
door Patrick
Backflip
Een backflip lijkt op het eerste gezicht nou niet echt moeilijk. Je ziet het vaak genoeg voorbij komen tijdens voetbalwedstrijden als er een doelpunt valt en ze even hun blijdschap willen tonen. Maar geloof me dat een backflip lastiger is dan het lijkt.
19 May '07 - in Humor
door Patrick
Free Slap
Een groot gedeelte van de Biertijd bezoekers zullen de geweldige aktie Free Hugs nog wel kennen. Maar ook met gratis knuffels uitdelen kan het wel eens tegenzitten. Zie hier een mooie parodie op het verhaal, Free Slap!
19 May '07 - in Humor
door Patrick
..toen de lucht nog schoon was en de sex nog vies. De jongeren onder jullie weten niet wat ze gemist hebben! Neem nu het high-tech speelgoed uit de jaren 70, de computergames uit de 80'er jaren en natuurlijk, de échte scooters. Zo maken ze ze niet meer. Snif.
18 May '07 - in Cool
door Gerben
De gorilla is z'n roes aan het uitslapen na een robbertje vechten met vier omstanders, in buurland Duitsland ben je als piloot verzekerd van sex en als liftboy behoorlijk gay, gay is een ander woord voor happy en dat laatste past wel bij een vrijdag. Proost!
18 May '07 - in Off Topic
door Gerben
Ball Skills
Een beetje martial arts expert kan de meest rare dingen. Negen meter door de lucht heen springen en zijn hart voor een tijdje stilzetten is de normaalste zaak van de wereld. Zo ook deze truc. Misschien wel handig tijdens een kroegen gevecht.
18 May '07 - in Cool
door Patrick
Sommige mensen vinden het lekker ontspannend om met een paardje op het strand te rijden. Daarbij denkend aan parelwitte stranden en kabbelend water. Helaas is het ook een feit dat je met paardje rijden ook flink op je muil kan gaan, de vraag is wanneer?

17 May '07 - in Sport
door Mosterdt
Skate Slams
Hoe je het ook went of keert, elke sport leer je met vallen en opstaan. Natuurlijk val je met badminton minder hard dan met extreme snowboarden, maar zowiezo is elk begin moeilijk. Eén troost, zelfs een doorgewinterde pro gaat regelmatig op zijn bek!
16 May '07 - in Sport
door Patrick
Roommate
In Amerika is een roommate de normaalste zaak van de wereld, maar wat doe je als je last hebt van die gozer? Je kan het na drie keer nog een keer netjes vragen maar het op een andere manier duidelijk maken is net zo effectief. Althans, waarschijnlijk nog niks geleerd hebben we hier deel 2.
16 May '07 - in Humor
door Patrick
B-Boy
Een beetje B-Boy kan geen minuut stil zitten, de voetjes moeten gewoon de vloer. Elk moment van de dag de meest rare capriolen oefenen kost natuurlijk de nodige concentratie, en dan zie je zo nu en dan wel iets over het hoofd.
16 May '07 - in WTF!
door Patrick
Ivan Pacheco
In het kader van 'Zow, die is goed met stokjes' hebben we vandaag een geweldig staaltje drumwerk van Ivan Pacheco. Patser eerste klas, maar met zulke skills mag je wel iets naast je schoenen lopen. Met dank aan Klompenboer voor de linktip!
16 May '07 - in Cool
door Patrick
Paul vs Ruud
Twee sterren tegenover elkaar in de ring, beiden vol met vertrouwen en adrenaline. Wie gaat er winnen is de grote vraag. Gaan we voor de old skool gabber of toch maar voor de Big Brother knuffelaar. Wie zal het zeggen, laten we gewoon maar even kijken.

Match 2: John de Wolf vs Tscheu La Ling!
15 May '07 - in Cool
door Patrick
Summer
Het is niet te merken, maar de zomer gaat echt een keer komen. Onze vrienden van WLF denken er net zo over en komen al met een zomer paparazzi reportage van een aantal celeb's in het water. Gelukkig waren ze op een ander strand dan dit model!
15 May '07 - in Sexy
door Patrick
Drumstick
Drumsticks, en dan heb ik het niet over kippenpootjes maar houten stokjes om mee te trommelen, breken dagelijks. Logisch, want die dingen worden behoorlijk intensief gebruikt. Je zou denken dat ze simpelweg op de grond vallen. Helaas voor deze jongen dus niet.
15 May '07 - in WTF!
door Patrick
Baseball
Bij elke sport kan het wel eens tegenzitten. Je haalt je sprong niet, de puck gaat de verkeerde kant op of er komt een onvoorziene rode kaart voorbij. Helaas, shit happens. Maar mocht het tegenzitten, probeer dan wel goed vals te spelen, en niet zoals Walker.
15 May '07 - in Sport
door Patrick
Loituma
De naam Loituma zegt misschien niet iedereen wat, maar zo gauw je het meisje met de prei ziet weet je eigenlijk al genoeg. Er zijn natuurlijk al aardig wat parodieën gebaseerd op het welbekende origineel, maar deze videoclip had ik nog niet eerder gezien.

Het lijkt wel verdacht veel Saturday Night Live's Roxbury. Thnx Dave!
15 May '07 - in Music Vids
door Patrick
Op de meeste pool party's is het vrouwelijk schoon in grote getalen aanwezig. Bij Biertijd weten we daar wel raad mee.. Na het nuttigen van een paar biertjes worden we wat vrijer, en de player in je komt los. Waar is dat ene geile moppie nou opeens gebleven?
14 May '07 - in NSFW
door Mosterdt
Speed Painting
Photoshop is echt een geweldig programma. Ik gebruik het dagelijks, maar de echte kneepjes van het vak zal ik waarschijnlijk nooit onder de knie krijgen. Want zeg nou eerlijk, voordat je dit of dit in je vingers hebt ben je wel een aantal jaar verder.
14 May '07 - in Cool
door Patrick
In vervlogen tijden rond den jaren tachtig kende de moderne mensch nog niet het olijke vertier van vandaag den dag. Waar men in het heden converseert over South Park, kwamen in de tijd dat de meesten van ullen nog vloeibaar waren, den Muppets net ten tonele. En ook een Copperfield was nooit van gehoord, men roemde wel Richard Ross. Wat dezen man deed met klokken, was toch een zeer plesant aangezicht.
14 May '07 - in Cool
door Gerben
Desert Freeride
Snelle auto's, mooie vrouwen en extreme sports, Biertijd is er gek van. Niet zo gek natuurlijk, want laten we eerlijk wezen, dat maakt het leven nou eenmaal mooi. Zo ook de heerlijke compilatie Desert Freeride!
14 May '07 - in Sport
door Patrick
Fragile
Niet iedereen gaat zorgvuldig om met een pakketje dat verstuurd is met de post of pakketdienst. Dus is het van groot belang om je kostbare spullen goed en degelijk te verpakken zodat het wel tegen een stootje kan. Hier een voorbeeld hoe het niet moet!
14 May '07 - in WTF!
door Patrick
Boarding
Waar een 'plank' allemaal niet goed voor is. De één gebruikt het om op te strijken, de ander om over het water te vliegen. Snowboarden, surfen en zelfs skateboarden blijven sporten die perfect zijn voor de nodige adrenaline. Kijk mee naar deze compilatie.

Thnx Pat voor het dumpen!
13 May '07 - in Sport
door Patrick
Offroad
Over een snelweg rijden is voor een aantal geen uitdaging meer. De echte freak zoekt het offroad. Modder, plassen water het maakt allemaal niet uit. Een beetje offroader gaat voor niks aan de kant. Zand, bomen of een paar mensen, gewoon doorrijden!
12 May '07 - in WTF!
door Patrick
Skydiving
Sporten is gezond, althans, klopt dat wel? Een half uurtje spinnen is goed voor je conditie, maar voor je lol uit een technisch perfecte vliegtuig springen met een stukje doek en een paar touwtjes kan je niet gezond noemen, al lijkt het me wel geweldig.
12 May '07 - in Sport
door Patrick
Het is zo simpel. Je sleept wat vrienden mee, je klimt op een brug, knoopt je elastiek aan die brug, en je springt. Vervolgens hobbel je de lokale bar in en lacht er om. Dat je je vrienden vergeet, a là. Vergeten te springen is al moeilijker. Maar je elastiek?
12 May '07 - in NSFW
door Gerben
Adobe Power
Photoshop is geweldig, dat hebben we al een keer eerder laten zien. Zoals we wel weten zijn de foto's uit o.a. Playboy meer bewerkt dan echte realiteit, maar dat je met wat geduld een lelijke zwaan kan omtoveren in het ideale buurmeisje was nieuw voor mij.
11 May '07 - in Cool
door Patrick
De zomer komt er weer aan en de chickies gaan steeds korter en strakker gekleed. Lekker toch, zou je denken op het eerste gezicht. Als een leuke chick op straat je iets vraagt, staar je dan niet blind op het uiterlijk. Er kan namelijk een vies luchtje aanzitten.
11 May '07 - in WTF!
door Mosterdt
Caravan
Volgende week is het weer zover, alle sleurhutten worden uit de schuur getrokken om in één lange file naar de vakantiebestemming te gaan. Helemaal fijn als je net als ik wel eens haast hebt en zo'n wit hok niet voorbij komt omdat ze met 70km/h elkaar aan het inhalen zijn. Opa's, misschien is dit een oplossing!
11 May '07 - in Cool
door Patrick
Footbag Skills
Een voetbal klinkt iedereen wel bekend in de oren, maar een footbag, ook wel hacky sack genoemd niet echt. Het is een balletje, net wat kleiner dan een tennisbal die je met je beste skills hoog moet houden. Zo te zien heeft Caroline het vaker gedaan.
11 May '07 - in Sport
door Patrick
Paintball
Als er één sport geweldig is, dan is het wel paintball. Gewapend met een geweer denk je dat je de hele wereld aan kan. Tot het moment dat je een paintball vol op je ei krijgt en je realiseert dat het best pijn doet. Kijk mee naar deze twee gasten, echt heerlijk.
10 May '07 - in Humor
door Patrick
De NS beweert dat een groot deel van de vertraging te wijten is aan de inspectie en het onderhoud van alle toestellen. Vooral de wielen schijnen de nodige aandacht en tijd op te eisen en moeten één voor één bekeken worden. Nou, ik zeg, dat kan ook sneller!
10 May '07 - in Cool
door Gerben
Junior Drag Racing
Dat dragracen een uitzonderlijke tak van sport is mag duidelijk zijn. Met een bizarre snelheid over de eindstreep gaan is natuurlijk best gevaarlijk. Maar dat is volgens de pro's juist dé waanzinnige kick die je niet vroeg genoeg kan beleven. Thnx!
10 May '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tastelikepizza 1 Jaar!
Het is feest, en dat moeten we vieren! Onze Italiaanse Godfather en tevens pretplantenspecialist weet ons met Tastelikepizza elke dag weer te vermaken. Mijn cadeautje komt zo snel mogelijk naar je toe Pizza. Voor nu proost, en we doen er nog een paar jaar bij!

Feest, we gaan er spontaan van dansen!
10 May '07 - in News
door Patrick
Pay Your Bills!
Een vuilcontainer is reuze handig tijdens een beetje verbouwing. Geen geneuzel van waar moet ik met me zooi naar toe, maar gewoon dumpen die handel. Je kan ze overal huren, en de verhuurders vragen maar één simpel ding, betaal je rekening. Betaal je liever geen rekeningen? Geen probleem hoor!
10 May '07 - in Humor
door Patrick
Fire
Nu in afwachting van de zon is het mooi tijd om even de tuin op orde te brengen. Alle ouwe takken en bladeren op één grote hoop vegen en dan de fik erin. Wel wat brandstof gebruiken want anders brand het misschien niet. Is een jerrycan genoeg denk je?
10 May '07 - in WTF!
door Patrick
Bird Talk
We zeiden het er al eerder, huisdieren zijn tof. Tenzij ze ziek zijn en heel de boel onder kotsen of de ellende van het uitlaten en ga zo maar door. Natuurlijk heeft elk huisdier zo zijn mindere dingen, maar beestjes zoals deze druktemaker zijn toch geweldig.

Vogel kopen die elke ochtend om 5.00 Merrrry Christmasss roept?
09 May '07 - in Cool
door Patrick
De politiek brult al jaren dat er meer blauw op straat moet. In sommige wijken is dat voor bezitters van dit soort auto's ook wel nodig. In Amerika doen de cops altijd heel stoer, maar om nou een naakte neger te laten zitten is zelfs voor hun te moeilijk.
09 May '07 - in Humor
door Mosterdt
Catch!
Als er iemand een zonnebril naar je gooit en je vangt hem ben je nou niet meteen een stoere gozer. Maar als je hem zo vangt dat hij gelijk goed op je hoofd zit is wat anders. Ik ruik hier wel de nodige beeldbewerking, maar dat mag de pret niet drukken.
09 May '07 - in Cool
door Patrick
Pat vond mijn vorige troef voor de Biertijdbabe-poster van de maand bokaal niet echt een succes, dus restte mij niets anders dan me de afgelopen week te concentreren op een kwaliteits-post, ééntje die mijn aanleg voor sensualiteit wél ten goede kwam. Nu is de tijd daar om deze met iedereen te delen, dus Pat, eat your heart out!
09 May '07 - in Sexy
door Gerben
Joost
Kennen jullie Joost al? Dé nieuwe online tv sensatie. Helaas heb je wel een uitnodiging nodig om er gebruik van te kunnen maken. Vriend Pizzaman helpt je maar al te graag aan een account. Mail Pizza ff een gewaagde loveletter inclusief een geldig mailadres en in no-time beleef ook jij de Joost experience.
09 May '07 - in Cool
door Patrick
Hit Me Baby...
Wat las ik een paar dagen terug? Britney komt na drie jaar binnenkort weer met een aantal concerten om te laten zien dat ze weer helemaal terug is en weer recht op het goede pad loopt. Eén ding is zeker, als Britney het niet meer kan hebben we altijd Matthew nog.
08 May '07 - in Humor
door Patrick
Pets
Huisdieren, wie houdt er nou niet van? De één gaat voor een hond en de ander zit liever 's avonds op de bank met een pluizige poes. Wat dacht je van een tarantula of piranha. Nee, voor een beetje gezelschap neem je een cobra, want die zijn zo lief voor de kids.
08 May '07 - in WTF!
door Patrick
Pissed?
Het is best lastig als je ergens loopt en plots moet je gigantisch plassen. Mijn vader zei vroeger altijd, 'Pat, als je moet dan moet je'. Ja, als kleine jongen klinkt dat best simpel en volg je je vaders advies, al geeft het me nu 30 jaar later hele andere problemen.
08 May '07 - in Humor
door Patrick
Car Stoppie
Wij hier bij Biertijd kunnen wel genieten van het betere stuntwerk op een motor. Van wheelies tot stoppies, het is en blijft knap en niet zonder gevaar. Je zou haast denken dat het met een auto veiliger kan, maar een stoppie maken met een auto? Bizar!
08 May '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ahh, er gaat toch niets boven een middagje lekker hobby'en met je maten. Schuurmachine uit de kast en rossen maar met dat ding. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat je er zonder pijnlijke momenten vanaf komt, immers, zo'n tattoeage laten zétten doet toch ook zeer?
07 May '07 - in WTF!
door Gerben
In Nederland zijn een hoop culturen die in vrede met elkaar samenleven. De een houdt van babes, terwijl de ander het liever bij een portie couscous houdt. In sommige gevallen is de islam een geloof waar veel mensen niets van snappen, wat overigens soms wel hilarische momenten met zich mee brengt. Check dit filmpje en oordeel zelf.
07 May '07 - in WTF!
door Mosterdt
Dance
Om in de dansclub bij de dames op te vallen moet je qua uiterlijk verzorgd zijn, zelfverzekerd overkomen en natuurlijk niet te vergeten, over een aantal dancemoves beschikken waar ze spontaan van achterover slaan. Kijk even mee naar een echte pro.
07 May '07 - in Humor
door Admin
Telemarketing
We hebben ze allemaal wel een keer aan de telefoon gehad. Telemarketing medewerkers die je diverse vragen willen stellen over het één of ander. Niks mis mee, die doen immers ook maar gewoon hun werk, alleen geloof ik dat oma er anders over denkt.
07 May '07 - in Humor
door Admin
In sommige amerikaanse staten kan de rechter je verplichten tot het dragen van een t-shirt met je misdaad er op gedrukt. Uiteraard vraagt zoiets om een test om te zien hoe mensen reageren op bijvoorbeeld kiddy fiddler, sex offender en crackdealer. Doe mij dan toch maar een Biertijd-cap.
07 May '07 - in Humor
door Gerben
Morse vs SMS
Je zou denken dat de technologie van vandaag een stuk sneller en efficiënter zou moeten werken dan techniek van ruim 170 jaar oud. Laten we eens de proef op de som nemen. Wat denk jij dat sneller is, SMS of Morse? Zie hier het antwoord!
07 May '07 - in Cool
door Admin
Die duitsers hebben weer iets gevonden waar overmacht voor nodig is (-ik kon het niet laten). Ze organiseren een stormloop naar een McDonalds filiaal en doen een mega-bestelling, in dit geval 2581 burgers en één happy meal. Hier de rest van hun agenda. Sehr geil!
06 May '07 - in Bizar
door Gerben
Snooker Flukes
Een paar jaar terug was ik niet weg te slaan uit het plaatselijke snooker centrum. Het blijft echt een geweldige sport waar je toch de nodige skills voor nodig hebt, of stomweg een aardige dosis mazzel. Zo ook in dit geweldige filmpje.
06 May '07 - in Sport
door Patrick
David Hasselhoff
David Hasselhoff, wie kent hem niet. De lifeguard van Baywatch en de o zo stoere Nightrider was vroeger een voorbeeld voor de kleine man. Nu we een paar jaar verder zijn blijkt de nachtrijder behoorlijk van het pad te zijn geraakt. Bij Biertijd houden we best van een potje pils, maar overdrijven is ook een vak.
06 May '07 - in WTF!
door Patrick
Dance
Het wordt met de dag gekker. Vorige week stonden we nog met DJ Paul in een sporthal te gabberen, gister was het een potje jumpen, en vandaag gaan we dankzij vaste tippert Hummel voor de crip walk. Helemaal geweldig natuurlijk, maar kan iemand mij vertellen wat deze Barbapapa aan het doen is? Thnx Pat!
05 May '07 - in Cool
door Patrick
Hornet
Ik kan genieten van de zomer, maar al die beesten die je er gratis bij krijgt hoeven voor mij niet zo. Neem als voorbeeld de hoornaar, een uit de kluit gewassen en zwaar gepimpte wesp die levensgevaarlijk kan zijn. Nouja gevaarlijk, misschien best leuk als huisdier toch?
04 May '07 - in WTF!
door Patrick
Gumball
Aan alles komt een einde, zo ook aan de Gumball. Jullie zullen ongetwijfeld wel het nieuws gehoord hebben dat de Gumball door een fataal ongeluk is afgelast. Toch verbaast het mij dat het 9 jaar lang goed is gegaan. Spijtig maar helaas, hier de laatste beelden.
04 May '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Safe
Sex is fijn, dat mag duidelijk zijn. Alleen die vrij veilig commercials hier in Nederland, daar zakt toch je broek vanaf. Het kan toch ook anders? Een tijdje terug liet ik al dit tekenfilmpje zien, en vanmiddag kwam ik een soortgelijk filmpje tegen bij collega Brainblog. Geweldig, maar Durex blijft de beste.
03 May '07 - in Commercial
door Patrick
The Faster The Speed....
Ik geloof er heilig in dat 80% van de Biertijd bezoekers liefhebber zijn van de Gumball rally. De Gumball is een behoorlijk hype op dit moment, maar wisten jullie dat dit jaar vol zit met waanzinnige rally's? Gelukkig is het geen race en rijden de deelnemers meestal verantwoord hard, want het is en blijft natuurlijk een feit, the faster the speed, the bigger the mess!

Gumball: En toch is dit de harde realiteit...
03 May '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Shenkie
Vandaag de dag wil iedereen wel een bigtime rapper worden, maar wat is er voor nodig? Een aanstekelijk deuntje en een waanzinnige videoclip blijken de weg naar succes te zijn. De vrienden van Watskeburt maakte er een wedstrijd van. Wie maakt de beste clip voor de Jeugd van Tegenwoordig's laatste hit 'Shenkie'. Uit de vele inzendingen is dit natuurlijk wel de oprechte winnaar. Respect!
03 May '07 - in Music
door Patrick
Freestyle soccer is in mijn ogen het voordeel van een jeugd zonder vrienden om mee te voetballen. Dat, of het waren egoïsten die geen ander de bal gunden. Toegewijd zijn deze jongens in ieder geval wel, ze leven praktisch met die bal. Het blijft wel vermakelijk om te zien zo op de woensdagavond.
02 May '07 - in Sport
door Gerben
Millimeter
Een millimeter, waar hebben we het over? 0.001 meter is toch zeker wel te verwaarlozen? Dacht het dus niet! Dat moeten ze ook gedacht hebben tijdens het maken van deze commercial voor een wel heel dun mobieltje. Zeer gaaf gedaan al zeg ik het zelf.
02 May '07 - in Commercial
door Patrick
Fusion Reactor
Vroeger was ik helemaal gek van al die bouwdozen als Lego en Mecano, maar tegenwoordig gaan ze wel een stukje verder dan een locomotief of een vrachtauto. Fuck Lego, dit is pas speelgoed! Iemand een idee waar je die kan kopen? Meer info hier!
02 May '07 - in Cool
door Patrick
Mercedes
De geruchten gaan al een aantal jaar dat een Mercedes niet kapot te krijgen is. Dan bedoelen we wel motorisch natuuurlijk, want zoals we wel weten houd een beetje Mercedes airco het niet lang vol. Kijk even mee naar deze ultieme test.
01 May '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hydrofoil
Met het weer van de laatste dagen zie je steeds meer watersporters over het water glijden. Alleen dat windsurfen en waterskiën kennen we nu onderhand wel. Pak eens een hydrofoil board, want daar kan je ook mee wakeboarden en windsurfen, alleen is het toch net wat anders.
01 May '07 - in Sport
door Patrick
Guitar Hero
Het is geweldig als je goed een muziekinstrument kan bespelen. Al zal ik je wel zeggen dat ik met geen mogelijkheid een zuiver geluid uit een gitaar weet te toveren. Deze jongen doet het anders, gewapend met een Xbox360 en een gitaar als controller speelt hij de sterren van de hemel.
01 May '07 - in Cool
door Patrick
Vlugge Vingers
Dat je met je vingers een hoop spannende dingen kunt doen, dat weten we bij Biertijd maar al te goed. Er lopen een aantal mensen op deze planeet rond met een gave, en dan bedoel ik geen paranormaal gezwets van onze landelijke waarzeggers. Als je van plan was om binnenkort een bezoekje te brengen aan één van onze altijd gezellige Holland Casino's, zorg dan dat je deze croupier niet tegenover je krijgt.
01 May '07 - in Cool
door Mosterdt

Social


Aanraders


Advertenties