Archief

Items van December 2013
Happy New Year 2014!

Namens ons, alvast de beste wensen en een fijn 2014. Tot volgend jaar!
31 Dec '13 - in Actueel
door Patrick
The Price Is Right - Audi R8 Spider, BMW 640i
De Amerikaanse spelshow 'The Price is Right' is al zo oud als de weg naar Rome. Toch blijft het een succes. Logisch ook met dit soort prijzen. Welke kies jij? De Audi R8 Spyder of de BMW 640i cabrio..
31 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bo Burnham - Repeat Stuff
Liefdesliedjes zijn door de jaren heen behoorlijk veranderd. Vroeger waren het nog originele teksten, vandaag de dag zingen ze 50 keer hetzelfde. Kijk mee naar 'Repeat Stuff' van comedian Bo Burnham..


Voor de liefhebbers hier zijn volledige show 'What!'..
31 Dec '13 - in Humor
door Patrick
This Guy Can Really Sing A Note
Als a capella zanger is het wel handig dat je over een behoorlijke longinhoud beschikt. Maar wat deze man laat horen is bizar..
31 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Croft - Fan Film
Het blijft bijzonder wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film Croft..
31 Dec '13 - in Movies
door Patrick
Best Vines Of 2013
Na diverse 'best of 2013' compilaties mag een gezonde dosis vines natuurlijk niet ontbreken. Zie hier Best Vines of 2013..
31 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Incredible Camera Stabilisation - EOS M Gimbal
Leuk zo'n stabilisator in je cameralens, maar dan nog zijn heel wat plaatjes niet naar je zin. En zeker voor het professionele werk moet het altijd beter kunnen. Wat dacht je van de Gimbal?..
30 Dec '13 - in Tech
door Patrick
Rahat - Best Of 2013 Prank Montage
We hebben dit jaar heel wat mogen genieten van Rahat zijn grapjes en goochelkunsten. Naast zijn drive-thru pranks heeft hij ook genoeg andere dingen gedaan om mensen in de maling te nemen. We zetten zijn beste pranks op een rijtje..
30 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Best Of LAHWF 2013
De grappenmakers van LAHWF hebben het afgelopen jaar heel wat mensen in de maling genomen. Tijd voor een klein overzicht..
30 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Yif Magic - 2014 Make A Wish
Goochelen met een pak kaarten of muntjes kan elke illusionist wel. Maar sommige goochelaars, waaronder Yif, blijven me verbazen..
30 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Chrom's Falchion (Fire Emblem: Awakening)
Wij zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we wederom voor een knap staaltje vakmanschap. We nemen een kijkje bij Man At Arms om te zien hoe ze Chrom's Falchion uit de RPG 'Fire Emblem: Awakening' fabriceren..
30 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers 2013 (2)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Maar niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten. Na het eerste overzicht van de beste news bloopers van 2013 hierbij deel 2..
30 Dec '13 - in Humor
door Patrick
What Would You Do With $25.000?
Om de nieuwe film 'The Secret Life of Walter Mitty' te promoten gaf 20th Century Fox 25.000 dollar aan Casey Neistat met als opdracht: Leef je droom! Nou kan je dat geld in no-time opmaken aan gadgets of andere zinloze dingen. Maar Casey deed dat op een andere manier. Respect!
29 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Tablet Drummer Drum Solo
Ouderwets drummen op een drumstel wordt zo langzamerhand steeds zeldzamer. Vandaag de dag heb je niet meer nodig dan een tablet en snelle vingers..
29 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Hungary's Best Rope Skipping Team
Als er één oefening is om snel wat gewicht kwijt te raken en wat aan je conditie te doen, dan is het wel touwtje springen. De Szombathelyi Kötélugró Klub heeft inmiddels meerdere wereld- en Europese titels binnengehaald. En niet zonder reden..
29 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 71 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 71..
29 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Awesome Turkish Ice Cream Vendor
Een ijsje gaat er op zijn tijd altijd wel in. Alleen heb ik zo'n vermoeden dat het wel even kan duren als je bij deze man een ijsje bestelt. Het kunstje hebben we al eerder gezien, maar blijft leuk.
29 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Skoften Jaarmix 2013
Zoals we gewend zijn vliegen aan het eind van het jaar de compilaties en mixen om je oren. Vandaag kijken we bij de buren voor hun Jaarmix 2013..
29 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Expert Instructional Video - Using Lat Machine
Mocht je binnenkort voor het eerst een sportschool bezoeken dan kan ik me voorstellen dat sommige machines er redelijk ingewikkeld uitzien. Maar wees niet bang, op internet zijn genoeg experts te vinden die wel even laten zien hoe het moet..
28 Dec '13 - in Humor
door Patrick
8 Signs Your cat Is Actually A Dog
Er zijn kattenmensen en hondenmensen. Het is maar wel dier je het meest ligt. Maar er zijn ook dieren die niet helemaal begrijpen wat ze nou eigenlijk zijn. Zoals deze kat..
28 Dec '13 - in Animals
door Patrick
WATTS Zap 24/12/13
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Boy Racer - Fast & Furious In The UK
Straatracen is al zo oud als de weg naar Rome. Maar met de komst van films als The Fast & Furious is het er niet minder om geworden. In de korte docu 'Boy Racer' nemen we een kijkje in de Britse race scene..
28 Dec '13 - in Docu
door Patrick
HPI Racing's Ken Block Micro Gymkhana
HPI is geen kleine jongen als het gaat om op afstand bestuurbaar spul. Combineer dat met Ken Block's Gymkhana en dit is het resultaat..
28 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Best Table Tennis Shots Of 2013
Op badminton na is tafeltennis de perfecte campingsport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen. We zetten er paar unieke gevallen op een rijtje..
27 Dec '13 - in Sport
door Patrick
Beans
Sommige commercials zijn ronduit briljant te noemen. Al vraag ik me soms af of ze ooit te bewonderen zullen zijn op het grote scherm. Deze clip van Haynes is er zo een..
27 Dec '13 - in Commercial
door Patrick
Ultimate Girls Fails Of The Year 2013
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het moeten ontgelden..
27 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
50 Best Virals Of 2013
Dagelijks worden er virals het net op geslingerd. De een nog leuker dan de ander. Deze compilatie bestaat uit een kleine selectie van 2013. Enjoy!
27 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Santa & Elf - Epic Scare Prank
Op straat vreemde mensen laten schrikken is best grappig. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Dit soort 'geintjes' kunnen wel eens uit de hand lopen als je een verkeerde treft..
27 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (202)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog geen last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
27 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Unlim 500+ Destination Greece
Dat de jongens van Dragtimes over erg mooi speelgoed beschikken weten we inmiddels. Normaal speelt het gevecht der titanen zich af in Rusland. Maar vandaag reizen we af naar Griekenland voor de Unlim 500+..
26 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten. Zie hier het overzicht van 2013..
26 Dec '13 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome Women's Edition 2013 (5)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames weer eens in de spotlights..
26 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Best Of MTB Freeride Downhill
Met een zonnetje in de lucht is een stukje fietsen best aangenaam. Maar wil je wat meer actie, dan moet je eens met deze jongens op pad gaan..
26 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Gaming Tribute 2013 - 2014
in 2013 konden we genieten van heel wat kwaliteit games. 2014 zal ongetwijfeld niet anders zijn. Zie hier een overzicht..
26 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Christmas With Pranksters
Voor heel wat mensen is kerstmis geen gezellig ritueel met een opgetuigde boom en kalkoen op tafel. Maar met Roman Atwood in de buurt wordt het wel eens stuk aangenamer..
26 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Behind The Magic - The Visual Effects Of 'The Lone Ranger'
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij The Lone Ranger..
25 Dec '13 - in Cool
door Patrick
JibJab 2013 Year In Review - What A Year!
De laatste dagen van het jaar zijn in zicht. De kerstboom staat al een poosje en de oliebollen staan op tafel. Maar nu eerst het JibJab jaaroverzicht van 2013..
25 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Joe Goes To Sweden (Deleted Scenes)
Afgelopen zomer ging Joe Hanson een poosje naar Zweden om de inwoners wat vragen te stellen. Vandaag hebben wij de deleted scenes voor je..
25 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Secret Angel Delivery
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Gelukkig zijn er altijd nog mensen zoals Stuart Edge om een lach op hun gezicht te toveren..
25 Dec '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/12/13
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
25 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Dreamhack Winter 2013
Zo'n twee keer per jaar gaat in Zweden het dak eraf. Hardcore gamers verzamelen zich voor een ongekende Lanparty. Onderhand is het een compleet festival geworden. Zie hier een kleine impressie..
24 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Santa Lives! - Christmas For 34 Kids
Elk kind hoort met kerst een cadeautje te krijgen. Helaas is dat niet het geval. Gelukkig zijn er wel mensen, zoals de jongens van het YT-kanaal 'GiveBackFilms', die Santa voor een aantal kinderen realiteit maken..
24 Dec '13 - in Cool
door Patrick
JustSomeMotion - Parov Stelar - Josephine
Er zijn op tv de laatste tijd genoeg talentenshows om je danspasjes te laten zien. Al vraag ik me af of het echte talent daar op zit te wachten. Die hebben daar immers Youtube voor. JustSomeMotion is zo'n man..
24 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Christmas Can Can
Na het El Paso huis kan deze er nog best achteraan. Een stuk minder lampjes maar zeer vermakelijk kan ik je zeggen..
24 Dec '13 - in Cool
door Patrick
El Paso Christmas Lights 2013
Veel mensen versieren met de kerstdagen niet alleen de kerstboom, maar behangen ze ook hun huis vol met lampjes. Al kan je het natuurlijk ook overdrijven..
24 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Dudesons - Santa Claus Breaking & Entering Prank
Het is eigenlijk maar raar. Op vijf december komt een man met een schimmel tussen zijn benen naar je huis toe, de man zo zwart als roet kruipt via de schoorsteen je huis in en laat wat cadeaus achter. Een paar weken later komt er een bolle oude man hetzelfde doen en alles is prima. Maar probeer je als hulp Santa je werk te doen gaan ze moeilijk doen. Het is ook nooit goed..
23 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Red Bull Daily Grind - Office Space
Zo rond de feestdagen heb je het heel druk op het werk, of je zit dagen niets te doen. In het tweede geval is dit wellicht een leuke manier om je tijd door te brengen..
23 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Fireworks Russian Style
Het vuurwerk dat hier in Nederland wordt verkocht is het eigenlijk net niet. Bij de buren, een paar 100km verderop is het allemaal een stuk leuker, harder en reuze betaalbaar. Dat zijn pas klappers!..
23 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Track Action - Best MotoGP Overtakes 2013
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke meter voorsprong. Perfecte inhaalmanoeuvres horen daarbij. We zien het in de compilatie Best MotoGP Overtakes 2013..
23 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Picking Up Girls With Boyfriends
Er zijn heel wat manieren om een leuke meid te versieren. Maar je slag slaan terwijl haar vriend er gewoon naast loopt is wel risky business..
23 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Chicago Bears Fan Gets A Packers Shirt
Als groot NFL fan is het tof om een shirt te krijgen van favoriete club. Maar ook pa en ma hebben soms een gevoel voor humor..
22 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (Chatroulette Version) Steve Kardynal
Steve Kardynal is geen onbekende als het gaat om mensen in de maling nemen op Chatroulette. Na zijn indrukwekkende playback versies van Carly Rae Jepsen's 'Call me Baby' en Miley Cyrus' 'Wrecking Ball' gaan we nu voor de kerstsfeer met Mariah Carey..
22 Dec '13 - in Humor
door Patrick
A Normal Day For Us (4)
Elke dag hebben we zo ons ritme. Opstaan, douchen, kopje koffie, enz. Totaal niet interessant eigenlijk, maar de 'normale' dag van deze jongens is wel apart te noemen..
22 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 70 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 70..
22 Dec '13 - in Cool
door Patrick
M.A.D Kuusaa - Hunted
Op de openbare weg met je motor stunts uithalen kan wel eens de aandacht trekken van de politie. En als ze dan op zoek zijn naar je, kan je maar beter het gas opentrekken..
22 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Fail Compilation 2013 - Best Fails of the Year
Nu het einde van 2013 in zicht is komen overal 'Best of' compilaties voorbij. Vandaag gaan we voor de Ultimate Fail Compilation 2013 van Failarmy. Ruim een half uur falers. Enjoy!
22 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Jump The World - Parkour & Freerunning
Parkour en freerunning, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die wel verstand van zaken hebben..
21 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (201)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog geen last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
21 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of 2013
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden in 2013 wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
21 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2013
Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Laten we beginnen met de Video Yearmix 2013 van DJ Philizz..
21 Dec '13 - in Music
door Patrick
Zapatou's Best Of Web - Part 6
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier Best Of Web 6..
21 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Honest Action - Die Hard
Naast Honest Trailers is er nu ook Honest Action. Het is natuurlijk geweldig om veel actie te zien in een film, maar hoeveel kan een mens hebben? We laten een dokter het eerste deel van Die Hard beoordelen..
20 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Happy Holidays 2013 From The Victoria's Secret Angels
Vandaag beginnen voor veel mensen de vrije dagen en gaan we vrolijk op weg naar het nieuwe jaar. De eerste clips met een kerstgroet komen ook langzaam maar zeker voorbij. Zo wensen de Victoria's Secret Angels ons alvast fijne feestdagen..
20 Dec '13 - in Sexy
door Patrick
Wingsuit Low Flyer
Vliegen als een vogel willen we allemaal wel. En met een wingsuit kom je aardig in de buurt. Maar op deze hoogte vliegen is simpelweg gekkenwerk..
20 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Irish Road Racing - Michael Dunlop
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. We rijden mee met top coureur Michael Dunlop..
20 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Steve Irwin Tribute - Wildest Things In The World
Inmiddels is natuurfreak en 'crocodile hunter' Steve Irwin al zo'n zeven jaar geleden overleden door een steek van een Stingray. Nu is iemand zo vrij geweest om een tribute te maken. Zie hier Wildest Things in the World..
20 Dec '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 19/12/13 - Top 10 Christmas Special 2/2
Na het eerste deel van de WATTS Zap Top 10 Christmas special, gaan we vandaag voor het tweede deel. Blijft cool!
20 Dec '13 - in Cool
door Patrick
XTreme Kids Are Awesome
Extreme sports, we zijn er dol op. En al helemaal met kids in de hoofdrol. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
20 Dec '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 19/12/13 - Top 10 Christmas Special 1/2
Hier op Biertijd zien we regelmatig de humoristische WATTS Zap clips voorbij komen. Maar zo aan het eind van het jaar is het weer eens tijd voor de welbekende top 10 lijstjes. Hier alvast het eerste deel..
19 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S04E05 - Christmas Special 2013
Bij sneeuw hoort een ouderwetse sneeuwpop. Met andere woorden, de perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
19 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Throwback Muppisode - Ringing Of The Bells
We nemen een stap terug in de tijd. Om precies te zijn naar 2009. Maar één ding is zeker, The Muppets' Ringing Of The Bells blijft geniaal..
19 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Joe Goes To Dreamhack (Deleted Scenes)
We hebben Joe al een poosje moeten missen. Maar de beste man is weer even terug met een lading deleted scenes van zijn trip naar het ultieme LAN feestje Dreamhack..
19 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Life Size Lego Car Powered By Air
Met Lego kun je alles maken was de slogan een aantal jaar terug. Nog steeds geldig kan ik je vertellen. Wat deze man gefabriceerd heeft is ronduit bizar te noemen..
19 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Jaguar vs Mercedes
Een poosje terug kwam Mercedes met de commercial 'Magic Body Control'. Best grappig, maar nu, inmiddels drie maanden verder komt Jaguar met hun versie..
18 Dec '13 - in Commercial
door Patrick
The Power Of Photoshop, Happy Holidays, Victors & Spoils
Dat je met Photoshop elke vrouw het 'perfecte' uiterlijk kunt geven hebben we eerder gezien. Maar we kunnen nog een stapje verder. Fijne feestdagen!
18 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Stalingrad CGI VFX Breakdowns Reel 2013
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Stalingrad..
18 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Winter Fails - Christmas Special
Het einde van het jaar nadert, de dennenboom staat alweer in huis. Tijd voor kerst! Alleen zit het Santa nog even niet mee..
18 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Hope For Paws - Miley
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Miley. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
18 Dec '13 - in Animals
door Patrick
Track Action - Biggest MotoGP Crashes 2013
Het 2013 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Tijd dus voor de nodige compilaties. Na de beste MotoGP Saves en Moto2 Overtakes is het nu tijd voor de Biggest Crashes..
18 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Fix Blown Christmas Lights Fast & Easy, Broken
Elk jaar weer hetzelfde verhaal. Je pakt je doos met kerstboomlampjes en na een half uur alles uit de knoop halen blijken ze het niet meer te doen. Gelukkig hebben we altijd electo-Guru Mehdi Sadaghdar nog om ons uit de brand te helpen..
17 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (19)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
17 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Santa Parkour
De halve wereld van cadeaus voorzien vergt heel wat inspanning. Zelfs de kerstman moet dan een beetje doorlopen. Deze Santa begrijpt het..
17 Dec '13 - in Cool
door Patrick
'Luxury Defined' - The 1996 Maxima GLE Sport Sedan, Sell, Car
Om je auto te verkopen kan je hem simpelweg op het internet slingeren met een paar foto's en wachten tot een liefhebber contact opneemt. Maar je kan het ook anders aanpakken. Dit is simpelweg Awesome!
17 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Google Zeitgeist - 2013 In Searches
2013 was een bewogen jaar, met veel ellende helaas. Samen met Google Zeitgeist kijken we terug naar de meest gezochte momenten van 2013..
17 Dec '13 - in Actueel
door Patrick
Split Or Steal..
Stel, je kunt bij een spelshow een behoorlijk bedrag winnen, maar er zijn drie opties. Alles winnen, alles verliezen, of het bedrag delen met je tegenstander. Wat zou jij doen?..
16 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Man At Arms - Krato's Blades Of Chaos (God Of War)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Krato's Blades of Chaos uit het welbekende spel 'God of War' fabriceren. Mooi werk..
16 Dec '13 - in Cool
door Patrick
100$ Bill Prank
Het is leuk dat elke taal wel woorden kent met een dubbele betekenis. Zo kunnen we weer de straat op om wat mensen voor de gek te houden..
16 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Sex With Vitalys Mom Prank
Roman Atwood en Vitaly zijn gasten die samen graag mensen in de maling nemen. Vandaag is Vitaly zelf eens aan de beurt. Met dank aan zijn moeder..
16 Dec '13 - in Humor
door Patrick
The Ultimate Girls Fail Compilation 2013
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het moeten ontgelden..
16 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Misheard Song Lyrics - 2013 Edition
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Timur's Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
16 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Chicago's Magical Piano
Als er ergens openbaar een piano staat is er altijd wel iemand die hem aan moet raken. Is het niet om een deuntje te spelen, dan wel om een foto te maken. Op Chicago's Union Station stond wel een heel bijzondere piano die voor aardig wat vertier heeft gezorgd..
15 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Drunk? Walk!
Met een aardige slok op achter het stuur van een auto stappen is ronduit fout. Fietsen is ook niet al te slim, dus wat er nog overblijft is lopen. Al is dat ook nog een aardige opgave..
15 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Tracing Skylines - Urban Skiing OIn Detroit
Detroit is sinds 3 december 2013 failliet verklaard met een schuld van ruim 18 miljard dollar. De stad is inmiddels half verlaten, maar wel een 'speeltuin' voor urban skiërs zoals we zien in deze clip. Maar of ze welkom zijn is een ander verhaal..
15 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (200)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
15 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Reaping For Dummies
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar Reaping For Dummies..
15 Dec '13 - in Animation
door Patrick
Don't Mess With A Gamer..
Als professioneel gamer kan je best goed geld verdienen. Je moet natuurlijk wel tegen je verlies kunnen en een overwinning mag je best stilletjes vieren. Deze jongen begrijpt dat nog niet helemaal..
14 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Batman In Classic Movie Scenes - Christmas Special
Na The Lord of the Rings en Harry Potter gaan de jongens van Pistol Shrimps wederom met Batman aan de haal. Blijft geniaal..
14 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 69 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
14 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S04E04
Bij de winter hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
14 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 December 2013
Soms zit het mee, soms tegen. Deze mensen hadden wat mindere momenten. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
14 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Track Action - Best Moto2 Overtakes 2013
Naast het MotoGP seizoen is er natuurlijk ook de Moto2. Vandaag zetten we de beste inhaalmanoeuvres van 2013 op een rijtje voor je..
13 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Full Throttle - Death At The Isle Of Man
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Het circuit is levensgevaarlijk, maar toch komen elk jaar weer meer coureurs om deel te nemen aan het race evenement. In deze korte docu kijken we naar het risico die rijders nemen voor de ultieme adrenaline kick..
13 Dec '13 - in Docu
door Patrick
Icy Truck Drift
Sneeuw en ijs kan voor heel wat beroepschauffeurs voor veel ellende en narigheid zorgen. Maar je kan er natuurlijk ook de nodige pret mee beleven..
13 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of Snowboard 2013
Nog even en dan staan we weer met z'n allen tot ons knieën in de sneeuw in de rij voor de skilift. Om alvast een klein beetje in de stemming te komen hierbij Best of Snowboard 2013..
13 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Riders Are Awesome 2014
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar een verse aflevering Riders Are Awesome..
13 Dec '13 - in Cool
door Patrick
How Not To Crash - Best MotoGP Saves of 2013
Het 2013 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Tijd dus voor de nodige compilaties. Zie hier de Best MotoGP Saves of 2013..
12 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Giving $100 To Homeless People
De een heeft het wat makkelijker dan een ander. En als je dan toch wat geld kunt missen, dan is een aantal dakloze mensen van wat geld voorzien wellicht een nobel gebaar..
12 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Russia Best Freerunning 2013
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
12 Dec '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Bike Parkour - Streets of San Francisco
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we richting San Francisco voor een dosis Bike Parkour..
12 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Ultimate Workers Fail Compilation
Of je nou stratenmaker bent of dagelijks de plantsoenendienst doet, het kan wel eens tegen zitten. Dat blijkt maar weer uit deze compilatie..
12 Dec '13 - in Humor
door Patrick
World Of Hardstyle - Winter 2013
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Winter 2013!
12 Dec '13 - in Music
door Patrick
Martyn Ashton & Friends - Road Bike Party (2)
Na het geweldige succes van Martyn Ashton's Road Bike Party was een vervolg een logische reactie. Helaas heeft hij na een ongeval, en nu vanaf zijn middel verlamd, het vervolg zelf niet af kunnen maken. Maar daar heb je vrienden voor! Waaronder Danny Macaskill en Chris Akrigg. Zie hier Road Bike Part 2..
11 Dec '13 - in Cool
door Patrick
What Would You Do? - Black Hairdresser vs White Girl
Dat je als blanke geen relatie met een donkere mag hebben is niet meer van deze tijd. Vandaag de dag is het een grote kleurenmix met diverse nationaliteiten. Totaal geen probleem mee, maar er zijn mensen die zich er wel druk om maken. Hoe zou jij reageren?.. Thx 5tarvin!
11 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Victoria's Secret Fashion Show 2013 Highlights
Als er één merk is die naast opwindende lingerie ook de mooiste dames in huis heeft, dan is het Victoria's Secret wel. Voor de liefhebbers, zie hier de hoogtepunten van de Victoria's Secret Fashion Show 2013..
11 Dec '13 - in Sexy
door Patrick
Crash Galore (199)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje..
11 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
YouTube Rewind - What Does 2013 Say?
We zitten inmiddels in de laatste maand van het jaar. Tijd om met een lading YouTube sterren terug te kijken op het afgelopen jaar. Zie hier YouTube Rewind 2013..
11 Dec '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 09/12/13
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
11 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Westjet Christmas Miracle - Real-Time Giving
Dit noem ik nou eens een toffe reclamestunt. Je gaat naar het vliegveld om je vlucht te pakken, maar ondertussen kom je ook nog een virtuele Santa tegen. En zoals je weet, Santa zorgt voor verrassingen..
10 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Trick Shot Titus (3)
Om groot in iets te worden moet je jong beginnen. En dat kan je aan de kleine basketballer Titus wel overlaten. Deze kleine snuiter komt er wel..
10 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (57)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Goed oppassen lijkt de enige oplossing, en gelukkig gaat het vaak dan ook maar net goed..
10 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Snowing Mistletoe Kissing Prank
Een kus in de sneeuw onder een stuk mistletoe is simpelweg romantisch. Maar wat als het niet sneeuwt? Laat dat maar aan Stuart Edge over..
10 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Days Of My Youth - Trailer
Skiën is sowieso geweldig, maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien, dan kom je pas echt op de meest mooie plekken. Zie hier de trailer van Days Of My Youth..
10 Dec '13 - in Trailers
door Patrick
Coffee To Coins For The Homeless, Rahat Magic
Het leven op straat gaat niet over rozen. Toch zijn er mensen die er het beste van maken en al blij zijn met een paar euro los geld. Rahat gaat vandaag de straat op om een aantal daklozen van een lach en wat geld te voorzien..
10 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Japanese Skateboarder Gou Miyagi
Elke skateboarder heeft zijn eigen stijl. Maar je ziet wel vaak dezelfde trucjes voorbij komen. Gou Miyagi is een vak apart..

Fixed!
09 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Water Transfer Printing
Een paar autowielen op een unieke manier spuiten kost simpelweg tijd. Dat moet natuurlijk een stuk sneller kunnen. Wat dacht je van water transfer printing? Ik zeg cool!
09 Dec '13 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2013 / 2014
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
09 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Epic Don't Drink And Drive Prank
Als je al meerdere keren gepakt bent voor rijden onder invloed en maar niet wil stoppen, dan moet iemand je eens goed wakker schudden. Deze gasten begrijpen hoe je dat aanpakt..
09 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Best Vines Of December 2013
Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen..
09 Dec '13 - in Humor
door Patrick
The Racers
Top coureur Graham Hill zei eens: 'I am an artist, the track is my canvas and the car is my brush'. Prachtige woorden van een bijzondere man. Maar er zijn meer coureurs met mooie uitspraken. Zie hier 'The Racers'..
08 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (198)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
08 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition 2013 (4)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames weer eens in de spotlights..
08 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Boba-Motoring 1150PK Brutal VW Golf 16V MK2
Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun racebaan. Vaak stelt het weinig voor, maar de MK2 VW Golf 16V van Boba-Motoring is wel degelijk een rap monster. Een auto'tje waar je respect voor moet hebben..
08 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 9
Vaste prik zondagavond gaan we voor een dosis sport. Maar dan wel op de extreme manier. Zie hier een nieuwe aflevering Best Of XTreme Sports..
08 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 68 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 68..
07 Dec '13 - in Cool
door Patrick
2013 Movie Trailer Mashup
2013 was voor de filmmakers wederom een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. We zetten ze op een rijtje in de 2013 Movie Trailer Mashup..

Voor de liefhebbers, hier het volledige filmoverzicht.
07 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S04E03
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop..
07 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Best Of BMX
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart..
07 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Best Wins Of 2013
We zien het wekelijks mensen de fout in gaan. Maar er is dit jaar ook het nodige goed gegaan. Zie hier de Best Wins of 2013..
07 Dec '13 - in Cool
door Patrick
The Hobbit - An Unexpected Tattoo, PistolShrimps
De heren van PistolShrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars, Harry Potter of The lord of the Rings, dan pakken ze wel The Hobbit beet om die hun eigen draai te geven..
06 Dec '13 - in Humor
door Patrick
McLaren P1 vs The Nürburgring-Nordschleife
Voor elke supercar fabrikant is een rondje Nordschleife de unieke graadmeter. Onder de zeven minuten beteken je iets. Vandaag gaat Mclaren chief testdriver Chris Goodwin de uitdaging aan met de McLaren P1. Gaat het hem lukken?..
06 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Met je mobiel online leuke filmpjes kijken is tof. Maar helaas kost het wel de nodige data. Hi zorgt er nu voor dat je met razendsnel 4G internet en grote databundels niets meer hoeft te missen. Je maakt tevens gebruik van het stabiele KPN netwerk. Wat wil een mens nog meer? Check #Morecrap!
06 Dec '13 - in Advertentie
door Patrick
Animated Short - Santa & Death
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar Santa & Death..
06 Dec '13 - in Animation
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 December 2013
De eerste week van december zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
06 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Picking Up Girls Speaking Italian
Veel mensen beweren dat Italiaans de taal van de liefde is. Laten we eens kijken of ze gelijk hebben..
06 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Jorian Ponomareff - My Sportbike Playground
Als er iemand goed overweg kan met zijn motor, dan is het Jorian Ponomareff wel. We hebben al aardig wat van de beste man voorbij zien komen, en ik kan maar één ding zeggen. Zijn lifestyle bevalt me wel..
06 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cockroach Prank
Een ober die snel je eten op tafel tovert is fijn. Maar een ober die ook nog in is voor een geintje is natuurlijk helemaal goud..
05 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Attila Palatinus - Ride / Turn / Burn
Dat je met een auto aardig wat rubber kunt verspillen weten we maar al te goed. Maar ook met een motor is driften best te doen. Kijk mee naar Ride / Turn / Burn met rijder Attila Palatinus..
05 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
VitalyzdTv - How To Catch A Predator Prank
In het tv programma 'How to catch a predator' gaan ze de strijd aan met misbruikers die het hebben voorzien op minderjarige kinderen. Goed initiatief als je het mij vraagt. Vandaag gaat Vitaly de straat op met een knappe 'minderjarige' meid die in de problemen zit en wat hulp nodig heeft. Met een bizar resultaat..
05 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Basejumper vs Rock
Dat basejumpen een geweldige sport is hoef ik niemand te vertellen. Maar dat het niet altijd goed gaat bewijst deze onfortuinlijke basejumper. Gelukkig kan de beste man het navertellen..
05 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
A Tribute To Paul Walker
Dat acteur Paul Walker er niet meer is zal jullie vast niet ontgaan zijn. Het team van Fast & Furious heeft daarom deze tribute gemaakt. RIP Paul..
05 Dec '13 - in Movies
door Patrick
Fail Compilation November 2013
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook november was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
05 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Chris Harris On Cars - Driving The 2013 BMW M3 DTM
Chris Harris is een gelukkig man. Als autojournalist krijgt hij de meest mooie, snelle en bijzondere auto's ter beschikking. Vandaag mag hij met een BMW M3 DTM op stap. Ik kan maar één ding zeggen. Ik wil ook!
04 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Black Friday Zombie Compilation
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt..
04 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - Grass Kart Compilation
Dat YT filmmaker DevinSupertramp elke keer weer wat nieuws weet te verzinnen staat buiten kijf. Vandaag zoeken we het gras op voor een kart wedstrijdje..
04 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Simple Pickup - How We Spent $14.000
Denk je als succesvol YT-kanaal een donatie van $7000 te doen aan een goed doel tegen borstkanker, en vervolgens krijg je het gewoon weer terug. Een beetje raar, maar het overkwam de jongens van Simple Pickup. De jongens laten het daar natuurlijk niet bij zitten en zorgen zelf wel dat het geld op de juiste plek komt..
04 Dec '13 - in Cool
door Patrick
World Of Warcraft Pickup Lines
Vrouwen versieren blijft voor velen toch een lastige zaak. Toch hoeft het niet al te lastig te zijn. Zelfs met de teksten van World Of Warcraft kom je een heel eind..
04 Dec '13 - in Humor
door Patrick
iPad Art - Morgan Freeman Finger Painting, Procreate
Sommige mensen kunnen tekenen als de beste. Zo ook artiest Kyle Lambert. Gewapend met een iPad Air en de app Procreate heeft hij een realistisch portret van Morgan Freeman gemaakt. Hij deed er ruim 200 uur over, maar dan heb je ook wat..
03 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (197)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en andere regelrechte dwazen. Tijd voor een verse Crash Galore..
03 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Punch Robert - Pervy Old Man In Hallway Prank
Vreemde mensen de stuipen op het lijf jagen is grappig, maar het is nog leuker om je eigen vrienden in de maling te nemen. Want wie zit er nou te wachten op een handtastelijke opa? Zie hier de Pervy Old Man Prank. Awesome!
03 Dec '13 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 02/12/13
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
03 Dec '13 - in Cool
door Patrick
TLP November 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
03 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Chopped Off Thumb Prank
Denk je bij een tankstation iemand even een helpende hand te bieden. Gaat het plotseling een beetje fout. Tja, met jongens als Roman Atwood en de Dudesons in de buurt kun je van alles verwachten..
03 Dec '13 - in Humor
door Patrick
The Bullying Experiment
Mensen pesten is fout. Of het nou op school is of op latere leeftijd op het werk, het is simpelweg not done. Laten we eens kijken wat omstanders doen als iemand de sjaak is..
02 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
W18 Model Engine Assembly
Modelbouw is voor mensen met een lading geduld. Maar wat deze man laat zien gaat net een stapje verder. Zo bouw je dus een model W-18 motorblok..

Voor de liefhebbers hier de complete documentaire..
02 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Nissan GT-R vs Yamaha R1
Om een Yamaha R1 bij te houden moet je met een dappere wagen komen. Maar aan de andere kant moet je ook een dikke motor hebben om het op te nemen tegen een Nissan GT-R. We zoeken het asfalt op voor een wedstrijdje..
02 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 8
Er zijn een aantal sporten die het aanzien meer dan waard zijn. Vooral de categorie 'XTreme Sports' is al een aanrader op zich. Na diverse delen hierbij deel 8..
02 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Bilbo's Sting (The Hobbit)
Wij zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor een knap staaltje vakmanschap. We nemen een kijkje bij Man At Arms om te zien hoe ze Bilbo's Sting uit The Hobbit fabriceren..
02 Dec '13 - in Cool
door Patrick
True Gamers.. Punch Ball Machine
Op een kermis de uitdaging aangaan met een punch ball machine is altijd leuk. Maar sommige gasten moeten gewoon trouw bij hun gamecontroller blijven..
01 Dec '13 - in Humor
door Patrick
The Knockout Game
Waarschijnlijk ken je het fenomeen 'Knockout Game' wel. Een nietsvermoedende voorbijganger met één klap de straat laten zien. Ronduit belachelijk natuurlijk. Maar deze jongens hebben een nieuwe variant verzonnen. Een stuk leuker kan ik je zeggen..
01 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Bagjump..
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
01 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails & Wins November 2013
Soms zit het mee, soms ook tegen. We zetten alle fails en wins van afgelopen maand op een rijtje voor je..
01 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Run Rabbit - Card Skills
Mocht je tijdens een potje poker iemand de kaarten laten schudden, wees dan slim en sla deze gozer even over..
01 Dec '13 - in Cool
door Patrick
G55 AMG vs Police Officer
Wanneer je in een zeer 'dikke' AMG G55 wordt aangehouden omdat je te hard hebt gereden, dan kan de politie streng zijn. Maar deze agent ziet het allemaal van de zonnige kant. Dat zouden er meer moeten doen..
01 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties