Archief

Items van March 2013
Yes.. It's A Woman (10)
Dat vrouwen het lastig vinden om een auto te parkeren is onderhand wel bewezen. Maar zeg nou eerlijk, gaat dit niet een beetje ver?
31 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Wedgie Jump
Wat te doen als je je stierlijk verveelt. Zoek een brug op, trek je schoonste onderbroeken aan en probeer een ultimate wedgie. Succes verzekerd!
31 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
How Not To Rob A Store..
Als je krap bij kas zit en je ziet het allemaal niet meer zitten, dan is inbreken wellicht de laatste optie om toch aan wat geld te komen. Al is niet iedereen daar even bedreven in..
31 Mar '13 - in Humor
door Patrick
True Facts About The Star Nosed Mole
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Er zijn inmiddels al aardig wat dieren de revue gepasseerd, maar de Stermol mag natuurlijk niet ontbreken.
31 Mar '13 - in Humor
door Patrick
The First Honest Cable Company
Ze beloven je een supersnelheid, 24/7 verbinding, en ook nog eens tegen de beste prijs. Helaas mensen. Maar eindelijk is er een provider die eerlijk is tegen zijn klanten..
30 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Deep Sea Creatures - Nature's Microworlds
Het leven diep onder water is mooier dan menig mens zich voor kan stellen. Zelfs waar nog maar 1% zonlicht is, is de natuur opmerkelijk..
30 Mar '13 - in Animals
door Patrick
Koreusity 34 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
30 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation March 2013
De maand is weer omgevlogen. Tijd dus voor het maandelijkse overzicht missers. Zie hier die van maart..
30 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
TLP March 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
30 Mar '13 - in Cool
door Patrick
17 Year Old's Surprise Lamborghini Aventador Ride
Als 17 jarig meisje, met een veel te vroeg overleden vader en een alcoholistische moeder is het lastig leven. Gelukkig zijn er ook mensen die niet alleen aan zichzelf denken, maar ook aan een ander. Neem de ex-buurman van dit meisje. Nu behoorlijk rijk en niet de moeilijkste om iemand financieel een handje te helpen. Meer info vind je hier! Respect..
29 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Magic Kissing Card Trick
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie. Nu alleen nog weten hoe hij het doet..
29 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Man Bijt Hond - Rapper Sjors Peter
Inmiddels is het wel bekend dat wij niet moeilijk doen, en nieuw Nederlands 'talent' graag een handje helpen. Wij presenteren u aanstormend talent rapper Sjors Peter..
29 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
True Facts About The Naked Mole Rat
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de naakte molrat..
29 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Slingshot Pass Out.. Twice
Als er één attractie is die ik graag nog eens uit zou willen proberen, dan is het wel de Slingshot in Orlando, Florida. Je moet alleen wel een beetje bestand zijn tegen wat G-krachten..
29 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
The Somersby Store
Reclame maken voor je drankje is niet al te makkelijk. Maar als je drankje voor het merendeel uit appels bestaat, dan is de link naar computergigant Apple al snel gelegd. Ik zeg heerlijk verzonnen!
28 Mar '13 - in Commercial
door Patrick
Agnieszka Radwanska vs Kirsten Flipkens Tennis Trick Shot
Bij professioneel tennis komt heel wat kijken. Natuurlijk moet je over heel wat talent beschikken, maar soms is een kleine dosis geluk ook goed voor de nodige punten..
28 Mar '13 - in Sport
door Patrick
A Guy Walks Into A Bar..
'A guy walks into a bar', het is zo'n typisch begin van een mop, zoals wij 'Er komt een man bij de dokter' hebben. Antonino Buzzone en Peter Vass brengen onder dezelfde titel een aantal hilarische internet sketches. Hier alvast een voorproefje..
28 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Selling Cocaine In The Hood Prank
Je staat raar te kijken als iemand je op straat aanspreekt en je wat 'drugs' probeert aan te smeren. Maar niets is wat het lijkt..
28 Mar '13 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 25/03/13 - Wintersports Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Zie hier de Wintersports Special..
28 Mar '13 - in Cool
door Patrick
The Tambourin Man
Een tamboerijn is nou niet het meest sexy muziekinstrument. Maar met de juiste moves kom je toch een heel eind. Al vraag ik me toch af of de dames er warm van worden..
28 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
The Hangover... As A Horror
We kennen The Hangover allemaal als een leuke komedie. Verstand op nul en genieten maar. Maar wat als het een horrorfilm zou zijn? Dan zie de trailer er plotseling heel anders uit..
28 Mar '13 - in Cool
door Patrick
NeilPryde Windsurfing 2013
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Voorlopig houden we het even bij de schitterende beelden van NeilPryde..
27 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Furious Pete World Tour - Tokio Japan
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Voor zijn World Tour vliegt hij van land naar land om werkelijk alles te proberen. Vandaag reizen we af naar Tokio, Japan..
27 Mar '13 - in Docu
door Patrick
DevinSupertramp - YoYo Kid - World's Best YoYo Champion - Zach Gormley
Ik weet nog goed dat iedereen op school met een yoyo aan het zwieren was. De één was er wat handiger mee dan de ander, maar niemand had de skills van Zach Gormley. DevinSupertramp ging bij hem langs..
27 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Azulejos Trick
Een trucje op zijn tijd is altijd leuk. Maar sommige trucjes zijn simpelweg een dikke mindfuck. Zo ook deze Azulejos trick. Er is vast wel iemand die weet hoe het werkt. Roept u maar!
27 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Everybody Wants To Kill Bruce
Wie de films van Bruce Willis volgt weet dat de beste man meer vijanden heeft dan vrienden. Het lijkt wel of iedereen hem het liefst van de wereld wil hebben. Zie hier 'Everybody Wants To Kill Bruce'..
27 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Everyman Racing - Brake, Brake! BRAKE!
Bij de jongens van het Engelse Everyman Racing is het mogelijk om tegen een bepaald tarief een rondje over het circuit te rijden in een van de vele sportauto's uit hun exclusieve collectie. Geweldig natuurlijk, maar leer dan wel eerst even normaal autorijden..
26 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Always Use A Parking Spot..
Op een groot bouwterrein is het wellicht verstandig om niet zomaar je auto ergens neer te zetten. Gebruik gewoon de normale parkeerplaatsen, anders geeft het zo'n rommel..
26 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Discover Xtreme Sports (21)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 21..
26 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Bedtime Bandit
Van een ventje van twee zou je nog niet al te veel verwachten. Maar als zo'n ukkie zijn zinnen heeft gezet op iets dan is plotseling alles mogelijk. Zelfs 'inbreken'..
26 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (155)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig geen last meer van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nog steeds een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
26 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Nando Te Riele - RC Plane Waltz
Vlieg met een RC vliegtuigje en menig man voelt zich weer een koter van een jaar of zes. Toch is het voor een aantal een serieuze hobby. Want wat Nando Te Riele laat zien doe ik niet na..
25 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Sergio Garcia One-Handed Tree Shot
Vraag me niet hoe een bal in een boom kan landen, maar als professioneel golfer moet je daar toch het beste van maken. Sergio Garcia laat het zien tijdens de 2013 Mastercard Arnold Palmer Invitational..
25 Mar '13 - in Sport
door Patrick
De Gipsen Tetten Van Zimra Geurts
Het grote voordeel van gipsen afgietsels van borsten is dat de zwaartekracht er geen grip op krijgt. Onlangs waren in BNN's Spuiten en Slikken, de tetten van playmate Zimra Geurts aan de beurt. En dan blijkt zo'n baantje als presentator toch ook een leuke bonus op te leveren, zij het in natura. We spelen even voor uitzending gemist..
25 Mar '13 - in Television
door Patrick
Best News Bloopers March 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
25 Mar '13 - in Humor
door Patrick
MotoGP Best Action From 2012
Met een nieuw MotoGP seizoen voor de deur is het wellicht leuk om nog even terug te kijken naar vorig seizoen..

Voor de liefhebbers: 7 April gaat het feest weer beginnen in Qatar..
25 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
F1 Racing Faucet
Wanneer je een keer in je badkamer of keuken de leidingen laat vernieuwen, vraag dan eerst aan de klusser of hij fan is van Formule 1. Zo ja, meteen een andere expert laten komen, anders krijg je dit..
24 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Free Running Version
Parkour en free running zijn sporten voor de echte liefhebber. Het vergt de nodige training en is niet voor iedereen weggelegd. Zie hier een nieuwe versie van People are Awesome, de Free Running editie..
24 Mar '13 - in Cool
door Patrick
The Beach Boys Shred 'I Get Around'
The Beach Boys hebben in de jaren 60 heel wat dames het hoofd op hol gebracht. Hun platen gingen als warme broodjes over de toonbank. Maar konden ze ook goed zingen? Zoals je weet kun je elke valse kraai goed laten klinken met de juiste spullen. Zie hier unplugged 'I Get Around'..
24 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Lewis Hamilton Wrong Pit Stop Box
Dat Lewis Hamilton van McLaren verhuisd is naar Mercedes weten we al even. Alleen heeft hij blijkbaar zelf af en toe nog een beetje heimwee. En dat is best lullig tijdens een race..
24 Mar '13 - in Humor
door Patrick
NOS Uitzending 23/03/13 Fail
Je zou toch denken dat het NOS journaal tot in het detail goed geregeld is. Niets is minder waar, ook daar gaat het wel eens mis. Geen nood, Herman van der Zandt lult er wel een punt aan..
24 Mar '13 - in Humor
door Patrick
1930's Fleischer Studios - Popeye Cartoon Process
De animaties van vandaag zijn geweldig. Maar als we even terug gaan naar 1930, dan was een cartoon, ook wel tekenfilm, maken een heel ander verhaal. Geen computers of andere fancy hulpmiddelen. Nee, gewoon ouderwets handwerk. We kijken even mee bij Fleischer Studios tijdens het maken van een Popeye cartoon. Mooi om te zien..
23 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Always Piss On A Tree..
Je kent het vast wel. Na een lange rit moet je toch een keer even stoppen om wat vocht te lozen. Een simpele boom voldoet altijd, maar bij gebrek aan wat groen kan een hek natuurlijk ook geen kwaad. Althans..
23 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Scoreboard Backflip
Het lijkt wel of het een trend is. Ergens stoer vanaf springen. Op zich prima, maar je moet altijd nog een beetje nadenken over de landing. Daar is deze jongen nu ook achter..
23 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 March 2013
De derde week van maart zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend door..
23 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Call Of Duty Black Ops II European Championship Rage
Gamen is tof. Online game gaat net een stap verder, maar is wel leuker. Professioneel gamen is van een heel andere orde, daar gaat het om dik geld (in dit geval een miljoen) en dat brengt toch de nodige spanning met zich mee. En die spanning moet je zo nu en dan toch even kwijt..
22 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 33 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
22 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Photographer vs Crocodile
Als fotograaf moet je soms wat risico nemen om een perfect plaatje te schieten. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
22 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Jet Engine Skiing
Skiën is tof. Maar bij gebrek aan een behoorlijke afdaling sta je toch gewoon stil. Anno 2013 is daar natuurlijk een oplossing voor. Lang leve de techniek..
22 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Shady Sluts Prank
Het is misschien een rare naam, maar Shady Sluts is een brillenmerk. Tijd voor Vitaly om daar even gebruik van te maken om weer eens wat mensen in de maling te nemen..
22 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Roofer's Point Of View
Roofers zijn een generatie fotografen zonder hoogtevrees die de meest bizarre foto's schieten van extreme hoogtes. Er komt wel een lading adrenaline en lef bij kijken. Want je komt niet zomaar op een brug of gebouw. Zie hier de mini docu 'Roofer's Point of View'..
21 Mar '13 - in Docu
door Patrick
Crash Galore (154)
Een beetje sneeuw, wat regen en een beetje ijzel en de 'pret' kan beginnen. We gaan weer voor een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
21 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
NBA Ice Cream Guy
Dat je vriendin mee mag naar een NBA wedstrijd is al heel wat. Maar als ze ook nog een hap van je ijsje wil gaat natuurlijk wel erg ver..
21 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Anthony Perrin - BMX Street Video 2013
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street pro Anthony Perrin..
21 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Signal Snowboards ETT First 3D printed Snowboard
De creatieve heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag zoeken ze de sneeuw op met een 3D-geprinte snowboard..
21 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Imaginary Friend Photo Prank
Als iemand op straat vraagt of je een foto van hem wilt maken, dan doe je dat gewoon. Maar met Rahat en Jack Vale in de buurt is niets normaal..
21 Mar '13 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 18/03/13
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
20 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Chopsticks Killer
Mocht je een keer deze kok zijn restaurant bezoeken. Ga dan niet zeuren over de wachttijd of andere kleine dingen. Voor je het weet ben je een paar chopsticks rijker..
20 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Truck Unloading Level: Asian
Een vrachtwagen afgeladen met hout kan wat tijd kosten om die op een nette manier uit te laden. Al doet deze Chinees dat op een zeer vlotte manier..
20 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Ukraine Got Talent - Anastasia Sokolova
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook de 23 jarige Anastasia Sokolova.
20 Mar '13 - in Sexy
door Patrick
DevinSupertramp - Cliff Jumping Hawaii
Oké, we moeten er nog even op wachten. Maar bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. We reizen met DevinSupertramp af naar Hawaii..
20 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Windsurf Australia - The Movie
Met een beetje geluk gaat de temperatuur in ons landje wat stijgen zodat wij ook wat plezier op het water kunnen hebben. In Australië hebben ze daar geen last van. Daar zijn de omstandigheden ronduit perfect..
19 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Magic Clerk - Valentine & Easter Edition
Je vraagt je soms wel eens af hoe de trucjes van een goochelaar werken. Deze kassabediende weet de mensen in ieder geval behoorlijk in de maling te nemen. Niet alleen op Valentijnsdag, maar ook met Pasen..
19 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Prop Wars
Niet alleen Freddie Wong is dol op special effects, ook de mannen van Sneaky Zebra zijn er dol op. In elke film wordt er wel een speciaal wapen gebruikt. En laten zij nou al die wapens tot hun beschikking hebben. Zie hier Prop Wars..
19 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Journey - 35 Minutes Of The Pure Unicycle Spirit!
Net als BMX rijders en skateboarders zijn er ook gasten met een unicycle die de beste plekjes uitzoeken om hun meest bizarre trucjes uit te halen. Zie hier 35 minuten durende Unicycle special 'Journey'..
19 Mar '13 - in Docu
door Patrick
Never Parkour Jump Over A Cop
Dat je tijdens je parkourtraining overal overheen en onderdoor vliegt is op zich prima. Maar spring nou niet over twee agenten heen die net even rustig zitten. Kunnen ze niet zo goed tegen namelijk..
19 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Urban Wingsuit Flying Into Rio De Janeiro
We zien met enige regelmaat daredevils met een wingsuit over schitterende bergen vliegen, maar in de stad zie je ze nooit. Ludovic Woerth en Jokke Sommer gingen de uitdaging aan en vlogen Rio de Janeiro binnen..
18 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Little Buzz Prank
Je staat raar te kijken als iemand je op straat aanspreekt en je wat 'buzz' probeert aan te smeren, of dat je zelfs even met zijn 'woody' mag spelen. Maar niets is wat het lijkt..
18 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Douchebag Baseball Fans
Bij een honkbalwedstrijd een bal vangen is altijd leuk. Maar sommige 'fans' gaan wel heel erg ver om een bal te bemachtigen. Don't be a douchebag!
18 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Insane Office Escape2 (Biting Elbows - Bad Motherfucker)
Twee jaar geleden kwamen de Biting Elbows met een bizarre clip voor hun nummer 'The Stampede'. Nu twee jaar later is er een vervolg op de 'Insane Office Escape' clip. Zie hier 'Bad Motherfucker'..
18 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (153)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig geen last meer van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nog steeds een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
18 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Impossible Bike Stunts Edit
Een backflip maken op je BMX is al lang niet genoeg meer om de stoere jongen uit te hangen. Vandaag de dag moet je toch wat beter je best doen. Zoals deze jongens..
18 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Lip DJ - We Are Hardstyle
We gaan stampend het weekend uit en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van 'We Are Hardstyle'..
17 Mar '13 - in Music
door Patrick
Amazing Water & Sound Experiment
Water en geluid. Een rare combinatie, maar je kunt er wel leuke mee dingen mee doen. Zoals dit experiment. Zeg eerlijk, dat is gewoon cool toch?
17 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S03E12
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de inmiddels beruchte sneeuwpop..
17 Mar '13 - in Humor
door Patrick
No Talk Phone Number
Een telefoonnummer bemachtigen van een leuke meid lijkt moeilijker dan het ook daadwerkelijk is. Sterker nog, met de juiste aanpak is het reuze simpel..
17 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Diaper Prank - Pudding Surprise
Kinderen zijn leuk, maar je krijgt er wel gratis stink luiers bij. Voor de ouders geen probleem, maar er zijn mensen die er echt niet tegen kunnen. Tijd voor een geintje..
17 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Wat Als Je Dubbel Pech Had?
Autopech is ellendig, daar kunnen we het allemaal wel over eens zijn. Maar zoals altijd kan het altijd nog een tikkeltje erger..

Voor de liefhebbers hier het eerste en tweede deel van seizoen 2 van Wat Als..
16 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Walters & Shieff - Do You Even Lift
Ook een parkour pro moet zo nu en dan de sportschool opzoeken om zijn skills op peil te houden. We kijken een keertje mee met Damian Walters en Tim Shieff..
16 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Jimmy Fallon & Justin Timberlake - History Of Rap 4
De echte rap successen, wie kent ze niet. Jimmy Fallon en Justin Timberlake gingen voor de vierde keer los en zetten weer eens een aantal klassiekers op een rij. Awesome!

Eerdere delen vind je hier!
16 Mar '13 - in Cool
door Patrick
True Facts About The Dung Beetle
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de mestkever..
16 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Mark Kroos Dueling Banjos Solo
Het is nooit leuk als een collega muzikant het af laat weten. Dan moet je toch wat verzinnen om alsnog een goed optreden te geven. Voor deze man geen probleem..
16 Mar '13 - in Music
door Patrick
Koreusity 32 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
15 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 March 2013
De tweede week van maart zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
15 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Julian Bakery - Sponge Or Bread
We houden allemaal wel van een vers brood. Nou moeten we wel op ons gewicht letten en dus is de normale bakker niet voor iedereen geschikt. Online je brood bestellen is een optie, maar of je daar vrolijk van wordt..
15 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (152)
Nieuwe ronde, nieuwe brokkenpiloten. Dat deze mensen überhaupt een rijbewijs hebben gekregen is voor mij een raadsel. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
15 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Best Of Moto
Motoren, we zijn er dol op. Mooie compilaties ook. Tijd dus voor een nieuw overzicht van People Are Awesome. Zie hier Best Of Moto..
15 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Human Statue's Revenge
Je kent ze vast wel. Van die levende standbeelden die je niet van de wijs kunt brengen. Een beetje plagen mag, maar je kunt ook te ver gaan. Payback bitch!
15 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Hoge Hakken Echte Liefde, High Heels Sexy
Hoge hakken, echte liefde is niet alleen een Nederlandse klassieker, maar tevens een kern van waarheid. Een mooie dame op een paar hoge hakken straalt een dosis erotiek uit. Althans, niet op deze manier..
14 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
The Lamborghini WRC - Stage One
Na het off road avontuur met de Ferrari Enzo, en de Rolls Royce lijkt het wel of meer mensen een keer gaan genieten van het dure speelgoed dat ze in de garage hebben staan. Vandaag gaan we op stap met de Gallardo..
14 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Celebration Fail Compilation
Elke overwinning in de sport mag gevierd worden. Handen in de lucht, een beetje juichen, noem het maar op. Al gaat het niet altijd volgens plan..
14 Mar '13 - in Humor
door Patrick
14 March - Steak & BJ Day
Leuk dat Valentijns gebeuren op 14 februari. Je vrouw of vriendin een beetje verwennen met bloemen en cadeautjes. Maar vandaag, 14 maart, zijn de rollen omgekeerd. Het is vandaag Steak & BJ Day. Dus dames, succes vanavond!
14 Mar '13 - in Actueel
door Patrick
Put Your Friends To The Test
Stel een maat van je belt je midden in de nacht op om te vragen of je hem kunt helpen. Hij heeft namelijk dik geld verloren tijdens een illegaal potje poker. En de criminelen willen hem niet laten gaan. Ga je hem helpen of niet?
14 Mar '13 - in Commercial
door Patrick
LEGO Toa Mata Band (1)
Ben je nog steeds gek van Lego, ben je muzikaal en creatief aangelegd? Dan is dit wellicht een leuke uitdaging voor je. Ze zeggen niet voor niets met Lego kun je alles maken. Drop die beat!
13 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Penguin Life Sucks
Je zou denken dat het leven van een pinguïn behoorlijk over rozen gaat. Maar niets is minder waar. Er gaat regelmatig wel wat mis. Des te leuker voor ons..
13 Mar '13 - in Animals
door Patrick
Morphing 50 Of The Most Beautyful Women Ever
Heel Hollywood staat al jaren bol van de mooiste dames. Er is natuurlijk in de jaren wel aardig wat veranderd. Tijd om de 50 meest mooie vrouwen ooit op een rijtje te zetten. Morphing style..
13 Mar '13 - in Babes
door Patrick
StuntFreaksTeam - Killing IT - The Movie
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens van het StuntFreakTeam..
13 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jeff Gordon - Test Drive
Professioneel coureur Jeff Gordon rijdt normaal mee in de Nascar Sprint Cup Series. Sturen kan hij dus wel. Tijd voor Pepsi om hem in te huren voor een geintje. We gaan een proefritje maken met een Chevrolet Camaro..
13 Mar '13 - in Commercial
door Patrick
Public Prank - Pot Dealers
Je staat raar te kijken als iemand je op straat aanspreekt en je wat 'drugs' probeert aan te smeren. Maar niets is wat het lijkt..
12 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Why I Shoot Lights At Night
Fotografie is en blijft een geweldige hobby. Maar als professioneel fotograaf moet je er soms even tussenuit om jezelf tevreden te houden. We gaan met Toby Lockerbie naar Noorwegen..
12 Mar '13 - in Docu
door Patrick
DevinSupertramp - Human Slingshot 2X
Oké, we moeten er nog even op wachten. Maar bij warm weer hoort een dosis waterpret. Een slip & slide is tof, maar dat kan natuurlijk een stuk spectaculairder..
12 Mar '13 - in Cool
door Patrick
One Dollar Puddle Jump
Kijk, dat is nog eens een uitdaging. Voor één dollar met je nieuwe sportschoenen in een plas stampen. Al had hij dit nooit kunnen bedenken..
12 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (08)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
12 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
WTF Skateboarding Tricks In 1000fps Slow Motion Part 2
Langzaam is lekker, maar 1000fps slow motion gaat net een stapje verder. Dan kunnen we eens duidelijk zien hoe die bizarre skateboard trucjes werken. Zie hier deel één en hier deel twee..
11 Mar '13 - in Cool
door Patrick
736HP Volkswagen Golf Mk1 2.0L 16 V Turbo
Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun eigendom. Vaak stelt het weinig voor, maar deze man mag echt spreken van een snelle Golf. 736pk en dat in een type 1. Gevalletje vliegtuig op wielen..
11 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kiss Me, I'm Irish!
Een echte Ier kussen brengt geluk, althans, dat beweren ze. Dus waarom niet je geluk beproeven en met een bord op straat jezelf aanbieden? Klinkt raar, maar dat gaat nog behoorlijk goed ook..
11 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Border Collie Zoe Tricks
Er zijn genoeg honden die thuis in hun mand liggen en liever de hele dag geen moer uitvoeren. Zoe denkt daar anders over..
11 Mar '13 - in Animals
door Patrick
Hooters Girl Baseball Fail
Geweldig hoor zo'n Hooters ballenmeisje, maar wellicht is het verstandig om de dame eerst de regels van honkbal te leren..
11 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Inflatable Concrete Tent
Een paar weken op een camping kan best leuk zijn. Maar in een klein tentje, waar de regen doorheen komt zetten, heb je het al snel gehad. Daar is een oplossing voor. Opzetten is een makkie, alleen afbreken kan even duren. Maar dan heb je ook wel wat ruimte..
10 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Batman In Classic Movie Scenes
Na The Lord of the Rings en Harry Potter gaan de jongens van Pistol Shrimps een keer met Batman aan de haal. Blijft geniaal..
10 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Dad Of The Year - Logan At The Skate Park
Als je zoon in een rolstoel zit en helemaal weg is van skateboarders en skate parks, wat doe je dan? Juist, je zorgt dat de kleine man ook even het gevoel krijgt hoe het is om een schans te pakken. Zonder twijfel vader van het jaar!
10 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Epic Fire Prank
Eén ding waar heel veel mensen bang voor zijn is brand, en al helemaal in je huis. Tijd voor Roman Atwood om eens iemand goed in de maling te nemen..
10 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Just Another Night In The Club
Heel wat mensen zijn dit weekend weer op stap geweest. Iedereen drinkt wel wat en dat maakt de sfeer vaak een stuk losser. Of denk je dat deze dames wat anders genuttigd hebben?
10 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Contact Juggling
Jongleren is op zich al een hele prestatie, maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas. Wat dacht je van contact juggling..
10 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Awesome Crêpe Maker
Je kunt tijdens je vakantie op Mallorca na het stappen een pizza'tje pakken of een lading tapas overdwars duwen, maar een vers gemaakte crêpe is natuurlijk ook niet verkeerd. En laat deze man daar nou zijn hart, ziel en zaligheid in gooien..
09 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Emma..
Met de techniek van vandaag kun je wel stellen dat er een stuk minder papier wordt gebruikt. Mail, de krant lezen, tekenen, en ga zo maar door. Met een behoorlijke tablet kun je alles. Nou ja, bijna dan..
09 Mar '13 - in Commercial
door Patrick
How To Get Any Girls Number..
Een telefoonnummer bemachtigen van een leuke meid lijkt moeilijker dan het ook daadwerkelijk is. Sterker nog, met de juiste aanpak is het reuze simpel..
09 Mar '13 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle - Spring 2013, Lip DJ
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van World Of Hardstyle - Spring 2013.
09 Mar '13 - in Music
door Patrick
Koreusity 31 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
09 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Real Life GTA (3)
We zien de politie vaak genoeg in actie op de Nederlandse wegen. Bij een achtervolging worden dan ook regelmatig een auto of drie ingeschakeld om iemand aan te houden. In Amerika gooien ze daar nog een schepje bovenop..
08 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
The Takeover, Freerunning, Free, Running, Tempest
Neem 40 professionele freerunners uit 14 landen. Geef die een vliegtuigkerkhof als speeltuin en The Takeover is het resultaat. Awesome!
08 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 March 2013
De eerste week van maart zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
08 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
The Hangover 3 Trailer
Als er één film is waar ik vreselijk om gelachen heb, dan is het wel 'The Hangover'. Goed nieuws voor de liefhebbers zoals ik, 30 mei gaat alweer deel drie in première. Hier alvast de trailer..
08 Mar '13 - in Trailers
door Patrick
Vacation Workout
Als iets te zware vakantieganger is het toch fijn dat veel resorts gratis fitnesslessen geven. Iets aan je conditie doen kan immers totaal geen kwaad. Al heeft deze man er wel erg veel zin in.. Thnx Rick!
08 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Offensive & Embarrasing Pick Up Lines - Vitaly Simple Pick Up
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar als Vitaly en Simple Pickup elkaar de woorden influisteren is alles mogelijk. Zie hier Part 1 en Part 2..
07 Mar '13 - in Humor
door Patrick
The Pain Of Electricity (AC vs DC)
Heb jij jezelf ooit afgevraagd wat nou meer pijn doet. Gelijk- of wisselstroom? Daar is maar een manier om achter te komen. Gewoon testen. Zo leren we nog eens wat.
07 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Peter & Gwen - A Bad Lip Reading of The Amazing Spider-Man
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag gaan we voor The Amazing Spider-Man..
07 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Ferrari 458 Italia Bad Overtake Crash
Het lijkt een goed idee om met één auto te filmen en met een andere een beetje stoere manoeuvres uit te halen. Maar als simpel inhalen al een probleem is, stop er dan maar mee..
07 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Extreme Idiots Compilation (14)
Door de jaren heen zijn er heel wat filmpjes het net op geslingerd van rasechte idioten. Gelukkig zijn er ook mensen die die filmpjes, nieuw en oud, voor ons op een rijtje zetten..
07 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
The Ultimate Wake Up Prank Compilation
Elke dag wakker worden met een zwaar irritante piepende wekker is geen pretje. Maar wees gerust, het kan altijd nog erger..
06 Mar '13 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - Girls Are Awesome 2013
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' filmpjes vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staat de dames in de spotlights..
06 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Insane Trick Shots - Supertramp Style With Dude Perfect
Waarschijnlijk zijn de meeste shots een keer of 20 overgedaan, maar dat mag de pret niet drukken. Combineer Devin Supertramp met Dude Perfect en het feest kan beginnen..
06 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Short Film - Fist Of Jesus
De echte gelovige, en ook zeker kinderen, moeten deze post maar even overslaan, maar voor wie wel van een bizar slasher verhaal kan genieten is Jezus vandaag je beste vriend. Zie hier de korte film 'Fist Of Jesus'..

De makers van dit bizarre filmpje willen ook graag een volledige film maken, of je ze hier een handje wilt helpen..
06 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Furious Pete - Moruga Scorpion Pepper Challenge
Furious Pete staat bekend als een man die niet alleen veel en snel, maar ook alles eet. De Moruga Scorpion Pepper is de heetste peper ter wereld met een duizelingwekkende 2.000.000 Scoville. Pete ging de uitdaging aan..
06 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Real Life Spambot
Elke dag weer worden er in no-time miljoenen mailtjes verstuurd die je maar al te graag niet wilt ontvangen. Een beetje spamfilter doet aardig zijn best om die ongewenste berichten tegen te houden. Maar niet alleen op het internet heb je er last van..
06 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Ferrari - LaFerrari, Genéve, Autosalon
De autosalon van Genéve is ook dit jaar weer één groot verrassingspakket. Legio merken komen met nieuwe bolides. Zo ook Ferrari met de LaFerrari. Zeggen jullie het maar, wil je hem voor de deur?
05 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Elevator Murder Experiment
Je staat raar te kijken als je op de lift staat te wachten, de deuren gaan open, en twee mannen proberen elkaar te vermoorden. Maar wat doe je dan? We doen de test..
05 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Subaru Impreza WRX STI 360° Overtake
Met een Subaru Impreza onder je kont is het leuk spelen in de sneeuw en op gladde wegen. Al vraag ik me wel af of deze actie gepland was of ronduit geluk..
05 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
True Facts About The Fruit Bat
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Er zijn inmiddels al aardig wat dieren de revue gepasseerd, maar de fruitvleermuis mag natuurlijk niet ontbreken..
05 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Top Secret Drum Corps - Edinburgh Military Tattoo 2012
Ze beweren dat het indrukwekkende Top Secret Drum Corps uit Basel Zwitserland de nummer één van de wereld is. En dat kan zo maar waar zijn als ik deze beelden zo zie..
04 Mar '13 - in Cool
door Patrick
SMS Knock Out
Hoewel heel wat mensen anders denken, zijn er ook genoeg mensen die wel geloven in een kristallen bol. Maar of een ander daar blij van wordt is een ander verhaal..
04 Mar '13 - in Commercial
door Patrick
MotoGP Best Of Slow
Met een nieuw MotoGP seizoen voor de deur is het tijd om nog even terug te kijken naar vorig seizoen. Maar dan wel in slow motion.
04 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
6 Year Old B-Girl Terra - Chelles Battle Pro Baby 2013 Highlights
Het is een geweldig gezicht als een breakdancer zijn moves laat zien. En al helemaal als de dame in kwestie pas zes jaar is. Zie hier B-Girl Terra..
04 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation February 2013 by Twister
Het is wederom tijd voor de maandelijks missers. Ook in februari is er het nodige fout gegaan. Zie hier het overzicht van Twister..
04 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Piñata Fail
Geweldig zo'n echte piñata, maar je zal hem toch eerst kapot moeten meppen voordat je er van kunt genieten. Makkie toch?..
04 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
TLP February 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar, ook deze maand, weer eens een mashup van te maken..
03 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Misheard Song Lyrics (2)
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Timur's Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
03 Mar '13 - in Humor
door Patrick
Romanian Street Race
In de meeste grote steden is 's avonds de weg een racecircuit voor mannen en vrouwen met dik speelgoed onder hun kont. Alles draait een paar seconden om paardenkrachten. In Roemenië ook, maar dan net even anders..
03 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
How Ink Is Made
Het is zo simpel. Je klikt op een knop, en binnen een paar seconden komt er een prachtige plaat de printer uit rollen. Top, maar hoe wordt dat inkt eigenlijk gemaakt?
03 Mar '13 - in Docu
door Patrick
Autobild - Mercedes G63 AMG 6x6
Een 'standaard' Mercedes G klasse is een dijk van een auto. Maar het kan natuurlijk altijd nog een tandje extremer. Wat dacht je van de G63 AMG 6x6? Autobild ging op pad..
02 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ninja Warrior Training Room
Om net als een ninja ongemerkt een kamer door te klimmen moet je van goede huizen komen. Deze man neemt zijn hobby wel erg serieus en heeft zelfs zijn slaapkamer tot trainingsruimte omgebouwd..
02 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 February 2013
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar je kan ze natuurlijk ook wekelijks presenteren. Vandaag gaan we voor week vier van februari 2013..
02 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Kilian Martin - Internal Departure
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zie hier zijn laatste creatie: Internal Departure..
02 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Bombermine - Massively Online Bomberman
Het spel Bomberman heeft aardig wat uurtjes van mijn jonge jaren gekost. Wellicht leuk om die tijd weer eens te herleven. Maar dan wel online met 100 man. Game on!
01 Mar '13 - in Games
door Patrick
Koreusity 30 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
01 Mar '13 - in Cool
door Patrick
GuyGuy Drift & Stunt
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. Zo ook GuyGuy..
01 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Urban Dance Camp: Keone & Mariel Madrid - Dangerous by Michael Jackson
Op TV zie je bijna dagelijks wel een of andere dansshow voorbij komen. Sommige leuk, sommige totaal niet. Eén ding is zeker, Keone en Mariel weten hoe het moet..
01 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Sexy And He Knows It!
De superhit 'Sexy And I Know It' van LMFAO was een poosje terug een regelrecht succes. Maar nog steeds zijn er mensen die de show stelen met dit nummer. Net zes jaar en een compleet stadion die uit zijn dak gaat, hoe stoer wil je het hebben..
01 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation February 2013
De maand is weer omgevlogen. Tijd dus voor het maandelijkse overzicht missers. Zie hier die van februari..
01 Mar '13 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties