Archief

Items van March 2012
Drunk Man's Everest
Met een stuk in je kraag is lopen soms best lastig. Laat staan dat je een klein heuveltje op moet lopen. Dat is dan gewoon een gigantische uitdaging..
31 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Tiny's No Jump Dunk
De wat oudere bezoekers onder ons kunnen de Harlem Globetrotters vast nog wel herinneren. De basketballers waren waanzinnig en dé grappenmakers op het veld. Ze zijn nog steeds actief, zie hier de 'no jump dunk' van Tiny..
31 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Welcome To Earth
Dat het internet bol staat van prachtige beelden mag duidelijk zijn. Tijd voor een korte samenvatting. Zie hier Welcome to Earth.
31 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation March 2012
Elke maand gaat er wel wat fout. Ook maart was een maand vol pijnlijke en humoristische missers. We zetten ze op een rijtje voor je..
31 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore 56
We gaan het weekend niet door zonder een nieuwe dosis Crash Galore. Kijk mee naar een nieuwe verzameling brokkenpiloten..
31 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Philizz Videomix 2012 Vol.2
Laten we deze zaterdag eens opvrolijken met de nodige muziek. We schakelen over naar de buurman voor de Philizz Videomix 2012 Vol.2. Enjoy!
31 Mar '12 - in Music
door Patrick
This Is Why I Love Football
Het is niet mijn uitspraak, maar de beste man die deze compilatie samen heeft gesteld heeft wel gelijk. Wat een skills hebben sommige spelers..
30 Mar '12 - in Sport
door Patrick
The Official Newschoolers Fail Edit
Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij skiën..
30 Mar '12 - in Sport
door Patrick
Arrested Drunk Bohemian Rhapsody
Met een stuk in je kraag gearresteerd worden is nooit leuk, maar achterin de politiewagen kan je er zelf dan maar het beste van maken toch?
30 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Casillas' Booger..
Als kleine voetballiefhebber is het natuurlijk geweldig om met een professional mee te mogen lopen. Althans, bij Real Madrid keeper Iker Casillas blijf je liever uit de buurt..
30 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
TomTom Makes Babies Laugh
Het is een behoorlijke ergernis, huilende kinderen in de auto. Gelukkig denken de techneuten van het TomTom NavLab daar over na. Neem project GAGA, 300 kids probeerden diversen stemmen voor een stressvrije en vooral leuke rit. Want wie wil nou niet een vrolijk kind op de achterbank. En er is blijkbaar keuze zat..
30 Mar '12 - in Commercial
door Patrick
The Panic Room
Graffiti artiest 'Tilt' werd door het Franse hotel 'Au Vieux Panier' uitgenodigd om één van hun kamers van een kleurtje te voorzien. Met dit kunstwerk als resultaat. Awesome!
29 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Russian Traffic..
Vandaag geen nieuwe crash galore maar andere zaken die onderweg kunnen gebeuren. Althans, vooral in Rusland..
29 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Google's Self-Driving Car Test
Auto's die uit zichzelf van A naar B rijden was altijd toekomstmuziek, maar met een grote speler als Google is natuurlijk alles mogelijk. Steve Mahan, slechtziend, deed de test..
29 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Don't Honk The Horn..
Als iemand half ligt te slapen en niet merkt dat het verkeerslicht op groen staat, dan kan je even je toeter gebruiken om hem wakker te schudden. Alleen kan niet iedereen dat waarderen..
29 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Female Soccer..
Dat er bij voetbal zo nu en dan een tik of een duw wordt uitgedeeld is onderdeel van het spel. Nou zou je denken dat het bij vrouwenvoetbal wat rustiger aan gaat. Niets is minder waar.
29 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Sand Flea
Persoonlijk ben ik dol op RC 'speelgoed'. Nou heb je met auto's wel eens een probleem bij extreme obstakels, maar daar is nu een oplossing voor. Zie de Sand Flea..
28 Mar '12 - in Cool
door Patrick
The Dictator - Trailer
Na heerlijke films als Ali G, Borat en Brüno is grappenmaker Sacha Baron Cohen nu terug als generaal Aladeen. Vanaf mei in de bios, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer van The Dictator..
28 Mar '12 - in Trailers
door Patrick
Joe Goes Deleted 3 - The Legend Of Curly's Gold
Ook Joe gunnen wij een dagje vrij. Gelukkig heeft de beste man altijd nog deleted scenes op voorraad om ons te vermaken. Zie hier Joe Goes Deleted 3.
28 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Granny's Cinnamon Challenge
We hebben het al aardig wat mensen zien proberen, maar tot nu toe heeft niemand succesvol een eetlepel kaneel in een hap doorgeslikt. Lukt oma het?
28 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Metal Painters
Mocht je nog iemand zoeken om bij je thuis een muurtje te verven, wellicht dat deze gasten je kunnen helpen. Het duurt even, maar met de juiste muziek komen ze een heel eind..
28 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Jack Black - Tenacious D - To Be The Best
We hebben al geruime tijd niets vernomen van Tenacious D. Maar ze zijn terug! Zie hier 'To Be The Best' van hun nieuwe album 'Rize of the Fenix'.
27 Mar '12 - in Music Vids
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 March 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Voor ons geen probleem. Hebben we weer wat te lachen..
27 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
ABC Monsters
We hebben allemaal het alfabet geleerd op school, maar vandaag een andere variant. ABC Monsters! Herken jij alle films?
27 Mar '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - Motorsports Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een heuse Motorsports Special..
27 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - BBQ Pie
Zin in een tussendoortje? Althans, je weet dat als de gasten van Epic Meal Time daaraan beginnen dat het geen standaard hapje gaat worden. Zie hier de BBQ pie..
27 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Brazil
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Deze dame gaat net een stapje verder..

Langere clip hier..
26 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Britain's Got Talent - Charlotte & Jonathan
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Eén van de uitblinkers willen we jullie niet onthouden. Zie hier Charlotte & Jonathan..
26 Mar '12 - in Music
door Patrick
Wegmisbruikers - Kakmadam
Je weet dat als je door rood licht rijdt je gepakt kan worden door de politie. Wees dan ook een 'vent' en pak je verlies. Deze vrouw is het daar niet helemaal mee eens.
26 Mar '12 - in Television
door Patrick
iPad Beer..
De iPad, voor de één geweldig en de ander ziet het maar als overbodige luxe. Je kan zeggen wat je wil, maar deze 'app' kan iedereen wel waarderen..
25 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Fiona's Amazing Story
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de volledig blinde Fiona. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
25 Mar '12 - in Animals
door Patrick
Andrew Dickey - Black Bike Vol.1
Het valt nog niet mee om op een trial bike de meest rare stunts uit te halen. Maar zo te zien draait Andrew Dickey daar zijn hand niet voor om..
25 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Highlights Of Extreme Sports Films
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Biertijd. Tijd dus voor de nodige hoogtepunten..
25 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Cody The Howling Dog..
Huisdieren zijn prima. Vooral puppy's zijn erg gewild. Alleen weet je nooit wat voor geluid het beestje later in huis heeft. Want of je hier blij mee moet zijn?..
24 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Frame Of Mind
Foto's maken tijdens je trip naar Hawaii is één ding, maar om ze op deze manier te presenteren is ronduit geweldig..
24 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Car Crash Compilation
We gaan het weekend niet door zonder een dosis crash geweld. De buurman heeft de compilatie klaar staan voor je..
24 Mar '12 - in Cars & Bikes
door Patrick

Win Mee Met Ajax - PSV!
Maak de saaie
Voetbalfans opgelet! Zondag vallen er rake klappen in de eindstrijd om de titel in de Eredivisie. Ajax (nr.2) begint met 1 punt voorsprong aan de wedstrijd tegen PSV (nr.4). Volgens bookmaker bet-at-home.com heeft Ajax de beste kansen, maar wie weet welke draai de verse coach Cocu aan zijn team kan geven. Maak de saaie zondag spannend: pak ¤ 50 bonus, zet in en win mee!
24 Mar '12 - in Advertentie
door Patrick
Off Duty Super Hero..
Als je 's avonds druk bezig bent om de politie te helpen met boeven vangen, dan is het ook wel eens tijd om een momentje voor jezelf te nemen. Maar dan wel in stijl..
23 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Sam Pilgrim - California 2012
We vinden het geweldig als iemand op zijn bmx onderuit gaat. Maar zo nu en dan is het ook wel eens tof als alles gaat zoals het moet. Zie hier Sam Pilgrim..
23 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Copenhagen Phil Ravel's Bolero Flash Mob
Flash mobs zijn geweldig. Met een groep mensen een paar minuten de boel op stelten zetten. Zo ook op het centraal station van Copenhagen. We doen Ravel's Bolero met het Sjællands Symfoniorkester..
23 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Letters From The Sky - Parkour And Freerunning ft. Kie Willis
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zie hier Letters From The Sky..
23 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Space Burrito
En ik maar denken dat die astronauten alleen maar uit zakjes eten. Niets is minder waar. Oké, het is dan wel geen burrito zoals wij hem graag eten, maar van per ongeluk morsen is geen sprake..
22 Mar '12 - in Cool
door Patrick
People Are Amazing
Na diverse 'People are Awesome' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: People are Amazing. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..
22 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Guinness World Record - Xie Guizhong - Most One Finger Push Ups In 30 Seconds
Opdrukken is niet mijn favoriete sportbezigheid, maar er zijn mensen die daar een heus wereldrecord mee halen. Maar dan wel met één vinger! Ik zeg knap..
22 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (55)
En ja hoor, daar gaan we weer. Je bent echt je leven niet zeker op de weg in sommige landen. Zie hier een nieuwe lading brokkenpiloten. Crash Galore 55!
22 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Firefighter Helmet Cam
Als kind wil iedereen brandweerman worden. Maar hoe ziet dat er nou uit als je een brandend huis in moet? Deze vuurvechter heeft een camera op zijn helm zodat wij even mee kunnen kijken..
22 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Ryan Tuerck - Driveway Drifting
Oké, hij mag dan wel geen oprijlaan hebben als deze man, maar pro drifter Ryan Tuerck heeft zo te zien wel meer plezier op zijn kleine stukje asfalt..
21 Mar '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Joe Hanson Goes Boats
Ook deze week is Joe weer eens op stap geweest om de nodige mensen wat dubbelzinnige vragen te stellen. We nemen een kijkje bij de LA Boat Show..
21 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Shit Blowjobs Say..
Menig man kan het wel waarderen om door een vrouw oraal bevredigd te worden. En die mannen zullen deze opmerkingen vast bekend in de oren klinken..
21 Mar '12 - in Humor
door Patrick
AH-64 Apache Crash Sharana Afghanistan
Ook een Apache piloot moet zo nu en dan zijn vliegkunsten oefenen. Deze twee piloten proberen in Sharana, Afghanistan, de manoeuvre 'return to target', met alle gevolgen van dien..
21 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Perfect Timing..
Soms heb je van die momenten waarvan je denkt 'hoe kan het gebeuren'. Simpel, kwestie van op het juiste moment op de verkeerde plek zijn..
21 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Paraplegic Girl Bungee Jump
Het leven met een handicap is geen pretje. Zo moet je vaak de 'leuke' dingen van het leven aan je voorbij laten gaan. Maar waarom eigenlijk? Zelfs met een rolstoel is bungee jumpen niet onmogelijk..
21 Mar '12 - in Cool
door Patrick
The Power Of Mother Nature
De natuur laat ons nog dagelijks versteld staan van zijn pracht en praal. Maar vergeet ook de andere kant van het verhaal niet..
20 Mar '12 - in Cool
door Patrick
9 Year Old Kelly Sildaru - Wanted
Het is inmiddels lente, maar laten we de winter nog even niet vergeten. Zie hier het negen jarige ski talent Kelly Sildaru. Ik zeg knap..
20 Mar '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zao 19/03/12 - Best Of Wintersports
Het is weer tijd voor een mooie verzameling grappige en opmerkelijke sportgebeurtenissen. Zie hier WATTS' Best of Wintersports..
20 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Lichtfaktor - dENIZEN - Light Graffiti
We hebben al eens eerder een gallery voorbij zien komen van light graffiti, maar de stop-motion van Lichtfaktor & dENiZEN maakt het net wat leuker..
20 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Upstairs
Op je eerste date moet je toch altijd weer een beetje voorzichtig aftasten hoe ver je kan gaan. Gaat ze gelijk met je mee naar binnen, of toch niet? Zonde van de tijd, want waarom zou je niet gewoon direct eerlijk zijn..
20 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Jason Yang - Skyrim Violin Cover
Om eerlijk te zijn ben ik geen liefhebber van de viool. Maar wanneer je Jason Yang een viool in zijn handen drukt dan is dat best indrukwekkend. Luister mee naar zijn Skyrim Violin Cover. Thnx Harry!
19 Mar '12 - in Music
door Patrick
Centraak Beheer Achmea - Birdie
Als er één bedrijf is die altijd met geweldige commercials op de proppen komt, dan is het wel Centraal Beheer Achmea. Kijk mee naar hun nieuwste pareltje: Birdie!
19 Mar '12 - in Commercial
door Patrick
Animated Short - Nullarbor
'The Nullarbor, Australia's longest, straightest, treeless stretch of dessert road'. Met andere woorden, de perfecte lokatie voor een geweldige korte animatie. Zie hier Nullarbor..
18 Mar '12 - in Animation
door Patrick
Animated Short - RUIN
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier de indrukwekkende short RUIN!
18 Mar '12 - in Animation
door Patrick
Crash Galore (54)
Elke dag is er weer oorlog op de wegen. Nou valt het hier in Nederland enigszins wel mee, maar er zijn landen waar je op een hoek kan wachten op een klapper. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
18 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Loopkick Master Brandon MCcuien
Tijd voor een beetje lichaamsbeweging. Nou ben ik zelf niet zo sportief aangelegd, maar als ik loopkick meester Brandon MCcuien zo bezig zie kan ik maar één ding zeggen. Waanzin!
18 Mar '12 - in Cool
door Patrick
A Bottle Of Absolut Vodka In 15 Seconds..
Youtube 'ster' Shoenice22 is een man met een stalen maag. Normaal eet hij de meest rare dingen, maar vandaag gaat hij de uitdaging aan om een fles Absolut vodka in 15 seconden meester te maken. Met succes..
18 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Lie Detector
Bedrijven kunnen vandaag de dag niet voorzichtig genoeg zijn bij het aannemen van nieuw personeel. Sommige gebruiken zelfs leugendetectors om de waarheid te controleren..
17 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 March 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Voor ons geen probleem. Hebben we weer wat te lachen..
17 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Jorian Ponomareff Gymkhana Motorbike Ice Drifting
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens als Jorian Ponomareff..
17 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Zapped!
Er is niets zo ellendig als een lading muggen of vliegen die rond je hoofd vliegen. Gelukkig is er altijd wel een vriend die de oplossing voor je heeft..
17 Mar '12 - in Animation
door Patrick
Best Of MotoGP 2011 In Slow Motion
Met een nieuw MotoGP seizoen voor de deur is het tijd om nog even terug te kijken naar vorig seizoen. Maar dan wel relaxed in slow motion..
17 Mar '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Vytautas Mineral Water! It's Earth's Juice
Er zijn aardig wat manieren om reclame te maken voor heerlijk mineraalwater. Maar deze commercial is toch wel Awesome te noemen..
17 Mar '12 - in Cool
door Patrick
WTF Bag Of Chips..
Hoe fijn is het om even languit op de bank een filmpje te kijken. Een paar pilsjes erbij, een lekkere zak chips en genieten. Althans, met een zak chips als deze is de pret snel voorbij..
16 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
SubWing
Met de zomer voor de deur is het tijd voor nieuw speelgoed. Normaal zoeken we ons plezier boven op het water, maar deze keer gaan we met de SubWing kopje onder. Roept u maar, baas of bagger?
16 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (53)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. Zie hier een nieuwe Crash Galore.
16 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Super trick Shots By Florian 'Venom' Kohler
Zo nu en dan met een paar maten een potje poolen is altijd gezellig. Tot het moment dat je een jongen als Florian 'Venom' Kohler tegen het lijf loopt. Dan is winnen voorlopig voorbij..
16 Mar '12 - in Cool
door Patrick
DJ Kronic ft. Bombs Away - Looking For Some Girls
Het is weekend, tijd voor een ritje naar de buurtkroeg voor een ijskoud biertje, en maar hopen dat de dames uit de clip van DJ Kronic ft. Bombs Away, ook aanwezig zijn..
16 Mar '12 - in Sexy
door Patrick
Still Standing - Snowboarding Bails
Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij snowboarden..
16 Mar '12 - in Sport
door Patrick
Parking Disaster..
Dat menig vrouw moeite heeft met het parkeren van de auto mag duidelijk zijn. Maar zeg nou eerlijk, gaat dit niet een beetje ver..
16 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Alejandro Paz - Zona De Piedras Casta
Wat een weer vandaag. De perfecte temperatuur om een heerlijk stukje te fietsen. Maar dat doen we natuurlijk wel net als Alejandro Paz, met een paar stalen ballen..
15 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Cut Off
Volledig verdwaald in een nieuw script probeert elke schrijver er het beste ervan te maken. Maar wat is realiteit en wat is fictie? Zie de korte film Cut Off..
15 Mar '12 - in Movies
door Patrick
Signal Snowboards ETT Survival Split Board
De heren van Signal Snowboard beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Wat dacht je van een heuse Survival Split Board. Ik zeg tof!
15 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Sandra Talks Dirty
Kookprogramma's zijn helemaal hot vandaag de dag. Maar soms gaat het er behoorlijk kinky aan toe. Na Jamie Oliver en Gordon Ramsay is nu TV kok Sandra Lee aan de beurt..
15 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Razor Sharp Cutz - Michael Jordan
Wij mannen gaan een half uurtje naar de kapper en lopen de deur uit met een fris kapsel. Ik heb alleen zo'n flauw vermoeden dat deze gozer iets langer in de stoel heeft gezeten. Meer hier!
15 Mar '12 - in Cool
door Patrick
You're Doing It Wrong..
Als je huis of schuur in de brand staat is het fijn dat de brandweer snel ter plaatse is. Al vraag ik me af of deze vuurvechter wel echt goed bezig is..
14 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Porsche GT3 RS vs Yamaha YZF1000 R1 On Snow
Als je met een auto een wedstrijdje doet tegen een motor dan is het al snel duidelijk wie er als winnaar uit de bus komt. We zoeken het ijs op met een Porsche GT3 RS en een Yamaha YZF1000 R1..
14 Mar '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Human Dunk
Ook tijdens de rust van een basketbalwedstrijd moeten de toeschouwers worden vermaakt. Deze keer laat een team extreme dunkers zien wat ze waard zijn, al is de eerste wel heel bijzonder..
14 Mar '12 - in Cool
door Patrick
St.Patrick's Day Guinness Sheepdog Trials
Zaterdag 17 maart is het St.Patricks Day. Tijd voor menig mens om de kroeg op te zoeken. Wellicht dat deze zwaar getrainde schaapshond daarbij van pas kan komen..
14 Mar '12 - in Commercial
door Patrick
Don't Sleep On The Bus
Een poosje terug zagen we al dat slapen in de trein niet een al te best idee is. Vandaag laten we dan maar zien dat je het in de bus ook maar beter kan laten..
14 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (52)
Het is ondertussen bijna dagelijkse koek geworden, maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
13 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 12/03/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
13 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Hell's Pizza Roulette
Kijk, dit is nou een tof idee. Niet van die smerige wasabinootjes, maar een 'gevaarlijke' pizza. Persoonlijk ben ik een groot liefhebber van de extreem pittige sausen van Blair, dus wat mij betreft, laat maar komen die Hell's pizza roulette!
13 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Dry Throat
Het is zo'n typisch irritant droog kriebelhoestje, waar je maar niet vanaf komt. En natuurlijk precies op het moment dat je geen keelsnoepjes of slokje water bij de hand hebt. Gelukkig is er in de bus altijd wel een behulpzaam persoon aanwezig..
13 Mar '12 - in Humor
door Patrick
GTA Beijing
We zeggen het wel vaker, racen doe je op het circuit. Natuurlijk heb je altijd eigenwijze 'coureurs' die liever de openbare weg nemen. Dat is vragen om ellende..
13 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Road Rage..
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat irritante gebaren. Deze snuiter gaat net een stapje verder..
12 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - The Chase
Korte animaties, wij zijn er dol op. Vandaag hebben we 'The Chase'. Waarin vier dames een gevaarlijk kat en muis spelletje spelen met de politie..
12 Mar '12 - in Animation
door Patrick
Just For Laughs - Soup Prank
Wij hebben Bananasplit, een ander Just for Laughs. Mensen in de maling nemen blijft leuk. Hoewel het neppe gelach soms een domper is neem ik dat bij deze prank een keer voor lief. Humor!
12 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Chuck Norris vs...
Chuck Norris is baas nummer één, dat weten we allemaal. Maar niet alleen in films is hij de man, ook games zijn niet meer veilig. Zie Angry Birds, Super Mario Bros en Pac Man..
11 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Christian Schallert's Space Saving Apartment
We willen allemaal een groot huis, maar wat als er gewoon geen ruimte is? In je knip of simpelweg in de stad waar je wilt wonen. Christian Schallert heeft in Barcelona een apartement van een kleine 24 vierkante meter voorzien van alle luxe, maar wel een beetje verborgen. Ik zeg cool!
11 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Wat Als..
Mannen weten natuurlijk wel wat ze willen doen zodra vrouwlief naar bed is verdwenen. Maar wat als vrouwen dat door hadden?
11 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of Week 1 March 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Voor ons geen probleem. Hebben we weer wat te lachen..
11 Mar '12 - in Cool
door Patrick
How To Peel Apples Like A Boss..
Een appeltje voor de dorst is altijd lekker. De ellende is alleen dat ik niet al te handig ben met een mesje. Deze man laat nog even zien hoe het moet..
11 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Street Fighter x Tekken: The Devil Within
De virtuele vechtfanaten onder ons zullen de games Street Fighter en Tekken niet onbekend in de oren klinken. Maar wat als die twee elkaar ontmoeten in een short film? Zie hier The Devil Within.
10 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Crufts 2012  A Dog's Gotta Do What A Dog's Gotta Do
Crufts is de grootste hondenshow die je maar kan bedenken. Eén van de hoogtepunten is de honden parcours. Maar ook een hond heeft even tijd voor zichzelf nodig..
10 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Awesome X - Beautiful Life
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Biertijd. Tijd voor een compilatie mooie beelden. Zie hier Beautiful Life..
10 Mar '12 - in Cool
door Patrick
DIY Stirling Engine
In 1816 kwam Robert Stirling op het sublieme idee voor een motor. Voor toen een hele prestatie, maar tegenwoordig maak je die net zo makkelijk zelf..
10 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Eredivisie: Weekend van het Gelijkspel?
Echte krakers zijn er niet dus dan maar een potje waarzeggen: Twente wint want die is al 6 wedstrijden op rij ongeslagen. PSV gelijkspel tegen NAC want de spelers willen van Rutten af. AZ gelijkspel want die spaart de selectie voor het EL duel tegen Udinese en Graafschap uit is altijd lastig? Ajax... Tsja de Verlosser is weer terug uit Mexico, een krappe winst lijkt ons dus logisch. Speel mee bij bet-at-home.com en pak nu ¤ 50,00 bonus!
10 Mar '12 - in Advertentie
door Patrick
Corkscrew By Rob Higgs
Er zijn legio mensen die er van genieten om 's avonds een heerlijk flesje wijn open te trekken. Nou kan je een standaard kurkentrekker gebruiken, maar een echte wijnliefhebber heeft een Corkscrew van Rob Higgs in de keuken staan..
09 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (51)
We gaan het weekend niet in zonder een verse dosis brokkenpiloten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
09 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Sasha Grey For Equal Payday
Vrouwen verdienen nog steeds structureel minder dan mannen in een gelijke functie. Behalve Sasha Grey, die verdient in een rol als verpleegster of secretaresse makkelijk meer dan haar dokter of manager. Want porno is de enige branche waar de mannen minder verdienen dan vrouwen. In deze spot vraagt Sasha aandacht voor Equal Payday op 20 maart..
09 Mar '12 - in Commercial
door Patrick
Reporter
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. In het veld een verhaaltje aan elkaar praten. Maar geloof me, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
09 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Got To Dance - Prodijig Final Performance
Er zijn legio talentenshows, vooral veel waarbij dansen in het middelpunt staat. Het standaard dansen hebben we wel gezien, tijd voor wat anders. Zie hier Prodijig, de finalisten en tevens winnaars van Got To Dance 2012.
08 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Dolphin Rescue
Je ziet niet elke dag een dolfijn als je een dagje op het strand vertoeft. Maar als een stuk of 30 dolfijnen plotseling de weg kwijt zijn dan is het logisch dat iedereen een handje helpt om de beestjes weer op weg te helpen..
08 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Bad Day At Work..
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Elke dag de troep van een ander opruimen komt ook een keer je strot uit. En als het dan een keertje tegenzit..
08 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Holland Casino 3D Projection Mapping
Voor de spectaculaire heropening van het Scheveningse Holland Casino hebben ze werkelijk alles uit de kast getrokken. Na deze geweldige 3D-gevelprojectie ging ook Ferry Corsten los. Ik zeg Awesome!
08 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Longboard Loop..
Eindelijk is het dan zover. Na drie maanden knutselen is de looping af. Nu nog een stuk weg opzoeken, camera aan en gaan met je longboard..
08 Mar '12 - in Humor
door Patrick
APEX Movement 2012 - Parkour & Freerunning
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zo ook dit groepje fanatiekelingen..
08 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Joe Goes Horses
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Deze keer neemt hij een kijkje bij Horse Expo om de bezoekers wat vragen te stellen..
07 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Dream Lines Part III - Wingsuit Proximity
We gaan weer eens met de wingsuit op stap voor een aantal afdalingen waar je kippenvel van krijgt. Wat lijkt me dit toch een geweldige sport..
07 Mar '12 - in Cool
door Patrick
All Alone In The Night - ISS Time-Lapse
We moeten zuinig zijn op onze planeet. Want laten we eerlijk wezen, of het nou licht of donker is, de beelden van onze aardbol vanuit de ISS blijven geweldig..
07 Mar '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 05/03/12 - Best Of Cycling
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een heuse cycling special..
07 Mar '12 - in Cool
door Patrick
heineken
Denk je aan gist, dan denk je aan bier. Althans de mannen bij Heineken wel. Ze geven in deze korte docu een klein beetje prijs wat het geheim is van 'hun' Heineken.
07 Mar '12 - in Docu
door Froukje
Sick Of Roommates Stealing My Food
Hoe ellendig is het als er spontaan eten uit je kamer verdwijnt. Met een aantal huisgenoten is het nog maar de vraag wie de schuldige is, maar wellicht dat een verborgen camera wat duidelijk maakt..
06 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Harry Potter And The Teenage Rebel
De heren van Pistol Shrimps blijven bezig. Is het niet Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel weer Harry Potter beet..
06 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Surprise Party Pics
Het is een leuk idee om op je feest wegwerpcamera's uit te delen, zodat de gasten hun eigen partypics kunnen schieten. Zo kun je achteraf nog nagenieten van het, soms verrassende, resultaat..
06 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Men In Black 3 - Trailer
Een poosje terug konden we de eerste beelden al zien van MIB3. Vandaag voegen we daar een nieuwe trailer aan toe. Mei 2012 in de bios. I Like!
06 Mar '12 - in Trailers
door Patrick
Bonsai Burma
Na het indrukwekkende City Of Samba schakelen we vandaag over naar Burma, voor een nieuw tilt-shift avontuur. Zie hier Bonsai Burma..
06 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Discount Meal Time
Oké, iets te laat voor het avondeten van vandaag, maar wellicht wel iets voor morgen. Geen dure ingrediënten deze keer, de Epic Meal Time experts houden het deze keer lekker simpel..
06 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
slapen
De ene legt zijn hoofd neer en slaapt vrijwel direct. De ander heeft wat moeite met in slaap komen. Waarom zou je honderden schaapjes gaan tellen als het veel makkelijker kan worden opgelost.
06 Mar '12 - in Humor
door Froukje
Storror - Lisbon Has Us Now
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. We doen een rondje Lissabon..
05 Mar '12 - in Cool
door Patrick
The Perfect Wedding Dress..
Trouwen, voor dames de mooiste dag van hun leven. Alles is immers perfect geregeld. Stadhuis, feestje, uitnodigingen, bloemen, auto's, taart en natuurlijk het belangrijkste, de jurk!
05 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (50)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Zoveel wagens rijden er immers niet in Rusland. Niets is minder waar, enjoy!
05 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
guitar
Nog niet zo lang geleden had Sarah Blackwood met haar vrienden een hit op internet met de cover van Gotye. Deze vrienden hebben daar een parodie opgemaakt die best nog lekker klinkt.
05 Mar '12 - in Music
door Froukje
Vandaag om 11.26 uur is er een prachtig, klein meisje geboren in Huize Biertijd. Jullie zullen begrijpen dat Patrick hierdoor op een grote roze wolk zit, waardoor er iets minder gepost wordt en jullie het iets meer met mij zullen moeten doen de komende dagen. Patrick van harte man!!

Pat: Thnx allemaal! Neem een biertje van me. Cheers..!
04 Mar '12 - in Actueel
door Froukje
carlsberg
Het schijnt dat Brazillië niet echt opschiet met de voorbereidingen van de stadions voor het WK in 2014, de bouw gaat te langzaam. Maar hoe open je eigenlijk een stadion? Door een lintje door te knippen? Carlsberg doet het gewoon met een fles bier! Het is even wat opruimwerk, maar dan is het wel gelijk goed ingewijd.
04 Mar '12 - in Commercial
door Froukje
Mercedes
Om de mensen te blijven boeien met je product, zal je met geniale commercials moeten komen. Mercedes heeft dit keer eentje die aanspreekt, het levert in elk geval vreemde ogen op bij de voorbijgangers.
04 Mar '12 - in Commercial
door Froukje
Final Destination 5 Visual Effects Of Death
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Final Destination 5..

Voor de liefhebbers hier ook de vliegtuig scene..
03 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Top 10 Reactions Season 2
We hebben al aardig wat afleveringen van Freaky voorbij zien komen. Vandaag de 10 beste reacties van season 2. Heerlijk!
03 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (49)
En ja hoor, daar gaan we weer. Je bent echt je leven niet zeker op de weg in sommige landen. Zie hier een nieuwe lading brokkenpiloten. Crash Galore 49!
03 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Foot Elevator
Reuze handig zo'n lift, maar je kan er natuurlijk ook de nodige lol mee beleven. De Franse malloot Remi Gaillard is weer terug..
03 Mar '12 - in Humor
door Patrick
A Dog's Dream Comes True
Honden zijn gek op speelgoed. Is het geen stok dan wel een frisbee of een bal. Deze viervoeter is in ieder geval in de hemel beland..
03 Mar '12 - in Animals
door Patrick
Stack-Cup..
In een club zo'n 20 bier bestellen is geen probleem, maar hoe krijg je die in één keer allemaal veilig mee? De Stack-Cup is wellicht de oplossing. Wat vinden jullie?
03 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Robot Quadrocopters Perform James Bond Theme
Waar op afstand bestuurbare quadrocopters niet goed voor zijn. Je kan een middagje relaxed op het strand doorbrengen in hogere sferen, je kan stiekem rugby trainingen volgen en zelfs muziek maken. Heerlijk speelgoed!
02 Mar '12 - in Cool
door Patrick
1 Year Old Drum Pro
Guitar Hero World Tour is geweldig, maar als drummer valt dat soms nog vies tegen. Misschien moet ik eens bij deze knaap in de leer. Op het toilet pissen lukt hem nog niet, maar drummen gaat hem best af.

Fixed!
02 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (37)
Dat vrachtwagens zo nu en dan behoorlijke ladingen meetrekken is niets nieuws. De lading goed zekeren is van groot belang, want voor je het weet had dit heel anders af kunnen lopen..
02 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Women..
We zeggen wel eens vaker dat vrouwen en auto's niet een al te beste combinatie is. Nou is dat natuurlijk niet altijd realiteit, maar in dit geval wel..
02 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
The Yale Spizzwinks(?) - Sixteen Tons
Elke universiteit in Amerika heeft wel een zangclubje. Op zich niet bijzonder maar deze zanger van The Yale Spizzwinks heeft een bijzonder diepe klank. Ik kan het wel waarderen..
01 Mar '12 - in Music
door Patrick
Trike Drifting
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kleine kinderen. Neem een trike, vervang de achterwielen en een nieuwe sport is geboren. Trike drifting is awesome!
01 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Karma Is A Bitch (2)
Ken je dat, van die ellendige bestuurders die zonder te kijken het stuur omgooien en de weg opdraaien. No worries, karma is a bitch!
01 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Chimp vs Baby
In de dierentuin naar de aapjes kijken is altijd leuk. Maar één ding is zeker, we mogen blij zijn dat er glas tussen zit..
01 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Easyrider On Booze
Een drankje op zijn tijd is lekker, maar zoals we allemaal weten is alcohol en verkeer geen al te beste combinatie. Dat blijkt maar weer..
01 Mar '12 - in WTF!
door Patrick
Goalkeeper vs Wind
Je moet als keeper tijdens een wedstrijd wel een beetje je hoofd erbij houden en vooral rekening houden met bepaalde factoren. Zoals de wind bijvoorbeeld..
01 Mar '12 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties