Archief

Items van July 2011
The Gunpowder Golf Shot
Een beetje golf pro heeft de driving range al lang gezien. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Na de 200 yard gong shot en de clay pigeon golf shot, gaan we vandaag voor de Gunpowder golf shot..
31 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Door Fail Compilation By Twister
Ik heb nooit geweten dat zoveel mensen moeite hebben met een deur. Of hij nu van hout is of glas, automatisch of handmatig, er gaat regelmatig wat mis. Twister zet een aantal nieuwe en klassieke falers op een rijtje voor ons.
31 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Jorian Ponomareff - Ride Your Passion
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens als Jorian Ponomareff..
31 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Jim Jefferies - Foreplay
Het merendeel van de vrouwen vindt voorspel een belangrijk onderdeel van de seks. Maar hoe denkt stand-up comedian Jim Jefferies daar over?
31 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Close Call..
Heerlijk weer, tijd om samen met een maat de Harley uit de garage te trekken voor een ontspannen stukje toeren. Al zijn er altijd mensen die net iets meer haast hebben..
31 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
The Dentist Of Jaipur
De tandarts is voor niemand een pretje, maar wie graag een mooie glimlach laat zien komt er niet onderuit. Buiten dat mogen we hier in Nederland blij zijn met onze (dure) tandzorg, want dit wil je ook niet.
31 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Bird vs Wiper
Als kleine vogel ben je blij dat je na een lang stuk vliegen even kan uitrusten. En niets, maar dan ook niets kan daar iets aan veranderen..
30 Jul '11 - in Cool
door Patrick
This Bus Is Always On Time..
Hoe ellendig is het als een bus niet op tijd bij de halte verschijnt? Bij deze, natuurlijk Russische, buschauffeur zal je daar geen last van hebben..
30 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Apple Store Challenge
In de Amerikaanse Apple store wordt veel toegelaten, dat hebben we al een aantal keer eerder kunnen zien. Maar hoe ver kan je gaan, en waar ligt de grens? Mark deed de test..
30 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Bavo - Sunshine - Freestyle Basketball
Kun jij een beetje overweg met een basketbal? Ik persoonlijk niet, maar deze beste man heeft daar blijkbaar een stuk minder moeite mee..
30 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 55
We gaan het weekend niet door zonder een dosis crash geweld. Vandaag gaan we voor een nieuwe aflevering van Crash Carnage. Meer hier!
30 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Nikita's Rope Swing
Met een touw jezelf het water in slingeren is best leuk als het weer een beetje meezit. Al heb ik zo'n vermoeden dat Nikita de volgende keer overslaat..
30 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Drunk vs Dixi
Wellicht heb je het zelf wel een meegemaakt. Loop je op een overvolle boulevard, moet je plots naar het toilet. Geen probleem, genoeg mobiele toiletten in de buurt, maar hoe gaat de deur open?
29 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Pastor Joe Nelms - Pre-Race Nascar Prayer
Een poosje terug was pastoor Joe Nelms zo vrij om voor de Nascar race een woordje te doen. Dit gebed kan natuurlijk niet onaangepast het internet overgaan..
29 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Porsche 911 Switzer R800 vs Suzuki GSX1300R Hayabusa
Tijd voor een kleine wedstrijd. We zetten een Porsche 911 Switzer R800 naast een Suzuki GSX1300 Hayabusa. Wie gaat er als eerste over de streep?.
29 Jul '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Greg Mirzoyan Urban Skater
Greg Mirzoyan is een man geboren met rollerblades aan zijn voeten. We kennen hem van diverse urban skating filmpjes zoals deze in Beijing, China. Vandaag zoeken we de Poolse zoutmijn op voor een kleine maar snelle afdaling..
29 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Spiderman vs Mirror's Edge
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er binnenkort weer een nieuwe versie van Spiderman in de bios verschijnt. Echt origineel kan je het niet noemen, en zeker niet als je het vergelijkt met de beelden van het spel Mirror's Edge. Toeval of ronduit kopiëren?
29 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Shwood Skateboard Shades
Wat doe je als skateboarder met je oude, gebroken, of gewoon gedateerde skateboard? De vuilcontainer lijkt de enige oplossing, maar dat kan natuurlijk ook anders. Wat dacht je van skateboard shades.. Thnx Ferket!
29 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Three Year Old Quad Donuts
Een kind leren fietsen doe je met een jaar of vier, maar waarom fietsen? Geef dat kind een quad! Deze kleine pik weet in ieder geval hoe het werkt..
28 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Young Baseball Fan's Act of Generosity
Tijdens een honkbalwedstrijd een bal vangen is voor elk kind een droom, en die laten ze dan meestal ook niet meer los. Deze beste jongen is een uitzondering op de regel. Respect..
28 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Mario Balotelli Failed Trick Shot
Mario Balotelli, de beste man heeft een kleine 30 miljoen gekost. Je zou denken dat je dan ook wat in huis haalt, maar niets is minder waar. Een trainingshesje aantrekken was al een probleem, maar trick shots kan hij voortaan ook maar beter achterwegen laten..
28 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Bavaria City Racing 2011
Als ik de rijke lui mag geloven moet je voor de ultieme formule 1 ervaring in het water van Monaco liggen. Maar waarom Monaco als je in Rotterdam echt met je neus op de actie kan zitten..
28 Jul '11 - in Commercial
door Patrick
The Slow Mo Guys - Soggy Flappy Faces
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging. Hun eigen gezicht. Ik zeg cool!
28 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation July 2011 By Twister
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juli was een maand vol missers en pijn. Zie hier het overzicht van compilatiemeester Twister..
27 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
World's fastest Ariel Atom
De Ariel Atom is een skelter op wielen voor de echte snelheidsduivel. De wagens worden volgens de eisen van de koper op maat gemaakt. Normaal heeft een Atom zo'n 200 tot 300pk, en ik kan je zeggen dat is veel voor een auto van een kleine 600 kilo. Deze beste man heeft er ruim 650pk uit laten pompen. Waanzin!
27 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Awesome Australian Football Catch
Bij een heftig potje Australian football is balbezit natuurlijk een belangrijke factor. Maar om aan de bal te komen moet je soms apart handelen. Deze beste man weet hoe het moet..
27 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation July 2011 By Failplanet
De maand is alweer bijna voorbij, dus we worden weer verwend met de nodige fail compilaties. We beginnen met de versie van Failplanet.

Update: Fixed!
27 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Pigs n' Poultry
Een dag later dan we gewend zijn, maar dat mag de pret niet drukken. We kijken weer mee met de jongens van Epic Meal Time. Vandaag Pigs n' Poultry.
27 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
BMX Street - Adrian Malmberg
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street pro Adrian Malmberg. Skills..
27 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Cocktail Time
Heerlijke cocktails maken is natuurlijk een geweldige sfeermaker. Met het juiste drankje heb je zo een klein feestje in huis. Althans...
26 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Awesome RC Helicopter Landing
Echt geweldig dat op afstand bestuurbare spul. De één gaat voor een vliegtuig of auto, en de ander kiest weer voor een helikopter. Vliegen met zo'n ding is nog een hele opgave, zo ook het landen. Deze piloot heeft daar zo te zien geen moeite mee..

Op deze manier kan natuurlijk ook..
26 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Cup Stacking 2.0
Als je elke dag in de schoolkantine zit dan kan het wel eens voorkomen dat je uit verveling met bekertjes gaat spelen. Bekertjes stapelen is geen kunst, maar op deze manier ben je toch wel een baas!
26 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The MP3 Experiment 8
De flashmob experts van Improv Everywhere hebben weer een nieuw Mp3 Experiment. Laat een paar duizend man dezelfde Mp3 downloaden met diversen opdrachten, en laat ze tegelijk los in New York. Cool!
26 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Seat Girls 2011
Je kunt natuurlijk helemaal gek zijn van BMW, Audi of Mercedes, maar er is één ding wat die merken niet hebben, en Seat wel....
26 Jul '11 - in Sexy
door Patrick
The Breakz - Let's Go
Een nieuwe Nederlandse band heeft een behoorlijk lekker plaatje met dito clip gemaakt. Zou zomaar een zomerhitje kunnen worden. We zijn alleen nog op zoek naar de zomer, want die laat net als deze band zijn gezicht maar niet zien.
26 Jul '11 - in Music
door Patrick
Joe Hanson Goes To Scotland
Onze favoriete beursganger Joe heeft de Expo's even gezien en gaat deze weken internationaal. Na Amsterdam, Ierland en Londen is zijn laatste stop Schotland om de mensen wat vragen te stellen..
25 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Crash Carnage 54
Laten we de week eens beginnen met een nieuwe dosis crash geweld. Vandaag gaan we voor een nieuwe aflevering van Crash Carnage. Meer hier!
25 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Ventriloquist Paul Zerdin
Buikspreker Paul Zerdin is net als Jeff Dunham een vak apart. Beide hebben een goed gevoel voor humor. Na Zerdin's laatste optreden hier op Biertijd gaan we nu voor zijn Just For Laughs optreden. Heerlijke humor!
24 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Kokanee Crankworx Teva Best Trick Showdown Recap
Er zijn heel wat experts die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Laten wij eens kijken naar de toppers van het Kokanee Crankworx event..
24 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Win & Luck Compilation May / June / July 2011
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis WIN! We doen er vandaag twee. Van Twister en EpicWinPlanet. Enjoy!
24 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Drift & Girls Slovakia 2011
Dat menig coureur uit Japan aardig overweg kan met een driftwagen hoef ik niemand wijs te maken. Maar ook in Slowakije zijn er mensen die kunnen sturen..
24 Jul '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mower Fail
Je kent het wel, begin van de vakantie, lekker in de tuin met een paar maten een biertje drinken en ondertussen het gras even maaien. Tja dit was te verwachten...
24 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Bulldog Loves Board Sports
Er zijn genoeg mensen die helemaal gek zijn van surfen, snowboarden, skateboarden en ga zo maar door. Maar deze kleine viervoeter kan er ook wat van. Awesome beestje!
24 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Stunt Biker Wheelie Police Escape
Op de openbare weg met je motor stunts uithalen kan wel eens de aandacht trekken van de politie. En als er dan zo'n bromsnor voor je staat kan je kiezen. Netjes wachten of wegwezen!
23 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Simple Pickup - Harry Potter Picks Up Girls - Get Her Number!
Vrouwen versieren blijft voor velen toch een lastige zaak. Wellicht dat de heren van Simple Pickup daar verandering in kunnen brengen. Met de juiste babbel kom je immers een heel eind. Na de Internet Trolls gaan we nu voor Harry Potter. Get her number!
23 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Respect Voor De Wandelaar!
De afgelopen dagen hebben legio mensen wederom de Vierdaagse van Nijmegen gelopen. Hoeveel mensen hebben eigenlijk respect voor de wandelaars? Oude bekende Roel ging op pad om het uit te zoeken..
23 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Taste The Rainbow
Als je net getrouwd bent is je hele wereld prachtig, je partner nog steeds de allerlekkerste, en de smaak van je eerste facial cumshot verrukkelijk!
23 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Turtle Pleasure
Onderhand weten we wel dat schildpadden hitsige beestjes zijn. Maar één ding is zeker. Dit had ik niet verwacht..
23 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Dubstep Dance
Dansen is een vak apart, en vooral op muziek als Dubstep. Deze beste man weet de muziek aardig te vertalen naar bewegingen. Ik doe het hem niet na..
22 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Biscuit The Rock Climbing Dog
Met een hobby als bergbeklimmen is het wel zo fijn dat je een maatje hebt die met je mee gaat. De kleine Biscuit heeft er in ieder geval zin in..
22 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Drive Thru Smokey Burger
Rahat is een goochelaar die graag de mensen bij de drive thru van fast food restaurants in de maling neemt. Na zijn ontvlambare knip en zwevend geld is het nu tijd voor de Smokey Burger..
22 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Skaters vs Locked In Babies
Op een bloedhete middag je kinderen van 1 en 2 jaar in de auto zetten en vervolgens jezelf buiten sluiten is niet al te slim. Gelukkig is er in dit geval wel een helpende hand aanwezig. Nog best lastig zo'n raampje inslaan..
22 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Pizza Hut India
Met legio pizzatenten in de buurt moet je als restaurant toch met iets speciaals komen om de mensen naar je toe te trekken. Zeggen jullie het maar, is het wat voor hier in Nederland?
22 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
MC Xander - Sick Of The Lies
De kunsten van Dub FX hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar hij is natuurlijk niet de enige met een dosis talent. Bij deze, MC Xander..
22 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Parkour Kid Evgeniy Malyshev
Parkour is een leuke sport, maar voor je alle trucjes onder de knie hebt ben je zeker een paar maanden, zo niet jaren verder. Dan kan je er maar beter vroeg mee beginnen. Zie hier Evgeniy Malyshev.
21 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Men Can Multitask
En iedereen maar beweren dat vrouwen de enige zijn die kunnen multitasken. Geloof me, een man kan het net zo goed. Het ligt er alleen aan wat hij moet doen..
21 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle - Summer 2011
Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World Of Hardstyle - Summer 2011.
21 Jul '11 - in Music
door Patrick
Parking Like A Boss
Wanneer je een goed parkeerplekje ziet is het lastig als je helemaal om moet rijden om je auto daar ook echt neer te zetten. Dat moet een stuk sneller kunnen..
21 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Grand Prairie Police Motorcycle Rodeo
Een beetje motoragent moet goed met zijn motor om kunnen gaan. Nou is hard rechtuit niet zo'n probleem, maar wat deze bromsnor laat zien is nog best indrukwekkend te noemen.
21 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Joe Goes Harry Potter
Onze vrolijke vriend Joe heeft naast zijn trip door Europa ook nog even tijd om langs de première van Harry Potter te gaan. Met de nodige vragen die je alleen van Joe kan verwachten.
20 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Girls Summer Fail Compilation
Het gaat goed met de dames deze zomer. Althans, voor ons dan. We zetten weer een aantal missers op een rijtje voor je.
20 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Vietnam Street Crossing
Hier in Nederland moet je tijdens het oversteken goed uitkijken, maar in Vietnam is het bijna zelfmoord om aan de andere kant te komen. Real life Frogger als je het mij vraagt.
20 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Sewer vs Car
Wanneer je ergens je auto parkeert, denk je er geen moment over na of je boven een rioolput staat. Misschien toch maar eens doen..
20 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Longboard Newbie
Longboarden is een geweldige sport. Met een behoorlijk tempo van een steile weg af geeft nou eenmaal een kick. Al blijft zo'n plank op wielen nog best lastig..
20 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Stoorzender Birthday Broadcast
Vanavond van 20.00 tot 22.00 uur gaat bij onze vrienden van Stoorzender het dak eraf. Offensive's DJ Radiate, aka Reiner aka2 Ravisher is namelijk jarig. Tijd dus voor een live feestje!
20 Jul '11 - in Music
door Patrick
62 Years Of Formula 1 at the Goodwood Festival Of Speed
In de loop der jaren is er aardig wat veranderd in de Formule 1. De auto's hebben in een kleine 62 jaar een behoorlijk makeover gehad. Kijk mee naar de klassiekers tijdens het Goodwood Festival of Speed.
19 Jul '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ebisu Circuit - Run The Wall
Run The Wall Definition: Maneuvering a vehicle sideways into a drift and positioning the rear end of that vehicle as close to a circuits outer walls while maintaining your speed and line. Klinkt makkelijk, maar in de praktijk valt dat nog niet mee..
19 Jul '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bungee Prank
Elk vrijgezellenfeestje moet je weer wat origineels verzinnen om de 'gelukkige' in de maling te nemen. Wat dacht je van een potje bungee jumpen?
19 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Penalty Like A Boss
Een penalty nemen is en blijft een gok. Je weet immers nooit of de keeper in kwestie de bal weet te pakken. Je kan hem natuurlijk ook gewoon verrassen..
19 Jul '11 - in Cool
door Patrick
A Day In The Life Of John Lasseter
De naam John Lasseter zal je waarschijnlijk niet al te veel zeggen. Toch kent iedereen het werk van de beste man. John Lasseter is één van de meest invloedrijke personen ter wereld als het gaat om de animaties van Pixar en Disney. We kijken een dag met hem mee..
19 Jul '11 - in Docu
door Patrick
Epic Meal Time - Russian Meal Time
Ook deze dinsdag kijken we mee met de jongens van Epic Meal Time. Vandaag hebben de jongens wapenexpert FPSRussia op bezoek. Tijd dus voor Russian Meal Time..
19 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Sports Win Compilation
Na alle falers die we met regelmaat voorbij zien komen is het nu een keer tijd voor de winnaars. Kijk mee naar een compilatie vol geluksvogels..
18 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Zwarte Cross 2011
Afgelopen weekend was het weer feest in Lichtenvoorde. De 15e jubileumeditie trok dit weekend een kleine 150.000 bezoekers, een heus record! Was je zelf niet aanwezig, helaas. Gelukkig hebben de buren de foto's nog. Zie hier deel 1 en deel 2.
18 Jul '11 - in Pics
door Patrick
Throwing Skills
Er zijn genoeg kinderen met verborgen talent. Zo ook deze kleine baas. Die verdient zijn eigen speelgoed wel op de kermis..
18 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Planking Disaster
Je zou verwachten dat planking een niet al te gevaarlijke 'sport' is. Niets is minder waar. Als was dit ook wel een klein beetje te verwachten..
18 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Dog Fail Compilation
Niet alleen mensen maar ook dieren kunnen keihard falen. Vandaag zetten we de nodige honden missers op een rijtje. Enjoy!
18 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Harry Potter - A Look Back
We zijn de laatste tijd de bioscopen niet uit te slaan. Een poosje terug waren we te gast bij het IMAX voor de 3D versie van Transformers 3, en geloof me, dat kan ik iedereen aanraden! Voor een kleine blik achter de schermen kijk je hier. En deze week was natuurlijk Harry Potter aan de beurt. Voor de mensen die de eerste delen een beetje kwijt zijn hierbij een kleine terugblik. Harry Potter - A Look Back..

Tip: Wel even op full screen en HD 1080p zetten..
17 Jul '11 - in Trailers
door Patrick
Mountain Bike Urban Downhill
Met je mountainbike van een gigantische berg afrazen is helemaal goud. Maar voor je klaar bent voor het echte werk moet je klein beginnen. Al vraag ik me af of dit de juiste plek is om te oefenen..
17 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Penn & Teller's Fool Us - Nick Einhorn
Illusionisten Penn & Teller weten wat goochelen is. In hun tv show 'fool us' moeten illusionisten en goochelaars de heren voor de gek proberen te houden. We hebben al een aantal giganten voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor Nick Einhorn.
17 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Final Destination 5 Trailer 2
Begin September slaat het noodlot weer toe. Na vier eerdere delen vol dood en verderf komt binnenkort Final Destination 5 in de Nederlandse bioscopen. Na de eerste trailer is het nu tijd voor trailer 2..
17 Jul '11 - in Trailers
door Patrick
Ford Explorer vs Speed Bumps
Een Ford Explorer is geen kleine wagen, en kan best tegen een stootje. Misschien ook wel handig met mensen zoals deze 'coureur' achter het stuur. Was er een verkeersdrempel dan?
17 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Cat Problem..
Niet alleen mensen hebben last van het goede leven, ook katten komen door de jaren een paar pondjes aan. Tja, zo'n klein gaatje groeit niet mee fat ass..
17 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Next Generation 3D LCD Screens
3D televisie is hot, maar waar is de grens? 3D zonder bril lijkt me ideaal, alleen nog even die kleine probleempjes oplossen..
16 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Ferrari 458 Italia vs Viper Drag Race Fail
Wanneer je een nieuwe Ferrari 458 Italia onder je kont hebt denk je dat je de hele wereld aan kan. Zelfs een 1/4 mile tegen een Viper durf je aan. Op zich geen probleem, moet je alleen wel weten hoe de versnellingsbak werkt..
16 Jul '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rat Trap Challenge
We hebben in de jaren al genoeg dwazen voorbij zien komen. Maar we blijven ons verbazen. Zie hier de Rat Trap Challenge..
16 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Epic War
Wie heeft er vroeger niet gespeeld met speelgoed soldaatjes? Een kleine oorlog in de tuin was je uren mee bezig. Maar met de techniek van vandaag gaat het nu net even anders..
16 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Mini Motorcycle Tooth Pull
De wissel van melktandjes naar grote mensen tanden hebben we allemaal meegemaakt. En als je tanden los beginnen te zitten kan je er maar beter op een sensationele manier afscheid van nemen.
16 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Pick A Hand..
De kunst van 'balletje balletje' krijg je niet zo één twee drie onder de knie. Oefening baart kunst. En dan is het wel zo fijn dat je een vrijwilliger tot je beschikking hebt..
16 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Scooter Jump Gone Wrong
Heel het internet staat vol extreme motorrijders die de meest mooie sprongen maken. Zo moeilijk is dat toch niet? Met een grote heuvel zand en een scooter kom je een heel eind zou je denken..
15 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Fun At Work - Bobcat
Wie dagelijks in de weer is met een Bobcat wil op een dag wat meer met zijn minigraver. Trucjes zijn mogelijk, maar dan moet je dat ding wel een beetje onder de knie hebben..
15 Jul '11 - in Humor
door Patrick

De Aard Van Het Feestje - Larpers
Jagerland - De Aard Van Het Feestje - Larpers
In de videoreeks ‘De aard van het feestje’ duikt Jagerland in verschillende subculturen om te zien hoe zij feesten. In deze aflevering laten Larpers zien wat voor gekkigheid ze in hun vrije tijd doen. Larpers zijn stoere mannen en vrouwen die zich verkleden als fantasy figuren om vervolgens een geïmproviseerd toneelstuk op te voeren. Zo zie je maar, ieder heeft zijn eigen manier van feesten!
15 Jul '11 - in Advertentie
door Patrick
Guitar Oscillations Captured With iPhone 4
Wanneer iemand gitaar zit te spelen, zijn de geluidsgolven die de snaren te weeg brengen amper zichtbaar. Met een iPhone 4 erbij is dat een heel ander verhaal. Apart..
15 Jul '11 - in Cool
door Patrick
The PAS House
Een echte doorgewinterde skateboarder kan geen dag zonder zijn board. Voor die gasten is het PAS huis een echte uitkomst. Boarden in je huiskamer, grinden over je keukenblok, ontwerper Gil Le Bon Delapointe maakt het realiteit..
14 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Carousel Fail
We hebben het al vaker gezegd, speeltuintjes en draaimolens zijn voor kinderen. Ben je toch eigenwijs, dan is het vragen om ellende..
14 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Share It
Een mens heeft in z'n leven hooguit één of twee mensen die hij of zij echte vrienden kan noemen. Van die vrienden waarmee je werkelijk alles kunt delen. Of, nou ja, bijna alles..
14 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Skateboarder vs Fountain
Een mooi, groot, leeg, plein is ideaal voor een skateboarder om zijn trucjes te oefenen. Maar soms heeft het plein een kleine verrassing in petto.. Thnx Erik!
14 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Girl Bike Jump
We weten inmiddels dat dames en auto's niet altijd een even goede combinatie is. Sterker nog, zelfs een fiets zorgt voor de nodige problemen..
14 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Cosmic Journeys - What An Astronaut's Camera Sees
Het is natuurlijk geweldig dat we vandaag de dag mensen de ruimte in kunnen sturen. Of het nou om een excursie naar de maan gaat of om een satelliet de lucht in te brengen, één ding is zeker. Het uitzicht is echt adembenemend!
13 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Workout Fail
Om deze zomer met een strakke buik de stranden onveilig te maken moet je toch wekelijks wat aan je lichaam doen. Of het nou in de sportschool is, of gewoon thuis op je kamer. Deze gasten komen er wel..
13 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Nike vs Adidas Detox Challenge
Als er twee merken grote concurrenten van elkaar zijn, dan zijn het Nike en Adidas wel. Greenpeace daagt de twee uit tot een heuse Detox Challenge. Wie zal daar het eerst gehoor aan geven?
13 Jul '11 - in Commercial
door Patrick
Foo Fighters Dave Grohl vs Fan
Mijn muziek is het niet, maar als je bij een concert bent van de Foo Fighters ga ik er vanuit dat je het helemaal geweldig vindt. Natuurlijk zijn er altijd mensen die zich misdragen, maar daar heeft Dave Grohl een perfecte oplossing voor. Thnx Edwin!
13 Jul '11 - in Cool
door Patrick
The Adventures Of Tintin 0 The Secret Of The Unicorn - Trailer
Ik was vroeger gek van de tekenfilms van Kuifje. Tot mijn verbazing zag ik dat Steven Spielberg en Peter Jackson samen zorg dragen voor de 3D animatie The Adventures of Tintin - The Secret of the Unicorn. We moeten nog wachten tot eind oktober, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
13 Jul '11 - in Trailers
door Patrick
Car Powered Quadruple Nutshot
Dat sommige snuiters zichzelf vrijwillig voor de ballen laten meppen zien we vaak genoeg. Zo zagen we een poosje terug de creatieve Double Wedgie Double Nutshot. Vandaag gaan de jongens een stapje verder. Zie hier de Quadruple Nutshot..
12 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Ferrari F430 Spider Drifting & Donuts
Momenteel is de Bullrun in volle gang. Van 8 t/m 15 juli gaat de rally van Las Vegas naar Miami. Tussendoor moet er natuurlijk ook wat rubber verspild worden. Deze beste man is grote fan van Ken Block, en dat is ook duidelijk te zien..
12 Jul '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Coke Around The World
Wat doe je als je 29 bent en je hebt het even helemaal gehad. Juist, je trekt je rekening leeg en je neemt een jaar vrij om de wereld rond te trekken om in elk land een Colatje te drinken. Zo kom je nog eens ergens..
12 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Official Guinness World Record Blob Jump
Met het zonnetje hoog in de lucht is het tijd voor een dosis waterpret. Sterker nog, we gaan gewoon voor een heus wereldrecord. Geweldig speelgoed zo'n blob!
12 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Epic Stockyard Burger
Je weet het inmiddels. Vaste prik elke dinsdag een nieuw recept van de Epic Meal Time experts. Vandaag gaan we voor de Epic Stockyard Burger. Smakelijk alvast!
12 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - The Minstrel
We hebben al een poosje niets vernomen van de maffe Fransoos Remi Gaillard, maar hij is terug. Wellicht op andere manier dan je van hem gewend bent. De beste man kan namelijk ook zingen..
12 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Joe Goes To London
Onze favoriete beursganger Joe heeft de Expo's even gezien en gaat deze weken internationaal. Na Amsterdam, en Ierland gaat hij nu naar Londen om de mensen wat vragen te stellen..
11 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Russian Spiderman - Sergey Devliashov
De welbekende Franse 'human Spiderman' Alain Robert beklimt regelmatig de meest extreme gebouwen zonder enige vorm van veiligheidsmaatregelen. Nu is er Sergey Devliashov die zichzelf de Russian Spiderman noemt. Gekkenwerk of skills, zeggen jullie het maar..
11 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Dukes Of Hazard Caddy
Een Volkswagen Caddy is een handig wagentje. Niet alleen is hij groot genoeg om spullen te vervoeren, maar hij is ook klein genoeg om door het drukke verkeer heen te wenden. Sterker nog, je kan er zelfs mee vliegen..
11 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Stairs Fail Compilation
Sommige acties zie je ver van te voren al fout aflopen. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
11 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Firecracker vs Sink
Spelen met vuurwerk is en blijft leuk. Maar om een rotje in een, met water, gevulde wasbak te gooien is misschien niet een al te slim plan..
10 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Tour De France 2011 - Flecha & Hoogerland Crash
Tijdens de Tour de France gaat elke rijder tot het uiterste. Helaas rijden er ook veel wagens mee die zorgen voor onderhoud of het nodige camera werk. Met alle ellende van dien..
10 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
U2 @ Dudley Field With Blind Guitar Man
Wanneer je als blinde man met een bordje 'blind guitar man' vooraan staat bij een U2 concert dan kan je wachten op een reactie van Bono. Voor je het weet sta je met ze op het podium..
10 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Trolling Saruman
De heren van Pistol Shrimps blijven bezig. Is het niet Harry Potter, dan pakken ze wel Star Wars of The lord of the rings beet. Vandaag moet Saruman het ontgelden..
10 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Crash Carnage 53
We gaan het weekend niet door zonder een dosis crash geweld. Vandaag gaan we voor een nieuwe aflevering van Crash Carnage. Meer hier!
09 Jul '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Superhands
Elk verstandig mens weet dat je uit de buurt moet blijven van kokende olie. Althans, een paar kroketten in de frituur kan natuurlijk geen kwaad zolang je maar met je vingers van het kokende goedje afblijft. De 50 jarige Kann Trichan denkt daar inmiddels anders over..
09 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Zanger Rinus Met Romana Op De Scooter
Onze grote vriend Rinus blijft de mooiste vrouwen regelen voor zijn altijd indrukwekkende videoclips. Na al zijn andere kaskrakers is het nu tijd voor Romana op de Scooter. Wat een talent..
09 Jul '11 - in Music
door Patrick
Mad Mike's Madbull Generation 5 Driftcar - First Shakedown
Als de rode stier zich ergens mee gaat bemoeien dan weet je dat die tot het extreme gaat. Neem de Madbull driftwagen van Mad Mike, nu voor het eerst uit de garage. Serieus speelgoed als je het mij vraagt.

Check de 'reverse entry' rond 2.38.
Drift master Masato Kawabata doet het nog één keer voor.
09 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Hit & Run
We zeggen wel eens vaker dat vrouwen achter het stuur een gevaar zijn op de weg. Nou is dat natuurlijk niet altijd realiteit, maar in dit geval zeg ik rijbewijs in beslag nemen en nooit meer op de weg toelaten..
09 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
BMW Street - Markus Reuss
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street pro Markus Reuss. Skills..
09 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Across The City
Van Russen kunnen we veel verwachten, maar vaak is dat in negatieve zin. Vandaag doen we dat anders. Neem een aantal parkour freaks, een Canon 60D en je krijgt 'Across The City' als resultaat.
09 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Short Film - Plot Device
Het blijft heerlijk wat mensen tegenwoordig met een klein budget kunnen maken. Na diverse short films is nu Plot Device aan de beurt. Enjoy!
08 Jul '11 - in Movies
door Patrick
Wingsuit Babe Roberta Mancino
Roberta Mancino is niet alleen door Men's Fitness uitgeroepen tot de heetste sport babe ter wereld. De dame is ook nog nationaal freestyle kampioen skydiven. Tijd voor een kleine samenvatting van deze knappe Italiaanse thrillseeker.
08 Jul '11 - in Cool
door Patrick
3D Printer
De techniek wordt met de dag mooier. Vroeger was je al blij met een printer die mooie foto's kon printen, vandaag de dag gaat dat net even verder..
08 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Bill Bailey's Message To Metallica
Mocht er onverhoopt wat gebeuren met de heren van Metallica, geen nood. Bill Bailey staat klaar om het van de heren over te nemen. Het is alleen wel even wennen..
08 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Saxo Streetracer vs Cops
Met een groepje 'vrienden' op de openbare weg kijken wie het snelste koekblik heeft is natuurlijk 'geweldig'. Maar wat doe je als plotseling oom agent om de hoek komt kijken? Juist, gas met je Saxo!
08 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Caravan Toilet Lady
Mocht je het geld niet hebben voor een caravan, dan kan je er natuurlijk altijd nog eentje huren. Het is alleen wel slim om na de vakantie je toilet te legen, want een jaar later ruikt het helemaal niet meer zo fris..
07 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - De Kleinste Man
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws van Juni 2011.
07 Jul '11 - in News
door Patrick
Penn & Teller's Fool Us - Mathieu Bich
Illusionisten Penn & Teller's tv show 'fool us' is een wirwar van illusionisten en goochelaars die de heren voor de gek moeten houden. Na Piff the magic dragon is nu Mathieu Bich aan de beurt..
07 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Invisible Overgrown Railroad
Hier in Nederland hoeft er maar een glad blaadje op de treinrails te liggen en we hebben een uur vertraging. Zo gaat dat nou eenmaal met het openbaar vervoer. Al gaat dat niet overal zo..
07 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 04/07/2011
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat..
07 Jul '11 - in Sport
door Patrick
Mission Impossible 4 - Ghost Procotol - Trailer
We moeten nog even wachten tot eind dit jaar, maar dan kunnen we wel genieten van het vierde deel van Mission Impossible. Voor de liefhebber hier alvast de trailer van M.I.4 Ghost Protocol..
06 Jul '11 - in Trailers
door Patrick
EVO vs WRX
Het zijn grote concurrenten van elkaar, de Mitsubishi EVO en de Subaru Impreza. Dus als een EVO een WRX ziet staan tijdens een rally dan weet je wel hoe het afloopt..
06 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Phoenix Dust Storm Timelapse 05/07/11
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er een 'kleine' storm over Phoenix is getrokken. Kijk mee naar deze zeer indrukwekkende beelden. Eén ding is zeker, daar kan geen stofzuiger tegenop..
06 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Finger Prank
Het hoeft niet moeilijk te zijn om een maat eens goed in de maling te nemen. Een beetje bruin spul en een arm is meer dan genoeg..
06 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Pim - De Alleslechtste Chauffeur Van Nederland
Er zijn genoeg 'coureurs' op de weg die hun rijbewijs niet waardig zijn. Bij BNN zijn ze op zoek geweest naar de slechtste chauffeur van Nederland. Ruben Nicolai presenteerde het programma en inmiddels is de winnaar bekend. Gefeliciteerd Pim! Thnx Loek!
05 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Parahawking In Nepal - The Best Of 2010/2011
Paragliding is een geweldige sport, maar combineer dat met een aantal roofvogels en dan wordt het pas echt spannend. Wij presenteren u parahawking..
05 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Penn & Teller's Fool Us - Piff The Magic Dragon
Illusionisten Penn & Teller's tv show 'fool us' is een wirwar van illusionisten en goochelaars die de heren voor de gek moeten houden. Dat is nog best lastig. Piff the magic dragon is in ieder, in mijn ogen, een topper..
05 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - Candy Pizza
Het is weer Dinsdag, dus tijd voor een nieuwe aflevering van Epic Meal Time. Niet schrikken, we doen het deze keer op een andere manier. Na de Candy BBQ, nu de Candy Pizza..
05 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Wingsuit Base Jump Through Waterfall
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten, maar het kan altijd nog gekker. Met een wingsuit door een waterval..
04 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Spectator vs Tour de France
Wanneer een etappe van de Tour de France in de buurt is, dan is het best leuk om daar even te gaan kijken. Camera mee, en filmen maar. Let de volgende keer alleen wel op waar je gaat staan..

Link fixed!
04 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini Aventador LP 700-4 Quality
Lamborghini is druk bezig met het promoten van hun laatste paradepaardje de Aventador LP 700-4. Na twee toffe promo's is het nu tijd voor een nieuwe variant. Wat is het toch een geweldige wagen..
04 Jul '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2011 Italy

Video Highlights - More MotoGP 2011 Here!
04 Jul '11 - in Photography
door Patrick
LEGO Porsche 911 (997) Turbo cabriolet PDK
Vroeger hoorde je op de radio de slogan 'Met Lego kun je alles maken'. En dat blijkt maar weer. Deze Porsche fan is zelf aan de slag gegaan met de plastic steentjes en toebehoren. Resultaat, een Porsche 911 cabrio met alles erop en aan. Knap stukje huisvlijt..
04 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Break Down..
Hoe ellendig is het als je auto het begeeft? En wat als je de dealer belt en die hebben geen tijd voor je? Dan kan het allemaal wel eens een keer teveel worden..
03 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Reporter Troll
Het leven van een verslaggever gaat niet over rozen. En al helemaal niet als er iemand graag wat aandacht wil. Wel leuk voor ons. Dat dan weer wel..
03 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Masterchef Synesthesia
De heren van het kookprogramma Masterchef zijn dagelijks op tv te bewonderen. Maar wat krijg je als een fan van het programma zich muzikaal uit gaat leven? Juist, dan krijg je Masterchef Synesthesia..
03 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Short Film - Prism
Het blijft knap om met een beperkt budget en wat software een short film te maken. De ene keer lukt dat wat beter dan de andere keer, maar de korte film Prism is naar mijn idee zeer geslaagd.
03 Jul '11 - in Movies
door Patrick
America's Got Talent - Sam B
Bij America's Got Talent hebben we al aardig wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar de dans skills van Sam B mogen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan..
03 Jul '11 - in Television
door Patrick
Pigeon vs Cat
Als duif ben je natuurlijk zo bang als wat voor een kat. Voor je het weet vliegen je veren door de lucht. Althans, dat zou je denken. Baas!
03 Jul '11 - in Humor
door Patrick
Burnout Skills
Als stoere snuiter wil je ook wel eens indruk maken op je motorvrienden. Wat dacht je van een burnout? Tja, het idee is goed, de uitvoering alleen wat minder.
02 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini vs Squirrel
Wie of wat is sneller, een Lamborghini of een eekhoorn? De enige manier om dat te testen is het circuit. Maar of de kleine eekhoorn op de Lambo zit te wachten is een ander verhaal..
02 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Ryan Dunn Tribute 1977 - 2011
Het overlijden van Jackass ster Rian Dunn hebben inmiddels achter de rug. Maar waarom zulke trieste filmpjes van een man die dagelijks de vruchten van het leven plukte? Tijd voor een tribute die hem waardig is..
02 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Trial Bike Practice
Ook mensen die dagelijks in de weer zijn met een trial bike moeten hun skills op pijl houden. Je kan natuurlijk het bos opzoeken, maar met een vrijwilliger is het binnen ook een behoorlijke uitdaging.
01 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Morgan 3 Wheeler Fun
Een oldtimer moet netjes afgedekt in een schone, warme, nette garage stof staan te vangen. Maar je kan ook kiezen voor de Morgan 3 Wheeler. Een 'oldtimer' in een nieuw jasje. Heerlijk speelgoed als je het mij vraagt..
01 Jul '11 - in Cool
door Patrick
Blitz - Trailer
Wanneer Brant een aantal criminelen in een auto ziet inbreken, slaan bij hem de stoppen door. Door het politiekorps wordt hij opgedragen zich de komende tijd gedeisd te houden. Maar als enkele politieagenten op bloederige wijze worden afgeslacht, besluit Brant samen met politieagent Nash achter de moordenaar aan te gaan. 7 juli in de bios, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer!
01 Jul '11 - in Trailers
door Patrick
Fail Compilation June 2011 (4)
Inmiddels zijn we toe aan de vierde faal compilatie van juni, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag de bijdrage van onze buren. Zie hier hun samenvatting falers van juni 2011.
01 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Volleyball Fun
Ook tijdens de rust van een volleybalwedstrijd moet een toeschouwer zich vermaken. De één gaat wat drinken halen, de ander zoekt even een toilet op. Maar er zijn ook mensen die de korte pauze op een andere manier vullen..
01 Jul '11 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties