Archief

Items van March 2011
Nitro Circus Live - Worlds First Special Flip
Dat bij Nitro Circus de meest geweldige trucs worden uitgehaald mag onderhand wel duidelijk zijn. Toch blijven ze elke keer wat nieuws verzinnen. Kijk mee naar de Special Flip!
31 Mar '11 - in Cool
door Patrick
97 Year Old Granny - Just Dance 2
Wie zegt dat een Nintendo Wii speelgoed is voor kinderen komt vandaag bedrogen uit. Kijk mee naar de 97 jarige Gertrude. Meer van de dance granny hier!
31 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Battlefield 3 Gameplay - Get That Wire Cut
Begin deze maand konden we de eerste gameplay beelden zien van de first person shooter Battlefield 3. Na Bad Part Of Town, komt EA nu met twee nieuwe. Zie hier Good Effect On Target en Get That Wire Cut! Nu maar wachten op de release van het spel.
31 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Girls Fail Compilation March 2011
Nu we toch midden in de faal filmpjes zitten kan er best nog wel eentje bij. Deze keer geen stoere mannen, maar moeten de vrouwen het ontgelden..
31 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Old Man's Led Zeppelin Groove
Als man op leeftijd is het geweldig als je weer eens je favoriete nummer hoort. Deze beste man is duidelijk gek van Led Zeppelin..
31 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Twin Baby Boys Conversation
Wij 'grote' mensen kunnen behoorlijk discussiëren over bepaalde onderwerpen. Maar deze twee ukkies kunnen er ook wat van. Waar zullen ze het over hebben?
31 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Fail - Fail Compilation March 2011
Niet alleen Twister maakt fail compilaties, ook onze buren bij Fail maken maandelijks een mooie bijdrage. Zie hier hun samenvatting missers van maart 2011.
31 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
2011 WSBK Donington - Maxime Berger
Zo nu en dan gaat er wel eens wat fout tijdens motor en autoraces. Op zich logisch, maar wat Maxime Berger tijdens de Superbike World Championship op Donington overkwam is wel heel apart te noemen..
30 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation March 2011
De maand is weer voorbij, en dan weet je dat Twister druk bezig is geweest om alle missers op een rijtje te zetten. Bij deze de fail compilation van maart 2011.
30 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Monster Jam World Finals 2011 Son-Uva Digger Backflip
De Monster Jam is in Amerika net wat spectaculairder dan in ons kikkerlandje. Tijdens de 2011 World Finals maakte Ryan Anderson een backflip met zijn Son-Uva Digger monstertruck. Awesome!
30 Mar '11 - in Cool
door Patrick
World's Best Tricks Volume IV
We zien regelmatig snelle jongens voorbij komen die druk bezig zijn met parkour, freerunning of andere gymnastische zaken. Tijd voor een compilatie met hoogtepunten. Ik doe het ze niet na..
30 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Dog vs Soccer Match
Leuk hoor dat je als hond gezellig mee mag naar een voetbalwedstrijd, maar wat doe je als je je verveelt? Juist, dan zoek je gewoon de gezelligheid op..
30 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Short Film - Tune For Two
Sommige short films zijn net wat korter dan gemiddeld. Dat is voor ons geen probleem. Voor de liefhebber van een dosis zwarte humor hierbij 'Tune For Two'..
29 Mar '11 - in Movies
door Patrick
Mitsubishi Lancer Evolutions I-V In Action
Er komt geen einde aan de gigantische lijst rally legendes. Vandaag gaan we verder met een grote naam die tot op heden voor velen nog steeds een jongensdroom is. De Mitsubishi Lancer EVO.
29 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Popping Champagne
Met een aantal maten een hotelkamer afhuren is vaak dolle pret. Combineer dat met de nodige champagne en je huilt je ballen uit je broek..
29 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Extreme Basejump Norway
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, dit is toch awesome!
29 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Epic Indian Experience - Curry Bacon, Hater
Vandaag nemen de jongens een Indiaans restaurant over voor een Epic Indian Experience. Zelfs de Bollywood geluidskwaliteit zijn ze niet vergeten.. Meer hier!
29 Mar '11 - in WTF!
door Patrick

Mercedes C-Klasse - A Class Ahead
A class ahead. De nieuwe generatie C-Klasse
Mercedes-Benz vond 125 jaar geleden de auto uit en is sindsdien de auto blijven uitvinden. Steeds opnieuw willen ze het hoogst haalbare bereiken. Bij alles wat ze doen. Op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Maar ook rijprestaties, comfort en duurzaamheid. Bekijk hier de nieuwe generatie C-Klasse
29 Mar '11 - in Advertentie
door Patrick
1970's Nürburgring Nordschleife Crashes
Een weekendje Duitsland voor een paar rondjes Nordschleife is helemaal geweldig. Vandaag de dag zijn de auto's wel een stuk veiliger dan in de jaren 70. Kijk mee naar een heerlijk stukje historie.
28 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
We Are Not Invincible
In het weekend met een aantal maten gekke trucjes uithalen is geweldig natuurlijk. Althans, soms loopt het net wat anders dan je had verwacht. We zien het in de compilatie: We Are Not Invincible!
28 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Shopping Cart vs Stairs
Sommige acties zie ver van te voren al fout aflopen. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
28 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Ferrari FF 'Crash'
Het nieuwe paradepaardje van Ferrari is de vier wiel aangedreven Ferrari FF. Menig journalist heeft de auto van een kleine 230.000 pond al onder handen genomen, zo ook deze CAR Magazine 'coureur'. Resultaat, twee wielen krom en een beschadigde ego..
28 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Tampon Time
Soms vraag ik me, bij het bekijken van een filmpje, wel eens af, waarom? Zo ook in dit geval. De titel zegt al genoeg, oordeel zelf..
27 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Girl Meets Bug - Giant Fried Scorpion
Kookprogramma's zijn hot. Zelf zijn we gek van extreme kookprogramma's, maar het kan altijd nog wat extremer. Wij presenteren u Girl Meets Bug. Waar ga jij voor. De schorpioen of de WaxWorm taco?
27 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Compliments..
Nu het Formule 1 seizoen weer in volle gang is, is het weer sparren tussen de verschillende merken. Niet erg, dat brengt leuke commercials met zich mee.
27 Mar '11 - in Commercial
door Patrick
Short Film - The Laundromat
In Amerika is het de normaalste zaak van de wereld om je was te doen in een wasserette. En geloof me, dat kan nog voor de nodige ellende zorgen..
27 Mar '11 - in Movies
door Patrick
LMR Texas Mile Car - Camaro 1800 HP
Een aantal pk's onder de motorkap is leuk, maar hoe ver wil je gaan? Voor de Texas mile haal je het onderste uit de kan. Zie hier de 1800pk sterke Camaro van LMR.
26 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zidane vs Goalkeeper
Zidane beschikt over een behoorlijk balgevoel, dat kan niemand ontkennen. Daar kan deze keeper over meepraten. Master!
26 Mar '11 - in Sport
door Patrick
Porsche Cayenne vs Mud
Je zou toch denken dat je met een Porsche Cayenne een behoorlijk monster onder je kont hebt. Een SUV die niet moeilijk doet over een beetje modder. Helaas..
26 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car Salesman Affair
Sta je netjes auto's te verkopen, komt er een man beweren dat je een verhouding hebt met zijn lieftallige vrouw. Echt een typische Jack Vale stunt..
26 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Dam Day - Tackling Australia
Meestal zijn de verboden plekjes het leukste. Boarden kan je immers overal. Deze twee dachten daar net zo over..
26 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Dr. Dre - I Need A Doctor - Ferrari 360 Modena Crash
Voor de opname van Dr. Dre's nieuwe clip 'I Need A Doctor' heeft een Ferrari 360 Modena de geest moeten geven. Eén ding is zeker, de reactie van Dr. Dre zegt genoeg..
25 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Ken Block Portugal Rally Crash
Ken Block is een man die kan lezen en schrijven met zijn rally Fiesta. Althans, ook bij Ken gaat het wel eens mis. Zo ook tijdens de Portugal rally..
25 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Meneer Strubbe & iPad 2
Een poosje terug konden jullie kennis maken met Meneer Strubbe. Een 86 jarige, stokdove, man die gek is van computers. Na zijn MS-Dos ervaring en zijn eerste iPad is het nu tijd voor de iPad 2. Wat een man..
25 Mar '11 - in Television
door Patrick
Amazing Pong Shots
Tijd teveel of vrienden te weinig, één ding is zeker, deze 12 jarige jongen vermaakt zich prima met zijn ping pong ballen. Toch nog best knap..
25 Mar '11 - in Cool
door Patrick
What Not To Do When You're Pulled Over By The Police
Wanneer je aangehouden wordt door de politie is het wellicht slim om je rustig te gedragen als het bij een waarschuwing blijft. Want laten we eerlijk wezen, dit is vragen om ellende..
24 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Every Bone Steven Seagal Has Ever Broken
Steven Seagal heeft door de jaren heen aardig wat schade aangericht bij mensen. Elke film van hem staat bol van de actie en gebroken ledematen. Iemand is zo vrij geweest om alles in een compilatie te verwerken. Is er een dokter in de zaal?
24 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Bike Crashes
Helemaal geweldig hoor zo'n middag op je fiets gekke toeren uithalen, maar het kan natuurlijk niet altijd goed aflopen.
24 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Twister Boat Fails
Naast de maandelijkse fail en win/luck compilaties komt compilatie koning Twister nu met een ander soort overzicht, boten! Enjoy!
24 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Johan Remen Evensen World Record Ski Jump 246.5m
Ski springen is een vak apart, maar Johan Remen Evensen laat zien dat hij de baas van de schans is. 246.5 meter is met rechte een nieuw wereldrecord!
24 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Nick Pitera - One Man Disney Band
Nick Pitera, de man die ons allen een aantal jaren terug deed verbazen met zijn wonderbaarlijke stem zit niet stil. Vandaag doet hij een zes koppige Disney medley, maar dan wel alleen..
23 Mar '11 - in Cool
door Patrick
The Aurora
Na het geweldige optreden van Cathy May is het tijd voor de nodige ontspanning. En wat is er nou mooier dan het noorderlicht? Kijk mee naar The Aurora.
23 Mar '11 - in Cool
door Patrick
CathyMay15 - Lady Gaga's Poker face
Het liedje Boom Boom van webcamster Cathy May ging als een lopend vuurtje over het internet. Niet zonder reden natuurlijk. Haar 'muzikale' kwaliteiten zijn 'bijzonder' te noemen. Voor de liefhebbers doen we er nog eentje. Luister en huiver. Meer hier!
23 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
StuntBums
Met de zon aan de hemel gaat bij menig motorrijder het hart weer sneller kloppen. Het is nu ook wel ideaal weer voor een ritje op de motorfiets. De jongens van StuntBums dachten daar net zo over..
23 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Don't Freerun 2
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Voor de mensen die twijfelen, niet doen. Want het gaat wel eens fout, heel vaak zelfs..
23 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
BUCS 2011 X.C Carnage
Met je fiets een heuvel af, het klinkt zo simpel. Niets is minder waar. Het kan nog voor de nodige ellende zorgen. Dat blijkt maar weer uit deze beelden..
23 Mar '11 - in Sport
door Patrick
Ball vs Shed
Tijd voor een paar minuten fame op Youtube. Pak je camera uit de kast, een fitness bal en we gaan de tuin in. Doe de tandarts de groeten van me..
23 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en je hebt WATTS. Kijk mee, hier en hier!

Bonus: WATTS Australian Open 2011.
22 Mar '11 - in Sport
door Patrick
Ultimate Wedgie
Wat te doen als je je stierlijk verveelt. Pak de auto, trek je schoonste onderbroek aan en probeer een ultimate wedgie. Succes verzekerd!
22 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
A Hill In Spain
Het weer is momenteel goed voor een heerlijk stukje fietsen. Chris Akrigg dacht er net zo over en zocht een uitdagende heuvel op in Spanje. Ik zeg cool! Thnx!
22 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Wake Up!
Even een uurtje je ogen sluiten is heerlijk. Maar zoals we allemaal wel weten is dat niet zo'n strak plan als je maten in de buurt zijn. Dat is vragen om ellende.
22 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Meat Cars
Het is weer etenstijd. Wat staat er vanavond bij jullie op het menu? Mocht je het nog niet weten wellicht dat de experts van Epic Meal Time je op een idee kunnen brengen. Zie hier hun laatste creatie, Meat Cars!
22 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Best Car Ever..
Wordt het tijd voor een nieuwe auto? Dan kan je moeilijk doen door je auto op een veilingsite te zetten, maar je kan natuurlijk ook gewoon je 'oude' bolide door middel van een gelikt filmpje op Youtube aanprijzen. Zie hier de Best Car Ever..
21 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Escalator To Nowhere
Echt een geweldige uitvinding zo'n roltrap, alleen vraag ik me af of iedereen de bedoeling ervan weet..
21 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Trippin' Waitress
Mocht je vanavond nog een leuk restaurantje opzoeken, bedenk dan wel goed waar je gaat zitten. Voor je het weet krijg je het verkeerde voorgeschoteld..
21 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Life Cycles - Ice
Op de fiets door de bossen heen crossen is op zich al behoorlijk vermaak. Combineer dat met een dosis fancy camerawerk en Life Cycles is het resultaat. Kijk mee!
21 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Puck vs Glass
Ijshockey is een mooie sport. En als je kleine jongen er ook gek van is, dan is het logisch dat je hem een keertje meeneemt om een wedstrijd live mee te maken. Al vraag ik me af of hij de volgende keer weer mee gaat.
20 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Lundberg Loses It
Erik Lundberg is een professionele downhill skater. Met gevaar voor eigen leven gaat hij van bergwegen af. Vandaag kijken we hoe een normale dag voor hem eruit ziet. We zien het in Lundberg loses it!
20 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Short Film - Blinky
Het zal waarschijnlijk nog even duren, maar voor je het weet loopt er in elk huis een robot om te helpen met het huishouden, of om de kinderen te vermaken. Of dat slim is? We zien het in de short film Blinky.
20 Mar '11 - in Movies
door Patrick
Toyota Corolla WRC Tarmac Action
Na een geweldige collectie rally klassiekers zetten we vandaag weer een nieuwe legende in de spotlights. Voor de liefhebbers, de Toyota Corolla!
20 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Meal Time At Jay Leno
De jongens van Epic Meal Time zijn voor ons geen onbekende. Ze zijn momenteel zo'n Youtube succes dat ze zelfs werden uitgenodigd door Jay Leno om live in zijn show hun kookkunsten te tonen. Smakelijk!
19 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Osmat Saifi - Close Call
Als rally rijder moet je geconcentreerd te werk gaan, je weet immers nooit wat je onderweg tegenkomt. Eén ding is zeker, Osmat Saifi beschikt over snelle reflexen..
19 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Jackass 3D - Outtakes
De streken die de jongens van Jackass uithalen zijn ons wel bekend. Maar niet alles wat ze doen haalt ook de uiteindelijke film. Zie hier de Outtakes van Jackass 3D.
19 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Skate Skills
Je moet ergens beginnen als je de bekende skateboard trucjes wilt leren. Al heb ik zo'n vermoeden dat deze snuiter beter gelijk kan stoppen.
18 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Mario Balotelli vs Training Bib
En wij maar denken dat voetbal een simpel spelletje is. Niets is minder waar. Die bal is het probleem niet, maar die trainingshesjes maken het lastig. Nietwaar meneer Balotelli?
18 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Boom Boom Party Girl
Vijf uur geweest, weekend! Laten we deze werkdag eens vrolijk afsluiten met een echte party girl met een gouden keel. Oordeel zelf, is het geen schatje?
18 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
First Person Mario
Mario is de laatste dagen een behoorlijke inspiratiebron. Een poosje terug kwam Freddie Wong met zijn Mario Kart variant. Vandaag komt Freddie met First Person Mario. Wellicht tijd voor Nintendo om daar eens mee aan de slag te gaan.
18 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Asians In The Library Song (Response to UCLA's Alexandra Wallace)
Vandaag de dag geeft iedereen zijn ongezouten mening op youtube. In Alexandra Wallace's geval zelfs ietwat racistisch. Jimmy heeft zijn antwoord klaar voor Alexandra. Baas!
17 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Awesome Hockey Move
Tijdens een hockey wedstrijd gaat het op het ijs hard tegen hard. Maar wie niet sterk is moet slim zijn. Vancouver pro Burrows begrijpt het spelletje..
17 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Guilty!
Heb je net even je hielen gelicht gaat één van je honden met de kattensnacks aan de haal. Niet echt netjes, maar wie is nu de schuldige? Tijd voor een verhoor..
17 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Let's Dance!
Bij elk goed feestje gaan na een lading drank de voetjes van de vloer. Deze John Travolta heeft het in ieder geval prima naar zijn zin.
17 Mar '11 - in WTF!
door Patrick

PriveMailbox.nl
Wie Schrijft Die Blijft... Privemailbox.nl
Als ik je vertel dat de mens monogaam is van nature geloof je me dan? Natuurlijk geloof je me niet! Zal ik je bewijzen dat de mens eigenlijk helemaal niet zo braaf is als ze zich voordoet? Kijk hier maar eens!
17 Mar '11 - in Advertentie
door Patrick
Gigi d'Agostino - L'amour Toujours On Church Organ
In een kerk hoor je op het orgel altijd evangelische liedjes. Op zich prima, maar het kan ook anders. Dat bewijst Ben Middeldorp met Gigi d'Agostino's L'amour Toujour. Thnx Edwin!
16 Mar '11 - in Cool
door Patrick
World's Greatest Extra
Wanneer je een acteur in verschillende films voorbij ziet komen, dan herinner je hem wel als hij nog een keer voorbij komt. Maar waarom heb ik deze jongen nooit eerder gezien? Sterker nog, het gerucht gaat dat hij in elke film en tv-show voorkomt die ooit gemaakt is..
16 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Chatroulette Love Song
Mocht je denken op Chatroulette de perfecte vrouw gevonden te hebben, dan moet je wel een beetje indruk maken om haar aandacht te houden. Deze beste man weet hoe je dat aan moet pakken..
16 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Steve Kardynal - Lady Gaga in NYC
Lady Gaga heeft in korte tijd behoorlijk naam gemaakt in de muziek scene. Grappenmaker Steve Kardynal wilde wel eens in haar schoenen staan en zocht de menigte op in New York.
16 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Bass Flip Trick
Even een klassieker tussendoor. Je moet als band de mensen blijven verrassen tijdens een live concert. Neem deze basgitarist, die weet hoe je mensen vermaakt..
16 Mar '11 - in Retro
door Patrick
Cinemashups, Fist Club, Supergeist
Jeff Yorks is weer druk bezig geweest om muziek en film samen te brengen tot geweldige Cinemashups. Kijk mee naar Fist Club (Fight Club met Kiss with a fist) en Supergeist (Poltergeist met Superstition). Ik zeg cool!
16 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Gallardo Bashing
Wat doe je als je niet tevreden bent over de service van Lamborghini? Juist, dan laat je uit protest je 6 maanden oude Galllardo vakkundig bewerken..   » Lees verder
16 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Baby vs Nose Blowing
Voor een klein ukkie is alles nog nieuw, en is het leven een grote ontdekkingstocht. Laten we bij het engste beginnen. Mams die even d'r neus snuit..
15 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Thailand's Got Talent..
Het formaat gaat de hele wereld over, van Nederland tot Amerika, ze kennen allemaal wel een 'blabla' Got Talent. Op zich niet verkeerd, elk land heeft immers opmerkelijke artiesten rondlopen. Kijk mee naar dit optreden van Thailand's Got Talent..

Met Engels ondertitels hier!
15 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Palatinus Attila - Ice Riding 2.0
Gelukkig gaat de temperatuur in ons landje langzaam weer richting het aangename. Maar ergens is het ook wel een beetje spijtig dat we afscheid nemen van sneeuw en ijs. Want het kan best tof zijn..
15 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Video Screen Hacking
Vandaag de dag kun je veel meer met een iPhone dan je voor mogelijk houdt. Met een beetje creativiteit heb je alle video screens op Times Square in je macht.
15 Mar '11 - in Tech
door Patrick
That's How You Sell A House!
Het valt niet mee om in deze financieel zware tijden een huis te verkopen. En als je het dan doet, doe het dan op een juiste manier. Deze mannen snappen het!
15 Mar '11 - in Commercial
door Patrick
Bully Beatdown
Op elke school lopen ze rond. Van die gastjes die denken dat ze alles kunnen maken. Alleen pakt het soms wel eens anders uit dan de bully had verwacht..
14 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
The Fire Knife Dance
Persoonlijk brand ik mijn vingers al als ik 's avonds een beetje sfeer probeer te creëren met een waxinelichtje. Maar deze fire knife dancers van Hawaii zijn een vak apart. Ik doe het ze niet na.
14 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Disney Punch Mash-Up Trailer
Eind deze maand gaat de film Sucker Punch in première. Volgens de trailer best een toffe film. Maar vervang de acteurs uit de trailer voor de Disney sterren en je hebt een geweldige mash-up.
14 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Zdeno Chara KO's Max Pacioretty
De rivaliteit tussen hockey pro's Zdeno Chara en Max Pacioretty heeft in de wedstrijd tussen de Canadians en de Boston Bruins een nieuw dieptepunt bereikt. Chara nam Pacioretty zo in de mangel dat de beste man per brancard moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis..
14 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Penguin Leap Of Faith
Het is best lastig als je een vogel bent maar je kan niet vliegen. Dan moet je het toch van je andere kwaliteiten hebben. Deze kleine happyfeet heeft blijkbaar les gehad van Dwight Phillips. Baas!
14 Mar '11 - in Animals
door Patrick
Kid vs Glass
Hoe geweldig is het als je net je zakgeld hebt gehad en de plaatselijke arcade hal is nog open. Uitgeven die centen! Maar je weet het hè, haastige spoed is zelden goed..
14 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Crazy Ford Escorts In Action - With Pure Drifting Sounds
Vandaag voegen we weer eens een legende toe aan onze lange lijst rally klassiekers. Voor de liefhebbers, de Ford Escort. Meer rally geweld hier!
13 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Unreal Engine 3 - Official Samaritan Demo
Games worden met de dag beter en mooier. Kijk mee naar de officiële demo van Samaritan die gebruik maakt van Epic's Unreal Engine 3. Ik zeg awesome!
13 Mar '11 - in Trailers
door Patrick
Wedding Ceremony
Trouwen in de kerk doe je niet zonder reden. Je wil natuurlijk wel dat je huwelijk goed gezegend is. Al geloof ik toch dat iemand het niet helemaal eens is met dit huwelijk..
13 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Win & Luck Compilation February / March 2011
Naast de maandelijkse fail compilaties komt Twister nu ook met de nodige winnaars en mazzelaars. Zie hier de Win & Luck compilatie Februari / Maart 2011.
13 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Soundman Car Audio - iPad 2 In Ford F150
Na de lancering van de iPad ging de 'Soundman' als eerste aan de slag om de iPad vakkundig in de auto te bouwen. Vandaag is het tijd voor de iPad 2..
13 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Mark Monea First Ever 360 Front Flip
We hebben in de jaren al aardig wat freestyle motor trucjes voorbij zien komen, maar Mark Monea gaat net een stapje verder. Met als resultaat een 360 front flip. Ik zeg respect!
12 Mar '11 - in Cool
door Patrick
BMW M3 V10 E30 vs...
Een BMW M3 E30 is een ultieme klassieker. Prop daar een V10 in van een BMW M5 en je hebt helemaal speelgoed. Maar hoe snel is zo'n ding dan ook echt? We doen wat testjes. M3 V10 vs M3 V8, M3 V10 vs M6 en M3 V10 vs 1000HP M5. Ik ben overtuigd, zet de E30 maar voor me deur!
12 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sexy Saxman Serenade
Een heerlijk sensueel nummer geeft iedereen een goed gevoel. Saxofonist Sergio Flores ging op pad om mensen te verblijden met George Michael's Careless Whisper. Maar of iedereen dat kan waarderen..
12 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Marine Ceremony
Het leger bestaat soms uit opmerkelijke gewoontes. Neem als voorbeeld deze ceremonie. Best kunstig allemaal dat gezwaai met een geweer, maar dat is vragen om ellende..

Voor de mens met haast, even doorzappen naar 2.20!
12 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Hereafter - VFX Shot Breakdowns
We hebben al wat vaker achter de schermen gekeken bij film studio's. Vandaag nemen we de film Hereafter onder de loep. Wat is de techniek toch mooi..
12 Mar '11 - in Movies
door Patrick
Popcorn The Chinese Way
Als ik een filmpje ga kijken is een zak zoete popcorn een aangename snack. Je kent het wel, zo'n zakje even een paar seconden in de 'ping' en genieten maar. Eén ding is zeker, in China nemen ze daar geen genoegen mee..
11 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Jetman & The Breitling Wingwalkers
Yves Rossy, ook bekend als Jetman is geen onbekende bij ons. De beste man mocht een poosje terug meevliegen met de Breitling Wingwalkers. Ik zeg cool..
11 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Tough Guy Cinema
Vandaag de dag kan je vaak uit 2D of 3D versies kiezen als je naar de bios gaat. Alamo Drafthouse Cinema gaat net een stapje verder. Neem klassiekers zoals Predator, Big trouble in little China en Commando, maak het interactief en voila, de Tough Guy Cinema is geboren.
11 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Gamarjobat
Vrijdagmiddag, dus tijd voor wat simpel vermaak. Maak kennis met Gamarjobat, een excentriek Japans duo met werkelijk geniale trucs..
11 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Zombiewalk Arnhem 18/05/11, Loop ook mee! ..
Woensdag 18 mei is het dan eindelijk zover. Dan lopen de straten van Arnhem over met zombies. Wil jij dit jaar meelopen in de allereerste Arnhemse Zombiewalk? Kijk voor meer info op Willemeen.nl of Hyves. Zorg dat je er bij bent!
11 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Parking Space Revenge
Heb je eindelijk in de stad een mooie parkeerplek gevonden, is er zo'n wijsneus die het plekje voor je neus wegkaapt. Payback time!
11 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Electrical pro
Wanneer je voor een huis gaat kijken controleer je natuurlijk de nodige dingen. Eén daarvan is de bedrading van de elektriciteit. Bij dit huis in Everett is het zo te zien tip top in orde..
10 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Snowmobile Loading
Zo'n sneeuwscooter is geweldig speelgoed, maar je hebt altijd nog ander vervoer nodig om op de plaats van bestemming te komen. Alleen dat inladen he, blijft lastig..
10 Mar '11 - in Humor
door Patrick
24 Frames - Movie Night
Videoclips worden negen van de tien keer in meerdere sessies opgenomen. Vandaag doen we 120 filmtitels in 1 take. Kijk mee naar 24 Frames - Movie Night.
10 Mar '11 - in Cool
door Patrick
WootsonTV - Yimanya
De welbekende vrouwen liefhebber WootsonTV is weer druk bezig geweest om een mix te creëren van modellen en muziek. Zie hier Yimanya.
10 Mar '11 - in Sexy
door Patrick
Who Needs Brakes..
Met de familie gezellig een dagje naar een pretpark is altijd leuk. Alleen zou ik de volgende keer eerst even de rem testen voor je met de rodelbaan gaat..
10 Mar '11 - in Humor
door Patrick
House MD vs Zombies
Eén van de meest succesvolle tv series is zonder twijfel House. Deze know-it-all dokter komt de meest rare aandoeningen tegen, al zijn zombies wel heel apart..
09 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Ghost Riding
Nou snap ik de term 'Ghost Riding' wel, maar kan iemand mij uitleggen wat deze snuiter nou precies van plan was?
09 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Surfboard Kickflip
Persoonlijk heb ik al respect voor gasten die gewoon op een surfplank kunnen blijven staan. Maar als je tussendoor ook nog een kickflip laat zien ben je helemaal baas!
09 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Moscow Drift
De jongens van Dragtimes zijn geen onbekende in de race scene en transformeren regelmatig de openbare weg tot een waar circuit. Zie hier: Moscow Drift!
09 Mar '11 - in Cool
door Patrick

Win een jaar lang gratis vliegen!
Win een jaar lang gratis vliegen!
Transavia.com is op zoek naar een nieuwe slogan. Bedenk jij de nieuwe transavia.com slogan, dan win je een jaar lang gratis vliegen voor twee personen en jouw naam op een vliegtuig. Doe mee!
09 Mar '11 - in Advertentie
door Patrick
Fast & Furious 5 - Fast Five
29 April is het dan zover. Dan gaat het vijfde deel van The fast and the furious in première. We hebben al eerder een trailer van Fast Five laten zien, en vandaag is het tijd voor de tweede. Laat de film maar komen!
08 Mar '11 - in Trailers
door Patrick
Jackass - Steve-O Poo Cocktail Supreme
De jongens van Jackass blijven de meest rare dingen verzinnen. Jackass 3D was weer ouderwetse pret, maar of Steve-O er ook zo blij mee was? Zie hier de Poo Cocktail Supreme!

Extra: Vulcano Of Shit..
08 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Robot Wars - Battle Bot Rampage
Robot Wars is elke keer weer een geweldig gevecht tussen twee op afstand bestuurbare battle bots. Mensen stoppen dagen zo niet maanden in de 'robot' om als winnaar uit de bus te komen. Dan is het best zuur als het op deze manier afloopt met je creatie..
08 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Meat Building 101
Nu Epic Meal Time een regelrecht succes is gaan de fans zelf ook aan de slag om een Epic meal te maken. Maar wat als het niet lukt? Juist, dan vraag je de experts om hulp. Zie hier Meat Building 101.
08 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
=3 Ray William Johnson - Bite A Bewb
Ray Williams Johnson is door de jaren heen een waar internet icoon geworden. Niet geheel zonder reden. De beste man heeft humor. Zie hier zijn laatste review, Bite A Bewb!
08 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Short Film - Table 7
Wanneer je relatie bijna op de klippen loopt is het verstandig om samen even te gaan praten. Een restaurant lijkt de ideale plek, maar je weet nooit wie er mee luistert..
07 Mar '11 - in Movies
door Patrick
Alan Kempster - One Arm, One Leg, One Bike..
Is je motor droom over als je door omstandigheden een arm en been moet missen? Volgens Alan Kempster totaal niet. Ik zeg respect!
07 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 2
Wipeout is en blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Na deel 1 van het beste van seizoen 4, nu deel 2. Awesome!
07 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Air Mattress Bounce
Voor sommige kinderen kan het nooit snel, hard of hoog genoeg gaan. Deze kleine meid krijg vliegles van haar vader. Close call als je het mij vraagt..
07 Mar '11 - in WTF!
door Patrick

Vingervlug En Veilig Geld Pinnen!
Vingervlug En Veilig Geld Pinnen! TU/e Innovators
Geld pinnen met je bankpas zonder pincode te gebruiken? Over een jaar of vijf is het mogelijk. Dankzij onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven stelt een snelle scan van je vingertop je identiteit vast. Ben jij ook een grensverleggende Innovator? Laat je inspireren op de TU/e open dagen van 25 en 26 maart 2011. Meer info hier!
07 Mar '11 - in Advertentie
door Patrick
Grof Geld! Wat Zou Jij Doen Voor 10 Euro?
Wat mensen al niet doen voor een paar euri. Maar zeg zelf, wat zou jij doen voor 10 euro? De jongens van Grof Geld gingen de straat op om het uit te zoeken..
07 Mar '11 - in Movies
door Patrick
National Geographic Ultimate Factories, Megafactories
Een poosje terug namen we een kijkje in de keuken van onder andere Porsche, Ferrari en Audi. Vandaag voegen we daar een aantal exoten aan toe. Waaronder de Bentley Mulsanne, Dodge Viper en de Mercedes SLS AMG.
06 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motor Tricks Gone Wrong
Zoals het spreekwoord het al zegt, alles leren we met vallen en opstaan. Een wheelie is niet een van de meest moeilijke trucjes. Maar toch zijn er 'coureurs' die het nog knap lastig vinden..
06 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Rocky
Een echte boxer traint niet in de ring, die traint zijn skills in een garage of schuur. Zo ook deze krachtpatser. Wat een techniek.
06 Mar '11 - in Humor
door Patrick
David Armand - Hit Me Baby One More Time
En ja hoor, onze grote vriend David Armand is weer terug. Na diverse liedjes in 'gebarentaal' krijgen we nu zijn versie van Britney Spears' Hit Me Baby One More Time. Enjoy!
06 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Benny Benassi's Satisfaction Remake
De monsterhit Satisfaction van Benny Benassi klinkt ons allen bekend in de oren. Het succes was natuurlijk deels te danken aan de mooie dames in de clip. Tijd voor een remake!
05 Mar '11 - in Music
door Patrick
Slikt Irene Moors?
Ik weet niet of je er op zit te wachten, maar toch een leuk feitje zo op de zaterdag middag. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van Irene Moors, maar dat maakt ze in dit geval een beetje goed..
05 Mar '11 - in Television
door Patrick
Staple Head
Het is geweldig als je op het werk een aantal toffe collega's hebt. Zo nu en dan een geintje uithalen bij elkaar hoort er een beetje bij. Maar overdrijven is ook een vak..
05 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Rally Crash Compilation 2011
Naast de officiële rally wedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis. We zetten een aantal missers op een rijtje voor je.
05 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Rental Car Olympics
Een auto huren is niet zo'n probleem, maar welke auto is nou het beste geschikt voor je? Daar is maar één manier om achter te komen. Zie hier de Rental Car Olympics..
05 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Fear Test..
Sommige films vergeet je niet zo snel. The Ring is zo'n film. Vooral het kleine meisje weet sommige mensen nog steeds de stuipen op het lijf te jagen. We doen even een testje..
05 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Backyard Kickboxing
Je weet hoe het gaat. Vrienden onder elkaar en allemaal een grote mond. Laten we dan maar eens de tuin in gaan om te kijken wie nu echt de baas is..
04 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Troll Massacre
De grafische kwaliteiten van Freddie Wong zijn inmiddels bekend bij ons. Nou was hij pas te zien met de jongens van Epic Meal Time. Vandaag gaat hij samen met Youtube icoon Ray William Johnson een trollen gevecht aan.
04 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Snake vs Boobs
Hoe geweldig is het om even te 'knuffelen' met een slang. Dat het wilde beesten zijn maakt dan even niet uit, maar daar zal deze 'dame' de volgende keer wel twee keer over nadenken..
04 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Webcam Surprise
Denk je eindelijk het juiste meisje gevonden te hebben voor een geile webcam chat, blijkt het later toch je type niet helemaal te zijn..
04 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Lingo
Wat een "biertje kappen" is weet Lucille Werner precies, maar zodra een kandidaat in Lingo met het woord "cums-hot" komt moet de presentatrice toch even aan JP vragen wat er precies bedoeld wordt...
03 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Stevo Poulin - Amazing 8 Year Old Wrestler
Sommige kinderen bulken van het talent. Zo ook Stevo Poulin. Een ventje van acht met behoorlijke worstel skills. Die komt er wel.
03 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Passwords..
In deze financieel moeilijk tijden is het best fijn als je eens wat gratis krijgt, of een kleine korting op een aankoop. Al moet je met Jack Vale in de buurt altijd oppassen..
03 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Donuts Are On Sale..
Wat is hier aan de hand? Uitverkoop bij de plaatselijks donut boer, of wat anders? Eén ding is zeker. Het zijn er wel heel veel..
03 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Ski Jetpack - Troy Hartman
Heuvel af skiën gaat prima, maar hoe zit het met heuvel op? Troy Hartman heeft daar wat op bedacht. Lang leve de jetpack!
03 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Turborider 2 - Killing The Streets - Trailer
We hebben al een poosje niets meer gehoord of gezien van Ghostrider. Zit hij vast? Is hij door een crash om het leven gekomen? Niemand die het weet. Inmiddels heeft Turborider zijn rijstijl overgenomen. Na 'To The Limit' uit 2007 komt binnenkort zijn tweede dvd uit. Zie hier de trailer van 'Killing The Streets'.
02 Mar '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Battlefield 3 Gameplay - Bad Part Of Town
We hebben er lang op moeten wachten, maar EA heeft eindelijk de eerste beelden vrijgegeven van de gameplay van de first person shooter Battlefield 3. Ik zeg awesome, laat het spel maar komen!
02 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Paper Baby
Een baby is geweldig, dat mag duidelijk zijn. Maar als je een huil baby treft kan het wel eens voor het nodige ongemak zorgen. Deze kleine heeft daar in ieder geval geen last van..
02 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Crash Carnage 50
Er lijkt geen einde aan te komen, maar ons hoor je niet klagen. We gaan weer voor het nodige crash geweld. Zie hier alweer deel 50 van Crash Carnage!

Meer afleveringen van Crash Carnage vind je hier!
02 Mar '11 - in Cool
door Patrick
When We Grow.. This Is What We Can Do
De meeste mensen onder ons zullen cannabis meteen associëren met weed en drugs gebruik. Dat klopt voor een gedeelte, maar er gaat veel meer schuil achter de bekende plant. We zien het in de docu When We Grow, this is what we can do..
02 Mar '11 - in Docu
door Patrick
Kiss A Cop Russian Style
De politie heeft het maar moeilijk in Rusland. Tijd om deze mensen eens wat liefde en aandacht te geven. Of ze er blij mee zijn is een ander verhaal..
02 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Rain At São Paulo - Palmeiras
Een paar regendruppels zullen een voetbalwedstrijd niet in de weg liggen. Althans, tijdens de voetbalwedstrijd São Paulo - Palmeiras werd de regen iets teveel van het goede. Voor de supporters geen probleem, die vermaakte zich blijkbaar prima als ik deze beelden mag geloven..
01 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Dance Assassin
Mensen de stuipen op het lijf jagen is zo nu en dan best grappig. camouflage expert en dans fanaat Robert Hoffman is er heer en meester in..
01 Mar '11 - in Humor
door Patrick
Changing Tires The Saudi Way
Altijd lastig een lekke band als je haast hebt. Althans, met een beetje stuurmanskunst en een paar dwaze vrienden is het klusje zo geklaard.. Thnx Antonio!
01 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Maximum Protein Experience
De jongens en meisjes van Epic Meal Time zijn vaste klant hier bij Biertijd. Vandaag gaan we naar de sportschool voor de Maximum Protein Experience!
01 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
The Eagle - Trailer
Eindelijk weer eens spektakel op het grote scherm. Het epische avontuur The Eagle speelt zich af in het deels door Rome bezette Groot-Brittannië in de 2e eeuw. Legerofficier Marcus Aquila arriveert vanuit Rome om de mysterieuze verdwijning van zijn vader op te lossen. Hij is vastbesloten om The Eagle terug te vinden en zo zijn familienaam in ere te herstellen. Vanaf 3 maart in de bios, hier de trailer!
01 Mar '11 - in Trailers
door Patrick
Ken Block's Gymkhana Three - Bouns Edit - The Alternate Angles
Ken Block is voor ons geen onbekende. De beste man kan lezen en schrijven met zijn Fiesta. Een poosje terug lieten we jullie Gymkhana Three zien. Vandaag doen we dat dunnetjes over met de bonus edit: alternate angles.
01 Mar '11 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties