Archief

Items van November 2009
Xbox Smash Payback
Je mag verwachten dat wanneer je 'vriendin' je Xbox360 aan bonken gooit, je het daar niet bij laat. Met andere woorden.. Payback time!
30 Nov '09 - in Cool
door Patrick
The Company Of Myself
Gametime! Vandaag geen moeilijke puzzels, al zal je over sommige levels van 'The Company of Myself' wel even na moeten denken. Weet jij alle levels te trotseren? Game on!
30 Nov '09 - in Games
door Patrick
BOOM...
We hebben al eens eerder kunnen zien dat wapens en meiden niet altijd een beste combinatie is. Alleen heeft deze meid die les waarschijnlijk gemist.
30 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Tilt Shift Hulkamania
Hulkamania is een groots worstel evenement. Maar als je de boel gaat filmen met een tilt shift lens kan je het woord 'groots' al snel achterwegen laten.
30 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Top Gear S14/E03
Mocht je gisteren de capriolen van Jeremy, James en the Hamster gemist hebben. Geen nood. Zoals gebruikelijk heeft de buurman hem alsnog voor je klaarstaan.
30 Nov '09 - in Television
door Patrick
November Fail Montage
We hebben allemaal wel eens een off-day. Zo'n dag dat echt niets goed gaat. Nou, als we deze compilatie mogen geloven was het heel November zo.
30 Nov '09 - in WTF!
door Patrick

Explore your mind, be THE INNOVATOR!
Explore Your Mind, Be The Innovator!
Zonne-energie tanken bij de pomp? Daglicht uit je beeldscherm? Innovators van de Technische Universiteit Eindhoven zien de uitdagingen waar de wereld voor staat en denken in oplossingen. Niet voor niets zeggen we 'TU/e, Where innovation starts'. Ben jij THE INNOVATOR van de toekomst? Check het hier!
30 Nov '09 - in Advertentie
door Patrick
Titan Movie Nürburgring Preview
De Nürburgring is zowel voor de amateurs als de professionals geen onbekend circuit. Binnenkort komt de film 'Titan' uit met de Nürburgring in de hoofdrol. Voor de liefhebbers hebben we hier alvast de preview.
29 Nov '09 - in Trailers
door Patrick
Aerial Turkey Drop
Met thanksgiving een kalkoen verorberen is standaard voor bijna elke Amerikaan. Bij de 'aerial turkey drop' wordt er een kalkoen uit een vliegtuig gegooid voor een gelukkige 'vanger'. Ik heb zo'n vermoeden dat deze vrouw hem nooit meer loslaat. Only in America..
29 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
RC Tooth Pull
Wanneer je kleine uk op het punt staat haar tweede tandje te verliezen kun je dat als vader maar beter vakkundig oplossen. Een touwtje aan de deurknop is een ouderwetse oplossing, dat moet sneller kunnen.
29 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
F1 - Passion & Excitement
Formule 1 is en blijft dé sport voor de echte autofanaten. Er is in de loop van de jaren best veel veranderd in de sport. De passie en spanning daarentegen zijn onverminderd gebleven.
29 Nov '09 - in Cool
door Patrick
FMX Gladiator Games Live Stream Replay Prague 2009
Gisteren hebben we live kunnen genieten van de FMX Gladiator Games 2009 vanuit Praag. Mocht je het gemist hebben geen nood. Hier kun je de capriolen van o.a. Robbie Maddison en Travis Pastrana nogmaals bekijken.

Helaas.. pret is voorbij!
29 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Mercedes Phantom
Zelfs met een Mercedes maak je tegenwoordig geen indruk meer in het oostblok. Nee, voor een beetje status moet er toch een Rolls voor de deur staan. Althans.. iets wat erop moet lijken.
28 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Stair Surfing
Toch vraag ik me af hoe je op het idee komt om van de trap af te 'surfen'. Uit verveling of misschien wel gewoon een uitdaging. Eén ding is zeker, deze meid en jongen zullen volgende keer twee keer nadenken voor ze het weer doen.
28 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Modern Warfare 2 - LOL Servers
Modern Warfare 2 is niet zomaar een 'spelletje'. Nee, dat is serieuze business natuurlijk. Toch kan de boog niet altijd gespannen staan en is een beetje ontspanning nooit weg. Lang leve de dedicated LOL servers.
28 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Lights
Met de kerst voor de deur komen de lampjes weer van zolder af om het huis te versieren. Allemaal leuk en aardig, maar er kan er maar één de baas zijn.
27 Nov '09 - in Commercial
door Patrick
Pallettruck Fun
Wanneer je gemiddeld acht uur per dag op een electrische palletwagen door het magazijn scheurt, leer je natuurlijk de nodige trucjes. Kijk, dit zijn pas skills.
27 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Pumpkin Explosion
Je moet toch wat verzinnen om de tijd te doden terwijl de kalkoen in de oven ligt. Pompoenen laten exploderen, dat kan geen kwaad toch?
27 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Russian Police Control
Hier in Nederland gaan we, of we zin hebben of niet, netjes aan de kant als oom agent daar om vraagt. In Rusland denken ze daar blijkbaar anders over.
26 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Hedge Trimming 2.0
Een strakke heg is een must voor een tuinliefhebber. Alleen is zo'n heggenschaar ook maar een ellendig ding. Dat moet toch een stuk sneller kunnen..
26 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Grind The Rabbit
Het blijft lastig om elke keer weer nieuwe cadeautjes te verzinnen voor de feestdagen. Mocht je nog wat aparts zoeken voor de kids, misschien dat Grind the Rabbit wat voor ze is. Meer hier!


Hier nog een commercial van de ietwat geflipte knuffelmakers.
26 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Quad vs Cliff
Een beetje 'stuntman' denkt goed na voor hij een sprong maakt. Heb ik genoeg snelheid, is de schans hoog genoeg, is de afstand oké? Allemaal factoren waar deze coureur geen seconde over na heeft gedacht.
26 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
OS Xbox Pro
Heb je toevallig nog een oude Xbox liggen, en wil je graag een nieuwe PC die Windows 7, Ubuntu en OSX draait? Let dan even op. Zie hier de OS Xbox Pro.
25 Nov '09 - in Tech
door Patrick
The Muppets: Bohemian Rhapsody
Het nummer Bohemian Rhapsody van Queen kennen we allemaal. Volgens velen is het zelfs de beste plaat aller tijden. Toch kan ik deze variant ook wel waarderen.
25 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Lego Matrix Trinity Help
Het kost een paar uurtjes maar dan heb je ook wel wat moois. Na 440 uur filmen, knutselen en monteren is een scene van de Matrix in Lego een feit. Hier de beelden in vergelijking met de echte scene. Meer info hier! Thnx!
25 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Tony Hawk Quiksilver Highlights
Oude rot in het vak Tony Hawk is ondanks zijn 41 jaar zijn wilde haren nog niet kwijt. Zie hier de highlights van de Quiksilver Tony Hawk skate show.
25 Nov '09 - in Cool
door Patrick
iPhone Super Glue Prank
De kwajongensstreken van vroeger blijven zelfs vandaag de dag nog leuk. Muntjes vastplakken is niet meer van deze tijd. Nu doen we het met een iPhone.
25 Nov '09 - in Humor
door Patrick

Hoe ZEKUR voel jij je?
Hoe ZEKUR voel jij je?
Deze ZEKUR commercials zijn gemaakt aan de hand van de ingezonden video's tijdens de ZEKUR video wedstrijd afgelopen september. Hierbij werd gevraagd om situaties te filmen waarbij duidelijk zichtbaar is waarom een zorgverzekering voor jongeren noodzakelijk is. Welke commercial vind jij het leukst? Bekijk de ZEKUR video's op http://zekur.zideo.nl en laat je reacties achter.
25 Nov '09 - in Advertentie
door Admin
Pirelli 2010
Elk jaar weer is de meest populaire kalender die van Pirelli. Ook zeker niet zonder reden. Zie hier alvast een kleine impressie van wat we kunnen gaan verwachten.
24 Nov '09 - in Sexy
door Patrick
WRC 2009 Highlights
Na de mooie compilatie rallygeweld van gisteren gaan we vandaag een stap verder. En wel met de highlights van de WRC 2009. Enjoy!
24 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Merry Go Round
De meeste Russen die wij in actie zien, stralen niet al teveel intelligentie uit. We hebben al eerder gezegd dat speeltuintjes voor kinderen zijn. Met een beetje geluk zal het hem nu duidelijk zijn..
24 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Insane Golf Cart
Golfen is leuk, alleen dat lopen is een stuk minder. Dus lang leve de golf cart. Deze cart kennen we al, maar ook met deze cart zijn 20 holes in een half uur haalbaar.
24 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Zoo 7FT Cover Shoot
Een vrouw met lange benen. Voor velen een schoonheidsbeeld van de ideale vrouw. Ik kan me er best wat bij voorstellen, al kan je het ook overdrijven.
24 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Carmen, Yfke & Van Gils
Het is alom bekend dat vrouwen vaak meer zien in een goed geklede man, dan in een blote kerel. Bij Van Gils weten ze dat natuurlijk ook en wisten ze full-time profi seksbom, Carmen Electra, en neerlandsch trots in modellenland, Yfke Sturm, te verleiden tot een sexy encounter met een, door Van Gils geklede, etalagepop. Want... it's all about the suit.
24 Nov '09 - in Commercial
door Patrick
Hawaii Parkour Mascot Roxy - Unleashed
We hebben al aardig wat parkour experts voorbij zien komen, maar nog geen viervoeter die de sport beoefend. Zie hier 'Unleashed' met Hawaii parkour mascot Roxy.
24 Nov '09 - in Animals
door Patrick
Subiefest Challenge
Subiefest is een jaarlijks terugkerend festijn met de Subaru Impreza in de hoofdrol. We weten dat een gemiddelde Impreza beschikt over aardig wat pk's. Leuk voor een kleine uitdaging.
23 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Top Gear S14/EP2
Mocht je gisteren de capriolen van Jeremy, James en the Hamster gemist hebben. Geen nood aan de man. De buurman heeft hem voor je klaarstaan.
23 Nov '09 - in Television
door Patrick
Rallymedia Jaaroverzicht 2009 - Best Of Rally 2009
Het einde van het jaar is in zicht, en zo langzamerhand komen de compilaties en 'best of' filmpjes weer tevoorschijn. Zie hier de trailer van Rallymedia's Jaaroverzicht 2009. Thnx Niek!
23 Nov '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Erotica London 2009
Afgelopen weekend werd in de Londonse Olympiahal de jaarlijkse Erotica beurs gehouden. De erotiekbeurs trekt zo'n 80.000 britten, die komen om te kijken, maar heel vaak ook om bekeken te worden. Zie hier een kleine fotoimpressie.
23 Nov '09 - in Photography
door Patrick
Inheritance - Nissan GT-R Short Film
Wanneer je vader een vermogend man is kan het best wel eens spannend worden als op een zekere dag de erfenis verdeeld gaat worden. Vooral als de beste man er ook nog eens een race van maakt. Zie hier 'Inheritance' een short film met de Nissan GT-R in de hoofdrol.
23 Nov '09 - in Movies
door Patrick

Een Doorsnee Avondje Stappen..
Doorsnee Avondje Stappen..
Waarschijnlijk hebben we er allemaal wel eens last van gehad. Je gaat even ergens een biertje doen en voor je het weet word je wakker en kun je je weinig meer herinneren. In dit filmpje word je op zo'n avond gevolgd en dat levert op zijn minst gezegd bizarre beelden op.
23 Nov '09 - in Advertentie
door Patrick
Audi - Transport
Naast de sublieme techniek waar we het eerder over hadden, maakt Audi ook geweldige commercials. Zie hier hun laatste creatie.
22 Nov '09 - in Commercial
door Patrick
The Opposites ft. Gers & Sef - New Kids - Bakpao
Voor de dwaze New Kids moet je natuurlijk bij de buurman zijn. Buiten dat zijn de jongens een regelrechte hit geworden. Veel mensen vinden tevens de 'tune' helemaal geweldig. Tijd voor The Opposites om daar wat mee te doen. Roept u maar, hit of shit?
22 Nov '09 - in Music
door Patrick
Daily Life
22 Nov '09 - in Photography
door Patrick
Hockey Stick Fan Fight
Je ziet het bij veel sporten. Een speler die na de wedstrijd iets het publiek ingooit voor een gelukkige fan. Best een leuk idee, alleen pakt het niet altijd goed uit.
22 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Audi Quattro 25 Years
Audi is met zijn Quattro aandrijving trendsetter geweest in de rally sport. We zijn inmiddels 25 jaar verder en vierwielaandrijving is niet meer weg te denken. Tijd voor een mooie promo om het te vieren.
22 Nov '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Raging Bulls - Lamborghini GTR Crash
Op het circuit rijden is op eigen risico. Op zich geen probleem. Maar als je een aantal Lamborghini's los laat op de Norisring blijft het toch een beetje pijn doen.
21 Nov '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Aston Martin Crash
Met een Aston Martin onder je kont gaat je rechter voet al snel op standje baksteen als je wat auto's in moet halen. Alleen is een nat wegdek niet altijd je beste vriend.
21 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Police Control
Ook een verkeersagent moet vroeg zijn bed uit om te zorgen voor de dagelijkse orde. Maar of het ook echt zwaar werk is? Zeggen jullie het maar..

[ ] Geschikt
[ ] Ongeschikt
21 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Jungbauern Kalender
Ik heb nooit begrepen waarom 'boer zoekt vrouw' zo'n kijkcijferkanon geworden is. Maar ik kan je wel zeggen: mocht er ooit een 'boerin zoekt man' komen, dan sta ik als eerste in de rij.
20 Nov '09 - in Sexy
door Patrick
Victoria's Secret 2009
Normaal zien we de dames het liefst in eva kostuum. Maar voor de nieuwe Victoria's Secret show maken we graag een uitzondering.
20 Nov '09 - in Sexy
door Patrick
Girl Kills National Anthem
Ik vraag het me toch af. Als een bekende het kan, en zelfs een kind van zeven heeft er geen problemen mee. Waarom laten ze deze verzopen nachtegaal dan optreden?
20 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Pretty Fly LipDub - Faculté de Droit
Het lijkt een rage te worden onder de universiteiten en bedrijven om met een eigen LipDub sessie te komen. Vandaag de studenten van de universiteit van Montreal met 'Pretty Fly' van The Offspring.
20 Nov '09 - in Cool
door Patrick

Half Pipe Fail
Half Pipe Fail
Met je fiets in de half pipe, dat is natuurlijk vragen om ellende. Maar goed dat Pieter verzekerd is bij Interpolis. Ben jij ook student? Dan heeft Interpolis ook een kant en klare zorgverzekering voor jou! Geen zorgen meer maken om je gebit, je bril, inentingen. Het is allemaal gedekt. En je krijgt tevens minimaal ¤ 270,- korting. Meer weten? Bezoek kantenklaarpakket.nl.
20 Nov '09 - in Advertentie
door Patrick
Hockey Celebration
Wanneer je een mooi punt scoort mag je best wel even uitbundig doen om het te vieren. Alleen is niet alles daar tegen bestand.
19 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Mechanism 2
Gametime! Het principe van Mechanism 2 hebben we al eerder gezien in Splitter. Probeer door onderdelen te splijten je doel te bereiken. Makkie toch? Game on!
19 Nov '09 - in Games
door Patrick
Red Bull BC One 2009 Highlights
Gisteren kwamen de beste breakdancers ter wereld, in New York bij elkaar voor de BC One kampioenschappen. Nederlander 'Mennoh' kwam helaas niet verder dan de halve finale. De titel ging naar de Franse B-Boy 'Lilou'. Zie hier de highlights van het dansfestijn.
19 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Pokkie Pleite
Terwijl half Nederland op zoek is naar een verloren pokkie, doet concurrent Tele2 het even anders. Waarom zoeken als je het ook anders op kan lossen toch? Mooie stunt, maar of ze er bij Hi zo blij mee zijn is nog maar de vraag. Via!
19 Nov '09 - in Humor
door Patrick
16 And Pregnant
Wie denkt dat jonge moeders het maar moeilijk hebben komt bedrogen uit. Vandaag de dag zijn er genoeg handige producten die het leven met een kleine een stuk aangenamer maken.
19 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Sledporn
Met een snowmobile een wheelie maken is al best indrukwekkend. Alleen gaan de mannen van Sledporn zoals gewoonlijk net een stapje verder.
18 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Pissed Modern Warfare 2 Gamer
Terwijl er duizenden mensen genieten van Modern Warfare 2, zijn er ook mensen die er minder blij mee zijn. Tja, je kan niet alles hebben hè!
18 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Angel Dot Crew Saturday Afternoon
De capriolen van Ken Block kennen we allemaal. Maar hij is natuurlijk niet de enige die beschikt over een Subaru Impreza met de nodige pk's. Zie hier een normale zaterdag middag van de Angel Dot Crew.
18 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Modern Warfare 2 - Amazing Knife Throw
Nu er van Call of Duty Modern Warfare 2 in een week tijd record aantallen over de toonbank gevlogen zijn, zijn inmiddels de eerste filmpjes op youtube te vinden. Dit is zonder twijfel een kill die lastig te evenaren is.
18 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Format67.net - VW Scirocco
Ben je een liefhebber van auto's en creatieve beelden? Format67 combineert die twee tot oogstrelende filmpjes. Neem als voorbeeld deze Volkswagen Scirocco. Meer zien? Dat kan hier en hier!
17 Nov '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Poker Faces
De hit Poker Face van Lady Gaga klinkt ons allen wel bekend in de oren. Ondertussen heeft Christopher Walken, en zelfs Cartman zijn eigen variant op het nummer. Tijd voor een mix van die drie. Thnx Henk!
17 Nov '09 - in Music
door Patrick
Kite Surf Worthing Pier Jump
Kite surfers Jake Scrace en Lewis Crathern wachten al drie jaar op de perfecte weersomstandigheden voor een sprong over Worthing pier. Deze maandag was het eindelijk zover.
17 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Top Gear
De autoliefhebbers kunnen weer genieten van een nieuw seizoen Top Gear. Mocht je de eerste aflevering gemist hebben, geen nood. De buurman heeft hem nogmaals voor je klaarstaan. Enjoy!
17 Nov '09 - in Television
door Patrick
Seesaw Fail
We hebben het al vaker gezegd. Speeltuinen, wip-waps en schommels zijn voor kinderen, daar heb je als volwassen vent toch niks op te zoeken. Ach, wie niet horen wil moet maar voelen.
17 Nov '09 - in WTF!
door Patrick

Zeg NEE tegen de winterblues!
Zeg NEE tegen de winterblues!
De inwoners van de Canarische Eilanden gingen onlangs in groten getale de straat op om te demonstreren tegen het uitwassen van de winterblues, jullie beter bekend als winterdepressie. Naar schatting heeft 1 op de 10 mensen er last van. Er is maar één echte remedie: gewoon in de zon gaan zitten! Dus kom naar de Canarische Eilanden!

PS. Ze hebben er zelfs ijsberen!
17 Nov '09 - in Advertentie
door Patrick
Het Dak Van Rotterdam
Persoonlijk heb ik niets met Rotterdam. Maar mooie foto's kan iedereen wel waarderen. Vandaag staan we op het dak van Rotterdam, oftewel een mooie collectie panorama foto's van de Rotterdamse skyline.
16 Nov '09 - in Pics
door Patrick
Ferrari California - Finale Mondiale Ferrari 2009
Tijdens de Finale Mondiale Ferrari 2009 in Valencia nam Ferrari topman Luca di Montezemolo niet echt de beste route over het circuit. Fernando Alonso en Felipe Massa konden alleen maar toekijken hoe hij de Ferrari California ongelukkig het grind in reed.
16 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Tirol Flashmob
Als er filmpjes uit Rusland komen, dan gaat het vaak over dronken of vechtende mensen. Gelukkig komt er zo nu en dan ook wat leuks voorbij. Zoals deze Tiroler Milka flashmob.
16 Nov '09 - in Commercial
door Patrick
Top Of Burj Dubai's Spire
Als ze iets bouwen in Dubai dan pakken ze het ook meteen groots aan. Eén voorbeeld daarvan is de 818 meter hoge Burj Dubai. 818 meter klinkt heel hoog, en geloof me, dat is het ook!
16 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Goalie Payback
Je kan als zelfvertrouwde keeper natuurlijk een beetje de stoere jongen gaan uithangen met je radslagen. Maar met een beetje pech loopt het heel anders af.
15 Nov '09 - in Humor
door Patrick
That's Packing!
Met een aantal kinderen is het soms lastig om al je bagage netjes op te bergen in de auto. Vooral tijdens een verhuizing of vakantie kan je wel eens wat last hebben van ruimtegebrek. Ach, met een beetje goede wil kom je een heel eind.
15 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Resident Evil - The Darkside Chronicles
Nog een paar dagen en dan komt er weer een nieuw deel uit van het horror spel Resident Evil. Als 'The Darkside Cronicles' net zo goed is als de interactieve trailer dan zit het vast wel goed.
15 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Bless You, Sneezing Girl, Lauren Johnson
Lauren Johnson is een meisje van 12 jaar met een eigenaardige aandoening. Ze kan namelijk niet meer stoppen met niezen. Terwijl Lauren druk is met niezen, heeft haar broertje het er ook maar druk mee.
15 Nov '09 - in Humor
door Patrick
You Won!
Wanneer je iets wint kan het soms even duren voordat het bij je doordringt. Deze meid is helemaal een vak apart. Beetje traag van begrip als je het mij vraagt.
15 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Ferrari California Crash
Als je een keer de kans krijgt om met een 460pk sterke Ferrari California te sturen raak je al snel wat overmoedig. Zo ook deze coureurs die tijdelijk de sleutels van een aantal Marlboro bolides kregen.
Gas geven is leuk, maar overdrijven is ook een vak.

Update: En het resultaat..
15 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Google Moods
We hebben allemaal wel eens een off-day. Maar als logo designer bij Google is het voor de rest van de wereld al snel duidelijk hoe het met je gaat.
14 Nov '09 - in Pics
door Patrick
Skydive Prank
De mensen bij Collegehumor zijn altijd wel in voor een geintje, dat hebben we al eerder kunnen zien. Vandaag heeft Amir weer wat leuks in petto voor Streeter. Maar of hij er zelf zo blij mee is..
14 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Bugatti Veyron Water Crash
We hebben gisteren de beelden laten zien van een Bugatti Veyron tijdens zwemles. Maar hoe heeft de bestuurder dat nou eigenlijk voor elkaar gekregen? Nou gewoon.. zo!
14 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Rally Crashes - Pure Engine Sounds
Negen van de tien keer hoor je bij een rally crash compilatie muziek op de achtergrond die het filmpje geen eer aan doet. Ieder natuurlijk zo zijn smaak, maar ik hoor en zie het liever gewoon puur.
13 Nov '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lip Dub ESSCA - Grease
We hebben het bedrijven en scholen al eerder zien doen. Toch blijft een swingende lip dub sessie met een paar honderd man leuk om te zien. Vandaag zijn de studenten van ESSCA aan de beurt.
13 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Assassin's Creed - Lineage
De liefhebbers van Assassin's Creed kunnen vandaag hun hart weer ophalen. Laatst hadden we deel 1 van de short film Assassin's Creed - Lineage. Vandaag maken we hem compleet. Zie hier de volledige film Assassin's Creed - Lineage.
13 Nov '09 - in Movies
door Patrick
Bugatti Veyron vs Water
Je bent een gelukkig man als je een Bugatti Veyron op je oprit kan zetten. Je bent alleen minder gelukkig als blijkt dat een Veyron niet zo goed tegen water kan..
13 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
All Time MMA Fastest KO's & Submission Finishes
MMA is geen sport voor mietjes, dat mag duidelijk zijn. Om dat nogmaals duidelijk te maken hebben we hier 10 minuten nieuwe en klassieke knock outs & finishes.
13 Nov '09 - in Sport
door Patrick
Fail Compilation
Zoals jullie wel gemerkt hebben is het vandaag vrijdag de 13e. Een dag vol ongeluk als ik de bijgelovige mag geloven. Hoe kunnen we de dag beter vullen dan met een ouderwetse fail compilatie.
13 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Level Editor
Gametime! Geen moeilijke puzzels, maar wel een leuke uitdaging. Probeer in Level Editor de deur te halen door zelf de nodige platforms te bouwen. Game on!
12 Nov '09 - in Games
door Patrick
5 Second Belt Change 1967 Volkswagen Beetle
Een gierende v-snaar, menig automobilist heeft er wel eens last van gehad. Vaak is het met een ritje naar de garage zo opgelost. Al kom je met een schroevendraaier ook een heel eind.
12 Nov '09 - in Cool
door Patrick
GSXR Stop Motion
We hebben al aardig wat stop motion filmpjes voorbij zien komen. Vandaag geen mooie zonsondergang of prachtige natuurbeelden. Nee, vandaag speelt een GSXR de hoofdrol.
12 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Sinterklaas Motor Wheelie
Nog even en dan moet de goedheiligman weer met zijn schimmel op pad. Vandaag de dag moet alles sneller, dus wellicht is het slimmer om dit jaar de motor te pakken. Althans..
12 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Risky Business
We zagen Tom Cruise in de jaren 80 al zijn dansje doen op de muziek van Bob Segar. Zijn moves uit de film Risky Business worden nog regelmatig geïmiteerd, alleen blijkt voor sommige het dansje echt 'risky business' te zijn.
12 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Michael Jackson: Live Seance with Derek Acorah
Er zal ongetwijfeld meer zijn tussen hemel en aarde. Er zijn zelfs mediums en paragnosten die contact hebben met overleden personen. Ieder heeft zo zijn eigen mening, maar zeg nou eerlijk. Moet ik deze seance van Derek Acorah waarbij hij contact heeft met Michael Jackson serieus nemen?
12 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Parking Spot
Heb jij ook zo'n probleem om je auto ergens te parkeren als je een keertje gezellig de stad in wil? Wellicht is dit een oplossing.
11 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Pigeon Impossible
Kleine animaties, wie kan er nou niet van genieten. Vandaag krijgt geheim agent Walter Beckett het aan de stok met een wel heel eigenwijze duif. Zie hier Pigeon Impossible.
11 Nov '09 - in Animation
door Patrick
Roundabout
De mensen met een TomTom in de auto weten waar ik het over heb als ik zeg dat de dame die alles voorleest soms ook wel eens de weg kwijt is. Vooral de aanwijzingen bij een rotonde zijn soms een beetje wazig. Zal deze piloot daar ook last van hebben gehad?
11 Nov '09 - in WTF!
door Patrick

Ontdek Satio en Aino!
Ontdek Satio & Aino
Sony lanceert twee nieuwe entertainment toestellen, de Satio en de Aino. Op de Satio vinden we onder andere een 12.1-megapixel camera voor haarscherpe foto's en een 16:9 beeldscherm voor films en games. Met de Aino haal je de nieuwste muziek en films draadloos van je PC naar je telefoon en kun je overal ter wereld verbinden met je Playstation 3. Wil je meer zien ? Check de Satio en Aino sites.
11 Nov '09 - in Advertentie
door Patrick
Bladerun
Na de Gumball 3000 en alle andere rally's, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Heb jij de nodige knaken en een behoorlijke boot in het water liggen? Misschien is de Bladerun wat voor jou.


Zie hier de Bladerun Promo - Pagani Zonda C-12 vs Phantom 23XL
11 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Call Of Duty - Modern Warfare 3
Legio gamers, waaronder ikzelf, hebben na lang wachten vandaag Call of Duty Modern Warfare 2 in huis kunnen halen. En dan te bedenken dat Infinity Ward net de laatste hand heeft gelegd aan het ultra realistische Modern Warfare 3. Hier de beelden.
10 Nov '09 - in Actueel
door Patrick
Trampoline vs Skateboard
Een trampoline is een mooi middel om je nieuwe skate trucjes te oefenen. Alleen is het niet minder pijnlijk als het even niet wil lukken.
10 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Flight Tracker
Vraag jij je ook wel eens af waar dat vliegtuig heen gaat dat net over je huis vliegt? Kijk hier, en met een paar klikken ben je volledig op de hoogte. Thnx!
10 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Swing
We hebben het al eerder gezegd. Een schommel is voor kinderen. Mocht je als volwassen vent of meid dan toch de kinderschoenen aantrekken, let dan wel op.
10 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Close Call
Met je half dronken hoofd de metro pakken lijkt de meest veilige manier om thuis te komen. Alleen moet je dan niet van het perron vallen. Engeltje op d'r schouder?
10 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
London Aerial Virtual Tour
Altijd al eens een kijkje willen nemen in London, maar is het er nog niet van gekomen. Na New York kunnen we nu ook London in vogelvlucht onder de loep nemen.
10 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Remote Control Bowling Ball
Voor de mensen die graag een potje bowlen, maar het nog niet zo goed kunnen, is deze bowlingbal misschien een uitkomst. Waarom moeilijk doen als de techniek je een handje kan helpen nietwaar. Meer info!
09 Nov '09 - in Tech
door Patrick
Beer Spa
De één pakt een paar biertjes om tot rust te komen en de ander neemt liever een warm bad. Waarom eigenlijk niet gewoon combineren?
09 Nov '09 - in Cool
door Patrick
What Would You Do If.. Elevator
Wat zou jij doen als je de lift instap en na jou komt er man met een bebloed shirt en hakmes binnen? Juist, waarschijnlijk hetzelfde als deze jongens..
09 Nov '09 - in Humor
door Patrick

Verdien je wel genoeg?
Verdien je wel genoeg?
Vraag je jezelf wel eens af: verdien ik wel genoeg ten opzichte van de markt en mijn vrienden of collega's? Wordt het tijd voor loonsverhoging? Kijk hier eens om je salaris te vergelijken, en wat je eventueel kan eisen bij je werkgever. Ben jij ook benieuwd, doe hier de test!
09 Nov '09 - in Advertentie
door Patrick
Finger Tutting
Dansen kan op vele manieren. Zelfs alleen met de handen. Wat dachten jullie van een avondje achter de webcam 'Finger Tutten'. Zeg het maar, knap of bagger?
09 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Nice Grind!
Bij sommige skatefilmpjes vragen we ons wel eens af of het niet beter had geweest om een helm te dragen. Eén ding is zeker, die had hier toch niet geholpen..
08 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Motor Jump
We hebben al mensen over auto's zien springen. Dan moet een motor toch helemaal een makkie zijn? Want zo hoog is zo'n ding niet..
08 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
BMW M3 GTS
Een BMW M3 is standaard al een auto met een brok pk's, dat mag duidelijk zijn. Maar het kan natuurlijk altijd nog leuker. 200kg lichter en 450 paardenkrachten.. Zie hier de BMW M3 GTS. Hier part 1.
08 Nov '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nice Wheelie 2
Het blijft een mooie gezicht zo'n wheelie. Voordat je het kan moet je natuurlijk wel de nodige uurtjes oefenen. Want zo simpel is het blijkbaar niet..
07 Nov '09 - in Humor
door Patrick
iRevolver Russian Roulette
Er zijn legio apps te downloaden voor de iPhone. Hoewel een groot gedeelte nutteloos is zijn er ook genoeg handige en vermakelijke. Neem Russisch roulette iRevolver. Altijd leuk voor als je schoonmoeder weer eens onverwachts langs komt.
07 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Female Soccer Rampage - BYU vu UNM MWC2009
Dat er bij voetbal zo nu en dan een tik of een duw wordt uitgedeeld is onderdeel van het spel. Nou zou je denken dat het bij vrouwenvoetbal wat rustiger aan gaat. Niets is minder waar.
07 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
David Hasselhoff Drunk @ EMA's 2009
Wij zijn niet vies van een biertje, dat mag duidelijk zijn. David Hasselhoff staat ook bekend als een liefhebber van een aardig drankje. Dat was duidelijk te merken tijdens de 2009 EMA's.
07 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Secret Knock Detecting Lock
De één doet de deur doodgewoon open met een sleutel. In menig hotel krijg je een keycard om je kamer in te gaan. Waarom niet gewoon kloppen?
07 Nov '09 - in Tech
door Patrick
Improv Everywhere - I Love Lunch The Musical
De mensen van Improv Everywhere zijn zonder twijfel de experts op het gebied van flashmobs. De laatste tijd verblijden ze de mensen steeds vaker met onverwachte mini musicals. Zie hier 'I Love Lunch'.
06 Nov '09 - in Cool
door Patrick
BMW M3 vs Porsche 911 GT2
Hoewel we vaak genoeg zeggen dat racen op het circuit moet, zijn er nog zat mensen die er toch voor kiezen om het uit te vechten op de openbare weg. Zo ook deze twee wegmisbruikers.
06 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Struck
Leuk dat Cupido zo nu en dan een paar pijlen afschiet. Maar mocht je geraakt worden dan kan het nog best lastig uitpakken. We zien het in de short film 'Struck'.
06 Nov '09 - in Movies
door Patrick
Panic Attack!
Het blijft verwonderlijk dat mensen met weinig centjes en een beetje tijd toch de meest geweldige filmpjes in elkaar kunnen knutselen. Zie Panic Attack, in 6 maanden gemaakt met een budget van 300 dollar.
06 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Tarzan
Een beetje Tarzan weet donders goed hoe hij met een liaan overweg moet. Deze pudding Tarzan mag nog wel een paar uurtjes oefenen.
05 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Motionlite
Nou dacht ik alles wel zo'n beetje gezien te hebben als het gaat om het opleuken van auto's. Een paar jaar terug reed iedereen na Fast & Furious met neon onder zijn auto. Een hype voor korte duur. Nou vraag ik me af. Menen ze dit serieus?
05 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Tarzan
De maffe Fransoos Remi Gaillard vermaakt zich prima met dieren. Laatst zagen we hem nog verkleed als vleermuis mensen pesten. Vandaag gaat hij als Tarzan een kijkje nemen bij de plaatselijke dierentuin.
05 Nov '09 - in Humor
door Patrick
Satanklaas
Het welbekende nummer 'Sinterklaas' van Henk & Henk hebben we allemaal nog wel vers in het geheugen. Dit jaar gooit Henk Westbroek het over een andere boeg. Zing mee met Satanklaas.
05 Nov '09 - in WTF!
door Patrick

Mijn Lekkerste Foto
MijnLekkersteFoto.nl
De lekkerste contactsite, dagelijks lekkerder maar nu ook nog veel leuker! Kom nu ook GRATIS chatten op Mijnlekkerstefoto.nl en bekijk de lekkerste foto's van de leukste singles, swingers en contact zoekende mensen of zend ze een privébericht.
05 Nov '09 - in Advertentie
door Admin
GoPro Base Jumping
Met je volle verstand van een berg af duiken, je moet er maar zin in hebben. Toch brengt het erg toffe beelden met zich mee.
04 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Comic Art Gallery
Nou ben ik zelf totaal geen museum of expositie liefhebber. Maar als ze creatief gaan doen met comic figuren wordt het nog best interessant.
04 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Pantural - My Car Showreel, computer, CGI, Animatie
Tegenwoordig maken ze bij elke grote filmproductie wel gebruik van CGI. Er zijn ook creatievelingen die zelf aan de slag gaan met programma's als 3DS Max, Vegas, Photoshop en ga zo maar door. Pantural is zo'n man. Zie hier zijn best indrukwekkende showreel.
04 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Nice Wheelie
Even snel op de motor naar de winkel. Je kent het wel, geen helm op, geen shirt aan en toch voor de deur nog even een wheelie maken. Ach, je raad het al..
04 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Race Of Champions 2009
Mocht je de Race of Champions live stream gemist hebben, geen nood. De complete herhaling van een kleine 3 uur kan je hier nog bekijken.
04 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Parking Problem
Je leert het bij de eerste rijlessen, maar toch blijven de stappen van het parkeren voor sommige lastig. Wat doen we voor het uitstappen?
03 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Bus Stop Jackson
Elke ochtend op de bus wachten komt ook een keer je keel uit. Althans, ja kan er natuurlijk ook een klein feestje van maken in je eentje. Zie hier het dagelijkse ritueel van 'Bus Stop Jackson'.
03 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Ken Block's Trax STI
Dat meneer Block aardig overweg kan met een Subaru Impreza hoef ik niemand meer wijs te maken. Maar met de winter voor de deur vraagt de Subaru toch om de nodige aanpassingen.
03 Nov '09 - in Cool
door Patrick
F1 Jaarclip 2009
Het F1 race seizoen zit er weer op. Best spijtig voor de echte fans, maar laten we nog één keertje terugkijken. Zie hier de F1 jaarclip 2009.
03 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Obstacles
We weten het allemaal. Racen doe je niet op de openbare weg, dat doe je op een circuit. Daar kom je tenminste geen rare obstakels tegen. Althans...
02 Nov '09 - in Commercial
door Patrick
Golf Trick Shot Championship
Uit de oude doos. Wie zegt dat golf een serieuze sport is? Oké, dat is het natuurlijk wel een beetje, maar de trick shot championship laat de andere kant zien van de sport.
02 Nov '09 - in Cool
door Patrick
Ghostscape 2 - The Cabin
Gametime! Na het welbekende point & click avontuur Ghostscape gaan we nu verder met deel 2. Game on!
02 Nov '09 - in Games
door Patrick
Mercedes S vs Police
Je weet dat als je te hard rijdt je gepakt kan worden door de politie. Wees dan ook een vent en pak je verlies. Deze beste man is het daar niet helemaal mee eens.
02 Nov '09 - in Television
door Patrick
Shannon Lucas
Om de snelheid van death metal bij te houden moet je als drummer van goede huize komen. Nou dacht ik altijd dat een drumcomputer verantwoordelijk was voor het tromgeroffel, maar Shannon Lucas laat zien dat het gewoon ouderwets hand en voetenwerk is.
01 Nov '09 - in WTF!
door Patrick
Rapservice 8
Zondagavond, vaste prik een overzicht van MC T-Lex. Ook deze week zat weer vol met rijmend nieuws. Zie hier Rapservice 8.
01 Nov '09 - in Actueel
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties