Archief

Items van August 2009
Postal Service
Mocht je pas wat leuks hebben besteld in het land van de reizende zon, dan hoop ik dat ze het goed hebben verpakt. Als deze snuiter je pakketje in de vrachtwagen had liggen wens ik je veel succes.
31 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
PS3 Motion Controller Demo
Dat de controller van de Nintendo Wii een uitzonderlijk apparaat is mag duidelijk zijn. Maar de concurrenten zitten natuurlijk niet stil. Zie hier de demo van Sony's Motion Controller voor de PS3.
31 Aug '09 - in Tech
door Patrick
X-Factor 2009 UK
Nieuwe ronde nieuwe kansen. Zoals gebruikelijk waren er bij de tweede ronde van X-Factor UK weer mensen die beter thuis hadden kunnen blijven. Maar net als vorige week stond er deze keer weer een echte showman op het podium. Zie hier Jamie 'Afro' Archer.
31 Aug '09 - in Television
door Patrick
Dump It!
Normaal verwijderen we ongewilde linkjes bij de comments, maar wil jij de halve wereld een keer je Hyves laten zien, of heb jij een leuke site gevonden die je graag wil delen met de Biertijd stamgasten? Gooi de link (alleen bij deze posting) in de comments!

Let wel op wat je plaatst, geen commerciële links. Laten we het leuk houden..
31 Aug '09 - in Links
door Patrick

Speel het Meterkastspel!
Speel het Meterkastspel!
Zin in een uitdaging? Voor je begint eerst even het licht uit, want het Meterkastspel speel je natuurlijk wel in het donker. Ben jij goed genoeg om een plek in de top 10 te bemachtigen? Doe je best!
31 Aug '09 - in Advertentie
door Patrick
Walk On The Wild Side
De pratende dieren van André van Duin kennen we allemaal nog wel. Helaas is het programma Animal Crackers niet meer te bewonderen op tv. Zie hier de Engelse variant Walk on the Wild Side. Meer hier, hier en hier.
30 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Michael Jackson Alive
Dit filmpje van 'Michael Jackson' waaruit blijkt dat hij nog leeft gaat al een poosje over het internet. Natuurlijk een Hoax, dat mag duidelijk zijn. Jimmy Kimmel heeft een andere variant.
30 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Discovering Ilha do Guajiru
Kite en surfliefhebbers kunnen hun plezier weer op. Ilha do Guajiru is een recent ontdekte kite en surf spot in Brazilie. Jeremie Tronet filmde daar zijn dvd Discovering Ilha de Guajiru. Zie hier een kleine impressie.
30 Aug '09 - in Sport
door Patrick
Hind Nippleslip Let's Dance
Tijd voor wat SBS shownieuws. Ik heb nooit geweten dat er zoveel mensen naar een programma als 'Let's Dance' kijken. Vandaag werd de mailbox overspoeld met de nippleslip van Hind. Voor wie dit 'wereldnieuws' gemist heeft, bij deze nogmaals de beelden. (1.53min)
30 Aug '09 - in Television
door Patrick
Bull Ride
Wat is beter vermaak dan een dame op een mechanische stier? Eén ding is zeker, het klinkt aantrekkelijker dan de praktijk laat zien.
29 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Live Video Mixing
Nou vind ik het al behoorlijk knap als een DJ diverse plaatjes netjes door elkaar mixed, maar video erbij maakt het helemaal af.
29 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Night & Day
We zien met regelmaat mensen voorbij komen die ze niet alle honderd op een rijtje hebben. Maar zelfs in het dierenrijk zijn er sommige het spoor bijster.
29 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Pogo Backflip
Wellicht hebben jullie ook wel eens met een pogo stick mogen spelen. Een paar keer op en neer met zo'n springstok is nog wel te doen, maar backflips..
29 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Downtime
Zoals jullie wellicht gemerkt hebben was Biertijd gisteren niet bereikbaar. Door een graafincident waren er twee glasvezelkabels beschadigd geraakt, en heeft het de nodige uren gekost om de boel te repareren. Genoeg geluld, door met de pret.
29 Aug '09 - in Actueel
door Patrick
Derren Brown - Paying With Paper
Derren Brown, de één ziet deze man als een psychologische illusionist en de ander weer als een paranormaal begaafd persoon. Zijn kunsten als mentalist zijn in ieder geval bijzonder te noemen. Wat dacht je van betalen met gewoon papier?
27 Aug '09 - in Cool
door Patrick
The Naturist
Als schoenenfabrikant kan je met een duffe reclame komen om je spul te promoten, maar je kan er natuurlijk ook wat origineels van maken.
27 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Scooter Showoff
Op je nieuwe scooter je vrienden de ogen uitsteken is leuk tijdverdrijf. Voortaan eerst maar even oefenen voordat je de grote jongen uit gaat hangen.
27 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Carice van Houten Casting
Carice van Houten is toch wel een van de beste Nederlandse actrices van dit moment. Na Minoes, Zwartboek en Alles is Liefde wordt ze nu ook voor grote buitenlandse films gevraagd. Alleen voor online films haalt ze haar neus op. Of promoot ze stiekem het NOFF?
27 Aug '09 - in Actueel
door Patrick
Big Boob Aerobics
Nou ben ik zelf geen vaste klant bij de sportschool, en lig ik liever op de bank. Maar ik begin toch sterk te twijfelen. Als ik deze beelden mag geloven is het helemaal zo'n straf nog niet.
26 Aug '09 - in Sexy
door Patrick
In Flight
26 Aug '09 - in Photography
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2009 UK Highlights
22 augustus hadden we de livestream van het Red Bull X-Fighters event 2009 in Londen. Voor wie het spektakel gemist heeft hebben we hier voor het gemak nogmaals de highlights.
26 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Parkour Skills
Voordat je vliegensvlug over muren en obstakels kunt springen zal je toch een paar uurtjes moeten oefenen. Ach, we leren immers alles met vallen en opstaan.
26 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Let The Beat Ride
Lyric is een jongen die je wel om een beat kan vragen. De beste man wordt ook wel Lyric God genoemd. Het mag duidelijk zijn waarom.
25 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Need For Speed SHIFT Drivers Experience
De Need For Speed liefhebbers moeten nog even geduld hebben, vanaf 17 september zal het nieuwe deel 'SHIFT' in de schappen liggen. Ter promotie hebben de mensen van EA een aantal coureurs onder de loep genomen voor hun 'drivers experience'. Zie hier Vaughn Gittin JR, Tommy Milner, Andrea Bertolini en Chris Rado.
25 Aug '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Snoop Dogg - Gimme That Tree
Lowlands was dit jaar weer een geweldig succes. Eén van de artiesten die we op het podium mochten bewonderen was rapper Snoop Dogg. Ookal verdient de beste man miljoenen, als je hem een cadeautje geeft neemt hij het tenminste wel netjes mee naar het hotel.
25 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Flip Flop Problem
Het was weer lekker ontspannen genieten op het Frequency festival. Al blijft het een lastige combinatie, alcohol en slippers.
25 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Morning Training, AZO Showreel 2008
Goeiemorgen! Hoe kunnen we de dag beter beginnen dan met een beetje beweging. Trek je trainingsbroek aan en lopen met je luie donder!
25 Aug '09 - in Sport
door Patrick
Ryohei Masuda vs Takahiro Kuroish Fast KO
Een poosje terug hadden we het gevecht tussen Ramirez & Wattree waar binnen 3 tellen een knock out viel. Vandaag doen we het sneller. Zie hier Masuda vs Kuroish. Thnx MMA Zone.
24 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Hot Head
Een spuitbus deodorant en vuur is meestal geen goede combinatie. Maar één ding is zeker, het doet wonderen voor je kapsel.
24 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Popstars 2009 Jeroen
Ze mogen in Engeland wel het één na het andere talent boven water toveren, maar vlak ons eigen landje ook niet uit. Danyl move over, hier is Jeroen.
23 Aug '09 - in Television
door Patrick
X-Factor 2009 UK
Het programma X-Factor kennen we allemaal. Nou hebben we al aardig wat deelnemers voorbij zien komen. Maar wat Danyl laat zien is wel uitzonderlijk te noemen. Laten we Joseph en Stacey ook niet vergeten.
23 Aug '09 - in Television
door Patrick
8-Bit Trip
Wie kent ze niet van vroeger. De Commodore 64 en Lego. Combineer die twee trendsetters met een behoorlijke dosis stopmotion, en je krijgt een stevige 8-Bit trip.
23 Aug '09 - in Cool
door Patrick
BMW 850i
Het is en blijft een lastige keuze. Kopen we een BMW M3 of toch maar een Audi R8? Mocht je echt niet kunnen kiezen, dan is dit ook altijd nog een oplossing.
23 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Melaine Walker & Berlino the Bear
Olympisch kampioene Melaine Walker heeft donderdagavond in Berlijn met succes de wereldtitel op de 400 meter horde op haar naam gezet. Mascotte Berlino de beer nam haar even mee voor een ere rondje. Volgende keer even je lenzen in Berlino..
23 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2009 UK Live
Vanavond gaat het Red Bull X-fighters event van start in Londen. Wil je er niets van missen, dan hebben we voor het gemak hier de live stream voor je.

Red Bull X-fighters Event UK starts 22.15. Fun is over!
22 Aug '09 - in Sport
door Patrick
The jDome
Vandaag de dag worden we allemaal verwend met consoles als de X360 en de PS3, maar een echte game sensatie blijft een beetje uit. Misschien dat de jDome daar verandering in kan brengen. Meer info hier.
22 Aug '09 - in Tech
door Patrick
Pissed Fat Guy
Wanneer je een eigen Youtube kanaal hebt en daar dagelijks je zelf gemaakte filmpjes neerzet, kan het wel eens gebeuren dat je wat kritiek krijgt. Al kan niet iedereen dat waarderen.
22 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
The Shadow Conspiracy - Into The Void Video Remix
Wellicht heeft u nog nooit van ze gehoord, maar The Shadow Conspiracy is geen onbekende naam in de BMX scene. Kijk mee naar een aantal hoogtepunten van hun dvd 'Into The Void'. Hier Johnny Devlin solo.
21 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Jochem Myjer - Adehade
Wat is er mooier dan lachend het weekend in. De liefhebbers van Jochem Meyjer kunnen bij de buren even de lachspieren trainen. Zie hier de klassieker Adéhadé.
21 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Summertime!
Hoewel de temperatuur vandaag wat minder was, waren er genoeg mensen op de stranden te vinden. Ons hoor je niet klagen, dat mag duidelijk zijn.
21 Aug '09 - in Sexy
door Patrick
Visual Effects: 100 Years Of Inspiration
De films van vandaag worden met de dag mooier. Natuurlijk is er een boel te danken aan de techniek die ervoor zorgt dat de visuele effecten realistisch overkomen. Eén ding is zeker. Er is in 100 jaar een hoop veranderd.
21 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Avatar Trailer
De Sci-Fi liefhebbers kunnen binnenkort hun hart weer ophalen. December zal de film Avatar in première gaan, en naar verluidt zal deze een mijlpaal in de filmwereld worden als het om special effects gaat. Met een budget van ruim 300 miljoen dollar mogen we aardig wat verwachten dacht ik zo. Zie hier alvast de trailer.
20 Aug '09 - in Trailers
door Patrick
Who Wants To Be A YouTubillionaire!?
Altijd al een echte YouTubillionaire willen zijn? Pak nu je kans en doe de interactieve game quiz. Voor je het weet liggen de vrouwen aan je voeten.
20 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Penn & Teller - Woman In Half
De goocheltruc waarbij een vrouw doormidden wordt gezaagd is zo oud als de weg naar Rome. Althans, het beroemde duo Penn & Teller doen het net even op een andere manier.
20 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Battlefield: Bad Company 2
Op 19 augustus barst in Keulen de grootste gamesbeurs van Europa los. Zoals gebruikelijk is op het Gamescom festival het nieuwste op game gebied te vinden. Zo ook Battlefield: Bad Company 2. Hier alvast de trailer.
20 Aug '09 - in Trailers
door Patrick
CRISTAL
Puur genieten. Languit op de bank, afstandsbediening aan de zij, zo komen we de avond wel door. Wat een genot als je dan ook nog CRISTAL in huis hebt, dan hoef je zelfs voor stofzuigen niet meer van de bank.
19 Aug '09 - in Tech
door Patrick
Soccer Foul
Bij elke sport komen er zo nu en dan wel overtredingen voor. Zo ook bij voetbal. En dan gaat het er soms nog best hard aan toe.
19 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Showoff
Je kent het wel. Jongens onder elkaar, en de één kan een kunstje nog beter dan de ander. Het is wel duidelijk wie over de echte skills beschikt.
18 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Barclaycard World Freerun Championship Winner - Tim 'Livewire' Shief
15 Augustus werden de Barclaycard World Freerun Championships gehouden op Trafalgar Square. 25 atleten lieten zich van hun beste kant zien, maar alleen Tim 'Livewire' Shieff mag zich kampioen van 2009 noemen.
18 Aug '09 - in Sport
door Patrick
Road Rage
We zien het dagelijks gebeuren in het verkeer. De één steekt zijn middelvinger op en de ander scheld er op los. Agressie in het verkeer kent vele vormen, al is dit wel een hele mooie.
18 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Bavaria City Racing
Zoals bekend was het gisteren feest in Rotterdam. Bavaria is zo vriendelijk geweest om ons van kaarten te voorzien, zodat wij wat mooie beelden konden schieten. Zie hier deel 1, deel 2 en deel 3.
17 Aug '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chris Haslam 2x4 Skating
Chris Haslam is geen onbekende als het op skateboarden aankomt. Hij bewijst ook maar weer dat een prijzige skateboard overbodige luxe is, een simpel stuk 2x4 volstaat ook.
17 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Zo. kan het ook op Zondag
Ruim een half miljoen F1 liefhebbers stonden afgelopen zondag met hun neus op de actie van legendes als Coulthard en Alonso. Voor één dag stond Rotterdam in het teken van driften, donuts en dikke auto's. Oordopjes in, hier een kort verslag.
17 Aug '09 - in Cool
door Bavaria
Don't Text And Drive
Ondanks de vele voorlichtingsfilmpjes zijn er nog steeds mensen die achter het stuur bellen en sms'en. Zijn de mensen eigenwijs of zijn de filmpjes te mild? Misschien dat de 30 minuten durende mini drama COW wat meer indruk maakt. Zie hier de eerste teaser.
17 Aug '09 - in Commercial
door Patrick
Smart Birds
Heb jij ook wel eens last van een paar vogels die je vuilnis terroriseren? Verzin dan wel wat origineels, want die beesten zijn slimmer dan je denkt.
17 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Law Abiding Citizen - Trailer
Ik stuit wel eens op een trailer waarvan ik denk, 'dit wordt een avondje onderuit gezakt popcorn eten'. En dan heb ik het over de film 'Law Abiding Citizen', met Jaime Foxx & Gerard Butler. Vanaf 1 april 2010 in de bioscopen.
16 Aug '09 - in Trailers
door Patrick
Swing
Met dit warme weer moet je creatief zijn bij gebrek aan een glijbaan bij de plas. Al lijkt me dit een zeer goed alternatief voor wat waterplezier.
16 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Apple Store Kid Nicholifavs
Een nieuwe internet held is geboren. Nicholi maakt dagelijks de New Yorkse Apple Store onveilig met zijn playback sessies. Zie hier Black Eyed Peas - The E.N.D, Kayne West - Love Lockdown en Black Eyed Peas - I Gotta Feeling. Veel meer op zijn Youtube channel.
15 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Formula D Round 5 Breaking Point
Driften is een kunst, en de coureurs in de Formula D verstaan de kunst. Zie hier een kleine impressie van de Formula D in Monroe Washington op de Evergreen Speedway
15 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Automatic Doors
De techniek staat voor niets tegenwoordig. Roltrappen, liften, draaideuren en zelfs automatische deuren maken ons leven een stuk makkelijker. Althans, dan moet je wel weten hoe het allemaal werkt natuurlijk.
15 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Parking Skills
En dan te bedenken dat er legio vrouwen zijn die moeite hebben om simpelweg de auto te parkeren. Laten we eerlijk wezen, het is toch eigenlijk kinderspel.
15 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Suzuki Show Off
Mocht je een mooie motor onder je kont hebben, dan kan ik me voorstellen dat je de stoere jongen uit wil hangen op een meeting. Maar of dit de manier is om indruk te maken..
14 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Van de Kaart @ Nature One
Helemaal top zo'n feestje als Nature One. Maar na uren hossen op o.a. Charly Lownoise & Mental Theo en Armin van Buuren kan het wel eens gebeuren dat je lichaam aan wat rust toe is. Kijk alleen wel waar je gaat liggen. Naast een groep Nederlanders is misschien niet de beste plek om je ogen te sluiten.
14 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Honda CBR 900rr Kart Power
Met een paar maten een middag crossen op een kartbaan is ideaal weekend vermaak. Helaas zijn de minuten wel prijzig. Misschien is het voordeliger om zelf wat leuks in elkaar te flansen.
14 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Close Call
Sinds jaar en dag worden op de smalle bospaadjes rally's georganiseerd. Mocht je als toeschouwer daar een kijkje nemen, pas dan wel een beetje op waar je loopt.
14 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Street Race
Bij gebrek aan een stuk race circuit gebruiken veel 'Schumachers' de openbare weg om hun 'getunde' auto uit te proberen. Mocht het dan een keer fout aflopen, wees dan een vent en niet zo'n dwaas als dit stuk verdriet.
14 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Lollapalouza 2009 Best Dancer
Wat kan het toch heerlijk zijn. Goede muziek, beste sfeer, verstand op nul en dansen maar. Deze jongen begrijpt wat ik bedoel.
13 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Pic Talk 29
Het is alweer even terug dat wij een Pic Talk voorbij hebben zien komen. Dus zet je grijze massa aan het werk en verzin een onderschrift bij deze foto.
13 Aug '09 - in Pics
door Patrick
45th Anniversary Edition Ford Mustang Iacocca
De Ford Mustang is jarig, en wel 45 jaar. Tijd dus voor een speciale editie, de Iacocca. Er worden er 45 op het asfalt gezet, dus wees er snel bij. Meer info hier.
13 Aug '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
JDM Allstars - Wembley 2009 Drift Festival
Vorig jaar werd het JDM Allstar Drift Festival gehouden in het Wembley stadium. Door het grote succes deden ze het dit jaar gewoon nog een keertje over. Zie hier de kunsten van werelds beste show-drifters.
13 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Evgeny Novikov WRC Jump
We zien tegenwoordig Subaru Impreza's vaker vliegen dan rijden. Dat het met een Citroën C4 ook mogelijk is bewijst Evgeny Novikov tijdens de WRC in Finland.
12 Aug '09 - in Sport
door Patrick
Idols - Vinh Bui
Nu in sommige landen het Idols seizoen weer begonnen is kunnen wij ons weer opmaken voor aanstormend 'zangtalent'. Laten we in Australië beginnen met de 19 jarige Vinh Bui.
12 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Chris Martin Superbike Crash
Tijdens de British Superbike Championship afgelopen weekend op Brands Hatch, liep het voor coureur Chris Martin anders af dan hij had verwacht. Resultaat: zeven gebroken ruggenwervels, gebroken enkel en een gebroken pin in zijn andere enkel.
12 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Lama Zien!
Er zijn maar weinig programma's op tv die mij kunnen bekoren. Eén daarvan was 'de Lama's', maar helaas inmiddels ook verleden tijd. Althans, online leven ze vrolijk door. Alles op herhaling, maar dat mag de pret niet drukken.
12 Aug '09 - in Television
door Patrick
While I Was Away
Vrouwen die met een half oor luisteren kunnen wel eens voor een volle mailbox zorgen. Dat ondervond Jay David toen hij vol goede moed en nietsvermoedend 2 weken naar Europa afreisde.
12 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Lazareth Wazuma V12
Ludovic Lazareth is een ontwerper met een passie voor auto's en motoren. Zo hebben we een tijd terug al zijn Quadrazuma mogen aanschouwen. Lazareth komt nu met een nieuw meesterwerk, de BMW V12 500pk sterke Wazuma. Hier de foto's en bewegende beelden.
11 Aug '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drums
Drummen is een kunst. Of het nou op een echt drumstel is of elektronisch, ritme heb je of niet. Zie hier een staaltje drum skills van Dirk Verbeuren en David 'Fingers' Haynes tijdens de London International Music Show.
11 Aug '09 - in Music
door Patrick
N00b
Het is als ouder zijnde altijd maar weer de vraag waar je dochter mee thuis komt. Niet is immers goed genoeg voor je 'kleine' meid.
11 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Facebook Fuckup
Helemaal geweldig al die sites waar je je halve leven op kwijt kunt. Kijk alleen wel uit wat je zegt, of wie je toevoegt. Het is zo lullig anders.
11 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Bungee Elephants..
Een beetje reclameburo moet een behoorlijke fantasie hebben om elke keer weer wat nieuws te verzinnen. Al vraag ik me toch af waar de jongens van Samsung met hun gedachte zaten bij het verzinnen van deze creatie.
11 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Drugs & Driving
In Nederland staat drugsgebruik in het verkeer midden in de belangstelling. Maar ook bij onze oosterburen is het onderwerp een hot item. Al ben ik wel benieuwd of hun manier van voorlichten veel indruk maakt.
10 Aug '09 - in Humor
door Patrick
BMX Roof Jump
Waarom zou je op een pleintje trucjes uithalen als je ook gewoon van een dak af kan springen. Een beetje BMX'er kan het niet gek genoeg zijn toch?
10 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Raving Grannies
Afgelopen weekend stond Rotterdam half op zijn kop tijdens de Dance Parade. Niet alleen de jongeren gingen uit hun dak, zelfs oma kon de muziek goed waarderen. Respect!
10 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Zipline
Het merendeel van de bezoekers hebben vast wel eens een ritje mogen doen van een tokkelbaan. Best leuk, alleen dat stoppen hè, blijft lastig.
10 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Ken Block & Travis Pastrana At The Salt Flats
Ook jongens als Ken Block en Travis Pastrana hebben het wel eens een dagje minder druk. Wat is er dan leuker dan een beetje spelen op de zoutvlakte.
09 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Blackberry vs Apple
Nu de telefoon oorlog al een tijdje in volle gang is, gaat nu Blackberry de strijd aan met Apple. En wel op een deze subtiele manier..
09 Aug '09 - in Commercial
door Patrick
Lyrebird Sounds
De Lyrebird is een vogel die met het grootste gemak diverse geluiden kan imiteren, dat hebben we al eens eerder kunnen zien. Bij de Adelaide Zoo is pas de boel verbouwd, en zo te horen zit het bij Chook allemaal nog vers in het geheugen.
09 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Sergio Garcia's Headshot
Een hole in one is een golfslag uit duizenden. Maar wat Sergio Garcia voor elkaar kreeg tijdens de World Golf Championships - Bridgestone Invitational 2009 is ook uitzonderlijk te noemen. Kijk mee.
09 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Skate Fail
Dagen heb je geoefend om die ene truc feilloos uit te voeren. Vandaag dan eindelijk voor het echie. Camera klaar? Mooi, daar gaat tie dan!
08 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Happy Birthday
Oké, dat jaartje ouder vergeten we voor het gemak. Maar de taart en het feestje natuurlijk niet. Kan de dag nog beter worden?
08 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
G.I. Joe - Rise Of The Cobra
Na lang wachten is gisteren het nieuwe filmspektakel G.I. Joe - Rise Of The Cobra in première gegaan. De meningen zijn verdeeld. Wat denken jullie?
08 Aug '09 - in Trailers
door Patrick
James May U2 Spy Plane Flight
James May kennen we allemaal wel van het geweldige autoprogramma Top Gear. Naast Top Gear doet James natuurlijk nog meer. Zie hier zijn uitzonderlijke vlucht met een U2 spionagevliegtuig.
08 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Perpetual Motion
Voor de mensen die niet ergens over de dansvloer glijden hebben wij een doordenkertje. Maak in Perpetual Motion met behulp van de materialen een eeuwig lopende machine. Klinkt simpel toch? Game On!
07 Aug '09 - in Games
door Patrick
In The 80's
Vandaag de dag wordt alles kleiner, mooier, dunner, goedkoper, maar of het ook allemaal beter is? De jaren 80, dat waren nog eens tijden.
07 Aug '09 - in Music
door Patrick
Swimwear
Buurman Pizza is met dit warme weer niet van het strand te slaan. De dames weten hem daar ook dagelijks te vinden. Zal dat nou komen door zijn Italiaanse achtergrond of zijn nieuwe zwembroek?
07 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Damn Good Beer!
Voor veel mensen geldt, bij een biertje moet gerookt worden. Helaas is dat in cafés al een tijdje niet meer aan de orde, tot groot ongenoegen van heel wat paffers. Waar is toch de goeie ouwe tijd gebleven..
07 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Hill Climb Gone Wrong
Wanneer je een brok pk's bezig ziet een berg op te komen is dat best fascinerend. Maar als de bestuurder door een klap K.O. raakt is het toch even rennen geblazen.
06 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Parkour Skills
Je weet hoe het gaat. Met een paar vrienden gezellig een dagje naar het strand. Biertje erbij en plots komt er één op het idee om indruk te maken op een groepje dames. Nou, dat is gelukt!
06 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Extreme Waterfall Ride
Je kunt tegenwoordig voor een paar euro gezellig een middagje kayakken. Deze jongens daarentegen gaan net een stapje verder. Meer zien? Dan moet je even geduld hebben, de DVD 'Dream Result' komt eind 2010 uit. Voor de liefhebbers hebben we hier alvast de trailer.
06 Aug '09 - in Cool
door Patrick
King Of The Jungle
Ze hebben de naam 'King of the jungle', maar als ik deze beelden zo bekijk valt het allemaal wel mee.
06 Aug '09 - in Animals
door Patrick

BBQ Alarm!
Grillmeister BBQ Alarm!
Met dit warme weer kunnen we niet zonder een heus BBQ alarm. Het Grillmeister BBQ-alarm stuurt automatisch een berichtje naar al je BBQ vrienden. Iedereen krijgt een persoonlijk bericht van de 'Grillmeister' die het BBQ-alarm laat afgaan. Dus waar wacht je op, stel je BBQ-alarm nu in, en maak kans op een volledig verzorgde barbecue voor 10 personen in Bloemendaal aan Zee.
06 Aug '09 - in Advertentie
door Patrick
Crazy Dog Takes A Pee
Allemaal leuk en aardig zo'n hond, maar het beestje moet wel regelmatig even een blokje om. Voor deze kleine snuiter is normaal pissen geen uitdaging meer, die doet het liever op een creatieve manier..
05 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Car Wash
De auto wassen is niet elke man zijn hobby. Nou kan je hem voor een paar euro snel door de wasserette gooien. Maar waarom betalen als een simpele schep water de klus ook klaart. Net zo makkelijk.
05 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Super Soaker Waterboards
30 graden, tijd om de Super Soakers weer eens uit de kast te trekken. Nou zijn die waterpistolen best grappig speelgoed, maar met een Super Soaker Waterboard ben je pas echt king of the street!
05 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Penny Problem
Het is al erg genoeg als je auto wordt weggesleept, maar als ze dan ook nog je geld niet willen accepteren als je de boete wil betalen is toch wel het toppunt. Of zal het komen door de 8800 pennies?
04 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Listen To The Teacher!
In elke klas heb je wel zo'n figuur die het interessanter vindt om rottigheid uit te halen dan naar de leraar te luisteren. Tja, wie niet horen wil...
04 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Anthony Napolitan - BMX Double Front Flip
Evenementen zoals de X-Games zijn de perfecte gelegenheid om als extreme sporter je nieuwe kunstjes te vertonen. Zo ook BMX Pro Anthony Napolitan die tijdens de Summer X-Games 15 voor het eerst een double front flip liet zien. Waanzin!
04 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Mario's Sex Tape
Niet alleen Hollywoodsterren, artiesten en modellen hebben last van uitgelekte home video's. Zelfs game iconen als Mario hebben hebben er mee te kampen.
04 Aug '09 - in Humor
door Patrick
Vortex Cannon
Weg met pijlen en kogels, waarom schieten we niet gewoon met lucht? Oké, je hebt er een aardig kanon voor nodig, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier Jem Standfield's vortex kanon.
03 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Wasted @ Sachsenring
Met het warme weer languit in het gras live naar de Sachsenring MotoGP kijken is natuurlijk geweldig. Dan ook nog een paar koude biertjes erbij, en je middag kan niet meer stuk. Alleen dat lopen he, dat blijft lastig.
03 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Top Gear - Fake Scirocco Commercials
Hoe moeilijk is het om een goede commercial voor de VW Scirocco op het scherm te toveren? Zo lastig is het toch niet om een kleine 30 seconde te vullen? Jeremy Clarkson en James May gingen de uitdaging aan.
03 Aug '09 - in Television
door Patrick
Michiel Veenstra
Probeer je zo goed kwaad en zo kwaad als het gaat de plek van Giel Beelen over te nemen tijdens een avondje Nachtegiel, belt er een trouwe luisteraar om je een hart onder de riem te steken. Blijkbaar kan niet iedereen de kunsten van Michiel waarderen.
03 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Turkish Building Demolition
Om een grote fabriek met de grond gelijk te maken moet je verstand van zaken hebben. Iets wat bij deze mensen wellicht ontbrak.
02 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Pure Combat IX - Steve Ramirez vs Darvin Wattree
Wie naar het Pure Combat event was gekomen voor de partij Steve Ramirez vs Darvin Wattree, was ook snel weer op weg naar huis. Tel even tot drie..
02 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Angry Gamer
Soms vraag ik mezelf wel eens af of het nou echt zoveel nut heeft die leeftijden op games. Zo snel word je toch niet agressief van een spelletje? Of toch wel..
02 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Monkey Man Climbing
Een gemiddelde bergbeklimmer zorgt dat hij goed voorbereid te werk gaat. De monkey man daarentegen heeft niet veel nodig om de top te bereiken. Wie doet zijn trucje op 0:46 na?
01 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Musical Divorce Entrance
Na de muzikale verrassing heeft het huwelijk van Jill en Kevin niet lang mogen duren. Helaas,maar ook de scheiding gaan ze dansend tegemoet.
01 Aug '09 - in Cool
door Patrick
Kevin Randleman
Kevin Randleman is geen kleine jongen en staat zijn mannetje wel bij de MMA. Zie hier een compilatie van zijn vechtskills.
01 Aug '09 - in Sport
door Patrick
Obama Changes Diplomacy
Aangezien iedereen banner blind en pop-up moe is proberen we het maar Zo. Gastbloggen op een plek waar iedereen toch wel komt. Onderwerp: dingen die wij Zo. vinden. En dan nu onze eerste post. Obama changes diplomacy met een biertje. Dit was onze eerste post. Zo.
01 Aug '09 - in Actueel
door Bavaria

Social


Aanraders


Advertenties