Archief

Items van November 2008
Dreamhack 2008
Zo'n twee keer per jaar gaat in Zweden het dak eraf. Hardcore gamers verzamelen zich voor een ongekende Lanparty. Dit jaar was Dreamhack van 27 t/m 30 november. Hier een kleine impressie en foto's van vorige jaren.
30 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent - K9 Freestyle
Bij het talenten programma Britain's got talent hebben we al aardig wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal om over naar huis te schrijven, maar Gin doet het toch best aardig.
30 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Pic Talk XXV
Zondagavond, vaste prik niks op tv dus tijd om zelf eens aan de slag te gaan. Laat je hersenen het werk doen en verzin een onderschrift bij deze foto.
30 Nov '08 - in Pics
door Patrick
Doghouse
Nu de kerst voor de deur staat een kleine tip. Zorg dat je het juiste cadeau voor je vriendin koopt. Voor je het weet zit je vast in het hondenhok in.
30 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
Doc John
Rappen kan je niet leren, dat moet van kleins af aan in je bloed zitten. Je hebt talent of niet. Neem Doc John, na zijn 'opkomst' is hij weer terug met nieuw materiaal. Luister mee naar 'Wees op je hoede'.
30 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Hilty & Bosch
Als je zo de meeste artiesten bekijkt is het synchroon dansen toch een hele opgave. Het duo Hilty & Bosch laten nog één keer zien hoe het moet.

Bonus: Hilty and Bosch Feat Co-Thkoo.
29 Nov '08 - in Retro
door Patrick
Cooking by the Book A Lil' Bigger Mix
Wie wel eens gedwongen wordt om het kinderprogramma Lazytown te kijken weet wat voor zoetsappige ellende het is. Leuk voor de kids natuurlijk, maar deze variant van 'Cooking by the book' vind ik een stuk grappiger.
29 Nov '08 - in Humor
door Patrick
In The Head
Kleine animaties kunnen mij altijd goed vermaken. Zo ook het Franse 'Dans la tete' oftewel 'In the head'. Het verhaal over een soldaat die om het leven komt, maar aan de hemelpoort weer terug naar de aarde moet.
29 Nov '08 - in Animation
door Patrick
Britney @ Bambi Awards 2008
De meningen over Britney Spears zijn behoorlijk verdeeld. Eén ding is zeker, na haar kale vette periode ziet het er allemaal weer prettig uit. Toch?
29 Nov '08 - in Celeb's
door Patrick
Veyron & Zonda F Roadster
Voor wie regelmatig Top Gear kijkt is het welbekende rondje op het circuit met de Stig een bekend verhaal. Welke tijd zou hij met de Bugatti Veyron en de Zonda F Roadster kunnen neerzetten?
29 Nov '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pool Tricks
Zo nu en dan met een paar maten een potje poolen is altijd gezellig. Tot het moment dat je een jongen als Danny tegen het lijf loopt. Dan is winnen voorlopig voorbij.
29 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Whodunnit Awareness Test
Het spel Cluedo zal iedereen wel bekend in de oren klinken. Was het de butler in de slaapkamer met de kandelaar of was het iemand anders. Wat denk jij?
28 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Black Friday
Vandaag was het weer eens feest in Amerika. Black Friday is de vrijdag na thanksgiving en tevens startschot voor de kerstinkopen. Om de koopjes ook mee naar huis te kunnen nemen is het wel van belang dat je al om een uurtje of 4 in de nacht voor de deur staat, en dan nog moet je vechten voor een Xbox 360.

Update: Het loopt alleen niet altijd goed af.. Hier de nieuwsbeelden
.
28 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Stretch Tubing
We zien op tv dagelijks apparaten voorbij komen die je lichaam wonderen doen. Het kost je maar een paar minuten per dag en de kilo's vliegen er totaal pijnloos vanaf. Althans, dat beweren ze.
28 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Around The World In 116 Beers
Eén van de meest favoriete dranken ter wereld is overduidelijk bier. De populaire merken hier in Nederland kunnen we zo opdreunen, maar hoe zit het met de rest van de wereld? Laten we eens een rondje aardbol doen.
28 Nov '08 - in Cool
door Patrick
In De Kaneschijn
Wat moet je als succesvolle zanger doen om nog meer fans te winnen? Kane zanger Dinand begrijpt het, en richt zich op een wat jongere doelgroep.
28 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Divorce
Dat een relatie op de klippen loopt kan gebeuren, maar een scheiding brengt altijd zoveel gezeur met zich mee. Ik hoor het Acda en de Munnnik nog zingen 'cd van jou, cd van mij'. In Cambodja verdelen ze de spullen op een hele andere manier.
28 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Flash Beer, Carlton Draught
Om bij een bierbrouwerij als Calton Draught aan de slag te kunnen moet je beschikken over de nodige kwaliteiten. Mocht je tijdens je sollicitatiegesprek vast lopen, laat je dan van je beste kant zien.
28 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
YouTube Live
De 22ste was voor YouTube de eerste keer dat ze online een live uitzending gaven. Niet alleen voor hun een aardige stap, maar voor ons ook tevens vermaak. Entertainment, feest en muziek. Een waar feest met de YouTube helden die we allemaal kennen. Voor wie die de uitzending gemist heeft hier de herhaling.

Voor de info: de complete show duurt een kleine twee uur.
27 Nov '08 - in Actueel
door Patrick
Sinterklaas, Zwarte Piet
Nu dat de beste man weer in het land is kunnen wij de oude doos weer eens opentrekken. Kennen jullie ze nog? Bob de Rooy als Sinterklaas. Kleine Kelvin met zijn eigen mening over de Sint, en dat twee keer. De ouderwetse Sint bloopers mogen niet ontbreken, en natuurlijk Hans Teeuwen als Sinterklaas in Debiteuren Crediteuren. Hier deel 1 en hier deel 2. Als bonus, het verhaal achter Zwarte Piet.
27 Nov '08 - in Retro
door Patrick
Wii Trick
Mocht je de komende dagen met een paar maten Mario spelen op de Wii, hier een kleine tip hoe je kan winnen. De truc zal waarschijnlijk ook werken bij andere games.
27 Nov '08 - in Humor
door Patrick
iPrinter
De jongens bij Apple blijven het ons maar makkelijk maken. Nou is de laatste versie van de Macbook echt een geweldig ding, maar de iPrinter maakt het geheel wel erg compleet.
27 Nov '08 - in Tech
door Patrick
Snowboard Air Time
Ouderwets met een snowboard de berg af is inmiddels niet spannend genoeg meer. Met een kite breng je daar wel verandering in.
26 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
50 Sexiest Moments 2008
Als er één heer en meester is in 'best of' lijstjes maken dan is het Nuts magazine wel. Wat waren de 50 heetste momenten van 2008? Je vindt ze hier!
26 Nov '08 - in Sexy
door Patrick
Drunk Darts
Met een beetje dart skills kan je een uitdaging als deze best aan, maar als je al de nodige liters bier achter je kraag hebt kan je het beter niet proberen. Daar komt alleen maar gezeik van.
26 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Wii Accidents
Waarschijnlijk zullen Sinterklaas en de Kerstman een aantal Nintendo Wii's uit gaan delen volgende maand. Geweldig speelgoed, maar let wel een beetje op.
26 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Ice Age 3 - Dawn Of The Dinoaurs
De laatste tijd verschijnen er stuk voor stuk geweldige animaties in de bioscoop. Het derde deel van Ice Age Dawn of the Dinosaurs laat nog even op zich wachten, hier alvast een kleine teaser. Release: 1 juli 2009
26 Nov '08 - in Trailers
door Admin
Beer Bottle Trick
Huis, tuin en keuken experimenten zijn altijd leuk om een saaie zondag te vullen. Wat zou er gebeuren als je een vol flesje bier aan het koken brengt?
25 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Roof Dunk
Gewapend met een camera de Jackass stunts van je vrienden opnemen, wat is er nou mooier. Waarschijnlijk filmen als de maffe stunts niet helemaal verlopen zoals de bedoeling is.
25 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Door Prank
Je maten in de maling nemen is altijd leuk, maar er zijn gasten die net wat te ver gaan. Want laten we eerlijk wezen, ik had hetzelfde gedaan met zijn bed.
25 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Ball Boy
Als kleine jongen is het natuurlijk fantastisch als je aanwezig mag zijn bij een voetbalwedstrijd van je idool. Nog mooier als je mag helpen als ballenjongen. Het klinkt gewoon te mooi om waar te zijn.
25 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Cameleon Moves
Een kameleon is op zich al een bijzonder beestje, maar als je er toevallig één tegen het lijf loopt die beschikt over de nodige dance skills dan is het wel heel apart.
25 Nov '08 - in Humor
door Patrick
CAT Stunt
Eer dat je een beetje overweg kan met een grote graafmachine ben je een paar jaar verder. Noemen ze dit talent of gewoon pure ervaring?
24 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Atlantis The Palm Opening
Als wij hier in Nederland een nieuw hotel openen mag je blij wezen als je een gratis drankje krijgt en misschien wel 10 euro korting op een kamer. In Dubai doen ze het op een andere manier. Het kost een kleine 20 miljoen, maar dan heb je ook wel spektakel. Hier de foto's.
24 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Brick Head
Hier in Nederland zijn er aardig wat veiligheids voorschriften in de bouw. Niet te zwaar tillen, helm, werkschoenen en ga zo maar door. In het buitenland doen ze het net wat anders..
24 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Students, Weerstand, WTF
Dat een gemiddelde student niet zo nauw kijkt wat hygiëne betreft mag onderhand duidelijk zijn. Of het nou tijdens een feestje is of de volgende ochtend, één ding is zeker. Je wordt er wel groot en sterk van.
24 Nov '08 - in WTF!
door Patrick

Canon Freecording
Canon Freecording
Canon's Freecording is één groot film experiment. Bekijk de wereld eens vanuit een ander oogpunt, of leg voorwerpen op een originele manier vast. Met andere woorden, laat je fantasie de vrije loop. Maak nu zelf een Freecording (max. 90 seconden) en upload hem bij de Canon Freecording groep op Flickr waar je tevens fantastische films kunt bekijken van andere Freecorders. Kijk zelf maar eens!
24 Nov '08 - in Advertentie
door Patrick
Burj Dubai Base Jump
Basejumpers verleggen dagelijks hun grenzen. Want op den duur is een beetje flatgebouw geen uitdaging meer. Het moet hoger en groter. Deze twee mannen sprongen van het ultieme gebouw, de Burj Dubai.
23 Nov '08 - in Sport
door Patrick
Boat Accident
Soms vraag ik mezelf wel eens hoe mensen het voor elkaar krijgen om in de problemen te komen. Want laten we eerlijk wezen, zoveel water om je heen en dan nog zoeken ze elkaar op.
23 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Tequila
Heb je toevallig weer een uitzending gemist van de geweldige serie Tequila, geen nood. Onze buurman heeft hem nogmaals klaar staan voor je.
23 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Beatbox Pro
Er zijn op het internet aardig wat filmpjes te vinden van beatboxers die zichzelf de hemel in prijzen. Neem als voorbeeld deze jongen die maar al te graag zijn kunsten wil laten zien.
23 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Wasabi, Eye
Experimenteren met eten en specerijen kan geen kwaad, maar als je gekke dingen gaat doen met wasabi dan kan het wel eens pijnlijk aflopen. In je eten oké, maar dit lijkt me niet zo'n strak plan.
22 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Dutch Talent
Is het onderhand niet eens tijd voor nieuw Nederlands talent. Frans en Marianne hebben we onderhand wel gezien. Een frisse wind kan geen kwaad. Voor wie kiezen jullie? Wilbert of vrolijke Jordy..
22 Nov '08 - in Music Vids
door Patrick
Disco Meisjes
Wie vanavond ergens in Nederland in een discotheek staat te dansen kan er over meepraten. Er loopt genoeg vrouwelijk schoon in ons kikkerlandje, en de jongens van WLF laten het je graag even zien.
22 Nov '08 - in Sexy
door Patrick
Apple
22 Nov '08 - in Pics
door Patrick
Zune Paint
Bij een goede commercial is het de bedoeling dat je een bepaalde indruk achter laat. Dat mensen over een paar dagen nog steeds praten over je creativiteit. Eén ding is zeker, het zal even duren voordat deze beelden van mijn netvlies af zijn.
22 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
Cruise Ship Storm
Je zou kunnen denken dat een lange cruise voor de wat oudere onder ons is, maar vergis je gerust niet. Het gaat er soms ruiger aan toe dan je zelf denkt.
22 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Bathroom Prank
Heb jij ook zo'n vriendin die niet voor de spiegel vandaan te slaan is? Lippenstift hier, oogschaduw daar, en nog even de haren föhnen terwijl je al een kwartier te laat bent. Laten we er dan maar misbruik van maken.
21 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Bruce Lee Ping Pong
Op badminton na is tafeltennis de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen, maar er is altijd baas boven baas.
21 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
True Fans
Een echte fan staat vol trots achter zijn favoriete groep, ploeg of artiest. Met heel je hart en ziel hoop je dat hij het ultieme bereikt, maar mocht het een keer wat tegenvallen dan krijg je dit.
21 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Car Wash
Een echte auto liefhebber vergeet de autowasserette en pakt ouderwets de spons. Met een beetje hulp van een hogedrukspuit is in no-time je auto weer spik en span.
21 Nov '08 - in Humor
door Patrick
I Got Married
Ze beweren dat het de mooiste dag van je leven is, al heb ik toch zo mijn twijfels. Op elk potje past een dekseltje, maar dat deze twee elkaar het ja woord hebben gegeven mag een wonder zijn. Hier meer!
21 Nov '08 - in WTF!
door Admin
Single Ladies
Beyonce's laatste hit 'Single Ladies' zullen jullie ongetwijfeld al verschillende malen gehoord hebben. Een heerlijk nummer dat vraagt om de nodige remakes. Deze kennen jullie waarschijnlijk al, nu deze versie om de boel te compenseren.
20 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Big Balloon Act
Je ziet regelmatig act's op tv voorbij komen waarvan je denkt 'Dat kan ik ook!'. Gelukkig is bijna iedereen in het bezit van een webcam. Geniet even mee.
20 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Homemade Guitar Hero Drumset
Dat er al een tijd drumstellen te koop zijn voor de diverse consoles is geen nieuwtje meer. Maar voor wie Guitar Hero niet naast zich neer kan leggen maar wel zijn gitaar zat is, is dit home made drumstel wel wat.
20 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Soccer Flip Throw
Voor een beetje voetballer is een bal ingooien vanuit de nek de normaalste zaak van de wereld. Er zijn ook spelers die er wat speciaals van proberen te maken..
20 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Life = Risk
Het valt niet altijd mee om jezelf te bewijzen. Maar geloof mij, de beste ter wereld zijn wel eens met de nek aangekeken. Soms moet je wat risico nemen om je doel te bereiken.
19 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
Train Accident, Porsche
Ze zeggen dat reizen met de trein een stuk veiliger is dan met de auto. Eén ding is zeker, ik had ze liever stuk voor stuk over de snelweg gereden. Eeuwig zonde!
19 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
A Boy And His Train
Als een kleine snuiter op zijn gemak aan het spelen is met zijn trein kan het wel eens gebeuren dat hij zijn fantasie de vrije loop laat. Zo ook deze mini machinist.
19 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Students
Als student moet je toch wat om de stille uurtjes wat aangenamer te maken. Je maat laten schrikken kan nooit kwaad, en anders pakken we gewoon een rolcontainer voor een beetje pret.
19 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - Welcome Back
De mensen van Improv Everywhere blijven ons vermaken met hun grappen. Kom je nietsvermoedend aan op het vliegveld, staat er een groep onbekende op je te wachten voor een warm onthaal.
19 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Sinterklaas
De Sint is weer in het land met zijn knechten. Elk kind is dolblij en staat in de rij om een verlanglijstje aan de beste man te geven. Maar wat denkt de Sint er zelf eigenlijk van?
18 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Waterslide Spoof
Kennen jullie deze commercial nog van een poosje terug? Super gedaan, maar je kan natuurlijk wachten op andere bedrijven die een loopje met je nemen.
18 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
Mama Appelsap
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je op je gemak naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Humor, dat is één ding wat zeker is. Thnx Kicken!
18 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Top Gear V8 Blender
Dat de jongens van Top Gear echt een wereld baan hebben mag duidelijk zijn. Ze kunnen niet alleen goed overweg met auto's, maar ze zijn ook nog eens goed in de keuken. Dat bewijst deze V8 blender maar weer.
18 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Orca vs Penguin
Als pinguin is zwemmen met een aantal orka's pure zelfmoord. Je zou denken dat orka's geen domme beesten zijn, maar toch is deze ober ze te slim af.
18 Nov '08 - in Cool
door Patrick
MTB Jump
Het is heerlijk om op je vrije dag een beetje door de bossen te crossen. De obstakels die de natuur maakt zijn uiteindelijk geen uitdaging meer, tijd om zelf wat te bouwen. Perfecte uitvoering!
17 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Motor Show Off
Als trotse eigenaar van een snelle motor wil je natuurlijk wel even het hele internet laten zien wat voor kracht je monster in huis heeft.
17 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Train Crossing
Bijna overal in Nederland zijn de spoorwegovergangen beveiligd met een slagboom. Natuurlijk niet zonder reden, het is immers een stuk veiliger voor iedereen. Want op deze manier is het gewoon wachten tot het een keer fout gaat.
17 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Dave Kaplan
Als professional UFC vechter denk je de hele wereld aan te kunnen. Zo ook David Kaplan die volgens zichzelf niet KO te slaan is. Laten we eens kijken of hij gelijk heeft.
16 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Bad Idea
Je weet hoe het gaat als een groepje gasten met elkaar op stap gaan. Glaasje op en lang leve de lol. Een fles op je hoofd kapot laten slaan lijkt dan een best idee...
16 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Eye Shot
Wie heeft er vroeger nou niet zo'n speelgoed dartpistool gehad? Leuk speelgoed, maar voeg daar een beetje sambal en zout aan toe, en dan wordt het toch een heel ander verhaal. Hoor ik Hoax, Photoshop of gewoon een dwaas?
16 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Burn-E
Als ik Wall-E zeg zul je ongetwijfeld meteen weten waar ik het over heb. De mensen van Pixar zijn altijd zo goed om bij een film als bonus een aantal mini producties te geven. Zo ook het kleine meesterwerkje Burn-E.
16 Nov '08 - in Animation
door Patrick
Victoria's Secret @ Miami
Het welbekende merk Victoria's Secret zal iedereen wel bekend in de oren klinken. De lingerielijn staat tevens bekend om zijn topmodellen. Wat vinden jullie ervan?
16 Nov '08 - in Sexy
door Patrick
Tequila
Humor, daar houden we wel van. Na Trigger happy, Tragger hippy en ga zo maar door is Tequila ook weer terug. Weet je niet waar ik het over heb? Kijk dan hier!
16 Nov '08 - in Humor
door Patrick
The Price Is Right
Sommige mensen zijn geboren voor de liefde en andere voor het geluk. De Amerikaanse show 'The price is right' bewijst dat weer eens. Neem Josh, een spontane jongen die zijn zakken vult, maar ook Taylor is van een simpele quiz niet armer geworden. Only in America!
15 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Pushover
Gametime! In het kader van de 4.345.027 omgevallen stenen afgelopen vrijdag, gaan wij vandaag onze eigen strijd aan met de dominostenen. De wat oudere gamers zullen Pushover zeker nog wel kennen. Screenshots en download vindt je hier. Game on! Thnx Pepsels
15 Nov '08 - in Games
door Patrick
Animals
15 Nov '08 - in Photography
door Patrick
Skate Jump, Fence
Altijd leuk zo'n dagje met je maten skaten, maar je weet hoe het gaat. Bij elke sprong gaat de lat een stuk hoger. Wie springt er over het hek?
15 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
I Hate Nature II
Op diverse zenders als Discovery zien we vaak de mooiste programma's over de natuur die onze planeet te bieden heeft. Er zijn ook mensen die er geen moer om geven. Na deel één is er nu deel twee van de documentaire 'I hate nature'.
15 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Crying
Je ziet het regelmatig bij de speelgoedwinkel om de hoek. Kinderen die schreeuwen en huilen omdat ze dat nieuwe speeltje niet krijgen, maar na een paar minuten janken krijgen ze vaak toch hun zin. Wat denk jij, werkt dat ook bij een volwassen vent?
14 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Gospel
Ik heb het al eerder gezegd, mij zal je niet zo snel in een kerk tegenkomen. Althans, als ik deze oudjes zo bezig zie blijkt het toch maar weer dat de kerk ook met zijn tijd meegaat. Rap on!
14 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Boat Jump
Tijdens de vakantie even met een rondvaartboot mee is de normaalste zaak van de wereld. Onder het aanmeren door laten ze nog één keer zien hoe je van boord moet springen. Tja, wie niet luisteren wil...
14 Nov '08 - in Humor
door Patrick
SUV, Parking
Tegenwoordig zien we steeds meer SUV's rijden. Geen wonder eigenlijk, een grote degelijke auto met de rijeigenschappen van een normale wagen. En buiten dat kan je ook nog eens een obstakel nemen zonder er wat van te merken.
14 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Ken Block, Gymkhana, Subaru, WRX STI
Dat Ken Block een man is die aardig overweg kan met zijn Subaru Impreza WRX STI hebben we al eens eerder gezien. Vandaag kijken we met hem mee tijdens zijn gymkhana oefeningen. Dat is pas sturen. Thnx!
13 Nov '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Road Rage
De uitspraak 'kort lontje' kennen we allemaal wel van de Sire voorlichtingsfilmpjes. Dagelijks hebben mensen onderweg wel eens onenigheid, zo ook deze Rus die het niet helemaal eens is met de andere bestuurder.
13 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Light Tube vs Head
Het lijkt wel of er steeds meer mensen zonder hersenen zijn die hun 'stunts' willen laten zien op internet. Een TL buis breken op iemands hoofd hebben we al eerder gezien, maar deze manier is wel heel apart.
13 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Table Jump
Altijd leuk die overmoedige mensen die graag voor een groep vrienden stoer willen doen. Je bent natuurlijk een hele vent als je door een tafel heen springt. Of niet...
12 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Hyper Dog
Hartstikke lief hoor. Kom je thuis, staat er een trouwe viervoeter op je te wachten om je eens een warm welkom te heten. Althans, overdrijven is ook een vak.
12 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
GSM Prank
Het is al erg genoeg als je met pech komt te staan, maar als dan ook nog blijkt dat je mobiel thuis ligt verpest dat helemaal je dag. Gelukkig zijn er altijd andere mensen die je even hun gsm kan vragen. Maar of hij een grapje kan waarderen is een ander verhaal,
12 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Make Love Not War, Boxer, Kiss
Het valt niet mee om in de ring een geduchte tegenstander tegenover je te hebben. Mocht je de verliezer dreigen te worden, gooi dan gewoon de handdoek in de ring. Dit schiet niet op.
12 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Pixar's Up
De mensen bij Pixar zitten ook niet stil. Na geweldige creaties als Ratatouille, Finding Nemo en natuurlijk Cars is het nu tijd voor Carl Frederickson en zijn vliegende huis. Hier de trailer van Pixar's nieuwste animatie 'Up'.

Release: 29 Mei 2009.
12 Nov '08 - in Trailers
door Patrick
BMW X5, Garage
Wie van een beetje ruig en comfortabel rijden houdt, zal een BMW X5 zeker waarderen. Een X serie is voor de mensen die het graag net even anders doen. Deze dame denkt daar net zo over. Fixed!
11 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Webcam Dance
Hoeveel mensen staan er vanavond weer voor de webcam hun kunsten te vertonen om morgen via Youtube te verspreiden? Legio, al zijn er maar weinig filmpjes die echt de moeite zijn.
11 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Unusual Architecture, Buildings, Design
We zien genoeg gebouwen om ons heen. Negen van de tien keer gaat het om een blokkendoos zonder enige uitstraling. Toch zijn er genoeg architecten die dagelijks hun best doen om er wat speciaals van te maken.
11 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Sinterklaas
Nog even en dan is het weer zover. Dan zitten de stadsbussen weer vol met hulp sinterklazen. Reclame maken voor je producten is nu een goed moment, en zoals we van Bol gewend zijn is de commercial ook deze keer weer zeer geslaagd.
11 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
Joran van der Sloot
We konden er natuurlijk op wachten. Na de eerste undercover confrontatie met Joran waren er in no-time verschillende liedjes over de boot. Logisch dat ook nu weer de creatievelingen aan de slag zijn gegaan.
11 Nov '08 - in Music
door Patrick
Yellow Snow
Nog even en dan gaat een groot gedeelte van ons bepakt en bezakt richting de bergen. Sneeuw, snowboarden, apres ski en ga zo maar door. Eén gouden regel, eet geen gele sneeuw. Althans...
10 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
Tuning Babe
Het kost een bak met geld maar dan staat je oude Honda Integra weer spik en span voor de deur. Om het af te maken nog een paar mooie foto's met je schatje erbij en hij kan zo een tuning magazine in.

Hilarisch, hier het hele verhaal. Thnx Belthazor!
10 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Quad Jump
Hoe meer pk's een voertuig heeft, des te gekker mensen er mee om gaan. Nou moet ik zeggen dat ik niet vies ben van snelheid maar dan moet het wel goed gaan. De sprong was redelijk, de landing kon beter.
10 Nov '08 - in Sport
door Patrick
Flight Line Marshal Dance
Als flight-line Marshal moet je goed je koppie erbij houden. Ontspanning is van groot belang, maar hoe doe je dat als je dag en nacht klaar moet staan voor het vaderland? Heel simpel, gewoon onder werktijd. Deze klassieker hadden we al eens. hier en hier nog een paar mannen met plezier in hun werk.
10 Nov '08 - in Retro
door Patrick
Catwalk Criminal
De meeste onder ons zullen de clip 'Catwalk criminal' van Kane al meerdere keren hebben gezien. De jongens van Koefnoen hebben het niet zo op Kane, zie hier hun versie 'Washed-out wannabe'.
09 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Cats & Dogs
Katten en honden, je zou in eerste instantie denken dat is water en vuur. Deze kat is gek op het verwennen van zijn honden vriendje, maar ook een hond heeft grenzen!
09 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Eye Of The Needle
Bekende kunstenaars kennen we van schilderijen, beeldhouwwerken en ga zo maar door. Willard Wigan is een man die niet kan lezen en schrijven, maar één ding is zeker. Geduld heeft hij!
09 Nov '08 - in Cool
door Patrick
The Black Hole
Het fenomeen 'zwart gat' oftewel black hole kennen we allemaal wel vanuit het universum. Het wordt een heel ander verhaal als je er op kantoor mee te maken krijgt.
09 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Chiropractor
Voor velen is een bezoekje aan de dokter weekelijkse kost. Geen pretje, en al helemaal niet als achteraf ook nog eens de rekening op de mat valt. Bij gebrek aan geld, altijd creatief zijn!
08 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Sungha Jung, Guitar, Talent
We kunnen dagelijks voor de tv een beetje de guitar hero uithangen, maar dat zal ons talent niet veel goeds doen. De echte guitar master is de elf jarige Sungha Jung. Kijk mee. 1 | 2 | 3 | 4
08 Nov '08 - in Music
door Patrick
Rolls Royce Silver Shadow
Mensen die dik geld uitgeven voor een auto zijn er genoeg. Neem als voorbeeld een 1970 Rolls Royce Silver Shadow. Dat is een perfecte klassieker op zich toch? Daar denken sommige heel anders over.
08 Nov '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Joran van der Sloot, Peter R de Vries
Morgen is het zover. Wederom een nieuwe undercover operatie van Peter R de Vries met Joran van der Sloot in de hoofdrol. De mening van Freek de Jonge is duidelijk. Hoe denken jullie erover?
08 Nov '08 - in Actueel
door Patrick
Women vs Golf Cart
Laten we voorop stellen dat niet alle vrouwen zo slecht rijden als sommige denken. Neem bijvoorbeeld een golf cart, dat moet toch geen probleem zijn?
07 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Timmy
Halloween hebben de Amerikanen al een week achter de rug, maar toch wil ik één 'trick or treat' filmpje jullie niet onthouden. Zie hier Timmy.
07 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Commodore
Waar is toch de tijd gebleven dat je na school met een paar vriendjes achter de Commodore kroop met een glas Cola voor je neus. Kennen jullie de spelletjes nog herinneren? Hier een compilatie Amiga en hier de 64.
07 Nov '08 - in Retro
door Patrick
Sema 2008
Van 4 t/m 7 November werd in Las Vegas de Sema show 2008 gehouden. Naast de concepts, exclusieve modellen en nieuwtjes was natuurlijk ook het nodige vrouwelijke schoon aanwezig. Hier een kleine impressie.
07 Nov '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zombie Fest
Zo hadden we een poosje terug een kleine impressie van de Toronto Zombie Walk 2008. Vandaag de beelden van de Monroeville world zombie day 2008.
07 Nov '08 - in Pics
door Patrick
Boogie Boogie Hedgehog
Boogie Boogie Hedgehog, duidelijk toch?
06 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Ashtray
Roken is een slechte eigenschap, dat mag duidelijk zijn. Alcohol ook, maar dan heb je gelukkig geen last van een volle asbak.
06 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
President Bush
06 Nov '08 - in Humor
door Patrick
CNN Hologram
Wie denkt dat hologrammen fictie zijn en alleen in films als Star Wars voor komen komt bedrogen uit. Nieuwszender CNN bewees dat gister met deze beelden.
05 Nov '08 - in Cool
door Patrick
Handy Man, Wood, Prank
Als Pa druk met de verbouwing van het huis bezig is, dan is het wel zo netjes om de beste man een helpende hand te bieden. Alleen geloof ik wel dat dit de laatste keer is geweest.
05 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Tattoo Removal
Voor een mooie tattoo moet je wel even de tijd nemen, een kunstwerk is immers niet één, twee, drie gezet. Verwijderen is een ander verhaal. Ik wist echt niet dat het zo snel kon.
05 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Splitter
Gametime! Niet al te moeilijk deze keer. Probeer door middel van splitten je poppetje naar zijn doel te loodsen. Simpel toch? Game on!
05 Nov '08 - in Games
door Patrick
F1 2008
We hadden een paar dagen terug al een compilatie met F1 missers. Vandaag gaan we op verzoek een stap verder met de F1 jaarclip 2008. Enjoy!
05 Nov '08 - in Sport
door Patrick
Tesla Car Protection
Hoe ellendig is het als je bij je auto komt en je raam is weer eens ingeslagen. Het liefst zet je de auto onder stroom, alleen is dat helaas niet mogelijk. Althans, met een Tesla in de tuin kom je toch een behoorlijk eind.
04 Nov '08 - in Tech
door Patrick
Garage
Zoals jullie weten was mijn ritje naar de supermarkt gisteren behoorlijk snel achter de rug. Rij ik thuis de parkeergarage in, staat er weer iemand op mijn plek. Het zit ook nooit mee he.
04 Nov '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Risky Hero
De wat oudere bezoekers zullen deze scene uit de film Risky Business nog wel kennen. De jongens achter deze commercial van Guitar Hero waren hem ook nog niet vergeten, maar één ding is zeker. Ik zie liever Heidi!
04 Nov '08 - in Commercial
door Patrick
Vending Machine
Hoe irritant kan het zijn. Gooi je een euro in een kast voor een klein zakje chips en dan blijft hij nog hangen ook. Ach, een goeie trap doet wonderen.
04 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
On Your Mark
Gametime! Dat Japanners de meest rare shows kunnen verzinnen wisten we al, maar dat ze daarbij ook nog auto's uitdelen is wel het toppunt. On Your Mark is een dol dwaze game show waarbij 38 Mitsubishi's te winnen zijn. Ben jij één van gelukkige? Game On!
04 Nov '08 - in Games
door Patrick
Modderboarden 2008
Waar is toch de tijd gebleven dat we ons nog konden vermaken zonder tv en Playstation. Oud Hollandsche sporten mogen we niet vergeten. Tijd voor een middagje modderboarden. Thnx Roel!
04 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Plekr
Als student in een nieuwe stad is het soms lastig je plek te vinden. De kroeg zal je net als ons al snel gevonden hebben maar hoe zit het met de rest? Bij Hyves hebben ze er iets op gevonden: Lang leve Plekr.
04 Nov '08 - in Tech
door Patrick
Ralphie May
Het is alweer een tijd terug dat we een stand up comedian voorbij hebben zien komen, maar we hebben er weer één. Laten we eens ouderwets genieten van bijna een uur humor met Ralphie May.
04 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Lamborghini Murcielago
Vanmiddag was er weer heibel in de tent. Ik trek de koelkast open, en je raad het al, geen bier. Tja, dan toch maar even snel naar de supermarkt.
03 Nov '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
UFO 1870-2008
Het is naïef om te denken dat wij de enige levende wezens zijn in dit heelal, maar hoe zit het met de ufo's? Er zijn aardig wat mensen die dingen zien vliegen, en dat zonder enige drugs. Wat denk jij?
03 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Bike Crashes
Motorsport blijft geweldig om naar te kijken. Niet alleen om de stuurmanskunsten van de coureurs, maar ook de beelden als het zo nu en dan even mis gaat. Dat blijkt maar weer uit deze compilatie.
03 Nov '08 - in Sport
door Patrick
Subaru Impreza
De Subaru Impreza is niet meer weg te denken uit de rally wereld. De meningen over het uiterlijk van de Impreza lopen behoorlijk uiteen. Persoonlijk kan ik er wel van genieten.
03 Nov '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Home Shopping
Elke avond is er wel een home shopping verkoper die voor de hoofdprijs de meest rare meuk in je schoenen wil schuiven. Totaal niet interessant, maar als het live tv is kan het toch nog best grappig worden.
03 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Jump Of Death
Na dagen voorbereiding is het dan eindelijk zover. De schans is vakkundig in elkaar gezet, de pocket bike volledig in orde. Cameraman klaar en in positie. Tijd voor de jump of death!
02 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Chewing Gum Sculptor
Bij de reakties zie ik dagelijks uitspraken voorbij komen zoals 'die heeft geen leven', 'tijd teveel' en ga zo maar door. Ik kan het fout hebben, maar volgens mij hebben we nu echt zo'n geval.
02 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Deal Or No Deal Dumbass
Het verslavende spelletje 'Deal or no deal' is dagelijks op de Nederlandse tv te bekijken. In Amerika ook, alleen zijn daar de prijzen net een stuk hoger dan bij ons, maar of ze daar ook een stuk slimmer zijn?
02 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
Just Animals
02 Nov '08 - in Pics
door Patrick
Traffic Light Monkey
Met je lamme harses een verkeerslicht inklimmen lijkt op dat moment een goed idee. Maar let wel op, er zijn mensen die beter kunnen gooien dan jij kan klimmen.
02 Nov '08 - in WTF!
door Patrick
7 Year Old Piano Genius
Het is slim om zo vroeg mogelijk met een muziek instrument te beginnen wil je het op den duur behoorlijk kunnen spelen. Er zijn natuurlijk ook natuurtalentjes zoals deze zeven jarige meid. Ik doe het haar niet na.
02 Nov '08 - in Music
door Patrick
F1 Crashes 2008
Zoals gewoonlijk heeft het formule 1 seizoen ook dit jaar weer schitterende beelden opgeleverd. Het mooiste blijft toch wel de momenten waarbij het fout gaat. Hier een compilatie vol spektakel.
01 Nov '08 - in Sport
door Patrick
Pic Talk XXIII
Terwijl een groot gedeelte van de bezoekers zich aan het voltanken is, vraag ik de overige om hun grijze massa weer eens aan het werk te zetten voor een onderschrift bij deze foto.
01 Nov '08 - in Pics
door Patrick
Houston Cougars, Patrick, Leg
Houston, we've got a problem! Althans, Patrick Edwards heeft een probleem. De receiver van de Houston Cougars zal het veld waarschijnlijk een tijdje niet zien. Wie zet dan ook die karren daar neer?
01 Nov '08 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties