Archief

Items van April 2008
Backflip Impossible
Achterover springen en weer netjes op de voeten landen, hoe moeilijk kan het zijn? Waarschijnlijk heeft niet iedereen de les gevolgd tijdens gym, want het blijkt nog best lastig.
30 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Koninginnedag
Terwijl de helft van jong Nederland nog ergens op een plein feest staat te vieren proost ik stiekem mee. Waar komt heel dat koninginnedag gevoel eigenlijk vandaan? Buro Renkema legt het even uit.
30 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Sofa King We Todd Did
Alles leuk en wel hoor dat koninginnedag gebeuren, maar een dagje met oma is ook niet verkeerd. Even een paar vreemde woordjes leren, dan blijft ze jong he.
30 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Lenovo
We hebben ze dagelijks onder de vingers, en ik kan je zeggen dat een Mac echt een droom is om mee te werken. Natuurlijk zijn er na de introductie van de Macbook Air mensen onder de indruk, maar helaas zullen er ook altijd slechte verliezers zijn.
30 Apr '08 - in Commercial
door Patrick
Next Level
Nu met het E.K. voor de deur is het weer genieten van de meest mooie filmpjes. Elk merk laat zich van zijn beste kant zien en zo ook Nike die met deze volledige versie van Take It To The Next Level weer een aardige lading top talent uit de kast tovert. fixed!
29 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent
Onderhand zien we dagelijks filmpjes verschijnen van programma's als Xfactor en Britain's got talent. Het merendeel van de filmpjes hoef je gelukkig niet te zien, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Zoals dit optreden van Mirza & Singh.
29 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Elevator Breakdown
Het 41 uur durende lift avontuur van Nicholas White hebben we allemaal wel voorbij zien komen de laatste weken. Het is immers geen pretje om opgesloten te zitten in een metalen bak van 2x3m, en al helemaal niet als je nodig naar het toilet moet.
29 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Kick Save
Nou ben ik niet van alle baseball moves op de hoogte, maar van een kick save had ik nog niet gehoord. Voor wie ook niet wat het betekent, Joel Pineiro laat het even zien. Mooie aktie!
28 Apr '08 - in Sport
door Patrick
Bed Testing
Wanneer je een auto gaat kopen wil je er eerst even mee rijden of hij je wel bevalt. Zo gaat het met een bed ook. Je wil natuurlijk wel even testen of hij wel lekker ligt. Toch?
28 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Drift King
Om tot de top te behoren van de drift experts moet je van goede huize komen. De enige manier is dagelijks trainen en zo vroeg mogelijk beginnen. Deze kleine snuiter komt er wel.
28 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Draadstaal S2 EP2
Gister was het weer zover, een nieuw heersend deel van Draadstaal. Mocht je hem gemist hebben, geen nood. Wij hebben hem klaar staan voor je.
28 Apr '08 - in Television
door Patrick
Killawatt
Gametime! Laten we eens een lekker simpel 'niet over nadenken' spel doen. Stapel zoveel mogelijk speakers op de vrachtwagen zonder er een paar te laten vallen. Score's in de comments. Game on!
27 Apr '08 - in Games
door Patrick
Denise Richards
We hebben actrice Denise Richards al een tijdje niet meer voorbij zien komen op tv. De 37 jarige schoonheid kennen we nog van films als Starship troopers en zeker niet te vergeten Wild Things. Maar wat vinden we nu nog van Denise. Roept u maar, Hot or Not?
27 Apr '08 - in Celeb's
door Patrick
Beer Groove
Waarschijnlijk kan een gedeelte van jullie even geen bier meer zien na dit zonnige weekend, maar bier lest niet alleen de dorst, het klinkt zelfs best leuk.
27 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Balls Of Steel
Balls of Steel is een comedy serie met verschillende onderwerpen. Scummy Mummy, Bunny Boiler, Annoying Devil en Neg's Urban Sports zijn daar een aantal van. De twee laatsten zijn zeker de toppers. Zie hier de laatste delen van Annoying Devil en Neg's Urban Sports.
26 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Kung Fu
Nou ben ik zelf geen expert op het gebied van vechtsporten, maar wat ik wel weet is dat je van buitenaf maar moeilijk kan zien wat voor skills iemand in huis heeft. Pas in ieder geval wel op je woorden tijdens de boodschappen.
25 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Wicked
Gametime! Vandaag gaan we voor twee spellen uit de Wicked fabriek. Misschien niet een al te slimme keuze voor een vrijdagavond, maar dat maakt het juist wat spannender. Gaan we voor de reactiesnelheid of een simpele breinbreker. Game on!
25 Apr '08 - in Games
door Patrick
South Park - Super Fun Time
Weer niks op tv, tijd voor humor. Zie hier de laatste aflevering van South Park 'Super Fun Time'. Beter kan je een weekend niet beginnen.
25 Apr '08 - in Animation
door Patrick
WRC Craziest Moments II
Gister lieten we het eerste deel zien van WRC craziest moments, maar zoals we allemaal wel weten zijn alle opmerkelijke momenten niet samen te voegen in drie kwartier. Daarom doen we daar nog een klein uurtje bij. Enjoy!

Part I | Part II | Part III | Part IV | Part V
25 Apr '08 - in Sport
door Patrick
Cheersch!
Na de Beertender en Perfect Draft komt ook Grolsch volgende maand met hun nieuwe thuistap 'Cheersch' op de markt. Handig of niet, wat denken jullie?
25 Apr '08 - in Actueel
door Patrick
Dust..
Eén keer in de zoveel tijd is het wel eens wijs om de pc open te schroeven en hem stofvrij te maken. Voor mij is het ook al weer een paar weken terug, maar zo te zien is schoonmaken nog niet echt nodig.
25 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
PS3 Laptop
We hebben al eens eerder aandacht besteed aan elektronica en console freak Benjamin Heckendorn. Na de Xbox 360 laptop is nu ook zijn laptop versie van de Sony Playstation 3 klaar. Het kost een paar maanden, maar dan heb je ook wat.

Heb je nog wat los geld liggen? Het is voor een goed doel namelijk.
25 Apr '08 - in Cool
door Patrick
NS
Vrijdag en de zon schijnt. Een mooie dag om er weer eens met de trein op uit te trekken. Mocht je onderweg de conductrice wat willen vragen dan heb je kans dat je even geduld moet hebben. Er zijn immers belangrijkere zaken die moeten gebeuren.
25 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
WRC Craziest Moments
Dat er bij World Rally Championship meer komt kijken dan snel van A naar B rijden mag duidelijk zijn. Van koeien tot kangaroo's, de coureurs maken onderweg de meest rare dingen mee. Kijk mee naar enkele opmerkelijke momenten uit de WRC geschiedenis.

Part I | Part II | Part III | Part IV | Part V
24 Apr '08 - in Sport
door Patrick
Pregnancy Tips
Is er toevallig een kleine op komst? Laten wij je dan een aantal handige tips meegeven. Althans handig, wat ik me afvraag, zullen er nou echt mensen zijn die dit soort boekjes serieus nemen?
24 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Basejump
Parachuttespringen en basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, dit is toch geweldig.
24 Apr '08 - in Sport
door Patrick
Porsche Cayman S
Heb jij ook zo'n hekel aan wasstraten die na het werk je auto maar voor de helft droogmaken. Lelijke vlekken willen we niet op een Porsche Cayman S, dus dan zit er niks anders op dan even de auto droog te rijden.
24 Apr '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Biertijd Bowling Day
Eigenlijk is de Biertijd bowling day een beetje een vast ritueel geworden. Twee keer per jaar trekken we met een besloten groepje de bowlingschoenen aan en maken we er een gezellige avond van. Van mij mag de volgende BBD snel weer komen.
23 Apr '08 - in Sexy
door Patrick
Draadstaal S2 EP1
We hebben er even op moeten wachten maar afgelopen zondag was het weer raak. Een nieuwe reeks van Draadstaal is weer begonnen. Zie hier deel 1.

Ook humor: Zinloos Gebeld.
23 Apr '08 - in Television
door Patrick
Action Hero Quotes
Er zijn aardig wat bekende acteurs, maar waar herken je ze aan? Als ik 'I'll be back' hoor denk ik gelijk aan Arnold Schwarzenegger. De uitspraak 'Yippee ki yay, motherfucker' behoort ook maar tot één persoon, en zo zijn er nog veel meer. Na deze compilatie ken je ze allemaal weer.
22 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Weather Condition 1
Zit je eindelijk lekker onderuit gezakt op de bank hoor je de meest irritante vraag allertijden. 'Schat, laat jij de hond nog even uit?' Wees blij dat je in ons kleine landje woont, want met weather condition 1 op Antartica zet je zeker geen stap buiten de deur.
22 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Dove Onslaughter
Allemaal houden we wel van een strak en verzorgd huidje, dat blijkt maar weer aan de hoeveelheid cremetjes die er te koop zijn. Dove is zo'n merk die graag met deze 'schoonheid' te koop loopt, alleen blijkt het achter de schermen toch een stuk minder mooi.
22 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Googolopoly
Het stokoude spel Monopoly is bijna bij iedereen wel in huis te vinden. Dit meest verkochte bordspel is al vanaf 1935 in vele varianten op de markt verschenen. We moeten met de tijd mee, download hier Google's versie Googolopoly in pdf formaat.
22 Apr '08 - in Games
door Patrick
007
We moeten nog even wachten op de nieuwe film van James Bond, maar Quantum of Solace staat nu al vol in het nieuws. Het gebeurt namelijk niet dagelijks dat een Aston Martin DBS ongewenst zwemles krijgt.
21 Apr '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Virtual Shopping
Van het weekend weer chagerijnig achter je vriendin aangesjouwd terwijl zij aan het shoppen was? Dat hoeft allemaal niet meer! Virtueel shoppen wordt namelijk steeds leuker. Voor de dames hebben we deze site gevonden, waar je 360 graden rond kunt kijken in Nederlandse winkels. En de heren kunnen hun lol op in deze online dressing room. Dat is pas makkelijk.
21 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Egg Prank
Grappen, grollen en geintjes uithalen met je maten is tof, dat hoef ik niemand uit te leggen. Maar als je maat de grap eerder door heeft dan jij denkt kan je best wel eens zelf het slachtoffer worden.
21 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Hairy Potter
Kleine meisjes worden groot. Zo ook Harry Potter ster Emma 'Hermlien' Watson die op 15 April haar 18e verjaardag vierde. Zoals gebruikelijk was er genoeg paparazzi aanwezig, maar die 18 jaar zorgt er toch voor dat de camera voortaan ook 45 graden lager zijn werk zal doen.
21 Apr '08 - in Celeb's
door Patrick
Finger Boarding
Skateboarden kennen we allemaal wel, maar wie is op de hoogte van de huidige fingerboard trends? Allemaal leuk en aardig zo'n mini skateboard, maar wat kan je er eigenlijk allemaal mee?
20 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Dust Art
Allemaal hebben we zo onze hobby. Van postzegels verzamelen tot vogels spotten, het is maar waar je voldoening uit kan halen. Neem Scott Wade, een man die graag een stoffige auto onder handen neemt, en het resultaat mag er zijn.
20 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Payback Revenge
Om het lijstje nog éénmaal te noemen. We begonnen met een bakplaat tijdens het ontbijt, toen de klap op de kont met een slagroomtaart in het gezicht als afmaker. Vervolgens een schop vol in de noten en nu een heerlijk flesje ijswater. Next!
20 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Internet..
Het is allemaal zo vanzelfsprekend. Je zet je computer aan en voila, de wereld ligt aan je voeten. Maar wat als er plots geen internet meer is? Full Episode.
19 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Roads Are Hard
Nu de zon zo af en toe zijn gezicht laat zien, zijn er steeds meer mensen die ook de motor weer eens uit de schuur halen om een stukje te toeren. Niks mis mee, maar onthoud wel één ding, asfalt is hard!
19 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Scala
Het programma Britain's got talent trekt aardig wat kijkcijfers de laatste tijd. Logisch ook, naast bagger worden we ook verrast met daadwerkelijk nieuw talent. Kijk mee naar de dames van Scala.
19 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Silvie van der Vaart
Nou heb ik al een tijdje zin in een beetje zon. Maar na het zien van onze grote vriendin Silvie weet ik het zeker.. Laat de zomer maar komen!
18 Apr '08 - in Celeb's
door Patrick
Train
Waarschijnlijk heeft het merendeel van de bezoekers vroeger wel eens gespeeld met een model treinbaan. Voor sommige gaat de liefde net wat verder en laten het merk op hun lichaam tatoeren. Persoonlijk gaat me dat wat ver, want een merk is zo tijdgebonden. Deze man heeft de oplossing.
18 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Internet Theory
Richard is een jongen met een eigen theorie over wat mensen graag wel en niet willen zien op het internet. Aan wie kan je de vraag dan beter stellen dan aan je eigen vriendin. (Voel ik een payback aankomen?)
18 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Pound
Als je toevallig een bekende tegen het lijf loppt is het minste wat je kan doen elkaar even de handen schudden. Oké, een normale handdruk is misschien niet meer van deze tijd, dat moet stijlvoller kunnen.
18 Apr '08 - in Humor
door Patrick
911 Calls
Mocht je een keer in de problemen zitten dan is er altijd wel een alarmnummer dat je kan bellen. In Amerika is 911 het welbekende nummer voor alle dringende zaken. Althans, dringend?
18 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Paper DS
Leuk al dat nieuwe spul, maar voor de man met een kleine beurs is het tegenwoordig maar moeilijk gamen. Gelukkig kom je met papier en wat creativiteit ook al een heel eind.
17 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Dog vs Car
De hond is een mans beste vriend. Yeah right, dacht het even niet! Althans dat zeg ik nou wel, maar als je zo'n beestje alleen in de auto achter laat, dan heeft hij ook gewoon schijt aan jou! Hier het verhaal.
17 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Hagger Trippy IX
We hebben er even op moeten wachten maar toch kregen we wederom een nieuwe deel van Hagger Trippy toegeschoven. Kijk mee naar alweer deel 9 van de Belgische comedy reeks. Thnx DevFred!
17 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Aardappelschilmes Verbod?
Nederland op zijn best: per 1 mei 2008 is het verboden om een aardappelschilmesje in je bezit te hebben. Door een nieuwe Europese wet vallen ze namelijk onder de wapenwet. Bij een proef in Badhoevedorp zijn de eerste mesjes al in beslag genomen. Het moet toch niet gekker worden..
17 Apr '08 - in Actueel
door Patrick
Audi RS6
Er zijn een aantal merken heer en meester in het bedenken van geweldige commercials. Audi is daar één van. Dat blijkt maar weer uit dit kunstwerk voor de nieuwe Audi RS6.
16 Apr '08 - in Commercial
door Patrick
Hair Pizza Revenge
Je kan er vanuit gaan dat na een streek als de haarpizza revenge niet lang op zich laat wachten. Het kost een paar gaten in je muur, maar effectief is het zeker.
16 Apr '08 - in Humor
door Patrick
What Happened?
Soms vraag ik me na het kijken van een filmpje wel eens af wat er nou precies is gebeurd. Dit is nou zo'n typisch geval. We rijden mee met een Audi en plots lijkt alles fout te gaan. Watskeburt?
15 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Penn & Teller - Magic
in elk wereldje is er wel een soort van onderlinge competitie. Het moet altijd beter, sneller of wel mooier kunnen. Zo ook in de wereld van de magie. Kijk mee naar deze act van Penn & Teller met een dikke knipoog naar illusionisten Siegfried & Roy.
15 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Street Illusions
Er zijn aardig wat straatartiesten die hun kunsten vertonen op het world wide web, maar zoals gewoonlijk is er altijd baas boven baas. Wat artiest en tevens architect Kurt Wenner laat zien is echt top. Zie hier deel 1 en hier deel 2 van zijn portfolio.
15 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Sunburn
Wie wel eens te lang in de zon heeft gelegen zal er in het vervolg wel voor waken. Een zonnetje is lekker, maar een goed verbrande huid kan toch best gevoelig zijn. Toch fijn dat je vrienden dan graag helpen om de pijn te verlichten.
15 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Jump!
Dat een wagen als de Subaru Impreza zich qua wegligging niet meer hoeft te bewijzen in de rally sport mag duidelijk zijn. Maar laten we het eens over vliegen hebben. Na Patrick Richard is het nu de beurt aan Barry Johnson.
15 Apr '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rock Band Traffic
Het spel Guitar Hero is al een tijdje op de markt en voor diverse game consoles te koop. Maar deze optie heb ik nog niet gevonden op de DVD.
14 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Annoying Devil
Wat is het toch geweldig dat een man met een duistere geest altijd weer met de mooiste streken op de proppen komt. Juist, we hebben het over The Annoying Devil. Hoe verzinnen ze het toch.
14 Apr '08 - in Humor
door Patrick
WLF Is Back!
Na een paar weken ellende is er toch weer licht in de duisternis voor de vrienden van Whitelinefirm. Ze zijn weer online! Succes jongens!

DNS blijkt nog niet overal aangepast.. geduld svp.
14 Apr '08 - in Actueel
door Patrick
MelkwegPoP 2008
Na vele succesvolle jaren zet ook dit jaar MelkwegPoP weer zijn feesttent op in Bleskensgraaf. Inmiddels hebben verschillende bekende Nederlandse bands op de Melkweg gespeeld w.o. Rowwen Hèze, De Dijk, enz.

Biertijd heeft 2 kaarten weg te geven voor Zaterdagavond 17/04 waar de welbekende band Di-Rect op zal treden. Ben jij in de gelegenheid en wil je er graag bij zijn. Stuur dan snel een bericht incl. je e-mail adres! Het 25e mailtje zal de 2 kaartjes in ontvangst mogen nemen.

Winnaar is bekend: Gefeliciteerd Hiddo Reinstra, veel plezier Zaterdag!
14 Apr '08 - in Actueel
door Patrick
The Coke Zero Game
De laatste tijd gaan coole commercials steeds vaker gepaard met toffe games. Zo ook deze game van Coca Cola Zero. Zorg dat je op tijd bent voor de Football wedstrijd. Game on! Thnx Sjaak!
14 Apr '08 - in Games
door Patrick
Sony Foam City
Sony blijft ons verbazen met geweldige commercials. Na 250.000 stuiterballen in San Francisco, 17.000 liter verf in Glasgow en 2500 kilo Play Doh in New York, is het nu de beurt aan Miami. En ik kan maar één ding zeggen, hij is wederom geweldig! Hier de foto's.
14 Apr '08 - in Commercial
door Patrick
Pain For Laughs
Op je fietsje rare stunts uithalen is een hele kunst, maar het kan natuurlijk niet altijd goed gaan. Geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deze compilatie missers, Pain For Laughs.
13 Apr '08 - in Sport
door Patrick
Bow Street Runner
Gametime! Ditmaal geen lastige quiz of puzzel, maar een point & click moord onderzoek. Niet al te makkelijk, maar wel een leuke uitdaging voor deze saaie zondag. Zie hier Bow Street Runner.
13 Apr '08 - in Games
door Patrick
Holland's Got Talent
Misschien heb je het schitterende optreden van Mariette Bodier gisteren al op tv voorbij zien komen. Maar dit stukje oer hollandsch vermaeck laat ik maar al te graag nog een keertje zien.
13 Apr '08 - in Humor
door Patrick
In Tha Butt!
Om jezelf als 18 jarig meisje na een avondje weg te moeten verantwoorden tegenover je moeder is niet alles. Maar als grote broer is dat natuurlijk wel het ideale moment om nog wat olie op het vuur te gooien.
12 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Spin Collectif
Wanneer heb jij voor het laatst een frisbee in je handen gehad? Misschien een keer op de camping, of een keer in het zwembad, maar voor de rest ligt dat ding echt onder in de kast. Misschien is het eens tijd om die kast overhoop te halen, want dit is toch wel tof.
12 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Mascot Bloopers
Het lijkt best tof om als mascotte van een team de boel een beetje op te vrolijken. Maar toch blijkt het maar weer dat het werk van zo'n feestbeest ook niet over rozen gaat.
11 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Pizza Prank
Je partner zo nu en dan in de maling nemen kan alleen meer beter zijn voor een gezonde relatie. De boel moet natuurlijk wel leuk en uitdagend blijven. Al vraag ik me toch af of dit wel zo'n gezonde actie was..
11 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Karikatuur
Je ziet ze vaak genoeg op bepaalde evenementen, kunstenaars die voor een paar euro in no-time een geweldige karikatuur van iemand op papier kunnen zetten. Een tijd terug lieten we deze serie al zien, maar vandaag hebben we een nieuwe variant voor je.
11 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Dance Party Friday
Zijn wij hier in Nederland nou zulke saaie mensen? Oké, Amerika is ook niet alles, maar op deze manier kan je dus ook het verkeer presenteren.
10 Apr '08 - in Humor
door Patrick
McLaren
McLaren, een naam die niet uit de racerij te denken is. We weten alemaal dat ze in staat zijn om superieure wagens te produceren, maar een kijkje achter de schermen is ook wel eens leuk.
10 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Car Security
Iemand die trots is op zijn auto zal ook voor een goede beveiliging moeten zorgen. Je wil immers niet plots een lege parkeerplaats aantreffen. Mocht een alarm te duur zijn dan hebben we hier wat alternatieven.
10 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Payback!
Laten we maar hopen dat dit niet de laatste payback is van het droomkoppel. Na de bakplaat was deze actie te verwachten. Maar daar blijft het niet bij..
10 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Waterbird
Een beetje watersporter draait zijn hand niet om voor een surfplank of waterscooter. Wie deze zomer in het middelpunt van de aandacht wil staan moet met een Waterbird op de proppen komen. Hij is al even te koop, maar is het geen geweldige uitvinding? *kuch*
09 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Boyfriend?
Er zijn zat mannen die zonder moeite met een mooie babbel de aandacht van een vrouw kunnen trekken. Behulpzaam als ze zijn draait het uiteindelijk vaak om één ding, dus begin nou niet over je vriendje.
09 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Hagger Trippy VIII
En ik dacht dat we het einde hadden bereikt van Hagger Trippy. Nope, we gaan gewoon nog even vrolijk door met de reeks. Zie hier deel 8. Thnx DevFred!

fixed!
09 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Best Game Ever
Dat de jongens van Improv Everywhere complete stations kunnen bevriezen hebben we meerdere malen gezien, maar dat is natuurlijk niet alles. Neem hun laatste flashmob, waarbij ze een normaal wedstrijdje honkbal omtoveren in The Best Game Ever! Geweldig!
09 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Banana Scare
Typisch geval van 'niet nadenken en gewoon kijken' Ralph Inbar humor. Desalniettemin kon ik er smakelijk om lachen. Geef mij ook een weekend zo'n pak, even Amsterdam centraal onveilig maken.
09 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Friends..
Zo nu en dan een maat in de maling nemen hoort bij een goede vriendschap. Je moet immers wel de humor er een beetje inhouden toch?
09 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Powered By You
De meeste modellen van Ford kunnen mijn hart niet sneller laten kloppen, maar de commercials waar ze mee op de proppen komen kan ik zeker wel waarderen. Want zeg zelf, dit is toch wel kunstig te noemen. Hier The making of.
09 Apr '08 - in Commercial
door Patrick
Hagger Trippy VII
Het is spijtig om te zeggen, maar aan alles komt een eind. Laten we nog één keer even genieten van helaas de laatste aflevering van Hagger Trippy.

Hier nogmaals het complete overzicht.
08 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Liquid Nitrogen Ice Cream
Vloeibaar stikstof is een gevaarlijk goedje, maar er wordt in de keuken steeds meer gebruik van gemaakt. Een beetje slimme kok weet als geen ander dat je er wel voorzichtig mee om moet springen, zo lijkt me de combinatie stikstof en blender niet echt verstandig.
08 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Paris Hilton - Maxim
We hebben allemaal zo onze mening over Paris Hilton. Maar de photoshoot die ze onlangs gedaan heeft voor het mannenblad Maxim mag er best wezen, toch ?
08 Apr '08 - in Celeb's
door Patrick
Ice Age 3
We moeten er nog geduldig op wachten, want deel 3 van Ice Age komt pas Juli 2009 onze kant op. De trailer belooft in ieder geval weer veel kijkplezier.
08 Apr '08 - in Trailers
door Patrick
French Rugby
Oké, ik geef het eerlijk toe. Van dat snelschaken is mijn conditie er niet beter op geworden, misschien is het toch tijd om eens op zoek te gaan naar een andere sport. Wat dachten jullie van een gezellig potje rugby?
08 Apr '08 - in Sport
door Patrick
Puppets
Wat is de combinatie celeb's en Photoshop toch geweldig. Eerst zagen we al zombies en karikaturen voorbij komen, maar nu is het tijd voor poppen.
08 Apr '08 - in Pics
door Patrick
Anniversary Present
Trouwen is een grote stap, maar mocht je de sprong in het diepe nemen, dan vliegen de jaren voorbij. Je eerste jaar samen is toch wel bijzonder te noemen, en dat is een reden voor een speciaal avondje.
07 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Train Trip
Een gezellig dagje met de trein naar de dierentuin. Oma heeft alvast de boterhammen voor onderweg gesmeerd, de kinds hebben de DS en PSP al in de tas, en laten we vooral de wicky niet vergeten. Yep, we zijn er klaar voor! Nou nog een plekje vinden.
07 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Useloos
Enige tijd geleden heeft Biertijd samen met xMissy en TasteLikePizza, het bekende weblog Useloos.com geadopteerd. Achter de schermen zijn we er de afgelopen periode mee aan het klussen gegaan, en na een grondige makeover kunnen we je vandaag met gepaste trots ons nieuwe broertje presenteren. Welke kant we met Useloos opgaan is nog even aftasten, maar Biertijd is en blijft uiteraard je dagelijkse leverancier van aktie, humor en mooi schoon!
07 Apr '08 - in News
door Patrick
Quake III Arena
Quake III Arena is toch wel zo'n retro game waar ik uren, en misschien wel dagen mee bezig ben geweest. Zo ook mijn iPhone. Maar een combinatie van die twee had ik dus echt niet verwacht.
07 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Camping Trip
Ze zeggen wel eens dat geld gekke dingen met een mens doet. Dus mocht je tijdens een camping uitje in het bos een busje met wat geld aantreffen denk dan even aan deze jongens.
07 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Hagger Trippy VI
De maandag is al saai zat, dus laten wij hem vandaag eens wat opvrolijken met een nieuw deel Belgische humor. Kijk mee naar deel 6 van de Hagger Trippy reeks. Enjoy! Hier de overige delen.
07 Apr '08 - in Humor
door Patrick
New York
De hit New York van Frank Sinatra kunnen we bijna allemaal uit volle borst meezingen, maar ook een klassieker uit 1979 (album 1980) kan soms wel eens een opfrisser gebruiken. Sinatra is niet te evenaren, maar de remake van Supamonks kan ik wel waarderen.
06 Apr '08 - in Music Vids
door Patrick
Sarah Michelle Gellar
We kennen d'r allemaal nog wel als Buffy The Vampire Slayer of van films als Scooby-Doo en The Grudge. Maar wat vinden jullie eigenlijk van Sarah? Hot or Not?
06 Apr '08 - in Celeb's
door Patrick
Balls Of Steel
Nu The Annoying Devil weer terug is gaat de rest van Balls of Steel natuurlijk ook weer vrolijk verder. Biertijd heeft de afleveringen voor je. Kijk mee naar The Bunny Boiler, Knob Jockey, Scummy Mummy en The Militant Black Guy.
06 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Paintball
Paintballen is tof, maar het valt nog niet mee om als winnaar uit de bus te komen. Mocht al dat rennen en duiken niks voor jou zijn, bouw dan net als Will Foster gewoon je eigen speelgoed.
06 Apr '08 - in Cool
door Patrick
The Annoying Devil
We hebben even op hem moeten wachten, maar The Annoying Devil is terug. Hij haalt soms het bloed onder je nagels vandaan, maar humor heeft hij wel. Zie hier en hier twee nieuwe afleveringen duivelsstreken.
06 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Skateboard Bails II
Nu we toch met skateboard missers bezig zijn, blijkt maar weer dat het altijd nog net even wat erger kan. Laten we maar denken, geen beter vermaak dan leedvermaak.
05 Apr '08 - in Sport
door Patrick
Future Fireman
Als kleine jongen is het maar moeilijk kiezen wat je later wilt worden. Politieagent, piloot en dat soort beroepen worden al snel genoemd, maar een enkeling is als brandweerman geboren.
05 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Skateboard Bails I
Ze zeggen wel eens dat skateboarden geen sport is maar een 'way of life'. Ik geloof het graag als ik ze zo nu en dan bezig zie. Maar ook deze way of life heeft zo zijn mindere momenten.
05 Apr '08 - in Sport
door Patrick
Internet Hero's
We kennen ze allemaal wel. De niezende panda, Chris Crocker de Afro ninja en ga zo maar door. Combineer deze helden met Southpark en dan krijg je dit.
04 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Server Problems?
Dat een compleet computernetwerk aardig wat kabels met zich mee brengt is ons allen wel bekend. Normaliter worden die kabels allemaal op een nette manier verwerkt tot een keurig geheel. In Rusland denkt men daar toch heel anders over.

En dan ook nog maar hopen dat de boel droog blijft.
04 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Chain Surfing
Ga je vanavond nog de kroeg in? Mocht de nodige alcohol positief werken op je evenwicht, probeer dan vanavond dit eens na te doen. Zetten we de Nokia's alvast op standby?
04 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Spring Break Mascot
De eerste gedachte bij spring break zijn feest, natte vrouwen, zon (meppende zwemmers) en drank. Maar waar je zeker niet op zit te wachten is een mega mascotte die de boel een beetje loopt te verzieken.
04 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Magic Pen
We hebben al eens eerder aandacht besteed aan een soortgelijk spel. Nu gaan we van Crayon Physics over naar Magic Pen. Ongeveer hetzelfde idee, maar tevens leuk tijdverdrijf.

Fixed!
04 Apr '08 - in Games
door Patrick
Slednecks
Skieen is tof, snowboarden ook, maar er kan nog veel meer in de sneeuw. Laten we eens zwaar misbruik maken van de sneeuwscooter. want wie had ooit gedacht dat je er dit soort stunts mee uit kon halen.
04 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Hagger Trippy V
Vrijdagavond, tijd om weer lachend het weekend in te gaan. Hij moet nog op tv verschijnen, maar toch hebben wij wederom een nieuw deel Belgische fratsen voor je. Zie hier Hagger Trippy 5.
04 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Xbos Thief
Niet iedereen kan een Xbox betalen dus is voor sommige simpelweg stelen de enige oplossing. Inbreken bij iemand om zijn mooie spulletjes te pikken is al erg brutaal, maar na de inbraak het slachtoffer ook nog uitdagen gaat wel erg ver. Lang leve internet.
04 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Dentist
De tandarts is voor niemand een pretje, maar wie graag een mooie glimlach laat zien komt er niet onderuit. Buiten dat mogen we hier in Nederland blij zijn met onze (dure) tandzorg, want dit wil je ook niet.
03 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Hula Hoop
Een aantal jaar terug zag je overal op straat meiden lopen met een hula-hoop. Tegenwoordig zijn die dingen niet meer van deze tijd, of vergis ik me? Deze dame laat nog even zien hoe het moet.
03 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Microsoft Surface
Nou ben ik persoonlijk meer een voorstander van Apple, maar de interactieve tafel oftewel Microsoft Surface waar Bill binnenkort mee op de proppen komt is toch best tof te noemen. Meer info hier.

Update: CES 2008 Demo.
03 Apr '08 - in Cool
door Patrick
Hagger Trippy IV
We hebben jullie er even op laten wachten, maar toch hebben we weer een nieuw deel hilarische fratsen voor je. Zie hier Hagger Trippy 4.

Meer Hagger Trippy? Deel 1 - Deel 2 - Deel 3.
03 Apr '08 - in Humor
door Patrick
De LIft 2008
Ken je De Lift nog, de eerste echte horrorfilm van Nederland? Daar gaan nu, 25 jaar later, maar liefst 4 vervolgen op gemaakt worden. Tof idee, alleen de filmmakers missen wat budget. Help De Lift 2008 realiteit worden, met een simpele donatie sta je op de aftiteling en ben je tevens bij de premiere aanwezig.
03 Apr '08 - in Actueel
door Patrick
Motivator
02 Apr '08 - in Pics
door Patrick
Pool Party
Spring break en pool party's. Met andere woorden tijd voor zon, mooie vrouwen, alcohol en plezier. Althans, mocht je voor 3000 man denken je vriendin even op haar plek te zetten, verwacht dan niet dat anderen dat ook kunnen waarderen.
02 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Headshot!
Professioneel tennis is niet voor iedereen weggelegd. Een speler als Mikhail Youzhny heeft het ook met vallen en opstaan moeten leren. Natuurlijk kan hij bij een foute bal zichzelf wel eens voor de kop slaan. Maar om dat nou meteen tijdens een wedstrijd te doen ?
02 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Cactus Jump
Mocht accupuntuur niet meer onder je zorgverzekering vallen geen nood. Met een beetje creatief denken is overal een oplossing voor. En nog gratis ook.
02 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Revenge
Je kan er natuurlijk op wachten dat na een naaistreek als deze de rollen een keer worden omgekeerd. It's time for revenge!
02 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Smart vs I MiEV
Ze rijden al een tijdje rond, maar kan een Smart de competitie aan met de concept Mitsubishi I MiEV die geschikt is voor 4 personen? Laat die test maar over aan de jongens van Fifth Gear. Thnx!
01 Apr '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Work It Out
We hebben deze dame al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Toen waren de meningen verdeeld. Ik gok deze keer weer!
01 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Nice Parking
Loop je al een tijdje met de gedachte om je tuin eens grondig aan te pakken, maar is het nog niet gelukt om wat tijd vrij te maken? Organiseer een rally langs het huis, dat scheelt een boel werk.
01 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Hero
Dat deo expert Axe en natuurlijk ook Lynx elke keer weer met een geweldige commercial op de proppen komt zijn we onderhand wel gewend. Na het chocolade mannetje is het nu tijd voor een echte superheld.
01 Apr '08 - in Commercial
door Patrick
Water Heater
Warm water is voor ons eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Je draait de kraan open en voila. Let er alleen wel op dat je ketel zijn overdruk kwijt kan, want hier zit je zeker niet op te wachten.
01 Apr '08 - in WTF!
door Patrick
Mindfuck II

Do You See It? - Mindfuck Part I
01 Apr '08 - in Pics
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties