Archief

Items van September 2007
Pikes Peak
Oud coureur Ari Vatanen is een man die met het grootste gemak kan "spelen" met een auto. We hebben de rally pro al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd maar onze vriend Bart komt nu met een stukje stuurmanskunst op Pikes Peak. Dat is pas sturen!
30 Sep '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Revenge
Dat je vriendje vreemd gaat is al erg genoeg. Maar een beetje meisje gaat niet bij de pakken neer zitten, die pakt haar ex vriendje gewoon op een ijskoude manier terug. Al vraag ik me toch af wie er meer geniet.
30 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Rijles
Van kleins af aan willen we allemaal dat inmiddels roze plastic kaartje. Want laten we eerlijk wezen, een rijbewijs geeft je wel een behoorlijke vrijheid. Al kan ik je wel zeggen dat de rijscholen van vroeger een stuk makkelijker waren dan die van vandaag.
29 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Renault
Een paar jaar terug was ik de trotse eigenaar van een Renault Clio 16V, nu inmiddels 15 jaar verder ben ik nog steeds een liefhebber van mooie auto's maar voor mij geen Renault meer. Liefhebber of niet, één ding is zeker, reclame maken kunnen ze wel.
29 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Terwijl Pat op zoek is naar wat nieuwe bedrijfsauto's sta ik er mooi alleen voor. Zoals iemand die door kilo's post staat te graaien kom ik dan ook aardig wat rotzooi tegen. Ik denk bijvoorbeeld bij priemende prammen niet direct aan dit en bij sexy dance-moves had ik me ook wat anders voorgesteld.. Internet,bah! Dumpen kan altijd!
29 Sep '07 - in Off Topic
door Gerben
Waking Up..
Nu is 's ochtends opstaan niemand zijn favoriete bezigheid maar het moet nou eenmaal. Al moet ik wel zeggen dat je regelrecht de slaapkamer uit moet lopen, want ik weet zeker dat je de douche niet haalt als je achter over je schouder deze meid ziet liggen.
28 Sep '07 - in Sexy
door Patrick
Street Gymnastics
We konden er eigenlijk op wachten. Na de intensieve street decathlon van een aantal dagen terug is onze sportman nu bezig om zichzelf fit te maken voor de 2008 Olympische Spelen in Peking. Weg met de sportschool, alles wat je nodig hebt vindt je op straat.
27 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Er zijn een zooi regels in de luchtvaart en dat is maar goed ook. Schijnbaar is het verplicht voor de lichte snormachientjes om een parachute te hebben, hetzij als extra rem, hetzij als parachute wanneer je vleugels een andere kant op gaan in de lucht. Desalwelteplus, ik zou hem zelf niet testen bij het opstijgen.
27 Sep '07 - in WTF!
door Gerben
Reclame maken is een kunst. Uiteraard kunnen de reclamebureau's het beste resultaat verkrijgen met commercials, maar ook de billboards en advertenties mogen niet vergeten worden. En tja, dan kun je soms het beste de aandacht trekken door in te spelen op de aloude mannelijke hormonen.
26 Sep '07 - in Humor
door Gerben
Teacher
We hebben het allemaal wel gedaan als we de kans er voor kregen maar de laatste tijd gaat leraartje pesten van kwaad tot erger. Wij kregen het al voor elkaar om bij de beste man het bloed onder zijn nagels vandaan te halen, maar overdrijven is ook een vak.
26 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Cold Fusion 40
Het is werkelijk niet te geloven maar DJ PJ gaat wel hard met de delen van Cold Fusion. Vandaag kreeg ik via onze pizzabroeder alvast het eerste deel toe gespeeld van Cold Fusion 40. Voor de tracklist ben je hier aan het goede adres. Enjoy!
26 Sep '07 - in Music
door Patrick
Business Meeting II
We zeiden het al eerder, vergaderingen zijn niks. Althans, met een aardige dosis humor hebben we wel laten zien dat het ook op een andere manier kan. Vriend Pizzaman had tijdens mijn afwezigheid weer een business meeting, gelukkig heeft hij de beelden nog.
25 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Try Before You Die
De NS is niet zo blij met de charmante BNN presentatrice Nicolette Kluijver. In het programma "Try before you die" wilde Nicolette een kinderdroom uit laten komen door aan de noodrem te trekken van een rijdende trein. Haar droom is uitgekomen, nu alleen nog even wachten op de actie van de NS.
25 Sep '07 - in News
door Patrick
Invisible Man vs The Bum
Het valt al niet mee om dagelijks op straat te moeten leven maar als je dan ook nog bonje krijgt is je dag helemaal verpest. Tenminste, ik weet niet wat deze gozer gezopen of gesnoven heeft maar met wie heeft hij nou precies ruzie?
24 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Ball Boy
Tijdens een voetbalwedstrijd is het best fijn dat er jongens langs de lijn staan om je even de bal aan te werpen. Althans, kijk mee naar deze ballenjongen die Loumpoutis wel erg tactvol de bal geeft.
24 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Donkey Kong
De uitspraak "vroeger was alles beter" gaat niet altijd op maar wat spellen betreft geloof ik het wel. Neem als voorbeeld eens Pac Man en natuurlijk niet te vergeten Donkey Kong, die waren echt geweldig. In het echt blijkt het toch allemaal niet zo makkelijk te zijn.
24 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Beer Diet
Waarom zou je twee keer in de week naar de sportschool gaan als het op een hele andere manier kan. Pak een biertje! Dat is niet alleen goed voor de dorst maar het doet zelfs wonderen met je gewicht.
24 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Rita Tovenaar
Misschien dat je bij het aanzien van de foto meteen denkt "Geen politiek hè!". Biertijd is een log voor een lach en ontspanning en dat houden we zo. Nu heeft elk politica zo zijn eigen gedachte en ideeën, maar een actie als Rita Tovenaar had ik niet verwacht. Thnx!
23 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Street Decathlon
Waarom lid worden van een fitness of sportschool als het allemaal beter en gratis kan? Ze zeggen wel dat ze van alle gemakken voorzien zijn, maar toch heeft elke school zo zijn beperkingen. Het is even wennen, maar "de straat" maakt je net zo fit.
23 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Schocker!
Nu we Saw, Hostel en al dat soort films achter de rug hebben is er niks meer waar we van schrikken. Al moet ik wel zeggen dat beelden pas schokkend zijn als er ook de juiste muziek achter zit. Neem nou eens als voorbeeld deze compilatie, schokkend of grappig?

Niet geschikt voor kinderen! - Not suitable for kids!
23 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Cola
Het lijkt de normaalste zaak van de wereld, maar vergis je gerust niet. Een blikje Cola pakken is voor ons een makkie, maar een muis denkt daar heel anders over. Oké het kost wat moeite, maar dan heb je ook wat.
23 Sep '07 - in Animation
door Patrick
Belspel
We hadden het er vorige week nog over. Voor een normaal mens is het al een hele uitdaging om een complete uitzending te bekijken, maar wat dacht je van de presentatrice zelf? Na niet echt lekker worden gaan we nu nog een stapje verder.
23 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Johnny Rocco
Italianen zijn mensen vol met temperament en passie. Kijk naar Johnny Rocco, een italiaan in hart en nieren met een stem uit duizenden. Geweldig volk, maar pas wel op je woorden, want voor je het het weet wordt je met de dood bedreigd.
23 Sep '07 - in Humor
door Patrick
The World
Op school had ik al een gigantische afkeer voor aardrijkskunde maar gelukkig weet ik nog wel de belangrijke landen te vinden. Oostenrijk voor de winter en Spanje voor de zomer. Er zijn genoeg mensen die topografisch slecht zijn, maar Lilly is een vak apart.
23 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Als het op commercials aankomt staat Centraal Beheer in mijn mening al heel wat jaren aan de top, samen met Heineken. Ook de nieuwste commercial werkt behoorlijk op de lachspieren. Clear!
23 Sep '07 - in Commercial
door Gerben
Busted!
Als je relatie niet helemaal verloopt zoals je eigenlijk in gedachte hebt kan je een aantal dingen doen. Praten met je partner, afscheid nemen of gewoon domweg vreemd gaan. Maar als je denkt dat je zonder schroom of schande met je zoons beste maat de hort op kan dan zit je toch even fout.
22 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Dr. Steve-O
Het is nog even wachten maar dan kunnen we de volgende film verwachten van onze Jackass vriend Steve-O. Onder de naam van Dr. Steve-O gaat de daredevil weer de nodige uitdagingen aan. Eén ding is zeker, het wordt weer heerlijk genieten!
22 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Krump Kings
Nu ben ik de laatste tijd aardig de weg kwijt door al die nieuwe dansstijlen. Welke zijn nu de bom? Nu we al dat jumpen wel gezien hebben komt M@ch 5 met krumpen op de proppen. Jullie mogen het zeggen, hot or not? Vinger bij de muteknop!
21 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Drums
Vaste Biertijd bezoeker Niek heeft wat leuks voor je. Nu is Godsmack niet echt mijn favoriete muziek, maar als het om drums gaat sta ik voor alles open. Eén ding is zeker, een heerlijk potje drummen kunnen ze wel.
20 Sep '07 - in Music
door Patrick
Adventures Of Mr. Fly
Het leven van een vlieg gaat niet over rozen. Voor je het weet zit je op een hoop stront of heb je een elektrische mepper achter in je nek. Met een beetje geduld en een goeie camera kan je best lol hebben met een paar vliegen. En dat zelfs zonder Photoshop!

Hier het verhaal achter Mr. Fly. Pic's made by Nicholas Hendrickx.
20 Sep '07 - in Cool
door Patrick
In Europa zit behoorlijk wat vooruitgang, maar in Thailand zitten ze ook niet stil. Waar wij nog alles naar de marktkraampjes sjezen en sjouwen hebben ze in Thailand een strakkere logistiek. Instant supplying, hier vanuit een andere hoek. Nu maar wachten op de sneltrein, om ze scherp te houden zeg maar.
20 Sep '07 - in Cool
door Gerben
Sinds ik geïnteresseerd ben in lach-yoga ben ik verbannen naar de kelders van het Biertijdkantoor. De reden waarom Pat m'n spullen van de trap afkeilde is me tot op heden onbekend. Het zal wel m'n outfit zijn geweest of zo, ik kan me niet voorstellen dat het de yoga-les was.
19 Sep '07 - in WTF!
door Gerben
Hockey Fight
Dat ice hockey een snelle sport vol actie is mag duidelijk zijn. Het ene moment sla je een puck over het ijs en een paar minuten later iemand zijn gebit. Het is allemaal 'part of the job' moet je maar denken. Al vraag ik me soms wel eens af wat de reden is.
19 Sep '07 - in Sport
door Patrick
Lamborghini vs Ducati
Voor leuke wedstrijdjes en mooie wagens ben je bij onze Engelse vrienden van Top Gear en Fifth Gear altijd aan het goede adres. Een tijd terug nam Tiff het in een Gallardo op tegen een Ducati maar kon helaas niet winnen. Tijd voor een nieuwe ronde!
19 Sep '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Postal
Na de diverse delen van het niet al te vriendelijke computerspel Postal komt er nu Postal The Movie. Deze actie comedy zit vol met met zwarte humor waar menig producent zijn handen liever niet aan wil branden. Oordeel zelf, zie hier alvast een trailer.
19 Sep '07 - in Trailers
door Patrick
Get Up!
Het is altijd leuk om met je partner ergens even een drankje te drinken. De ellende is alleen wel dat je ook een keer naar huis moet. Je kan natuurlijk simpelweg een taxi pakken, maar romantisch met z'n tweetjes lopen is net een stuk gezelliger toch?
19 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Als je als geleerde een dragbike op batterijen kunt maken ben je de man..op kantoor, bij collega's. Als je voor het grote publiek een bikkel wilt zijn met zo'n fiets, moet je hem demonstreren. Lawaai maken met dat ding, rubber laten branden en vliegen. Moet je wel blijven staan natuurlijk.
18 Sep '07 - in Cars & Bikes
door Gerben
Drunk
Na een middag in de kroeg wordt het eens tijd om weer naar huis te gaan. Met de nodige biertjes op kan je soms een hele andere kijk op de wereld hebben. Ik weet niet hoeveel Pizzaman gedronken heeft, maar hij ziet het allemaal wel erg rooskleurig.
18 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Hair Grammy's
Zo nu en dan naar de kapper moeten we allemaal wel. Even lekker languit in de stoel en de knappe kapster doet de rest. Nu hebben wij niet al te veel eisen, beetje bijknippen en klaar. Een professional doet er net wat langer over om iets aparts te maken.
17 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Mascotte
Er zijn een aantal dingen van essentieel belang voor een geweldige american football wedstrijd. Ten eerste het bier en de hotdogs. Dan komen de cheerleaders om de wedstrijd sfeer te geven en als laatste de mascotte om het gevecht subtiel af te maken.
17 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Merry Go Round
Nu zeiden we een tijdje terug al dat het internet de ultieme bron van informatie is. Je kan er van alles vinden en ook zeker een hoop van leren. Kennen we dit filmpje nog van een jaar terug? Ondanks het internet hebben deze jongens er weinig van geleerd.

Hoor ik ze Nederlands praten bij het 2e filmpje?
17 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Mediamarkt
Als je even snel wat nodig hebt is het best fijn om een Mediamarkt in de buurt te hebben. In Berlijn hebben ze vorige week de grootste Mediamarkt van de wereld geopend. Genoeg ruimte voor alle bezoekers zou je denken. Althans was dat maar waar, wat een chaos!
17 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Colin McRae 1968 - 2007
Waarschijnlijk hebben jullie het allemaal wel gelezen of gehoord, Collin McRae is samen met zijn zoontje omgekomen bij een helikopter ongeluk. Heel spijtig en voor velen ongelovelijk. Laten wij hier bij Biertijd nog even stil staan bij deze top coureur. R.I.P. Colin!

Hier het condoleanceregister van Colin.
17 Sep '07 - in Sport
door Patrick
Hammertime!
Nu we toch de laatste dagen niet meer weten waar we qua dans aan toe zijn is het misschien wel leuk om een stap terug in de tijd te nemen. Als je jumpen of de melbourne shuffle niks vind en de lindy hop is ook al niet veel beter, ga dan voor heerlijk retro.

En oma gaat ongestoord verder..
15 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Drawing
Als kleine man was ik blij met een kleurdoos om mijn creatieve uitspattingen op papier te zetten. Natuurlijk worden we met de jaren een stuk wijzer en worden de zon en boom vervangen door wat meer erotische dingen. Ach, het is allemaal toch nog goed gekomen.
15 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Man's World
Wat is het toch spijtig dat we afscheid moeten nemen van grote artiesten. Neem als voorbeeld Elvis Presley, Michael jackson, James Brown en natuurlijk ook de pas overleden Luciano Pavarotti. Laten we nog een keer naar de laatste twee kijken. Geweldig!

En nog eentje, Barry White & Pavarotti. Thnx Hijgend Hert!
14 Sep '07 - in Music Vids
door Patrick
That's My Home
Waarschijnlijk komt zijn gezicht je wel bekend voor. David Armand is de geweldige mime speler die bekend geworden is door zijn optreden 'Torn' van Natalie Imbruglia. Johann Lipowitz doet er meer, kijk mee naar Paul Young's 'Wherever i lay my hat that's my home'.

Nog eentje dan. 'Don't look back in anger'. thnx Davidoff!
14 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Belspel
Ik zal vast niet de enige zijn maar er zijn een aantal programma's op tv die ze van mij per direct mogen schrappen. Neem als voorbeeld die ellendige belspelletjes. Niet alleen pure oplichting maar ook best irritant. Zelfs de presentatrice wordt er onwel van.
14 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Cold Fusion 39
Het is niet dat DJ PJ nu weer terug is van vakantie, maar Pizza's huis DJ heeft inspiratie opgedaan en kan maar met moeite afscheid nemen van zijn draaitafels. Reden genoeg voor een nieuw deel van Cold Fusion.
13 Sep '07 - in Music
door Patrick
Firefighters vs Car
Geweldig eigenlijk, met één telefoontje staan ze in no-time voor je deur. Dan moet er natuurlijk wel wat aan de hand zijn want voor nutteloze dingen heeft de brandweer geen tijd. Althans, geef de jongens in hun pauze geen waterslang, want dan krijg je dit.
13 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Metro's Greatest Hits
Een paar jaar terug was het mijn dagelijkse manier van vervoer. Eerst de bus, dan de trein en de tram tot ik voor de deur van de school uit kon stappen. Natuurlijk dagelijks te laat door alle vertragingen, maar ook die hebben zo een oorzaak.
13 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Ferrari
Ergens vraag ik mezelf wel eens af wat er met je gebeurd als je een stukje mag toeren met een Ferrari Enzo. Blijf je dan netjes jan modaal 125 km/h rijden of komt er plots lood in je rechter schoen? Eén ding is zeker, als ik dit groepje wegmisbruikers zo zie weet ik het antwoord al. Thnx Autojunk en Autoblog!
13 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Will It Blend - iPhone Part II
Will it blend, het programma waarin ze alles met een keukenmixer kapot kunnen maken had een tijd terug een test met de iPhone en wederom succesvol. Zoals je hoort aan het eind van het filmpje gaat de blended iPhone (incl. blender en nieuwe iPhone) op eBay, maar wie zal dat ding nou gekocht hebben?
12 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Admin.Only
Dagelijks naar je werk gaan kan voor velen een sleur worden, puur omdat ze er geen lol meer aan beleven. Maar het is toch geweldig als je op je werk stiekem slipjes van je vrouwelijke collega's toegeschoven krijgt? Leven is immers meer dan werken alleen.

Wil jij ook als VIP naar Alles is Liefde? Kijk dan even hier!
12 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Bad Jump
Mocht je dit weekend van plan zijn een beetje de Jackass uit te hangen alvast één goed raad. Spring niet vanaf een dakje vol de bosjes in. Waarom niet zou je kunnen denken. Heel simpel, omdat je dan wellicht een oversized tandenstoker mee naar huis krijgt.
12 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Something About Miriam
Tegenwoordig kan het allemaal niet op als je winnaar bent van een show. 10.000 pond, een luxe motorjacht en dan ook nog de bloedmooie Miriam op de koop toe. Wat is het leven toch mooi. Althans, dat zou je denken. Kijk mee naar 'There is something about Miriam'.
12 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Medal Of Homer
Nu met de nieuwe Simpsons Movie in de bioscopen zijn de Simpsons weer volledig in de aandacht. We konden er natuurlijk op wachten dat er ook een nieuw spel van de maffe familie gelanceerd zou worden. In The Simpsons Game is elk level een parodie op een bestaande game. Zo zien we Grand Theft Scratchy voorbij komen en ook Medal Of Homer. Zie hier alvast de trailer.
12 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Internet People
Het internet is een geweldige bron van informatie. Door de jaren heen zijn er aardig wat filmpjes gemaakt die nu nog steeds op de verschillende weblogs verschijnen. Neem al deze filmpjes bij elkaar, maak er een animatie van en je hebt internet People.

Hoeveel ken jij er nog?
11 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Anti Piracy
Het kopiëren en downloaden van originele films en spellen is fout. Dat wordt ons vaak genoeg wijs gemaakt door middel van deze saaie commercial. Ik betwijfel of er mensen naar luisteren want het wordt ons wel erg makkelijk gemaakt met het internet en de diverse nieuwsgroepen. Misschien dat een beetje humor meer indruk maakt op de huidige generatie downloaders.
11 Sep '07 - in Humor
door Patrick
In deze blingbling sociëty kon je er in principe op wachten, de eerste randdebiel die de spinners niet op zijn autovelgen plakt, maar op zijn gezicht. Bijgestaan door z'n SpinnerPossé toert deze eigenaardige maar tevens originele malloot verschillende autobeurzen af. Vet chillen man!
11 Sep '07 - in Cool
door Gerben
Of het nu gaat om de rechten of complete series, overal ter wereld worden tv-shows gekocht en verkocht. Zo hebben ze in Rusland de rechten gekocht van Married with children en laat het toch een dikke hit zijn daar! Een kort voorbeeldje van hoe je een serie kloont en hier een hele aflevering voor de liefhebbers. Bron
11 Sep '07 - in WTF!
door Gerben
Ultimate Prank!
Een dagje met je vriendin naar een honkbalwedstrijd is altijd gezellig, vooral als je de kaarten gekregen hebt van een goeie maat. Potje bier erbij en genieten maar. Althans, dat zou je denken. Maar je maten om je heen genieten net iets meer van jou.
10 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Beatbox Baby
Om een beetje succesvol beatboxer te worden moet je beschikken over behoorlijk wat skills. Die skills kan je natuurlijk maar op één manier leren en dat is dagelijks oefenen. Neem als voorbeeld dit kleine ventje, die komt er wel.

Over jong beginnen gesproken,.. Dit meisje kickt je ass!
10 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Horse?
Je ziet ze dagelijks voorbij komen op tv, van die Tellsell aanbiedingen waar niemand op zit te wachten. Ik snap dat het best lastig is om een uur over een simpele digitale camera te praten, maar deze gozer weet echt niet waar die het over heeft.
10 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Porsche Art
Nu is een Porsche 997 al een schitterend kunstwerk op zich puur door de techniek. Maar het kan altijd beter moet deze kunstenaar gedacht hebben. Nouja, kunst? Ik noem het eerder kapitaal vernietiging. Thnx SL!
09 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Tegenwoordig gaat zo'n beetje alles wat twee tepels heeft door de photoshop-machine. Door die steeds maar groeiende trend, komen er ook steeds meer tegenstanders. Bladen als People Magazine geven al edities uit zonder ge-shopte foto's en om het verschil maar eens aan te geven is deze gallery in het leven geroepen.
09 Sep '07 - in Cool
door Gerben
In Amerika mogen meisjes trouwen vanaf dertien jaar zolang de ouders toestemming geven. Op deze site moet je een bruidsprijs betalen van rond de dertig- duizend dollar en het meisje is van u. Volkomen legaal en voor de twijfelaars wordt ook de bijbel er nog even op nageslagen of anders overtuigen de testimonials je wel. Teiltje?
09 Sep '07 - in WTF!
door Gerben
Beer Scooter
Alcohol en verkeer staan haaks op elkaar. Althans, na het nuttigen van de nodige drankjes is het logisch dat je niet achter het stuur stapt. Maar als je na een nuchtere creatieve bui de straat op gaat met je gepimpte krat dan is het een ander verhaal.
09 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Skate Bails
Als je zo de diverse skate filmpjes bekijkt lijkt het allemaal reuze simpel. Maar geloof me, of je het nou op een skateboard of skeelers doet, de trucjes die ze allemaal uithalen blijven best lastig. Gelukkig heb je altijd mensen die zich nooit gewonnen geven.
08 Sep '07 - in Sport
door Patrick
Bugatti Veyron
Dat de Bugatti Veyron een waanzinnige auto is kan niemand meer ontkennen. Deze 1001pk sterke superwagen is al door aardig wat mensen getest, maar als autofreak Tiff Needell de autosleutels in handen krijgt belooft dat elke keer weer de nodige plezier.
08 Sep '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Free
Natuurlijk wil je de laatste zonnestralen die de zomer ons nog biedt ook zo af en toe op je rug laten landen. We kunnen ons goed voorstellen dat het dan prettig is als die dingen eens niet in de weg zouden zitten.
08 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Wasted
Zoals de naam al zegt houden wij wel van een biertje op zijn tijd. Als je met een paar maten een avondje de deur uit bent drink je al snel iets teveel. Net als deze snuiter, ik weet niet wat hij precies gedronken heeft, maar het valt in ieder geval goed.
07 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Car Collection
Nu zijn wij bij Biertijd snel tevreden en hoeft het allemaal niet het duurste van het duurste te zijn. Maar zo nu en dan ben ik toch wel jaloers ingesteld. Oké, de beste man zal er waarschijnlijk hard voor gewerkt hebben, maar is dit niet iets teveel van het goede?
07 Sep '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Turtleboy
Ik kan best begrijpen dat kinderen zich helemaal kunnen inleven in een bepaalde superheld. Of het nu Spiderman of één van de Fantastic Four is, allemaal hebben ze wel wat speciaals. Al heb je altijd weer mensen die het overdrijven, zie hier Turtleboy.
07 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Pjetr: " *hik* "
Boris: " Lala.. *hips* lalala.. "
Pjetr: " Zeg Boris.."
Boris: " Boris. Haha! ..wat is er Pjetr? "
Pjetr: " Hadden we net niet iemand achterin?"
07 Sep '07 - in WTF!
door Gerben
Het Beste Idee
Er zijn aardig wat uitvindingen die zo simpel zijn als het maar kan. Neem als voorbeeld de paperclip of een wasknijper, simpel maar dagelijks handig. Deze man heeft ook een idee, keurig uitgewerkt en tevens een voorbeeldige demonstratie. Die komt er wel.
07 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Speed Painting
Ik maak dagelijks gebruik van Photoshop, maar om nou te zeggen dat ik het onderste uit de kan haal, dat zeker niet. Speed painting is weer een heel ander verhaal. Je moet goed weten wat Photoshop allemaal kan om in vier uur Einstein op je scherm te toveren.
06 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Extreme Makeover
Als eigenaar van een oude schuur wil je er natuurlijk best wat leuks van maken, alleen is het wel zo dat er genoeg pegels op de rekening moeten staan om een verbouwing te realiseren. Het afbreken is in ieder geval geen probleem, een beetje rally doet wonderen.
06 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Superglue
We weten allemaal wel dat secondelijm behoorlijke pestzooi is en zeker geen speelgoed. Althans, stel dat je je verveelt op een zondag middag en er is een vrijwilliger, dan is het toch best grappig om zijn handen op zijn wangen vast te lijmen. Toch?
06 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Hey There
Het nummer stamt eigenlijk al uit 2005, maar dit jaar werd het in de VS een enorme hit: Hey There Delilah van Plain White T's. Het akoestische deuntje nodigt duidelijk uit om te parodiëren want alternatieve versies zijn er genoeg. Zo vonden we deze, en deze versie. En ook onze vriendelijke buurman, Jerkov, kwam met een paar erotische varianten...
05 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Ball Skills
Er lopen genoeg kunstenaars op het voetbalveld die de meest mooie trucjes uit kunnen halen met een simpele voetbal. Menig mens die het probeert na te doen komt van een koude kermis thuis, maar Daniel & Filip kunnen aardig met een bal overweg.
05 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Bungee Basejump
Ik heb het zelf nog nooit gedaan al schijnt het een fantastische ervaring te zijn. Bungeejumpen moet je eigenlijk gewoon doen en zeker niet eerst over nadenken. Basejumpen is een ander verhaal, maar zou het niet tof zijn om deze twee sporten te combineren.
05 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Headphones
Het is allemaal geweldig spul die MP3 spelers. Of je nou ergens op het strand zit of midden in de trein, tegenwoordig hoef je nooit zonder muziek te zitten. De ellende is wel dat de oordopjes vaak in de knoei raken, maar zelfs daar is een oplossing voor.
05 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
X Factor
Nu dachten we het ultieme dieptepunt wel bereikt te hebben wat betreft de X-Factor. Maar gelukkig kunnen we nog een stap omlaag. Als je met een traan en een lelijke snuit een jurylid 'ja' kan laten zeggen is het knap. Ik zie liever deze manier. Zo kan het ook.
04 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Jackie Chan
Met Rush Hour 3 voor de deur is Jackie Chan weer volledig in de aandacht. Nu is Jackie geen verkeerde gozer en praat hij drie kwartier in een half uur, maar deze man doet bijna alle stunts zelf. Op zich geweldig, al gaat het niet altijd zoals de bedoeling is.
04 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Guitar Trio
Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens. Mocht je dus in de toekomst een aardig stukje gitaar willen spelen dan is het nu de tijd om alvast een paar lessen te nemen. Want zeg nou eerlijk, het is toch geweldig als je kleine zo op de bank zit met zijn vrienden.

Via de Klompenboer, Joscho Stephan..
04 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Van God Los 2
Na de mashup's Kameleon 3 en het liefdesverhaal Zwartboek 2 is het nu de beurt aan Van God Los 2. Het is best knap al dat knip en plakwerk maar natuurlijk niet zonder reden. Zie hier meer filmpjes van het NOFF - Nederlands Online Film Festival 2007.
03 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Family Guy
De geweldige tekenfilm serie Family Guy moet iedereen nu zo langzamerhand wel kennen. Een werkelijk gestoorde familie die een beetje geweld niet uit de weg gaat. Nu kennen we de karakters wel van de serie, maar wie zijn de gezichten achter de stemmen?
03 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Journaal - Wat Er Mis Ging
Elke dag zitten er mensen volop naar het journaal te kijken. Je zou zeggen dat één van de meeste bekeken programma's een geoliede machine moet zijn waarbij niks fout kan gaan. Gelukkig voor ons gaat er wel regelmatig wat mis, dat blijkt uit deze compilatie.
03 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Laser Microphone
Ben jij ook zo nieuwsgierig ingesteld? Met wat moeite heb je zo een laser microfoon gemaakt waarmee je eindelijk kan horen wat die lastige buurman altijd tegen je staat te schreeuwen. Pak een laserpointer, een microfoon en voor je het weet is die klaar.
02 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Viva La Bam - Prank Wars
Een klassieker maar zeker wel een heerlijke voor de zondag avond. Bam Margera is niet alleen pro skater maar net als Johnny Knoxville ook een mafketel eerste klas. Kijk mee hoe deze twee het tegen elkaar opnemen in Viva La Bam - Prank Wars!
02 Sep '07 - in Humor
door Patrick
Maf joh! Klopgeesten. Ik werd gek van die van mij dus heb ik hem maar een emailadres gegeven, sindsdien is het wat stiller. Ik kreeg alleen wel het verzoek in m'n inbox om eens wat aandacht aan zijn maatjes te geven anders begon het lawaai weer. Bij deze en deze dan.
02 Sep '07 - in Bizar
door Gerben
Matt @ Ripley's
Zondag middag drie uur, met andere woorden tijd voor wat lekkers. Stokbrood met kruidenboter, of misschien wel een paar toastjes om even de lekkere trek te stillen. Matt is ook zo'n liefhebber van kleine tussendoortjes, maar ik sla een keer over.
02 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Animals
De één heeft thuis een hamster door een kooi heen rennen en de ander gaat liever voor een massieve Rottweiler. Al met al hebben alle dieren wel wat, de één is grappig, de ander weer lief. Zo ook de dieren in deze foto compilatie. Enjoy!

Via Pizza een funny animals & kids compilatie.
02 Sep '07 - in Cool
door Patrick
Vacuums
Er zijn genoeg mensen die de meest rare dingen sparen. De postzegels, munten en sigarenbandjes zijn onderhand wel bekend. Maar hoe kom je erbij om als jongen van 12 een collectie stofzuigers bij elkaar te sparen. Ga met je vrienden buiten spelen man!
02 Sep '07 - in WTF!
door Patrick
Een Bokito temmen valt niet mee, het blijven bazige beestjes. De één is natuurlijk wat agressiever dan de ander, maar dat ze aardig kunnen meppen staat als een paal boven water!
01 Sep '07 - in Humor
door Gerben

Social


Aanraders


Advertenties