Archief

Items van February 2007
Celeb Kit
In het kader van creatief de avond door hebben we vanavond de Celeb-Kit voor je. Pak alvast een schaar, plakband, lijm en de nodige pleisters en je bent klaar voor de Celeb-Kit. Print Britney, Paris en Jim even uit en je kunt alvast aan de slag. De schema's vind je hier, hier en hier. voor Britney hebben we natuurlijk nog een extra plaat. Tja, laten we eerlijk wezen kaal is ook niet alles.
28 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Trac Challenge
Als trouwe Biertijd bezoeker wordt je die filmpjes en mooie vrouwen ook wel eens moe. Dus is het weer eens tijd voor wat interactief vermaak. Vredestein is niet het coolste bandenmerk, maar spelletjes maken kunnen ze best. Race mee met Trac Challenge.
28 Feb '07 - in Games
door Patrick
Luna
Wij hier bij Biertijd hebben het niet zo op die cam filmpjes, maar zo nu en dan moet je wel eens een uitzondering maken. In dit geval hebben we het over cambabe Luna. Mocht je nog meer van deze dame willen zien dan ben je bij Jerkov aan het goede adres.
28 Feb '07 - in Sexy
door Patrick
Drag & Draw
Kinderen zijn geweldig, maar als ze eenmaal kunnen lopen en de pot met stiften gevonden hebben is geen muur meer veilig. Oké, een gemiddelde thuisklussert kan er om lachen, maar voor de klunsen onder ons is de Drag & Draw een geschenk uit de hemel.
27 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Belspel Bedrog
Heel de wereld doet mee aan sms of belspelletjes die we tot vervelens toe dagelijks op tv voorbij zien komen. Als je even goed nadenkt weet je gewoon dat je aan alle kanten in de maling wordt genomen. En wat blijkt, het bewijs hebben we nog op beeld ook.

Retro: Kennen jullie deze en deze nog nog nog...
27 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Ass Skills
Ik geef het toe, ik ben zo'n doorsnee man die het niet kan laten om net nog even achterom te kijken als er een mooie dame voorbij is gelopen. Logisch, want al het mooie schoon in de wereld mag niet onopgemerkt voorbij schieten. Deze dame is wel niet mijn type, maar één ding is zeker, schudden kan ze!
27 Feb '07 - in Sexy
door Patrick
Ooit komt er een eind aan de aarde en dus, wat nog erger is, aan Biertijd, maar hoe zal het gebeuren? Een vijfhonderd meter hoge tsunami,een virus of toch de oerbedreiging uit de ruimte? Hier heb je vijf mogelijke scenario's, kun je mooi een paar uur 'Ik had wel gelijk!' roepen als het zover is.
27 Feb '07 - in Movies
door Gerben
Knock And Don't Run
Belletjetrekken was vroeger een geweldige sport en heeft me ook de nodige uren vermaakt. Het kan ook anders, aankloppen en blijven staan om met een groot lulverhaal de persoon in kwestie zo lang mogelijk aan de praat te houden. Heerlijk dat laatste mens.

Retro: Heb toch liever deze dame aan mijn deur staan.
27 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Beer Launcher
Zou het niet fantastisch zijn dat je 's avonds niet meer van de bank hoeft op te staan om een biertje te pakken. Natuurlijk kun je altijd je vriendin de keuken in sturen, maar als die toevallig even bezig is dan is het toch wel fijn om een beer launcher in huis te hebben.
27 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Jump!
Vliegen als een vogel zouden wij allemaal wel een keer willen. Sorry, maar helaas gaat dat niet gebeuren. Wij blijven afhankelijk van een stukje doek met een paar touwtjes. Niet dat het minder spectaculair is, want basejumpen of skysurfen is gewoon waanzinnig.
26 Feb '07 - in Sport
door Patrick
Fart Contest
Een beetje overtollig darmgas kan zo nu en dan best ongemakkelijk zijn. Maar er zijn mensen die er een heuse sport van maken. Wat is er nou mooier dan een ouderwetse fart contest op deze saaie zondag. Bordje bruine bonen iemand?
25 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Tenacious D
Tenacious D kennen we allemaal wel. Is het niet van de kaskraker Tribute dan is het wel van Fuck her gently of hun nieuwe succes Pick Of Destiny. Tenacoius D heeft natuurlijk veel meer op hun naam staan. Biertijd zet even wat op een rijtje voor je.

25 Feb '07 - in Music Vids
door Patrick
Kentucky Fried Chicken
Een lekker stukje kip van de KFC oftewel Kentucky Fried Chicken gaat er altijd wel in. Een snelle hap en net wat anders dan het standaard gebeuren als de McDonalds. Vooral met de hygiëne is het zeer goed gesteld. Laat de smaakpolitie dit maar niet zien.

Update: Misschien een tip voor een nieuw KFC broodje?
25 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Retard
Zo nu en dan kom je filmpjes tegen waarvan je denkt, hoe kan dat in godsnaam gebeuren. Zo ook dit filmpje. Was dit een stoere, maar mislukte stunt of gewoon een lompe actie. Ik weet het in ieder geval niet.
24 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Pirelli Films
De professionele short movies beginnen steeds populairder te worden. Na BMW is het nu de beurt aan Pirelli. BMW was al aardig bezig met Madonna in de hoofdrol maar Pirelli gaat daar overheen met Uma Thurman. Zie hier Pirelli Film - Mission Zero!
24 Feb '07 - in Movies
door Patrick
Stop Politie!
Op tv zie je dagelijks programma's als Blik op de weg en Wegmisbruikers voorbij komen. Persoonlijk kan ik dat soort programma's wel waarderen, we maken immers allemaal wel eens een foutje in het verkeer. Kijk mee naar Biertijd's 'Gek op de weg' Taiwan style.
24 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Rock Racing
A1 is tof, F1 is geweldig en de WRC mogen ze van mij wel elke dag uitzenden. Helaas is het zo dat er ook autosporten zijn die we niet zo vaak zien op tv maar zeker de moeite zijn. Rock racing is zo'n sport, en Biertijd laat je zien waarom!
23 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
null
Oh jee, nog een maandje en dan gaat het internet een dagje uit. Althans, als het aan jou ligt. Of toch niet? Laat het ons even weten, dan weten wij ook waar we aan toe zijn! Misschien is een Biertijd huis-aan-huis blad voor één dag een optie.
23 Feb '07 - in Off Topic
door Gerben
Kaal Of Kammen
Britney heeft met d'r nieuwe kapsel aardig wat losgemaakt in celebland. Zoals het spreekwoord zegt, als er één schaap over de dam is volgen er meer. Zie hier de nieuwe looks van Hollywoods grootste sterren.
23 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Slepen?
De auto is een geweldige uitvinding, dat mag duidelijk zijn. Maar als je ergens met pech komt te staan is het ook fijn dat er hulpdiensten zijn om je veilig van de weg te halen. Het was een aardig gozer, maar één ding is zeker, ik bel deze hulpdienst nooit meer!
22 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Brommert
De brommertijd is voor mij al een tijdje achter de rug, maar wat was dat een geweldige periode. Natuurlijk was die 40km/h maar niks en moest dat ding met de nodige modificatie toch wel de 80 halen. Massie en Arif dachten er net zo over en trokken na lange tijd hun brommerts weer eens uit de schuur. Kijk mee!
22 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hey Teacher!
Het is maar slecht gesteld met het onderwijs tegenwoordig. Mij hoor je niet klagen hoor, maar dagelijks staan er wel items in de krant over de nodige onderwijsinstellingen. Ik zeg maar zo, als de sfeer in de klas goed is leer je een stuk beter. Of heb ik dat mis?
22 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Gay Top Gun
En wij al die tijd maar denken dat Top Gun een stoer verhaal is over een stel straaljagerpiloten die de top willen bereiken. We lezen weer eens niet tussen de regels door, het motto is duidelijk anders. Kijk maar even mee naar dit ophelderende filmpje.
21 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Laser Tag
Als kleine jongen was het geweldig om overal in de stad je "tag" te zetten. Oké, na een paar dagen buro Halt was ook daar wel de lol vanaf. Tegenwoordig is je tag zetten weer helemaal hot. Natuurlijk niet met een spuitbus of stift maar levensgroot met laser. Echt waanzinnig, hier nog meer mogelijkheden. Thnx!
21 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Don Renfrow Crash
Elke motorsport brengt gevaar met zich mee. Of het nu F-1 is of WRC, overal denken ze tegenwoordig aan de veiligheid. Logisch natuurlijk want met zo'n snelheid kan er van alles gebeuren. Don Renfrow kan daar over meepraten, kijk maar even mee. Thnx Jeroen!
21 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kylie's World
Van de week hadden we het al over de MSN sex-bot Kylie, maar wat blijkt nu. Emerce heeft Microsoft om reactie gevraagd hoe zij denken over Kylie. Microsoft was niet zo blij met Kylie en heeft de bot in kwestie verwijderd van het msn netwerk. "Chatbots mogen niet over porno praten," aldus Arnout Hemel van Microsoft. Kylie is nog wel te bereiken, alleen op een andere manier dan MSN.

Update: Kylie is hier te bereiken!
21 Feb '07 - in News
door Patrick
Opvoeding
Opvoeding hebben we allemaal genoten. Oké de één wat beter dan de ander, maar je eigen kleine spruit voed je op een verantwoorde manier op. Dollen is leuk. Maar als je je ukkie uitspraken laat doen waar ze nog geen benul van heeft lijkt me dat een slechte zaak.
20 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Sports Illustrated
Sports Illustrated is het online magazine op het gebied van sport. Dagelijks wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en scores. Ook op het gebied van kleding ben je bij hun aan het goede adres. Kijk mee naar SI's nieuwe swimsuit promo, zie hier de pic's en hier de bewegende beelden.
20 Feb '07 - in Sexy
door Patrick
Stop!
Ze zeggen wel eens dat de verkeerssituatie hier in Nederland vergeleken met andere landen een verademing is. Natuurlijk hebben we altijd wel wat te zeuren maar zoals het er in Iraq aan toe gaat zie je hier maar weinig. Om maar over Rusland te zwijgen, want daar is het ook al niet veel beter.
20 Feb '07 - in Humor
door Patrick
NBA Dunk Contest 2007
Elke sport heeft zo zijn kunstenaars. Bij darten denken we meteen aan van Gerwen en bij golf aan Tiger Woods. Bij basketbal is de eerste naam die in me opkomt Michael "Air" Jordan. Maar geloof mij nou dat ze bij de NBA allemaal kunsten kunnen laten zien waar wij stijl van achterover slaan. Fixed!
19 Feb '07 - in Sport
door Patrick
Scared
Van verborgen camera filmpjes kunnen we allemaal wel genieten dacht ik zo, alleen waar ligt de grens? Scare-Tactics gaat behoorlijk ver, maar blijft toch voor mijn gevoel binnen de perken. Het kan ook anders, kijk mee naar deze grap. Op het randje of er over?
19 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Hik Hik Hik...
Iedereen heeft wel eens last van "de hik". Na vijf minuten ben je het spuugzat en probeer je de meest rare fratsen uit te halen om er vanaf te komen. Ondersteboven water drinken, schrikken en ga zo maar door. Weet jij een oplossing voor dit meisje, die is het na drie weken nu onderhand ook wel zat.
19 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Ontbijt
Maandagochtend, eerst even
onbijten en dan weer heerlijk aan de slag. Het ontbijt is immers de belangrijkste maaltijd van de dag, tenzij je je brood bij deze bakker haalt. Dan heb je gegeten en gedronken voordat je wat gekocht hebt.
19 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Nissan Qashqai
Goede reclame is van groot belang voor goede verkoopcijfers. De huidige automaatschappijen hebben hier de laatste tijd totaal geen moeite mee. Als koploper natuurlijk VAG. Nissan is ook goed bezig met de Qashqai. Zie hier de nieuwe commercial.
18 Feb '07 - in Commercial
door Patrick
Chinese
We hebben allemaal wel eens van die dagen dat we geen zin hebben om eten te koken. De plaatselijke chinees biedt dan altijd wel uitkomst. De chinees is trouwens niet alleen goed voor het eten, want met een beetje chinees kan je ook aardig wat lol hebben. Luister mee naar dit heelijke telefoongesprek.
18 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Cirque Du Soleil
Cirque du Soleil (Frans voor Circus van de Zon) is een wereldwijd succes en groot femomeen. De verschillende optredens van dit circus zijn werkelijk imposant te noemen. Collega Mediabom laat ons meegenieten van drie schitterende shows. Kijk mee naar Ghostly Winds, Wind Of Life en Wind Of Courage.
18 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Server Crash
Even leek het alsof we ontploft waren. Er is het nodige aan opslagruimte gecrashed waardoor we de afgelopen 12 uur niet, of moeizaam, bereikbaar waren en waardoor ook het één en ander aan plaatjes zijn verdwenen.

We zijn druk doende om het nodige weer te herstellen en we horen het graag als je (buiten de plaatjes die ontbreken) nog dingen tegenkomt die naar jouw idee niet werken zoals ze horen te werken. Onze oprechte excuses voor wat je de afgelopen avond en nacht hebt moeten missen!

Update: Problems solved, have fun!
17 Feb '07 - in News
door Patrick
Alcoholcontrole
We mogen wel de naam Biertijd dragen maar dat wil niet zeggen dat we met een slok op achter stuur stappen. De laatste tijd pikken ze met alcoholcontroles nog genoeg mensen van de weg. Sterker nog, al heb je niks gedronken "pakken" ze je zelfs.
15 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Rally Crashes - Best Of France
Van alle autosporten is de WRC toch wel één van mijn favorieten. Niet alleen spectaculair maar ook de kunsten van de coureurs zelf zijn een genot om naar te kijken. Gelukkig gaat het ook wel eens fout. Kijk mee naar anderhalf uur rally crashes, Best of France.
15 Feb '07 - in News
door Patrick
Chase
Als je stout bent geweest en de politie wil even met je praten is je eerste reactie soms maken dat je wegkomt. In dit geval dus ook, en wel met een behoorlijk snelheid. Met gevaar voor eigen en andermans leven probeert deze coureur uit de handen van de politie te blijven.

Beeldkwaliteit wordt met de tijd beter. Orgineel CBS2 hier!
15 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Off Road
Als je een jeep hebt is het zo nu en dan wel eens leuk om hem te gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Even niet nadenken en voluit de bagger in! Niet alleen een extreme test voor de auto, maar ook een waanzinnige ervaring inclusief bagger scheppen.
14 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Na alle ongein over Dance stijlen en wat benamingen dan nu maar een masterclass. Je wilt natuurlijk wel weten wat je doet met je zatte kop om drie uur s'nachts. Alhoewel, zeggen dat je een stier melkt bezorgt je waarschijnlijk ook geen one-night-stand. Thnx to Ace.
13 Feb '07 - in Cool
door Gerben
Je zou denken dat ze in India anders zouden dansen bewegen op muziek in de late uurtjes en zo, maar toch valt het mee. Zo zie ik na zes seconden de bekende klokkenluider, na vijfenveertig seconden de lasso en na één minuut The elbow of Death. Globalisatie!
13 Feb '07 - in Humor
door Gerben
Wegmisbruik
Vaak genoeg zie je ze op tv, wegmisbruikers. Maar laten Ruud en ik je nou vertellen dat je de echte misbruiker niet op tv ziet, die vindt je natuurlijk op YouTube. Want hoe "stoer" is het wel niet om talloze mensen in gevaar te brengen en dat te filmen. In de schredder dat ding, liefst inclusief bestuurder.
12 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Destiny
Als je een hobby als streaker hebt, dan is het toch wel fijn dat je vriendin achter je staat en je volledig begrijpt. Het mooiste zou zijn dat je vriendin ook een streaker is. Maar ja, de kans dat je zo'n meid tegen het lijf loopt is natuurlijk wel heel erg klein.
12 Feb '07 - in Cool
door Patrick
House 2
Wij hier in Holland hebben genoeg varianten op tv. Big Brother, De Gouden Kooi en ga zo maar door. Realtime andermans ellende meekijken is schijnbaar hip. In Rusland hebben ze DOM 2, die doet het trouwens een stuk beter qua kijkcijfers dan de Nederlandse varianten. Raar, maar hoe zou dat nou toch komen?
12 Feb '07 - in WTF!
door Patrick
Morning Fall
Stel je wordt wakker met pijn in je hoofd en totaal geen benul van waar je bent. Tja, ik heb dat elk weekend, maar het kan ook op een andere manier. In de struiken wakker worden met je helm op kan nooit goed zijn. Kijk mee naar Morning Fall.
11 Feb '07 - in Movies
door Patrick
Geintje Joh!
Tegenwoordig mag je ook niks meer. Probeer je op je werk de lol er een beetje in te houden worden ze nog verontwaardigd ook. Ik snap alleen nog steeds niet waar die klap goed voor is, hij doet toch niks fout?
11 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Enlighted
Niet alleen handig voor normaal gebruik maar ook voor een beetje party zijn deze ballevangers uitermate geschikt. Funcioneel, mooi om naar te kijken en makkelijk te vinden in het donker. Hier meer info! Het past trouwens wel mooi bij het speelgoed van Skoften.
09 Feb '07 - in Cool
door Patrick
World Of Warcraft
Dat World of Warcraft nu helemaal hot is kan niemand ontkennen. Dat zet tevens een aantal creatieve geesten aan het werk om daar hun eigen draai aan te geven. Het kost een paar uur maar dan heb je wel W.O.W Super Mario en W.O.W Baywatch.
09 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Clio
Om een beetje bij de chickies in de belangstelling te komen moet je tegenwoordig aardig wat in huis hebben. Nette kleding, een verzorgd uiterlijk en in dit geval mag een hippe Renault Clio natuurlijk niet ontbreken. Ach, wie niet rijk is moet slim zijn toch!
09 Feb '07 - in Commercial
door Patrick
Stevie Starr
Wat is dat internet toch een geweldige uitvinding. Niet alleen zijn er elke dag nieuwe filmpjes te vinden, maar ook klassiekers zoals dit filmpje van Stevie Starr. Ik weet nog goed dat ik zeer versteld stond van zijn kunsten, en ik zal je zeggen, nu nog!
09 Feb '07 - in Humor
door Patrick
De Guru op het Biertijdkantoor is toch wel Patrick himself. Zijn positieve instelling en zijn motto 'het beste uit jezelf halen' heeft mijn ooit kleine hobbie doen uitgroeien tot een korte, doch professionele act. Binnenkort ga ik er mee de theaters in, maar voor de Biertijdbezoekers hier alvast een voorproefje. Nogmaals dank Pat!
09 Feb '07 - in Bizar
door Gerben
Britney Spears
Wat een gedoe allemaal om Britney Spears de laatste tijd. Overal wordt ze gespot en elk glossy magazine schrijft wel over d'r. Bezopen, slechte moeder, party animal, lesbienne, enzz. Ik denk maar zo, leven en laten leven. En nu martelen die handel!
08 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Tuning
Wat mensen tegenwoordig allemaal niet doen om de auto een wat sportiever geluid te geven. De één koopt een sportuitlaat, de ander een sportfilter, blow-off valve en ga zo maar door. Een supercharger is een dure oplossing voor het geluid alleen, maar Biertijd heeft daar wel een low budget oplossing voor.
08 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sky Diving
Voor de lol uit een vliegtuig springen is niet voor iedereen weggelegd. Sky diving is een sport die voor de nodige adrenaline zorgt, alleen is dat voor een aantal niet genoeg. Kijk naar Greg Gasson, die heeft liever zijn parachute los is zijn handen dan vast op zijn rug.
08 Feb '07 - in Sport
door Patrick
K-Swiss
Ruben Lenten, de held van het Kitesurfen kan tegenwoordig zomaar bij jou door het park komen surfen. Op de site van K-Swiss staat onder de TV-reclame een vette film over hoe hij door de straten jaagt. Zou zomaar hip kunnen worden deze zomer.
07 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Peugeot 205 V12
Tegenwoordig moet je met behoorlijk dik spul komen om een beetje kans te maken bij de diverse rally's. Met je Peugeot 205 GTI ga je het in iedergeval niet meer redden. Maar als je nou een BMW blok in je 205 gooit kom je toch een aardig eind.
07 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Superbowl 2007
Vier februari ging het festijn weer van start in Zuid Florida, The Superbowl! Zoals elk jaar kosten de commercials tijdens de Superbowl bakken met geld en dat is natuurlijk niet zonder reden. De Superbowl is één van de meest bekeken evenementen van het jaar. Zie hier de Superbowl 2007 commercials!
07 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Extreme Skiing
Skieën kan je op vele manieren. Van een flauw heuveltje af, rode piste, zwarte piste en ga zo maar door. Je hebt er ook pro's tussen zitten die kijken niet eens naar bordjes, die springen gewoon. Waanzinnig, maar doe mij dan toch maar de après ski!
05 Feb '07 - in Sport
door Patrick
Fitness
Oké, zijn we d'r klaar voor? De helft begint een beetje in te dutten dus laten we eens wat oefeningen doen. Niet al te moeilijk, het blijft natuurlijk Biertijd hè! Ga even staan, handen omhoog en springen maar. We doen de eerste sprongen even voor! Thnx!
05 Feb '07 - in Sexy
door Patrick
Porsche
Exotische auto's zijn voor veel mensen een liefde geworden. Alleen zijn er maar weinig die dat soort "liefde" kunnen begrijpen, het is immers maar een stuk ijzer wat er voor de deur staat. Porsche weet dat mensen verliefd zijn op techniek, en dat is wederzijds!
05 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Sleutels Vergeten?
Het overkomt ons allemaal wel eens een keer dat we de autosleutels in de auto laten liggen. Vanaf vandaag is dat totaal geen probleem meer. Vriend Gioom laat zien dat je op een simpele manier je deur zo weer open hebt. Een tennisbal, soms je beste vriend!
05 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Bubbles
Een warm bad is altijd lekker. Zo zie je dus op de diverse woonbeurzen altijd wel een aantal stands met de mooiste hottubs en jacuzzi's. Voor de verkoper één goede raad, laat het bad niet aanstaan als je met je collega even een broodje gaat eten.
05 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Wii Portable
De console oorlog duurt maar voort en nu de PS3 nog niet eens te vinden is in de Nederlandse winkels gaat de Wii al een stap verder. De Nintendo Wii gaat portable! Het klinkt onwaarschijnlijk maar natuurlijk heeft Biertijd de foto's. Next generation Gameboy?
04 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Cooking!
Het is alweer etenstijd, de één bestelt even een pizza en de ander staat met plezier in de keuken zijn gerecht klaar te maken. In een studentenhuis met een gezamelijke keuken is het altijd een verassing wat de buurman gaat eten. En dan is de verleiding best groot om even in zijn pan te kijken.
04 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Safety First!
Ik heb nu al een aantal keren gevlogen maar elke keer voor het opstijgen krijg je weer het standaard gebeuren. Hoe werken de gordels, waar zitten de nooduitgangen. Natuurlijk allemaal belangrijk, maar ik zie het toch liever op deze manier!
04 Feb '07 - in Sexy
door Patrick
Precision Driving
Je kan rijden of je kan het niet. Mensen die de film The Driver hebben gezien weten wat ik bedoel. Het is een kunst om met een auto zoveel mogelijk schade te rijden zodat hij toch blijft rijden. Kijk even mee naar Top Gear Precision Driving.
04 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
In m'n jeugd had ik een paar 600 Watt boxen op m'n kleine slaapkamertje staan. Erg bruut geluid, het probleem was echter dat de buren de meeste bass hoorden. Als ik toendertijd Higly Directional Ultrasound luidsprekers had gehad, had ik wat beter in de buurt gelegen, denk ik. Leuk speelgoed, vooral het L.R.A.D. modelletje.
03 Feb '07 - in Cool
door Gerben
Cold Fusion
Heerlijk weekend! Een zaterdag zoals die moet zijn, overdag alles op het gemak en vanavond in de plaatselijk club even uit je dak. Om alvast in de stemming te komen komt Pizzaman's huis DJ PJ weer met een nieuw deel van Cold Fusion. Deel 26 download je hier en het vorige deel 25 vindt je hier.
03 Feb '07 - in Music
door Patrick
Plasma
Als je naar bed gaat is het zo nu en dan wel eens lekker om nog even tv te kijken. Alleen is het wel zo dat een behoorlijke tv altijd in de weg staat in de slaapkamer. Een beetje afhaker heeft daar wel een oplossing voor. Doe mij er ook één!
02 Feb '07 - in Cool
door Patrick
Pulse
Om van een film een kaskraker te maken is een goede introductie zeker van belang. Een heersende trailer doet je al sneller verlangen naar een film dan een poster. Zo ook deze website van de film Pulse. Do you want to see a ghost, open video! Waanzinnig.
02 Feb '07 - in Cool
door Patrick
STOP!
De één test de paardekrachten van een BMW met ruim 240 km/h op de teller en de ander fietst weer zonder licht. In beide gevallen blijft het rot als oom agent plots voor je staat. Dan is het toch wel fijn dat er mensen zijn zoals deze gozer!
02 Feb '07 - in Humor
door Patrick
Pokerface
Zoals ik van de week al zei is poker hét spel van 2007. Bij poker staat een ding centraal, de pokerface. Niet nerveus om je heen kijken als je niks in je handen hebt, en ook niet lachen met een meesterlijke hand. Een pokerface is lastig, en al helemaal op deze manier!
01 Feb '07 - in Humor
door Patrick
VW
De naam Volkswagen staat voor oerdegelijke zekerheid. Dagelijks zie je reclame voorbij komen "Volkswagen, wie anders" en laten we eerlijk wezen, ze hebben nog gelijk ook. Een Golf type 1 zie ik nog dagelijks rijden en hoe zou dan nou komen? Door de extreme testfase!
01 Feb '07 - in Cars & Bikes
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties