Archief

Items van November 2015
Magic Of Rahat - Jedi Force Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat en zijn Jedi skills langs bij de plaatselijke hotdog tent..
30 Nov '15 - in Humor
door Patrick
GoPro: 2500m Chamonix Wingsuit Flight, Brandon, Mikesell
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, awesome is het wel!
30 Nov '15 - in Cool
door Patrick
PSY - Daddy
Na de megaklapper van PSY's Gangnam Style en Gentleman is de Koreaanse zanger terug met een nieuw nummer. Zal het weer zo'n denderend succes gaan worden? Oordeel zelf. Zie hier PSY's Daddy..
30 Nov '15 - in Music Vids
door Patrick
Drunk Guy Wants 'His' Stolen Lamborghini Aventador Back
Als je met Lamborghini Aventador door de straten rijdt dan kan je wat commentaar verwachten. Zelfs van dronken droppies die hun gestolen auto terug willen hebben..
30 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers November 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
30 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Hafþór Björnsson aka 'The Mountain' World Record Keg Toss
Zijn naam is bijna niet uit te spreken en al helemaal niet te typen, maar 'The Mountain' kennen we allemaal wel van de serie Game of Thrones. De beste man deed mee aan Europes Strongest Man met een wereldrecord vat gooien als resultaat..
29 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Qlimax 2015 - Official Q-Dance Extended Aftermovie
Heb je vorige week Qlimax 2015 moeten missen in het Gelredome? Niet getreurd, hierbij de officiële extra lange aftermovie. Enjoy!
29 Nov '15 - in Music
door Patrick
Avondale Mills Smokestack Demolition
Een schoorsteen afbreken is normaal gezien niet al te lastig. Maar als dynamiet tot twee keer toe niet wil werken dan moet je toch wat anders verzinnen. En ja, dan kan het wel eens fout gaan..
29 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Wall Demolition Polish Style..
Iets aan je huis laten verbouwen? Huur een paar Polen in. Vaak goed werk, en nog goedkoper ook. Want zeg zelf, dat gaat toch prima zo..
29 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Real Life Heroes (37)
Dagelijks gebeuren de ergste dingen. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die klaar staan voor een ander. Of het nou levensgevaarlijk is of niet, dit zijn de echte helden..
29 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Darth Vader Imperial March Street Edition
Ook Darth Vader kan wel een extra zakcentje gebruiken. En dan komt zijn 'Imperial March' goed van pas..
28 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Edeka - Christmas Commercial
Na de bekende warenhuizen gaan nu ook supermarkten met mooie kerstcommercials komen. Zo ook het Duitse Edeka. Wie is er uien aan het snijden?..
28 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Prince EA - Man vs Earth - 3 Seconds
Als we naar de leeftijd van onze aardbol kijken zijn wij mensen hier nog niet eens zo lang. Maar wat hebben we in die tijd met onze planeet gedaan?..
28 Nov '15 - in Actueel
door Patrick
Drum Girl
Jong geleerd is oud gedaan. Maar je hebt amateurs en pro's. Deze kleine dame zit nu al in categorie twee. Ik zeg awesome!..
28 Nov '15 - in Music
door Patrick
Parking Like A Boss In Poland Two Fingers
Parkeren is niet voor iedereen al te makkelijk. Maar in sommige steden leer je het gewoon omdat het moet. Zoals deze gast. Best knap..
28 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month November 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 163 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Werken Op De Kermis..
Werken op de kermis is best tof. Maar op een bankje zitten wachten tot iemand jou het water in laat storten is net wat minder. En al helemaal als je een soort van Michael van Gerwen voor je hebt staan..
27 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Dog Goes Lobster Fishing
Waarom zou je zelf veel moeite doen om een kreeft te vangen als je twee honden hebt. Met een beetje training heb je elke dag vers eten zonder nat te worden..
27 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Jack Jones - Pranks Gone Wrong
Jack Jones is een jongen met een gezond gevoel voor humor. Zo zagen we hem laatst nog op straat lol hebben met een aantal agenten. Maar niet iedereen kan zijn geintjes waarderen..
27 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Pistol Shrimps - Magic Snapchat Filters
Is je leven niet leuk of interessant genoeg om over te posten? Dan kan Snapchat je een handje helpen met de nodige filters. En al helemaal als de jongens van Pistol Shrimps zich er mee gaan bemoeien..
27 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Month November 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
27 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Attempting The Condom Challenge
Een paar dagen terug zagen we twee Japanners spelen met een water gevulde condoom. Erg grappig en dus zijn er ondertussen meer mensen die de uitdaging aangaan. Zo ook de jongens van LAWHF..
26 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Blue Origin Historic Rocket Landing
Een kort ritje naar de ruimte zal niet al te lang meer duren. Blue Origin’s New Shepard heeft 23 november een gelaagde (onbemande) testvlucht gemaakt naar 100.5km hoogte. Vooral de landing is toch wel bijzonder.
26 Nov '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Japan Snow - The Search For Perfection (4K)
Elke snowboarder of skiër is op zoek naar de ultieme sneeuw. Een perfecte afdaling met maagdelijke sneeuw waar je als eerste door heen kan. GoPro atleten John Jackson en Chris Benchetler gingen naar Japan op zoek naar de perfecte omstandigheden..
26 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Party Fails Compilation
Een feestje is leuk. Maar zoals je weet kan er altijd wat fout gaan. Of het nou mensen zijn die wat overmoedig reageren, of te diep in het glaasje hebben gekeken. Er is altijd wel wat te beleven..
26 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
NERF vs Airsoft by Novritsch
We kijken regelmatig mee met airsoft sniper Novritsch. Altijd toffe beelden en hij is nog bijzonder goed ook. Vandaag doet hij het net even anders. Hij gaat het airsoft gevecht aan met een NERF geweer..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 'Carved Pumpkin' 1976 BMW 2002
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Carter Kelly Kramer over zijn 'Carved Pumpkin' 1976 BMW 2002..
25 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 22/11/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een heuse tennis special.
25 Nov '15 - in Sport
door Patrick
Devin Supertramp - 600 Foot Insane Rope Swing
Aan een touw slingeren heb je waarschijnlijk een aantal jaar terug voor het laatst gedaan tijdens de gymles op school. Best leuk. Maar Devin Supertramp gaat, zoals gewoonlijk, net een stapje verder..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (3)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de dames in de spotlights..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Assassin's Creed Hidden Blade
Een poosje zagen we DIY pro Colin Furze een heuse Assassin's Creed Rope Launcher maken. Vandaag gaat hij verder met een Assassin's Creed Hidden Blade. Wat een geweldige vent is het ook..

Zie hier hoe ze werken..
24 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Lucas Etter - 4.9sec Official Rubik's Cube World Record
Ik doe er dagen over en dan is mijn kubus nog niet zoals hij moet zijn. Maar er zijn mensen die zo'n ding in een paar seconden weten op te lossen. Lucas Etter is nu, met 4,9 seconden, de opperbaas!..
24 Nov '15 - in Cool
door Patrick
PistolShrimps - Katniss Sure Loves Pita
Wie The Hunger Games heeft gezien kent hoofdrolspeelster Katniss wel. Maar dat ze zo dol op Pita's is valt me nu pas op. Humor weer van PistolShrimps..
24 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Minions Mini-Movie - The Competition
Minions zijn geniaal. Dat hebben we na Despicable Me wel gemerkt. Vandaag een nieuwe mini-movie van de gele mafketels. Zie hier 'The Competition'..
24 Nov '15 - in Animation
door Patrick
Expensive Fails Compilation
We zien het dagelijks fout gaan op het internet, maar sommige foutjes zijn net wat prijziger dan de ander. Kijk mee..
24 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Nürburgring Crash & Fail Compilation 2015 (3)
Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je..
23 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
VitalyzdTv - Insane Car Flip Prank, Dubai
Vitaly maakt er steeds vaker een gewoonte van om zijn moeder bij zijn pranks te betrekken. Zo ook tijdens dit dollemansritje in Dubai. Maar of dat zo verstandig is?..
23 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (348) - Asia Special (33)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
23 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - Fire Tornado At 2500fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging: Een vuurtornado!..
23 Nov '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Apartment Symphony - A Looping Masterpiece
Heb jij een goed gevoel voor ritme en heb je overal in huis muziekinstrumenten slingeren? Probeer dan dit eens..
23 Nov '15 - in Music
door Patrick
DiResta Fireman's Axe Restoration
Als je op zoek bent naar een 'Fireman's Axe', dan kan je natuurlijk een winkel binnenstappen en er een kopen. Maar dat is de uitdaging niet. DiResta laat zien hoe hij er weer een 'tot leven' brengt..
22 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Surprise! Bull Says Hi..
Als stier is het niet fijn dat elke keer weer je ballen worden opgeknoopt zodat een halve cowboy een ritje op je rug kan maken. Lang leve karma..
22 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
1000W LED Flashlight - Worlds Brightest (90.000 Lumens)
Ben je niet zo tevreden over je zaklamp, en kan je wel wat meer power gebruiken. Wellicht is deze 1000W LED 'zaklamp' wat voor je. Een beetje knutselen, maar dan heb je ook wat..
22 Nov '15 - in Cool
door Patrick
National Anthem vs Hiccups
Het is een hele eer als je als zeven jarig mannetje het volkslied mag zingen voor een honkbalwedstrijd. Al maakt de hik het niet al te makkelijk..
22 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Pixar: 20 Years
Als er één heer en meester is in animaties, dan is het Pixar wel. Inmiddels is het alweer 20 jaar terug dat 'Toy Story' uitkwam. Tijd voor een mooi overzicht..
22 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Bails & Fails (1)
Was je van plan om dit weekend weer eens wat pleintjes onveilig te maken op je skateboard of BMX? Denk er nog even over na. Languit op de bank is een stuk minder pijnlijk..
22 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Top 10 Street Bike Crash Compilation
Op je motor een beetje de stoere jongen uithangen kan voor heel wat mensen entertainment zijn. Maar er zijn ook momenten dat het net even anders loopt dan je zou willen..
21 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
GTA V On The Force Dynamics 401cr Platform
GTA V is al een geweldig spel, maar als je die gaat combineren met het toffe speelgoed van Force Dynamics, dan wordt het pas echt leuk..
21 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Best Sports News Bloopers
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
21 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Vrouwen Versieren Met Zwarte Piet
Leuk hoor elke dag Sinterklaas helpen en over de daken rennen. Maar ook Zwarte Piet wil wel eens wat vrouwelijk gezelschap. We gaan de straat op om wat dames te versieren. Oud maar goud! Thnx Daan!
21 Nov '15 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 17/11/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
21 Nov '15 - in Sport
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 3 November 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
21 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Dunking Devils Insane Basketball Dunks
Het mooiste van basketball blijft toch wel de geweldige manier van scoren. De Dunking Devils maken daar een sport van..
21 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 162 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
20 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 November 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van november er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
20 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Koenigsegg Agera R vs Porsche 918 Spyder
De Porsche 918 Spyder is het laatste paradepaardje uit de stallen van de Duitse autofabrikant. Maar is hij echt zo snel als ze beweren? We gaan even spelen op de autobahn met een Koenigsegg Agera R..
20 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Across The Sky - Slackline In The Utah Desert
Je moet zeker geen hoogtevrees hebben om een dag mee te gaan met slackline pro Théo Sanson. Dit zijn in mijn ogen de engste 500 meter ooit..
20 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
You Got To Love The English Police
De politie is je beste vriend. Althans dat beweren ze. Helaas zijn heel wat agenten niet te porren voor een beetje humor. Dat is in Engeland gelukkig wel anders..
20 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Jeep vs Escorted Motor Ride For Vets
Als een groep motorrijders onder politie escorte over de weg rijden dan blijf je daar als automobilist netjes achter hangen. Althans, er zijn altijd mensen met iets meer haast dan de rest. Lang leve karma..
20 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Tony Hawk Skates First-Ever Horizontal Loop
Hoewel Tony Hawk al aardig op leeftijd is blijft hij op zoek naar nieuwe uitdagingen. En één ding is zeker, skateboarden kan die wel..
20 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Red Bull - The Fourth Phase
Er zijn legio geweldige snowboard films op de markt, maar als Red Bull en Travis Rice zich ergens mee gaan bemoeien wordt het pas echt spannend. Na 'The Art of Flight', komen ze in 2016 met 'The Fourth Phase'. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser..
19 Nov '15 - in Trailers
door Patrick
Lego Captain America 3: Nazi Zombies
We hebben inmiddels al heel wat LEGO film creaties voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor 'Captain America 3: Nazi Zombies'. Blijft Awesome speelgoed!
19 Nov '15 - in Cool
door Patrick
The Best Of The 2015 MotoGP Season
Het 2015 MotoGP seizoen hebben we inmiddels achter ons. Maar vandaag kijken we nog een keer terug. Zie hier een klein overzicht..
19 Nov '15 - in Sport
door Patrick
Rémi Gaillard - Speed Cameras
Rémi Gaillard en flitskasten zijn en blijven een mooie combinatie. Vandaag zorgt hij weer voor perfecte foto's..
19 Nov '15 - in Humor
door Patrick
5 Mind-Blowing Wingsuit Fly-Bys
Wingsuit proximity flying is en blijft geweldig om te zien. Maar je merkt pas echt hoe hard het gaat als ze je voorbij komen vliegen. Ik zeg awesome!
19 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Uptown Funk - 66 Classic Movie Dance Scenes Mashup
We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. De hit Uptown Funk gecombineerd met 66 klassieke dans scenes. Cool!..
18 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Two Japanese One Condom
Hoeveel lol kun je hebben met een condoom? Deze twee Japanners laten het je zien. Geweldig!
18 Nov '15 - in Humor
door Patrick
The Leviathan - Ferrari Reaction Video - Good, Bad and Typical (2)
Als Ferrari eigenaar krijg je heel wat reacties als je door de straten van Toronto rijdt. Vaak positief, maar ook rare vragen en afgunst krijg je daar gratis bij. Kijk mee..
18 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pedestrians Close Calls (8)
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
18 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
RC Crash Compilation
Er is niets zo leuk als op afstand bestuurbaar speelgoed. Dat zeg ik al jaren. Maar zoals met alles zijn er ook de mindere momenten..
18 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Lip DJ - We Are Hardstyle 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier 'We Are Hardstyle 2015'..
18 Nov '15 - in Music
door Patrick
Ultimate Crash Compilation (2)
Of het nou op een racefiets is of een skelter. Met alles kan je behoorlijk onderuit gaan. Vinden wij niet erg, hebben we weer wat te lachen..
17 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Apocalyptic Bunker Project (5)
Ruim een maand terug is Colin Furze begonnen om een heuse Apocalyptic Bunker in zijn tuin te bouwen. Vandaag dan eindelijk het eindresultaat! De perfecte mancave..

Voor de liefhebbers hier de eerdere delen: Het plan, het graven, het bouwen en het beton storten..
17 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - The Admiral's 1955 Ferrari 500 Mondial Series II
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het oud admiraal Robert A. Phillips over zijn 1955 Ferrari 500 Mondial Series II..
17 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ulo, Interactive Home Monitoring Owl
Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die hun huis willen beveiligen met een camera. Zie hier Ulo, de interactieve uil. Shut up and take my money!..

Voor meer info zie hier het Kickstarter project..
17 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Cats vs Cucumbers
Katten zijn voor de donder niet bang, maar komkommers is een heel ander verhaal. Kijk mee..
17 Nov '15 - in Animals
door Patrick
Nürburgring Crash & Fail Compilation 2015 (2)
Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
17 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mulholland Road BMW Crash
In Cornell, Californie, is een mooi stukje weg genaamd 'The Snake'. Zeer bochtig en dus een echte uitdaging voor de sportieve auto- en motorrijder. Al gaat dat niet altijd goed..
17 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lexy Panterra Twerk Freestyle - Booty Bounce
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
16 Nov '15 - in Sexy
door Patrick
Juggling Skills - Raw Art - [3J] - Drugs
Jongleren is op zich al een hele prestatie, maar er is natuurlijk altijd een baas boven baas. Zie hier [3J]..
16 Nov '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Birth Of A Steel Tongue Drum
De een ziet een oude gasfles, de ander ziet een 'nieuw' muziekinstrument. Het is maar hoe je het bekijkt en hoe handig je bent. Ik zeg cool!
16 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Katniss' Bow (Hunger Games)
De dames en heren van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Katniss' Bow fabriceren uit 'The Hunger Games'..
16 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Taco Trip 'BEES KNEES' - Full Snowboard Movie
Nog even en dan staan we weer met z'n allen tot ons knieën in de sneeuw in de rij voor de skilift. Om alvast een klein beetje in de stemming te komen hierbij de urban snowboard film Taco Trip: 'Bees Knees'..
16 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Monster - Ballistic B.J. Baldwin - Recoil 3
Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. We gaan voor een extreem ritje met coureur B.J. Ballistic..
16 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Unlucky Golf Shots of 2015 - European Tour
Golfen is een mooie sport. Het is een hele prestatie om van meters afstand een bal te putten. Zelfs bij de pro's gaat het wel eens net mis..
16 Nov '15 - in Sport
door Patrick
Grandpa's Party
Hoe ouder hoe gekker. Op zich niets mis mee, maar toch hebben de jaren wat invloed op je lichaam. Gooi daar nog wat drank bij en het feest kan beginnen. Of eindigen..
15 Nov '15 - in Humor
door Patrick
UFC193 - Ronda Rousey vs Holly Holm
Ronda Rousey is een beest in de ring. De UFC kampioene is niet klein te krijgen. Totdat ze gisteren Holly Holm tegenover zich kreeg. En ja, dat is dan even slikken Rousey..
15 Nov '15 - in Sport
door Patrick
An Irishman In Vegas
Als je vader een paar dagen je GoPro camera wilt lenen om zijn trip naar Las Vegas te filmen, dan geef je dat ding zonder nadenken gewoon mee. Maar misschien had je even uit moeten leggen wat de voor- en achterkant is..
15 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Sainsbury's Official Christmas Advert 2015: Mog's Christmas Calamity
Warenhuis Sainsbury zorgt elk jaar weer voor een opmerkelijke kerstcommercial. Zo ook dit jaar. Zie hier Mog's Christmas Calamity..
15 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Jaguar XKR CRash Nordschleife Nürburgring
Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. En sterker nog, het hoeft helemaal niet zo hard te gaan om de vangrail van dichtbij te zien..
15 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck Crash Galore (42)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
15 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 161 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
14 Nov '15 - in Cool
door Patrick
The Evolution of Freeride MTB
Het extreme mountainbike feestje Rampage van de rode stier is awesome. Maar je moet wel ballen van staal hebben om daar aan mee te doen..
14 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Toddler Sings Star Wars Imperial March
Kleine kinderen horen graag een liedje voor het slapen gaan. Maar als je kleine uk zelf de Imperial March van Star Wars in zijn ledikant zingt dan is dat toch best bijzonder..
14 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 November
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
14 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Crazy Russians - Highrise Shanghai
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
14 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Simone Giertz - The Wake-Up Machine
Wij zijn dol op DIY projectjes. Meestal zien we dan über knutselaar Colin Furze voorbij komen, maar in dit geval is het Simone Giertz die aan de slag gaat. Simone is dol op techniek en niet vies van een beetje knutselen. Zie hier haar Wake-Up Machine!..
13 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Best Contagious Laughter Videos
Lachen is goed voor je. En als er iemand gaat lachen is dat vaak best aanstekelijk. Zo ook in dit geval..
13 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Hyper-Realism 3D Art - Drawing A Bottle
Goed tekenen is een hele opgave, en al helemaal als je het fotorealistisch wilt hebben. Marcello Barenghi kan toveren met penselen en potloden..
13 Nov '15 - in Cool
door Patrick
DJ Christo 3lektric - WHat DJs Even Do
Plaatjes draaien lijkt tegenwoordig niet meer zo heel moeilijk als je bekende DJ's bezig ziet. Op de pc wat fabriceren, op een usb stick knallen en klaar. Maar vergis je niet. Er komt heel wat meer bij kijken. Zie hier DJ Christo 3lektric..
13 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Airsoft Urban Sniper Gameplay (3)
Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met de sniper..
13 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Working At The Car Wash Fail
Je zou toch denken dat werken bij een wasstraat niet al te moeilijk is. Maar ook daar moet je goed opletten wat je aan het doen bent..
13 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 November 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van november er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
13 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
France Got Talent - Boxing Champ Naestro
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige acts springen er gewoon uit. Zo ook die van de Franse boks pro Naestro..
12 Nov '15 - in Television
door Patrick
Great White Close Call
Vanuit een kooi onderwater haaien fotograferen en filmen kan best spannend zijn. Hoewel je redelijk veilig zit weet je nooit wat zo'n beest van plan is. En ja, ze zijn snel. Heel snel..
12 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 10/11/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
12 Nov '15 - in Sport
door Patrick
People Are Awesome - Parkour & Freerunning Ed.
Parkour en free running zijn sporten voor de echte liefhebber. Het vergt de nodige training en is niet voor iedereen weggelegd. Zie hier een nieuwe versie van People are Awesome, de Parkour & Freerunning editie..
12 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Road Rage Karma
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar soms wil een bestuurder nog wel eens een gevaarlijke manoeuvre uithalen. Lang leve karma!..
12 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's WTF Compilation
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
12 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Phoenix The Kindergarten Mechanic
Sleutelen aan een auto is geen kinderspel. Althans, dat zeg ik nu wel. Laten we eens kijken naar autofanaat Phoenix. Fietsen zonder zijwieltjes lukt hem net, maar sleutelen aan een auto gaat hem aardig af..
11 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Take My Money! - JB-9 JetPack
We hebben het James Bond al eerder zien doen, maar het is nu dan ook eindelijk realiteit. Vliegen met een jetpack! Met een topsnelheid van zo'n 170km/h is de JB-9 super speelgoed voor de rijken onder ons. Lieve Sinterklaas....
11 Nov '15 - in Cool
door Patrick
SketchShe - Ice Ice Baby
De dames van SketchShe kunnen een beetje foute maar goede klassieker best waarderen. En wij ook. Dans mee op 'Ice Ice Baby'..
11 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (32)
Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar ik het zo mijn twijfels..
11 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Kaleidoscope: See Things Differently (BMX)
Kriss Kyle is wereldwijd bekend als een van de meest unieke en creatieve BMX rijders van deze generatie. Kaleidoscope is een van zijn beste projecten tot op de dag van vandaag. En je kan wel zien waarom..
11 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Learn How To Kickflip In 5+ Hours
Skateboarden is een toffe, en je zou het niet zeggen, maar ook nog een zeer moeilijke sport. Mike Boyd kan het totaal niet. Toch gaat hij een uitdaging aan. Van n00b naar kickflip skateboarder in ongeveer vijf uur, gaat hem dat lukken? Kijk mee..
10 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Photorealistic Sand Art
Ga op vakantie en in elk dorpje vind je wel van die zand gevulde flesjes. De een met een zonsondergang en de ander weer met een mooi zeezicht. Leuk hoor, maar dat kan veel beter. Wat deze jongens je laten zien is gewoon kunst..
10 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Sleeping Bus Driver Crash
Zelfs na een avond stappen is het slim om de volgende dag het openbaar vervoer te pakken naar je werk. Wel zo veilig toch? Maar dan moet de buschauffeur wel een beetje meewerken..
10 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Bicycle Crash Galore (3)
Auto's, vrachtwagens, motoren, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op de fiets is het wel eens raak in het verkeer..
10 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1979 Porsche 911 (930) Turbo Unleashed
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Grant Karnes over zijn 1979 Porsche 911 (930) Turbo..
10 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Redneck Fails Compilation (2)
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Vandaag zijn wederom de Rednecks aan de beurt..
10 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Best Of MotoGP 2015
Het 2015 MotoGP seizoen hebben we inmiddels achter ons, maar de beelden blijven spectaculair. Lang leve GoPro camera's..
10 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Who Will Stop The Bullying? (2)
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je kinderen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is wederom een stapje in de goede richting..
09 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Halloween Joinville Window Mapping
Halloween hebben we inmiddels achter de rug, maar dit filmpje wil ik jullie niet onthouden. Wat blijft dat projecteren toch tof..
09 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Collision
Ice Age: Collision Course is vanaf 13 juli 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen. Maar om alvast in de sfeer te raken hebben we hierbij alvast de officiële animated short 'Cosmic Scrat-tastrophe'. Blijft humor!
09 Nov '15 - in Animation
door Patrick
The Leviathan - Ferrari Valet Gold Digger Pickup - FAIL
Dat je als eigenaar van een mooie Ferrari heel wat aandacht krijgt mag duidelijk zijn. Je ziet die immers niet elke dag voorbij komen. Zo'n wagen trekt ook de nodige 'gold diggers' aan. Maar hoe reageren ze als je voor de gein zegt dat je van de valet parking bent?..
09 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Sex Toy Drop Prank
Het is nooit leuk als de inhoud van je koffertje over straat vliegt. Maar wel als hij vol met seksspeeltjes zit..

Check die gast op 1:47.. LOL!
09 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Time To Feed The Cats
Een echte dierenvriend zorgt goed voor zijn katten. Maar ach, een geintje moet kunnen. Toch?..
08 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Please Hang Up The Phone!..
Vandaag de dag weten kinderen alle functies van een smartphone. Maar even simpelweg een oude telefoon 'ophangen' is voor de recente generatie een raadsel..
08 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
How To Transport A Car
Een auto vervoeren kan wel eens lastig zijn als je geen autotrailer hebt. Maar ook daar is natuurlijk gewoon een oplossing voor..
08 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Monster Energy: World's First Lamborghini Drift Car
Een Lamborghini Murcielago is een beest van een auto, maar niet geschikt als drift car. Althans, dat moet je niet tegen de mensen van Liberty Walk zeggen..
08 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
NYC Pizza Rat Prank
Mensen in de maling nemen is en blijft leuk. Vandaag verbouwen we een RC wagentje tot een heuse pizza rat en gaan de stad in..

Hoe je de pizza rat maakt zie je hier..
08 Nov '15 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 08/11/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
08 Nov '15 - in Sport
door Patrick
The Ultimate Passcode
Een beveiligingscode op je telefoon is geen overbodige luxe. Normaal nemen we een willekeurige 4 cijferige code en klaar. Maar deze gast gaat net een stapje verder..
07 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
John Lewis Christmas Commercial - Man On The Moon
Als er een warenhuis is die elk jaar weer met geweldige kerstmis commercials komt dan is het John Lewis wel. Zo ook dit jaar. Maar zelfs deze Star Wars parodie is simpelweg geniaal..
07 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Koreusity 160 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
07 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Grim Reaper
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
07 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 1 November 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
07 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Shampooing Strangers Prank
Je haar wassen hoort er nou eenmaal bij, maar voor al die shampoo uit je haar is ben je zo een kwartier verder. Althans, met deze gast in de buurt..
06 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Assassin's Creed Showdown
Na aardig wat Assassin Creed games hebben we de nodige Assassin's voorbij zien komen. Maar welke Assassin is nou eigenlijk de beste? Tijd voor een showdown!..
06 Nov '15 - in Cool
door Patrick
R2-D2 Moving Refrigerator
Elke Star Wars fan is dol op R2-D2. Maar vanaf nu ook elke bierliefhebber. Deze R2-D2 op afstand bestuurbare koelkast kost een kleine 9000 dollar maar dan heb je wel een ijskoud biertje tijdens de film..
06 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 November 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van november er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
06 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Pelican Learns To Fish
Sommige beesten hebben een beetje hulp nodig. Zo ook deze in de steek gelaten pelikaan. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die er moeite voor doen om het beestje te helpen. En met succes!..
05 Nov '15 - in Animals
door Patrick
Jetman Yves Rossy & Vince Reffet Dubai A380 Duo Flight
Yves Rossy, ook bekend als Jetman is geen onbekende bij ons. Vandaag reizen we af naar Dubai samen met Vince Reffet voor wederom een indrukwekkende vlucht..
05 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning - Don't Stop
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
05 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Maxwrist BMW S1000RR vs Ferrari F40
Als sportief rijdende motorrijder ben je altijd op zoek naar een leuke uitdaging. En als je dan onderweg een Ferrari F40 voorbij ziet komen gaat vanzelfsprekend je rechterhand jeuken. We rijden mee met 'Maxwrist'..
05 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
UTVUnderground - RJ Anderson XP1K3
Wij zijn dol op bijzonder 'speelgoed'. En laat de 200pk sterke XP1K3 dat nou zijn. Kijk mee!..
05 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Pedestrians Close Calls (7)
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
05 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Coworker vs Car Mechanic
Zo nu en dan met je auto langs een garage gaan voor een kleine inspectie kan geen kwaad. Althans, het ligt er wel een beetje aan wie je de sleutels geeft..
04 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Warcraft - Trailer Tease
Als er één spel mega succesvol is dan is het World of Warcraft wel. Tijd voor een film zou je dan denken. En ja, die gaat er komen in juni 2016. Vrijdag komt de volledige trailer uit, maar voor de mensen die echt niet kunnen wachten hebben ze een kleine teaser. Dit wordt een kaskraker eerste klas..
04 Nov '15 - in Trailers
door Patrick
Mola Mola Riding
Tijdens het vissen kan je op sommige plekken zeer opmerkelijk bezoek krijgen. Na het helpen van deze Mola Mola was het beestje zelfs zo vrij om een ritje weg te geven..
04 Nov '15 - in Animals
door Patrick
Damien Walters - We Came To Bounce
Damian Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman en parkour pro beschikt over uitzonderlijke moves. Vandaag gaan hij los in freerun- en trampolinepark Bounce Inc..
04 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Insurance Scammers (4)
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
04 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Apocalyptic Bunker Project (4)
Ruim een maand terug konden we al zien hoe Colin Furze een heuse Apocalyptic Bunker in zijn tuin gaat bouwen. Na het eerste deel: 'Het Plan', het tweede deel: 'Graven' en deel drie: 'Bouwen', is het nu tijd voor deel vier: Beton storten!..
03 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Ultimate Headshot Fails Compilation (2)
We hebben het allemaal wel eens gehad. Per ongeluk een bal of iets anders vol in het gezicht. Nooit prettig als het je overkomt. Maar bij een ander is het toch best grappig..

Deel één vind je hier..
03 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Corridor Digital - Judge Drone
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Judge Drone'..
03 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Sky Wizards - Flying at the Balloon Fiesta in 4K
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we met de Sky Wizards de lucht onveilig maken..
03 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel's I Ate All The Halloween Candy 2015
Wat is het ergste dat je kunt doen tijdens Halloween? Juist, terwijl je kind op bed ligt stiekem zijn of haar zuur verdiende snoep opeten. Natuurlijk een geintje, maar de reacties zijn priceless..
03 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Coolest Elevator Ever!
Als de lift op je werk een makeover krijgt zal het je waarschijnlijk geen ene reet boeien. Maar geloof me. Dit is gewoon awesome!..
02 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (22)
Op vier wielen gaat regelmatig wat fout, dat zien we wekelijks hier op Biertijd. Maar ook op twee wielen gaat er genoeg mis. Dat blijkt maar weer uit deze beelden..
02 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 02/11/15 - Best Of Wintersports (3)
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Na het eerste en tweede deel van de Wintersport Special hierbij nummer drie..
02 Nov '15 - in Sport
door Patrick
Crash Galore (347)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
02 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Adele's Relief..
De nieuwe clip 'Hello' van Adele zal je ongetwijfeld voorbij hebben zien komen. Maar zonder muziek krijg je toch een heel ander gevoel bij het liedje..
02 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Quadcopter Drone Racing IDRA CA Cup San Diego
Spelen met een drone is tof. Vliegen met zo'n ding is en blijft leuk. Zelfs wedstrijden zijn een hele belevenis. We nemen een kijkje bij de IDRA CA Cup in San Diego..
02 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Win Compilation October 2015
Na alle falers die we regelmatig hebben is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!..
02 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Terrible, No Good, Very Bad Day..
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
01 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers October 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
01 Nov '15 - in Humor
door Patrick
McKamey Manor: Inside America's Most Extreme Haunted House
Mocht je een liefhebber zijn van horrorfilms en tevens vaste bezoeker van menig spookhuis, dan is San Diego's McKamey Manor de perfecte combinatie voor je. Eén ding is zeker, je zal nog dagen wakker liggen als je überhaupt naar buiten mag..

Uit de oude doos: McKamey Manor Haunted House..
01 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Short Film - The Gunfighter
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de humoristische short film 'The Gunfighter'..
01 Nov '15 - in Movies
door Patrick
Sonny Bill Williams Gives His Gold Medal To A Kiwi Boy - ALMA Da Copa
Na de finale van het WK rugby In het Twickenham Stadium in Londen wilde de kleine rubyfan Charly Lines zijn favoriete team feliciteren. Hij klom over het hek en rende het veld op. Alleen kwam hij niet echt ver. All Blacks speler Sonny Bill Williams kwam het ventje redden uit de handen van een beveiliger en hij mocht zelfs even de gouden plak om zijn nek dragen. Sterker nog, hij mocht hem ook nog houden. Die jongen zijn dag kan niet meer stuk.
01 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Ghost Prank in 360
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer om wat medewerkers te laten schrikken. En deze keer in 360 graden..
01 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When You Collab With Seattle Sounders FC
Mashd N Kutcher weet altijd in no-time de meest toffe mixjes in elkaar te draaien. Zo ook deze keer. Met een klein beetje hulp van Seattle Sounders FC fans en spelers..
01 Nov '15 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties