Archief

Items van August 2013
Jet Engine Truck Inferno
Bij gebrek aan pk's kan je natuurlijk altijd nog een straalmotor op je vrachtwagen monteren. Klinkt geweldig, gaat als een speer, en je kan gelijk voor heel de buurt bbq'en..
31 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Truck Crash Galore (15)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
31 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Eating Peoples Food Prank Gone Right
Vandaag de dag kan je bijna alles maken, als je uiteindelijk maar zegt dat het een 'prank' is en er een camera staat te filmen. Nou zijn veel grapjes nog best leuk, maar je moet niet dollen met andermans eten. Vooral de laatste man begrijpt het..
31 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Ryan Taylor Mini BMX Edit - Rocker BMX
Ryan Taylor is een groot BMX pro. En dan zou je denken dat zo'n man alleen maar overweg kan met de beste materialen. Niets is minder waar. Zie hier Ryan op een mini Rocker BMX.
31 Aug '13 - in Cool
door Patrick
British Road Rage - Biker vs VW Golf
We zien wekelijks heel wat ellende op de weg uit Rusland voorbij komen. Maar in Engeland is er ook wel eens onenigheid onderweg. Al lossen die het wel heel anders op. Taal is tikkie nsfw.
31 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Learn To Drive Awesome - Doritos Jacked Rijschool
Rapper/zakenman Gino Pietermaan komt met zijn eigen rijschool. Geen standaard gebeuren van fileparkeren en netjes 80 rijden. Nee, Gino gooit het over een andere boeg, zoals we pas konden zien in Amsterdam. Zelf stunten als een baas? Meld je aan bij de Jacked rijschool!
31 Aug '13 - in Advertentie
door Patrick
Jack Vale - Sh*t On Yourself..
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met zijn 'pooter'. Zo ook vandaag..
31 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Best Vines Compilation August 2013
Vorige maand hadden we al een overzicht Vines, en dat doen we deze maand nog een keertje over. Zie hier de beste Vines van augustus 2013..
30 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 54 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
30 Aug '13 - in Cool
door Patrick
People Saving Animals
Wij mensen kunnen het soms moeilijk hebben, maar dieren kunnen ook wel eens klem komen te zitten. Gelukkig zijn wij mensen er dan om een handje te helpen..
30 Aug '13 - in Animals
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 August 2013
De vierde week van augustus zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Een mooie manier om het weekend in te gaan..
30 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
GTA 5 - The Official Trailer
We hebben inmiddels al eerder wat beelden laten zien van Grand Theft Auto 5. Maar vandaag is het dan eindelijk tijd voor de officiële trailer. Kom nou maar op met dat spel!
30 Aug '13 - in Trailers
door Patrick
Rafael Nadal vs Ryan Harrison at US Open 2013
Dat Rafael Nadal een van de beste tennisspelers ter wereld is hoef ik niemand te vertellen. Sterker nog, hij laat het je zelf even zien tijdens de US Open 2013..
29 Aug '13 - in Sport
door Patrick
Patrick Depailler at Long Beach 1978 in Tyrell 008
We gaan een aantal jaren terug in de tijd. Zie hier Patrick Depailler in 1978 met een Tyrrell 008, toen racen nog echt racen was..
29 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
CDZA Battles YouTube Live At YT Brandcast 2013
CZA is een muziekformatie die muzikale video experimenten maakt op YouTube. En ik kan je zeggen, dat doen ze geweldig. Zie ze hier live tijdens het YT Brandcast 2013 evenement..
29 Aug '13 - in Music
door Patrick
Sluipschutters S01E01
Wie wel kan genieten van soms flauwe, maar vaak heerlijke humor, zal blij zijn met de nieuwe BNN serie Sluipschutters. Wij konden er van genieten. Heb jij de eerste aflevering gemist? Bij deze op herhaling..
29 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Shoarma Master
En ik me maar afvragen waarom de rij bij de shoarmaboer altijd zo lang is na het stappen. Dit verklaart een boel..
28 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Tigerman 2 - Eye Of The Tiger
Heel YouTube staat vol met motor stunt compilaties. Veelal niet om aan te zien, maar zo nu en dan kom je echt een parel tegen. Zie hier Eye Of The Tiger..
28 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Stand Up Comedian Bill Burr - Owning A Dog
Mocht je soms het gevoel hebben dat je hond een beetje raar reageert, wellicht maakt dit stukje stand-up comedy van Bill Burr het een en ander duidelijk..
28 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Finland (Part 3)
Na Joe's bezoek aan Zweden werd het tijd voor een trip naar Finland. Zie hier het derde en laatste deel..
28 Aug '13 - in Humor
door Patrick
World Of Hardstyle - After Summer 2013
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle After Summer 2013!
28 Aug '13 - in Music
door Patrick
Knight Rider - Homemade KITT Replica
Sommige wagens zijn in de loop der jaren ware filmiconen geworden. Neem de DeLorean DMC-12 uit Back to the Future, en natuurlijk KITT uit de serie Knight Rider. Een perfecte replica, of zelfs het origineel op de kop tikken kan behoorlijk in de papieren lopen. Dan kan je er net zo goed zelf één bouwen. Respect!
28 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (180)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en regelrechte dwazen. Tijd voor een nieuwe Crash Galore. Dat breekt zo lekker de week..
28 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - The Million-Mile Porsche 356
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Guy Newmark over zijn klassieke Porsche 356, met bijna 1 miljoen Miles op de teller..
27 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Broken Nose Prank
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag met de vraag of zijn neus gebroken is. Wat een heerlijke reacties..
27 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Tax The Rich - Jaguar XJ220 Joyride
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
27 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Luckiest People Compilation (14)
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
27 Aug '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Extreme Highlining at Insane Heights
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor Extreme Highlining..
27 Aug '13 - in Cool
door Patrick
This Is.. Japan World Cup 3
We zijn dol op games, het kan ons vaak niet gek genoeg zijn. Maar, er zijn grenzen. Want gekker dan Japan World Cup 3 gaat het toch echt niet worden..
26 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Blue Marlin Surprise
Zeevissen is geweldig, maar helaas niet zonder gevaar. Voor je het weet krijg je spontaan bezoek van een blauwe marlijn. Een stukje naar links en het had heel anders af kunnen lopen..
26 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Asking For Threesomes (Social Experiment)
Het is voor veel mensen een fantasie die ze graag nog eens in het echt uit zouden voeren: Een trio. Maar hoe pak je het aan om een triopartner te vinden ? Nou gewoon, vragen!
26 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers August 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
26 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Total Race Lamborghini Gallardo LP570-4 (1800HP) Bad Day
Als je met een zwaar getunde Lamborghini het circuit opzoekt kunnen er twee dingen gebeuren. Of je komt als winnaar over de streep, of je 1800pk sterke Total Race Gallardo LP570-4 laat je in de steek..
26 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Evolution Of Style - A Journey With Brennan Heart (Full Docu)
Voor de liefhebbers van het hardstyle genre hebben we vandaag een wat diepere kijk op de muziekstijl. We nemen een kijkje in het leven van DJ Brennan Heart..
25 Aug '13 - in Docu
door Patrick
Jimmy Fallon Late Night Hashtags: #HowIGotDumped
Ben je je relatie zat dan moet er een keer een eind aan komen. Jimmy Fallon vroeg zijn twitter fans hoe bij hun de relatie ooit eens is verbroken..
25 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Oscar Karlsson 2013 - Parkour & Freerunning
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
25 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Biker Dance
Als motorrijder wil je na een lange rit ook wel even je benen strekken. En dan is het best handig als je een rood verkeerslicht treft. Gewoon voor een dansje..
25 Aug '13 - in Humor
door Patrick
I Forgot My Phone
Waar je tegenwoordig ook kijkt, iedereen loopt met een gsm in zijn handen. Zit je ergens in de wachtkamer dan heb je waarschijnlijk 10 man tegenover je die verzonken zijn in hun mobiel. Is dit nu de realiteit geworden?..
25 Aug '13 - in Movies
door Patrick
Mall Proposal Gone Wrong
Als het dan eindelijk zover is en je gaat je schatje ten huwelijk vragen, doe het dan in het openbaar. Kan je tenminste gelijk goed op je bek gaan..
24 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Angry Driver vs Woman's Cell Phone
Mensen die achter het stuur niet handheld bellen zijn reuze irritant. Druk in gesprek hebben ze vaak geen oog meer voor het overige verkeer. En dan kan je dit soort reacties verwachten..
24 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 53 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
24 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Break's Best Fails - 24/08/13
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen..
24 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Mercedes Benz vs Adolf Hitler
Vandaag de dag worden auto's steeds slimmer. De nieuwe modellen van Mercedes detecteren zelfs gevaar voor er daadwerkelijk iets fout gaat. Heerlijke spoof..
24 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Ulster GP - Standing 3 Feet Away From 280km/h
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spektakel hoef ik niemand meer wijs te maken. We kijken even kort hoe het is om langs het 'circuit' te staan terwijl de motoren met zo'n 280km/h voorbij komen vliegen..
23 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Alan Szabo Jr. - Align Trex 800E Trekker
Mocht je in het bezit zijn van een op afstand bestuurbare helikopter en denken dat je kan vliegen als de beste. Dan moet ik je teleurstellen. Zie hier Alan Szabo Jr..
23 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 August 2013
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Zie hier die van week 3 van augustus..
23 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
European Hillclimb Championship - Onboard With David Hauser (Dallara GP2)
Coureur David Hauser werd afgelopen weekend derde op de European Hillclimb Championship. Best indrukwekkend. Maar hij heeft ook een nieuw track record geplaatst voor Formula wagens met een whooping 1 minuut en 45 sec. Hier de beelden. Waanzin!
23 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari 458 Italia $155.000 On Options - Is This A Record?
Met genoeg geld op zak is een auto zo gekocht. Zelfs een nieuwe Ferrari 458 Italia. Maar hoe wil je hem? Standaard kost hij in Nederland zo'n 260.000 euro. Maar dan hebben we de optielijst nog niet bekeken. Wat kost al dat moois eigenlijk?
23 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
The Biggest Dirt Jump Contest of 2013 - Red Bull Dreamline
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige sprongen maken op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart. Zie hier Red Bull Dreamline..
22 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Brazilian Robbery Gone Wrong
Mocht je in Brazilië een supermarktje willen overvallen, denk dan eerst goed na. Voor je het weet sta je zonder knaken zo weer buiten..
22 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Drive Thru Switch Prank (2)
De werknemers van de plaatselijke drive thru hebben het maar moeilijk de laatste tijd. De een na de andere grappenmaker komt ze in de maling nemen. Zo ook Jack Vale. Zie hier de Drive Thru Switch Prank..
22 Aug '13 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition 2013 (2)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames in de spotlights..

Deel 1 vind je hier!
22 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (179)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
22 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Extreme Sports Edition
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier een nieuw deel van People Are Awesome..
22 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Interweb Classic - Best News Bloopers 2008
We gaan vandaag wat jaren terug in de tijd. Nieuwsreporters gaan natuurlijk niet alleen de laatste tijd de mist in, dat is al jaren zo. We gaan even terug naar 2008..

Voor de liefhebbers, hier 2006 en 2007.
22 Aug '13 - in Humor
door Patrick
I Love Rock N Roll
Ik weet niet wat jullie muzikale voorkeur is, maar de mijne is sinds vandaag Rock N Roll. Ik denk zelfs dat jullie het ook wel kunnen waarderen..
21 Aug '13 - in Sexy
door Patrick
Saudi Drift vs Truck
Arabieren en auto's, een foute combinatie. Die mensen maken er een sport van om de woestijn onveilig te maken met hun drift praktijken. Pak gerust weer een kameel..
21 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Drugs In The Movies
In legio films worden geestverruimende middelen gebruikt. Sterker nog, bijna alle films. Tijd voor een compilatie..
21 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Finland (Part 2)
Na Joe's bezoek aan Zweden werd het tijd voor een trip naar Finland. Vorige week hadden we deel 1 van zijn bezoek, vandaag voegen we daar deel 2 aan toe..
21 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Dock Handler Skills
Een bootje vastleggen is niet al te lastig, je moet er alleen wat handigheid in hebben. Deze dame weet hoe het werkt..
21 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Break's Best Fails - 17/08/13
Soms zit het mee, soms ook wel eens tegen. Deze mensen hadden wat mindere momenten. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
21 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Drive Thru Invisible Driver Prank (3)
Na het geweldige succes van Rahat's drive thru prank is hij vandaag terug met een derde deel. Blijft een geweldige stunt..
20 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Drunk Fail Compilation
Sommige mensen worden lollig met een goede slok op. Andere worden weer super actief. In deze compilatie zie je alle varianten voorbij komen..
20 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (14)
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, en parkeren is een drama. Tanken moet toch geen probleem zijn zou je denken. Helaas..
20 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Carlin Isles: Olympic Dream
Als je succesvol wilt zijn in rugby moet je staan als een huis en aardig wat beuken uit kunnen delen. Of je moet heel erg snel kunnen rennen. En laat Carlin Isles daar nou juist heel goed in zijn..
20 Aug '13 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 20/08/13 - Athletics World Championships Special
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier de WATTS Zap Athletics World Championships Special..
20 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Human Bungee Slingshot - Human Catapult
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor de Human Catapult..
20 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Bobcat Wheelie Fail
Een beetje pret maken op het werk is goed voor de sfeer. Maar als je dan met je bobcat een wheelie probeert te maken, vergeet dan je lading niet..
19 Aug '13 - in Humor
door Patrick
World's Best Motor Freestyler - Troger Mokus
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens als Troger Mokus..
19 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Gear - Jeremy's P45 - Smallest Car In The World
Wat jaren terug ging Top Gear's Jeremy Clarkson op pad met de kleinste auto ter wereld, de Peel P50. Maar dat was voor hem blijkbaar niet klein genoeg. Zie hier Jeremy's P45..
19 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mind-Blowing Movie Facts
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Of je er wat aan hebt is een ander verhaal, maar interessant is het wel..
19 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Runaway
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier Runaway..
19 Aug '13 - in Animation
door Patrick
Man At Arms - Ichigo's Zangetsu Sword
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Ichigo's Zangetsu Sword uit de anime serie Bleach fabriceren..
19 Aug '13 - in Cool
door Patrick
How Old Are Your Ears?
We worden allemaal een dagje ouder. En terwijl we langzaam ouder worden gaat alles een beetje op zijn retour. Hoe zit het met jouw hoorvermogen?
18 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (52)
Op een zebrapad denk je veilig over te kunnen steken. Helaas is dat niet altijd het geval. Gelukkig gaat het nu maar net goed..
18 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Breakdance Level: Asian
Als Bboy, ook wel breakdancer, kom je niet meer weg met de standaard moves. Een beetje Bboy verzint wat nieuws. Zoals de Morning of Owl Crew..
18 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Sex In A Tent Prank
Als je op de camping een tentje ziet bewegen met het nodige gekreun erbij weet je al genoeg. Maar hoe zouden mensen op straat reageren?..
18 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Short Film - True Skin
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'True Skin'..
18 Aug '13 - in Movies
door Patrick
Road Rage - Car vs Motorbike
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan het ook anders treffen..
17 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Get Ridged: Live Action Painting
Deze festivalzomer zijn jij en je vrienden de hoofdact. Get Ridged met felgekleurde robot battles, verf gevulde supersoakers en exploderende verfballonnen. Bekijk hier de beelden van de Get Ridged Live Action Painting op het Solar festival.
17 Aug '13 - in Advertentie
door Patrick
Koreusity 52 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
17 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Robert De Niro Loses His Shit
Robert de Niro is een top acteur in hart en nieren. Dat de beste man in zijn films zo nu en dan uit zijn dak gaat hoef ik de fans niet te vertellen. Laten we eens wat hoogtepunten op een rijtje zetten..
17 Aug '13 - in Cool
door Patrick
South Park In 2 Minutes
Stemmen imiteren is niet heel simpel, maar Brock Baker draait er zijn hand niet voor om. Zie hier 2 minuten South Park..
17 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Wonder Woman Fan Film
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film Wonder Woman..
17 Aug '13 - in Movies
door Patrick
Quadcopter vs Wedding
Bij een huwelijk hoort een prachtig album vol mooie plaatjes. Althans, dat was vroeger. Vandaag de dag filmen we dat met op afstand bestuurbare helikopters of drones, het is maar hoe je ze noemen wilt. Maar dat gaat niet altijd volgens plan..
16 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Grand Theft Auto Online - Official Gameplay Video
Voor de liefhebbers van Grand Theft Auto, ook wel GTA, is er in de jaren veel veranderd. Van simpele graphics is het spel inmiddels een bizarre wereld vol awesomeheid geworden. Online gaat het binnenkort helemaal los. Zie hier de gameplay van Grand Theft Auto Online..
16 Aug '13 - in Trailers
door Patrick
Blob Launch Record
Met het kwik ruim boven de 25 graden is het tijd om het water op te zoeken. Simpelweg baantjes trekken is ook niet alles, lang leve de Blob!
16 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Rasta Underground Announcer
Als ze hier in Nederland een omroeper zoeken, dan moet hij of zij wel perfect Nederlands spreken. In Londen kijken ze niet zo nauw. Rasta is prima..
16 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Amstel Pauze..
Geduld is een schone zaak zegt men wel eens. Bij Amstel dachten ze daar net zo over. Doe gewoon even drie minuten niks, en je wordt er nog voor beloond ook. Cheers!
16 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Sleepy Girl
Na een lange vlucht kan ik me voorstellen dat je als kleine meid totaal gesloopt bent. En als je dan wilt slapen is alles wel prima..
15 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Lie Witness News - Oprah Nominated for Academy Award
Jimmy Kimmel's Lie Witness News is weer eens de straat op gegaan om mensen naar hun mening te vragen. Verdient Oprah Winfrey een Academy Award voor haar rol in 'The Butler'? Dat de film nog niet in première is gegaan en de Academy Award nominaties nog lang niet bekend zijn is maar bijzaak..
15 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (178)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
15 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
My Son The DJ - Arjuna Schiks
Een poosje terug doken we in het privéleven van DJ Laidback Luke. Vandaag lopen we mee met een andere top DJ voor een kijkje achter de schermen. Zie hier My Son The DJ - Arjuna Schiks..
15 Aug '13 - in Docu
door Patrick
10 Amazing Bets You Will Always Win
Heb jij binnenkort een feestje of verjaardag in het verschiet? Wellicht kun je met dit filmpje nog wat centen verdienen. Succes!

Eerdere delen vind je hier en hier..
15 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Hurt - Boxing Tribute
Boksen is geen sport voor mietjes, dat mag duidelijk zijn. Om het nogmaals duidelijk te maken hebben we hier de boxing tribute 'Hurt'..
15 Aug '13 - in Sport
door Patrick
Jeb Corliss Flies Through Tianmen Cave
Vliegen als een vogel, wie wil dat niet. Jeb Corliss, ook wel 'The Human Bird' komt aardig in de buurt. Vandaag gaat hij een nieuwe uitdaging aan. Vliegen door de Tianmen Cave..

Reuze knap natuurlijk, maar ik moet zeggen dat deze sprong van Alexander Polli net iets indrukwekkender was..
15 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Fisherman vs Seagull
Als visserman is het elke dag weer de vraag of je je boot vol krijgt met een lading vers gevangen vis. Eén ding is zeker, deze man kan beter vogels gaan vangen..
14 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Finland (Part 1)
Na Joe's bezoek aan Zweden is het nu tijd voor een trip naar Finland om de mensen wat vragen te stellen. Zie hier het eerste deel van Joe Goes Finland..
14 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood, Killer Beehive Prank
Bijtjes zijn ijverige beestjes, en honing is lekker, maar een bijennest in de buurt is een stuk minder leuk. In dit geval is er totaal geen sprake van een echt bijennest, maar dat weet alleen de rest niet..
14 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2013 Season Recap
Het 2013 Red Bull X-Fighters evenement zit er inmiddels weer op. Tijd voor een korte samenvatting..
14 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (177) - Epic Summer Edition
Volgens mij is er geen auto meer schadevrij in een aantal landen, want de reeks gaat maar door. Zie hier de Crash Galore Summer Edition. Ruim één uur ellende op de weg.
13 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Aventador BBQ'ed Sausage
Een Lamborghini Aventador is een auto die voorzien is van veel pk's, luxe en schoonheid. Maar je kan er zelfs je worstjes mee opwarmen. Best handig als je geen ruimte hebt voor een normale bbq..
13 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Interweb Classic - Best News Bloopers 2007, 2006
We gaan vandaag wat jaren terug in de tijd. Nieuwsreporters gaan natuurlijk niet alleen de laatste tijd de mist in, dat is al jaren zo. We gaan even terug naar 2007. En voor de liefhebbers ook nog naar 2006. I like turtles...
13 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Really Dab Pick Up Lines
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste nemen..
13 Aug '13 - in Humor
door Patrick
How To Pick Up Girls With A Magic Trick
We hebben het Stuart Edge al eerder zien doen. Vrouwen versieren met een goocheltruc werkt. Logisch dat onze Russische vriend Vitaly het ook gaat proberen. En met succes..
13 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Dishwasher Lasagna
Oké, iets te laat voor het avondeten van vandaag, maar wellicht wel iets voor morgen. Mocht je magnetron en je oven er een keer mee kappen, dan is er altijd nog de vaatwasser om je lasagne klaar te maken. Zie hier de Dishwasher Lasagna..

Of je maakt een Meat Castle, gewoon omdat het kan..
13 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Webcam Kids Get A Surprise
Vandaag de dag wil elk kind wel beroemd worden op YouTube. Maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd..
12 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Biker vs Blind Man
We hebben allemaal zo onze mening over motorrijders. Maar één ding is zeker. Deze man begrijpt het..

En nog een met zijn hart op de juiste plek!
12 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - Car Wash Prank
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag neemt hij ons mee naar de plaatselijke autowasserette..
12 Aug '13 - in Humor
door Patrick
The Psycho Fan Prank, Vitaly, Mazzi Maz
Als er één expo is waar alle 'beroemde' YouTube sterren te vinden zijn, dan is het Vidcon wel. Tijd om twee van die grootheden eens in de maling te nemen. Zie hier Mazzi Maz en onze Russische vriend Vitaly..
12 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Brazilian Living Dolls Prank
Mensen in de maling nemen kan je aan Brazilianen wel overlaten. Vandaag zoeken we een speelgoedzaak op voor wel heel levende poppen..
12 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Samir Please.. Co-Driver vs Driver
Een rallyrijder moet blind kunnen vertrouwen op zijn co-driver. Maar zou het ook niet zo fijn zijn als dat andersom ook het geval is..
11 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Kaden Stone 2013 - Day Dreaming
Kinderen zijn de toekomst, dat is altijd al geweest. Maar de kids van vandaag beginnen steeds vroeger met hun droom. De nu 10 jarige Kaden Stone is geboren met een BMX onder zijn kont. En dat is duidelijk te zien ook. Die komt er wel..
11 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Highway Sing-A-Long - Build Me Up Buttercup Edition
Mocht je morgenochtend, na een heerlijke vakantie, weer aansluiten in de file om naar je werk te gaan. Hou de sfeer er dan nog een beetje in. Muziek doet wonderen..
11 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Boobsman
Borstcontrole is voor vrouwen best belangrijk. Maar om dan als man verkleed de straat op te gaan om de boel zelf te inspecteren gaat in mijn ogen een beetje ver..
11 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
90 Degrees Room Prank
Familie in de maling nemen is soms wel eens grappig. Vooral je broer. Deze beste man heeft al eens een verrassing voor zijn kiezen gekregen. En dat doet zijn broer een jaar later nogmaals..
11 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 51 - Viral Compilation
We hebben er even op moeten wachten, maar ook deze weken is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een overzicht..
10 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Batarangs (The Dark Knight)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze 'Batarangs' uit The Dark Knight fabriceren. Knap staaltje handwerk..
10 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Always Check The Camera View..
Dagelijks zien we op Twitter en Facebook foto's voorbij komen van mensen die zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen. Op zich niks mis mee. Maar let wel op hoe je de foto maakt. Dat kan wel eens een heel groot verschil zijn..
10 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Dirt Bike Rider vs Ram
Een Ram is een leuk beest voor op de kinderboerderij, maar als motorrijder wil je hem liever niet tegenkomen tijdens je ritje door de bossen en over bergpaden. Ze kunnen nogal lastig zijn..
10 Aug '13 - in Animals
door Patrick
Ulster Grand Prix - 310km/h On Country Roads
De Isle of Man TT kennen we allemaal wel. Maar er zijn natuurlijk meer motorraces. Wat dacht je van de Ulster Grand Prix. Eerste klas gekkenwerk maar zo Awesome!

Voor de liefhebbers: Ulster Grand Prix - 5 Minutes Of Pure Road Racing..
09 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Greatest Vines 2013 (1)
Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen..
09 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (14)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
09 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Parkour & Freerunning 2013 - There Is Always A Way
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zie hier 'There Is Always A Way'..
09 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Short Film - The Gravity Gun
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'The Gravity Gun'..
09 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 August 2013
De tweede week van augustus zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Een mooie manier om het weekend in te gaan..
09 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
13 Year Old Snowboarder Toby Miller
Hier vallen de mussen nog van het dak van de hitte, maar zo langzamerhand gaan we toch weer richting het koudere weer. Om alvast in de sfeer te komen kijken we mee met de 13 jarige snowboarder Toby Miller..
08 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Steve Aoki Longest Cake Throw
DJ Steve Aoki draait niet alleen graag plaatjes om zijn publiek te vermaken, ook een 'cake throw' hoort bij zijn sessies. En laat je daar nou net lekker zitten..
08 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (13)
Vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Combineer dat met een wasmachine verhuizen en de rest kun je waarschijnlijk wel raden..
08 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Top Highlights Red Bull X-Fighters 2013
Ik kan er kort en bondig over zijn. Het Red Bull X-Fighters event is awesome! Voor de liefhebbers hier een compilatie hoogtepunten..
08 Aug '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Longboarding Adventure - Insane Speeds
We hebben ongemerkt al aardig wat filmpjes van filmmaker DevinSupertramp voorbij zien komen. Vandaag gaan we met de longboard op stap..
08 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Xte3m3Flip3rs - A Normal Day For Us (3)
Elke dag hebben we zo ons ritme. Opstaan, douchen, kopje koffie, enz. Totaal niet interessant eigenlijk, maar de 'normale' dag van deze jongens is wel apart te noemen.
07 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Anastasia Ashley Warm Up
Het opwarmdansje van hordeloopster Michelle Jenneke staat nog steeds op mijn netvlies gebrand, maar ook andere sporters doen natuurlijk aan een warming up. Zo ook surfbabe Anastasia Ashley..
07 Aug '13 - in Sexy
door Patrick
Abandoned Dogs - A Message For All Humanity
Zwerfhonden zit niemand op te wachten. Maar hoe komen die beesten eigenlijk op straat? Een hond daar zorg je voor, en die laat je niet aan zijn lot over..
07 Aug '13 - in Animals
door Patrick
Joe Hanson Goes Ferry
De laatste paar afleveringen zat onze favoriete interviewer in Zweden. Vandaag pakt hij een 'booze cruise' van Stockholm naar Helsinki. En ja, ook daar stelt hij de mensen de nodige vragen..
07 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Asking Girls Out By Calling Their Parents
Stuart Edge is een man die geen problemen heeft om dames te versieren. Vandaag een nieuw tactiek. Haar ouders bellen voor advies om haar mee uit te vragen..
07 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (176)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
07 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Elevator Weatherman
Je kent het vast wel. Sta je een keer in een lift begint er iemand een praatje over het weer. Dan ben je bij deze man aan het juiste adres..
06 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Link's Master Sword (Legend of Zelda)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Link's Master Sword uit het welbekende spel 'Legend of Zelda' fabriceren. Mooi werk..
06 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Super Ninja Golf Shot
Op de golfbaan is iedereen netjes en staat etiquette hoog in het vaandel. Toch ben ik benieuwd hoe het zou zijn als een lading van dit soort ninja's de boel overnemen..
06 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Neste Oil Rally Finland - Ouninpohja Awesome Jump
Rally is een geweldige sport. En jullie kennen vast wel de uitspraak 'Red Bull geeft je vleugels'. Ik kan je zeggen, daar is niets aan gelogen..
06 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tax The Rich - Trailer
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..

Meer hier en hier..
06 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Gear S20E06
Mocht je gisteren de capriolen van Jeremy, James en the Hamster gemist hebben. Geen nood. Zoals gebruikelijk hebben wij hem alsnog voor je klaarstaan..
05 Aug '13 - in Television
door Patrick
Parkour & Freerunning 2013 - FrameRunning
We hebben het Storm FreeRun al eerder zien doen, maar 'FrameRunning' is simpelweg cool. Logisch ook dat andere freerunners het concept overnemen..
05 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Mood Boost-Up..
Dat een push-up bh voor heel wat vrouwen een uitkomst is mag duidelijk zijn. Maar je kan het als fabrikant ook overdrijven..
05 Aug '13 - in Commercial
door Patrick
Audi R8 V10 Plus
Wie mij al een poosje kent weet dat ik een groot fan ben van Audi. Logisch dus dat ik erg kan genieten van dit soort commercials. Kippenvel..
05 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rutledge Falters Final Lap X Games Los Angeles 2013
Nooit te vroeg juichen is mij ooit eens verteld. Wellicht dat de 18-jarige X Games deelneemster Meghan Rutledge daar ook eens aan moet denken. Daar gaat je gouden medaille..
05 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Hitman 60 Seconds Prank
De geintjes van Vitaly vind je of tof, of totaal niets. Vandaag gaat hij als Russische 'Hitman' de straat op. Al kan niet iedereen dat waarderen..
05 Aug '13 - in Humor
door Patrick
oOps!
We zien regelmatig maffe auto ongelukken voorbij komen hier op Biertijd. Maar er is altijd baas boven baas..
04 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome 2013 - Best Motivation Ever
Steeds meer mensen gaan 'People are Awesome' compilaties maken. Daar hebben wij geen moeite mee. Zie hier een nieuwe creatie van VanLize..
04 Aug '13 - in Cool
door Patrick
How To Build A Turbojet Engine
Colin Furze kennen we nog wel van zijn creatieve pulsjet flmpjes. De beste man is een creatieveling eerste klas. Vandaag laat hij ons zien hoe je voor weinig een turbojet engine maakt..
04 Aug '13 - in Cool
door Patrick
The X Factor Australia 2013 - Jai Waetford
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook de 14 jarige Jai Waetford..
03 Aug '13 - in Music
door Patrick
Edelweiss Bear Take Out
Ook een beer heeft wel eens zin in wat anders. Deze beer gaat eens kijken bij Edelweiss of er in de container nog wat lekkers te vinden is. En zo te zien is er genoeg..
03 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Protect Yourself
Rubbers zijn ruk. Maar een stel ongewilde koters ook. Wees slim, bescherm jezelf..
03 Aug '13 - in Commercial
door Patrick
ETERNA
We hebben al vaker movie mashups gezien. Maar soms kom je een parel tegen die op Biertijd zeker niet mag ontbreken. Zie hier ETERNA. Het complete filmoverzicht vind je hier..
03 Aug '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 29/07/13
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
03 Aug '13 - in Cool
door Patrick
City Is My Playground - Ernie Vigil
Met een dikke motor onder je kont is het dromen van een lege weg. Gewoon om even te spelen met je grote jongens speelgoed. Zo ook Ernie Vigil. Zie hier City Is My Playground.
02 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Fake Piano Skills
Mocht je een keer indruk willen maken bij je vriendin en heb je geen benul hoe je met een piano om moet gaan, geen nood. Met de tips van deze man scoor je zonder twijfel..
02 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Motorbike vs Truck Sandwich
We hebben het motormuis 'Ghostrider' heel vaak zien doen, en dan lijkt het kinderspel. Maar toch blijkt het erg lastig om tussen twee vrachtwagens door te rijden..
02 Aug '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cyclist vs Bus
Midden op de weg fietsen is irritant. En als je dan ook nog eens een buschauffeur gaat lopen irriteren is het snel gedaan met de pret. Ik zeg prima opgelost..
02 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Worst Villain Ever
Het lijkt misschien simpel om als 'hitman' iemand snel om zeep te helpen, maar niets is minder waar. Soms zit werkelijk waar alles tegen.
02 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 August 2013
We zitten nog maar net in de nieuwe maand, en een nieuwe compilatie missers steekt alweer de kop op. Altijd leuk..
02 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (175)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en regelrechte dwazen. Tijd voor een nieuwe Crash Galore. Dat breekt zo lekker de week..
01 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Russian Police vs Car
De politie in Rusland wordt niet echt serieus genomen. Maar er zijn altijd mensen die niet moeilijk doen, en oom agent zelfs even mee neemt om hem ergens te af te gooien. Best aardig toch?
01 Aug '13 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Gracht
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag een creatie van Jeroen Hoolmans, Joost de Jong, Michael Koning en Nick Groeneveld. Zie hier het oer Hollandse 'Gracht'..
01 Aug '13 - in Animation
door Patrick
TLP July 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
01 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Assassin's Creed Meets Parkour In Real Life
De creaties van DevinSupertramp zijn stuk voor stuk kleine meesterwerken. Vandaag gaan we de game Assassin's Creed met een dosis parkour werkelijkheid maken..
01 Aug '13 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties