Archief

Items van June 2013
3D News
Elke dag weer alle ellende van de wereld aanhoren is ook niet alles. Breng het nieuws dan op een originele manier. Deze gasten zijn aardig op weg..
30 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Lada Drift Fail
Als driften je een leuke hobby lijkt, gewoon doen! Maar als je budget niet verder gaat dan een oude Lada, dan moet je er maar het beste van maken. Al raad ik je wel aan om je gordels te gebruiken..
30 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Molson Canadian - The Beer Fridge
Gratis bier is heerlijk, maar dan moet je wel de koelkast open kunnen krijgen. De openbare koelkasten van Molson Canadian krijg je namelijk alleen maar open met een Canadees paspoort. Toffe reclame stunt..
30 Jun '13 - in Commercial
door Patrick
Ryan Wang Performs For 101 Year Old
Met een behoorlijke leeftijd van 101 jaar heb je heel wat muziek voorbij horen komen. Dorothy Landry, ook wel grandma Dorothy is dol op de muziek van Ryan Wang. En laat die nou net 5 jaar zijn. Tijd voor een ontmoeting..
30 Jun '13 - in Music
door Patrick
Becx-TDS Racing - Semi Truck Drift Gymkhana, MAN TGS 18.1100
Ken Block is de Gymkhana expert bij uitstek. Maar er zijn natuurlijk meer mensen die met een auto, en in dit geval een vrachtwagen, overweg kunnen. We kijken even mee naar de 1100pk sterke MAN van Becx-TDS Racing..
29 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Skilled Virginia Beach Lifeguard
Mensen die dagelijks hun best doen om andere mensen te helpen, en zelfs levens redden, moeten we respect voor hebben. Al vraag ik me af of deze lifeguard wel weet waar hij mee bezig is..
29 Jun '13 - in Humor
door Patrick
The Bouncer Prank
Dat een beetje 'beveiliger' niet al te snel bang is mag duidelijk zijn. Maar als ze bij de jongens van Blackbox komen voor een kort sollicitatiegesprek kan het wel eens anders uitpakken..
29 Jun '13 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent - Aaralyn & Izzy
We hebben inmiddels al heel wat opmerkelijke optredens gezien van diverse talentenshows. Vandaag voegen we de act van Aaralyn en Izzy daar aan toe. Dat verwacht je toch niet van een 6 jarig ukkie..
28 Jun '13 - in Television
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 June 2013
De vierde week van juni zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
28 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Kraantje Pappie - Werkveld
Check de nieuwe track en videoclip van Kraantje Pappie en Nightwatch..
28 Jun '13 - in Music
door Patrick
BadPiper - Thunderstruck
Persoonlijk ben ik geen liefhebber van een doedelzak, maar als 'The BadPiper' Cam McAzie hem in handen heeft is dat een ander verhaal..
28 Jun '13 - in Music
door Patrick
Biker vs Car Driver
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Deze keer ook, maar is dit niet een beetje kinderachtig?..
28 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rory McIlroy vs The Robot
Een beetje golf pro heeft het standaard meppen vanaf de driving range al lang gezien. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Rory McIlroy gaat de uitdaging aan met een robot..
27 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Paraglider vs Hang Glider
Vliegen als een vogel is voor veel mensen een wens. Helaas is dat niet mogelijk, maar met een paraglider of hang glider kom je redelijk in de buurt. Het is alleen minder prettig als die elkaar hoog in de lucht ontmoeten..

Ze hebben het wonderbaarlijk zonder schrammen overleefd..
27 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
NeverWet
Twee jaar terug hadden we een filmpje over een bizar product 'NeverWet'. Toen nog vol in ontwikkeling, maar sinds kort is de spray gewoon te koop. Zeg eerlijk, dit is toch geweldig?
27 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Out of Line - A Short Skate Film
Skatefilmpjes zien we met regelmaat voorbij komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we voor een creatieve variant. Kijk mee naar 'Out of Line'..
27 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Lie Witness News - Justin Bieber
Dat Justin Bieber echt héél veel fans heeft kan niemand ontkennen. Maar of ze allemaal zo slim zijn is een ander verhaal. Zie hier Jimmy Kimmel's Lie Witness News..
27 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation June 2013
De maand is weer omgevlogen. Tijd dus voor het maandelijkse overzicht missers. Zie hier die van juni..
27 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
True Facts About The Mantis Shrimp
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de bidsprinkhaankreeft..
27 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers June 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
26 Jun '13 - in Humor
door Patrick
World's Most Dangerous Race - Isle Of Man TT
Het ultieme motor feestje, de TT van Isle of Man, is inmiddels voorbij. Een geweldig 'circuit', maar echt levensgevaarlijk. Zie hier World's Most Dangerous Race..
26 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Joe Goes Deleted 9
We hebben Joe al een poosje moeten missen. Maar de beste man is weer even terug met een lading deleted scenes om ons te vermaken. Zie hier Joe Goes Deleted 9..
26 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Navagio Beach Base Jumps - Base Dreams Ep.1
Tijdens je vakantie in Griekenland kan je natuurlijk twee weken languit bij het zwembad gaan liggen, maar je kan er ook wat spannends van maken. Wat dacht je van base jumpen?..
26 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Concrete Revenge..
Je auto een keer voor een paar minuten dubbel parkeren verdient niet de schoonheidsprijs, maar is soms wel even handig. Goeie raad, doe het niet in Rusland. Komt alleen maar gezeur van..
26 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (170)
Nieuwe ronde, nieuwe brokkenpiloten. Dat deze mensen überhaupt een rijbewijs hebben gekregen is voor mij een raadsel. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
26 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Top Gear Series 20 Teaser
Ik weet niet hoe jullie er over denken, maar van mij mag Top Gear weer beginnen. En gelukkig is dat ook zo. Zie hier de teaser voor seizoen 20..
25 Jun '13 - in Television
door Patrick
10 New Bets That You Will Always Win
Heb jij binnenkort een feestje of verjaardag in het verschiet? Wellicht kun je met dit filmpje nog wat centen verdienen. Succes!

Deel 1 vind je hier..
25 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Wodka Vodka
Het is misschien een beetje ouderwets, maar toch word je als man best vrolijk als je 's middags thuiskomt na een dag buffelen op kantoor, en je lieftallige vrouw staat voor je klaar met je favoriete alcoholische versnapering, in een huis wat ze weer helemaal spik en span heeft gemaakt voor je!
25 Jun '13 - in Commercial
door Patrick
What DJ's Saw..
Je moet niet alles geloven wat je op het internet ziet. Een echte expert ziet toch wel of een filmpje echt of nep is. Al denk ik toch dat ik tot de derde categorie behoor..
25 Jun '13 - in Humor
door Patrick
The Best Videos Compilation
Elke dag groeit het aantal video's op het web. Veel niet belangrijk, maar er zijn ook legio clips die het aanzien meer dan waard zijn. We zetten er een aantal op een rijtje..
25 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Next Level Windsurfing With Philip Köster
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Voorlopig houden we het even bij de schitterende beelden van surf pro Philip Köster..
24 Jun '13 - in Cool
door Patrick
GoPro Tribute - Humans Are Awesome
Als er één camera veel gebruikt wordt voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. We doen een kleine tribute..
24 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Restroom Attendant Prank
Als je na een tankbeurt ook nog even naar het toilet moet, dan mag je in je handen klappen als de boel schoon is. In dit geval krijg je er zelfs nog een hulpje bij ook..
24 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Sword Of Omens - Thundercats
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze het Sword Of Omens uit Thundercats fabriceren. Knap staaltje handwerk..
24 Jun '13 - in Cool
door Patrick
When Animals Attack.. (2)
Niet alleen mensen maar ook dieren kunnen wel eens onverwacht uit de hoek komen. En dan kan je soms maar beter snel wegkomen..
24 Jun '13 - in Animals
door Patrick
Truck Crash Galore (11)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
24 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
America's Got Talent - DAngelo & Amanda, Ruby & Jonas
Bij America's Got Talent zien we regelmatig echt talent voorbij komen. Al denk ik deze twee stellen, DAngelo & Amanda en Ruby & Jonas, in het verkeerde programma zijn beland. Ze kunnen zo door naar de finale van So You Think You Can Dance. Wie de uiteindelijke winnaars mogen zijn laat ik aan jullie over..
23 Jun '13 - in Television
door Patrick
Zapatou's Best Of Web - Part 5, Zapatou
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier Best Of Web 5..
23 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Hard Voor De Hal, Energiehal, Rotterdam
Hard voor de Hal is een documentaire over de Rotterdamse Energiehal, de plek waar het zaadje is geplant voor de hedendaagse Gabberscene. De feesten in de Energiehal waren rauw, puur en omstreden. Ze lagen aan de basis van een scene die tot op de dag van vandaag wereldwijd actief is. Heerlijk die oude tijden!
23 Jun '13 - in Docu
door Patrick
How Not To Pull A Boat Out Of The Water
Als eigenaar van een behoorlijk jacht wil je ook wel eens ander water bekijken. Om zo'n bootje uit het water te halen heb je een aardige vrachtwagen nodig, en als die het zelfs niet lukt, dan moet er hulp komen. Maar of je daar wijzer van wordt..
23 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
The Time You Have (In JellyBeans)
Zefrank komt meestal met interessante feitjes over de meest uiteenlopende dieren. Vandaag gooit hij het over een andere boeg. Zie hier 'The Time You Have'..
23 Jun '13 - in Cool
door Patrick
High Rise Building On The Square Red Gate, Roofers
Ik krijg elke keer weer klamme handjes als ik die urban klimmers bezig zie. Waarschijnlijk krijg jij het zelfde gevoel als je deze beelden bekijkt. Zeggen jullie het maar: Waaghalzen of simpelweg suicidaal?
22 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Father vs Son..
Ik kan me best voorstellen dat je wel eens onenigheid hebt met je zoon of dochter. We denken nou eenmaal niet allemaal hetzelfde. Deze vader heeft het in ieder geval even helemaal gehad met zijn zoon..
22 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
The Greatest Show On Earth - Isle Of Man TT
De vorige versie van 'The Greatest Show On Earth' is helaas van YT verwijderd. Maar daar heeft de maker geen problemen mee. We gaan wederom, met een nieuwe variant, vliegensvlug over Isle of Man. Awesome!
22 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 46 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
22 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Gravity Is Just A Theory - Freerunning & Parkour 2013
Parkour is een leuke sport, maar voor je alle trucjes onder de knie hebt ben je zeker een paar maanden, zo niet jaren verder.Zie hier 'Gravity is just a Theory'..
22 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Salve Jorge - The Offline Glass
Heb jij er ook zo'n hekel aan? Ga je met een paar maten de kroeg in om 'gezellig' wat te drinken, zitten er altijd weer gasten bij die meer oog hebben voor hun smartphone. Salve Jorge komt nu met 'The Offline Glass'. Of het echt gaat werken is natuurlijk een ander verhaal. Maar het idee erachter is in ieder geval oké..
21 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 June 2013
De derde week van juni zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
21 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Instant Karma..
Stoer op een automeeting even je broek laten zakken om wat mensen te 'moonen' lijkt lollig. Maar je weet het hè, karma..
21 Jun '13 - in Humor
door Patrick
BNN University - Amber's Sperma Onderzoek
Ondertussen weten we dat de jongens en meisjes van BNN altijd weer leuke uitdagingen hebben, en vaak een stapje verder gaan dan de normale omroepen. Vandaag doet BNN University een sperma onderzoek..
21 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - Wakeboarding Insanity - Lake Of The Ozarks
We hebben ongemerkt al aardig wat filmpjes van filmmaker DevinSupertramp voorbij zien komen. Vandaag zoeken we het water op voor wat plezier. Zie hier 'Wakeboarding Insanity'..
21 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (169)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje..
21 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Camaro Tires Explode On The Dyno @ 200mph
Na maanden sleutelen aan je bolide is het dan toch eens tijd om te kijken hoeveel pk's je monster heeft. Eén ding is zeker, paardenkrachten heeft hij zat. Nu nog een paar goede banden..
20 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Flip Side - Bar
Wij mannen hebben allemaal praatjes als we weer een avondje de kroeg induiken. Maar wat als we de rollen eens omdraaien..
20 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Mini vs Police Roadblock
Je zou anders denken, maar je hebt helemaal geen extreem snelle wagen nodig om de politie te ontlopen. Een Mini Cooper S voldoet prima om ze het nazien te geven..
20 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
America's Got Talent - Kenichi Ebina, Matrix Style Martial Arts Dance
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow America's Got Talent weer in volle gang. Eén optreden willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar Kenichi Ebina..
20 Jun '13 - in Television
door Patrick
Close Call.. (49)
Wie inmiddels al wat jaartjes een rijbewijs heeft zal vast wel een aantal momenten van angst kunnen herinneren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ik denk dat deze motormuis een schone onderbroek nodig heeft..
20 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Warriors Of The Roads - Isle Of Man TT - Pure Adrenaline POV
Wij Nederlanders hebben ons eigen TT circuit in Assen, maar Isle of Man is net wat spectaculairder. We rijden een stukje mee POV style..
20 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Texas Supercell Timelapse, Booker
Een orkaan wens je niemand toe. Maar één ding is zeker, de kracht van moeder natuur zorgt wel voor indrukwekkende beelden..
19 Jun '13 - in Cool
door Patrick
The LEGO Movie - Teaser Trailer
We zien regelmatig home made Lego filmpjes voorbij komen. Maar nu is het tijd voor het echte werk. Warner Bros komt nu met een officiële LEGO movie. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
19 Jun '13 - in Trailers
door Patrick
Furious Pete - Wendy's T-Rex Burger
Je zet een speciale hamburger op het menu en in no-time heb je mensen die klagen dat hij niet goed voor je is. (Welke hamburger wel?) Daarom heeft burgergigant Wendy's de T-Rex van het menu gehaald. Maar als vreetbeest Furious Pete aan de kassa staat is het blijkbaar toch mogelijk om hem te bestellen. En die burger, daar heeft Pete geen moeite mee..
19 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Joe Knows Deleted
We hebben Joe al een poosje moeten missen. Maar de beste man is weer even terug met een lading deleted scenes om ons te vermaken..
19 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Holiday Pictures
Je kan voor je ouders natuurlijk een kitscherig souvenirtje meebrengen vanaf je exotische vakantiebestemming. Maar veel origineler is het om ze een digitale fotolijst met je mooiste vakantiekiekjes te geven. Nou ja, een gepaste selectie ervan dan...
19 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Danny MacAskill's Imaginate
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag een nieuwe clip van de beste man. Zie hier 'Imaginate'..
19 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Magical Changing Money Prank, Rahat
Bestel je wat te eten, blijkt bij het afrekenen dat je te weinig geld bij je hebt. Wat doe je dan? Juist! Je tovert ter plekke wat extra centjes..
19 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Best Of Moto
Motoren, we zijn er dol op. Mooie compilaties ook. Tijd dus voor een nieuw overzicht. Zie hier Best Of Moto..
18 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
My First Sony Dubstep Farm Soundboard
Wie zich blind staart op de roem van Skrillex moet eens terugdenken aan de goede oude tijd. Heb jij wel eens een My First Sont Farm Soundboard gehad? Dan had jij nu wel eens, met een beetje oefenen, in de schoenen van Skrillex kunnen staan..
18 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Dude Perfect - Stunt Driving Edition
De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Zie hier de Stunt Driving Edition..
18 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The 1860s Bar
Denk je 's avonds nog even ergens gezellig met je maat een drankje te pakken, stap je ineens zo'n kleine 150 jaar terug in de tijd. De jongens van Improv Everywhere blijven geweldig..
18 Jun '13 - in Cool
door Patrick
The Infinity Augmented Reality Concept Video
De interactieve bril van Google, Google Glass, lijkt een hele stap in de toekomst. Maar die techniek zal in de loop der jaren alleen maar beter worden. Voor je het weet kan je niet meer zonder..
18 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Melbourne F1 2013 Speed Comparison
Wij van Biertijd houden wel van leuke wedstrijdjes. Zelfs als de uitslag van te voren al aardig bekend is. We zetten drie wagens naast elkaar op het F1 circuit van Melbourne. De Mercedes SL63 AMG, een V8 Supercar en een Redbull F1 bolide. Wie gaat er als eerste over de finish?
18 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Billie Jean - Henry & Robinett Dueling Piano / Drum Cover
Elke dag worden er weer nieuwe covers van geniale klassiekers, zoals Michael Jackson's Billie Jean, het web op geslingerd. Vaak niet om aan te horen, maar de dueling piano / drum cover van Michael en Justin is een aangename verrassing..
17 Jun '13 - in Music
door Patrick
Party On Fifth Ave Freestyle Rap - Nate
Rappen is een kunst op zich, maar freestyle rappen gaat net een stapje verder. En al helemaal als je tijdens je rap elke keer moet improviseren. Nate heeft daar blijkbaar geen problemen mee..
17 Jun '13 - in Cool
door Patrick
I Gotta Get My Groove On..
Om oude rolschaatsen weer hip te laten zijn, moet je er simpelweg goed mee om kunnen gaan. Deze man komt aardig in de buurt, maar helaas..
17 Jun '13 - in Humor
door Patrick
China Air-Freight Handler At Guangzhou Airport
Mocht je wat besteld hebben in China, en zit je met smart op je pakketje te wachten. Dan hoop ik dat het niets breekbaars is. Ze zijn namelijk niet zo zuinig met spullen..
17 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Biker Road Rage
Er rijden heel wat mensen rond met een serieus kort lontje. Nou is de actie van de Lada rijder ook niet goed te praten, maar gaat dit niet een beetje ver?
17 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
My Son The DJ - Laidback Luke
Lucas Scheppingen, beter bekend als Laidback Luke is een zeer succesvol DJ. Dagelijks vliegt hij de wereld over voor optredens. Vandaag nemen we eens een uniek kijkje in zijn privéleven. Zie hier My Son The DJ - Laidback Luke..
17 Jun '13 - in Docu
door Patrick
On The Set - Need For Speed Movie
Elke gamer met een hart voor auto's kent het spel 'Need For Speed'. Anno 2013 tijd om daar eens een film van te maken. Misschien oordeel ik te snel, maar ik vraag me af of dit een succes gaat worden..
16 Jun '13 - in Trailers
door Patrick
De Gebroeders Fretz - De Jaren 90
Je hoort het, vaak wat oudere mensen, nog dagelijks zeggen: Vroeger was alles beter. Nou ben ik zelf niet zo oud, maar er zit wel een kern van waarheid in. Luister mee naar 'De Jaren 90' van de gebroeders Fretz..
16 Jun '13 - in Music
door Patrick
91 Year Old Sy Perlis Bench Press World Record
Als je behoorlijk op leeftijd bent kan je natuurlijk thuis op de bank achter de geraniums gaan zitten, maar je kan ook net als de 91 jarige Sy Perlis een wereldrecord neerzetten. Respect!
16 Jun '13 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Sommer 2013
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, ze blijven voor geweldige beelden zorgen. Zie hier een nieuw deel van People Are Awesome..
16 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Tic Tac - Shake It Up
Het welbekende Tic Tac snoepje zorgt niet alleen voor een frisse adem, ze zorgen ook voor een behoorlijke dosis WTF! met deze commercial. Shake it up!
16 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Drew Bezanson vs Joyride 150
Er zijn heel wat experts die de meest geweldige trucjes uithalen op een BMX. Drew Bezanson behoort ongetwijfeld tot de top..
15 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Incredible Basketball Trickshots 2013
We zien ze regelmatig voorbij schieten. Van die basketbal shots waarvan je denkt, is dit nou echt? Wellicht kost het een halve dag om één mooie worp op beeld te krijgen maar dat mag de pret niet drukken. Het blijft leuk..
15 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Gael Monfils - Tennis Trick Shot Master
Gaël Sebastien Monfils is een Franse professionele tennis speler. En zonder twijfel een trick shot master eerste klas. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
15 Jun '13 - in Sport
door Patrick
Star Wars Elevator Prank
Wie de Star Wars reeks wel eens heeft gezien weet dat 'The Force' zo nu en dan reuze handig is. Tijd om wat mensen te pesten..
15 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Lowrider Problem, Ford Fiesta
Je Ford Fiesta verlagen voor een wat sportiever uiterlijk is leuk. Maar hoe ver wil je gaan? Eén ding is zeker, deze ligt als een blok op de weg..
15 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 45 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
14 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 June 2013
De tweede week van juni zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
14 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Southewind - A Cinematic Journey Thru Southeast Asia
We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur. Vandaag reizen we af naar Zuidoost-Azië, zie hier Southwind..
14 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Breaking Up With Girls Prank
Het valt niet mee om een einde te maken aan een relatie. Maar als het om een wildvreemde meid gaat is het nog best te doen. Respect voor de oma!
14 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Watch_Dogs & Assassin's Creed 4 Black Flag
Tijdens de E3 Expo in het Los Angeles Convention Center deze week hebben we weer genoeg kunnen zien op electronica en game gebied. Zo zijn de games 'Watch_Dogs' en 'Assassin's Creed 4 Black Flag' twee van de hoogtepunten. Bij deze de trailers.

Voor de liefhebbers, hier de gameplay van Watch_Dogs en Assassin's Creed 4..
14 Jun '13 - in Trailers
door Patrick
Monster Energy Rocks The Baja 500
Als er een extreme off-road race is, dan is het wel de Baja 500 en 1000. We kijken mee met het team van Monster Energy..
14 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
The 'Isle of Speed' - Isle Of Man TT
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Zie hier The Isle Of Speed..
13 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition 2013
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' filmpjes vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames in de spotlights..
13 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (168)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
13 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Motorcycle Stunt vs Cop Car
Met een groepje motorfanaten een stukje toeren is niet altijd zonder gevaar. Er zijn altijd weer rijders bij die even stoer moeten doen. Eén ding is zeker, voorlopig zal hij wel twee keer nadenken met een politiewagen in de buurt..
13 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Batman In Classic Movie Scenes (2)
Na The Lord of the Rings en Harry Potter gaan de jongens van Pistol Shrimps wederom met Batman aan de haal. Blijft geniaal..

Voor de liefhebbers hier deel 1..
13 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Convos With My 2 Year Old..
De conversaties met een twee jarige kunnen ronduit hilarisch zijn. Deze beste man maakt daar filmpjes van, alleen speelt een andere volwassen vent de rol van zijn dochter. Na deel één, en twee, hier deel drie. Humor!
12 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Netti Wedding Harlem Shake
De 'Harlem Shake' hype hebben we al even achter de rug. Maar op het juiste moment is en blijft het nog steeds een geniale stunt..
12 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Parkour Fail
Parkour is een sport apart. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Voor de mensen die twijfelen, niet doen. Want het gaat wel eens fout..
12 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Virtuix Omni
Gamen is cool. Online gamen gaat net een stapje verder. Maar met een controller in je hand op de bank zitten is nou niet echt de ultieme gamers ervaring. Wellicht dat de Virtuix Omni daar wat verandering in kan brengen. Wat denken jullie?
12 Jun '13 - in Cool
door Patrick
RoboRoach, Kickstarter
Op afstand bestuurbaar speelgoed is altijd tof. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Zeg jij het maar. Wil je ook een kakkerlak om mee te spelen? Voor de liefhebbers, meer info hier!
12 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
BMW E46 M3 vs Cliff
We blijven nog even bij BMW. Een auto als een M3 is gemaakt voor mooie bochtige wegen. Maar dat kan natuurlijk ook wel eens anders uitpakken. Ook een M3 heeft zo zijn grens..
11 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
There Are No Substitutes For A BMW E30 M3
Wie wel eens met een, inmiddels klassieke, BMW E30 M3 heeft gereden weet net als ik dat het een auto is om verliefd op te worden. Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Gabor Mester over zijn liefde voor de M3..
11 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Money Magic Trick For Homeless, Stuart Edge
De goochelskills van Stuart Edge hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaat hij de straat op om een aantal daklozen van een lach en wat geld te voorzien..
11 Jun '13 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome (3)
Steeds meer mensen gaan 'People are Awesome' compilaties maken. Daar hebben wij geen moeite mee. Zie hier de versie van VanLize..
11 Jun '13 - in Cool
door Patrick
James Kingston POV Crane Climb
Om een bouwkraan te beklimmen moet je beschikken over een paar stalen ballen. James Kingston doet daar zelfs nog een schepje bovenop. Ik krijg al zweethandjes als ik hem zo bezig zie..
11 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Horizons
We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur, want het is en blijft een fantastisch schouwspel..
10 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (167)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
10 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Tony Awards 2013 Opening - Neil Patrick Harris
Elk jaar weer worden de prestigieuze Tony Awards uitgedeeld. De theaterprijs waar je trots op mag zijn. Dit jaar was de opening voor Neil Patrick Harris. En dat was best een mooi spektakel..
10 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Ultimate Fight Me Prank
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Zo ook vandaag. Wat zou jij doen als deze mannen op je af komen?
10 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Kia Sportage Damage Rebuild
Je kent de advertenties wel. Te koop: Zo goed als nieuwe Kia Sportage, altijd binnen gestaan en natuurlijk van een oud vrouwtje geweest. Mocht je er een op het oog hebben, dan hoop ik niet dat je deze treft..
10 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crazy Motor Ride
Dat je op de motor een stuk minder last hebt van files mag duidelijk zijn. Maar of je met deze rijstijl altijd heelhuids thuiskomt is nog maar de vraag..
10 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
This Is Shanghai Timelapse
Mocht je een keer Shanghai op willen zoeken maar twijfel je nog een beetje. kijk dan even naar deze timelapse. Bestel de tickets maar alvast..
09 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Best Vines Compilation June 2013
Twitter heeft de mogelijkheid om tekst en foto's te versturen, maar het is ook mogelijk om met Vine korte videoboodschappen te versturen van maximaal 6 seconden. Zie hier het eerste overzicht van Juni..
09 Jun '13 - in Humor
door Patrick
How To Throw A Bachelor Party
Heb je binnenkort een vrijgezellen feestje? Of moet je er toevallig een regelen? Wellicht dat deze gasten je op een idee kunnen brengen. Best tof kan ik je zeggen..
09 Jun '13 - in Cool
door Patrick
The World's Fastest Convertible - One Uninvited Guest
Als het om autowedstrijdjes gaat ben je bij ons aan het juiste adres. Maar soms, gaat het net even anders dan je zou verwachten..
09 Jun '13 - in Commercial
door Patrick
Man vs Bird - Gee Atherton vs Peregrine Falcon
Dat de rode stier voor leuke uitdagingen en tevens schitterende beelden zorgt is reeds bekend. Vandaag gaat downhill pro Gee Atherton het gevecht aan met werelds snelste vogel de Slechtvalk. Ik zeg awesome!
08 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Street Retouch Prank
Elke dag weer op de bus wachten omdat je naar je werk moet komt een keer je neus uit. Maar gelukkig zijn er ook mensen die het wachten een stuk leuker maken..
08 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Toaster Dare..
Een weddenschap onder vrienden kan altijd twee kanten op gaan. Of het is simpel, of ze maken het je lastig. In dit geval gaan we voor optie twee. Steek even een mes in een broodrooster..
08 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Statue Prank..
Je ziet ze in de stad of op de boulevard wel eens staan, van die levende standbeelden. Nog best een lastige manier om geld te verdienen, want een echt standbeeld doet dat stilstaan veel beter. Voeg daar een glazen kom met een paar euro aan toe en kassa!
08 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Don't Drink And Drive, Publooshocker
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat hoef ik niemand meer te vertellen. Maar er zijn genoeg mensen die dat wel doen. Wellicht dat ze hierna even wakker worden..
08 Jun '13 - in Commercial
door Patrick
Shmee Special - Gumball 3000 2013 Movie
De Gumball 3000 2013 is inmiddels al even voorbij. De rally ging dit jaar van Denemarken naar Monaco. Autoliefhebber Shmee was van de partij en heeft een eigen special online gezet. Voor de liefhebbers hier ruim een uur Gumball 2013..
08 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 44 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
07 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Instant Ice - Waterbending In Real Life
Dat water bevriest weten we wel. Daar hoef je geen chirurg voor te zijn. Maar dat je daar ook leuke dingen mee kan doen weet niet iedereen. Gewoon omdat het kan..
07 Jun '13 - in Cool
door Patrick
I Am Un Chien - Humanity
Mijn soort muziek is het niet helemaal, maar de clip 'Humanity' van de band 'I Am Un Chien !!' is toch wel bijzonder te noemen. Oordeel zelf..
07 Jun '13 - in Music
door Patrick
People Are Awesome 2013 - 2014
Wie de titel verzonnen heeft is voor mij een raadsel, maar dat er in deze compilatie weer een lading geweldige beelden te zien zijn is een feit..
07 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 June 2013
De eerste week van juni zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
07 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Worst Russian Driver Ever
We hebben ondertussen al heel wat 'coureurs' uit Rusland voorbij zien komen. Je zou bijna denken dat het niet erger kan worden. Niets is minder waar. Deze knaap tikt per ongeluk een auto aan en gaat daarna op de vlucht. Had hij beter niet kunnen doen..
06 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
1924 Bugatti T35 Racing Car Crash
Klassieke, maar tegenwoordig ook recente supercars, worden vaak achter gesloten deuren jaren lang bewaard. Ergens zonde, want een auto is om mee te rijden. Dat dacht Edmund Burgess, eigenaar van een 1924 Bugatti T35 dus ook. Helaas kan hij nu weer even gaan knutselen aan zijn kostbare vierwieler. Meer hier!
06 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wakeboarding In The Ditch, Urban
Dat er momenteel een boel wateroverlast is in Europa hebben we van de week al kunnen zien. Maar niet iedereen heeft daar problemen mee..
06 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Teahupoo - Big Wave Session - June 2013
Voor een echte surfsessie met golfen waar je u tegen zegt ben je op Tahiti aan het goede adres. We nemen je mee naar Teahupoo..
06 Jun '13 - in Cool
door Patrick
The Jet Bicycle - The Most Dangerous Unsafe Bike EVER
Vorige week zagen we al de eerste beelden van Colin Furze zijn home made pulse jet bike. Vandaag het vervolg. Wat een waanzinnige vent die Furze..
06 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Flight Attendant Prank
Mocht je je vervelen tijdens een lange vlucht, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om een stewardess in de maling te nemen. Simpel, maar effectief..
05 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Stuffed - Fat Sal's Big Fat Fatty Sandwich Challenge
Een wedstrijdje eten is niet voor iedereen weggelegd. Je ziet daarom ook meestal aardig forse mensen aan zo'n wedstrijd meedoen. Vandaag is de Big Fat Fatty Sandwich van Fat Sal de uitdaging. Wie zal er winnen?
05 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Ernst van der Pasch - Toen Papa Nog Klein Was
De tijd gaat hard. Voor je het weet ben je oud en zit je verhalen over vroeger te vertellen aan je kids. Ernst van der Pasch geeft je een beeld van hoe dat ongeveer gaat..
05 Jun '13 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent - 10 Year Old Anna Christine
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook de 10 jarige Anna Christine..
05 Jun '13 - in Television
door Patrick
Rémi Gaillard - Sonic Elevator
Reuze handig zo'n lift, maar je kan er natuurlijk ook de nodige lol mee beleven. De Franse malloot Rémi Gaillard is weer terug..
05 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (166)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
05 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Underground Metro Dancer
Mensen die in de metro gewoon wat tijd volmaken met dansen is en blijft een apart gezicht. Maar de grote vraag blijft altijd waar ze naar luisteren. We zetten een aantal opties op een rijtje..
04 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Dad Fights For Right to See His Son
Als je kinderen je worden ontnomen is dat een kwalijke zaak. Je kan natuurlijk altijd nog een rechtszaak aanspannen om je gelijk te halen. Maar ik heb zo'n flauw vermoeden dat het in dit geval een verloren zaak is. En maar beter ook..
04 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
World's Best Trampoline Trickshot (2)
Denk je eindelijk de perfecte trickshot gemaakt te hebben, doe je hem twee weken later nog even beter. Ben alleen wel benieuwd hoe vaak het fout is gegaan..
04 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Rap Song In 12 Different Accents
Nou is rap niet mijn favoriete muziekstijl, maar als mensen creatief gaan doen is het soms nog best lollig. Zie hier de rap van Liu, in 12 verschillende accenten..
04 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Honda Civic Crash Nürburgring
Een Honda Civic is nou niet echt een sportauto bij uitstek. Gooi er een paar lichtmetalen wielen onder, verlaag hem, versier hem met wat spoilers, en dan nog is het niet spectaculair. Hard rijden kunnen we immers allemaal, maar je auto onder controle houden is een heel ander verhaal..
04 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Star Spangled Banner Cymbal Fail Win
In Amerika is het volkslied heilig. Dus als je onderdeel bent van een band, dan doe je uiterst je best. Maar als het dan even niet meezit moet je dat natuurlijk wel op een waardige manier oplossen. Deze knaap maakt van een fail een win!
03 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Summer Is Coming
Nog een week of drie en dan is het toch echt zomer. Althans op papier dan. Van mij mag het kwik morgen al gaan stijgen, want zeg nou eerlijk. Dit soort beelden willen we toch eigenlijk het hele jaar..
03 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Lethal Encounter With Killer Centipede
Net als Steve Irwin zijn er genoeg andere dierenliefhebbers en wetenschappers op zoek naar bijzonder dieren en insecten. Zo ook Steve Blackshall die een kleine maar zeer dodelijke Scolopendra centipede treft in Borneo..
03 Jun '13 - in Animals
door Patrick
Wyatt Gibbs 16 Year Old Longboarding Prodigy
Je kan als 16 jarige met je skateboard een plaatselijk pleintje onveilig maken met je trucjes. Maar Wyatt Gibbs gaat liever met zijn longboard aan de slag. En na het zien van deze beelden geef ik hem geen ongelijk...
03 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Slip & Slide
Zet sommige mensen achter het stuur van een auto en ze transformeren in no-time in ervaren rally coureurs. Althans, dat denken ze dan..
03 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Playground Fails Compilation
Met je kids even een uurtje naar de speeltuin is best leuk. Maar probeer het wel normaal te houden. Gekkigheid kan ook wel eens pijnlijk uitpakken..
03 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Japan's Yo-Yo National 1A Champion Akitoshi Tokubuchi
Het lijkt misschien kinderspeelgoed, maar pas op met wat je zegt, voor je het weet heb je een legio boze Japanezen voor je deur staan. Het is nog een behoorlijke kunst om met een yoyo om te gaan. Zie hier kampioen Akitoshi Tokubuchi..
02 Jun '13 - in Cool
door Patrick
The Spraying Skunk Prank
Als er een beestje is waar je liever niks mee te maken wilt hebben dan is het wel een stinkdier. Zijn 'spray' is nog erger dan de geur van een verrotte ui gecombineerd met een lading overjarige schimmelkaas. Roman Atwood neemt er een mee naar het strand om wat mensen in de maling te nemen..
02 Jun '13 - in Humor
door Patrick
Final Destination Ship Launch
Als een schip voor het eerst ter water wordt gelaten is dat best tof om mee te maken. Maar er zijn momenten dat je liever languit op bank was blijven liggen..
02 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Trick Shot Titus
Om groot in iets te worden moet je vroeg beginnen. En dat kan je aan de kleine basketballer Titus wel overlaten. Deze kleine snuiter komt er wel..
02 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (165)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje..
02 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 27/05/13 - Best Of Tennis
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
02 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Sad Dog Diary
Naast katten mogen huisdieren zoals honden ook niet klagen. Een beetje rondhangen, slapen, zo nu en dan wat eten en de dag is weer voorbij. Althans, zo simpel is het niet..
01 Jun '13 - in Humor
door Patrick
TLP May 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
01 Jun '13 - in Cool
door Patrick
BMX Edit - Daniel Penafiel
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor pro Daniel Penafiel. Skills..
01 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Epic Parkour 2013
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zoals deze jongens..
01 Jun '13 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle - Summer 2013 - Lip DJ
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2013!
01 Jun '13 - in Music
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties