Archief

Items van February 2013
Porsche Design - World's Largest Outdoor LED TV
Bij een mooi huis hoort natuurlijk een riante tuin. Bij een riante tuin hoort wat luxe. Is het geen zwembad of jacuzzi, dan wel een behoorlijke LED tv om jezelf te vermaken. Kunnen de buren ook gelijk meegenieten..
28 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Marquese Scott - Nonstop - Set Fire Dubstep
Ik blijf me verbazen over de dubstep dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug met de hit van Adele. Zie hier Set Fire!
28 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Best Break-Up Ever
Gisteren hadden we wederom een geweldig filmpje van Devin en zijn 'Insane Rope Swing'. Tof, maar dat is tevens ook de ideale manier om van je vriendin af te komen..
28 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Audi Mud Dub
De kleinste brutale telg uit het segment van Audi is toch wel, de wat dure, A1 Quattro. Speelgoed ten top. En daar hoort natuurlijk wel een toffe commercial bij..
28 Feb '13 - in Commercial
door Patrick
Valparaíso Cerro Abajo, RedBull, MTB, Downhill, Urban
Elk jaar weer wagen de beste MTB rijders ter wereld zich over de heuvels van Valparaíso in Chili voor de downhill bike run Valparaíso Cerro Abajo. Zo ook dit jaar. Waanzin!
28 Feb '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - World's Most Insane Rope Swing Ever
Aan een touw slingeren heb je waarschijnlijk een aantal jaar terug voor het laatst gedaan tijdens de gymles op school. DevinSupertramp kwam een poosje terug met 'World's largest rope swing', maar ook hij zit niet stil. We gaan deze keer een stapje verder..
27 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (151)
Een beetje sneeuw, wat regen en een beetje ijzel en de 'pret' kan beginnen. We gaan weer voor een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
27 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes Bacon
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar het Bacon Festival om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
27 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Hail Car Protection
Een hagelbuitje hoort er zo nu en dan bij, maar in sommige landen komen hagelstenen zo groot als een golfbal naar beneden. Niet goed voor je auto kan ik je verzekeren. En als er dan zo'n bui over je nieuwe auto trekt, dan zit er maar één ding op. Beschermen met je hart en ziel!
27 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Hope Tales
Als lingeriehuis ligt het voor de hand dat je regelmatig prachtige modellen in je creaties laat poseren, om het zo aan de man te brengen. Het Braziliaanse Hope lingerie kiest een creatiever aanpak en geeft haar lingerie een hoofdrol in de korte film Hope Tales..
27 Feb '13 - in Commercial
door Patrick
Alexei 'The Punisher' Volkov
Als je dagelijks onderweg bent dan kan ik me voorstellen dat je je gaat ergeren aan bestuurders die je telkens weer afsnijden. Buschauffeur Alex Volkov, inmiddels bekend als 'de Punisher', heeft daar een oplossing voor. Gewoon gas geven..
26 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Beauty Shop Scare
Een film onder de aandacht brengen kan op vele manieren. Reclame op tv, internet of radio is een beetje standaard. Dat moet veel toffer kunnen. Thnx 5tarvin!
26 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers Februari 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Maar geloof me, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
26 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Audi RS4 Avant - Ultimate Paintball Duel
Paintball is een geweldige bezigheid, zeker met een groepje maten. Maar het kan altijd nog leuker..
26 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jere Etheridge's Dragster Wild Ride
Een dragster haalt in no-time extreme snelheden. Best tof, dat is juist de sport. Al gaat het soms dan ook nog maar net goed..
25 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Metro Ticket Machine Help Button In Japan, Subway
Als toerist een metrokaartje kopen in hartje Japan weet je soms niet hoe alles werkt en welk kaartje je nu precies moet hebben. Gelukkig is er altijd nog de hulpknop, en die is in Japan nog best bijzonder..
25 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Locked Out Hotel Room
Een heerlijk weekendje doorbrengen in een goed hotel is iedereen aan te raden. Maar wees dan wel zo wijs om niet in je blote piel je afwas buiten te zetten..
25 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Seth MacFarlane - Oscars 2013 - We Saw Your Boobs
Gisterenavond was het dan zover, de uitreiking van de 85ste Academy Awards. Dit jaar was Seth MacFarlane de host van het prestigieuze film feestje. En dat was te merken ook..
25 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Volvo Quality, WIndow, Break
Dat Volvo bekend staat als één van de veiligste auto's hoef ik jullie niet wijs te maken. Dus laat nou niet per ongeluk je sleutels in de auto liggen, want zelfs het raam geeft zich niet snel gewonnen..
25 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Skyfall: 50 Years Of Bond, James, 007
Onderhand is geheim agent James Bond, 007, een icoon geworden zonder weerga. Tijd voor compilatie meester Kees van Dijkhuizen jr. om een kleine 50 jaar op een rijtje te zetten. Zie hier Skyfall: 50 Years Bond!
24 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Gorilla Leaf Party
Heel de dag in een dierentuin rondhangen is ook niet alles. En dan bedoel ik niet eens de bezoekers maar in dit geval de gorilla's. Hoe blij kan je dan zijn met een berg bladeren. Party on!
24 Feb '13 - in Animals
door Patrick
NASA - Fiery Looping Rain On The Sun
De natuur is opmerkelijk, neem de zon. Het verwarmd onze aarde en laat in combinatie met licht alles groeien en bloeien. Maar op de zon zelf gebeuren ook bijzonder dingen..
24 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Julien Maio Amazing Badminton Shot
Op tafeltennis na is badminton de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen, maar er is altijd baas boven baas. Zeggen jullie het maar, geluk of skills?
24 Feb '13 - in Sport
door Patrick
The Perfect Beer Chair
Voor de tv In een heerlijke relaxstoel je avond doorbrengen is totaal geen straf. Maar zoals je weet kan het altijd nog beter..
24 Feb '13 - in Cool
door Patrick
King Of The Kidz
Als Bboy, ook wel breakdancer, kom je niet meer weg met de standaard moves. Een beetje Bboy haalt het uiterste uit zichzelf. En zoals met veel sporten moet je daar jong mee beginnen. Zie hier King of the Kidz..
23 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 February 2013
Elke maand zijn er meerdere fail compilaties. Maar er zijn ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Doen wij niet moeilijk over, hebben we weer wat te lachen..
23 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Voldemort Does Dubstep, PistolShrimps, Pistol, Shrimps, Harry, Potter
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Harry Potter beet om die hun eigen draai te geven..
23 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 29 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Tijd voor een klein wekelijks overzicht..
23 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S03E11
Het is koud buiten en er is zelfs alweer een lading sneeuw voorspeld. Tijd om weer eens met Freaky op pad te gaan om wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
23 Feb '13 - in Humor
door Patrick
PS4 Announcement - Abridged Version
Wie de introductie van de nieuwe Sony Playstation 4 heeft gevolgd weet dat het zonde van de tijd is geweest. Leuk die nieuwe features, maar wanneer krijgen we hem te zien? Wanneer komt de console op de markt, en wat gaat hij kosten? Geen al te moeilijke vragen lijkt mij. We kijken nog even terug op de introductie, maar dan wel op de eerlijke rappe manier..
22 Feb '13 - in Tech
door Patrick
True Facts About The Chameleon
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Er zijn inmiddels al aardig wat dieren de revue gepasseerd, maar de kameleon mag natuurlijk niet ontbreken.
22 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Freddie Wong - First Person Mario: Endgame
Mario is al jaren een belangrijke inspiratie bron voor game ontwikkelaars. Zo ook voor special effects liefhebber Freddie Wong. Zie hier zijn First Person Mario: Endgame.
22 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Tori Locklear Hair Curling Tutorial
Er zijn onderhand heel wat beauty vloggers die online laten zien hoe je vriendin zich het beste kan opmaken, kleden, en ga zo maar verder. Tori Locklear laat vandaag zien hoe je schitterende krullen realiseert. Hilarisch!
22 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Quentin Robinot Awesome Table Tennis Shot, Ping Pong
Tijdens een professioneel potje tafeltennis kan je heel wat bijzondere acties verwachten. Maar deze shot van Quentin Robinot spant toch wel de kroon..
21 Feb '13 - in Sport
door Patrick
Gay Toilet Stop
Op het station nog even snel naar het toilet gaan kan een hele opluchting zijn. Maar als in plaats van een vriendelijke oude dame een man in het leder de boel runt dan is het voor sommige toch even schrikken..
21 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Push Up's Russian Style
We weten onderhand dat de meest normale dingen in Rusland heel anders verlopen. Zelfs doodgewone push up's weten ze nog een eigen draai te geven..
21 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Signal Snowboards ETT Fragile Italian Glass Snowboard
De creatieve heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag reizen ze af naar Italië om, met hulp van wat glasexperts, een glazen snowboard te maken..
21 Feb '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 18/02/13
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een nieuwe aflevering van WATTS Zap!
21 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Google Glass
De techneuten van Google zitten niet stil, dat mag duidelijk zijn. Het 'Glass' project loopt al een tijdje. Maar vandaag kunnen we dan eindelijk zien wat er mogelijk is met de interactieve bril. Meer info hier! Thnx Jericho.
20 Feb '13 - in Tech
door Patrick
Secret Diary Of A Call Girl
De DJ's van een radiostation kregen drie dagen lang hete actie voorgeschoteld, in de kamer waarop hun studio uitkijkt. En aangezien radio DJ's nu eenmaal graag, en vooral veel praten, werd het verhaal al snel door diverse media opgepikt. Tot de échte boodschap kwam. Geniale marketing actie!
20 Feb '13 - in Commercial
door Patrick
3Doodler
3D printers zijn behoorlijk in opkomst. Maar hoe zou het zijn als je met een pen 3D creaties zou kunnen maken? Het is mogelijk met de 3Doodler. Al vraag ik me wel af wat voor nut het heeft..

Meer info op Kickstarter..
20 Feb '13 - in Tech
door Patrick
Beercade - The Last Barfighter
Arcade machines zijn en blijven geweldig. Bierbrouwer Big Boss komt nu met een wel heel toffe variant: De Beercade! Knok jezelf naar een heerlijk vers getapt biertje. Dat is pas gamen!
20 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Put Your Number In My Phone..
Een telefoonnummer bemachtigen van een leuke meid lijkt moeilijker dan het ook daadwerkelijk is. Vitaly laat zien hoe je dat op een simpele manier voor elkaar krijgt..
20 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Deep Inside: A Study Of 10, 000 Porn Stars And Their Careers
5,2% Van de pornosterren is aziatisch, 32,7% is blond en 39% van de vrouwelijke pornosterren doet dubbele penetraties. Het zijn zomaar wat getallen uit een onderzoek wat Jon Millward de afgelopen zes maanden deed onder de gegevens van 10.000 pornosterren. Het volledige verhaal is op zijn site te zien, maar als je geen zin hebt in lange verhalen, zet deze infographic het belangrijkste mooi op een rijtje..
20 Feb '13 - in Docu
door Patrick
Harlem Shake 666
Wie de hype 'Harlem Shake' nu nog niet kent heeft ongetwijfeld te lang in bed gelegen. Er zijn inmiddels heel veel varianten, maar deze versie zie ik als ronduit briljant..
19 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Instant Karma.. Chair Prank Fail
Iemand letterlijk en figuurlijk de poten onder de stoel 'wegzagen' kan wel eens anders uitpakken dan je zou denken. Karma is a bitch..
19 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Ocean Ramsey vs Great White Shark
Zwemmen met dolfijnen is een hele ervaring. Ocean Ramsey kiest liever een andere soort vin om mee te zwemmen. Namelijk die van een grote witte haai..
19 Feb '13 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Amazing Humans 2013
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier Amazing Humans..
19 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Voordelig Aapjes Kijken? Telfort
We weten allemaal dat een dagje uit met het gezin tegenwoordig best wat knaken kost. Maar met Telfort's slimme en ondeugende voordeel verzamelpunt kan het natuurlijk wel een heel stuk voordeliger. Dat is toch een stuk relaxter aapjes kijken!
19 Feb '13 - in Advertentie
door Patrick
Hey Jimmy Kimmel, I Gave My Wife or Girlfriend A Terrible Gift For Valentine's Day
Talkshow host Jimmy Kimmel vraagt zo nu en dan of zijn kijkers een geintje voor hem uit willen halen, en dan tevens de reacties te filmen. Valentijnsdag is daar natuurlijk het perfecte moment voor..
19 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Ultralight Gas Stop
Met een Ultralight vliegen is leuk, maar er moet onderweg natuurlijk soms getankt worden. Al vraag ik me wel af of dit de juiste manier en plek is. Only in Russia. Thnx Simke!
18 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (150)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje..
18 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Durf jij het aan? Officier bij Defensie!
Je kunt na je hbo- of universitaire opleiding op zoek gaan naar een leidinggevende functie in het bedrijfsleven of de publieke sector. Maar er is nóg een plek waar je misschien niet direct aan denkt: Defensie! Of je nu kiest voor een functie als F16-piloot, wachtofficier op een fregat of pelotonscommandant bij de infanterie, de functies waarvoor onze toekomstige officieren worden opgeleid zijn zeer divers. Tijdens je opleiding tot officier krijg je veel verantwoordelijkheden. Over mensen, maar ook over materieel. De ideale manier om erachter te komen of de wereld van Defensie iets voor jou is, is de gratis masterclass. Kijk voor meer info op officierbijdefensie.nl!
18 Feb '13 - in Advertentie
door Patrick
Awesome X - Sense Of Life
Extreme sporten, we zijn er dol op. Mooie compilaties ook. Tijd dus voor een nieuw overzicht van Awesome X. Zie hier Sense of Life..
18 Feb '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Flyboard
Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar van mij mag de zon vol gaan schijnen en het kwik stijgen. En al helemaal als je deze beelden ziet..
18 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Mini Backflip
We zien regelmatig FMX pro's backflips maken met hun crossmotor, maar vandaag laten we de motor even staan. We pakken deze keer voor het gemak de Mini. Rally coureur Guerlain Chicherit doet het even voor..
18 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Tropfest Australia - Short Film Festival 2013 - Top 3
Tropfest is 's werelds grootste short film festival. Van alles komt aan bod. Van horror tot humor. We zetten de top drie even op een rijtje voor je. Op nummer drie geëindigd: 'Punctured'. Nummer twee: 'Better Than Sinatra'. En de winnaar van het festival is geworden: 'We've All Been There'..
17 Feb '13 - in Movies
door Patrick
DTM 1993 - In Slow Motion
Eén van de mooiste autoraces vind ik zonder twijfel de DTM. Maar niet alleen de 'huidige' races zijn de moeite waard, ook de klassieke beelden blijven geweldig. We gaan even terug naar 1993..
17 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Downhill Mountain Biking Video Mix - Why We Love Downhill
Altijd leuk en rustgevend zo'n stukje fietsen. Althans, deze jongens doen het op een iets extremere manier. Zie hier 'Why We Love Downhill'..
17 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Angry Sand Frog
Je ziet ze niet al te vaak maar als de zandkikker tevoorschijn komt moet je dekking zoeken. Met zijn gebrul is het een angstaanjagend beestje..
17 Feb '13 - in Animals
door Patrick
Koreusity 28 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Tijd voor een klein wekelijks overzicht..
16 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 February 2013
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar je kan ze natuurlijk ook wekelijks presenteren. Vandaag gaan we voor week twee van februari 2013..
16 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
2013 Highlights: Griffin King Of The Hammers
King of Hammers is een bizarre race. Naast een 'normale' woestijnrace moeten de coureurs ook rotsblokken overwinnen waarbij hun stuurmanskunsten en wagens behoorlijk op de proef worden gesteld. Zie hier een compilatie hoogtepunten..
16 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Megafactories - Ferrari FF
We kijken regelmatig mee achter de schermen bij diversen autofabrieken. Vandaag voegen wij daar één aan toe. We gaan op bezoek bij Ferrari voor de productie van de FF..
16 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motocross Casino Freestyle - Nitro Circus
Ook de jongens van Nitro Circus zoeken wel eens een hotel en casino op om zich even te vermaken. Maar dan krijg je wel dit soort praktijken..
16 Feb '13 - in Cool
door Patrick
MotoGP In Slow Motion
Met een nieuw MotoGP seizoen voor de deur is het tijd om nog even terug te kijken naar vorig seizoen. Maar dan wel relaxed in slow motion..
15 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck Crash Galore (07)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
15 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Lie Witness News - Did You See The Asteroid?
Rond half negen vanavond zeilt de asteroïde 2012 DA14 'rakelings' langs onze planeet. Best opmerkelijk. Jimmy Kimmel's 'Lie Witness News' ging gisteren de straat op of de mensen hem al voorbij hebben zien komen. Wat een volk..
15 Feb '13 - in Humor
door Patrick
True Facts About The Mantis, bidsprinkhaan
Naast humor, bloot en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Na interessante feitjes over de hengelaar, luiaard en slak is het nu tijd voor de bidsprinkhaan..
15 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Russian Meteorite Explosion Compilation
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat vanavond een asteroïde de aarde zal passeren op 27.000 km afstand. En dat is in ruimtetermen erg dichtbij. Alleen ging het vanmorgen in Rusland net even anders. Daar zorgde een meteoriet wel voor aardig wat opschudding..
15 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Solomon vs Sudocrem
Wie kinderen heeft is bekend met Sudocrem. Maar niet alleen de ouders gebruiken het potje, ook kinderen gaan er wel eens mee aan de haal. En dan is dit het resultaat. Wel perfect opgelost paps!
15 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Testing The New RC Helicopter
Na maanden sparen heb je dan eindelijk je speeltje kunnen kopen. Alles gecontroleerd, camera klaar voor je YouTube filmpje. En gaan met dat ding!..
14 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Guns
We hebben al een poosje niets gehoord van onze grote vriend Joe. Maar hij is weer eens op stap geweest. Hij neemt ons deze keer mee naar een wapenbeurs om de mensen wat vragen te stellen..
14 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Stresstest, Stress Test, Nivea
Op een efficiënte manier je product onder de aandacht brengen bij de mensen is nog best lastig. Maar op deze manier zullen de 'slachtoffers' het er nog lang over hebben. Geweldige actie!..
14 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Canadian Morning News - Lisa Dutton Oral Skills
Terwijl jij vanmorgen misschien naar Jan de Hoop in het RTL nieuws zat te kijken, gebeurde er in het Canadese "Morning News" iets spannenders. Daar gaf nieuwslezeres Lisa Dutton een kleine demonstratie van haar orale kunsten..
14 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Zapatou's Best Of Web - Part 4
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier Best Of Web 4..
14 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Spiderman Kissing Prank
Hoe zou het zijn als spiderman fan om een kus van je held te krijgen? Oké, de echte had even geen tijd, maar deze stand-in wel. Zo doe je dat!
13 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Furious Pete World Tour
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Hij heeft laatst een trip gemaakt door Amerika om wat heerlijke, aparte en extreme dingen te proberen. Hierbij een kleine compilatie. Voor de liefhebbers hier meer.
13 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Robbie Maddison's AIR.CRAFT
Freestyle motorcrosser en waaghals Robbie Maddison kan lezen en schrijven met zijn fiets. Combineer dat met een vliegtuigkerkhof en deze kick-ass beelden zijn het resultaat. Zie hier AIR-CRAFT..
13 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Fast & Furious 6 - Full Trailer 2013
Vorige week konden jullie al een teaser zien van Fast and Furious 6. Vandaag voegen we daar de volledige trailer aan toe. Al ben ik wel bang dat je dan de halve film al gezien hebt..
13 Feb '13 - in Trailers
door Patrick
Doom/Love - 5 Floors Of Fury
Waarom de piste opzoeken als je ook indoor kunt skiën? Maar dan wel over vijf verdiepingen. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven..
13 Feb '13 - in Cool
door Patrick
iRobot Roomba vs Dog Crap
Een hond in huis geeft aardig wat gezelligheid en leven in de brouwerij. Maar met al die haren is een robot stofzuiger ook wel een uitkomst. Moet de vrolijke viervoeter alleen geen cadeautje achterlaten..
13 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Nitro Circus Live - Jed Mildon - World First Double Backflip Tailwhip
Ik blijf het geweldig vinden dat extreme sporters elke keer weer wat nieuws verzinnen en een stapje verder gaan. Tijdens het Nitro Circus Live event in het Westpac Stadium, Nieuw Zeeland, laat Jed Mildon zien waarom hij een pro is. Zie hier zijn double backflip tailwhip. Waanzin!
13 Feb '13 - in Cool
door Patrick
The Flip Side - Workout
Zo nu en dan is het wel eens leuk om de rollen van man en vrouw om te keren. Hoe zou het er in de sportschool aan toe gaan?..
12 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Valentine's Day
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp Valentijnsdag..
12 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Infanterie
Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond. Van het hete zand rond de evenaar, tot de betonnen jungle. Een gebied veilig stellen doe je namelijk niet alleen vanuit de lucht of zee, daar is meer voor nodig. Welke infanterie-eenheid je ook kiest, het werk vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Maar je moet vooral een echte teamspeler zijn, want alleen samen klaar je de klus. Benieuwd of jij in ons team past? Schrijf je dan nu in voor de Open Dagen Infanterie. Meer weten? Kijk hier!
12 Feb '13 - in Advertentie
door Patrick
Valentijn Voor Mannen? Valentine For Men?
De 14e is het dan weer zover, Valentijn! Maar is het eigenlijk wel wat voor een volwassen vent om een kaartje bij iemand in de bus te doen? Stel dat je vrienden het zien, wat dan?..
12 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Adam Miller Backflips Down 6 Stairs
Elke skateboarder blijft bezig om steeds weer nieuwe trucjes te verzinnen. Eén ding is zeker, deze stunt van Adam Miller is awesome..
12 Feb '13 - in Cool
door Patrick
The Ferrari Enzo WRC
Oké, misschien gaat de term WRC wel iets te ver, maar iemand die een Ferrari Enzo in zijn bezit heeft laat hem negen van de tien keer netje gepoetst ergens in een verwarmde garage oud worden. Zo verdien je immers geld. Maar een echte liefhebber haalt zijn 'paard' natuurlijk van stal voor een rondje plezier..
11 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Will You Be My Valentine?..
Voor de info, 14 februari is het weer zover. Tijd om iemand die je meer dan graag mag te verwennen. Mocht je niemand hebben, dan kan je altijd nog met een paar bloemen en wat chocola gewoon de straat op. Werkt nog prima ook!
11 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Giorgi Tevzadze - BMW M5 Illegal Street Racing
De dwaze racepraktijken van Giorgi Tevzadze hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Totaal onverantwoord gooit hij zijn BMW M5 over de openbare wegen. Ik vraag me af hoe lang dat goed blijft gaan..
11 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Gear Korea - Helicopter Crash
Dat de heren van Top Gear regelmatig leuke wedstrijdjes verzinnen weten we. Maar ook de heren van Top Gear Korea doen daar graag aan mee. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
11 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
13 Year Old Katelyn Francis Shooting Skills, Katie Marie Francis
Normaal gesproken zijn wapens en kinderen een foute combinatie. Maar de 13 jarige Katelyn Francis is een ander verhaal. Die kan er aardig mee overweg..
10 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Super Mario Busters Mashup
Sinds kleins af aan ben ik een Mario en Ghostbusters liefhebber, daarom kan ik deze mashup natuurlijk niet links laten liggen. Zie hier Super Mario Busters..
10 Feb '13 - in Cool
door Patrick
The Ultimate Snowboarding Competition - Red Bull Ultra Natural 2013 Teaser
Dat de rode stier altijd weer awesome events weet te organiseren mag duidelijk zijn. Voor de snowboard liefhebbers komt er nu een ultieme competitie. Zie hier een voorproefje van Red Bull Ultra Natural 2013..
10 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Off Seasons Two - Ryan Tuerck Drifts The Wild
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar leuk is het wel. We gaan weer eens op stap met pro drifter Ryan Tuerck..
10 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Youri Zoon - Jump Over Mbkué Island
Kitesurfen is tof, dat hoef ik niemand uit te leggen. Natuurlijk heb je wel een stevige wind nodig om optimaal te genieten. Youri Zoon weet wat ik bedoel..
10 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 27 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
09 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Hula Fantastica Cam At Venice Beach California
Jaren terug zag je overal op straat meiden lopen met een hula-hoop. Tegenwoordig zijn die dingen niet meer van deze tijd, of vergis ik me? We reizen af naar Venice beach Californië voor een dosis sexy swingende heupen.
09 Feb '13 - in Sexy
door Patrick
Lucky Tree, kiss
Ik snap best dat sommige mensen dol zijn op de natuur. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
09 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Expect The Unexpected Compilation
De beste filmpjes zijn de filmpjes waar iets gebeurt wat je eigenlijk niet verwacht. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
09 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Refused Racing Horse Names
Wie wel eens bij een paardenrace geweest is weet dat die beesten de meest vreemde namen hebben. Maar niet alles is toegestaan. Al zijn sommige wel briljant verzonnen..
09 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 February 2013
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar je kan ze natuurlijk ook wekelijks presenteren. We gaan voor week één van februari 2013..
09 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
True Facts About The Land Snail
Naast humor, bloot en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Na interessante feitjes over de hengelaar en luiaard is het nu tijd voor de slak..
08 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Car Painting Romanian Style
Schade aan je auto is ellendig. Een kras of ernstige lakschade kost altijd veel geld. Oké, het is een stukje rijden, maar voor een fles vodka is je auto bij deze gast in no-time weer volledig in de kleur..
08 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard
Elke internetgebruiker is volgens mij bekend met de torrent site 'The Pirate Bay'. Een paar jaar geleden kwamen ze zwaar onder vuur te liggen, en is de overheid met man en macht bezig om de site offline te krijgen. Heb je ruim een uur de tijd? Dan is de docu 'The Pirate Bay Away From Keyboard' zeker een aanrader.
08 Feb '13 - in Docu
door Patrick
Megafactories - Nissan GT-R
De Nissan GT-R is voor velen een droomauto die nooit realiteit zal worden. Best spijtig, maar daarom is het nog wel tof om te kijken hoe ze zo'n monster maken. Zie hier Megafactories Nissan GT-R..
08 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
HARRYMAINIA - BMX Skills
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor pro Harry Main. Skills..
08 Feb '13 - in Cool
door Patrick
D.Westry Speed Painter
In een kleine anderhalve minuut een portret schilderen is een hele opgave. Maar speed painter D.Westry heeft daar geen moeite mee..
08 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Drug Dealing Prank
Je staat raar te kijken als iemand je op straat aanspreekt en je wat drugs probeert aan te smeren. Maar is dat ook daadwerkelijk het geval?
08 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Pickpocket King Bob Arno
Meester zakkenroller Bob Arno heeft al jaren een show in Las Vegas waarbij hij laat zien hoe makkelijk het is om iemands knip, horloge of telefoon te bemachtigen. Er is maar één persoon die, volgens hem, net zo goed is in het 'vak'. En dat is de Italiaanse zakkenroller Angelo. Bob gaat in deze docu de straten van Napels af om zijn rivaal op te sporen..
07 Feb '13 - in Docu
door Patrick
WATTS Zap 04/02/13
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een nieuwe aflevering van WATTS Zap!
07 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (149)
Een beetje sneeuw, een beetje ijzel en de 'pret' kan beginnen. We gaan weer voor een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
07 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Extreme Fitness Body Resistance Workout
Er zijn legio mensen die één keer per week naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en zelfs wat spieren proberen te kweken. Ik kan je nu al zeggen, vergeet het maar. We laten nog een keer zien hoe het wel moet..
07 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Stardust
In 1977 werd de onbemande Voyager 1 gelanceerd om de ruimte te verkennen. Waarbij het de meest schitterende beelden heeft geschoten. Nu inmiddels 36 jaar later mogen wij ook meegenieten middels deze CG creatie..
06 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Hall Of Meat - Best Of 2012
Was je van plan om deze week weer eens wat pleintjes onveilig te maken op je skateboard? Denk er nog even over na. Languit op de bank is een stuk minder pijnlijk..

Voor de liefhebbers hier ook nogmaals de 2011 versie..
06 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Tastelikepizza January 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar eens een mashup van te maken..
06 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Armada Present Mustang Wanted
Sommige mensen gaan wel erg ver voor een dosis adrenaline. Zonder veiligheidsmaatregelen bruggen en treinen beklimmen is alleen voor de meest extreme waaghalzen weggelegd..
06 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Amaya Wake Up
Sommige kinderen zijn, als ze eenmaal slapen, lastig vrolijk wakker te maken. Maar met Amaya heb je dat probleem niet. Gewoon haar favoriete liedje opzetten en voilà..
06 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Madeline & Train = Sheer Delight
Tijd voor het dagelijkse awww momentje. De drie jarige Madeline gaat samen met haar paps voor het eerst met de trein. Haar gezicht spreekt boekdelen..
05 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Wanna See My Cock?
De geintjes van Vitaly vind je of tof, of totaal niets. Voor de liefhebbers die hem wel kunnen waarderen hierbij de Cock Prank. Er komt een tijd dat iemand eerst gaat slaan en dan pas vragen gaat stellen. We wachten geduldig af..
05 Feb '13 - in Humor
door Patrick
RB9 Rhythm Of The Factory
Nog even en dan barst het Formule 1 geweld weer los. Om nu al in de stemming te komen laat Red Bull alvast wat beelden zien van de RB9. Zie hier Rhythm of the Factory..
05 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Longboard vs Speed Camera
Dat je downhill met een longboard bizarre snelheden kunt halen wisten we. Maar dat je ook nog geflitst kunt worden is ronduit awesome..
05 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Paintball Scope Cam First Strike Sniping
Paintballen is tof, maar het valt nog niet mee om als winnaar uit de bus te komen. Mocht je niet al te veel willen rennen dan is een scope cam wel een aanrader..
05 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Driving In Korea
Onderweg in de auto krijg je wel eens een verdwaald steentje tegen je voorruit waarbij je je de tandjes schrikt, met een klein sterretje als resultaat. Maar dit verwacht je absoluut niet..
04 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Manufacturing A Viper
Laten we eerlijk wezen, alleen iemand met een rijkelijk gevulde knip kan een Dodge Viper veroorloven. Maar toch is het wel eens leuk om een kijkje in de fabriek te nemen..
04 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 26 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
04 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Fast & Furious 6 - Trailer
We moeten nog even geduld hebben, maar 24 mei gaat het zesde deel van Fast and the Furious in première. Fast Six zit wederom vol actie en ook onze vertrouwde acteurs zijn weer van de partij. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
04 Feb '13 - in Trailers
door Patrick
Baby's First Steps
De eerste paar pasjes van je kleine spruit zijn voor een ouder heel bijzonder. En natuurlijk staat de camera klaar als het eenmaal zo ver is. Volgende keer alleen de hond even wat manieren leren..
03 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
SOS Condoms
Je zal het net zien. Een mooi meisje versierd en op het juiste moment heb je geen rubber voorhanden. En dan? Zou het niet mooi zijn als er een instant hulplijn is die je ter plekke uit de brand helpt? Bij deze SOS Condoms!
03 Feb '13 - in Commercial
door Patrick
Kisses Prank, Vitaly
Vitaly neemt met Sketch Empire regelmatig mensen in de maling, maar hijzelf zit ook vol streken. Wat zou jij doen als hij vraagt of hij je vriendin wat kusjes mag geven ?..
03 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Miami Beach Fake Snake Prank
Met de jongens van Sketch Empire in de buurt is het verstandig om op je hoede te zijn. Voor je het weet ben je slachtoffer van hun schrikpraktijken..
03 Feb '13 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome 2013 - Extreme Edition
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier een nieuw deel van People Are Awesome..
03 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Break Dance Pro
Als Bboy, ook wel breakdancer, kom je niet meer weg met de standaard moves. Een beetje Bboy haalt het uiterste uit zichzelf. Simpelweg trainen tot de splinters in je broek staan..
02 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S03E10
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop..
02 Feb '13 - in Humor
door Patrick
X Games 2013 - Real Snow Mix
Acht van de beste urban snowboarders ter wereld mochten een clip van 60 seconden insturen om kans te maken op een prijs van 50.000 dollar en een Winter X gold medaille. Hierbij een compilatie met hoogtepunten. Voor de info, Louis-Felix Paradis ging met de winst naar huis..
02 Feb '13 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation January 2013 by Failarmy
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook januari was een maand vol missers en pijn. Zie hier het overzicht van Failarmy..
02 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
MotoGP Biggest Wobbles & Best Saves
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit elke meter met hun motor. Vaak gaat dat in goede harmonie. Maar zo nu en dan gaat het nog maar net goed..
02 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kelly Sildaru Shredding
Ik ben een keer op wintersport geweest en ik kan je zeggen, dat was geen succes. Des te meer respect voor de jonge Kelly Sildaru. Skills!
02 Feb '13 - in Cool
door Patrick
News Reporter Ownes Videobomber
Het is misschien stoer om op straat een nieuwsverslaggeefster in de reden te vallen om vervolgens een beetje de populaire trol uit te gaan hangen. Maar deze meid verstaat haar vak. Owned!
01 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Chris Harris On Cars - Ferrari 458 Spider Nailed
De Ferrari 458 Spider is al geruime tijd op de markt. Maar stel, je krijgt nu pas de sleutels van het stijgende paard. Dan moet je maar het uiterste uit de bolide halen..
01 Feb '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wakeup Scare Prank
Een weekendje weg met je maten is altijd tof. Meestal ben op de terugweg gesloopt en doe je graag in de auto even je ogen een poosje dicht. Maar of dat zo'n slim plan is?..
01 Feb '13 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 29/01/13 - Melbourne Tennis Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Australian Open tennis special..
01 Feb '13 - in Cool
door Patrick
5 Year Old Girl Boxing Prodigy
Om een beetje pro te worden moet je vroeg met de sport beginnen en natuurlijk ook wel over wat talent beschikken. Neem dit vijf jarige dametje. Respect!
01 Feb '13 - in Sport
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties