Archief

Items van October 2012
R/C Plane Chopper Rescue
Een beetje op afstand bestuurbaar vliegtuigje kost nog aardig wat knaken. En als je hem dan boven in een boom parkeert is dat best jammer. Dan mag je blij wezen met deze helikopterpiloten..
31 Oct '12 - in Cool
door Patrick
MMA Tough Guy
In de ring kan je wel de stoer jongen uithangen en denken dat je onoverwinnelijk bent. Maar dat kan wel eens anders uitpakken..
31 Oct '12 - in Sport
door Patrick
Joe Hanson Goes To Japan (Part 2)
Vorige week konden jullie het eerste deel zien van Joe's uitstapje naar Japan. Vandaag voegen we daar deel 2 aan toe..
31 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Gangnam Style Roof Party
Een feestje geven op het dak van een parkeergarage kan voor de nodige vreugde zorgen. Al vraag ik me af of het gebouw het feestje kan waarderen..
31 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Redlight District Tour
Je kent het wel, wandel je eens lekker met je vrouw over de wallen, wordt je ineens herkend door een van de dames achter het raam. O, jij niet ? De heren uit deze video ook niet. Maar het overkomt ze wel..
31 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Animated Short - La Luna - Pixar
Als er één heer en meester is in animaties, dan is het Pixar wel. Inmiddels vermaken ze ons al een kleine 26 jaar. Zie hier de korte animatie La Luna..
31 Oct '12 - in Animation
door Patrick
Crash Galore (130)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een dosis wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
30 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Halo 4: Forward Unto Dawn (Live-Action Halo Series)
We moeten nog heel even geduld hebben voor we Halo 4 daadwerkelijk kunnen spelen (06-11-12). Maar voor de echte liefhebbers is er nu ook een Halo 4 Serie. De eerste vier delen kun je hier bekijken. 1 | 2 | 3 |4 ..
30 Oct '12 - in Movies
door Patrick
James Bond 007 Movie Deathmatch
Elke James Bond film zit vol spektakel en natuurlijk de nodige achtervolgingen. Vandaag gaat James het gevecht aan met zichzelf. Zie hier de 007 Movie Deathmatch..
30 Oct '12 - in Cool
door Patrick
LuckyTV - Passie
De kleine meesterwerkjes na het succesvolle tv programma 'De Wereld Draait Door', ook wel LuckyTV, zijn geweldig. Maar die van vandaag is echt geniaal..
30 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Challenge Nitro Circus' Travis Pastrana! Red Bull
Travis Pastrana's Nitro Circus komt naar Nederland en dankzij Red Bull kun jij daarbij zijn. Hoe? Verzin een unieke challenge voor Travis, want zoals je weet is voor hem niets te gek, of zijn Nitro Circus crew. Kiteboard pro Ruben Lenten ging je alvast voor. Travis neemt de meest waanzinnige uitdaging aan tijdens de Nitro Circus liveshow op 1 december in het Arnhemse Gelredome. Doe je best!
29 Oct '12 - in Advertentie
door Patrick
Humans Are Awesome
Na diverse 'People are Awesome' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: Humans are Awesome. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..
29 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Zombie Drive-Thru Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Halloween daar nou juist de perfecte periode voor zijn. We gaan langs de plaatselijke drive-thru..
29 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Ambulance Fail
Mocht je in een ambulance belanden dan is er sowieso iets niet helemaal goed gegaan. Gelukkig is er altijd vakkundige personeel om je te helpen..
29 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
The Beatles - Live Washington Coliseum 1964 HD Remastered
Tijd voor een stukje nostalgie. The Beatles waren in de jaren 60 reuze populair, en met de techniek van vandaag remasteren we simpelweg een mini concert van ruim een half uur uit 1964 naar een stuk betere kwaliteit. Voor de liefhebbers 'live' vanuit het Washington Coliseum.
28 Oct '12 - in Music
door Patrick
Steve jobs' Yacht Venus Unveiled
Wijlen Apple topman Steve Jobs heeft jaren terug samen met top designer Philippe Starck een jacht ontworpen. Helaas heeft Steve Jobs, na zes jaar bouwen, het eindresultaat zelf niet mogen meemaken. Vandaag is het luxe schip te water gelaten in Aalsmeer waar het ook gebouwd is. En ik kan je zeggen. Het is een aardig bootje geworden. Meer hier!
28 Oct '12 - in Actueel
door Patrick
Close Call.. (45)
Vandaag de dag zijn auto's van alle gemakken en veiligheid voorzien. Gordels, airbags, ze remmen zelfs voor je. Bij een Lada is dat een ander verhaal. Daar moet je gewoon heel veel geluk mee hebben..
28 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation October 2012
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook oktober was een maand vol missers en pijn. Zie hier Twisters overzicht..
28 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Undefeated - Durham Bridge
Een brug bouwen is niet al te lastig. Maar een stevige is een ander verhaal. De man die de Durnham Bridge ontworpen heeft verdient respect. Al had hij wat hoger gemogen..
27 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (129)
Na een dosis rallygeweld kunnen we maar één ding doen om deze zaterdag compleet te maken. Nog meer deuken, krassen, en wegmisbruikers. Hier een nieuwe Crash Galore..
27 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
RedBull Stratos Felix Baumgartner's Sonic Boom From The Ground
De supersonische sprong van Red Bull Stratos Felix Baumgartner is regelrecht de recordboeken in gegaan. Maar de vraag was of hij daadwerkelijk met zijn snelheid door de geluidsbarrière is gegaan. Bij deze de nieuwe beelden (en vooral geluid) van de rode stier..
27 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Split Of A Second
Na het geweldige 'Sense of Flying' zoekt wingsuit wereldkampioen Espen Fadnes wederom de bergen op voor een nieuwe sprong. Zie hier 'Split of a Second'..
27 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Rally Crash Galore (05)
Naast de officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
27 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Three Men With Tourettes On A Holiday
Dat het Tourette syndroom geen prettige aandoening is hoef ik niemand wijs te maken. Maar ook iemand met Tourette moet toch normaal op vakantie kunnen. Deze drie mannen gingen op pad..
26 Oct '12 - in Docu
door Patrick
Woman vs Shoe
Het valt soms niet mee om met een aardige slok op je schoenen aan te trekken. Maar wat deze dame aan het doen is, is voor mij echt een raadsel..
26 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Unstoppable - Taylor Morris' Story
Taylor Morris verloor beide armen en benen door een IED in Afghanistan. Dan kan je natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten. Maar Taylor is een ander verhaal..
26 Oct '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 22/10/12
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat..
26 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Racing Bonneville On A $300 Craiglist Motorcycle
Altijd al eens willen racen op de Bonneville zoutvlakte, maar heb je geen tienduizenden euro's over om het te realiseren? Het kan ook een heel stuk goedkoper om je droom werkelijkheid te laten worden. Deze man is het levende bewijs. Thnx Frank!
25 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
DTM 2012 - The DTM Orchestra
Eén van de mooiste autoraces vind ik zonder twijfel de DTM. We kijken terug op het 2012 race seizoen. Zie hier The DTM Orchestra..
25 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Short Film - So Pretty
Heel wat dames zwijmelen weg bij het verhaal van de vampierenfilm Twilight. Maar is het vampierenbestaan wel allemaal rozengeur en maneschijn? Zie hier de korte film 'So Pretty'..
25 Oct '12 - in Movies
door Patrick
The Jitter Prank - Sketch Empire
Met de jongens van Sketch Empire in de buurt is het verstandig om op je hoede te zijn. Voor je het weet ben je slachtoffer van hun schrikpraktijken..
25 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Real Life GTA
Het spel Grand Theft Auto kennen jullie vast wel. Op je gemak de wegen onveilig maken, de politie pesten en alle regels aan je laars lappen. Deze gast denkt daar blijkbaar net zo over..
25 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Russian Kindness
We zien wekelijks dat het er op de Russische wegen heel anders aan toe gaat dan wij gewend zijn. Maar ook daar zijn blijkbaar mensen die wel wat fatsoen in hun donder hebben..
24 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Angry Lazy Courier Compilation
Mocht je pas wat leuks hebben besteld, dan hoop ik niet dat één van deze gasten je kostbare pakketje komt afleveren..
24 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Halloween Light Show Gangnam Style
Is het niet met kerst, dan versieren de mensen hun huis wel met Halloween. Deze keer dansen de lampjes op de muziek van PSY, Gangnam Style!
24 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Sounds of Sex - Inspired By Actual Events
Het is lang niet alleen gehijg en gekreun wat er aan geluid vrijkomt bij sex. Filmmaker Sergei Protasovitski liet zich inspireren door échte gebeurtenissen, toen hij allerlei geluiden en hun bijbehorende beelden op een prachtige manier samenvoegde in de video 'Sounds of Sex'...
24 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes To Japan (Part 1)
Onze favoriete beursganger Joe heeft de Expo's even gezien en gaat weer eens internationaal. Vandaag het eerste deel van zijn bezoek aan Japan..
24 Oct '12 - in Humor
door Patrick
The Beauty Of Football
Als er één sport de bom is in Amerika dan is het wel American football. En misschien wel logisch ook..
24 Oct '12 - in Sport
door Patrick
Cannon vs Car
Old skool wapens lijken misschien een beetje achterhaald maar niets is minder waar. Ouderwets oké, maar de impact is er zeker niet minder om..
23 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Eating Girls Out - Going Down
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. En ook vandaag is het weer zo ver..
23 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Iron Man 3 - Trailer
Na twee zeer succesvolle delen van Iron Man is het nu tijd voor deel drie. Pas vanaf april 2013 in de bioscopen, maar hier alvast de langverwachte trailer..
23 Oct '12 - in Trailers
door Patrick
LG Elevator Scare
Er zijn verschillende manieren om je product te promoten. Maar wat LG met deze lift heeft gedaan is wel erg origineel te noemen. Dat is nog best even schrikken..
23 Oct '12 - in Cool
door Patrick
1 Maybach 2 Escalades
Mocht je op de weg een keer asociaal ingehaald worden door een Maybach gevolgd door twee Escalades die denken dat de wereld van hun is, niet druk om maken. Lang leve karma..
22 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Pick Up Girls At The Gym
Het valt niet mee om een leuke dame op te pikken in de sportschool. Gelukkig hebben we deze jongen die het ons even duidelijk maakt..
22 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (128)
Er lijkt werkelijk waar geen einde aan komen, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een nieuwe lading wegpiraten..
22 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Extreme Drunk People Compilation
Met een behoorlijke stuk in je kraag worden de meest makkelijke dingen plotseling erg lastig. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
22 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Paintball Trivia
Met de familie rond de tafel een spelletje Triviant spelen is best gezellig. Maar met een paintballgeweer in huis wordt het een stuk interessanter. We gaan voor een potje Paintball Trivia..
21 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Motorbike Helmet Hook
Je gaat er vanuit dat een helm voor een behoorlijke dosis veiligheid moet zorgen. Dat kan goed, maar soms pakt dat net even anders uit..
21 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Tesco Drive Thru
Boodschappen doen is geen pretje. Eerst je auto parkeren, om vervolgens door de regen met je karretje de winkel in te gaan. Dan kan je beter gewoon met je wagen een rondje maken..
21 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Hoonigan Ken Block AWD Drifts - Formula Drift Irwindale
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van auto rijden, maar indrukwekkend is het wel. Ken Block deed ook een rondje tijdens de finale van Formula Drift op het Irwindale Speedway. Skills!
20 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (127)
Nieuwe ronde, nieuwe brokkenpiloten. Dat die mensen überhaupt een rijbewijs hebben gekregen is voor mij een wonder. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
20 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Halloween Scare Prank
De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. En laten we eerlijk wezen, het blijft geweldig..
20 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Short Film - The Green Ruby Pumpkin
Biertijd is wellicht niet de plek voor sprookjes, maar deze short laat ik niet onopgemerkt voorbij gaan. Volledig in Halloween style, zie hier The Green Ruby Pumpkin..
20 Oct '12 - in Movies
door Patrick
The World In Two Minutes - Turkey
We zijn al aardig wat keren de wereld rondgegaan voor een impressie van twee minuten. Vandaag gaan we weer op stap. Deze keer naar Turkije..
19 Oct '12 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle - Autumn 2012
We gaan stampend het weekend in en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van World Of Hardstyle Autumn 2012.
19 Oct '12 - in Music
door Patrick
Rally Crash Galore (04)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
19 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 15/10/12 - Best Of Cycling 2012
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
19 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Robert Stafsing Parkour Accident
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Maar, ondanks alle skills kan het ook wel eens verkeerd uitpakken..
19 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Aaron's Last Wish - A $500 Tip For Pizza (Week 5)
Een poosje terug konden we zien hoe de laatste wens van Aaron tot realiteit werd gebracht door een serveerster van een pizzatent te belonen met een tip van 500 dollar. Vandaag wordt een nieuwe serveerster verrast..
18 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Bottle vs Fire
Mocht je een keer in beschonken toestand een fles vodka of water op de grond laten slingeren, let dan een beetje op. Voor je het weet heb je het warmer dan je wilt..
18 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Street Magic
Er zijn genoeg artiesten die op straat hun centjes verdienen. De één doet het met jongleren, en de ander laat je versteld staan met een goocheltruc. Wat zal een middag Amsterdam opleveren?
18 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Biertijd Onderhoud Maintenance
Zoals jullie vast wel gezien hebben is Biertijd niet op zijn best vandaag. No worries, we zijn er druk mee bezig geweest en wachten op goedkeuring van meester Google om Biertijd weer normaal weer te geven. Er zijn nu wel door een back-up wat dingetjes veranderd, maar ook dat gaat goed komen. Even geduld.

Update: Biertijd is veilig. Waarschuwingen worden verwijderd, maar duurt even..

Mochten jullie toch nog wat aparte, rare of verdachte dingen tegenkomen. Mail me dan s.v.p. direct met alle info die je me kan geven! Patrick[at]biertijd.com
18 Oct '12 - in Actueel
door Patrick
How To Pick Up Chicks Scarface Style
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin of vrouw te komen. Al vraag ik me af of 'Scarface Style' wel de juiste manier is..
18 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Icey Cannonball..
Ik heb nog zo gezegd, geen bommetje! Maar wie niet horen wil moet maar voelen. Toch?
18 Oct '12 - in Humor
door Patrick
GoPro HERO3 Black Edition
Dat GoPro camera's voor zeer indrukwekkende beelden zorgen is al een poosje duidelijk. Nu komt GoPro met hun 3e generatie camera's. Zie hier een compilatie prachtige beelden, volledig gefilmd met de HERO3 Black Edition..
17 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Knows Tipping
Hoe zit het met fooi geven? Hoeveel geef je normaal, en wat is nou eigenlijk een beetje reëel bedrag? Vrolijke Joe ging de straat op om het de mensen te vragen..
17 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Narodowy Stadion Baywatch
Ook in het Poolse Narodowy stadion valt wel eens een goeie bak regen. En als dan twee fans het veld bereiken is dat nog best een grappig gezicht. Baywatch style..
17 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (126)
We doen er vandaag gewoon nog eentje. Gewoon omdat het kan. Zie hier een nieuwe Crash Galore!
17 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Discover Xtreme Sports (19)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 19..
17 Oct '12 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - The Blob
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor dikke waterpret met de Blob..
17 Oct '12 - in Cool
door Patrick
AFL Biggest Bumps 2012 : Rugby Hits Football
Bij een heftig potje Australian football is balbezit natuurlijk een belangrijke factor. Maar om aan de bal te komen moet je soms aardige klappen incasseren of uitdelen..
16 Oct '12 - in Sport
door Patrick
Mascotte Battle
Het leven van een mascotte gaat niet over rozen. En al helemaal niet als je de strijd aan moet gaan met die van de tegenpartij..
16 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Dum Spiro
Als je van Caesar de opdracht krijgt om een belangrijke brief af te leveren dan regel je dat. Al gaat dat niet altijd van een leien dakje. Zie hier de korte ESMA animatie Dum Spiro..
16 Oct '12 - in Animation
door Patrick
Crash Galore (125)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een dosis wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
16 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Typewriter In Class..
Vandaag de dag zit je niet meer met een pen en kladblok in de schoolbanken. Een beetje student gebruikt een laptop of tablet. Maar wat als je zo'n prijzig ding niet kan betalen? Dan ga je back to basic..
16 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Drunk Grocery Shopping Sucks..
Kom je na een dag hard werken thuis, moet je van moeder de vrouw de laatste boodschappen halen. Op zich geen probleem, maar als er onderweg een kroeg is kan dat best wel eens een lastig stukje worden..
15 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Diumar Bueno Formula Truck Crash
Op het circuit ben je blij dat er vaak eerst een grindbak komt, daarna een bandenstapel en tot slot een vangrail. Maar soms heeft het allemaal totaal geen nut. Daar kan Formula Truck coureur Diumar Bueno over meepraten.

De schade: Twee gebroken benen, een gebroken arm en een scheur in zijn tong. Onvoorstelbaar..
15 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
WTF Moments Compilation
Soms heb je van die momenten waarbij je denkt 'WTF!'. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
15 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Riders Are Awesome 2012 (5/6)
Na vier geweldige delen van 'Riders Are Awesome' gaan we nu verder met nummer vijf uit een reeks van zes. Blijft indrukwekkend..
15 Oct '12 - in Cool
door Patrick
That's A Man's Corner - Isle Of Man
Wij Nederlanders hebben ons eigen TT circuit in Assen, maar Isle of Man is net wat spectaculairder. Zie hier That's A Man's Corner.. Thnx Nick!
14 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of Just For Laughs - Most Disgusting
Wij hebben Bananasplit, een ander Just for Laughs. Mensen in de maling nemen blijft leuk. Hoewel het neppe gelach soms een domper is neem ik dat bij deze pranks een keer voor lief..
14 Oct '12 - in Humor
door Patrick
The Finger..
In het verkeer is het geven en nemen. Maar mocht je asociaal gaan doen en zelfs behoorlijk bijdehand, dan is het vragen om ellende..
14 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (03)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
14 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Rapservice 2012 (08) - Stepping Out
We zijn weer een week verder. Tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
14 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Red Bull Stratos - Felix Baumgartner's Jump Live
Poging twee! Nog even en dan gaat Felix Baumgartner zijn langverwachte sprong maken van 36 kilometer hoogte. Het Red Bull Stratos event is hier live te volgen.Wil je meepraten met de bezoekers? Check de Chat in het menu!
14 Oct '12 - in Cool
door Patrick
The Shining vs Apple Maps
Batman had gisteren al aardig wat gezeur met de maps van de halve appel, maar vandaag is ook Jack aan de beurt..

Voor de liefhebber, hier ook The Hunger Games..
13 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Spaghetti Twins
Wie heeft na het eten geen dikke dip? Een bak koffie doet meestal wonderen, maar dat is voor deze twee ukkies helaas nog niet aan de orde..
13 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Rally Crash Galore (03)
Naast de officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
13 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Alan Watts - What If Money Was No Object?
Dit filmpje circuleert al even over het net, maar ik vraag me af wat jullie zouden doen als geld geen rol speelt. En dat is nog best een lastige vraag als je even luistert naar Alan Watts..
13 Oct '12 - in Docu
door Patrick
Truck Crash Galore (02)
Na alle 'normale' bestuurders en motorcoureurs zijn nu de vrachtwagens aan de beurt. Zie hier deel 2 van Truck Crash Galore..
12 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Barrier Gate vs Car
Mensen en dieren hebben een eigen wil, maar slagbomen blijkbaar ook. Of de auto eigenaar daar ook zo blij mee is, is een ander verhaal..
12 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - Dogs In Slow Motion
Spelende hondjes zijn leuk, maar combineer dat met de high speed camera van DevinSupertramp en het waterfeestje kan beginnen. In 1000fps!
12 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (124)
Volgens mij is er geen auto meer schadevrij in een aantal landen, want de reeks gaat maar door. Maar wij klagen niet. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
12 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
The Dark Knight vs Apple Maps
Dat Apple Maps een behoorlijk rommeltje is hoef ik de Apple fans niet te vertellen. Zelfs Batman heeft er problemen mee..
12 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Short Film - Pockets
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag hebben we er twee voor je. Zie hier Pockets en Shogun Tango..
11 Oct '12 - in Movies
door Patrick
High Bar Base Jump Fail
Voor sommige mensen is normaal base jumpen niet spannend genoeg, daar moet wat extra's bij komen kijken. Richard Henriksen denkt daar nu waarschijnlijk iets anders over..
11 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Big Hockey Hits
Het blijft mooi om te zien dat er mensen zijn die beter kunnen schaatsen dan ik kan lopen. NHL is geen sport voor mietjes. Dat is voor bikkels!
11 Oct '12 - in Sport
door Patrick
Smack My Bitch Up - Oktoberfest Parody
Het jaarlijkse Duitse bierfeestje Oktoberfest staat hoog op mijn bucketlist. En na het zien van deze beelden al helemaal..
11 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Quick And Simple Life Hacks - Part 4
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Of je er wat mee doet is een ander verhaal, maar zie hier deel 4 van Quick and Simple Life Hacks..
11 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Worlds Fastest Pram
De oplettende Biertijd bezoeker weet dat ook ik nu met kinderwagens en luiers te maken heb. De kinderwagen die hier staat is van alle gemakken voorzien, maar het kan natuurlijk altijd nog een stapje leuker..
11 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Crystal Palace Cheerleaders Gangnam Style
Ondertussen worden we een beetje Gangnamstyle moe, maar deze variant laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Na de Miami Dolphins zijn nu de Crystal Palace cheerleaders aan de beurt voor een leuk nummertje..
11 Oct '12 - in Sexy
door Patrick
Martyn Ashton - Road Bike Party
Martyn Ashton is sinds 1993 een professioneel mountainbiker. Maar geef de man de winnende fiets van de Tour de France 2012, ter waarde van een kleine 10.000 pond, en zelfs daar weet hij mee te spelen..
10 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Enter The Freeman (Fan Made Half-Life Film)
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film 'Enter the Freeman' gebaseerd op de Half-Life gamereeks.
10 Oct '12 - in Movies
door Patrick
Joe Hanson Goes Oktoberfest
Joe is weer op stap geweest, en wel naar Oktoberfest. Helaas niet de Duitse die wij gewend zijn, maar hij bezoekt de Californische variant om wat brutale vragen te stellen..
10 Oct '12 - in Humor
door Patrick
When Outrageous Was Possible - Lamborghini Countach
Een icoon uit de jaren 70-80, de Lamborghini Countach. Buitengewoon bijzonder, geen comfort, en eigenlijk meer nadelen dan voordelen. Maar wat een geweldige wagen was het toch. Kijk mee naar het verhaal van een liefhebber..
10 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Insurance Fraud..
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
10 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
The Beauty Of Movement - Parkour & Freerunning
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zie hier The Beauty of Movement..
10 Oct '12 - in Cool
door Patrick
IGN's Top 50 Bond Moments
James Bond bestaat 50 jaar, dat zal jullie vast niet ontgaan zijn. Zes acteurs, 22 films, legio mooie vrouwen en heel veel gadgets. Tijd voor IGN om het één en ander op een rijtje te zetten..
10 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Nice Catch..
Als pitcher heb je het af en toe best moeilijk als ballen met een bizarre snelheid om je oren worden geslagen. Al heeft het ook zo zijn voordelen..
09 Oct '12 - in Sport
door Patrick
Urban Ninja
Een ninja is indrukwekkend. Jaren getraind en levensgevaarlijk. Soms zelfs onzichtbaar. En dan is het best even schrikken als er plotseling een voor je neus staat..
09 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Red Bull Rampage Finals - Highest Level Of Mountain Biking
Het extreme mountainbike feestje Rampage van de rode stier is awesome. Maar je moet wel ballen van staal hebben om daar aan mee te doen..
09 Oct '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 08/10/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
09 Oct '12 - in Cool
door Patrick
The World In Two Minutes - Jamaica
De wereld in twee minuten. We hebben inmiddels al heel wat landen achter de rug. Vandaag voegen we Jamaica aan de collectie toe..
09 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Two Classics One Car
Mocht je ooit de honderd passeren, wat doe je dan? Achter de geraniums een beetje naar buiten staren, of nog steeds genieten van het leven? Deze dame heeft haar hobby gevonden..
08 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Prospeed Audi Quattro S1 - Verzegnis Hillclimb Italy 2012
Als er één auto is die hoog op mijn verlanglijstje staat, dan is het wel een Audi Quattro S1. Helaas zeer zeldzaam, en als je er één wilt hebben kan je hem, net als de heren van Prospeed, beter zelf bouwen. Vandaag gaat het monster voor de Italiaanse Verzegnis hillclimb..
08 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Humpin' Around..
We hebben allemaal wel eens een hitsige bui. Ook honden hebben die gevoelens. Maar of je daar zo blij mee moet zijn is een ander verhaal..
08 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Pumpkin Carving
08 Oct '12 - in Pics
door Patrick
The Ohio State University Marching Band - Video Games
In Amerika is het gebruikelijk om tijdens de rust van een football wedstrijd een showtje weg te geven. Normaal niet echt spannend, maar dit is toch wel tof te noemen..
08 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Baby Gangnam Style Lunch
Dat PSY met zijn Gangnam Style onderhand heel de wereld in zijn macht heeft mag duidelijk zijn. Je hebt hem zelfs nodig om je kind aan het eten te krijgen..
08 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Neglected Ducks First Swim
Dieren die opgesloten worden en niet meer hun dagelijkse ding kunnen doen is ronduit zielig. Maar als ze dan weer de vrijheid krijgen is het wel even wennen..
07 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Triple Turbo Mustang Diesel
We moeten aan de natuur denken, en dus kiezen veel mensen voor een 'groene' auto. Allemaal leuk en aardig, maar zolang deze wagens er zijn heeft het volgens mij weinig zin..
07 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Thirsty Nun..
Allemaal leuk en aardig dat bidden, maar ook een non heeft wel eens wat afleiding nodig. Helaas is er maar weinig toegestaan, dus dan moet je zelf maar wat regelen. Proost ouwe!
07 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Jump!
Als je een keer klem komt te zitten in een boom dan is het altijd fijn dat er mensen zijn die klaar voor je staan. Met z'n allen een groot deken vasthouden en springen maar..
07 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2012 (07) - Who's Bad?
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier een nieuwe Rapservice!
07 Oct '12 - in Cool
door Patrick
WRC 2012 France - Petter Solberg Crash
Een WRC rally bijwonen is spektakel eerste klas. Al gaat het niet altijd volgens plan. Petter Solberg zorgde ervoor dat mensen uren zonder stroom kwamen te zitten. GTA style..
06 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Digital Dudz Halloween Costume
Hier in Nederland doen wij niet zoveel aan het Halloween gebeuren. Op zich best jammer, want dit is toch best cool..
06 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Brick Smasher
Met een lading vodka achter je kiezen denk je al snel de hele wereld aan te kunnen. Zelfs bakstenen zijn een eitje om te breken. Althans..
06 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Dodgeball Master
Wanneer je meedoet aan een potje trefbal, dan kan je een paar ballen om je oren verwachten. Of je moet, net als deze baas, over de juiste moves beschikken..
06 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Egypt Parkour Fail
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. En je moet natuurlijk een beetje kunnen vertrouwen op de stevigheid van de gebouwen..
06 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (123)
Is het niet een witte, dan is het ongetwijfeld wel een andere Lada die voor een dosis ellende zorgt. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
05 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Ukrainian Police Own The Road
Dat je voor een politiewagen met zwaailichten wat ruimte moet maken lijkt me duidelijk. Maar in andere landen gaat dat net even anders..
05 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
A Good Day To Die Hard - Teaser
Hij mag dan wel een dagje ouder worden, maar John McClane kickt nog steeds je ass. Het is nog even wachten tot februari, maar de teaser van 'A Good Day to Die Hard' zegt genoeg. Wederom spektakel!
05 Oct '12 - in Trailers
door Patrick
Home Alone..
Er is niks beters dan na een dag hard werken even languit op de bank. Maar mochten de kussens wat raar ruiken en vochtig aanvoelen, dan kan dit wel eens het probleem zijn. Sweet dreams..
05 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Human Powered Rube Goldberg Freerunning Machine With Jason Paul
Een Rube Goldberg machine kennen we waarschijnlijk allemaal wel. In een paar woorden, actie is reactie. Deze versie is alleen net wat anders dan de rest..
05 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Belgium 292km/h
Sommige exotische bolides vragen gewoon om een zware rechter voet. Maar als je dan je Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition (inderdaad een hele mond vol) eens de sporen geeft, doe het dan niet op de openbare weg. Daar komt alleen maar ellende van..
05 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
OMGWTFLOL YouTube Comments
Zo nu en dan zijn de reacties bij een filmpje leuker dan het filmpje zelf. Niet alleen hier op Biertijd, maar natuurlijk ook op Youtube..
04 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Woman vs Rock Climber
Vrouwen en auto's blijven geen beste combinatie. Zitten ze niet achter het stuur, dan zitten ze wel in de weg..
04 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Nissan GT-R Bikini Run
Schaars geklede dames in snelle bolides, je hebt de filmpjes vast wel eens voorbij zien komen. Over het algemeen best sexy, maar het kan natuurlijk niet altijd feest zijn..
04 Oct '12 - in Humor
door Patrick
BMW Clutch Burnout
Tijdens een automeeting is er altijd wel iemand die de stoere jongen uit gaat hangen en wat rubber verspilt. Deze beste man neemt het woord burnout wel erg letterlijk..
04 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Wedding Fails Compilation 2012
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Je gaat er vanuit dat je trouwerij één van de mooiste dagen uit je leven is. Al kan er altijd wat mis gaan..
04 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Old Man vs Rugby Ball
Probeer je tijdens een rugby wedstrijd twee biertjes te halen, gooit een speler roet in het eten. Werkelijk een schot uit duizenden..
03 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (44)
Racen op het circuit is leuk, maar zeker niet zonder risico. Deze beste man, met een Ferrari 360, weet daar nu alles van. Geluk of stuurmanskunst? Zeggen jullie het maar..
03 Oct '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Worst Babysiter Ever
Een baby is een mooi geschenk, maar zo nu en dan wil je er toch wel even uit. Een babysitter is natuurlijk een mooie oplossing, maar is dat wel zo verstandig?
03 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Devinsupertramp - Paramotor Sky Racers - Parabatix
Dat YT filmmaker Devinsupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest geweldige sporten hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we langs bij de tactical sky race Parabatix..
03 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Hockey Goal Celebration
Wanneer je tijdens een heftig potje ijshockey eindelijk een punt scoort, dan mag je best even blij zijn. Pas alleen wel een beetje op..
03 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Kickstarter - Bar Refaeli's Sex Tape
Kickstarter is dé site om een idee tot werkelijkheid te laten komen. De perfecte gelegenheid voor model Bar Refaeli om ook haar droom te realiseren..
03 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Deleted 6 - An Unexpected Journey
Ook Joe gunnen wij een dagje vrij. Gelukkig heeft de beste man altijd nog deleted scenes op voorraad om ons te vermaken. Zie hier Joe Goes Deleted 6..
03 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Shortt Film - Plurality
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische Plurality..
02 Oct '12 - in Movies
door Patrick
Crash Galore (122)
Het is een goed weekje voor de autoschadeherstellers. De klappers vliegen om je oren. Voor de liefhebbers hierbij een nieuwe Crash Galore..
02 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Discover Xtreme Sports (18)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 18..
02 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Nissan GT-R Overtake
Met een auto als een Nissan GT-R onder je kont kan je door een overvloed aan pk's wel eens overmoedig worden. En dan krijg je dit soort praktijken..
02 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
PicTalk 35
Het is inmiddels alweer veels te lang geleden. Jullie hebben inspiratie zat, dus kom maar op met de geniale onderschriften. Dat moet met deze nieuwe aflevering van PicTalk niet al te moeilijk zijn..
02 Oct '12 - in Pics
door Patrick
Motorbike Crash Galore (4)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens mindere dagen..
01 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
CPDRC Inmates Gangnam Style
De dansende Filipijnse gevangenen hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Eén hit kunnen ze natuurlijk niet achterwegen laten. PSY's Gangnam Style..
01 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Escalator Spin
Een tijdje terug kwam er een filmpje online waarbij een meisje op een roltrap rondjes draait. Nu inmiddels vier jaar later zijn er nog mensen die het proberen..
01 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (121)
We doen er vandaag gewoon nog eentje. Gewoon voor de kick. Zie hier een nieuwe Crash Galore!
01 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Typhoon Jelawat vs Car
Dat een typfoon aardig wat wind en ellende met zich meebrengt mag duidelijk zijn. Zelfs auto's zijn kinderspel. Bizar..
01 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Justin Bieber Pukes
Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat je van je eigen muziek over je nek gaat. Voelt hij eindelijk een keer hoe wij ons voelen..
01 Oct '12 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties