Archief

Items van July 2012
Animated Short - Burp
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer één voor je. Kijk mee naar het ietwat ranzige Burp!
31 Jul '12 - in Animation
door Patrick
Crash Galore (102)
Nieuwe ronde, nieuwe brokkenpiloten. Dat die mensen überhaupt een rijbewijs hebben gekregen is voor mij een wonder. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
31 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Best Win/Luck Compilation Of 2012 - Part 1
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis geluk en echte bazen. Zie hier het eerste deel van de Win & Luck compilation 2012.
31 Jul '12 - in Cool
door Patrick
WootsonTV - Guile's Theme
De creatieve compilaties van WootsonTV kennen we allemaal omdat ze barsten van de meest mooie vrouwen. Vandaag een nieuwe creatie. Zie hier Guile's Theme..
31 Jul '12 - in Sexy
door Patrick
Crash Galore (101)
Inmiddels zijn we de honderd gepasseerd, maar we gaan natuurlijk vrolijk door. Bij deze Crash Galore 101..
30 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Dragtimes Unlim 500+ (Stage 8)
Dat de jongens van Dragtimes over erg mooi speelgoed beschikken hebben we al meerdere keren laten zien. Vandaag gaan we voor een korte impressie van hun dragfeestje Unlim 500+. Wat een auto's..
30 Jul '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Driver's Revenge
Ken je dat, van die ellendige bestuurders die elkaar geen millimeter ruimte gunnen? Iemand even netjes voor laten gaan is er al helemaal niet bij. Payback time!
30 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Bob Ross Remixed - Happy Little Clouds
Bob Ross is een kunstenaar die we allemaal wel kennen. Helaas is de beste man al een tijdje overleden, maar zijn filmpjes leven natuurlijk gewoon door. Zie hier Bob Ross Remixed, Happy Little Clouds..
30 Jul '12 - in Music
door Patrick
Jackass 3.5
Niks op tv? Wellicht dat wij een dik uurtje van je avond kunnen vullen. Zie hier Jackass 3.5. Geniet ervan zo lang het kan..
30 Jul '12 - in Movies
door Patrick
Discover Xtreme Sports (15)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 15..
30 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The Mp3 Experiment 9
De flashmob experts van Improv Everywhere hebben weer een nieuw Mp3 Experiment. Laat een een kleine 4000 man dezelfde Mp3 downloaden met diversen opdrachten, en laat ze tegelijk los in New York. Cool!
30 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Prospeed Audi Quattro S1 Group B Replica 770HP Overview
De klassieke Audi Quattro S1 is niet alleen een gewild maar ook zeer zeldzaam exemplaar. Wil je er een, dan is er altijd de optie om er zelf een te bouwen. De Prospeed S1 is een ware parel, met een geluid om kippenvel van te krijgen. 770pk, 0-100 in 2,4 sec.. Waanzin!
29 Jul '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
You Don't Know Jack Surprise
Je trouwdag is bijzonder, maar tegenwoordig is de aanzoek net zo belangrijk. Dat moet immers op een originele manier. En dan is het fijn als je de makers van de game 'You Don't Know Jack!' kent..
29 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Scooter Crash Galore
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens mindere dagen..
29 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Deadlift Weight Training
Even een middagje doorbrengen in de sportschool is goed voor je. Althans, dit lijkt me toch niet al te gezond..
29 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Seagull vs Sparrow
Dat meeuwen werkelijk de meest vreemde dingen eten zal niemand verbazen. Maar deze gevleugelde vriend gaat wel erg ver..
29 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Frost Byte The Baby Scary Snowman At Jersey Shore
Freaky the Scary Snowman kennen jullie waarschijnlijk wel. Maar kennen jullie zijn kleine broer Frost Byte ook? We gaan even naar Jersey Shore..
28 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (42)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval goed..
28 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (100)
Hoppa, ding dong, letten jullie even op! Deel 100 van Crash Galore is een feit. Op naar de 200!
28 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Best Of Parkour And Freerunning 2012
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook mensen die het wel kunnen..
28 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Quick And Simple Life Hacks - Part 1
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Of je er wat mee doet is een ander verhaal, maar zie hier deel 1 van Quick and Simple Life Hacks..
28 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Zanger Rinus - Met Sharon In Een Luchtballon
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij terug. Zie hier zijn nieuwe clip 'Met Sharon in een luchtballon'.
27 Jul '12 - in Music
door Patrick
Vincenzo Paparo Onboard Kart Crash
Karten is tof. Je zit een paar centimeter van het asfalt met een schreeuwende motor achter je en de adrenaline gaat gelijk met het toerental op en neer. Maar één ding is zeker, je moet wel je hoofd erbij houden..
27 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (99)
Nu we toch midden in de crashes zitten, mag een nieuwe Crash Galore natuurlijk niet ontbreken. Enjoy!
27 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
E.T. The Walrus Sounds
Dat je een aantal dieren kan leren geluidjes te maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar een walrus?.
27 Jul '12 - in Animals
door Patrick
Rally Crash Compilation
Naast de officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
27 Jul '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ball Pump Prank
Mensen in de maling nemen is de jongens van Sketch Empire niet ongewoon. Na diverse pranks gaan we nu simpelweg met een bal en pomp de straat op..
26 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Road Rage..
Er zijn veel vooroordelen over motorrijders, maar vlak ook menig autobestuurder niet uit. We hebben allemaal wel eens onenigheid op de weg, maar om dan meteen te proberen om iemand van zijn motor te rijden gaat wel erg ver.. Gekkenwerk!
26 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (98)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..

Zoals gebruikelijk zonder die ellendige reclame..
26 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Dredd 3D - Exclusive Clip Debute
We moeten nog even geduld hebben tot 11 oktober eer de remake van Dredd 3D in de Nederlandse bioscopen verschijnt, maar voor de liefhebbers hier alvast een klein voorproefje.. Thnx Raymond!
26 Jul '12 - in Trailers
door Patrick
Fire Time - A Journey at 2000fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vuurspuwen is best indrukwekkend, maar met 2000fps simpelweg awesome!Zie hier Fire Time..
26 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Suckablood - Short Fairytale Horror
We hebben het al eerder gezegd, we zijn dol op korte films. Vandaag hebben we het korte horror sprookje 'Suckablood' voor je. Ik zeg tof!
25 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (97)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een dosis wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
25 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To Comic-Con Part 2
Vorige week konden jullie het eerste deel zien van Joe's uitstapje naar Comic-Con 2012. Vandaag gaan we verder met deel 2..
25 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation July 2012
Dagelijks gaat er wel wat mis, dat weten we onderhand. Ook Juli was weer een maand vol humoristische en pijnlijke momenten. Zie hier het overzicht van Twister..
25 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
I Quad - Trick Kite Flying
Een vlieger aan een stukje touw de lucht in toveren is niet al te lastig. Maar wat deze gasten laten zien vergt toch iets meer skills. Thnx Vos!
25 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Devinsupertramp - Camera Warfare
De creaties van Devinsupertramp zijn stuk voor stuk kleine meesterwerken. Maar als FX freak Freddie Wong zich er ook mee gaat bemoeien dan krijg je spektakel. Zie hier Camera Warfare..
25 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Bania 64" Box Jump
Heb jij het wel eens geprobeerd? Vanuit stilstand op iets hoogs springen valt nog niet mee. Deze man heeft daar blijkbaar minder moeite mee. Bizar..
24 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Highway Scare Prank
Slapende mensen in de auto zijn uitermate geschikt om in de maling te nemen. Maar of ze het zelf kunnen waarderen is nog maar de vraag..
24 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Cricket Ball vs Glasses
Je moet aardig je best doen om tijdens een cricketwedstrijd je eigen zonnebril kapot te gooien. Toch is niets onmogelijk..
24 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Don't Steal Bikes Bro!
Een fiets pikken verdient sowieso geen schoonheidsprijs, maar een fiets jatten van iemand die hem dagelijks nodig heeft kan wel eens voor ellende zorgen. Vooral als hij je op heterdaad betrapt..
24 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
'Rally Driver' Prank
We kunnen behoorlijk zeuren over Russen, maar zo nu en dan hebben ze ook een goed gevoel voor humor. Neem een plastic bord, wat houtskool en het slachtoffer doet de rest. Ik zeg humor!
23 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Phantom Slow Motion Shark Attack
Een haai die zijn prooi aanvalt is bijzonder om te zien. Maar met een high speed Phantom camera krijg je pas echt indrukwekkende beelden..
23 Jul '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 21/07/12
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor de Tour de France special..
23 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Like A Boss
Er zijn genoeg compilaties te vinden waarbij het fout gaat, maar het is ook wel eens leuk om te zien als alles gaat zoals het moet. Zie hier Like A Boss!
23 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Devinsupertramp - Best Of - Now or Never
We hebben ongemerkt al aardig wat filmpjes van YT-ster Devinsupertramp voorbij zien komen. Vandaag komt de beste man met een best of. Zie hier Now or Never..
22 Jul '12 - in Cool
door Patrick
What Happened?
Mocht je ooit als agent eens bij een zelfmoord plek komen, vraag dan niet wat er is gebeurd. Dat kan namelijk wel eens rare gevolgen hebben..
22 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Seagulls On Laxative
Schijtende meeuwen hebben we een hekel aan. Vaak is je auto het doelwit, maar met een dosis laxeermiddel heb je ook de strandgasten te pakken. Lollig of rondweg dom, ik weet het nog niet..
22 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Ninja Gecko
Een rappe vlinder vangen is een hele opgave. Maar deze gecko heeft de skills van een heuse ninja. Like a boss!
22 Jul '12 - in Cool
door Patrick
5 Guys 1 Piano
Goed piano spelen is al een kunst op zich, maar wat The Piano Guys laten zien is best indrukwekkend. Zie hier 5 Guys 1 Piano..
21 Jul '12 - in Music
door Patrick
Amazing Spiral Firework
We moeten nog even wachten eer het weer Oud en Nieuw is, maar ik heb mijn favoriete vuurwerk al uitgezocht. Waar het te koop is weet ik niet, wat het kost ook niet, maar awesome is het wel..
21 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Epic Alien Scare Prank
Denk je even naar de kroeg te lopen, kom je onderweg een alien tegen. Dat is dan wel even schrikken..
21 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Bug-A-Salt
De zomer brengt niet alleen een heerlijke temperatuur met zich mee, maar ook de nodige vliegenbeesten. Nou kan je een vliegenmepper gebruiken, of zo'n elektrisch racket. Maar een echt Rambo gebruikt een Bug-A-Salt..
21 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Weight Lifting..
Even een middagje doorbrengen in de sportschool is goed voor je. Althans, gewichtheffen kan voor een behoorlijke kater zorgen..
21 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Within Two Worlds
We gaan weer voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur, want het is en blijft een fantastisch schouwspel..
20 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Awesome Two-Legged Watchdog
Een hevig blaffende hond is voor een inbreker een behoorlijk no-go. Maar heb je geen zin om in de regen een rondje om te doen, en haat je haren op je bankstel, dan is dit beestje wellicht de oplossing..
20 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of Week 3 July 2012 By YDL
De derde week van Juli zit er al weer op, tijd dus voor het wekelijkse fail overzicht van YDL. Enjoy!
20 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Wipeout Season 5 - Hotties vs Nerds
Eén van de meest vermakelijke programma's die op televisie te bewonderen is, is zonder twijfel Wipeout. Geen beter vermaak dan leedvermaak. Enjoy!
20 Jul '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 16/07/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
20 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Wildebeest
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag één in de categorie droog. Zie hier Wildebeest..
19 Jul '12 - in Animation
door Patrick
Crash Galore (96)
Voor diegenen die al ontwenningsverschijnselen beginnen te krijgen. Wees gerust, zie hier een nieuwe Crash Galore..
19 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Michelle Jenneke Sexy Dance
Ik heb nooit gedacht dat ik zou kunnen genieten van de 100 meter horden. Maar dat hebben we wel te danken aan de 19 jarige, Australische, Michelle Jenneke..
19 Jul '12 - in Sport
door Patrick
Holdup At Palms Internet Cafe - Robbers vs Grandpa
Wie snel veel geld wil verdienen overvalt natuurlijk een internet cafe. NOT! Maar mocht je dat ooit in je hoofd halen, zorg dan wel dat je deze opa zijn pornominuten niet verpest. Daar kan hij een beetje slecht tegen..
19 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Russian Hitman Prank Gone Wrong
Je ziet regelmatig pranks voorbij komen waarbij mensen goed in de maling worden genomen. Maar, zoals met alles, kan niet iedereen een 'geintje' waarderen..
19 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Kitten vs Doberman
Is het pure vriendschap of is het wachten tot het een keer fout afloopt? Eén ding is zeker, de kleine kitten heeft wel lef..
18 Jul '12 - in Animals
door Patrick
Paralympics - Meet The Superhumans
De Paralympics zijn minstens zo bijzonder als de 'normale' Olympische Spelen. Channel 4 dacht daar net zo over en komt daarom met deze indrukwekkende promo..
18 Jul '12 - in Sport
door Patrick
Joe Hanson Goes To Comic-Con
Het is weer woensdag, dus tijd voor Joe om weer eens op stap te gaan. Deze keer nemen we een kijkje bij Comic-Con..
18 Jul '12 - in Humor
door Patrick
German Parking Celebration
Parkeren, het lijkt zo simpel. De één doet het in een handomdraai, terwijl het voor een ander een hele prestatie is om hem recht in een vak te krijgen. Maar als hij dan eenmaal staat..
17 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Super Speeders Best Cop Moments - Part 2
Met snel speelgoed op de openbare weg een rally rijden is vragen om de aandacht van oom agent. Na deel één, van een jaartje terug, nu eindelijk deel twee van Super Speeders Best Cop Moments..
17 Jul '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (95)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
17 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls at Comic-Con
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om, vaak dronken, leuke dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag gaan we nuchter naar Comic-Con..
17 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Moments In China
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis 'eye candy'. Beelden die een lust voor het oog. Zie hier Ryan Emond's 'Moments in China'..
16 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Dirty Laundry - Punisher
Korte films, we zijn er dol op! En al helemaal als Thomas Jane nog eens in de huid kruipt van The Punisher. Samen met Ron Perlman zie hier 'Dirty Laundry'.
16 Jul '12 - in Movies
door Patrick
Improv Everywhere - The Mini-Golf Open
Als er één groepje werk van maakt om mensen in de maling te nemen, en geweldige flash mobs organiseert, dan is het Improv Everywhere wel. Vandaag gaan we nietsvermoedende Mini Golfers verrassen met een heuse Mini-Golf Open.
16 Jul '12 - in Cool
door Patrick
DJ vs Girl
Het leven van een DJ gaat over rozen. In elk stadje een ander schatje. Verdienen bakken met geld, en bij elk optreden weer vrouwelijke fans die aandacht vragen. Al kan niet iedereen dat laatste waarderen..
16 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
DJ Philizz - I Love The 90's Videomix (2)
Vroeger was alles beter. We gaan met DJ Philizz een paar jaar terug in de tijd. Zie hier de I Love The 90's Videomix Part 2.

Deel 1 vind je hier!
16 Jul '12 - in Music
door Patrick
Don't Drink & Drive..
Dat ze in Polen iets eerder op de dag van wat alcohol genieten mag duidelijk zijn. Maar ga dan niet met je tractor op pad. Dwaas!
15 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Bridge Bike Trick
Waarom wachten op de brug als je over onwijze skills beschikt? Gewoon gaan, en alle mensen versteld laten staan van je kunde. Althans..
15 Jul '12 - in Humor
door Patrick
50 Years James Bond
Dat geheim agent 007 van Q het meest mooie speelgoed onder zijn kont krijgt mag duidelijk zijn. Maar om nou te zeggen dat hij er zuinig op is is een ander verhaal..
15 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (94)
We doen er dit weekend gewoon nog eentje. Gewoon voor de kick. Zie hier een nieuwe Crash Galore!
15 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle - Summer 2012 (2)
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van World Of hardstyle. Summer 2012 Part 2.

Meer hardstyle vind je hier!
15 Jul '12 - in Music
door Patrick
Hennessey Venom GT - The World's Fastest Tuned Car
Er zijn autobouwers die maar aan één ding denken. En dat is snelheid. Shelby is daar een goed voorbeeld van, maar ook Hennessey weet van wanten. Neem de Hennessey Venom GT. Met een top van 437km/h en een prijs van ruim 1 miljoen dollar een vliegtuig op wielen..
14 Jul '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (93)
We gaan het weekend niet door zonder een dosis brokkenpiloten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
14 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Racing In Slow Motion IV
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Kijk mee naar de geweldige compilatie Racing In Slow Motion..
14 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Jump Fail
Spectaculair van een steiger springen moet je natuurlijk vastleggen op film. En al helemaal als het op deze manier afloopt..
14 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Snake Venom vs Blood
Mocht je ooit met een Russell's Viper in aanraking komen. Laat het beestje dan gewoon met rust en loop er met een ruime boog omheen. Zijn gif is namelijk geen beste combinatie met bloed..
14 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Cyclist vs Horse
Tijdens een dapper stukje fietsen is het goed om even wat rust te nemen. Maar wees dan wel zo slim en laat vreemde paardjes met rust..
13 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Trampapalooza!
Helaas zit het weer even niet mee. Maar mocht het zonnetje zich van zijn beste kant laten zien, dan is dit best tof voor een middagje vermaak..
13 Jul '12 - in Cool
door Patrick
StreetGasm 2000 The Ultimate Car Challenge DVD Trailer
Mooi snel 'speelgoed', ruim 2000 kilometer, 7 landen en dat in 5 dagen. Dan heb ik het over de StreetGasm 2000 Ultimate Car Challenge. Zie hier de dvd trailer.. Thnx David!
13 Jul '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Aaron's Last Wish - A $500 Tip For Pizza
Wat doe je als er in iemands testament een laatste wens staat? Juist, dan maak je dat realiteit. Aaron's wens was een willekeurige pizza serveerster een tip te geven van 500 dollar. Hoewel hij zelf het geld niet had heeft zijn broer door middel van donaties het wel voor elkaar gekregen. Meer info op deze site..
13 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 July 2012 By YDL
De tweede week van Juli zit er al weer op, tijd dus voor het wekelijkse fail overzicht van YDL. Enjoy!

Fixed, thnx Hamster!
13 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
How To Get Your Baby To Sleep..
Kinderen vallen graag in slaap met een deuntje op de achtergrond. Vaak is het Woezel & Pip of noem maar een ander lief liedje. Deze kleine 'zingt' zichzelf liever in slaap met Metallica..
12 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Ham Sandwich
Je zou het misschien niet snel verwachten, maar een onschuldig broodje ham kan voor rare taferelen zorgen. Zie hier de korte film 'Ham Sandwich'..
12 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (92)
Het is gewoon verbazingwekkend dat er nog wagens rond rijden als je ziet hoeveel ongelukken er gebeuren. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
12 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Fishing Boring?
Je zou toch denken dat een middag vissen behoorlijk slaapverwekkend is. Maar niets is minder waar. Althans, in dit geval dan.. Thnx 5tarvin!
12 Jul '12 - in WTF!
door Patrick

Jiba - Win ieder uur een vakantie!
Jiba - Win ieder uur een vakantie!
Op de facebookpagina van Jiba wordt vandaag vanaf 12:00 uur elk uur een vakantie weggegeven aan de fans van Jiba. Je maakt hierbij kans op een vakantie naar de Algarve, Kreta of Corfu. Om mee te doen hoef je alleen de facebookpagina van Jiba te liken en je in te schrijven. De actie is alleen vandaag geldig en loopt tot 00:00 uur middernacht. Voor iedereen die nog graag van een vakantie wil genieten, grijp je kans! Schrijf je hier in!
12 Jul '12 - in Advertentie
door Patrick
Delite-O-Matic - How Far Will You Go?
Om je product te promoten kan je natuurlijk een paar meiden inhuren die in de stad het een en ander uitdelen. Althans, waarom weggeven? Er zijn ook mensen die er moeite voor willen doen om je lekkernij te proberen. Maar hoe ver willen ze gaan?..
11 Jul '12 - in Commercial
door Patrick
up! Holland up!
Een wagen die rijdt op geluid is natuurlijk een leuke uitdaging. Maar als je toeter skills niet echt boven gemiddeld zijn dan moet je toch wat anders verzinnen om op tijd de Spelen te halen..
11 Jul '12 - in Commercial
door Patrick
Joe Goes To Vidcon
Als er één expo is waar alle 'beroemde' internetsterren te vinden zijn, dan is het Vidcon wel. Tevens de plek voor Joe om weer eens wat vragen te stellen..
11 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Riccardo Russo Victory Fail
Al ben je als motorcoureur nog zo snel, door een simpel foutje ben je net zo traag als de laatste. Riccardo Russo weet daar inmiddels alles van..
11 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
LeBron James Balloon Sculpture
Op de kermis zie je regelmatig van die mannetjes staan die in een handomdraai een ballon veranderen in een hondje of hoed. Bijzonder knap natuurlijk, maar er zijn ook mensen die net iets verder gaan dan dat..
11 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Lacon De Catalonia - Andreu Lacondeguy
Als er één iemand prettig gestoord is, dan is het Red Bull rijder Andreu Lacondeguy wel. Maar één ding is zeker, fietsen kan hij als de beste..
10 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (91)
Er lijkt werkelijk waar geen einde aan komen, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een nieuwe lading brokkenpiloten..
10 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Drunk Times With Hot Chicks - Kissing
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp 'kussen'..
10 Jul '12 - in Humor
door Patrick
10 Years Of World Rally Championship
We gaan weer voor een heerlijke compilatie retro rally geweld. Kijk mee naar 10 Years of World Rally Championship.
10 Jul '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 09/07/12
Het is weer tijd voor een mooie verzameling van grappige en opmerkelijke sportgebeurtenissen. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
10 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Ken Block's Gymkhana Five: Ultimate Urban Playground San Francisco
Drift en rally coureur Ken Block heeft geen introductie meer nodig. Voor zijn Gymkhana praktijken maakt hij deze keer de straten van San Francisco onveilig. Zie hier Gymkhana Five! In één woord AWESOME!
09 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (90)
Elke dag is er weer oorlog op de wegen. Nou valt het hier in Nederland enigszins wel mee, maar er zijn landen waar je op een hoek kan wachten op een klapper. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
09 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
How To Order McDonalds Like A Boss
We hebben het al eerder gezien, mensen die met een standaard liedje hun eten bestellen bij de plaatselijke burgerboer. Vandaag doen we er nog eentje..
09 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - The Mirror
Het leven gaat in no-time aan je ogen voorbij. Wellicht tijd om eens een goed in de spiegel te kijken..
09 Jul '12 - in Cool
door Patrick
The Craftsmen's Boobs
Het is de nachtmerrie van elke huiseigenaar: Een klusjesmans bilnaad. Maar daar is nu een perfecte oplossing voor. Met een beetje fantasie kom je immers een heel eind..
08 Jul '12 - in Pics
door Patrick
Elders React To Dubstep
Opa en oma houden meestal van Frans Bauer, Jan Smit en ga zo maar verder. Maar wat vinden ze van een heftig stukje dubstep? We gaan het ze vragen..
08 Jul '12 - in Music
door Patrick
The Dark Knight Rises - Featurette
Voor wie zit te wachten op het nieuwste deel van Batman, ook wel 'The dark knight rises', is dit een filmpje die je niet mag missen. 13 minuten kijken achter de schermen en meer..
08 Jul '12 - in Trailers
door Patrick
Robbery, Busted By Your Own Mom..
Mocht je ooit van plan zijn een tankstation te overvallen, zorg dan wel dat je moeder niet in de buurt is. Anders krijg je dit soort praktijken..
08 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Wakeboarding Russian Style
Dat hevige regenval voor heel wat overlast kan zorgen weten wij onderhand. Maar je kan natuurlijk ook het positieve ervan inzien..
08 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Useman Riaz & Preston Reed - A Young Guitarist Meets His Hero
Als gitarist heb je altijd inspiratie nodig van een aantal idolen, zo ook Usman Riaz. Spelen kan hij als de beste, dat is duidelijk. Zie hier zijn TED optreden..
07 Jul '12 - in Music
door Patrick
Rise Of The Guardians - Trailer
Korte animaties zijn we dol op, maar het 'echte' werk is natuurlijk net wat leuker. Hoe oud je ook bent, een dik Pixar of DreamWorks kunstwerk is altijd welkom. We moeten nog even wachten tot eind november, maar hier alvast de trailer van Rise Of The Guardians..
07 Jul '12 - in Trailers
door Patrick
The Wig From My Own Hair Prank
De meeste geintjes die je voorbij ziet komen gaan ten koste van een ander. In dit geval niet. En dat maakt het in mijn ogen nog leuker ook. Ik zeg humor!
07 Jul '12 - in Humor
door Patrick
DIG BMX X Rich Forne
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor de beelden van Rich Forne. Skills..
07 Jul '12 - in Cool
door Patrick
A Conversation With My 12 Year Old Self - 20th Anniversary Edition
Hoe zou het zijn, als 32 jarige, om een gesprek aan te gaan met jezelf toen je 12 jaar oud was? Ik kan je zeggen, dat is nog best apart..
07 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 July 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Voor ons geen probleem. Bij deze week 1 van Juli. Enjoy!
06 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Super Moonwalk
En wij maar denken dat wijle Michael Jackson de moonwalk expert was. Niets is minder waar. Dat blijkt maar weer uit deze beelden..
06 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (89)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Zoveel wagens rijden er immers niet rond. Niets is minder waar..
06 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Animal
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemd gebeurt. Zie hier Animal!
06 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Best Way To Teach College Students
Het saaie wiskunde is op school nooit echt mijn vak geweest. Maar deze leraar weet tenminste hoe je een beetje leven in de brouwerij brengt..
05 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Old Man Prank
Haal je een maat op van het vliegveld, stapt er tevens een wildvreemde 'oude' man naast hem in de auto. Wat doe je in dat geval? Juist, je neemt hem gewoon mee. Heerlijke prank!
05 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Truth About This Summer's Movies
Deze zomer gaan in de bioscopen weer een aantal grote producties in première. Maar zitten we daar eigenlijk wel op te wachten? Zie hier 'Truth about this summer's movies'..
05 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Honesty Shouldn't Go Unrewarded
Wat zou jij doen als je in een winkelcentrum een portemonnee, bril of sleutels vind? Breng je die netjes naar de balie, of ga je er zelf mee aan de haal? Deze mensen waren zo eerlijk om ze af te geven, en dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij..
05 Jul '12 - in Commercial
door Patrick
Joe Hanson Goes Gaming
Het is weer woensdag, dus tijd voor Joe om weer eens op stap te gaan. Deze keer nemen we een kijkje bij het Major League Gaming Tournament..
04 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Fan Gives Advice On How To Beat Djokovic At Wimbledon
Om een tennis pro op Wimbledon te verslaan moet je van goeden huize komen. Maar soms heb je momenten dat zelfs iemand uit het publiek het beter weet..
04 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Triathlon Juggling World Record
Ik vind je al een hele peer als je een triatlon volledig doorstaat, maar het kan natuurlijk een tandje zwaarder. Wat dacht je van ondertussen jongleren? Joe Salter heeft inmiddels het wereldrecord op zijn naam staan..
04 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Base Jump Gone Bad
Met wat touwtjes en een stukje doek van een bouwkraan afspringen vergt wat lef. Maar als je het eindelijk durft, zorg dan wel dat je materiaal goed in orde is. De beste man het gelukkig wel overleefd.
04 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Close Call Ice Climbing
Een berg beklimmen, met of zonder ijs, brengt altijd wat risico met zich mee. Deze beste man mag van geluk spreken..
04 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (88)
Het is ondertussen bijna dagelijkse koek geworden, maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
03 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Wingsuit Racing - Human Flight At 140mph!
We gaan weer eens met de wingsuit op stap voor een afdaling waar je kippenvel van krijgt. Wat is en blijft het toch een geweldige sport..
03 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Mirage Flyby vs Brazlian Supreme Court Building
Tijdens een vliegshow is het geweldig om straaljagers zo laag mogelijk over zien te vliegen. Al geeft dat soms meer rommel dan je zou denken. Awesome!
03 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 02/07/12
Het is weer tijd voor een mooie verzameling van grappige en opmerkelijke sportgebeurtenissen gecombineerd met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap.
03 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Tiger Woods Incredible Shot At PGA Tour 2012
Dat een man als Tiger Woods bakken met geld verdient mag duidelijk zijn. Maar als ik dit shot zie begrijp ik ook waarom..
02 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Pump Riders 2012 - Chainless BMX & MTB Racing
Je zou toch denken dat de rode stier ondertussen alle 'nieuwe' takken van sport wel verzonnen had. Dus niet! Wat dacht je van BMX & MTB racing, maar dan wel zonder ketting..
02 Jul '12 - in Cool
door Patrick
X Games 2012 - Hot Wheels Double Dare Loop
Als kleine jongen had ik een behoorlijk collectie Hot Wheels. Maar in het echt zijn ze ook spectaculair. Tijdens de X Games 2012 ging het Hot Wheels team voor een heuse 'double dare loop'.


Zo'n sprongetje lijkt niet veel voor te stellen, maar het gaat niet altijd goed..
02 Jul '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Water Time
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk waterpret. Zapatou laat ons zien dat er veel manieren zijn om van het water te genieten deze zomer..
02 Jul '12 - in Cool
door Patrick
100 Riffs - A Brief History Of Rock N' Roll
Muziek, we zijn er dol op. We nemen een klein stapje terug in de tijd. We gaan voor 100 riffs in one take..
01 Jul '12 - in Music
door Patrick
Hand Shadow Play
Als kleine kinderen hebben we allemaal wel eens met de handen schaduwpoppetjes gemaakt. Gewoon leuk, maar zelf volwassen mannen zien daar de humor nog van in. Althans, ik wel in ieder geval..
01 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (87)
Het is eigenlijk werkelijk ongelofelijk. Het is dat we weinig met dashcams rijden, maar zullen er ook zoveel ongelukken gebeuren in ons kikkerlandje? Zie hier een nieuwe Crash Galore..
01 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
X Games 2012 - Jacko's Best Trick
De jongens van de X Games blijven elk jaar weer hun grenzen verleggen. Denk je het allemaal gezien te hebben komt Jackson Strong met deze truc aanzetten. Waanzin!
01 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Window Cleaning Skills
Ramen wassen is niet voor iedereen een leuk werkje. Maar als je het dagelijks moet doen om je brood er mee te verdienen dan heb je zo je trucjes om het jezelf wat makkelijker te maken..
01 Jul '12 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties