Archief

Items van April 2012
Crash Galore (67)
Ik vraag me serieus af of er in sommige landen nog wel auto's zonder schade rondrijden na alle crash galore compilaties. Laten we er maar niet over nadenken, zie hier een nieuwe compilatie..
30 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Gas Station Drive In
Bij de grote tankstations hebben ze vandaag de dag bij de kassa altijd kleine aanbiedingen liggen. Ik laat ze altijd liggen, maar er zijn mensen die niet kunnen wachten om ze aan te schaffen..
30 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
How To Open A Beer 0.2
Er zijn heel wat manieren om een flesje bier open te krijgen, maar deze variant is nieuw voor mij. Ik sla trouwens een rondje over als je het niet erg vind.
30 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Li Li The Bike Guard Dog
Waar je ook tegenwoordig je fiets neerzet, voor je het weet is hij gejat. Luo Wencong heeft dat probleem niet. Zelfs zonder slot komt niemand aan zijn fiets. Zijn golden retriever Li Li is zo dol op fietsritjes dat hij de fiets niet uit het oog laat. Top hondje!
30 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Paper Supercraft - Bugatti Veyron
Ben jij een liefhebber van de Bugatti Veyron, en hou je wel van modelbouw en een beetje knip- en plakwerk? Print deze 44 vellen en na wat knutselwerk is dit het resultaat..
29 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Monkey Experiment
Als aap opgesloten zitten in een kooitje om wat testen te doorstaan is nooit leuk. En al helemaal niet als je buurman betere beloningen krijgt..
29 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Food For Louis - Eating Yellow Snow
Dat Louis een vreemde voorkeur voor eten heeft konden we pas geleden nog zien. Vandaag gaat hij voor een nieuwe 'snack', yellow snow. Ik sla even over..
29 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Fake Snake Prank
Dat je in het park een boel lol kunt hebben met een rubber slang en een stukje touw wisten we. Maar ook op de werkvloer werkt het fantastisch..
29 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation April 2012
De maand is nog niet voorbij en de eerste fail compilaties stromen al weer binnen. Zie hier de eerste, maar zeker niet de laatste, compilatie van april 2012..
28 Apr '12 - in WTF!
door Patrick

Adidas Ready To Run - Run To The Couch
Adidas Ready To Run - Run To The Couch
Zó kijken we in Rotterdam naar de UEFA Champions League. Om 18.30 uur maakten Schaken, Cabral, Fernandez, Martins Indi en Trindade de Vilhena bekend waar ze zaten. Binnen een paar minuten waren de eerste drie deelnemers ter plaatse om hun plek op de bank te claimen. Wat een briljante voetbalavond en wat een race. Bekijk hier de video met alle hoogtepunten. Rotterdam is all in!
28 Apr '12 - in Advertentie
door Patrick
Crash Galore (66)
We gaan het weekend niet door zonder een nieuwe dosis Crash Galore. Kijk mee naar een nieuwe verzameling brokkenpiloten..
27 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Wacky Drift Accident
Bij een driftwedstrijd is het wijs om op een behoorlijke afstand het 'gevecht' te volgen. Je weet immers nooit of er wat mis gaat. Maar wie had dit kunnen verwachten..
27 Apr '12 - in Humor
door Patrick
NBA Dance Team
Je moet niet alleen goed met een bal overweg kunnen om tot de NBA te geraken, maar je moet ook over de nodige moves beschikken. Dance moves wel te verstaan..
27 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Let Grandma Rest In Peace
We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gedaan. De baas opbellen met een smoes om een dag onder het werk uit te komen. Helaas is vaak oma de reden..
27 Apr '12 - in Commercial
door Patrick
Onderzeeër In Amsterdamse Grachten
Dan sta je toch even raar te kijken als je in Amsterdam een onderzeeër door de grachten ziet varen. Slecht zicht was de oorzaak. Wat een heerlijke manier van aandacht trekken..
27 Apr '12 - in Commercial
door Patrick
Cat vs Automatic Cat Feeder
Het is een geweldige uitvinding zo'n automatische kattenvoer dispenser, maar een beetje huistijger heeft schijt aan zo'n ding..
26 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Burglar Prank
Wat doe je als je vriendin of vrouw gaat shoppen met haar vriendinnen? Nee, je gaat niet languit op de bank een filmpje kijken. Het is tijd voor een geintje. Of ze het achteraf kunnen waarderen is nog maar de vraag..
26 Apr '12 - in WTF!
door Patrick

Win Tickets Voor UEFA Euro 2012!
Win Tickets Voor UEFA Euro 2012™ Met Coca-Cola
Heb jij zin in een dosis voetbalgekte? Let dan even op! Coca-Cola geeft twee tickets weg voor de UEFA Euro 2012 in Polen en Oekraïne. Heb jij wel zin in een avontuurtje, ga dan de uitdaging aan en speel een potje 'shoot-out'. Wie weet zit jij samen met een vriend of vriendin bij dit geweldige sportevenement deze zomer!
26 Apr '12 - in Advertentie
door Patrick
Traffic Light Swing
Wellicht heb je zelf ook wel eens in beschonken toestand net als Fred Astaire rond een verkeerspaal geslingerd. In Nederland kan dat prima, maar er zijn landen waar je dat beter kan laten..
26 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (65)
De ene is nog maar net geweest en de ander staat alweer voor je klaar. Kijk mee naar een nieuwe dosis crash geweld..
26 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Topaz Detailing London - Ferrari Enzo Detail (120 Hours)
In het weekend even snel een spons over de auto halen is niet voor iedereen voldoende. Een Ferrari Enzo laat je wassen, poetsen, waxen en vertroetelen. Daar doen ze dan wel een kleine 120 uur over, maar het resultaat is ronduit schitterend.
25 Apr '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
15 Minute Old Baby Girl Flip's Off Dad
Hoe geweldig is het als je net vader bent geworden van een mooie dochter. Althans, dit kleine ukkie is nog geen 15 minuten oud en heeft nu al lak aan haar vader..
25 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (64)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. Zie hier een nieuwe Crash Galore.
25 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Armands Skele Impossible Shot
Het valt nog niet mee om van een afstand de bal recht in het netje te krijgen. Maar Armands Skele heeft daar blijkbaar geen enkele moeite mee..
25 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
DJ Philizz - I Love Happy Hardcore Videomix
Vroeger was alles beter. We gaan met DJ Philizz een paar jaar terug in de tijd op Happy Hardcore avontuur. Zie hier de I Love Happy Hardcore Videomix..
25 Apr '12 - in Music
door Patrick
Go Westland
Laat me vertellen van een land hier niet ver vandaan. Een klein land met grootse prestaties. Een land in ons eigen land: Westland. Waar de tomaten naar honing smaken en bonbons doen verbleken. Zelfs Beyonce en Abramovich kennen het innovatieve en ondernemende landje. Wil je weten waar jouw kansen liggen in het Westland? Check Boostjouwcarriere.nu!
25 Apr '12 - in Advertentie
door Patrick
Black Tear - All Along The Watchtower - Tenacious D
Sta je op de straat een klein zakcentje te verdienen, komt Tenacious D's Jack Black vragen of je in zijn voorprogramma wilt spelen. Het overkwam deze twee tien jarige knapen. Awesome!
24 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Leonid Urlichich's 'Crazy Leo' Rally Crash
Coureur Leonid Urlichich, ook wel bekend als Crazy Leo, laat zich niet al te snel uit het veld slaan. Na deze crash met zo'n kleine 225km/h presteert hij het om toch nog als tweede te finishen. Respect!
24 Apr '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Charlene's Computertips - Ctrl Alt Delete
Wij helpen mensen graag die niet zo'n verstand hebben van computers. Vorige week konden jullie de eerste tips zien van 'computerexpert' Charlene. Vandaag voegen we daar een nieuw deel aan toe: Ctrl Alt Delete..
24 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
FPSRussia - Prototype Machine Gun Quadrotor
Dat de Russische wapenexpert FPSRussia dagelijks met de gevaarlijkste wapens aan het spelen is mag onderhand duidelijk zijn. Vandaag test hij een dodelijke Quadrotor. Gevaarlijk speelgoed. Hoor ik een HOAX?
24 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Kawashima Celica
Er zijn genoeg mensen die hun auto verlagen voor betere rijeigenschappen en een ietwat sportiever uiterlijk. Al kan je het natuurlijk ook overdrijven..
23 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (40)
We hebben het allemaal geleerd op school. Bij oversteken links, rechts en weer links kijken. Toch blijft het voor sommige mensen lastig..
23 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Incredible Yo-Yo Trick
De tafellakentruc is een oude bekende, en nog best lastig. Yo-Yo pro Black heeft er blijkbaar geen enkele moeite mee. Ik zeg cool!
23 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Portrait Of Lotte
Sommige mensen hebben geen films of foto's van vroeger, maar de kids van Frans Hofmeester gelukkig wel. Zelfs zoveel dat Frans een timelapse heeft gemaakt van Lotte. Van 0 naar 12 jaar in een kleine 3 minuten..
23 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Australia's Got Talent - Human Car Sounds
Al die talentenshows hoeven van mij niet zo. Maar zo nu en dan stuit je op zo'n filmpje waarvan je denkt: Dat is apart! En dan bedoel ik de 19 jarige Daniel..
22 Apr '12 - in Cool
door Patrick
The Best Job..
Moeder zijn lijkt geweldig maar het is toch nog een hele opgave. Ontbijt maken, kleren wassen, kids naar school brengen en ga zo maar door. Toch heeft het ook zijn positieve kanten..
22 Apr '12 - in Commercial
door Patrick
Mirror..
Het is een vrouwelijk instinct om overal een stukje spiegelend oppervlakte te vinden waar even gecheckt kan worden of alles nog een beetje op z'n plek zit. Eenmaal buiten zijn de spiegels en ramen van geparkeerde auto's een veilige keuze..
22 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (63)
Elke dag is er weer oorlog op de wegen. Nou valt het hier in Nederland enigszins wel mee, maar er zijn landen waar je op een hoek kan wachten op een klapper. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
22 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Kobe Bryant Trolling The Cameraman
Als top sportman is het wel eens leuk om een geintje uit te halen. Basketball pro Kobe Bryant dacht daar net zo over bij deze cameraman..
21 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Charlene's Computertips
Een computer is leuk, maar kan je er ook mee omgaan? Gelukkig heeft Omroep West Charlene gevonden om alles duidelijk te maken. Dus heb je problemen met msm'en, je exploier, of je rekaffah toets, Charlene staat klaar voor je..

Meer hulp nodig? Zie hier de F1 toets, escape, of het koelsysteem.
21 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Just For Laughs - Top 10 Funny Pranks
Vergeet de lachband, die is simpelweg irritant, maar sommige grappen zijn best te waarderen. Zie hier de Just For Laughs Top 10..
21 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (62)
We gaan het weekend niet door zonder een dosis brokkenpiloten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
21 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 16/04/12
We gaan het weekend niet in zonder een lading grappige en opmerkelijke sportgebeurtenissen. Maar dan wel op de WATTS Zap manier..
20 Apr '12 - in Cool
door Patrick
James Price's DIY Flight Simulator
We hebben wel eens eerder creatievelingen gezien die in een kelder een race simulator hebben gebouwd. Vaak niet echt bijzonder want een echte vent maakt natuurlijk een flight simulator. Het enige wat je nodig hebt is een Boeing 737 uit 1969 en wat jaren knutselwerk, maar dan heb je ook wat..
20 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Yves 'Jetman' Rossy Switzerland Flight
Yves Rossy, ook bekend als Jetman is geen onbekende bij ons. Vandaag reizen we af naar Zwitserland voor een indrukwekkende vlucht..
20 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Outer Space
Onze planeet is mooi, maar die is natuurlijk niet de enige in het gigantische heelal. Sander van den Berg nam diversen beelden van Nasa's Cassini en Voyager missies met het kunstwerkje 'Outer Space' als resultaat..
20 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Double Front Flip Fail..
Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij skiën..
20 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Making Up The Bed
Als ik ergens een pesthekel aan heb dan is het wel een bed opmaken. Maar zo te zien ben ik niet de enige die daar last van heeft. Zo herkenbaar..
20 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Riders Are Awesome 2012 (1/5)
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar Riders Are Awesome 2012.
19 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Nissan Skyline Idiot
Een Nissan Skyline is een auto die beschikt over de nodige pk's. Een auto voor de snelle, stoere jongens dus. Bouw er nog wat extra spoilers op en je bent de baas van de straat. Althans..
19 Apr '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gimme Kiss..
De lente, lammetjes lopen in de wei en vogels krijgen weer een hitsige bui. Deze halsbandparkiet is duidelijk een charmeur eerste klas..
19 Apr '12 - in Animals
door Patrick
The Voice Australia - Rachael Leahcar - La Vie En Rose
Inmiddels is het programma 'The Voice' een wereldwijd succes. En niet zonder reden. Zie hier de 17 jarige, blinde, Rachael Leahcar met Edith Piaf's 'La Vie En Rose'..
19 Apr '12 - in Television
door Patrick
Dumt & Farligt - Phantom Flex Highlights
In slow motion zijn de meest simpele dingen plotseling best indrukwekkend. We gaan spelen met een 2500fps Phantom Flex camera. Ik zeg cool!
19 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Extreme Highway Motor Burnout
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Maar om het onderweg op de snelweg te doen..
18 Apr '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (39)
Er zijn legio mensen die rondrijden met een paar gladde banden of half versleten remschijven. Toch is het fijn als je gewoon alle zaakjes netjes op orde hebt..
18 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
10 Amazing Practical Jokes
Zo nu en dan bij een vriend of vriendin een grapje uithalen hoort er een beetje bij, je moet de relatie immers een beetje spannend houden. Wellicht dat één van deze geintjes wat voor jou is..
18 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Eat Your Pizza With Style..
Het is weer etenstijd. Staat er bij jou pizza op het menu, let dan even op. Een pizza schuif je natuurlijk niet zomaar naar binnen, die eet je met style..
18 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
R2-D2 vs Tupac
We konden er natuurlijk op wachten. Na het geweldige Coachella hologram optreden van Tupac laat nu R2-D2 van zich horen.
18 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Discover Extreme Sports 7
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie vol hoogtepunten. We schakelen over naar de buurman voor 'Discover Extreme Sports 7'..
17 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Cat Alarm Clock
Een hond kan regelmatig om de nodige aandacht vragen, maar deze huistijger kan er ook wat van. Lekker wakker worden op deze manier..
17 Apr '12 - in Animals
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Fetishes
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp fetishes..
17 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Easter Prank
Pasen ligt al even achter ons, maar dat mag de pret niet drukken. Deze gasten wilden de dames uit hun complex eens in de maling nemen, en dat is gelukt.
16 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (61)
En ook vandaag gaan we voor een lading brokkenpiloten. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
16 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Tupac 'Alive' At Coachella
Op een groot hip hop feestje zoals Coachella verwacht je dan ook grote namen. Snoop Dogg, Dr Dre, 50 Cent, Eminem en ga zo maar door. Zelfs Tupac was aanwezig als indrukwekkende hologram. Geweldige techniek.

Voor de liefhebbers hier de volledige set..
16 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Pentatonix - Somebody That I Used To Know (Gotye Cover)
Het welbekende liedje 'Somebody that i used to know' van Gotye zal iedereen bekend in de oren klinken. De band Pentatonix doet de hit lichtjes over, maar dan wel op hun manier. Ik zeg tof.
16 Apr '12 - in Music
door Patrick
Dance Like Nobody's Watching
Schijt aan de wereld en gewoon je ding doen omdat het kan. Angela Trimbur gaat los in het plaatselijke winkelcentrum.
15 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Barrier Gate Fail
Dat een gemiddelde auto is Rusland niet echt kwalitatief hoogstaand is mag duidelijk zijn. Maar de hefbomen hebben naar mijn mening ook hun beste tijd gehad.
15 Apr '12 - in Humor
door Patrick
William Spencer Parkour Skateboarding
Elke sport leer je met vallen en opstaan. Zo ook skateboarden. William Spencer is in ieder geval een jongen die het aardig onder de knie heeft.
15 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Forklift vs Coin & Bottle
Als heftruckchauffeur weet je na jaren dondersgoed hoe zo'n ding werkt. Maar als je met zo'n monster een muntje in een fles kan laten vallen, dan ben je gewoon een baas..
14 Apr '12 - in Cool
door Patrick
The Ultimate News Freudian Slips Supercut
Als je dagelijks het nieuws presenteert dan is een verspreking zo gemaakt. Deze beste man heeft een aantal heerlijke missers op een rijtje gezet..
14 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Scott Smith vs Pete Sell - UFC - Incredible Knockout
Ze zeggen wel eens 'wie niet sterk is moet slim zijn'. Scott Smith is alles behalve slap, en gewiekst is hij ook..
14 Apr '12 - in Sport
door Patrick
Caine's Arcade
Caine's vader verkoopt gebruikte auto onderdelen. Op zich niet bijzonder, maar de 9 jarige Caine wil zelf ook graag een zakcentje verdienen. Na dagen knutselwerk is Caine's Cardboard Arcade realiteit. Maar hoe kom je nou aan bezoekers? Lang leve social media..
14 Apr '12 - in Cool
door Patrick
One Day Celebrity
Zoek een druk winkelcentrum, neem een aantal vrienden mee, en voor je het weet ben je voor iedereen een bekende beroemdheid. Zo moeilijk is het blijkbaar niet om een tijdelijke ster te worden..
13 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Safe Sex For Seniors
Iedereen heeft het maar over die toenemende vergrijzing, en de druk die dat in de toekomst op onze gezondheidszorg legt. Volgens mij valt dat allemaal best mee, zo lang je maar zorgt dat de oudjes in beweging blijven, moet je ze hooguit een preventief rubbertje verstrekken.
13 Apr '12 - in Commercial
door Patrick
Best Fails Of The Week 1&2 April 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Zie hier week 1 en week 2 van April. Enjoy!
13 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (60)
En ja hoor, daar gaan we weer. Je bent echt je leven niet zeker op de weg in sommige landen. Zie hier een nieuwe lading brokkenpiloten. Crash Galore 60!
13 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Shane McConkey Documentary Trailer
De documentaire over Shane McConkey laat nog even op zich wachten (2013), maar het zal ongetwijfeld een indrukwekkend verhaal worden. Shane, die inmiddels na een misgelopen 'double backflip wingsuit glide away' overleden is, was een icoon als het gaat om freeskiing en ski base jumping. Hier alvast de trailer van McConkey..
12 Apr '12 - in Trailers
door Patrick
Pedestrian Train Crossing vs Car
Even met je auto een smal voetgangerspad pakken om een treinbaan over te steken is niet een al te strak plan. Dat zal deze snuiter de volgende keer wel uit zijn hoofd laten gok ik zo..
12 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Charlie Sheen Is Reborn
Dat Charlie Sheen niet vies is van vrouwen en drank zal niemand ontgaan zijn. Maar na maanden rehab is hij dan eindelijk clean. Al ga je daar wel rare dingen van zien..Voor de liefhebbers hier wat beelden achter de schermen.
12 Apr '12 - in Commercial
door Patrick
Life Of A Plant
Planten komen écht tot leven als je ze goed verzorgt, zo af en toe eens lief tegen ze praat en zorgt voor een fijne leefomgeving met een beetje mooi uitzicht. Voor sommigen is dat helaas niet weggelegd..
12 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (59)
Het is ondertussen bijna dagelijkse koek geworden, maar dat mag natuurlijk de 'pret' niet drukken. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
12 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
TURBO! - Daughter Loves The Audi R8
De liefde voor snelle, mooie wagens is besmettelijk, dat blijkt maar weer. Want zeg nou zelf, een R8 is toch ook mooi speelgoed? Deze kleine meid denkt daar net zo over. TURBO!
12 Apr '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Micro Empire
Iets groots kan indrukwekkend zijn, maar vergeet de ultra kleine dingen in het leven niet. Die kunnen net zo imposant zijn.
11 Apr '12 - in Cool
door Patrick

Oma Hilda geeft haar Renault 4 weg!
Oma Hilda geeft haar Renault 4 weg!
Hallo, letten we even op! Oma Hilda geeft haar klassieke witte Renault R4GTL Clan uit 1988 weg! Alleen één probleem, ze is de sleutel kwijt. Ben jij degene die haar sleutel boven water kan toveren, dan is de kans groot dat jij er met de Renault vandoor gaat. Iedereen heeft t/m 30 april de kans om de sleutel van Oma Hilda te vinden. Bovendien geeft ze gedurende de actieperiode tips over haar leven, waaruit de locatie van de sleutel af te leiden is. Weet jij al waar hij ligt?
11 Apr '12 - in Advertentie
door Patrick
Joe Hanson Goes Soccer
Mijn sport is het niet maar met onze grote vriend Joe erbij zal het vast lachen worden. Vandaag bezoekt hij een voetbalconventie om de mensen wat gevoelige vragen te stellen..
11 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Push The Button To Add Drama
Hoe uitdagend is een knop midden op een plein, met een bord erbij 'push to add drama'. Je zou wel gek zijn om er niet op te drukken. Heerlijke reclamestunt!
11 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Stuck On The Road, What Would You Do?
Stel je ziet iemand staan met een lekke band, ben jij dan zo sociaal om even te helpen? Of maakt het uit wie het is? We doen even een testje. What would you do?
10 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
A Strat Is Born
Noem een aantal bekende gitaarmerken en de Fender zal zeker in de top 5 staan. Laten we eens kijken hoe een Fender Stratocaster tot stand komt. Now you know, how it's made.
10 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Hangmatting
10 Apr '12 - in Pics
door Patrick
Britain's Got Talent 2012 - Ashleigh & Pudsey
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Eén van de uitblinkers willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar Ashleigh en Pudsey..
10 Apr '12 - in Television
door Patrick
Nissan Car Dealer Rampage
Heb je onenigheid met je plaatselijk autodealer? Dan kan je natuurlijk Kassa bellen, de Bovag, of weet ik veel wie. Maar je kan natuurlijk ook zelf even langsgaan om verhaal te halen..
10 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
K9 Frisbee
Heb jij zo'n viervoeter thuis die niet vooruit te branden is? Wellicht dat een potje frisbee hem wat energieker maakt..
10 Apr '12 - in Cool
door Patrick
De Opel Ampera: Elektrisch - dus stil - en dat mag iedereen horen!
De Opel Ampera werd vier weken geleden verkozen tot Auto van het Jaar 2012. Vooral dankzij de unieke technologie schopte de Ampera het tot overduidelijke winnaar. Een bijkomend voordeel is dat de Ampera zeer stil is en dat werd op ludieke wijze kracht bijgezet in Amsterdam. Eenmalig, want de stilte van de Ampera moet je vooral beleven, en niet horen
10 Apr '12 - in Advertentie
door Patrick
A Really, Really Bad Breath
Flashmobs worden regelmatig gebruikt om een product te promoten. Al is de ene commercial beter dan de ander. Deze is in mijn ogen meer dan gelukt...
09 Apr '12 - in Commercial
door Patrick
Honda CR-V Nürburgring Nordschleife
Wie wil er nou niet een rondje Nürburgring doen. Even kijken wat je auto nou precies voor prestaties in huis heeft. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
09 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Turkish iPhone 4S
Mocht je een keer op vakantie zijn in Turkije en je kan, net als deze gozer, voor een kleine 500 euro van een handelaartje een iPhone 4S kopen. Let dan een beetje op. Wellicht heb je thuis iets heel anders in handen.
09 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Bhavik Gandhi Across The Atlantic Ocean
Het is een prestatie uit 2007, maar zeker niet minder spectaculair. Bhavik Gandhi ging de uitdaging aan om de Atlantische Oceaan over te steken in een boot zonder zeil en motoren. Met andere woorden, roeien dus. Ik zeg na al die jaren nog steeds respect!
09 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Water Glass Prank
Mocht je een keer een weekendje weg gaan, vergeet dan niet je deur op slot te doen. Er zouden wel eens wat 'vrienden' misbruik van kunnen maken..
09 Apr '12 - in Humor
door Patrick
De Allerslechtste Chauffeur van Nederland
Dinsdag gaat weer een nieuw seizoen van 'De Allerslechtste Chauffeur van Nederland' van start. Deze coureur maakt in ieder geval kans op de hoofdprijs..
09 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Botarz Skeleton Prank
Als je op een motorbeurs staat om je stoere t-shirts te verkopen, dan moet je wel de aandacht trekken van de bezoekers. Botarz begrijpt hoe je dat aanpakt..
08 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Urban Demolition
Wij hier in Nederland hebben heel wat regeltjes als het gaat om gebouwen afbreken. In andere landen doen ze niet zo moeilijk..
08 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
The Meanster Bunny
Dat wij kunnen genieten van een lang weekend met pasen wil niet zeggen dat de paashaas ook stil zit. De Meanster Bunny is wel in voor een geintje..
08 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Amazing World
Na diverse 'People are Awesome' en 'Best Of Web' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: Amazing World. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..
08 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (38)
Verkeerslicht op rood, veilig voor de voetganger om over te steken. Althans, dat zou je denken. Deze man heeft een engel op zijn schouder gehad..
07 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Titanic Super 3D
Nu het alweer bijna 100 jaar geleden is dat de Titanic is gezonken, is het tijd voor een remake van de film Titanic. De kaskraker heeft een behoorlijke poetsbeurt gehad en komt nu in 3D in de bios. Of dat ook zo'n succes gaat worden als het origineel is nog maar de vraag..
07 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Hit & Run Driver Caught
We zitten soms wel eens te zeuren over buschauffeurs maar deze man heeft echt ogen in zijn achterhoofd. Iemand aanrijden en doorrijden gaat bij deze man niet lukken..
07 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Martin Kaymer Hole In One 2012 Masters
Een 'hole in one' slaan is voor elke golfer een hele prestatie. Golf pro Martin Kaymer maakt het zichzelf nog een stuk lastiger. Ketsend over het water, hoe krijg je het voor elkaar..
07 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Epic Snake Prank
Hoeveel lol kun je hebben met een stukje touw en een rubber slang? Zoek een park op en lang leve de ouderwetse geintjes. Simpel, maar effectief..
06 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Ted - Trailer
Ik neem aan dat jullie allemaal wel de serie Family Guy kennen? Seth MacFarlane komt nu met de film 'Ted'. Vanaf september in de bios, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer. Ik zeg Awesome!
06 Apr '12 - in Trailers
door Patrick
Monster Jam - Mohawk Warrior Double Backflip
Wie wel eens naar het Gelredome gaat om de Monster Jam te bekijken weet dat het een groot spektakel is. In Amerika gaan de monstertrucks net een stapje verder. Wat dacht je van Mohawk Warrior's Double Backflip..
06 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Humpin' Referee
Wanneer je als scheidsrechter regelmatig bij de lieve korfbalmeisjes moet fluiten, dan kan het wel eens voorkomen dat je gevoelens de overhand nemen. Maar om met dan midden in het veld te proberen..
06 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (58)
Mocht ik ooit nog een andere baan gaan zoeken, dan weet ik het wel. Ik ga een schadebedrijf beginnen. Het mag duidelijk zijn waarom..
05 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Italo Romano - Tampa Pro 2012
Om de meest toffe trucs uit te halen op je skateboard zou het wel erg handig zijn als je twee benen tot je beschikking hebt. Voor Italo Romano is dat een ander verhaal, maar als ik hem zo bezig zie blijkt toch maar weer dat ondanks een handicap niks onmogelijk is..
05 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Girls Going Wild In Red Light District
Dagelijks worden mensen slachtoffer van mensenhandel, om vervolgens gedwongen in de prostitutie te belanden. Tijd om daar, op de juiste plek, wat aandacht aan te besteden..
05 Apr '12 - in Commercial
door Patrick
Google Project Glass
De techneuten van Google zitten niet stil, dat mag duidelijk zijn. Wat dachten jullie van een bril die je van alle informatie voorziet, social media sites kunt updaten, film en foto's maken, delen en nog veel meer. Zie hier Project Glass. Meer info hier.

Al moet je wel oppassen..
05 Apr '12 - in Tech
door Patrick
Wakesurfing Ghost Ride
Wakesurfen is een toffe sport, maar wat als je niemand hebt om de boot te besturen? Dan doen we maar een ouderwetse ghost ride op het water..
05 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Archaeopteryx
Mocht je ooit mee willen doen aan Red Bull's Flugtag, ook wel ouderwets Ter land ter zee en in de lucht's 'Vlieg er eens uit', dan is de Archaeopteryx wellicht de oplossing voor succes. Hier een complete demo van de Archaeopteryx.
04 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Volkswagen Zoekt Oudste Barman!
De Volkswagen Transporter bestaat al 65 jaar, en weet nog altijd niet van ophouden. Volkswagen is daarom op zoek naar mensen die eigenlijk al met pensioen kunnen, maar ook niet van ophouden weten. Wij denken natuurlijk meteen aan die oude barman in de buurtkroeg. Ken je ook zo iemand, geef hem dan op via 65klusser.nl, want dat kan hem een gloednieuwe Transporter opleveren!

04 Apr '12 - in Advertentie
door Patrick
Reach For The Stars: Kotelnicheskaya Embankment Building (176m
Hoogtes zijn niets voor mij. Maar er zijn mensen die er een sport van maken. Bij 176 meter is een adrenaline kick zeker, alleen blijft het wel spelen met je leven..
04 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes Edwardian Ball
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar het Edwardian Ball om de aanwezige mensen wat dubbelzinnige vragen te stellen..
04 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Like A Bus! uhh, Boss!
Als buschauffeur kom je wel eens op plekken waarvan je denkt, gaat dat wel passen? Deze chauffeur is een waar stuurwonder. Ik zeg respect!
04 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Birth Of A Book
Vandaag de dag heeft iedereen wel een iPad of andere tablets thuis. Languit op de bank spelletjes spelen en natuurlijk boeken lezen. Maar is het ergens niet zonde dat het ten kosten gaat van de 'ambachtelijke' manier van boeken maken? Zie hier Birth of a Book..
03 Apr '12 - in Docu
door Patrick
WATTS Zap 02/04/12
Het is weer tijd voor een mooie verzameling van grappige en opmerkelijke sportgebeurtenissen gecombineerd met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
03 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation March 2012 (2)
En ook vandaag hebben we een fail compilatie van maart. Deze keer heeft Twister de missers voor ons aan elkaar geplakt..
03 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Taiwan
Mocht je het onderweg ooit een keer aan de stok krijgen met een scooterrijder wees dan verstandig en ga geen achtervolging aan, want zo'n tweewieler is toch echt een stuk smaller..
03 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
100m Sprint Fail With Style..
100 meter rennen is nog een hele opgave. En als het dan niet gaat zoals je zou willen, dan kan je er maar het beste van maken..
03 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Tygo Gernandt Slaags
Dat Tygo Gernandt in films meestal niet echt een lieverdje speelt weten we allemaal. Maar ook in het dagelijkse leven wil de beste man wel eens serieus van zich afbijten..
03 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Total Recall 2012 Trailer
Er komen weer aardig wat aanraders in de bioscoop binnenkort. Eén daarvan is Total Recall. Nee, geen Schwarzenegger maar Colin Farrell die de hoofdrol voor zijn rekening neemt. Vanaf augustus in de bios, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
02 Apr '12 - in Trailers
door Patrick
Best Of Web - Part 2 - BestofWeb
Kijk dit zijn de filmpjes waar we op zitten te wachten. Na het eerste deel van Best Of Web gaan we nu door met het vervolg. Zie hier Best Of Web Part 2. Awesome!
02 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Tow Truck Problem..
Het is ellendig als je met je vrachtwagen met pech komt te staan in de sneeuw. Gelukkig is er altijd nog de hulpdienst om je een handje te helpen. Althans..
02 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Zorro Lecture Prank
Als leraar moet je tegenwoordig de studenten kunnen boeien en vermaken. Zo niet dan verzinnen de studenten zelf wel iets om de sfeer er in te houden..
02 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Restricted Area - Drifting Motorcycles Crossing - Drift Moto
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. Zo ook dit groepje fanaten..
01 Apr '12 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle - Spring 2012
We gaan stampend het weekend uit en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van een nieuwe versie World Of hardstyle Spring 2012.
01 Apr '12 - in Music
door Patrick
Women Fail Compilation
Nu we toch met faal filmpjes bezig zijn kan er best nog wel eentje bij. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het moeten ontgelden..
01 Apr '12 - in Humor
door Patrick
Julien Welsch - Streetbike Motocross
Waarom een crosser gebruiken om een potje off road te rijden als het ook met een normale streetbike kan? We rijden mee met Julien Welsch..
01 Apr '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (57)
Elke dag is er weer oorlog op de wegen. Nou valt het hier in Nederland enigszins wel mee, maar er zijn landen waar je op een hoek kan wachten op een klapper. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
01 Apr '12 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties