Archief

Items van January 2012
Joao Barbosa Takes Wife On A Wild Ride Around Daytona
Als top coureur wil je ook je vrouw wel eens laten zien waar je toe in staat bent. Joao Barbosa neemt zijn vrouw mee voor een rondje Daytona.
31 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Big Dirty Manningwich
Voor de aankomende Superbowl is het natuurlijk wel van belang dat we wat lekkers op tafel kunnen toveren. Dat laten we over aan de jongens van Epic Meal Time..
31 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Don't F*** With Dombo
Een olifant in het wild ontmoeten is een hele ervaring. Nou kan je als toerist Dombo meteen lastig gaan vallen, maar wellicht is het slimmer om het beestje even met rust te laten..
31 Jan '12 - in Animals
door Patrick
Downtown Spokane Street Musician
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen. Luister en huiver!
31 Jan '12 - in Music
door Patrick
Dusty Bus Seat..
Mocht je morgen in je goede pak weer de bus naar het werk pakken, blijf dan gerust staan. Want zo schoon zijn de stoelen namelijk niet..
31 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Cinnamon Challenge
We hebben het al aardig wat mensen zien proberen, maar tot nu toe heeft niemand succesvol een eetlepel kaneel in een hap doorgeslikt. En toch is het mogelijk. Deze man laat het je zien!
31 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Flying People In New York City
Spelen met op afstandbestuurbaar speelgoed is altijd leuk. Vandaag gaan we rondvliegen in New York, maar dan wel op een aparte manier..
30 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Winter X Games 2012 - Heath Frisby Snowmobile Front Flip
Deze week zagen we, tijdens de Winter X Games, Colten Moore's sprong niet helemaal volgens plan verlopen. Heath Frisby daarentegen maakte met zijn sneeuwscooter de sprong van zijn leven. Awesome!
30 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Viral Video Compilation January 2012
Naast de maandelijkse compilaties winnaars en falers is het nu tijd voor een overzicht van filmpjes die viral zijn gegaan de afgelopen maand. Zie hier de Viral Video Compilation January 2012.
30 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Alyssa Talking Backwards
Allemaal leuk en aardig die skills van Alyssa, maar je hebt er eigenlijk niks aan. Je wordt er niet rijk mee en het houdt je bier ook niet koud. En toch is het knap..
30 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Traffic Weaver..
Sommige mensen hebben geen geduld en begeven zich als een dolle door het verkeer. Dat gaat een poosje goed, totdat..
30 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation Januari 2012
De maand is weer bijna voorbij, dus de fail compilaties stromen weer binnen. Laten we beginnen met het overzicht van Fail. Enjoy!
30 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Awesome Tennis Game - Andy Murray vs Michael Llodra
Tijdens een tennisevent als de Australian Open kan je geweldige wedstrijden verwachten. Maar partijtjes zoals deze tussen Andy Murray en Michael Llodra zijn zeldzaam.
29 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (8)
Bij kou hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen in de maling te nemen..
29 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Epic Slap Training
Als kleine jongen deed ik dit 'spelletje' wel eens met mijn grote broer. Je weet dat het vanzelf van kwaad tot erger gaat, maar je kan het ook overdrijven..
29 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
The Bowery Poetry Club NY - Marshall Soulful Jones 'Touchscreen'
Wij hier bij Biertijd hebben weinig met poëzie. Maar Marshall Soulful Jones heeft met zijn gedicht 'Touchscreen' wel een punt..
29 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Centurion Challenge - 100 Beer Shots In 100 Minutes
Voor wie nog niet genoeg gedronken heeft dit weekend, is dit wellicht een leuke uitdaging om het weekend in stijl af te sluiten. 100 shotjes bier in 100 minuten. Succes en proost alvast!
29 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
HDR Skies
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis 'eye candy'. Beelden die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar tevens een waar kunstwerk. Zie hier Tanguy Louvigny's timelapse HDR Skies..
29 Jan '12 - in Cool
door Patrick
ZBoard
Ben jij lui ingesteld maar vind je een skateboard helemaal de bom? Wellicht dat de ZBoard de oplossing voor je is. Hij kost een kleine 500 tot 800 dollar (ligt aan het model), maar dan ben je deze zomer in je Speedo wel de baas van de boulevard. Meer info hier!
28 Jan '12 - in Tech
door Patrick
Colten Moore Crash - Winter X Games 2012
Tijdens een event als de Winter X Games geven alle rijders zich voor 200%. Een sprong kan niet gek genoeg zijn om de nodige punten in te slaan. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
28 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Marquese aka Nonstop - Strange Clouds
Ik blijf me verbazen over de dubstep dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier Strange Clouds.
28 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Benny The Jukebox - A '90s Megamix
We nemen een stapje terug in de tijd naar de jaren 90. Gewapend met een melodica gaat Benny the Jukebox (Axis of Awesome) voor een oldskool 90's Mexamix. Ken jij ze allemaal nog?
28 Jan '12 - in Cool
door Patrick
8 Year Old Guitarist Zoe Thomson
Zelf krijg ik nog geen zuivere noot uit een gitaar, des te meer respect voor de acht jarige Zoe Thomson. Geen K3 voor dit ukkie, die gaat liever voor wat ruigers.
27 Jan '12 - in Music
door Patrick
Vampire Party..
De Superbowl is niet alleen een kick-ass American football event, maar ook een bijzonder reclamefeestje. Eén daarvan is Audi's Vampire Party..
27 Jan '12 - in Commercial
door Patrick
Incredible Ball Boy Catch Australian Open 2012
Bij elke profi tenniswedstrijd zijn er ballenjongens aanwezig om de verdwaalde tennisballen op te ruimen. Deze knul heeft in ieder geval de reflexen van een baas.
27 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Archetype
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier Aaron Sims korte film Archetype.
27 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Richie Castellano -  Split Screen Bohemian Rhapsody
De Queen klassieker Bohemian Rhapsody is een geniaal muziekstuk. Richie Catellano ging de uitdaging aan om het nummer in zijn eentje na te spelen en zingen. Ik zeg knap!
26 Jan '12 - in Music
door Patrick
Heron Spelling Bee Troll
Een woord goed kunnen spellen is voor sommige mensen niet alleen een uitdaging, maar zelfs een sport. Deze gast maakt er een heerlijk spelletje van. Classic!
26 Jan '12 - in Retro
door Patrick
Need 4 Speed - Insight
Met een nieuw seizoen voor de deur gaat Team Need 4 Speed alvast op zoek naar nieuwe afdalingen voor een geweldige wingsuit ervaring. Zie hier 'Insight'.
26 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Urban Blind 4 To Hang
Waarom een normale piste opzoeken als er in de stad ook genoeg uitdagingen te vinden zijn. Althans, op de piste zal dit niet al te snel gebeuren..
26 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Julieth Arias Goalkeeper Fail
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en voetbal is geen goede combinatie. Costa Rica keeper Julieth Arias laat weer zien waarom. Thnx Martijn!

En nou niet gelijk over d'r voorgevel beginnen he..
26 Jan '12 - in Humor
door Patrick
PVP - Girlfriend Caught Cheating
Kom je na drie dagen Florida eindelijk weer thuis, hangt er een vreemde jas aan de kapstok en staan er vreemde schoenen op de grond. Je vrouw zal toch niet...
26 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Remi Gaillard - Radar
Onderweg voor een paar luttele kilometers te hard worden geflitst zuigt. De maffe Fransoos Remi Gaillard maakt het niet uit of je ook daadwerkelijk te hard rijdt. Die flits simpelweg alles..
25 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Gold
Grote vriend Joe is weer op stap geweest. Hij wilde even kijken bij Body Art Expo, maar helaas werd de toegang geweigerd. Voor Joe geen probleem, dan maar een deur verder naar de Gold & Treasure Show..
25 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Gratis naar A Good Old Fashioned Orgy?
Voor Eric is het leven één groot feest. Het huis van zijn vader is dagelijks het decor voor zijn feesten, waar hij samen met zijn vrienden helemaal door het lint gaat. Helaas voor Eric komt er een einde aan dit onbezorgde zomerse bestaan, als zijn vader het huis gaat verkopen. Eric besluit dan ook dat het tijd is voor een laatste slotfeest en bedenkt hiervoor een uniek thema: 'A Good Old Fashioned Orgy'! Wil jij kans maken op gratis kaarten? Start hier een eigen orgy, deel het met vrienden en wellicht ga jij met je maten naar de film! In de bios vanaf 26 januari.
25 Jan '12 - in Advertentie
door Patrick
Funball - Boblefotball - Bubble Soccer
Bij een 'normale' voetbalwedstrijd wordt een harde tackle of een bodycheck vaak bekroond met een kaart. Bij een potje bubble soccer is dat wel anders..
25 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Slip & Slide Utah
Hoe leuk sneeuw ook is, gladde wegen zijn een hel voor automobilisten. We reizen af naar Utah voor het nodige glijwerk..
25 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Man Bijt Hond - Fietsmeneer Kees Fiets
We hebben allemaal zo onze voorkeur voor vervoer. De één pakt graag de auto en de ander pakt liever de fiets. Kees 'Fiets' heeft wel een heel aparte band met zijn fietsen..
25 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Take Me Away Dubstep
Vorige maand verbaasde Marquese Scott, ook bekend als Nonstop, ons met zijn Dubstep dans skills. Vandaag is hij terug. Zie hier Take Me Away.
24 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Yosemite HD
Laten we eens een momentje rust nemen voor een dosis 'eye candy'. Zie hier Yosemite HD. Voor de liefhebbers hier een kijkje achter de schermen.
24 Jan '12 - in Cool
door Patrick
SK Park Hawk Ornithopter
Hoe maak je van een volwassen man weer een blij ventje van 6 jaar? Geef hem op afstand bestuurbaar 'speelgoed'. Zie hier de SK Park Hawk Ornithopter..
24 Jan '12 - in Cool
door Patrick
How Not To Overtake..
Vrachtwagens die elkaar inhalen op een tweebaansweg. Soms best irritant, maar deze chauffeur zorgt er wel voor dat de linkerbaan zo snel mogelijk weer vrij is..
24 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 23/01/12
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
24 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Tomas Berdych vs Nicolas Almagro Handshake Issue Australian Open 2012
Tijdens de Australian Open geeft een tennis pro zich voor 200% om de wedstrijd te winnen. Nicolas Almagro raakte Berdych per ongeluk met een lastige bal, dat kan gebeuren. Maar dat Berdych als winnaar zo onsportief is om na de wedstrijd Almagro geen hand te geven kan niet iedereen waarderen..
23 Jan '12 - in Sport
door Patrick
Kaylee vs Candle
Altijd gezellig zo'n kaarsje op tafel. Maar uitblazen is nog een hele opgave. Eén ding is zeker, Kaylee is wel een volhouder..
23 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Bluegrass Band Bird Surprise
Daar sta je dan met je Bluegrass band mensen te vermaken. Maar niet alleen de toeschouwers kunnen je muziek waarderen, ook een vogel komt je even gedag zeggen. Tot verbazing van de zanger zelf.
23 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Why You Don't Stop In The Left Lane
Mocht je het gevoel hebben dat de bestuurder achter je te dicht op je bumper hangt. Laat die man er dan gewoon langs. Op de snelweg stoppen om verhaal te halen is niet een al te best idee..
23 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
You Lost Something..
Ik kan me best voorstellen dat als je met je vriendin druk in gesprek bent dat je het een en ander vergeet. Maar dit gaat wel heel erg ver..
23 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Monster Girls Calendar Shoot 2012
Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe kalender. Mooie dames zijn we dol op, dus laten we eens kijken bij de 2012 calendar shoot van Monster..
22 Jan '12 - in Sexy
door Patrick
Chechen Wedding Car Ritual
Hier rijden we, tijdens een trouwerij, netjes achter de bruidsauto aan. In Tsjetsjenië gaat dat net even anders. Diegene die het dichtst achter de bruidsauto rijdt, en dat gaat natuurlijk met het nodige duw- en schietwerk, krijgt die dag het meeste respect. Gekkenwerk, maar op zich prima dat ze het daar doen. Helaas komt het wel steeds dichterbij..
22 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Signal Snowboards Surf Snowboard
De heren van Signal Snowboard beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Na de iBoard gaan ze nu voor een nieuwe uitdaging. Een snowboard combineren met een surfboard..
22 Jan '12 - in Cool
door Patrick
The Luckiest People Compilation
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
22 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Defcon 18 - Pwned By The Owner - Don't Fuck With A Hacker's Machine
Een snelle manier om aan een Apple te komen is door er één te stelen. Althans, let dan wel op van wie je hem pikt. Een Mac jatten van een hacker is niet al te slim. Hij weet meer te achterhalen dan jij zou verwachten. Een klassieker, maar zeker de moeite waard.

Even zappen naar 3.15 voor het begin.
22 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Classical Music Concert vs Cell Phone
Het is de nachtmerrie van elke artiest, om tijdens een klassiek vioolstuk te worden gestoord door een irritante ringtone uit de zaal. Deze man pakt het in ieder geval leuk op..
22 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (7)
De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder kunnen zien hier op Biertijd. En laten we eerlijk wezen, het blijft geweldig..
22 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Tinted Car Windows
Getinte autoramen worden hier in Nederland niet echt gewaardeerd. Er zijn grenzen en oom agent zal je er dan ook maar al te graag aan herinneren. Wellicht dat deze Russische 'uitvinding' een oplossing is..
21 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (41)
Elke dag is er weer oorlog op de wegen. Nou valt het hier in Nederland enigszins wel mee, maar er zijn landen waar je op een hoek kan wachten op een klapper. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
21 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Chat Roulette Boobs
Gisteren kon je al zien dat menig menig persoon op Chat Roulette wild wordt van een stukje bacon. Vandaag gaan we op zoek naar borsten liefhebbers..
21 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 9
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 9 van de beste momenten van seizoen 4.
21 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Epic Guitar Swing
Tijdens een live Rock optreden wil je als gitarist natuurlijk ook even de show stelen. Eén ding is zeker, dat is hem gelukt..
21 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Russian Road Rage
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat irritante gebaren. In Rusland gaat dat net even wat anders..
21 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Chat Roulette Bacon Lips
Het is al een tijdje stil rondom Chat Roulette. Tijd om daar wat verandering in te brengen. Gewapend met een webcam en een stuk bacon gaan we de uitdaging aan..
20 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Why It's Good To Have A Dashcam
Er zijn in Rusland heel wat mensen die er een sport van maken om de verzekering op te lichten. Nu weten we ook gelijk wat het voordeel van een dashcam is..
20 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Filipino Traffic Cop..
Heel de dag het verkeer regelen is ook niet alles. Deze Filipijnse verkeersagent weet hoe je de dag vrolijk doorkomt.
20 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - CrossRoad
Als talentvol gitarist droom je van roem en succes. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Deze man maakt een deal met de duivel en verkoopt zijn ziel voor een succesvolle carrière. Maar of dat nou zo'n slim idee is. We zien het in de korte animatie CrossRoad.
20 Jan '12 - in Animation
door Patrick
Viasat Sport Bloopers
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Of het nou voetbal is of een andere sport, er gaat altijd wel wat mis. Hebben wij weer wat te lachen..
20 Jan '12 - in Sport
door Patrick
Dope Zebra
We hebben al heel wat opmerklijke beesten voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar een dansende Zebra is nieuw voor mij..

Origineel hier..
20 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Bloodmasters Bloodbath Part 1
De titel klinkt behoorlijk beladen maar wees gerust. De enige die gaan 'bloeden' zijn de wagens in het driftfeestje van de Bloodmasters. Wat lijkt me dit een heerlijke middag plezier..
19 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Struck By Lightning
Elk jaar worden honderden mensen over de wereld geraakt door bliksem. Afgelopen jaar zijn alleen al in de Verenigde Staten 272 slachtoffers geteld, meerderen met dodelijke afloop. Daryn Kahn is zo gefascineerd door deze enorme natuurkracht, dat hij besluit een documentaire te maken in de 'bliksemhoofdstad' van de wereld, Florida USA. Wat begint als een onschuldige documentaire eindigt met een levensgevaarlijk experiment.
19 Jan '12 - in Cool
door Patrick
SnapRoll Media Reel 2012
Vraag je jezelf wel eens af hoe spectaculaire beelden gefilmd worden? SnapRoll media is gespecialiseerd in het filmen met RC helikopters, maar dan hebben we het wel over het echte werk. Gewapend met RED camera's is niets te gek. Zie hier hun 2012 Demo Reel.
19 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Moving Forward From Traumatic Brain Injury
We zien regelmatig prachtige beelden van snowboarders hier op Biertijd. Maar zoals je weet loopt dat niet altijd goed af. Zie hier het verhaal van pro snowboarder Danny Toumarkine die na een mislukte sprong in het ziekenhuis belandde met zwaar hersenletsel. Respect!
19 Jan '12 - in Docu
door Patrick
Sooner Or Later..
Heb je eindelijk de dame van je leven gevonden, ziet ze jou niet staan. Al is daar best een oplossing voor te vinden..
19 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Dancing The Kizomba..
Twee mensen die samen een dansje doen is niet echt bijzonder. Maar deze blonde dame, die de Kizomba danst, heeft mij twee minuten lang aan het kijken gehouden..
19 Jan '12 - in Sexy
door Patrick
GWR - Most Needles Threaded With The Mouth In One Minute
Menig mens heeft moeite om een simpel draadje door een naald te krijgen. Wan Fuquan gaat de uitdaging aan om in 1 minuut zoveel mogelijk naalden van een draad te voorzien. Maar dan wel met zijn mond..
18 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes Steampunk
Ook deze week is Joe weer eens op stap geweest om de nodige mensen wat vragen te stellen. We reizen af naar The Queen Mary voor het Steampunk Symposium..
18 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (40)
Mocht ik ooit nog een andere baan gaan zoeken, dan weet ik het wel. Ik ga een schadebedrijf in Rusland beginnen. Het mag duidelijk zijn waarom..
18 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Snowy Mountain Trail
Een stukje toeren, en op de motor wat bergweggetjes verkennen is heerlijk rustgevend tijdverdrijf. Althans, dan moet je niet dit soort 'wegen' nemen..
18 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Opel Kadett Dragster
Eindelijk, na maanden sleutelen aan je klassieke Opel Kadett, is het tijd voor de eerste proefrit. Dat het blok niet origineel meer is mag duidelijk zijn. Gaan met dat ding!
18 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Driving In Asia - 100 Motorcycle Crashes
We hebben de laatste tijd aardig wat crashbeelden uit Rusland gezien. Maar het gaat niet alleen in Rusland mis. Ook in het verre oosten is het regelmatig raak..
17 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Black Out Trailer
Stel je wordt een dag voor je huwelijk wakker met een black out, een lijk naast je en een pistool in je hand. De onderwereld beschuldigd je van het stelen van twintig kilo cocaïne, en je krijgt 24 uur om alles op te lossen. Gaat dat nog goedkomen? Vanaf 26 januari in de bios. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
17 Jan '12 - in Trailers
door Patrick
WATTS Zap 16/01/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
17 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Hello..
De wereldhit 'Hello' van Lionel Richie zal iedereen ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Deze beste man maakte met een beetje creatief knip- en plakwerk zijn eigen variant..
17 Jan '12 - in Cool
door Patrick
30 Giant Hornets vs 30.000 Honey Bees
Wespen, bijen, muggen, mijn favoriete beestjes zijn het niet. Bijen en de Hoornaar zijn geen beste vrienden. Sterker nog, als die met elkaar de strijd aangaan is het een eerste klas slachtveld.
16 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Epic Buzzer Beater..
In de laatste seconde, met een lucky shot, de wedstrijd winnen is geweldig. Maar dan moet je wel op blijven letten..
16 Jan '12 - in Cool
door Patrick
The Horror Portfolio
Neem 64 horror films, 3 soundtracks en een aantal weken knip- en plakwerk. Dan krijg je de indrukwekkende supercut 'The Horror Portfolio' als resultaat..
16 Jan '12 - in Cool
door Patrick
What The F*** Is That?
Wanneer je in je auto met een stereoinstallatie van ruim 8000 Watt aan het spelen bent, dan bestaat de kans dat iemand verhaal komt halen. Al had ik dit niet verwacht..
16 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Ricky Gervais Golden Globes 2012 Opening Monologue
Ook dit jaar heeft Ricky Gervais de presentatie van de Golden Globes voor zijn rekening genomen. Of alle acteurs zo blij zijn met zijn opmerkingen is een ander verhaal..
16 Jan '12 - in Humor
door Patrick
3 Beers, No Hands, 37 Seconds..
Youtube icoon Shoenice staat bekend om zijn rare eetgewoontes en ijzersterke maag. Van tandpasta tot 'normaal' voedsel, hij eet het. Vandaag een uitdaging. drie biertjes, zonder handen in 37 seconden. Cheers!
15 Jan '12 - in Cool
door Patrick
In House Slides
Soms is het fijn om een rijke paps te hebben. Vooral als hij een huis voor je koopt waar jij als 18 jarige je jaren door kunt brengen. Maar dan moeten er natuurlijk wel glijbanen in het huis zitten. Traplopen is voor mietjes..
15 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Animated Shorts..
Korte animaties, wij zijn er dol op. Vandaag hebben we er drie voor je. Zie hier Carrot Crazy, GOM en Tadufeu om het af te sluiten..
15 Jan '12 - in Animation
door Patrick
Smart Parking
Handig zo'n Smart, een superklein wagentje die je echt overal snel kunt parkeren. Althans, dan moet je wel überhaupt kunnen parkeren..
15 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Pogo - Jaaam (The Fresh Prince Remix)
We hebben al aardig wat muzikale creaties van Pogo voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor zijn laatste creatie. Zie hier Jaaam..
14 Jan '12 - in Music
door Patrick
Crash Galore (39)
We gaan het weekend niet door zonder een nieuwe dosis Crash Galore. Kijk mee naar een nieuwe verzameling brokkenpiloten..
14 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Comedy Football 2011
Ik heb het al eerder gezegd, voetbal is niet mijn sport. Maar als ze nou elke 90 minuten vol kunnen proppen met dit soort taferelen dan hoor je mij niet klagen. Voor de liefhebbers hier deel 2..
14 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Car vs Motor Drift Battle Part 2
Begin vorig jaar konden we genieten van de eerste drift battle tussen een RX7 en een ZX10. Vandaag gaan we verder met deel 2. Nick 'Apex' Brocha en zijn Empire teammaat Ernie Vigil gaan de strijd aan met een 550pk sterke Ford Mustang Cobra. Awesome! Thnx Bjorn & KillStream.

Als wallpaper hebben? Check!
14 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Don't Play With Liquid Nitrogen (LN2)
Vloeibaar stikstof is en blijft een gevaarlijk goedje. Nou kan je er mee gaan experimenteren, maar echt verstandig is het niet..
14 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (6)
De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder kunnen zien hier op Biertijd. En laten we eerlijk wezen, het blijft geweldig..
14 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Catch It, Keep It..
Na hard werken heeft Dan een kleine 125 dollar op zak. Dan is een goeie gozer en deelt graag wat met zijn kleine broertje Jack. Dat doen broers nou eenmaal. Wat Dan in de lucht gooit en Jack vangt mag hij houden. Dit had Dan niet verwacht gok ik zo..
13 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Car Stuck? Damn Gravity..
Het is nooit leuk als je vast komt te staan met je auto in een klein straatje. Met wat hulp en een beetje duwen kom je een heel eind. Al is iemand achter het stuur ook wel handig..
13 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Gerst - Ik Laat Je Thuis!
We hebben nog een paar weken te gaan, maar de eerste, en misschien wel beste, carnavalskraker is al binnen. Luister mee. Gerst met 'Ik laat je thuis'.
13 Jan '12 - in Music
door Patrick
Brainstorm Digital's Boardwalk Empire VFX Season 2
Dat er bij films en series vaak gebruik wordt gemaakt van een groen of blauw scherm is iedereen wel duidelijk. Het verschil tussen echt en nep is ook bijna niet meer te onderscheiden. Vorig jaar namen we al een blik achter de schermen bij Boardwalk Empire, vandaag gaan we terug voor het toverwerk van seizoen 2.
13 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Sped Climbing
Een klimmuurtje bedwingen is niet al te lastig, maar als het om snelheid gaat moet je over aardig wat skills beschikken. Ik weet het zeker, deze gasten klimmen sneller dan ik kan lopen..
13 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Brian's Surprise Wedding Dance For Emily
Ze zeggen allemaal dat het de mooiste dag van leven moet zijn. Logisch, je gaat er ook van uit dat je maar één keer trouwt in je leven. Als je het doet moet je het goed doen. Brian heeft er in ieder geval zin in..
13 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Bike Jump Gone Wrong..
Vandaag ben je er klaar voor. Je gaat voor dé sprong die je wereldberoemd gaat maken. Camera aan en gaan. Ik weet het zeker, dat wereldberoemd gaat lukken..
12 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Extreme Slot Car Race Racebaan
Als kleine jongen vond ik het geweldig (en nog steeds) om in de huiskamer een gigantisch Carrera circuit te bouwen. Vooral de servo banen waren awesome. Deze mannen zijn ook dol op racebanen, alleen gaat het bij hun net een stukje sneller..
12 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Snow Tubing Crow
Niet alleen mensen kunnen genieten van een heuvel met sneeuw. In dit geval een dak, maar onze gevleugelde vriend vermaakt zich prima..
12 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Epic Goalie Fail
Je moet als keeper tijdens een wedstrijd wel een beetje je hoofd erbij houden. Voor je het weet komt er een verrassing de hoek om zetten..
12 Jan '12 - in Humor
door Patrick
How They Serve Ice Cream In Dubai
Een ijsje gaat er op zijn tijd altijd wel in. Er zijn heel wat ijscomannen die er zelfs graag een showtje van maken. Zo doen ze het in Dubai!
12 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Reptiles
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar de Reptile Super Show om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
11 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Fotoshop By Adobé
Je hoeft de tv maar aan te zetten en je wordt overspoeld met make-up commercials. Allemaal leuk en aardig, maar kan een simpel kwastje een dame tot fotomodel transformeren? Dacht het niet, daar is een andere oplossing voor. Heerlijke spoof. Thnx Jasper!
11 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Big Mouth Dog vs Cat
Je mag als hond zo nu en dan op afstand een grote bek hebben, maar of dat echt verstandig is is een ander verhaal. Angsthaas!
11 Jan '12 - in Humor
door Patrick
The Best Of Russian Free Running
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zo ook dit Russische groepje fanatiekelingen..
11 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Impov Everywhere - No Pants Subway Ride 2012
Ook dit jaar zullen de mensen van Improv Everywhere ons weer vermaken met diverse flashmobs. Zoals elke jaar beginnen ze met een No Pants Subway Ride..
11 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Bowling Pro Josh Blanchard...
Van een bowling pro mag je aardig wat verwachten. Perfect games, strikes, ga zo maar door. Althans, soms zit het mee, soms zit het tegen..
11 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Hands - Up & Over It
We zagen het duo twee jaar terug voor het eerst op de melodie van Yolanda Be Cool's We No Speak Americano. Vandaag zijn de handdansers terug. Zie hier Hands met Up & Over it!
10 Jan '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - 09/01/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
10 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Irresistible..
Als we de commercials moeten geloven, worden alle dames wild van deodorant. Of dat echt zo is? ik vraag het me af..
10 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Fingerpainting Like A Boss
Vroeger waren we de beste met vingerverf. Althans, voor mijn gevoel ben ik dat nog steeds. Maar na het zien van deze man is bij mij de moed in de schoenen gezakt. Zien we hier Bob Ross zijn broer? Thnx KillStream!
10 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Fast Food Shepherd's Pie
Oké, iets te laat voor het avondeten van vandaag, maar wellicht wel een ideetje voor morgen. Een heerlijke klassieker. Shepherd's pie, maar dan wel Epic Meal Time Style..
10 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
LuckyTV - Beatrix
Er was vandaag aardig wat ophef over het filmpje van onze koningin wat gister te zien was bij LuckyTV. Wat vinden jullie er eigenlijk van, humor of belachelijk?
10 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini Gallardo Crash
Op de snelweg met een aantal Gallardo's een beetje de coureur uithangen kan wel eens anders uitpakken dan je zou hopen. Tja, daar gaat je dure speelgoed..
09 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Scott Stevens - Defenders Of Awesome
Wat is snowboarden zonder de nodige trucjes? We kijken even mee met snowboard pro Scott Stevens voor de film Defenders Of Awesome..
09 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Tim Cameron Showtime Compilation
Met je Jeep een beetje door de bossen knallen is leuk tijdverdrijf. Maar Tim Cameron's 700pk sterke Showtime is een ander verhaal. Wat een monster!
09 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Guinness World Record - Most Teleportation Illusions In One Minute
Om als illusionist in het Guinness book of records te komen moet je aardig je best doen. Ik kan maar één ding zeggen. Respect!
09 Jan '12 - in Cool
door Patrick
China - 30 Story Building Built In 15 Days (360 Hours)
Als men hier in Nederland een hotel bouwt, dan duurt het een paar jaar voor het gebouw ook daadwerkelijk staat. In China gaat het net wat rapper. Wat dacht je van 30 verdiepingen in 15 dagen.
09 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Air Wipp - The Treasure Hunt
We zien regelmatig parkour en freerun filmpjes voorbij komen hier op Biertijd. Vandaag doen we er één met met een vleugje Pirates of the Caribbean. Zie hier The Treasure Hunt.
09 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Arrow To The Knee Prank
De Skyrim uitspraak 'Arrow to the knee' is onderhand een fenomeen geworden op het internet. De ideale reden voor goochelaar Rahat om een pizzabezorger in de maling te nemen..
08 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Funny News Moments Compilation - Part 1
Het leven van een verslaggever gaat niet over rozen. En al helemaal niet als er het nodige mis gaat. Wel leuk voor ons. Dat dan weer wel..
08 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Supermotard Wheelie Mega Remix
Gisteren zagen we Ghost Rider de wegen onveilig maken, maar vandaag geven de eer aan een groepje Nederlandse motorliefhebbers. Zeggen jullie het maar, baas of dwaas? Thnx Rikkels!
08 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bully Basketball
Best leuk en spannend zo'n partijtje basketbal. Maar met dit soort spelers is de sportiviteit ver te zoeken..
08 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Go-Kart Fight
Met een paar maten de kartbaan opzoeken is geweldig. We hebben allemaal de drang om als eerste over de eindstreep te gaan. Maar mocht dat niet lukken, dan kan je altijd nog op een andere manier de strijd aangaan..
07 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Ghost Rider 666 - Turbobusa Fun - Ghostrider
Na de teaser van een poosje terug is Ghost Rider 666 een feit. De beste man kan nog als een malle met zijn Hayabusa overweg, want een wheelie met zo'n 354 km/h is toch best knap. Zijn Subaru Impreza is een ander verhaal. Driften gaat prima, maar springen is lastig. Al met al, Ghost Rider is back! Meer info hier!
07 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Walk Off The Earth - Somebody That I Used To Know (Gotye Cover)
Het welbekende liedje 'Somebody that i used to know' van Gotye zal iedereen bekend in de oren klinken. De band Walk off the Earth doet de hit lichtjes over, maar dan wel op hun manier. Tof!
07 Jan '12 - in Music
door Patrick
Don't Drink And Drive..
We weten het allemaal, met een slok op achter het stuur stappen is fout. En al helemaal met je kleine dochter op de achterbank. Een goede vriend laat zijn maat niet dronken rijden, al neemt deze man wel erg extreme maatregelen. Wie niet horen wil..
07 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Baby Cockatiels' First 30 Days
Dat vogels ook jonkies krijgen is niets nieuws. Maar vaak zie je de helft niet gebeuren. Deze beste man filmde de eerste 30 dagen van zijn net geboren valkparkieten. Bijzonder..
07 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (5)
Bij de winter hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
07 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Insects In Sight
We zien regelmatig de mooiste macro foto's voorbij komen hier op Biertijd. Maar soms is het ook wel eens leuk om de kleine beestjes in beweging te zien. Wat is de natuur toch eigenlijk mooi. Thnx Boris!
06 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Who's Your Favorite..
Nog een paar weken en dan is huize Biertijd een koter rijker. Sommige ouders vragen zich soms wel eens af wie nou de favoriet in huis is. Is het moeders, of vaders? Deze beste man zette zijn dochter voor het blok..
06 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Never Overtake A Tram..
Er zijn steden waar een taxichauffeur gebruik mag maken van een tram of busbaan. Op zich prima, maar inhalen lijkt me niet al te slim..
06 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Electroshock
De ESMA school of Arts heeft inmiddels al aardig wat korte animaties weten te produceren. Deze animaties zijn keer op keer kleine meesterwerken. Kijk mee naar één van hun laatste producties, Electroshock!
06 Jan '12 - in Animation
door Patrick
Ferrari Camping Donuts
We zien genoeg mensen met de sleurhut of tent een camping opzoeken. De normaalste zaak van de wereld. Maar wat zoek je met een Ferrari op een camping?
06 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
You In HD - GoPro 2011 Highlights
Het is en blijft een machtig mooi cameratje. Schokbestendig, volledig HD en waterproof. We zetten een aantal mooie GoPro momentjes op een rij..
06 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (37) & (38)
Na diverse afleveringen Russisch verkeersgeweld is het nu tijd voor twee nieuwe delen. Ik blijf me toch afvragen waar die gasten hun rijbewijs vandaan hebben gehaald..
05 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Mutantland
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer één voor je. Kijk mee naar het ietwat vreemde Mutantland!
05 Jan '12 - in Animation
door Patrick
Wordfeud Fan? Doe De Woordtopper Game!
Stel een woord samen met de eerste letter van al je Facebook vrienden, behaal de hoogste woordwaarde en win 5x entree voor Snowworld of andere prijzen. Vergeet de verdubbelaar niet in te zetten! Ben jij niet zo'n woordtopper? Speel dan de andere games op transavia.com zoekt sneeuwtoppers. Game On!
05 Jan '12 - in Advertentie
door Patrick
Jimmy Kimmel's I Gave My Kids A Terrible Present Part 2
In December vroeg presentator Jimmy Kimmel om met de kerst kinderen voor de grap waardeloze cadeaus te geven, hun reacties te filmen, en te uploaden op Youtube. Door de vele inzendingen is er na deel 1 ook een vervolg. Priceless..
05 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Revenge.. F**K You Cal!
Kom je 's ochtends bij je auto, staat er een bijl rechtop in het dak van je wagen. Geintje van je 'maat'. Dit soort 'geintjes' vragen om gerechtigheid. Payback time!
05 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Ariel Atom vs Fast Food
Even langs de Mac voor een snelle snack om die vervolgens onderweg op te eten is de normaalste zaak van de wereld. Althans, in een Ariel Atom is dat een ander verhaal..
05 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Tim Howard Amazing Goal
Het valt niet mee om van een lange afstand de bal in het goal te krijgen. Everton keeper Tim Howard draait daar zijn hand niet voor om. 100 yards, ik zeg knap..
05 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Insane Or Skills?
Er zijn heel wat mensen die beter overweg kunnen met hun motor dan dat ze kunnen lopen. Maar nu de vraag, gekkenwerk of skills?
04 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Win & Luck Compilation 2011 Part 2
Vorig jaar, het klinkt een heel eind terug, konden we genieten van het eerste deel mazzelaars en winnaars. Vandaag gaan we verder met het vervolg. Enjoy!
04 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Hall Of Meat - Best Of 2011
Was je van plan om deze week weer eens wat pleintjes onveilig te maken op je skateboard? Denk er nog even over na. Languit op de bank is een stuk minder pijnlijk.
04 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Time Is Nothing - A Journey Around The World
Nadat Kien Lam ontslag genomen had pakte hij zijn tas en camera, nam een enkele reis Londen, en 17 landen, 19 vliegtuigen, 58 bussen, 18 boten en 6,237 foto's later is deze time lapse het resultaat..
04 Jan '12 - in Cool
door Patrick
WipeOut Quantum
Quantum levitation, hoe het werkt laat ik aan de experts over, maar één ding is zeker. Als je daarmee een 'echte' WipeOut baan kan realiseren, dan is het sowieso awesome.
04 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Riders Are Awesome 2011
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar Riders Are Awesome..
03 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Nitro Circus The Movie 3D Official Trailer
Zoals we allemaal wel weten staat Nitro Circus al jaren garant voor actie, spektakel en extreme stunts. Zie hier de trailer van Nitro Circus The Movie..
03 Jan '12 - in Trailers
door Patrick
Crash Galore (36)
Dat het verkeer in Rusland niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. Zie hier een nieuwe Crash Galore.
03 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Legs Of Steel - Nothing Else Matters (Official Free Film)
Legio mensen hebben onderhand de sneeuw opgezocht voor een aantal dagen wintersport. Voor de mensen die nog die kant op gaan hierbij Legs Of Steel om alvast in de stemming te komen..
03 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Meatzza
Oké, iets te laat voor het avondeten van vandaag, maar wellicht wel een ideetje voor morgen. Weg met het goede voornemen om gezonder te gaan eten. We gaan voor pizza, Epic Meal Time style!
03 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Max Zorn Tape Street Art Timelapse
Er zijn vele vormen van straatkunst. Banksy is daar een groot voorbeeld van. Max Zorn doet het op een andere manier, met tape en een scalpel..
02 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Fishing Under Ice
Vissen onder ijs, een vak apart. En al helemaal hoe deze gasten het doen. We nemen je mee naar lake Saarijärvi in Vaala, Finland. Coole mindfuck!
02 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Unofficial F1 2011 Season Review
Het duurt nog even voor we weer kunnen genieten van een nieuw Formule 1 race seizoen, maar laten we nog één keertje terugkijken. Gewoon omdat het kan. Thnx Mitch!
02 Jan '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Raiders Of The Lost Archives
Hoe creatief kan iemand zijn. Deze beste man nam 30 films uit de jaren 1919 tot en met 1973 en na uren knip- en plakwerk was een remake van de kaskraker 'Raiders of the Lost Ark' het resultaat. Zie hier Raiders of the Lost Archives.
02 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 62
Ook het nieuwe jaar gaan we vrolijk door met diverse compilaties crash geweld. Laten we beginnen met Crash Carnage 62..
02 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Parents Of The Year 2012 - Kinder Surprise Prank
Wie kent ze niet, die kleine chocolade verrassingseitjes van Kinder Surprise. Menig kind is er dolblij mee, maar of deze kleine er ook zo blij mee is..
02 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Red Bull New Year No Limits 2011
Elk jaar tijdens de jaarwisseling zoekt de rode stier weer een mogelijkheid om een extreem wereldrecord te verbreken. Deze keer waren het Levi LaVallee en Robbie Maddison die de uitdaging aangingen. Met resultaat! Levi sprong 412 feet met zijn snowmobile en Robbie 378 feet met zijn motor.

Hier vanuit een ander hoek gefilmd.
01 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Dakuwaqa's Garden - Underwater Footage From Fiji & Tonga
Duiken is een beleving op zich. Het leven onder water is, op de juiste plekken, te mooi voor woorden. Kijk mee naar Dakuwaqa's Garden..
01 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Traktor Jazz
Bij gebrek aan een drummer moet je toch wat verzinnen als jazzband. Deze trouwe diesel laat je nooit in de steek..
01 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Kanon Op De Triemen - De Dolle
Terwijl de één gisteren met astronautjes aan het gooien was, was een ander druk in de weer met LPG. Al kan dat ook wel eens anders aflopen dan je zou verwachten..

Hier vanuit een andere hoek gefilmd..
01 Jan '12 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties