Archief

Items van October 2011
Dash Cam Crash Galore (2)
Na het succes van gisteren gaan we vrolijk door met de Dash Cam Crash Galore. Ook vandaag doen we weer vijf delen. Eén, twee, drie, vier en vijf. Enjoy!
31 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
History Of Rap Part 3
Een aardig poosje terug zagen we Justin Timberlake samen met presentator Jimmy Fallon een heerlijk stukje History of Rap weggeven. Na deel 2, gaan we nu voor deel 3. Awesome!
31 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Movie Theatre Michael Myers Halloween Scare Prank
Denk je gezellig met Halloween een horrorfilmpje te pakken, staat in de hal Halloween killer Michael Myers op je te wachten. Das even schrikken..
31 Oct '11 - in Humor
door Patrick
The Melanie Iglesias Flip Book - Halloween Edition
Persoonlijk heb ik niet zoveel met Halloween, maar als een bloedmooie dame als Melanie Iglesias haar outfits wil laten zien hoor je mij niet klagen..
31 Oct '11 - in Sexy
door Patrick
RC Explorer - The Everglades
Op afstand bestuurbaar 'speelgoed' blijft cool. Combineer een tricopter met een GoPro camera en een bezoekje aan de Florida Everglades zal nooit meer hetzelfde zijn.
31 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Dash Cam Crash Galore
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Althans, dat zeggen ze wel eens. Soms vraag je jezelf ook wel eens af hoe een ongeluk eigenlijk tot stand komt. Gelukkig zijn er nu dash cams. Kijk mee, één, twee, drie, vier en vijf!
30 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Louie Schwartzberg - The Hidden Beauty Of Pollination
We kennen allemaal wel het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes. Bestuiving is nou eenmaal zeer belangrijk voor onze samenleving. Een man die dat werkelijk wonderschoon in beeld heeft gebracht is filmmaker Louie Schwartzberg. Zie hier een scene uit zijn film 'Wings of Life'..

Voor de ongeduldigen onder ons, de scene begint op 3.12..
30 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Rapservice 29/10/11
Zondagavond, dat betekent een terugblik op het nieuws met MC T-Lex. Want zoals je weet, als het niet rijmt hoef jij het niet te weten. Zie hier de Rapservice..
30 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation October 2011 By TNL
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we inmiddels. Ook oktober was een maand vol pijnlijke en humoristische missers. Zie hier het overzicht van compilatiemeester Twister..
30 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Food For Louis - Live Tarantula
Dat Louis een vreemde voorkeur voor eten heeft konden we vorige week nog zien. Vandaag gaat hij voor een nieuwe 'snack', een levende Tarantula. Ik sla even over..
30 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Julien Roberge Trampoline Wall Skills
Op de camping of in de tuin een beetje op en neer springen kan iedereen. Maar wat Julien Roberge laat zien is toch wel van een heel ander niveau.
30 Oct '11 - in Cool
door Patrick
WTF 'n Cheese
Hoe voelt een klein kind zich als die eindelijk mee mag eten aan de grote eettafel met normaal bestek? Nou, zo ongeveer..
29 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Dusty Wedding
Helemaal geweldig zo'n trouwdag. Mooie jurk, een paar schitterende ringen en gebonden aan de liefde van je leven. Wat wil een mens nog meer? Zo te zien geen zandstorm..
29 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Traffic Sucks..
In het verkeer maak je van alles mee. Leuke momenten, maar ook ongelukken en ruzies. We zetten een aantal opmerkelijke momenten op een rijtje voor je..
29 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Get Closer..
Wat doe je als je midden in de stad een grote knuffelbeer ziet staan met zijn arm open? Juist, je zou gek zijn als je die niet in de armen springt en een dikke knuffel geeft. Maar wie geef je eigenlijk een knuffel?
29 Oct '11 - in Commercial
door Patrick
Battlefield 3 Firecracker Prank
Nu eindelijk Battlefield 3 verkrijgbaar is, zijn legio gamers niet weg te slaan achter hun game console. Zo ook Jesse. Tijd om hem weer eens in de maling te nemen..
29 Oct '11 - in Humor
door Patrick
How Asian Drink Beer..
Vroeger, heel vroeger, kreeg je bij de 'afhaal' nog wel eens een gratis biertje als je op je rijsttafel stond te wachten. Die tijd is helaas voorbij. Logisch ook met zulke koks...
28 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Russian Spideman - Sergey Devliashov
Een poosje terug zagen we al beelden van de Russische 'spiderman' Sergey Devliashov die met gevaar voor eigen leven de meest gevaarlijke objecten beklimt. Daar blijft het niet bij, zie hier een overzicht van zijn laatste uitdagingen. Waanzin!
28 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation October 2011 By YDL
En ook vandaag gaan we verder met een fail compilatie van oktober 2011. Deze keer heeft YDL de missers voor ons op een rijtje gezet..
28 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Blow Stuff Up With Science
Hoe maak je mensen enthousiast voor scheikunde? Best simpel eigenlijk, je nodigt wat mensen uit en je laat zien hoe je met met juiste mengsel chemicaliën de boel op kunt blazen. Blijkbaar heb ik toch het verkeerde vak gekozen..
28 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Endless Roads 1 - Yellow Horizons
Niet alleen mannen, maar ook vrouwen pakken wel eens de longboard voor een heerlijke afdaling. Meer woorden hoeven we er niet aan vuil te maken. Na Carving The Mountains zien we de dames nu in Yellow Horizons..
28 Oct '11 - in Cool
door Patrick
MotoGP Rewind - Marco Simoncelli Tribute
Vorige week, tijdens de MotoGP van Maleisië, kwam top coureur Marco Simoncelli om het leven. Een tragische dag, maar nu, een week later, is er eindelijk een tribute die de beste man waardig is. Zie hier MotoGP Rewind - Marco Simoncelli..
28 Oct '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Shark Pool - Official Trailer
Vergeet alle Hollywood successen, er is een nieuwe kaper op de kust. Een film met diepgang, verhaal en emotie. Een film uit duizenden kan ik je zeggen. Oordeel zelf. Zie hier de trailer van Shark Pool!
27 Oct '11 - in Trailers
door Patrick
Lingerie Football League Brawl
Je zou denken dat het tijdens de Lingerie Football League een stuk rustiger verloopt dan bij de echte grote jongens. Niets is minder waar. Kort maar krachtig!
27 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To Blizzcon
Onze favoriete interviewer Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we langs bij RPG hemel en verkleedfeestje Blizzcon..
27 Oct '11 - in Humor
door Patrick
World Of Hardstyle - Autumn 2011
Dat we van een stevig stukje bass houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Autumn 2011!
27 Oct '11 - in Music
door Patrick
The GoPro HD HERO2 - 2x As Powerful In Every Way
Als er een camera veel gebruikt wordt voor extreme sports, dan is het wel de GoPro Hero. Sinds kort is er nu de Hero2. Nog scherper, nog beter. De promo zegt eigenlijk al meer dan genoeg..
26 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Jeep Skills
Helemaal geweldig toch zo'n Jeep die niet kapot te krijgen is. Of het nou door de bagger is of over het meest woeste terrein, dit offroad monster overwint alles. Althans..
26 Oct '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fail Compilation October 2011 By Failplanet
De maand is nog niet voorbij of de eerste fail compilaties stromen al weer binnen. Laten we beginnen met de Oktober compilatie van Failplanet.
26 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Maxim Yeprev vs Jon Mirasty
Tijdens een ijshockeywedstrijd is het gebruikelijk dat zo nu en dan harde klappen vallen. Nou kan je als een malle gaan lopen beuken, maar je kan ook net als Mirasty even het juiste moment afwachten..
26 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
2011 World Series Dancing Crew Member
Als je tijdens een wedstrijd van de World Series Baseball het veld moet onderhouden, dan kan je er maar beter gelijk een klein showtje van maken toch?
26 Oct '11 - in Cool
door Patrick
18-Wheeler Tractor Trailer Tire Nutshot
Soms vraag ik me na een filmpje af, 'waarom?'. Dat je geen kinderwens hebt oké, maar om het op deze manier op te lossen gaat wel erg ver..
25 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Traffic Sucks..
In het verkeer maak je van alles mee. Leuke momenten, maar ook ongelukken en ruzies. We zetten een aantal opmerkelijke momenten op een rijtje voor je..
25 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Insurance Scam Fail
Mocht je krap bij kas zitten, dan kan je natuurlijk altijd nog proberen om de verzekering op te lichten. Alleen heb ik zo'n vermoeden dat dit niet echt geloofwaardig overkomt..
25 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Duck Sauce - Big Bad Wolf
De monsterhit Barbra Streisand van Duck Sauce kent ongetwijfeld iedereen. De mannen komen nu met Big Bad Wolf. Mijn WTF momentje van vandaag..
25 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Welcome To Hoxford - The Fan Film
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film Welcome To Hoxford.
25 Oct '11 - in Movies
door Patrick

Dance Central 2
Dance Central 2
Dance Central is terug! Met killer soundtracks, de beste dansroutines en compleet nieuwe multiplayer functies krijg je met Dance Central 2 iedereen de dansvloer op! Dance Central 2 bevat nieuwe choreografieën en soundtracks van Usher, Rihanna, La Roux, Nicki Minaj, Montell Jordan en meer. Check het zelf!
25 Oct '11 - in Advertentie
door Patrick
Crab Payback
Als een aantal beestjes bezig zijn met een voor hun gevaarlijke tocht, kan je ze maar beter met rust laten. Ben je dan toch zo eigenwijs om lollig te doen, dan vraag je om ellende..
24 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Roberto Ricci Aston Martin Rapide Crash
Een Aston Martin is alleen voor de wat rijkere mensen weggelegd. Roberto Ricci is zo'n man. Wellicht ken je zijn naam 'RRD' wel van de surfboards en kites. Maar zoals we al vaker hebben gezien, van geld koop je geen stuurmanskunst..
24 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Kevin Taylor
Kevin Taylor is wereldrecordhouder autoramen kapot slaan. Best indrukwekkend, want een raampje sla je met de blote hand niet zo één, twee, drie in stukken. Kevin heeft daar totaal geen moeite mee..

Update: hij kan het wel, alleen andersom..
24 Oct '11 - in Humor
door Patrick
F1 Pole Lap Comparison - Vettel vs Button
Gisteren zagen we een kleine wedstrijd tussen een Audi RS3 en een BMW 1M. Natuurlijk was dit puur voor de lol, en meten met een telefoon is zeker niet nauwkeurig. Bij de echte snelle jongens gaat dit anders. Zie hier wat 0,009 seconden verschil is voor de pole position..
24 Oct '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 8
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 8 van de beste momenten van seizoen 4.
23 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Fifth Gear - Audi RS3 vs BMW 1 Series M
Als er twee auto's aan elkaar gewaagd zijn, dan zijn het wel de Audi RS3 en de BMW 1M. Beide 340 pk en 450 Nm koppel. Tijd voor Tiff Needell en Mark Higgins om te kijken wie er als winnaar uit de bus komt..
23 Oct '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Marco Simoncelli Crash - MotoGP 2011 Malaysia
Zoals jullie weten zijn wij liefhebbers van de MotoGP, maar vandaag is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van de motorsport. Vanmorgen kwam Marco Simoncelli om het leven tijdens de Grote Prijs van Maleisie. De verschrikkelijke beelden zijn hier te bekijken..
23 Oct '11 - in Shock!
door Patrick
Red Light Regret
Ik begrijp best dat je spijt krijgt als je een keer door rood bent gereden en dagen later de bekeuring op je mat valt. Zo ook deze man..
23 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
MotoGP 2011 Malaysia

R.I.P. #58 Marco Simoncelli - More MotoGP 2011 Here!
23 Oct '11 - in Photography
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - September
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws van September 2011.
23 Oct '11 - in News
door Patrick
Rapservice 22/10/11
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier de Rapservice..
23 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Ford Focus Crash Test - 120mph / 193kmh
Elke model auto krijgt een crashtest voordat hij als 'veilig' wordt bestempeld en de weg op mag. Maar wat gebeurt er met je als je een liefhebber bent van hard rijden, dagelijks het gaspedaal te ver intrapt, en het gaat een keer fout. Fifth Gear deed de test..
22 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Bradley Walsh - The Chase - Fanny Chmelar..
Het leven van een presentator is soms moeilijk. Vooral als je tijdens de uitzending moeite hebt om je lach in te houden. Het overkwam Bradley Walsh tijdens het programma 'The Chase'..

Voor wie het niet helemaal begrijpt.. Fanny.
22 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Marquese Scott aka Nonstop - Pharos - Filthy Keys
Vorige maand verbaasde Marquese Scott, ook bekend als Nonstop, ons met zijn dans skills. Vandaag is hij terug, op de muziek van Pharos en Skrillex. Waanzin!
22 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Halloween Light Show 2011 - Party Rock Anthem by LMFAO
Elke kerst zien we weer huizen voorbij komen met schitterende verlichting. Maar waarom wachten op de kerst als het bijna Halloween is. Tijd voor een lichtshowtje..
22 Oct '11 - in Cool
door Patrick
CSI - Legoland
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het Lego wel. Combineer de blokjes met de serie CSI en je krijgt dit als resultaat..
22 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Food For Louis..
We hebben allemaal zo onze voorkeur voor eten. Helemaal prima, ieder zo zijn smaak. Al gaat Louis smaak voor mij net iets te ver. Of het nou een rottende kikker is, levende kakkerlakken, muizen of een schorpioen, Louis eet het wel. Ik sla even over..

Meer op zijn Youtube kanaal..
21 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome 2011
Na het heersende eerste deel van People Are Awesome gaan we nu voor het vervolg. Zie hier People Are Awesome 2011. Want laten we eerlijk wezen, we zijn toch ook Awesome!
21 Oct '11 - in Cool
door Patrick
The Human Slingshot
De zomer is inmiddels al even voorbij. Helaas, dan moeten we dit idee maar tot volgend jaar bewaren..
21 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Iceland - Midnight Sun
Het is een schitterend fenomeen. Wanneer de zon 24 uur per dag zichtbaar is zorgt dat voor wonderschone beelden. Eye candy eerste klas. Zie hier Midnight Sun..
21 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Joe Goes To Occupy LA
Terwijl overal ter wereld mensen aan het protesteren zijn, is het voor Joe natuurlijk de normaalste zaak om daar even wat scherpe vragen te stellen. We gaan naar Occupy LA..
21 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Michael Winslow - Whole Lotta Love
Michael Winslow is voor de wat oudere filmliefhebber geen onbekende. In Police Academy maakt hij menig agent helemaal gek met de geluiden die hij met zijn stem kan produceren. Hij is het nog niet verleerd, zie hier Led Zeppelin's Whole Lotta Love..
21 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Divinity
Vrouwenliefhebber WootsonTV is weer druk bezig geweest. Ook vandaag worden weer de mooiste modellen overgoten met een muzikaal sausje. Wij presenteren jullie Divinity..
20 Oct '11 - in Sexy
door Patrick
We Love Poland 3
Dat de Polen het net als de Russen niet zo nauw nemen met regels en drank hoef ik jullie niet te vertellen. Compilatiemeester Twister laat het ons nogmaals zien in een nieuwe verzameling We Love Poland!
20 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Hey Siri, Who's Your Daddy!?
Nu de iPhone 4S uit is schieten de filmpjes uit de grond, want iedereen wil natuurlijk laten zien wat persoonlijk assistente Siri allemaal kan. En ik moet zeggen, ze is nog best handig..
20 Oct '11 - in Tech
door Patrick
Extreme Archery
Volwassen mensen die riddertje spelen, je zou toch denken dat dat voor de nerds is weggelegd. Maar niets is minder waar. Met de juiste mensen om je heen is het gewoon humor!
20 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Jorian Ponomareff - World Training
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens als Jorian Ponomareff. Skills!
20 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Projection Mapping Rotterdam
Projection mapping is en blijft geweldig. Afgelopen zaterdag werd in de Wijnhaven, Rotterdam, het Witte Huis onder vuur genomen. Ik zeg awesome!
20 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Beyonce's Singing Fan
Als je bij een concert van Beyonce aanwezig bent is het super als je vooraan staat. Sterker nog, het is geweldig als ze ineens pal voor je neus staat en je een stukje mee laat zingen. Althans...
19 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Helpful Biker
Er zijn mensen die in de auto echt 0,0 gebruik maken van de zijspiegels. Dat je daar als motorrijder zo nu en dan best last van kunt hebben mag duidelijk zijn. Tijd om die mensen een handje te helpen..
19 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Bricks Of War - Lego Gears Of War Stop-Motion
Het zeer populaire computerspel Gears Of War ligt al een poosje in de winkels. Sommige mensen zijn er zo weg van dat ze zelf aan de slag zijn gegaan met Lego. Zie hier Bricks Of War..
19 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Mother Of All Hot Wheels Tracks
Volgens mij hebben alle mannen hier vroeger wel eens gespeeld met Hot Wheels. De wagentjes waren, en zijn, de bom, maar als je daar ook nog een baan bij had was je helemaal koning van de klas. Deze man was waarschijnlijk god..

Maar vergeet de Darda brothers niet..
19 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Falling Off The Rock - Bermuda Cliff Diving
Ook de jongens van Shreddy Times willen er zo nu en dan een paar dagen tussenuit. Maar het moet natuurlijk wel een beetje spannend blijven voor de extreme sporters. Wat dacht je van cliff diving in Bermuda. Ik wil ook!!
19 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Quantum Levitation
Hoe het werkt laat ik aan de experts over, maar één ding is zeker. De hoverboard uit Back to the Future lijkt ineens een stuk dichterbij..
18 Oct '11 - in Tech
door Patrick
The Ultimate FPS Simulator
Nog een weekje wachten en dan kan menig gamer zijn hart ophalen met Battlefield 3. Languit op de bank thuis gamen is tof, maar dit is toch wel de ultieme belevenis..
18 Oct '11 - in Cool
door Patrick
The Greatest Awesome Gamer In Thailand
Tegenwoordig kunnen we thuis de meest geweldige games spelen. Is het niet op de PC dan wel met één van de populaire consoles. Maar laten we eerlijk wezen, er gaat niks boven een ouderwetse arcade hal om je skills te tonen..
18 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Facts..
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Of je er wat aan hebt is een ander verhaal, maar interessant is het wel..
18 Oct '11 - in Pics
door Patrick
WATTS Zap 17/10/11 - Cycling Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een heuse cycling special..
18 Oct '11 - in Cool
door Patrick
One Year Epic Meal Time - Fast Food Pizza Cake
We hebben al een poosje geen aandacht besteed aan de experts van Epic Meal Time. Maar hun 1 jarig jubileum mogen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
18 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Audi Pitgame - Race Tegen De Klok
Een pitstop is een zenuwslopend race-onderdeel, die het verschil kan maken tussen winnen en verliezen. Het draait allemaal om precisie en timing. Klinkt heel moeilijk allemaal, maar Audi laat zien dat ook jij het kan in de coole pitgame 'Race tegen de klok'.
18 Oct '11 - in Games
door Patrick
Criminal Penguins
Niet alleen in de grote steden hebben ze last van criminelen. Zelfs de familie Happy Feet is dagelijks doelwit van diefstal..
18 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Family Feud - Don't Swallow
In de Amerikaanse tv quiz Family Feud beantwoorden de kandidaten vragen die gebaseerd zijn op onderzoek onder de bevolking. Afgelopen week wist kandidate Magen precies wat de gemiddelde Amerikaan antwoordt op de vraag wat je wel in je mond neemt, maar niet doorslikt..
17 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Teabag..
Ik weet niet of iedereen het fenomeen 'tea bagging' kent, maar deze kleine snuiter is er in ieder geval vroeg bij..
17 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Stay In Your Lane..
Je mag als motor, brommer of scooterrijder soms wel eens denken dat heel de weg van jou is, maar ik kan je zeggen, dat is niet zo..
17 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Rapservice 15/10/11
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier de Rapservice..
17 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Coneing..
Na een korte maar hevige coneing hype zijn de drive thru werknemers de 'coners' meer dan zat. Maar je hebt altijd weer mensen die er een andere draai aan geven..
17 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Track And Field Fail Compilation
Persoonlijk ben ik niet zo'n liefhebber van atletiek, maar als je een dosis missers op een rijtje zet kan ik het best waarderen. En jullie waarschijnlijk ook..
16 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Street Art
In elk toeristisch dorpje is er wel iemand die op straat tekeningen probeert te verkopen. Vaak niet bijzonders maar gewoon een leuk aandenken. Deze jongen is een ander verhaal en tevens een jonge Bob Ross..
16 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Quit Your Job Like A Boss
Mocht je het na drie en een half jaar uitbuiten helemaal gehad hebben met je werk, dan moet je gepast afscheid nemen. Deze beste man zullen ze niet snel vergeten..
15 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Gymkhana 0.2
De driftpraktijken van Ken Block zijn bij iedereen wel bekend. We weten natuurlijk ook dat Ken met sponsor Monster een aardig budget heeft om wat rubber te verbranden. Maar voor het zo ver is moet je het doen met de middelen die je hebt..
15 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Throwable Panoramic Ball Camera
Voor een behoorlijke 360 graden foto heb je aardig wat (dure) apparatuur nodig, maar wellicht komt daar binnenkort verandering in. Wat dacht je van een 'simpele' bal die al het werk doet voor je?
15 Oct '11 - in Tech
door Patrick
Grandfather's Will
Met alle techniek van vandaag hoef je geen dure notaris op te zoeken om een testament te laten maken. Youtube voldoet toch ook? We geven Papi even het woord..
15 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Sabri Sarioglu Celebration
Tijdens een voetbalwedstrijd zijn het de fans die de sfeer maken in het stadion. En als je dan net als Sabri Sarioglu om wat aandacht verlegen zit hoef je er alleen maar om te vragen. Awesome!
15 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Car Battery Dead? No Problem!
Hoe ellendig is het als je je auto wilt starten en de accu heeft zijn beste tijd gehad. Ach, zolang je een stuk touw voor handen hebt is er niets aan de hand..
15 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Orgasm..
Mocht je binnenkort bij je buren gaan klagen omdat de buurvrouw zich weer eens luidkeels laat verwennen, dan kan je wel eens voor een verrassing komen te staan. Tja, dit verwacht je toch niet..
14 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Arm Wrestle Skills
Een ouderwets potje armworstelen is nog steeds een leuke manier om je kracht te testen. Al heb ik zo'n vermoeden dat je bij deze gozer niet al te snel indruk maakt..
14 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Pagani Zonda Cinque Cruising The Streets
De Pagani Zonda Cinque is een exoot eerste klas. Een auto die je zelden in het wild tegen zal komen. Maar als je er één voorbij hoort komen dan zal het geluid je voor altijd bij blijven..
14 Oct '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Elevator Base Jump
Basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf van een berg af in het diepe te storten, maar het kan altijd nog gekker. We schakelen over naar het Bali hotel in Benidorm Spanje..
14 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Insane Squash Hit
Squash pro Cameron Pilley staat bekend als wereldrecordhouder van de hardste squashbal slag ooit. Met zo'n 175mph een bal die je niet al te graag tegen je lijf wilt krijgen. Zijn broer ging de uitdaging aan..
13 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Dude Perfect 0 Epic Trick Shot Battle
Waarschijnlijk zijn de meeste shots een keer of 20 overgedaan, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier een wedstrijdje tussen de frisbee en basketbal experts..
13 Oct '11 - in Cool
door Patrick
A Magazine Is An iPad That Does Not Work
Elke generatie leert weer met nieuwe dingen omgaan. Zo ook met de iPad. Een geweldig ding, maar hoe werken die rare rechthoekige dingen van papier eigenlijk?
13 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week Part 2 Oktober 2011
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Na week 1 van oktober nu week 2. Enjoy!
13 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Basketball Dunk Fail Compilation
Het mooiste van basketball blijft toch wel de geweldige manier van scoren. Al heb ik zo'n vermoeden dat deze mensen nog het één en ander moeten leren..
12 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Trials Riding On Killer Rocks - Jeremy VanSchoonhoven
Ook professionals die dagelijks in de weer zijn met een trial bike moeten hun skills op pijl houden. Dan kan je dat maar beter doen in een wonderschone omgeving. We gaan op stap met Jeremy VanSchoonhoven.
12 Oct '11 - in Cool
door Patrick
The Avengers - Trailer
We moeten nog een paar maanden geduld hebben, maar begin mei 2012 is er weer spektakel in de bioscopen. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer van The Avengers..
12 Oct '11 - in Trailers
door Patrick
Hotel Roof Jump
Je kent het wel, met een paar vrienden op vakantie en één komt met het sublieme idee om van het balkon het zwembad in te springen. Het balkon is zo 2009, vandaag de dag pakken we gewoon het dak..
12 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Barcelona Longboarding
Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer met de longboard op stap. Wat dacht je van een rondje Barcelona..
12 Oct '11 - in Cool
door Patrick
One Beer Too Many.. (2)
Het is heel verstandig om niet met de auto naar de kroeg te gaan, maar gewoon simpelweg de fiets te pakken. De heenreis is vaak het probleem niet zo, maar de terugweg is en blijft lastig..
11 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Dancing With The Stars Argentina - Cinthia Fernandez
Heel Argentinië in rep en roer. Tijdens het optreden van Cinthia Fernandez bij het populaire programma 'Dancing with the Stars' trok het model net iets teveel kleding uit. Ons hoor je niet klagen..
11 Oct '11 - in Sexy
door Patrick
X-Factor Bulgaria - Mari Koleva
We hebben al heel wat 'talenten' van X-Factor voorbij zien komen. En net als je denkt dat het niet slechter kan, blijkt het toch mogelijk te zijn. We schakelen over naar Bulgarije voor Mari Koleva.
11 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 10/10/11
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
11 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Joe Goes To Women's Expo
Joe heeft het er maar druk mee. Hij bezoekt de één na de andere beurs. Vandaag neemt hij ons mee naar Women's Expo..
11 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Biker vs Antelope
Tijdens een mountainbike race bij Albert Falls Dam kwam mountainbiker Evan van der Spuy wel een heel eigenaardige tegenstander tegen. Deze aanvaring zal Evan vast nog wel een paar dagen voelen..
11 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Lonely Car On The Highway
Als er iets op en top slaapverwekkend is, dan is dat wel filerijden. Deze man dacht daar blijkbaar net zo over..
11 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Michael Bublé & Sam
Als je samen met je moeder naar een concert van Michael Bublé gaat, kan je nog wel eens voor een verrassing komen te staan. Sam is net 15 geworden, en een beter cadeau als dit kan hij volgens mij niet wensen..
10 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Dubstep Juggling
Dubstep wordt met de dag populairder. Niet alleen dansers vermaken zich prima op de aanstekelijke muziek, ook menig jongleur leeft zich uit..
10 Oct '11 - in Cool
door Patrick
The Need For Speed - Mountain Carving
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, het is awesome!
10 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Near Perfect Reflection
Bij de meest optimale omstandigheden kan het zo zijn dat je de ultieme reflectie ziet in het water. Zo perfect dat je het verschil niet meer ziet..
10 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Jamin's Downtown Disney Flashmob Proposal
Je schatje ten huwelijk vragen doe je ook niet elke dag. Dus als de tijd er rijp voor is doe je het op een originele manier. Jamin heeft in ieder geval zijn best gedaan..
10 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Qu8k Rocket Launch
Niet alleen NASA, maar ook 'amateurs' schieten wel eens wat heftigs de lucht in. Neem Derek Deville's Qu8k (Quake). Een monster van een raket afgevuurd vanaf de Black Rock desert in Nevada. Zie hier de highlights en voor de liefhebbers hier de volledige vlucht.
09 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Car Jumping Rope
Touwtje springen is goed voor je conditie, maar echt spannend is het niet. Het wordt pas leuk als je auto het ook kan..
09 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Timur En Rámons Mama Appelsap Songfestival
Op zaterdag 15 oktober zal op 3FM de Mama Appelsap Top 42 te horen zijn. Je weet wel, liedjes waarvan de tekst heel anders klinkt dan de bedoeling is. Hier alvast een voorproefje..
09 Oct '11 - in Humor
door Patrick
Cardboard Warfare 2
Een poosje terug konden we al genieten van het eerste deel van Cardboard Warfare. De makers gaan nu voor het serieuze werk en hebben een film van een kleine 25 minuten gemaakt. Zie hier Cardboard Warfare 2. Awesome!
09 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Freddie Wong - Whose Gun Is It, Anyway?
In elke actiefilm wordt er wel hardhandig van pistool gewisseld. Voor Freddie Wong inspiratie voor een nieuwe creatie..
09 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Laser Academy
Lasergamen kent iedereen wel, maar hoe tof zou het zijn als je door middel van augmented reality het spelletje om kan toveren tot een echte laser academy..
09 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Rapservice 08/10/11
Zondag, vaste prik een overzicht van MC T-Lex. Ook deze week zat weer vol met rijmend nieuws. Zie hier de Rapservice.
09 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Smoke Skills
Roken is slecht voor je, laten we dat voorop stellen. Maar mocht je die peuk toch niet kunnen laten liggen dan is spelen met rook een leuke bezigheid..
08 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Rolling Beats Mashup
Een mashup maken lijkt zo simpel, maar er komt toch echt het nodige bij kijken om het perfect uit te voeren. Voor de Rolling Beats Mashup ging deze beste man aan de gang met 24 hits. Ik zeg knap!
08 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Mercedes Cleaning
Ook een nagenoeg hagel nieuwe Mercedes CLS heeft wel eens een grondige wasbeurt nodig. Op zich prima, al vraag ik me af of dit niet een beetje té grondig is..
08 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Drown To Life
Dat een druppeltje inkt voor een boel ellende kan zorgen zou je niet al te snel verwachten. Toch is het zo. Zie hier de korte animatie Drown To Life. Meer hier!
08 Oct '11 - in Animation
door Patrick
Everything Is A Remix - The Matrix
Toen in 1999 het eerste deel van The Matrix op het grote scherm kwam dachten we allemaal dat het een unieke film was. Maar is dat ook zo?..
08 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Women..
We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar hoe moeilijk kan je het jezelf maken..
07 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
New Kids Nitro - Trailer
Het is nog even wachten, maar 8 december is het dan zover. Dan komt het nieuwe deel van New Kids in de bioscopen. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer van New Kids Nitro.
07 Oct '11 - in Trailers
door Patrick
Racing Seagull
Als meeuw heb je je vrij spel en is heel de lucht één grote racebaan. Maar ook een meeuw wil een keer wat anders. Wat dacht je van autoracen?
07 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Lily's Disneyland Surprise
Voor sommige kinderen weet je echt niet wat je voor hun verjaardag moet kopen. Maar ik geloof dat de ouders van Lily het juiste cadeau hebben gevonden..
07 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Michael
Wanneer je druk aan het gamen bent zit je volledig in het verhaal van de game die je speelt. Maar wat zouden de game characters over de gamer zelf zeggen? Echt een geweldige PS3 commercial.
07 Oct '11 - in Commercial
door Patrick
That's How You Park A Porsche Cayenne
Wanneer je met een monsterlijke auto rijdt als een Porsche Cayenne, dan moet je hem natuurlijk ook op een monsterlijke manier parkeren. Deze beste man doet het even voor..
07 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Shady Lane - Time Lapse Graffiti
Ieder zo zijn mening over graffiti. De één zegt kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. De creaties van Shady Lane kan ik in ieder geval wel waarderen..
06 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Ride The Bowl With A Vespa
Op een standaard skatepark zie je mensen met een skateboard, skeelers en natuurlijk BMX kunstenaars. Vandaag voegen we daar een MBK Stunt aan toe. Waarom? Gewoon, omdat het kan..
06 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman
De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder kunnen zien hier op Biertijd. Maar zo te zien kan niet iedereen het waarderen..
06 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
One Beer Too Many..
Je kent het vast wel. Na een heerlijk avondje uit een lekker biertje op en onderweg naar je hotelkamer toch nog even wat eten scoren. Klinkt prima, maar het kan ook wel eens anders uitpakken..
06 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Crew West - Landscapes
Laten we eens een momentje rust nemen voor een dosis 'eye candy'. Zie hier Crew West Landscapes Volume 1 en Volume 2..
05 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Angry Goalies
Het welbekende spelletje Angry Birds kent ondertussen iedereen. Maar deze twee keepers spelen het op hun eigen manier..
05 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Charlie And The Seal
Als journalist en tevens natuurfotograaf maak je aardig wat mee. Je ziet heel wat ellende, maar gelukkig zijn er ook leuke momenten..
05 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Beardyman At The Montreal Comedy Festival 2011
Beardyman is een muzikaal genie, en tevens één van de beste beatboxers die de wereld rijk is. Voor de liefhebbers hierbij zijn optreden tijdens het Montreal Comedy Festival 2011.
05 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Basketball Petey
Petey is geen onbekende voor ons, we zagen de hond immers al eerder een behoorlijk potje volleybal spelen. Vandaag laten we het volleyballen voor wat het is en zoeken we het basketbalveld op..
05 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Amazing Goal by Eren Derdiyok - Bayer Leverkusen vs. VFL Wolfsburg
Zelf ben ik niet zo'n voetballiefhebber, maar er zijn momenten waar zelfs ik van kan genieten. Neem deze goal van Eren Derdiyok tijdens de wedstrijd Bayer Leverkusen - VFL Wolfsburg.
05 Oct '11 - in Cool
door Patrick
1000 Popsicle Sticks Stick Bomb
Vroeger maakten we in de huiskamer geweldige banen met dominosteentjes, maar dat kan natuurlijk een stuk leuker. Je moet wel eerst een kleine 1000 raketjes meester maken, maar dan heb je ook wat..
04 Oct '11 - in Cool
door Patrick
A Foggy Moment..
Een goede trouwe vriend die kwispelend op je wacht als je thuis komt, daar word ieder mens toch vrolijk van? Althans..
04 Oct '11 - in Commercial
door Patrick
Wasp Vacuum
Wespen, bijen, muggen, mijn favoriete beestjes zijn het niet. Bijen zijn nog goed voor de nodige honing, maar een wespennest kan voor behoorlijke overlast zorgen. Nou kan je professionals bellen om een nest weg te laten halen, maar je kan ook zelf creatief aan de slag gaan..
04 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Drag Problem..
Een dragster haalt in no-time extreme snelheden. Best tof, dat is juist de sport. Alleen is het wel van belang dat sommige delen goed vast blijven zitten..
04 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
The Making Of Sensation Innerspace 2011
Een feestje zoals Sensation Innerspace kost een boel voorbereiding en is niet in twee dagen geregeld. Laten we eens een kijkje nemen achter de schermen van het immense evenement..
04 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Pale Night Productions - The Asylum Door
Elk jaar weer worden tijdens de Transworld Haunt Show in St Louis de laatste nieuwtjes getoond op het gebied van horror. Eén van de vele toppers was The Asylum Door van Pale Night Productions. Ik zeg cool!
04 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Ohio University Marching 110 - The Party Rock Anthem
In Amerika is het gebruikelijk om voor een football wedstrijd een showtje weg te geven. Normaal niet echt spannend, maar dit is toch wel tof te noemen..
03 Oct '11 - in Cool
door Patrick

Sta jij sterk in je schoenen? Doe de zelftest!
Watdoetdrank
Het is bewezen dan 1 op de 4 jongens het niet al te nauw neemt als het gaat om veilige seks. En dat geldt ook voor andere 'verslavende hobby's'. Sta jij sterk in je schoenen en zeg je nee als je een sigaret krijgt aangeboden? Doe de zelftest op Smoke Alert. En wil je weten wat de gevolgen van een lekker schuimend biertje kunnen zijn? Kijk dan op Wat doet drank.nl en test je kennis!
03 Oct '11 - in Advertentie
door Patrick
Ruffriders 7 - Trailer
Skiën is tof, snowboarden ook, maar er kan nog veel meer in de sneeuw. Laten we eens zwaar misbruik maken van de sneeuwscooter. Zie hier de trailer van Ruffriders 7..
03 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Ryan Williams Web Edit Two
Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte pro is natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan. Kijk mee naar Ryan Williams.
03 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Rock & Rolling
Mocht je op de motor geen ruimte hebben voor een normale radio, dan is er natuurlijk altijd wel een andere oplossing om van wat muziek te genieten..
03 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Kenneth Moen Hill Climb Drift
Met een gemiddelde hill climb wil je zo snel mogelijk boven zijn. Kenneth Moen doet het op een andere manier. Het kost een beetje rubber, maar dan heb je wel spektakel..
02 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Opel Astra Turbo vs Yamaha R6 - 100-267km/h
Als je met een normale auto een wedstrijdje doet tegen een motor dan is het al snel duidelijk wie er als winnaar uit de bus komt. Vandaag doen we een klein testje van 100 naar 267km/h. Een Opel Astra turbo tegen een Yamaha R6..
02 Oct '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rapservice 01/10/11
Zondagavond, vaste prik een overzicht van MC T-Lex. Ook deze week zat weer vol met rijmend nieuws. Zie hier de Rapservice.
02 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Mega Fail & Win Compilation
We zien regelmatig win en fail compilaties voorbij komen hier op Biertijd. Normaal is het na een minuut of vijf over met de pret, maar vandaag maken we daar 26 minuten van. Enjoy!
02 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Stop Motion Camera Tattoo
Een nette tattoo laten zetten kost naast een boel centjes ook de nodige tijd. Vandaag doen we het op de stop motion manier, in drie delen. Eén, twee en drie!
01 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Best Vintage Crash Compilation
We zien regelmatig crash compilaties voorbij komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we een paar jaren terug in de tijd toen racen nog echt racen was...
01 Oct '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car Crashes
Het verkeer is serieuze business. Te allen tijde moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Dat blijkt maar weer uit deze beelden..
01 Oct '11 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties